Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Raiola melyik játékosát igazolnád le, ha csak egyet lehet?

A szavazás 2020. április 23., csütörtök 13:14-kor befejeződött.

De Ligt
3
3%
Haaland
72
73%
Pogba
7
7%
Egyiket sem
17
17%
 
Szavazatok száma: 99

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10606
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 8., péntek 9:12

Hagy kérdezzem már meg: melyik Real edző vagy játékos szól bele más csapatok dolgába ?
Mou mondjuk sorozatosan. :D

Nem ugatott bele,csak volt egy vèlemènye.Mint neked.

Ès sose játszatott antifocit.Se a dortmundal a kilencvenes èvekben,se azután a bayernel.

Ès nem vèdem,de sztm semmi rosszat nem mondott amire ugrani kellene,másfelol valaha nagyon is jo opcio lett volna a madridi padra.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
TheBull6
Hozzászólások: 1521
Csatlakozott: 2013. szeptember 2., hétfő 0:07

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 8., péntek 3:04

Torquemada írta:Az biztos, hogy a Bayern klubvezetése profi, de hogy amit művelnek, az követendő példa lenne, azt nem gondolnám. Értem ezen pl. azt a magatartást, hogy a közvetlen riválist szétvásárolják (Götze, Lewa-Dortmund), visszaélve gyakorlatilag korlátlan anyagi lehetőségeikkel. Ez természetesen szabályos, viszont a spanyol bajnokság pl. e tekintetben előrébb tart, a Figo és R9 transzferek óta gyakorlatilag megnemtámadási szerződés van Real-Barca ill. Real-Atma vonatkozásban. (Atma-Barca már nem feltétlenül, lásd Arda, de hát természetes szövetségesekről beszélünk). Ez nekem szimpatikus, és részben emiatt elméletileg többesélyes a bajnokság, még ha gyakorlatban nem is így van, más okok miatt. Milyen bajnokság lenne a spanyol, ha mondjuk az örökös első barca minden évben elvihetné a második, harmadik legjobbjait, mert megteheti ? Szerintem ez nem követendő példa.
Az ne legyen már a Bayern hibája, hogy megvettek valakit akinek a szerzodeseben lévő záradékaval éltek. Barki kipengethette volna azt a pénzt Gotzeert.
Lewaert meg elvileg a 4ese után ajanlatot tettünk mi is, de ő már akkor kijelentette, hogy csak a Bayernbe akar menni. Erre mit lépett a Bayern? Januarban szépen megkototte vele a szerződést hogy aztán ingyen elvihesse. Egyáltalán nem érzem azt itt, hogy szétakartak rombolni a riválist. Ha annyira ez lett volna a cél már rég rámozdultak volna Reusra, Hummelsra, vagy Gundoganra. Gotzen pedig még nem is erzem azt, hogy orommel lenne Münchenben, de ő sajnos a Dortmund f*szsaga miatt van ott ahol. Örülhet a Dortmund hogy Reus alairt, kulonben már őt is elvitte volna valaki a záradék miatt.
A München megcsinált két olyan bizniszt, amit szerintem mindenki megcsinalt volna közülünk is. (Götze a jövő zenéje, bármi lehet belőle, Lewa meg perpill az egyik legjobb csatár.) De pl Thiagot is gyermeteg aron vették meg, szerintem ha nincs a záradéka most mashol focizna, barmennyire is van/volt oda érte Pep.

petiamadridista
Hozzászólások: 3011
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 8., péntek 1:33

A Barcanál az összes ilyen húzás bejött, 2003 óta.
Mert nem Peppel kezdődött hanem Rijkaarddal.
Rijkaard csak egy hazai rendezésű EB-n irányította a hollandokat. Ez kb 5 tétmeccset jelentett.
Ennyi és semmi több.
Mégis bejött a húzás, pedig a kócos tulipán azóta már sehol sincs.
Aztán most pl LE.. megbukott a Románál, majd a Celtánál volt edző,de az eredményei ott sem voltak kiemelkedőek.
de anno Simeone is nullkilóméteres edző volt argentinában,amikor bajnok lett!!
Majd kisebb kitérőkkel, de komolyabb európai szerepvállalás nélkül jött az Atleticohoz...
Beszélhetnénk Dárdai sikereiről is akár,hogy mondjuk magyar példát.
Vagy ott van a Chelsea eddigi egyetlen BL győzelmét hozó di Matteo..
Klinsmann mint német szövetségi kapitány..
Cruyff mint az Ajax edzője.. előtte nulla,majd 2 év után ugrik át Barcelonába.. pl..
rengeteg példa,hogy sokszor a váratlan a legjobb húzás.
Zidane ott volt Carlo mellett... elég ha azokat a taktikai húzásokat elleste, mert biztos vagyok benne, hogy a játékosok inni fogják minden szavát, és mellette lesznek.
az Ac Milannal meg kár példálózni. Capello is elmondta, hogy abból a keretből nem lehet mit kihozni, hiába Seedorf, meg Inzaghi..

