Utazás Madridba
Re: Utazás Madridba
Holnap hozom a friss infót.Realista24 írta:Ment mostanság, Visával és MC-vel is.kodo írta:Mik a legujabb tapasztalatok, megy magyar bankkartyaval a jegyvasarlas? Visa kartyarol lenne szó.

OUT:
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ment mostanság, Visával és MC-vel is.kodo írta:Mik a legujabb tapasztalatok, megy magyar bankkartyaval a jegyvasarlas? Visa kartyarol lenne szó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:150-180 euró.Poda írta:Sziasztok! Az El Classicora kb mennyibe megy egy kozepkategorias jegy? Utazasi iroda 1300 euroer tudna tokkal vonoval. Repjegy oda vissza, szallas + meccsjegy. Ha magam szervezem olcsobb de nem tudom h mennyibe mennek a jegyek. Ha tudtok valamit legyszi irjatok meg. Koszonom
És elérhető is?
Úgy tudom elképzelni, hogy az összes jegy kimegy a szurkolói csoportok felé kb és nem marad "hétköznapi embernek".
Egyébként minek mész most, hiányzik egy 4-5 gólos égés?

ZIDANE
Mik a legujabb tapasztalatok, megy magyar bankkartyaval a jegyvasarlas? Visa kartyarol lenne szó.
OUT:
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
-
- Kedvenc játékosaid: Marcelo, Ramos, Asensio
Koszonom szepen!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
150-180 euró.Poda írta:Sziasztok! Az El Classicora kb mennyibe megy egy kozepkategorias jegy? Utazasi iroda 1300 euroer tudna tokkal vonoval. Repjegy oda vissza, szallas + meccsjegy. Ha magam szervezem olcsobb de nem tudom h mennyibe mennek a jegyek. Ha tudtok valamit legyszi irjatok meg. Koszonom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Marcelo, Ramos, Asensio
Sziasztok! Az El Classicora kb mennyibe megy egy kozepkategorias jegy? Utazasi iroda 1300 euroer tudna tokkal vonoval. Repjegy oda vissza, szallas + meccsjegy. Ha magam szervezem olcsobb de nem tudom h mennyibe mennek a jegyek. Ha tudtok valamit legyszi irjatok meg. Koszonom
-
- Kedvenc játékosaid: Marco Asensio, Sergio Ramos, Marcelo Vieira

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rövid oldalra szinte bármelyik szintre fogtok tudni ennyiért venni, ott azért elég nagy a merítési lehetőség.dablo írta:Köszönöm a választ!
Kettő jegy kellene és egymás mellé. Nagyjából 120 €/jegy lenne a lélektani határ. Ebbe szerintetek beleférhetünk?
Hosszú oldalon a második szint talán ekörül fog kezdődni, de lehet, hogy 130-140 között. Én egyébként ár érték arányban a rövid oldal második szintet, annak is a legszélső részét, tehát ami a hosszú oldalhoz konvergál, ajánlom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Köszönöm a választ!
Kettő jegy kellene és egymás mellé. Nagyjából 120 €/jegy lenne a lélektani határ. Ebbe szerintetek beleférhetünk?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs reális esély más módon, mármint ha a reális, reális árat jelent.dablo írta: REAL MADRID FANS From 5 february at 10:00. <- itt lehetne Madridista kártyával vásárolni?
GENERAL PUBLIC From 7 february at 10:00. <- és itt anélkül?
OBSERVACIONES Ticket sale periods may suffer changes.
Valamint, hogy a tapasztalatotok szerint lesz még a GENERAL PUBLIC opciónál jegy erre a mérkőzésre, vagy érdemes kiváltani a támogatói kártyát?
Esetleg tudtok segíteni abban, hogy ezen kívül van-e más REÁLis lehetőség?![]()
Valószínű lesz jegy public sale-n is, sőt, biztos, kérdés, hogy hány kell, és gond-e ha nem egymás mellé szólnak. Ahogy olvasom, kettő kell, a magasabb árkategóriában általában van egymás mellé is, az alacsonyabb pedig attól függ majd, hogy mi lesz az első meccs eredménye.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Sziasztok!
Abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy kint leszek a feleségemmel, Madridban 03.05.-én. Így mindenképpen szeretnénk eljutni a Real Madrid - Ajax mérkőzésre.
Olvasgatva a korábbi hozzászólásokat, keresem a legoptimálisabb lehetőséget a jegyvásárlásra.
Az egyik lehetőség a hivatalos weblap.
Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
SEASON TICKET HOLDER MEMBERS From 28 january at 12:00 to 31 january at 11:59.
30% DISCOUNT
NON SEASON TICKET HOLDER MEMBERS From 1 february at 10:00.
30% DISCOUNT
REAL MADRID FANS From 5 february at 10:00. <- itt lehetne Madridista kártyával vásárolni?
Valamint, hogy a tapasztalatotok szerint lesz még a GENERAL PUBLIC opciónál jegy erre a mérkőzésre, vagy érdemes kiváltani a támogatói kártyát?
Esetleg tudtok segíteni abban, hogy ezen kívül van-e más REÁLis lehetőség?
Előre is köszönöm a segítséget!
HALA MADRID!
Abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy kint leszek a feleségemmel, Madridban 03.05.-én. Így mindenképpen szeretnénk eljutni a Real Madrid - Ajax mérkőzésre.
Olvasgatva a korábbi hozzászólásokat, keresem a legoptimálisabb lehetőséget a jegyvásárlásra.
Az egyik lehetőség a hivatalos weblap.
Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
SEASON TICKET HOLDER MEMBERS From 28 january at 12:00 to 31 january at 11:59.
30% DISCOUNT
NON SEASON TICKET HOLDER MEMBERS From 1 february at 10:00.
30% DISCOUNT
REAL MADRID FANS From 5 february at 10:00. <- itt lehetne Madridista kártyával vásárolni?
Esetleg tudtok segíteni abban, hogy ezen kívül van-e más REÁLis lehetőség?

Előre is köszönöm a segítséget!
HALA MADRID!
-
Sziasztok!
Az Ajax elleni meccsre szeretnénk barátnőmmel elmenni.
Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi honlap mennyire megbízható? Ismeri valaki? Rendelt már valaki onnan jegyet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
https://www.footballticketnet.com/santi ... hf2Qg4gHic
Az Ajax elleni meccsre szeretnénk barátnőmmel elmenni.
Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi honlap mennyire megbízható? Ismeri valaki? Rendelt már valaki onnan jegyet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
https://www.footballticketnet.com/santi ... hf2Qg4gHic
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Modric, Ramos, Marcelo, James, Benzema
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem felétek.
Itt lakom Amszterdam közelében és szeretnék elmenni az Ajax elleni mérkőzésre. Tudd valaki esetleg valamit arról, hogy hogyan tudnék jegyet venni? Próbálkozom az Ajaxos ismerősöknél is de sajnos nem sok siker eddig.
Előre is köszi a válaszokat.
Lenne egy kérdésem felétek.
Itt lakom Amszterdam közelében és szeretnék elmenni az Ajax elleni mérkőzésre. Tudd valaki esetleg valamit arról, hogy hogyan tudnék jegyet venni? Próbálkozom az Ajaxos ismerősöknél is de sajnos nem sok siker eddig.
Előre is köszi a válaszokat.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Hát igen, valahogy erre számítottam. Csak megijedtem elsőre, mert ha külön olvastam be a QR kódot nem adott rá ki semmit sem és azt hittem, onnan vinne át a PDF formátumra. Köszi szépen a felvilágosítást!d.gergo írta:Szia!
Sajnos nem. Belépésnél nem is fogadnak el mást, mint a Passwallet/Wallet (online jegyvásárlás esetén), de gondolom emlékbe tennétek csak PDF formátumban. Ez esetben egy printsrceen és nyomtatás a legjobb módszer

Realista, mi a Moszkva ellen a hosszanti lelátó 3.szinten leszünk

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hja, az van amit G ír.haszi írta:Sziasztok. Nem tudom volt e már róla szó, de abban kérnék segítséget, hogy vettünk jegyeket a Moszkva és a Rayo elleni meccsekre, viszont csak mobilos Passwallett formába adta meg a visszaigazoló emailben QR kóddal. Valahogy át lehet alakítani olyan eredeti, rendes jegy formátumú PDF fájllá??
Merre ültök majd? Mi rövid oldal, második szint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- d.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Szia!haszi írta:Sziasztok. Nem tudom volt e már róla szó, de abban kérnék segítséget, hogy vettünk jegyeket a Moszkva és a Rayo elleni meccsekre, viszont csak mobilos Passwallett formába adta meg a visszaigazoló emailben QR kóddal. Valahogy át lehet alakítani olyan eredeti, rendes jegy formátumú PDF fájllá??
Sajnos nem. Belépésnél nem is fogadnak el mást, mint a Passwallet/Wallet (online jegyvásárlás esetén), de gondolom emlékbe tennétek csak PDF formátumban. Ez esetben egy printsrceen és nyomtatás a legjobb módszer

- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Sziasztok. Nem tudom volt e már róla szó, de abban kérnék segítséget, hogy vettünk jegyeket a Moszkva és a Rayo elleni meccsekre, viszont csak mobilos Passwallett formába adta meg a visszaigazoló emailben QR kóddal. Valahogy át lehet alakítani olyan eredeti, rendes jegy formátumú PDF fájllá??
- ___Samy___
Mikor volt az mar, igaz sem volt

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Barca elleni 5-0 hetfon volt___Samy___ írta:Én kizártnak tartom, hogy pénteken vagy hétfőn legyen a meccsünk, azt sem tudom mikor volt ilyen utoljára, ha volt egyáltalán.