Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Mike
Hozzászólások: 3024
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 11:41
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 20., csütörtök 12:10

“Megegyeztünk az elnökkel, hogy Bale nem hagyja el a klubot” – mondta André Villas-Boas, aki korábban kijelentette, hogy csak abban az esetben marad a Tottenham edzője, ha Daniel Levy nem engedi el Balet.
na, helyes :mrgreen:
Megspórolunk egy valag pénzt, ugyh mehet is a 60 millás csekk Vidalért.
Aztán még Isco+Suarez. És így Jesének is több lehetőség jutna bizonyítani. Ha meg nem válik be akkor még mindig szabad a hely Lucasnak jövőre :D
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 20., csütörtök 12:07

Nekem csak annyi kell, hogy valakiben meglegyen a lehetőség, hogy jobb legyen, mint Khedira. Mivel olyat nem tudunk hozni, aki boztosan jobb, így jönnek azok, akik lehet hogy jobbak lesznek. Mivel Khedira néálam nem megoldás, innentől kezdve tökmindegy az egész. Ha majd gyenge lesz Kondogbia vagy Casemiro vagy akárki, akit hozunk. akkor tovább kell keresgélni. Én a magam részéről nem elégedek meg a középszarral, persze van, akinek ez is megfelel...
CSOki. Ezzel én egyetértek. Nem most írod le először, mindig is egyetértettem. Én azokkal az emberekkel vitatkozok, akik túlmisztifikálnak 1-2 jövendőbeli igazolást. Most Kondogbia is 1-2 hsz-ben túl lett misztifikálva.
A másik dolog meg az, hogy én azért nem vagyok nyugodt, ha egy olyan ember jön, aki csak lehet, hogy jobb az antikrisztusnál. Ilyen ember jöjjön padra, de a kezdőbe számolni vele... De oké jöjjön, csak ne legyenek itt nagy elvárások.
relatíve sok meccset látok a Francia-Holland-Német bajnokságokból.
De kurva jó, hogy mindenkinek ennyi ideje van meccset nézni... Mégis az általad felsorolt játékosok után nem áll sorban fél Európa. Ennyire vakok a játékosmegfigyelők?
R.M.C.F írta:zért a fociban vannak bizonyos körülmények is....ezt észre kell tudni venni. Modricnál is,JM-nal is, Ikernél is sok mindenkinél.....ez nem olyan mint az 1x 1.
Oké. Ebben igazad van. Csak RMFC árulj már el nekem egy valamit. Az elmúlt 6-7-8 évben vagy akár írhatnék 10-et is, mindig rossz körülmények álltak fenn, és a sok jó játékos mind vesztesként távozott innen a körülmények miatt? Nincs egy olyan ember a kibaszott vezetőségben, aki nem látja, hogy valami nem stimmel? Nincs olyan ember, aki nem látja, hogy bizonyos körülmények miatt nem tudunk/ vagy nem tud az adott játékosunk jól teljesíteni? Ugyanezek a körülmények fennálltak 3 éve is, de Rondaldo teljesített, Özil teljesített, Benzema 1 évet teljesített. Ramos, Marcelo, vagy Pepe teljesített... Akik jó játékosok, azok mind teljesítettek. Nem azt mondom, hogy Modric rossz volt, sőt kb. azt hozta, amit én elvártam tőle. Kb. ennyit láttam a gyerekben, azt hozta. Viszont az itteni elvárások vele szemben, főleg a te elvárásaid RMFC sokkal, de sokkal magasabban voltak, és ezt bizony nem teljesítette. Volt 1-2 jó pillanata, 1-2 jó meccse, de átlagban alatta maradt a Te és a tőle sokat várók elvárásainak.
és talán ő nem lesz annyira vakmerő, hogy szervezni próbáljon
Azért nehéz veletek vitatkozni, mert vannak akik (sokan vannak), elvárják a Khedira utódtól a szervezést. Ráadásul ha Kondogbia idejön, és ahogy te fogalmaztál nem lesz annyira vakmerő, hogy szervezni próbáljon, akkor jövőre mindenki csapat úgy alakítja a taktikát ellenünk, hogy a szervezés Kondogbiára jöjjön ki, és ugyanúgy betli lesz, mint Khedira.
De ez nem az én érvem. Én nem várom el a vkp-tól a szervezést. Csak sokan megteszik, és ezek közül sokan megváltóként várják Kondogbiát.
Ezt komolyan gondoltad? Mert akkor felesleges vitatkozni.
Az előbbi az erős széljátékot és a gyors támadásokat segítő felállás, amely támadáskor átalakul 424-re. Ezért szakad szét a KP. Kivéve, ha Mindenki védekezik, mint a Bayernben. Nálunk ezt Di Marian kívül egyik támadó sem tette rendesen. Főleg Özil, akinek illett volna. De ez már sokszor ki lett tárgyalva.
a második felállás pedig a totálos focira legalkalmasabb. ahol a csapat egy egységként mozog, szinte egyszerre támad és védekezik, mivel a KP-t birtokolja. Jobbik esetben :) A széljátkot a szélső védők biztosítják, de szinte sohasem egyszerre, így támadáskor 343-ra módosul a felállás.
Tudom az alapvető különbséget. De ha ugyanarról a 11-ről beszélünk, akkor lényegében mindegy, hogy Modriccsot egy sorral előrébb vagy hátrébb tesszük, mert csak a játékosok egyes részfeladataiban van különbség. És mivel ezek a felállások nem statikusak, Modric is megfordul előrébb, hátrébb is, így az aktuális meccsszituban ezek a felállások keverednek. Ronaldo számára pedig tökmindegy, mert ő mindkét felállásban ugyanazt játssza, mint ahogy az ék is (tudom, hogy a 4-2-3-1 éke alapból egy targetmen szerű posztot vesz fel, de nekünk nincs targetmenünk, ilyen szempontból Benzema mindkét felállásban ugyanazt játssza, főleg mivel a játékunk Ronaldo kiszolgálása köré szerveződik, és nem Benzema köré. Xabi is mindkét felállásban mélységi irányító, ő nem tud mást játszani. Nem azért nem működött a 4-3-3, mert nem azt játszottuk, hanem mert Khedira és Xabi együtt alkalmatlanok arra a felállásra. És gyanítom, hogy Modric Xabi együtt is alkalmatlan a 4-3-3ra. Ha jövőre 4-3-3 a cél, akkor vagy egy Xabi, vagy egy Modric köré épített 4-3-3at kell játszani, de mindenképpen a másik kárára. Ez az, amire céloztam. Csak lusta voltam kifejteni.
Ettől függetlenül is hozni KELL embereket oda.
Többször is leírtam, hogy én is lecserélném Khedirát. Csak nem minden jött mentre. Ha Konogbia jön, ám legyen. Kell a kp-s, és mivel jelenleg nem sok más opció van ok.

Avatar
El Tigre
Hozzászólások: 206
Csatlakozott: 2013. június 20., csütörtök 11:42
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. június 20., csütörtök 12:05

Ha már a középályásoknál tartunk, ezt a Pogbát honnan szedtétek elő ? :hmmm: Erre még nem jöttem rá.
Ahhoz képest, hogy fickóról alig jöttek hírek, de azoknak is nagy része kacsa volt, a fórum nagy része már itt látja a csapatnál. Pedig sztem Madridban úgy igazából fel sem merült a gyerek neve. Legalábbis úgy "komoly" szinten sem, mint mondjuk Bale :hmmm:

Vagy őt is bedobta valaki, azt várva , hogy a Realnal olvassák a fórumot, megvilágosodnak és bescserkészik Pogbát. Volt már ilyenre példa : tavaly Yaya Tourét hajszolta a fél fórum :D Pedig tisztán látszott, hogy semmi esély a fickóra.

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 1687
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 20., csütörtök 11:54

De nem tud labdát sem szerezni, arra alkalmas, hogy kiszorítja az ellenfelet, megállítja a lendületet, ilyesmik. Ez szép, meg jó, csak a meccsek nagy részében erre minimálisan van szükség. Persze a barca ellen igen, mert folyton náluk a labda, és fontos a fegyelmezett védekezés, a jó tolódás, a támadásaink meg úgyis gyorsak. De egy labdabirtokló csapatban Khedirának semmi keresni valója, mert akkor túl sokat van nélunk a labda, az ellenfél sem szépen lassan építgeti fel a támadásokat, hogy zónázgatni tudjunk. Khedirával nem az a legnagyobb baj, hogy szar, hanem hogy felesleges. Ott a pályán, de amiben igazán jó, arra a meccsek legtöbbjén nem nagyon van szükség.
:salute:
Végre.
Ezt mondtam tegnap is, amikor korábban is leírtam majdnem ugyanezt, nem jött válasz.
Számunkra Khedira használhatatlan. Egy alapvetően védekező csapatban hasznos lenne. Ott is csak a zónázgatós részével a dolognak. Előre semmi. Ez ma már szerintem amúgy sem megengedhető, de ez lényegtelen.

Értem Matt-et amúgy, azt mondja, hogy nem kell kidobni Khedirát, mert akik felmerülnek, mint REÁLIS alternatívák, nem feltétlen jobbak. Ezzel egyet is értek.
Ettől függetlenül is hozni KELL embereket oda. Ha Kondogbiát, hát Őt. Nem vagyok tőle elájulva, szerintem kevés, de most ez jutott, mert a "garanciát" jelentő emberek mozdíthatatlanok ilyen-olyan okból.
Viszont fiatal, benne lehet a fejlődés lehetősége. Mondom, próbálkozni kell. A tunéziait meg elfelejteni, annyira semmi számunkra, amit nyújt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 20., csütörtök 11:42

Sok, csak Real szintűből 4-5.
Szerintem sokkal több, csak nincs körülöttik nagy hype, vagy gyengébb csapatban, rendszerben játszanak, ezért nem tűnnek ki annyira. A rendszer nagyon fontos, és itt a válasz a következő kérdésedre:
Amikor Modric játszott Özil helyén akkor sem volt semmi rendben... Modriccsal sem lett jobb.
Mert alapvetően a rendszer nem stimmelt egyiknek sem, csak amíg Özil inkább a támadók köz vagy a szélen alibizott, addig Modric gürizett a KP-n, visszajárt labdákért, szerelt, próbált kényszerítőzni, stb. Legjobb példa erre az MU elleni visszavágó, ahol gyökeresen megváltozott a játékunk, mert Modirc beállításával nem szélen akartuk megverni az MU-t, ahol a legerősebbek. Mou amatőr hibája volt ez is (pedig ha én láttam a meccs előtt, hogy az MU a KP-n verhető, ugye egy évvel korábban a Bilbao ezt megmutatta, akkor ezt a "világ legjobb edzője" hogy nem láthatta? :hmmm:), mázlija, mázlink volt Nani kiállításával.
vagy csak azt várjuk el, hogy a lépjen előre a mostani szinthez képest?
Utóbbira. Hogy kb most vannak egy szinten, de Kondogbiától fejlődést várni még nem hülyeség, és talán ő nem lesz annyira vakmerő, hogy szervezni próbáljon. Azt meghagyja a másik 2 középpályásnak.
4-2-3-1, 4-3-3... Egy posztban van különbség
Ezt komolyan gondoltad? Mert akkor felesleges vitatkozni.
Az előbbi az erős széljátékot és a gyors támadásokat segítő felállás, amely támadáskor átalakul 424-re. Ezért szakad szét a KP. Kivéve, ha Mindenki védekezik, mint a Bayernben. Nálunk ezt Di Marian kívül egyik támadó sem tette rendesen. Főleg Özil, akinek illett volna. De ez már sokszor ki lett tárgyalva.
a második felállás pedig a totálos focira legalkalmasabb. ahol a csapat egy egységként mozog, szinte egyszerre támad és védekezik, mivel a KP-t birtokolja. Jobbik esetben :) A széljátkot a szélső védők biztosítják, de szinte sohasem egyszerre, így támadáskor 343-ra módosul a felállás.
És valaki, talán ericco írta, hogy milyen jó lesz a Borussia, ha leigazolják Erikssent az Ajaxból
Nem én írtam, de velünk már tavaly is szóba hozták.
Merci Zizou!

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 2755
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 20., csütörtök 11:37

Mármint nem vár el többet, mint Khedirától, vagy csak azt várjuk el, hogy a lépjen előre a mostani szinthez képest?
Ha az elsőre gondoltál, akkor felesleges Kondogbia. Ha a másodikra, akkor jöhet, csak nekem itt az a bajom, hogy ugyanazokkal a gyengeségekkel van megáldva, mint Khedira, és a technikája már nem lesz jobb... Passzolni meg lehet megtanul 3-4 alatt remekül, de itt annyi ideje nem lesz. Szóval ferdítesz te is rendesen.
Nekem csak annyi kell, hogy valakiben meglegyen a lehetőség, hogy jobb legyen, mint Khedira. Mivel olyat nem tudunk hozni, aki boztosan jobb, így jönnek azok, akik lehet hogy jobbak lesznek. Mivel Khedira néálam nem megoldás, innentől kezdve tökmindegy az egész. Ha majd gyenge lesz Kondogbia vagy Casemiro vagy akárki, akit hozunk. akkor tovább kell keresgélni. Én a magam részéről nem elégedek meg a középszarral, persze van, akinek ez is megfelel...
Khedira védekezni tud,nagy munkabírású,jól zárja a folyosókat,jól védekezik "zónát".
A hiba vele kapcsolatban az volt,hogy Mou ellátta játékszervező feladatokkal (omg...)
És mit csináljon, malmozzon Xabival a védelem előtt, a támadók meg majd négyen megoldják?
Amiket felsoroltál tulajdonságok, és amikkel egyet is értek, azokkal mit tudunk kezdeni? Ezek mellé még hiányzik pár olyan tulajdonság, amivel érne valamit az ember. Xabi nagyjából ugyanez, csak még labdabiztos, és jól tud passzolni. Khedirát ha visszahúzzuk, akkor mit csinál? Nem az a labdával forgolódó, típus, aki gyorsan gondolkodik, teszi-veszi a labdát.
De nem tud labdát sem szerezni, arra alkalmas, hogy kiszorítja az ellenfelet, megállítja a lendületet, ilyesmik. Ez szép, meg jó, csak a meccsek nagy részében erre minimálisan van szükség. Persze a barca ellen igen, mert folyton náluk a labda, és fontos a fegyelmezett védekezés, a jó tolódás, a támadásaink meg úgyis gyorsak. De egy labdabirtokló csapatban Khedirának semmi keresni valója, mert akkor túl sokat van nélunk a labda, az ellenfél sem szépen lassan építgeti fel a támadásokat, hogy zónázgatni tudjunk. Khedirával nem az a legnagyobb baj, hogy szar, hanem hogy felesleges. Ott a pályán, de amiben igazán jó, arra a meccsek legtöbbjén nem nagyon van szükség.

Nika91127
Hozzászólások: 848
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:50
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. június 20., csütörtök 11:34

Schulcz írta:Mi az hogy nincs jó, minőségi VKP, aki leigazolható lenne????????

Azt még az előző helyről tudjátok, (RMCF legalábbis biztosan.), hogy relatíve sok meccset látok a Francia-Holland-Német bajnokságokból.

Nos ott van Capoue a Toulouse-ból, vagy Milan Badelj a Hamburgból. Mindketten 24 évesek és a világ Top 10 védekező középpályásába tartoznak az idei teljesítményük alapján legalábbis biztosan. Mondjuk meg kell nézni a whoscoredet, vagy valamelyik ilyen oldalt, szerintem az igazolja is. Ha hülyeséget mondanék, akkor elnézést, én vagyok a futballvak, vagy rosszul látom.... :D Ráadásul még el lehetne hozni Auriert is a Toulouse-ból, aki minden védőposzton tud jól játszani, és mellesleg Varane és Kondogbia csapattársa volt a Lens-ben.
De ez az Illaramendi, vagy a Leverkusenes Bender-iker is ismán hozná azt amit Alonso és Khedira.

Más, támadó posztra meg én Joveticset hoznám, az egy kegyetlen jó játékos.

És valaki, talán ericco írta, hogy milyen jó lesz a Borussia, ha leigazolják Erikssent az Ajaxból: Nem értek egyet! ŐT NEKÜNK KÉNE ELHOZNI!!! Kibebaszott zseni a gyerek Középső középpályást , Támadót, szélsőt, csatárt is tud játszani, hehe kedvéért abszolút kétlábas, és évek óta hozza a 20 körüli gólt meg a 20 körüli gólpaazt, ja, és csak 20 éves. Laudrup utód: Ide vele!
Eriksen nem nagyon hoz "évek óta" 20gólos szezonokat...:) Persze jó kis játékos,nem azért mondom :mrgreen: (most csak bajnokság-EL-BL-t nézve)
2010/11: 40 meccs 7 gól,13 gólpassz
2011/12: 41 meccs 8 gól,21 gólpassz
2012/13: 41 meccs 11 gól, 22 gólpassz

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 1940
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 20., csütörtök 11:34

Schulcz írta:Schulcz
Fm 2014? :mrgreen:

Nyilván az emberek akiket ezért fizetnek már rég észrevették mindent,csak pihentetik a mappájukat,hogy majd 2-3 év múlva egyszer zúdítsa őket a futball világába és majd minden csapatban legalább 2 világklasszis védekező középpályás fog játszani...ugyanmár..Van 4-5 aki minőségi előrelépést jelente a Realnak.ezt el kell fogadni. 1 Varane szintű tehetséget találni vkp-ra..álom édes álom... :)

Szerk.: Gustavo jöhetne :agree:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikelemen5 2013. június 20., csütörtök 11:35-kor.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Avatar
Remy
Hozzászólások: 18575
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 20., csütörtök 11:32

Schulcz írta:Mi az hogy nincs jó, minőségi VKP, aki leigazolható lenne????????
Illaramendi + Luis Gustavo.

Ha tényleg le akarnánk igazolni őket, akkor ezt a pakkot hozhatnánk. Biztos vagyok benne, ha a nagyon akarnánk Gustavot, akkor a Bayern elengedné. A Sociedad meg nem tud versenyezni a piacon, így Illaramendi-t tuti eladnák.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Schulcz
Hozzászólások: 84
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 9:47
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 20., csütörtök 11:28

Mi az hogy nincs jó, minőségi VKP, aki leigazolható lenne????????

Azt még az előző helyről tudjátok, (RMCF legalábbis biztosan.), hogy relatíve sok meccset látok a Francia-Holland-Német bajnokságokból.

Nos ott van Capoue a Toulouse-ból, vagy Milan Badelj a Hamburgból. Mindketten 24 évesek és a világ Top 10 védekező középpályásába tartoznak az idei teljesítményük alapján legalábbis biztosan. Mondjuk meg kell nézni a whoscoredet, vagy valamelyik ilyen oldalt, szerintem az igazolja is. Ha hülyeséget mondanék, akkor elnézést, én vagyok a futballvak, vagy rosszul látom.... :D Ráadásul még el lehetne hozni Auriert is a Toulouse-ból, aki minden védőposzton tud jól játszani, és mellesleg Varane és Kondogbia csapattársa volt a Lens-ben.
De ez az Illaramendi, vagy a Leverkusenes Bender-iker is ismán hozná azt amit Alonso és Khedira.

Más, támadó posztra meg én Joveticset hoznám, az egy kegyetlen jó játékos.

És valaki, talán ericco írta, hogy milyen jó lesz a Borussia, ha leigazolják Erikssent az Ajaxból: Nem értek egyet! ŐT NEKÜNK KÉNE ELHOZNI!!! Kibebaszott zseni a gyerek Középső középpályást , Támadót, szélsőt, csatárt is tud játszani, hehe kedvéért abszolút kétlábas, és évek óta hozza a 20 körüli gólt meg a 20 körüli gólpasszt, ja, és csak 20 éves.

Laudrup utód: Ide vele!

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 20., csütörtök 11:26

és folyamatosan gyenge volt a játékunk. Modriccsal is.

Azért a fociban vannak bizonyos körülmények is....ezt észre kell tudni venni. Modricnál is,JM-nal is, Ikernél is sok mindenkinél.....ez nem olyan mint az 1x 1.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Géci
Hozzászólások: 6161
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 20., csütörtök 11:18

Nem vagy ezzel a véleménnyel egyedül.

De tùl sokan sem vagytok... :lol: :lol:

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 20., csütörtök 11:11

Gondolom eddig nem olvastad Modricról amit írtunk kb. 20132-en, mert akkor nem írtad volna le ezt.
Olvastam én, csak a pozitív körbeszopkodás még mindig túlsúlyban van a reális értékeléssel szemben. Ronaldo mellett ő az, aki a legkevesebb kritikát kapja, méghozzá azzal az indokkal, hogy nem volt kezdő, meg első év... Hát ez nem indok. Valahol olvastam egy statisztikát, hogy Modric volt az egyik legtöbbet játszó játékosunk a bajnokságban, és folyamatosan gyenge volt a játékunk. Modriccsal is. Nem ő volt az egyedüli hibás, de hibás volt.
Ez meg bocsi, de totál közhely
Az, egy kicsit pofásabban megfogalmazva. :D

Csak azért írtam le, mert ez jutott eszembe a Kondogbiás hsz-k miatt, és évről évre olvasom mindig ugyanazokat a baromságokat, minden általunk kiszemelt játékos esetében le van ez zongorázva, hogy mekkora spíler lesz majd. Aztán a játékosok 2/3 úgy megbukik, mint a sicc. De a többséget ez nem érdekli, a következő évben talál egy újabb körbeszopandó arcot. Most épp Kondogbiát kell körbe szopni, mert ő az egyetlen reálisnak tekinthető kkp jelölt. Majd jövőre Gundogan lesz körbe szopkodva, és Kondogbia Khedirához hasonló fekete listán lesz.
Tudod te még hány leigazolható VKP van a világon? Max még nem hallottunk róla, vagy a sajtó nem hozta velünk még szóba. Mindenki a seggét verné a földhöz, ha Zidane hozna valami Varane-féle tehetséget arra a posztra.
Sok, csak Real szintűből 4-5. És sokan azt hiszik, hogy Kondogbia az, ezért sokak szemében ő az utolsó ilyen. A nagy francia tehetségekről meg leírtam a véleményem korábban, ha érdekel keresd vissza.
Kondogbia fiatalabb Khediránál benne van még fejlődési lehetőség. Akinek van esze (és a fórum nagy része szerintem így látja), többet nem vár a gyerektől.
Mármint nem vár el többet, mint Khedirától, vagy csak azt várjuk el, hogy a lépjen előre a mostani szinthez képest?
Ha az elsőre gondoltál, akkor felesleges Kondogbia. Ha a másodikra, akkor jöhet, csak nekem itt az a bajom, hogy ugyanazokkal a gyengeségekkel van megáldva, mint Khedira, és a technikája már nem lesz jobb... Passzolni meg lehet megtanul 3-4 alatt remekül, de itt annyi ideje nem lesz. Szóval ferdítesz te is rendesen.
Modric érkezésével legtöbben azt vártuk, hogy átállunk 433-ra, mivel tudtuk, hogy Xabival kevés lesz a KP 4231-ben, mivel a spanyol nem igazán tartózkodik az ellenfél térfelén.
4-2-3-1, 4-3-3... Egy posztban van különbség... Modric pedig valahol a két különböző poszt között játszik... Amikor Modric játszott Özil helyén akkor sem volt semmi rendben... Modriccsal sem lett jobb.
Nem neki kellett volna, hanem El Uniconak.
Érdekes a BM tud 4-2-3-1-ben stabil kp-s játékot játszani. Mi nem. Nem felállást kell módosítani, hanem személyi cseréket végrehajtani. Csak nem a Kondogbia-Khedira cserét, mert az csak lepkefing a szélben.
Khedira védekezni tud,nagy munkabírású,jól zárja a folyosókat,jól védekezik "zónát".
A hiba vele kapcsolatban az volt,hogy Mou ellátta játékszervező feladatokkal (omg...)
Annyira nem tragédia a német,mint amennyire itt a fórum leírja..
Nem vagy ezzel a véleménnyel egyedül.

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 1940
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 20., csütörtök 11:09

Géci írta:Khediránál én hasznosabb lennék, mert legaláb szerelni tudok, de ő még azt se.
Édes istenem az arc... :lol: :lol:

Ezért kapni fogok de:

Khedira védekezni tud,nagy munkabírású,jól zárja a folyosókat,jól védekezik "zónát".
A hiba vele kapcsolatban az volt,hogy Mou ellátta játékszervező feladatokkal (omg...)
Annyira nem tragédia a német,mint amennyire itt a fórum leírja.. :shifty:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Avatar
Remy
Hozzászólások: 18575
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 20., csütörtök 11:02

Jesé is új szerződés előtt áll. A fiatal támadó korábban kijelentette, hogy az első csapathoz szeretne tartozni, és Pérez is elmondta, hogy számít a játékosra. Ennek megfelelően – az AS információi szerint – a 2014-ben lejáró szerződését meghosszabbítanák, és jelenlegi fizetését több, mint a duplájára, 1,2 millió euróra emelnék.
:iszunk: Na, már kezdtem kicsit parázni, hogy semmi hír vele kapcsolatban. :D Bár az U20-as VB végéig úgyse lesz semmi hivatalos dolog. :hmmm:
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
Géci
Hozzászólások: 6161
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 20., csütörtök 11:01

Matt nem mondok semmit inkább, de akkora hülyéget írtál, hogy fájdalmas...
Khediránál én hasznosabb lennék, mert legaláb szerelni tudok, de ő még azt se... Senki se azt mondja, hogy Kondogbia a megváltó, de próbát megér, de mivel szerelni tud már hasznosabb mint a Német...

Modric meg nem tehet róla, hogy nem volt játszatva eleget, de mikor a pályán volt ő volt az aki ment és güzült...

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 20., csütörtök 10:56

Matt009 írta:és aki feka vkp, az automatikusan gyors, jól szerel, nagy munkabírású, jól lát a pályán, két lábas, ráadásul technikai zseni, és még 3 szintet előre fog lépni...
ferdítés aka 1: Kondogbia fiatalabb Khediránál benne van még fejlődési lehetőség. Akinek van esze (és a fórum nagy része szerintem így látja), többet nem vár a gyerektől. Az se biztos, hogy ide érkezik.
mert Kondogbia az egyetlen idén nyáron leigazolható vkp
ferdítés aka 2: Tudod te még hány leigazolható VKP van a világon? Max még nem hallottunk róla, vagy a sajtó nem hozta velünk még szóba. Mindenki a seggét verné a földhöz, ha Zidane hozna valami Varane-féle tehetséget arra a posztra.
Matt009 írta:Btw Modric is koppanás volt, mert ő úgy lett beharangozva itt 1-2 ember által, mint az utolsó láncszem, aki hiányzik a kp-ról, aki kiszorítja az antikrisztust, amivel egyből megoldódik minden probléma, és olyan játékot varázsol a Realban, amilyet még a világ nem látott.
És itt a harmadik: Modric érkezésével legtöbben azt vártuk, hogy átállunk 433-ra, mivel tudtuk, hogy Xabival kevés lesz a KP 4231-ben, mivel a spanyol nem igazán tartózkodik az ellenfél térfelén. Khedira helyére egy olyan játékost akartunk már tavaly is, mint idén nyáron. Amely már Makalele, Redondo óta hiánycikk a csapatban.
Ami egyrészt igaz, de ő sem tudott semmit változtatni azon a foson, ami kialakult...
Nem neki kellett volna, hanem El Uniconak.
"Akik nem tanulnak a múlt hibáiról, arra ítéltetnek, hogy újra elkövessék azokat..."
Ezt kellett volna elküldeni Mourinhonak a tavalyi BL kiesés után.
Merci Zizou!

MorataMartin
Hozzászólások: 1029
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:38
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 20., csütörtök 10:49

Végre egy jó hír h Jesé szerződését megakarjuk hosszabbítani! :)

Avatar
nmate
Hozzászólások: 11466
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Figo, Ronaldo, Bergkamp, Modric, Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 20., csütörtök 10:43

Matt009 írta:ztán Modric csak nem hozta a változást, de mivel két lábas játékos mindjárt fel van mentve minden blama alól, hogy nem az ő hibája...
Gondolom eddig nem olvastad Modricról amit írtunk kb. 20132-en, mert akkor nem írtad volna le ezt.
Matt009 írta: "Akik nem tanulnak a múlt hibáiról, arra ítéltetnek, hogy újra elkövessék azokat..."
Ez meg bocsi, de totál közhely :D
AntiCRclub vezető

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 20., csütörtök 10:33

R-l@nch írta:
Géci írta:Ebből a Kondogbiából simán leget nagy spíler. ATMA meg a Valencia ellin is igen igen jól produkált... Az a jó az ilyen játékosokban, hogy hihetetlen jól fedezik a labdát. Kitárja a 2 szárnyát és van, hogy 3 ember se tudja szerelni... Labdával jó gyorsak és szögletnél is lenne 1 plusz fejelő, ha meg az ellenfél rúg szögletet azt hamarabb lefejeli mint Alonso... Kicsit csiszolni kell rajta, hogy pontosabb legyen és kb kész is az új Viera :D...
Ti komolyan láttátok már játszani Kondogbia-t?? A pali iszonyat darabos, és igencsak lassú játékos. Lassabb, mint Khedira, ezt jó ha tudjátok. Nagy koppanás lesz itt, ha tőle várjátok a középpálya megújulását vkp poszton
Hagyjad már őket, ne rombold le a lelkivilágukat. :lol: Náluk Khedira az antikrisztus, és aki feka vkp, az automatikusan gyors, jól szerel, nagy munkabírású, jól lát a pályán, két lábas, ráadásul technikai zseni, és még 3 szintet előre fog lépni...

Meg azért se vedd el a kedvüket, mert Kondogbia az egyetlen idén nyáron leigazolható vkp, és ha már benne sem lehet hinni, hogy megváltó lesz, akkor kiben? Legalább szeptember közepéig hadd reménykedjenek, addigra úgyis minden kiderül, csak addig legalább mindenki derül. :lol:


u. i.: sorry a szörnyű utolsó szóviccért, de nem hagyhattam ki.


Btw Modric is koppanás volt, mert ő úgy lett beharangozva itt 1-2 ember által, mint az utolsó láncszem, aki hiányzik a kp-ról, aki kiszorítja az antikrisztust, amivel egyből megoldódik minden probléma, és olyan játékot varázsol a Realban, amilyet még a világ nem látott. Aztán Modric csak nem hozta a változást, de mivel két lábas játékos mindjárt fel van mentve minden blama alól, hogy nem az ő hibája... Ami egyrészt igaz, de ő sem tudott semmit változtatni azon a foson, ami kialakult... És akkor majd Kondogbia... Igen az új Vieira...

Ha Kondogbia az új Vieira, akkor Khedira az új Zidane.

Hadd idézzem már Stephen Kinget (nem biztos, hogy pontos, de a lényeg át fog menni): "Akik nem tanulnak a múlt hibáiról, arra ítéltetnek, hogy újra elkövessék azokat..."


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég