Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Zidane, Guti, Ronaldinho, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
továbbra is Real Madrid>akárki játékos. biztos hogy megvan neki az ajánlat ami egészen biztos zsíros is. rajta múlik hogy mi kell neki
a jövő:
-------------------Courtois
Hakimi---Varane---De Ligt---Reguilon
-----------------Camavinga
------------Aouar--------Havertz
---Mbappé-------------------------Félix
--------------------Haaland
-------------------Courtois
Hakimi---Varane---De Ligt---Reguilon
-----------------Camavinga
------------Aouar--------Havertz
---Mbappé-------------------------Félix
--------------------Haaland
Nem április 1 van?
Ramos LV mehet
És még véletlenül sem Reguilón kell Marcelo helyett...
Tényleg másik balhátvédet keresnek?

Ramos LV mehet
És még véletlenül sem Reguilón kell Marcelo helyett...
Tényleg másik balhátvédet keresnek?

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sztem nem merik eljátszani még1x azt/hasonlót, amit CR-el eljátszottak.Babinho írta: Ha Ramossal nem sikerül megegyezni, az nagy szégyen lesz. Ha van legenda aki túlnőtt mindenkin, és aki sokkal többet bizonyitott mint elvárható, aki nagyobb vezér mint bárki előtte, az Ő.
Ha nem innen vonul vissza, Perez is mehet nyugdíjba.
A történelmünk egyik, ha nem a legjobb játékosát eldobtuk lényegében úgy, hogy még bőven vannak/voltak benne prime évek és azóta is szenvedünk.
Ramos a történelmünk egyik legnagyobb!! játékosa és talán az egyik, ha nem a legjobb védője.
Perez, remélhetőleg tanulta a CR ügyből és Ramosnak odatolják, amit kér.
Akkor is itt tartanám a karaktere miatt, ha azon a szinten lenne, mint Marcelo. Így meg, hogy a keret legjobb védője, nem lehet kérdéses.
ZIDANE
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
Ez ugye rajta is múlik.Babinho írta: Ha Ramossal nem sikerül megegyezni, az nagy szégyen lesz. Ha van legenda aki túlnőtt mindenkin, és aki sokkal többet bizonyitott mint elvárható, aki nagyobb vezér mint bárki előtte, az Ő.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Marcelo, Modric, Kroos, BigBenz
ami mondjuk borzasztó deal lenne.. mmint sztem jó játékos alaba, és hoznám is, de nem 1az1-be Ramos helyére. őt egy klasszis kh tudja csak pótolni (ha egyáltalán), alaba meg nem az...Csabi írta: igen keci, ez a legfontosabb, erősítésre váró poszt. balbekk csere.![]()
![]()
![]()
ha ramosszal nem sikerül megegyezni, biztos vagyok benne, hogy alaba jön.
kéne, de nem a Kapitány helyére..
"My voice is raw, my lyrics is law
I keep it hardcore like you never saw"
I keep it hardcore like you never saw"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyre inkább úgy gondolom hogy Alaba fix érkező.Csabi írta: igen keci, ez a legfontosabb, erősítésre váró poszt. balbekk csere.![]()
![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha Ramossal nem sikerül megegyezni, az nagy szégyen lesz. Ha van legenda aki túlnőtt mindenkin, és aki sokkal többet bizonyitott mint elvárható, aki nagyobb vezér mint bárki előtte, az Ő.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
igen keci, ez a legfontosabb, erősítésre váró poszt. balbekk csere.

- flori
Real Madrid have decided to sign Sporting's 18 year old left-back Nuno Mendes next summer. The club has been monitoring him for a while and see him as the perfect backup for Ferland Mendy. @Manu_Sainz @diarioas
courtois, hakimi/carvajal, sergio ramos, varane, mendy, casemiro, valverde, kroos/odegaard, hazard, ??, mbappe
- Yazid
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Asensio
azért valszeg mindkettő marad nem? nagy fricska lenne ha távoznának, megnézném zidanetRealista24 írta: Lucas, Ramos is tárgyalhat szabadon. Utóbbit mindenképpen megtartaná a klub, előbbi esetében továbbra sem tudják mi legyen.
Marca szerint Alabánál a Real van első helyen, mint desztináció. Messi is free agent.

-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Ramost hagyjuk szabadon tárgyalni?... Őt miért nem lehetne innen visszavonultatni?... Anyám...Realista24 írta: Lucas, Ramos is tárgyalhat szabadon. Utóbbit mindenképpen megtartaná a klub, előbbi esetében továbbra sem tudják mi legyen.
Marca szerint Alabánál a Real van első helyen, mint desztináció. Messi is free agent.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lucas, Ramos is tárgyalhat szabadon. Utóbbit mindenképpen megtartaná a klub, előbbi esetében továbbra sem tudják mi legyen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tényleg nagyon kíváncsi vagyok ennek mi állhat a hátterében....én félek hogy nem is ő zárta be az ajtót, csak elfogadta a gazdasagi okokat, és a szezon végén feláll. Neki is egyszerűbb már így, mint Jovic helyett egy másik balfaszt beépíteni...jobb úgysem lenne. Az ő embereit nem igazolták le, hát akkor a slepp marad, legalább ne mondhatják, hogy kapott újakat...Realista24 írta: MARCA: Players such as Isco, Marcelo, Luka Jovic and Mariano who aren't getting much playing time, are those who have been talked about in terms of an exit this the winter but Zidane has closed the door. No one is leaving.
Végignyomja a 14-15 játékossal amennyire a sérülések fényében lehet, ez a max.
remélem ez csak fail tézis.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MARCA: Players such as Isco, Marcelo, Luka Jovic and Mariano who aren't getting much playing time, are those who have been talked about in terms of an exit this the winter but Zidane has closed the door. No one is leaving.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt a szerencsétlent már Carlo is el akarta hajtani, csak Perez úr parancsának engedelmeskedni kellett. Hihetetlen, hogy az öreg 6-7 szezonnal ezelőtt megmondta, hogy kolonc és még mindig nem tudunk szabadulni tőle.babaking írta:már megint a csúnya rossz Real Madrid. Aztán lehet, hogy mégis Zizunak van igaza?Csabi írta:
welcome back bél![]()
I AM BADMAAAN!!!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
már megint a csúnya rossz Real Madrid. Aztán lehet, hogy mégis Zizunak van igaza?Csabi írta:welcome back bélTottenham management is very disappointed with Bale's performances for the club. According to them his impact on the team's game is basically nil.

“Nem lettem sztár Ancelotti, Benítez és Zidane irányítása alatt sem, én pedig nem vagyok bolond, hogy ott keressem a problémákat, ahol nincsenek. Én vagyok ezért a felelős, a javulásra kell törekednem.” - Isco
Nika által linkelt videó alapján is balszélső fixen. Gyorsnak és egész ügyesnek tűnik, nekem kinézetre és játékstílusra is Brahimra hajaz. Ha nem lenne 3-4 szélső tehetségünk 20 millióért azt mondanám próbáljuk meg, de jelen helyzetben inkább takarítani kellene a keretből, aztán hozni mást.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nika91127 írta:Anyán... Újabb brazil, de nem fiatal csikó, hanem "befutott sztár" (?)...Realista24 írta: Real Madrid want to sign Gremio's 23 year old Brazilian forward Pepê after monitoring him for a long time, and are willing to make an offer of €20M. A club official spoke to the player earlier this week. @andrehernan #rmalive
![]()
18/19-es szezonban 33 meccsen 8 gól, 19/20-as szezonban 21 meccsen 8 gól... Igazi vérbeli gólvágó, egy erős bajnokságból...![]()
![]()
Transfermarkt-on balszélsőnek írják...![]()
Még jó, hogy olyanból már van egy adag. Csak egyik se használható...
https://www.youtube.com/watch?v=9nx7iSH ... PlayVideos
A következő brazil csodától elvárnám, hogy olyan számokat hozzon kint,mint anno az Európába jövetelük előtt hozott Robinho, vagy Neymar.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg ha fiatal lenneAnthony írta: Fiatal brazil tehetség, a következő Ronaldo!
Szerintem kevés a 20 millió, lesz az vagy 40 is!

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Itt is van Rodrygo helyetteseCsabi írta:welcome back bélTottenham management is very disappointed with Bale's performances for the club. According to them his impact on the team's game is basically nil.

Megeroltethette volna magat a tweeterRealista24 írta: Real Madrid want to sign Gremio's 23 year old Brazilian forward Pepê after monitoring him for a long time, and are willing to make an offer of €20M. A club official spoke to the player earlier this week. @andrehernan #rmalive
![]()