Avatar
Torquemada
Hozzászólások: 735
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 7:54
Kedvenc játékosaid: Ceballos, Carvajal, Marcelo, Casemiro, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Sz.Sz.B.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. január 8., péntek 0:38

Az biztos, hogy a Bayern klubvezetése profi, de hogy amit művelnek, az követendő példa lenne, azt nem gondolnám. Értem ezen pl. azt a magatartást, hogy a közvetlen riválist szétvásárolják (Götze, Lewa-Dortmund), visszaélve gyakorlatilag korlátlan anyagi lehetőségeikkel. Ez természetesen szabályos, viszont a spanyol bajnokság pl. e tekintetben előrébb tart, a Figo és R9 transzferek óta gyakorlatilag megnemtámadási szerződés van Real-Barca ill. Real-Atma vonatkozásban. (Atma-Barca már nem feltétlenül, lásd Arda, de hát természetes szövetségesekről beszélünk). Ez nekem szimpatikus, és részben emiatt elméletileg többesélyes a bajnokság, még ha gyakorlatban nem is így van, más okok miatt. Milyen bajnokság lenne a spanyol, ha mondjuk az örökös első barca minden évben elvihetné a második, harmadik legjobbjait, mert megteheti ? Szerintem ez nem követendő példa.

Olyan profi lépésnek a nagy Pep kinevezését sem tartanám, lutri volt rendesen. Ő mit mutatott fel ? Egy korszakos Messilonával könnyű volt sikereket elérni, egy elődje által jól felépített, korlátlan erőforrásokkal rendelkező Bayernnel meg egy idomított majom is német bajnokságot nyert volna. Aztán jött a nemzetközi porond, egyszer a Real gázolta el őket könnyedén, majd a Barca. Ez az erős Bayern kép nekem kicsit optikai csalódás, a német bajnokság egycsapatos mivolta miatt, bár lehet, hogy nincs igazam, annyira nem vagyok beizgulva rájuk, hogy folyamatosan kövessem. Ilyen edzőválasztásokkal ők is hoznak meredek lépéseket. (megnézném, Pep hogyan nyerne BLt Portoval, Interrel vagy csóró csapattal, vagy hányadik lenne esetleg egy Atletico Madriddal) Ha bejön, akkor hú de ügyesek voltak, ha nem, akkor hogyan lehetett ilyen hülyeséget csinálni. Most mi is ezt játszottuk meg, Zizou nem sokkal nagyobb kockázat mint Pep volt annak idején nekik, bár a két csapat alapállása más. Amit Perez csinált az valóban orosz rulett a javából, de ha a nagy tudású Ottmar haverom Perez helyébe képzené magát, látná, hogy egész egyszerűen ez volt az egyetlen döntési lehetősége, és ez a választást piszkosul megkönnyítette, még he nem is ideális megoldás szerintem sem. De hátha bejön.
"No se preocupe míster, yo tampoco quería trabajar con usted"

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2016. január 7., csütörtök 23:39

Más csapatok sokkal kevesebb támadófelületet hagynak magukon.

A Bayern klubvezetése profi, méltó példa lehetne minden más csapat előtt. Ha akarnánk se tudnánk komolyan beléjük kötni.

A Barcának lehetne adni az ívet, de amíg van egy Messijük, és jönnek az eredmények, addig velük szemben kussban van a pórnép. A döntésekeket sikerek utólag racionalizálják.

A többi klubnak nincsenek bicskanyitogató dolgaik, és akkora médiafelhajtás sem övezi őket. Hány csapatnál volt olyan, hogy az új edző első edzését árgus szemekkel nézte a fél világ? Talán Pep első BM edzését övezte ekkora felhajtás, de más hasonló példa most nem ugrik be. Nálunk a legnagyobb baj a csillogás, az eszetlen pénzszórás, és edzőzabálás, mind-mind a sikerek érdekében, miközben a sikerekkel rendszeresen adós maradt a klub.

A beszólogatások többsége gusztustalan, szó se róla (mondjuk Hitzfeldét én nem éreztem annak, inkább nevezném erőteljes kritikának, semmint rossz májú beszólásnak), de a klub tesz érte, hogy ezeket kiérdemelje. Kellene zsinórban 2-3 sikerekben gazdag, csendes év, és lekerülne a fejünkről a célkereszt. Reméljük Zidane ezt elhozza.

Avatar
Torquemada
Hozzászólások: 735
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 7:54
Kedvenc játékosaid: Ceballos, Carvajal, Marcelo, Casemiro, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Sz.Sz.B.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. január 7., csütörtök 22:25

Nem érdekel, hogy igaza van-e antifocista Ottmarnak vagy nincs. Az viszont érdekel, hogy mi a fenének ugat bele a nagyok dolgába. Már unom, hogy ami nálunk történik, arról mindenki véleményt alkot, jól megmondja, beleszól. Hagy kérdezzem már meg: melyik Real edző vagy játékos szól bele más csapatok dolgába ? Nálunk végre kialakult egy olyan kultúra, hogy ebbe nem megyünk bele. Ez viszont vastagon Perez érdeme is, próbálunk úriember módjára viselkedni, még a bírókra sem mond senki egy rossz szót sem, utoljára Mou tette, le is állították gyorsan. Ezt más csapatok játékosai, volt edzői, edzői részéről általában nem kapjuk vissza, elég csak a nagyfejű piké ámokfutásaira gondolni például.
Zizounak nincs gyakorlata ? Igaz. Szerintem a Castillás teljesítménye sem meggyőző. Pepnek mennyi gyakorlata volt egyébként ? Luis Enriquénak ? Ő még olyan jó játékos sem volt. Amikor kinevezték, mégsem járt a jó Ottmar szája. Ahhoz sem lenne semmi köze, ha Perez maga ülne oda. Belügy. Ide most amúgy sem feltétlenül elméleti-taktikai akármilyen ember kell, állítólag ilyen típusú lett felállítva a padról a héten. Most példakép kell, olyan ember, aki a sok elkényeztetett selyemfiút, akiket az évek során összegyűjtöttünk, rendbe tudja tenni. Ebben irigylem a Barcát, nem tudom, hogy csinálják, de nagyarcú Neymarok, harapós Suarezek olyan szépen állnak be a sorba, hogy öröm nézni. Nálunk meg csak a szappanopera megy. Ide most már kevés a Rafa meg Hitzfeld féle mágnestábla.
Kicsit berágtam azonnal, kicsit elfogult módon, mert ez a Hitzfeld gyerek mindig a bögyömben volt, ki nem állhattam sosem a csapatait. Olyan nézhetetlen (bár kétségkívül hatékony), szar antifocit tolt minden csapatával, hogy a Benya féle Real ahhoz képest jogabonito volt. Még a spanyolokat is megverte VBn vagy EBn, már meg nem mondom, egy szar, okádék játékú Svájccal, pedig azok utána megnyerték a tornát. Akármilyen elismert is, az én véleményem szerint az ilyen típusú edző inkább fogja be a száját, mert ártott már eleget a futballnak. (Van még pár ilyen, pl. Capello, de ebből mi is profitáltunk, 1-0kkal, élvezhetetlen játékkal (bánta a franc akkor) nyertünk bajnokságot negyságrenddel erősebb Barcával szemben). Azt mondja, a Bayern padjára Zidane nem ülhetne le. Hát, édes öcsém, te meg a Bernabeuba maximum nézőként jöhetnél, ha véletlenül beengednek.
"No se preocupe míster, yo tampoco quería trabajar con usted"

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10606
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 7., csütörtök 20:46

Èn nèmetul olvastam Hitzfeld mester nyilatkozatát,abban a lènyeg nem az volt,hogy degradálta Zidanet,hogy zoldfulu,ezt csak megjegyezte,mėg csak nem is ezekkel a szavakkal.
A lènyeg a mondandojának az elnokre volt kihegyezve,hogy tuzoltásra használja a klub ikont,s o (mármint Hiztzfeld),attol tart,hogy akármi lesz,siker vagy kudarc,a franciának mennie kell a nyáron,hogy jojjon egy sztár edzo.
Èn evvel az utolso rèsszel nem èrtek egyet,nem lenne logikus egy sikeres szezon után,(ès itt nem feltètlen kupákra vagy cimekre gondolok,hanem a jol láthato fejlodèsre),elkuldeni az edzot.
Ebben,sztm Ottmar Hitzfeld tèved.De amit amugy mondott,az logikus volt,nem volt benne semmi bánto.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
babaking
Hozzászólások: 1240
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 14:11
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. január 7., csütörtök 20:45

Matt009 írta:
Ez nem kifogás a hülye nyilatkozatra. Meg amúgy is többször kitárgyaltuk, hogy nem feltétlenül nagy taktikus edző kell ide. Nálunk fejekben vannak gondok, de nagy gondok...
Akárhogy csűröd, csavarod, Zidane tapasztalatlan, és nincs másik top klub a világon, ahol edzői állást kapott volna. De ugyanez igaz volt 2008-ban Pepre is.

Így van Zidane tapasztalatlan, legalábbis a Real kispadjához még mindenképp, ezt mindenki belátja. Lehet h Hitzfeldnek igaza van, de akkor sem szép ilyet nyilatkozni, főleg, hogy nem nagyon volt jobb alternatíva.

Viszont iszonyú érzéke és szeme van a focihoz és a tehetségekhez, és mivel elég intelligens is, ha az első fél évet túl éli akkor nagyon gyorsan beletanulhat. Vele türelmesek lesznek a szurkolók, ha para van mehet nyáron a Castillához gyakorolni tovább.

Én bízom benne h elcsitítja a kétkedőket, hajrá mester :salute:
“Nem lettem sztár Ancelotti, Benítez és Zidane irányítása alatt sem, én pedig nem vagyok bolond, hogy ott keressem a problémákat, ahol nincsenek. Én vagyok ezért a felelős, a javulásra kell törekednem.” - Isco

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2016. január 7., csütörtök 20:27

Ez nem kifogás a hülye nyilatkozatra. Meg amúgy is többször kitárgyaltuk, hogy nem feltétlenül nagy taktikus edző kell ide. Nálunk fejekben vannak gondok, de nagy gondok...
Akárhogy csűröd, csavarod, Zidane tapasztalatlan, és nincs másik top klub a világon, ahol edzői állást kapott volna. De ugyanez igaz volt 2008-ban Pepre is.

A Real a vezetőedzői pozíciót odaadta egy tapasztalatlan zöldfülűnek. Ez tény. Ez nem rosszindulat, ez nem károgás, ez nem ferdítés, ez kőkemény tény.

Az meg, hogy ide nem taktikus kell... Nos ez olyan ferdítés, mint az, hogy éveken keresztül a Real kp-ja szar volt. Az idei Real kp-sor nevek alapján a legbivalyabb, mégis szarul működik, és tavaly is szarul működött. Miközben a noname Thiagokkal felálló atma hülyére szopatta a csapatunkat. És persze mindez a játékosok hibája, mert nem akartak... Nem. Ez az edző hibája. Stratégiailag/taktikailag gyengék voltak, és ez a korábbi csapataik teljesítményén is látszott. Azt, hogy Zidane milyen, azt még nem tudjuk. Csak remélhetjük, hogy elég érett taktikailag, mert ha nem, akkor ő sem húzza sokáig a padon, legyen akármilyen jó kapcsolata is a csapattal.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 18879
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 7., csütörtök 19:36

Matt009 írta:
Remy írta:KI ez az Ottmar Hitzfeld?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Menjél már haza. :lol: :lol: :lol:
Most ezzel megint hülyeséget mondtál. Hitzfeldnek igaza van, hogy Zizou a nevével és nem a CV-jével nyerte el az állást, pedig normális esetben fordítva kellene lennie. Ez nem rossz indulat ez tény. Még ha rossz indulatból mondta is, akkor is igaza van. Hitzfeld amúgy sem a bután nyilatkozó típus, megfontolt ember, az ő szavaira érdemes figyelni.
Ez nem kifogás a hülye nyilatkozatra. Meg amúgy is többször kitárgyaltuk, hogy nem feltétlenül nagy taktikus edző kell ide. Nálunk fejekben vannak gondok, de nagy gondok...
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2016. január 7., csütörtök 19:33

Remy írta:KI ez az Ottmar Hitzfeld?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Menjél már haza. :lol: :lol: :lol:
Most ezzel megint hülyeséget mondtál. Hitzfeldnek igaza van, hogy Zizou a nevével és nem a CV-jével nyerte el az állást, pedig normális esetben fordítva kellene lennie. Ez nem rossz indulat ez tény. Még ha rossz indulatból mondta is, akkor is igaza van. Hitzfeld amúgy sem a bután nyilatkozó típus, megfontolt ember, az ő szavaira érdemes figyelni.
Ezzel viszont egyetértek. Amit Zizou letett az asztalra Real mezben, és utána, mint a Real kötelékébe tartozó ember, azt csak nagyon kevesen mondhatják el magukról. Amit a videóban mondott lényegtelen. Ő már madridista. Ezt nem lehet tőle elvenni. Ez csak egy irigy embernek az ostoba feszültségkeltése. Az ilyen ember fél. Fél attól, hogy Zidane visszahelyezi oda a Realt, ahová tartozik. A legjobbak legjobbjává. AZ évszázad klubjává.

Avatar
RealAsensio
Hozzászólások: 4617
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealAsensio » 2016. január 7., csütörtök 19:15

Jamesnek ott a helye a kezdőben, akár Isco kárára is. Nálam visszaesett a spanyol,és az idióta labdavesztéseivel kicsinált agyilag,de ha direkt csinálta,akkor elérte a célját,mert Benitez elment. :lol: viccen kívül,nálam jelenleg James előrébb van,mint Isco. Ahogy CSOKi is írta,ha Jamesnél van a labda,egyszerűen veszély van belőle,vagy ad egy zsenális passzt,vagy kapuralő,bárhogy tesz,folyamatos veszélyt jelent a kapura. Nagyon jól lát a pályán,nem egy gyors gyerek,de nagyon intelligens játékos. Van helye a csapatban.
:goat:

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 7., csütörtök 19:05


nem tom én a benzemás kommenten nagyot nevettem :lol: :lol:

attól függetlenül nem érdekel mit mond. vérbeli madridista.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
Remy
Hozzászólások: 18879
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 7., csütörtök 19:02

morientes írta:
Remy írta:KI ez az Ottmar Hitzfeld?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Menjél már haza. :lol: :lol: :lol:
A világ egyik legjobb edzoje,de ne foglalkozz vele :D
Nyilván tudom, hogy ki ő... :)
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10606
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 7., csütörtök 18:59

Remy írta:KI ez az Ottmar Hitzfeld?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Menjél már haza. :lol: :lol: :lol:
A világ egyik legjobb edzoje,de ne foglalkozz vele :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Remy
Hozzászólások: 18879
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 7., csütörtök 18:57

KI ez az Ottmar Hitzfeld?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Menjél már haza. :lol: :lol: :lol:
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 22593
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 7., csütörtök 18:00

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57478847
Irigylem Ballackot, ennél jobb szögből nem lehetett végig nézni ezt a csodát :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
schranzer
Hozzászólások: 757
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 17:26
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. január 7., csütörtök 17:50

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 20121
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 7., csütörtök 17:26

CS0ki írta: 4-3-3-ban jobb oldalra lenne jó, csak oda meg Bale van. Védekezésben meg persze 4-4-2, annyit rá lehet bízni. Én továbbra is Bale nélkül szeretek álmodni. :roll:
Azt meg lehet próbálni, de nekem oda is lassú, és Cé sem lett kombinatívabb és sokszínűbb az utóbbi 1 évben. Cé behúzódna, aztán Hamesz meg ívelné be neki. Na meg hát ha Danilo van mellette akkor pláne, de reméljük Carvajal lesz az alap Zinedinnél.
Nem illik.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 5350
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 7., csütörtök 17:22

Csak annyiban volt gyenge, hogy Modric és Kroos agyon volt játszatva. Egyébként meg agyonvertek mindenkit. Most vannak értelmes cserék is.


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég