Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Raiola melyik játékosát igazolnád le, ha csak egyet lehet?

A szavazás 2020. április 23., csütörtök 13:14-kor befejeződött.

De Ligt
3
3%
Haaland
72
73%
Pogba
7
7%
Egyiket sem
17
17%
 
Szavazatok száma: 99

Manolo
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:14
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Zsigárd

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Manolo » 2013. május 17., péntek 13:10

MorataMartin írta:Összességében ti elégedettek a 2009 óta tartó Perez-érával?
Igen. Egy-másfél évvel azután, hogy átvette a klubot, sikerült azt egyértelműen a világ 5 legjobbja közé juttatni és ott tartani (értem ezalatt, hogy még jelenleg is oda tartozik a Madrid, s remélem, ez az időszak minél tovább tart).

Az elmúlt 30 évben ettől jobb időszaka a klubnak csak az ezredforduló tájéka és talán a Keselyű ötösének korszaka volt (és ezt még Pérez túl is szárnyalhatja). Az azóta eltelt idő köztes intervallumai pedig a tökéletes szopóágat jelképezték:
a: 1991-1996 ( a Barca DreamTeam fénykor, zsinórban négy bajnoki címmel és BEK győzelemmel, valamint a Jesús Gil-féle Atlético ligaelsősége, közben a Real az UEFA-kupából Odense-szintű csapatok ellen zúgott ki - 94 ősz!!!...)

b: 2004-2009 - ezt a korszakot ugye nem kell jellemezni (ha mégis: zsinórban 6-szor kiesés a BL nyolcaddöntőjében két bajnoki cím mellett, a Rijkaard- és a Guardiola-féle Barca tündöklése két hullámban Hispániában és az egész világon, míg a Real a "kanyarban" sem volt, Európában hosszú évekre kiszorult a szűk elitből).

S mivel nagyon sokan leginkább a BL-serleg (egyelőre) elmaradó elhódítása miatt csalódottak, még hozzátenném: ez nem egy olyan kupa, amely megnyerése bármely csapatól is elvárható lenne. Még a Real Madridtól sem. Célként persze gondolom sokan kitűzik maguk elé, de ennek nem megnyerését nem lehet számon kérni játékoson, edzőn, elnökön. Klubvezetői szinten nem is kezelik ezt így, az a többiek maximális lenézésével lenne egyenlő. Egyszerűen be kell látni, hogy nagyon komoly a konkurencia(, ami miatt ennek a serlegnek a begyűjtése sosem válhat evidenciává. Tehát jobb, ha úgy állunk hozzá: ha elhódítjuk, az nagyon jó, óriási siker, ha nem, akkor amellett, hogy szomorkodunk egy kicsit, ezt el kell fogadnunk és menni, próbálkozni tovább. Amikor 1998-ban Mijatovicsék győztek a BL-döntőben a nagy Juventus ellen, már 32 éve várakozott a madridi tábor az újabb európai elsőségre.

S ha (remélhetőleg) a közeljövőben ismét a madridisták emelhetik magasba a BL-trófeát, akkor azt meg kell becsülnünk, kellőképpen megünnepelnünk. Mint ahogy tette azt az Inter a 2010-es diadal alkalmával, vagy ahogy nyilvánvaló ez a Chelsea-táboron, ahol Mourinhót a mai napig a legmagasabb szintű tisztelet övezi az 50 év után elhódított angol bajnoki cím okán.
Vamos Real!

Avatar
Toky
Hozzászólások: 657
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 17., péntek 13:06

Matt009 írta:Na ez az amit sokan nem értenek meg... Mikor Coentraot leigazoltuk, akkor nem csak azért ő jött, mert nekünk éppen egy balhátvéd kellett, hanem mert a minőségi játékosok közül akkor ő akart hozzánk igazolni. Ugyanez nem volt igaz Cesc vagy éppen Sanchez esetében. Csak azokat a játékosokat tudjuk leigazolni, akik itt akarnak játszani. És ha VIdal vagy Pogba vagy Neymar nem akar a Real játékosa lenni, akkor csinálhatunk akármit ezek nem fognak idejönni.
Először is, adjuk meg Nekik a tiszteletet. Nem "ezek", hanem "ők".
Másodszor, amit Te nem értesz meg, hogy Coentrao helyett lehetett volna egy második vonalbeli, olcsóbb(!) játékost is igazolni Marcelo mögé. Coentrao azért jött mert: 1. több poszton bevethető (ahogy Ronaldo is a kapusposzton); 2. mert egy bizonyos úriember az ügynöke; 3. valóban kellett egy bal bekk (de lehetett volna mást is hozni).

Régebben sok ember igen szívesen játszott volna a Real Madridban, sok ember szívesen játszott volna Mourinho alatt. A különbség az, hogy mi már kisebb fizetéseket ajánlunk átlagban mint más klubok (és ugye megsarcoljuk a reklámbevételeiket is), valamint sok játékost hirtelen taszítani kezdett Mourinho. Egyeseket a "nem rotálok" felfogása, másokat a "kiskedvencek" miatti padoztatása, megint másokat a "játékról" alkotott felfogása. A legszembetűnőbb az Neymar eseténél látszódott. Lehet mondani, hogy Mourinho nem ilyen, mert amik a médiában megjelennek gyakran igen túlzók. De aki nem követi figyelemmel folyamatosan a Real háza táját, az kénytelen így tájékozódni. És Mourinho ezen a téren inkább csak rontott a képen.
Arról már nem is beszélek, hogy Mourinho mikor idejött, azt találta mondani, hogy beszünteti azt, hogy a Real drágán vesz embereket. Valószínűleg ezért nem vettük meg Lucast, és vettünk helyette di Mariát és Coentraot. Ahogy az Adidas reklám mondja, Feel the Difference. (Még úgy is, hogy én bírom a huszonkettesünket.)
Matt009 írta:Khedira és Higuáin legalább itt van. És ne felejtsük el, a tavalyi menetelést velük (is) hoztuk össze. Most egy szar szezon után ki lehet tenni azokat, akik gyengébben teljesítettek, csak ha a helyükre nem érkeznek jobb játékosok, akkor nem volt értelme az egész keret lecserélésének. És általában az aktuálisan felfújt sztárocska 3x annyiért jön, mint a vele kb. egy szinten lévő (általunk lesajnált) játékos távozott.
Senki nem mondta, hogy azelőtt adjuk el Őket, mielőtt letárgyaltuk volna az érkezőket... A vérfrissítés meg igen is kell.
Matt009 írta:
Mert nekünk nem kellett sem Lucas, sem Hazard
Nem biztos, hogy nem kellettek, lehet más klubot jobban preferáltak.
Lucasról volt régen egy kósza hír, hogy a Real Madrid sokallja az árát. (Kár volt.)
Hazard-t Zidane több éven keresztül nyomatta. Az igazolásokért felelős ember, meg azt mondta, hogy nem kell. Szegény ember (mármint Hazard) nem tudott már mit nyilatkozni, először benyalt nekünk, Mou mondta, hogy még túl fiatal. Utána mondta, hogy kisebb csapathoz megy, aztán hozzánk. Kisebb csapat nem tudta megvenni, ment a Chelsea-be. Miután mi kiestünk nem klubot, hanem a pénzt preferálta, és meg is értem.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 5405
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 17., péntek 13:04

Csak hogy jobb legyen a napotok, a Barca is érdeklődik Gündogan iránt.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2875
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 17., péntek 13:02

ugyanazt érzem, mint pheco.
És hogy Mou nem megy sajtótájékoztatóra...hát örüljünk ha kimegy a meccsre...
én örülnék, ha madrid meccsre nem jönne :mrgreen:
Cavaninak meg ez a harmadik éve, amikor elég jól termel a seria A-ban.
szerintem akkor sem kell

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 2760
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 17., péntek 13:00

Khedira és Higuáin legalább itt van. És ne felejtsük el, a tavalyi menetelést velük (is) hoztuk össze. Most egy szar szezon után ki lehet tenni azokat, akik gyengébben teljesítettek, csak ha a helyükre nem érkeznek jobb játékosok, akkor nem volt értelme az egész keret lecserélésének. És általában az aktuálisan felfújt sztárocska 3x annyiért jön, mint a vele kb. egy szinten lévő (általunk lesajnált) játékos távozott.
Én nem így gondolkodok. Khedira, Higu azért már elég régóta itt vannak, 25 évesek, belőhető nagyjából, hogy mit tudnak. Nekem kevés ez. Innentől kezdve menniük kell, és meg kell próbálni hozni másokat. Középpályára pl Gündogánt vagy Kondongbiát. Nem lesznek jobbak Khediránál? Nincs kizárva, viszont nem lehet tudni biztosan, mindkettő jóval fiatalabb, és ígéretesek. Egy biztos közepes játékosnál hozni kell olyat, aki jobb lehet. Egy részével bebukunk, ez van, nem mi vagyunk az egyetlenek. Egy top csapat nem elégedhet meg a középszerűvel.
még talán jackson martinezt kellene bepróbálni, biztos olcsóbb lenne, mint cavani
Persze, hogy olcsóbb lenne, de miért? Mert ez az első európai éve, ami jó, 26 évesen a portugál ligában. Cavaninak meg ez a harmadik éve, amikor elég jól termel a seria A-ban.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10608
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 17., péntek 12:46

A Khedira-Casemiro vitához annyit,hogy sztm is megedhatná most már Mou neki a lehetőséget az utsó bajnokin hogy többet lássunk belőle....
Egyébként érdekes,mikor érkezett,némi szkepticizmussal vettem tudomásul,de az még érdekesebb,hogy azok akik akkor védték,most néhányan milyen alul értékelik... :roll:

Gündogan vagy Veratti...na ez is érdekes kérdés,én Verattit többet láttam,nem csak a két barca elleni "elfogadhatót..." :-)
Az objektivitáshoz,valakinek ez jön be,másnak az,de azt veszem észre,igazán racionálisan egyik oldal sem tudja ezt a dolgot kezelni :D
Nekem mind1 melyik jön,de ha nem úgy mozognak,ahogy elvárom,zokszó nélkül elküldöm bármelyiket a :cens: :cens: ba... :lol:

Cavanit meg ne vegyük már meg 60milláért,akkor már ha nincs más,Rooneyt alkudjuk le 25-30ra :-) jobban elnézegetném mint az urut...

És hogy Mou nem megy sajtótájékoztatóra...hát örüljünk ha kimegy a meccsre... :mrgreen: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 17., péntek 12:39

TheodoriK írta:Még el sem kezdődött az átigazolási szezon és mi már mindenkiről lecsúsztunk?
Csak az esélyeket és a lehetőségeket vázoltam az eddigi hírek alapján. Nincs kompetencióm a témában, szóval biztosan állítani nem tudom.
Matt009 írta:Nem biztos, hogy nem kellettek, lehet más klubot jobban preferáltak.
Akkor sajnos már csak nagyon kevés játékosnak az álma a Real Madrid, úgy néz ki.
De kétlem, hogy pl Lucas Moura álma a PSG lett volna.
Merci Zizou!

Avatar
stormcorner
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 14:13
Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. május 17., péntek 12:33

MorataMartin írta:Összességében ti elégedettek a 2009 óta tartó Perez-érával?
Ennel jobb elnok nem is kell,sokat fejlodott a csapat,de sajnos 11 ev ota nincs nemzetkozi siker ami eleg aggaszto,ilyen cselziket latva meg plane,de remeljuk jovore meglesz a buvos 10.ik,ami nagy ajandek lenne Pereznek es a Madrid szurkoloinak :salute:

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6296
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 17., péntek 12:27

Rossz előérzetem van a meccsel kapcsolatban. Annyira törvényszerű lenne, hogy az Atletico most verjen meg minket tizen x év után, a Bernabeuban egy döntőben. Remélem úgy megy ki a csapat a pályára, mint a BvB elleni visszavágón, persze a védekezésre kicsit több figyelmet kell fordítani és akkor gond nem lehet.
lopez-essien-pepe-ramos-coentrao-khedira-xabi-modric-özil-cé-benz
Remélem ez a kezdő lesz ma, bár
lopez-nacho-pepe-ramos-coentrao-essien-xabi-modric-özil-cé-benz
esetleg ez is beválhatna, de mivel essien kb kétszer játszott középen így nem hiszem, hogy ez lenne.

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 5766
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 17., péntek 12:17

Csak én várom ennyire a kupadöntőt, hogy napok óta úgy izgulok, hogy még aludni nem tudok?
Igen.
Ez a szezon már csalódás a BL kiesés óta, ezen már nem fog változtatni egy esetleges Cdr győzelem vagy kudarc.
"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."

Gengszter Zoltán, 2019

Avatar
Demes
Hozzászólások: 1011
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:53

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 17., péntek 12:16

Még el sem kezdődött az átigazolási szezon és mi már mindenkiről lecsúsztunk?
Igen, tavaly mindenkiről lemaradtunk.

Avatar
TheodoriK
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 17:59
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 17., péntek 12:10

ericco írta:Mert nekünk nem kellett sem Lucas, sem Hazard. Götzen nem számítom, megértem, hogy szerett volna még Németországban maradni. Cavanival meg talán csak annyival elszünk előrébb mint Higuval, hogy mezőnyben többet fog melózni, de összjátékban nem hiszem, hogy sokat nyernénk vele. Ráadásul 60 millió :roll: Barca ennyiért kb Neymart fogja leigazolni.
Ráadásul KP-ra is fogynak a lehetőségek. Vidal és Pogba Conte maradásával egyre esélytelenebb, ha egyáltalán volt rájuk valamennyi esély. Verrattihez úgy néz ki, ragaszkodik a PSG Ancelottitól függetlenül. Maradt Kondogbia, Gündogan... Pirlo :mrgreen:
Ven tudom. Esélyt látok arra, hogy Di Maria marad, mivel nem tudunk jobb megoldást igazolni a helyére. Hihetetlen, hogy lemaradtunk az összes tehetséges tini tkp-ról, akiket a fórumon már évek óta emlegetünk. Nem tudom, ki a hibás, de ez óriási öngól volt.
Még el sem kezdődött az átigazolási szezon és mi már mindenkiről lecsúsztunk? :hmmm:
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 17., péntek 12:03

Ahogy középpályásoknál, úgy a támadóknál is látszólag fogynak a lehetőségek.
Na ez az amit sokan nem értenek meg... Mikor Coentraot leigazoltuk, akkor nem csak azért ő jött, mert nekünk éppen egy balhátvéd kellett, hanem mert a minőségi játékosok közül akkor ő akart hozzánk igazolni. Ugyanez nem volt igaz Cesc vagy éppen Sanchez esetében. Csak azokat a játékosokat tudjuk leigazolni, akik itt akarnak játszani. És ha VIdal vagy Pogba vagy Neymar nem akar a Real játékosa lenni, akkor csinálhatunk akármit ezek nem fognak idejönni.

Khedira és Higuáin legalább itt van. És ne felejtsük el, a tavalyi menetelést velük (is) hoztuk össze. Most egy szar szezon után ki lehet tenni azokat, akik gyengébben teljesítettek, csak ha a helyükre nem érkeznek jobb játékosok, akkor nem volt értelme az egész keret lecserélésének. És általában az aktuálisan felfújt sztárocska 3x annyiért jön, mint a vele kb. egy szinten lévő (általunk lesajnált) játékos távozott.
Mert nekünk nem kellett sem Lucas, sem Hazard
Nem biztos, hogy nem kellettek, lehet más klubot jobban preferáltak.
Maradt Kondogbia, Gündogan
Egyik se ide való. Ha jönnek, egy év múlva már Khedirával egy szinten lesznek emlegetve, és a fél fórum azt fogja kívánni vigye már valaki őket.

pulci
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 17., péntek 11:58

MorataMartin írta:Összességében ti elégedettek a 2009 óta tartó Perez-érával?
Én azt mondanám, hogy részben igen mert 2009-10-ben összeállt egy olyan csapat amivel meg lehetett volna nyerni BL-t akár tavaly akár idén is!
Idehoztuk a világ számomra legjobb és legkomplettebb játékosát aki sorban döntegeti rekordokat azonban kellett volna melléje még egy klasszis csatár ill. játékosok hiányposztokra...
Másrészt 4 év alatt 1 bajnokság és 1 v. 2 kupa kicsit szegényesnek tűnik és nehéz elviselni, hogy még a döntőbe sem sikerült jutni BL-ben :/
Mostantól nem lehet kifogás meg kell erősíteni a csapatot a 3-4 hiányposzton így is nagyon nehéz lesz egy még ideinél is erősebb bayern ellen és többiek is erősíteni fognak.
Összefoglalva nem vok teljesen elégedett mert ilyen kerettel és lehetőségekkel meg kellett volna nyerni elmúlt 4 évben BL-t és amíg ez nem történik meg addig nem lehet Perez elnöksége sem teljesen sikeres...

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 6706
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 17., péntek 11:52

még talán jackson martinezt kellene bepróbálni, biztos olcsóbb lenne, mint cavani
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 17., péntek 11:51

Mert nekünk nem kellett sem Lucas, sem Hazard. Götzen nem számítom, megértem, hogy szerett volna még Németországban maradni. Cavanival meg talán csak annyival elszünk előrébb mint Higuval, hogy mezőnyben többet fog melózni, de összjátékban nem hiszem, hogy sokat nyernénk vele. Ráadásul 60 millió :roll: Barca ennyiért kb Neymart fogja leigazolni.
Ráadásul KP-ra is fogynak a lehetőségek. Vidal és Pogba Conte maradásával egyre esélytelenebb, ha egyáltalán volt rájuk valamennyi esély. Verrattihez úgy néz ki, ragaszkodik a PSG Ancelottitól függetlenül. Maradt Kondogbia, Gündogan... Pirlo :mrgreen:
Ven tudom. Esélyt látok arra, hogy Di Maria marad, mivel nem tudunk jobb megoldást igazolni a helyére. Hihetetlen, hogy lemaradtunk az összes tehetséges tini tkp-ról, akiket a fórumon már évek óta emlegetünk. Nem tudom, ki a hibás, de ez óriási öngól volt.
Merci Zizou!

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 2760
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 17., péntek 11:40

Én két jó hírt is várok az estétől: kupagyőzelmet és Mourinho távozását.
Nah megint Cavaniznak, és besírok ha idejön az az ember. Lesz még itt kutyavilág.
Ahogy középpályásoknál, úgy a támadóknál is látszólag fogynak a lehetőségek. Neymarnál azt sikerült elérni talán, hogy a Barca többet fizessen érte. Falcao továbbra sem jöhet ide, Bale-t nagyon enm akarják eladni(és a magánélete miatt is valószínű angliában maradása), Lewandowski-t viszi a Bayern valszeg, vagy Mourinho a Chelsea-be. Agüeroról most nem nagyon van téma, de őt nehéz lesz kivásárolni a Cityből. Iscot viszi a Citybe Pellegrini, meg nem is nagyon kell nekünk. Reus nem nagyon akar váltani a nyilatkozatai szerint. Igazából Cavani az, aki konkrétan minket preferál, és megoldható az igazolása, mondjuk sok pénzért.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 5405
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 17., péntek 11:32

Nah megint Cavaniznak, és besírok ha idejön az az ember. Lesz még itt kutyavilág.

Avatar
Tayo
Hozzászólások: 162
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:51
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 17., péntek 11:32

Ezzel pedig nagyon egyet értek. A világ legjobban fizetett edzőjéről beszélünk. Évi nettó 13 millióért igazán elviselhetné azt a kis nyomást a sajtó részéről. A nagy nyomást csak magának köszönheti. Osztotta ő eleget a hiénákat akkor is, mikor ment a szekér.
Én sem értem ezt a túlzott hisztit tőle azóta amióta itt van a sajtóval szemben . Nyilván a 80%-a a médiának szemét emberekből áll , de José tisztában volt azzal hogy melyik csapat kispadjára ült le és hogy itt a média mekkora nyomást rak a mindenkori Real Madridra és edzőjére. Olaszországban ugyanúgy savazták őt, aki ilyen stílust képvisel mint a portugál az viselje hogy a média legtöbbször kikezdi. Túl sok erejét lekötötte Mourinhonak a média elleni harc, ez is egy ok amiért belebukott az itteni munkájába.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tayo 2013. május 17., péntek 11:33-kor.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2875
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 17., péntek 11:28

Csak én várom ennyire a kupadöntőt, hogy napok óta úgy izgulok, hogy még aludni nem tudok?
én nem annyira várom, nem fogom tudni megnézni (ha nem a digisport adta volna akkor talán) és valahogy rossz előérzeteim vannak.


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég