Lipcse is 513 millióval.. 10 éve még nem is létezett az a csapat.
A nagy múltú AC Milan meg pl sehol.. szomorú, hogy mennyire lesüllyedtek szegények.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 5., kedd 20:28
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 5., kedd 20:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 5., kedd 19:30
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 5., kedd 18:44
Regu sztem is telj. szellősen védekezik, semmivel nem volnánk előrébb. Végre megvan a vedelem mennyiség+minőségre (Dani, Nacho, Eder, Rüdi, Alaba, Mendy, MG), világi baromság volna variálni, a maradék mehet..Jim írta: szerintem Regu egy full középszer, kár lenne 30 milliót rákölteni
Fran is annak tűnik![]()
Miguelben több van, kölcsön sem kéne adni, használni Alaba cseréjének
eddig is jó volt a kisebb meccseken, amin kezdett![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. július 5., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 5., kedd 18:06
Azt írják Alabástya bal védő lesz, Mendy mehet, ha jó ajánlat jön érte.Sierra írta: Regu meg Miguel kéne a bal oldalra. Bár egyiknek sem tudom a védekezését. Mendy abban elég beton, de támadásban annyira egybites, hogy fáj nézni.
Egyébként Alabat is simán megnézném ott, ő legalább előrejátékban sincs elveszve.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 5., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 5., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. július 5., kedd 16:16
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 5., kedd 16:04
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 5., kedd 15:48
Nekik ott van Mendes. A City jöhetne még szóba, aki nagyobb pénzt adna, ráadásul ott már évek óta nincs egy normális balbekk. Cancelo is eredetileg a jobboldalon játszik. Annyi a "gond", hogy Pepnek gondolom egy kreatívabb játékos kellene.Jim írta: Fran szerintem sem extra, de Miguel jó lehet![]()
ha jön belőle használható jobbszélső, megéri beáldozni
PSG-be 100 millióért?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 5., kedd 15:24
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 5., kedd 15:11
Ja, nagy hiba lenne. Még ha 70m felett is kapnánk érte, nincs a piacon egy Mendes féle balbekk sem. Fran meg nem hiszem, hogy hosszútávon megoldaná, talán Miguel, de cáfoljanak rám.kodo írta:Nagy hiba lenne szerintem.Pad'em írta: Ezt már nem először dobják be...
🎖| JUST IN: Real Madrid will listen to offers for Mendy. David Alaba will be the starter next season at LB. If an interesting offer arrives for Mendy, the club will value it. Mendy wants to STAY.
If Mendy leaves, Real Madrid will sign Fran García. @relevo
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 5., kedd 14:51
Latasa komolytalanKAG írta: Szvsz gyenge.
Egy morata szintet nem tud a srac így első blikkre.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. július 5., kedd 14:40
Nagy hiba lenne szerintem.Pad'em írta: Ezt már nem először dobják be...
🎖| JUST IN: Real Madrid will listen to offers for Mendy. David Alaba will be the starter next season at LB. If an interesting offer arrives for Mendy, the club will value it. Mendy wants to STAY.
If Mendy leaves, Real Madrid will sign Fran García. @relevo
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 5., kedd 14:37
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 5., kedd 12:15
Szerintem is, de amíg 100.-kért a jövő brutál középpályáját építjük (nagyon helyesen) és amíg van Kroos+Modric és Cama, ott fog..Fenoo írta: Valverdet jobb oldalon erőltetni egyszerűen pazarlás. Hazard meg szörnyen belassult és teljesen mindegy, hogy mit játszott a Chealseaben, már régen nem az a játékos.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2022. július 5., kedd 11:53
raul 4 ever írta:Igen, ez a cserecsatár definíciója nálam is.. Én szívem szerint csak a Fede, Rodry, Benzi, Vini, Hazi ötöst hagynám meg elöl, aztán kipróbálgatni mit tud Rodry középen.. illetve Hazi se kéne kutya legyen ott (mindig felhozom, h kelsziben Conte sokszor [email protected] a gatyát és egyszem Hazival támadott, és akkor ő vitte a csapatot)..Babinho írta:
Kit érdekel mennyi a fizetése? Ne hozzunk olyan támadót akit jót szívvel egy Celta ellen nem kezdetnék, hogy Benzema pihenhessen...értelmes alternatíva kell.*
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 5., kedd 11:50
El kell ezeket engedni, szerintem a Fold nevu bolygon egyedul jim hiszi el, hogy ezekbol a huszadrangu castillas arcokbol akar csak cserecsatarok is lehetnek.Halfkey írta: Valamelyik meccsen beállt, nagyon darabos volt.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], raul 4 ever, Ursus valamint 12 vendég
© 2011-2020 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem
Ügynökségi hirdetési képviselet: Infinety Group
Cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 3/B.
Telefon: 06 1 326 0065
Email: [email protected]
www.infinety.hu