Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Toky
Hozzászólások: 651
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 6., kedd 13:37

Wertz írta:Ezen a szabályon csak röhögni tudok. Mintha legtöbb helyen különbözne a szponzori pénz a tulajdonosétól. A Münchent például agyonpénzelik a német cégek, mert ők a németek nagy csapata. A többi német pedig jóval kevesebbet kap. Ilyenkor hol van a fair play?
Látszik a szabályon, csak azért lett kitalálva, mert a hosszú évek óta sikeres klubok félnek, hogy elnyomják majd őket az újgazdagok. Ezért nyomást helyeztek UEFAra.
h3x0r írta:Egy kicsit felre ertelmezitek, mert ennek az egesz FFP-nek nem az a lenyege, hogy megallitsak az arab, orosz vagy barmilyen mas tulajokat, hogy ne pumpaljak tovabb a penzt a fociba, mert az teljesen mindegy, hogy a tulaj rak be 100 milliot a klubb kasszajaba vagy tobb cegen keresztul csinalja azt.
Az utobbi idoben elterjedt, hogy a klubbok sorra vettek fel a kolcsonoket a bankoktol, tobb 10 vagy 100 millios adossagot gorgettek maguk elott, amit egy ido utan mar nem tudtak tovabb fizetni. Elmaradtak a fizetesek, a jatekosaikat el kellett adjak potom aron, csodeljarast inditottak, stb. Az FFP pont ezt akarja megakadalyozni, hogy a csapatok ne vegyenek fel banki kolcsonoket, hanem a sajat beveteleibol tartsak fenn magukat.
Amikor eltervezték, akkor a szóvivő szavait idézve (tartalomban, mert szó szerint nem menne): "Ez a szabály nem azért van, hogy csökkentse a szakadékot a történelmi nagy klubok és a kicsik között. Sőt valószínűleg jobban el fognak válni egymástól(!). Ez a szabály azért jött létre, hogy
1./ megállítsák az eladósodást, amit a kis és középcsapatoknál, illetve egyes élcsapatoknál jelentkezik, és elkerüljük, hogy csődbe jussanak a klubok, amíg a többi nagy csapattal versengenek;
2./ hogy megállítsák azt a folyamatot, hogy egy gazdag ember feneketlen pénztárcájával felforgasson egy csapatot, aztán ha ráunna, akkor a csapat ottmaradjon a szarban, lásd Málaga (szóval de, ez is célkitűzés volt);
3./ ösztönözzék a klubokat az utánpótlás-nevelésre.

Az FFP semmilyen szinten nem korlátozza a banki kölcsönök felvételét, amíg a törlesztéssel a klub az FFP keretein belül van. Hülyeség is lenne, mivel a hitel még nekünk, Real Madridnak is szükséges ahhoz, hogy fejlődhessünk.
Realista24 írta:Tudom, hogy fele nem igaz a Khedriás híreknek, de azért reménykedem benne, hogy megszabadulunk tőle.
Hát még mindig csak két év van hátra a szerződéséből, szóval valamit kell kezdeni Vele. :)
Anthony írta:... Morata ... Meg AWB-nek sem tudom mire kellene...
A hír szerint kicsinyes odaszúrás miatt. Miért, Te nem néznéd ki az eddigiek alapján Levyből?
Matt009 írta:Bale ... Ennyiért inkább ott kéne hagyni, mert rajtunk kívül nincs más csapat, aki egyáltalán még 70 milliót is adna érte, az holt biztos. Aztán 2 év múlva, ha még mindig olyan jó lehetne hozni 20-30 millióért.
Azért a ManU sem gazdálkodik kevés pénzből, és volt róla szó, hogy ők is szeretnék. A francia sejkekről már nem is beszélve. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy két év múlva még ott játszana.
Matt009 írta:Csak Coentrao itt alul van értékelve, mert nem játszik eleget, ha Marcelo egészséges. Ennek ellenére stabil, jó kis Reall-szintű balhátvéd (A túloldalon sem Carvajal, Sem Arbeloa nem jobb nála, sőt...).
Ha az Real szint, hogy meccsenként 4-6-szor elszaladok a vonal mellett aztán megpróbálom beívelni, amiből általában az előttem álló védőt találom el. Illetve szökőévente odakeveredek a kapu elé egy kényszerítővel, akkor talán veszélyes tud lenni. Ha ez Real Madrid szint (legyen az akármi is), akkor legyen az, de szerintem a padra sok, a kezdőbe kevés (hogy van "a" Marcelonk pláne). Meg azért Carvajal az eddig látottak alapján van olyan jó mint a portugál, ha nem jobb. És tudtommal fiatalabb is.
SZERK: És a hírek alapján nem is szeret Madridban, és nem is akarja a padot koptatni Coentrao.

Avatar
dannen
Hozzászólások: 4060
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:47
Kedvenc játékosaid: . ronaldo . guti . zizou . dinho . cr .
Kedvenc csapatod: . real madrid .

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dannen » 2013. augusztus 6., kedd 13:25

George Graham: "Bale will join Real, I have no doubt"
a korábbi tottenham menedzser szerint biztos, hogy bale csatlakozik a realhoz. még azt is elmondta, hogy a hotspur próbál minnél magasabb árat kihozni az üzletből, de bale egy nagyszerű játékos.

őszintén szólva nem sok újat mondott
. :mrgreen:
"Hoy nos dejamos el alma. Vosotros en el campo, nosotros en la grada."

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10583
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 6., kedd 11:29

Bár szerintem még mindig rájuk férne egy vérbeli tkp.
Ott van Kaká,vihetik.... :lol:

Ezt a Kondogbia dolgot meg nem értem....hát nem úgy volt hogy otthagyjuk a sevillanak,aztán meg jövőre? :roll:
Mer a Juve nem szokott ugyan senkiért se sokat fizetni,de azt a 15 milliot azért még kicsengetik ha annyira muszáj.Sztm azért akarják,mert ha a két kp-s ászukat(valamelyiket)elvinné valaki jövőre,ott lenne mindjárt a francia.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 6., kedd 11:24

Realista24 írta:
Pont ezt akartam írni, hogy vigyék csak Kondogbiát el előlünk mi meg elhozzuk Pogbát vagy Vidalt :D Még jól is járnánk... :agree:
Ja, vagy megvesszük az egyiket 50 millióért, ők meg apróért Kongdogbiát (illetve olyat olvastam, hogy csak kölcsönvennék), aztán két év múlva meg majd őt akarjuk megvenni csillagászati összegért. :)
Ez a problémám nekem is. Akkor már inkább hozzuk Kondogbiát olcsón, mert engem nagyon idegesítenek ezek a csillagászati összegek, amiket mi játékosokért adunk.
Bale is nem tudom, hogy mennyibe fog fájni, de még a 70 millió is sok érte nemhogy a 100 millás hírek. Ennyiért inkább ott kéne hagyni, mert rajtunk kívül nincs más csapat, aki egyáltalán még 70 milliót is adna érte, az holt biztos. Aztán 2 év múlva, ha még mindig olyan jó lehetne hozni 20-30 millióért. Na az reális lenne. Az meg, hogy egy valag pénz, Coentrao, DM együtt... Hát engem elborzaszt. Coentrao és DM együtt érnek egy Bale-t, vagy még többet. Csak Coentrao itt alul van értékelve, mert nem játszik eleget, ha Marcelo egészséges. Ennek ellenére stabil, jó kis Reall-szintű balhátvéd (A túloldalon sem Carvajal, Sem Arbeloa nem jobb nála, sőt...). DM-et meg el kell passzolni, mert ide kevés, de egy Tottenhamben például nagyon fasszántos kis playa lenne az angol közeg miatt. Egyszóval nekünk DM kevés, pont ezért hozzá lehet csapni még Coentraot, de akkor egy centtel sem többet. Levy is tudja, hogy nekik ez az üzlet még így is megérné, de tudja azt is, hogy a Realnál frusztráltság van, mivel a Barca megvette Neymart, és a Realnak is villantania kell. Márpedig Bale az egyetlen, aki egy Neymar szerű igazolással felér. Ezt használja ki az az ember. Be kellene neki inteni, főleg, hogy nem létszükség nekünk Bale. Személy szerint én inkább Suarezt hoznám, mint Balet, és inkább szakmai, semmint anyagi okokból, de ez már más kérdés.

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 6301
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 6., kedd 11:16

Egy kicsit felre ertelmezitek, mert ennek az egesz FFP-nek nem az a lenyege, hogy megallitsak az arab, orosz vagy barmilyen mas tulajokat, hogy ne pumpaljak tovabb a penzt a fociba, mert az teljesen mindegy, hogy a tulaj rak be 100 milliot a klubb kasszajaba vagy tobb cegen keresztul csinalja azt.
Az utobbi idoben elterjedt, hogy a klubbok sorra vettek fel a kolcsonoket a bankoktol, tobb 10 vagy 100 millios adossagot gorgettek maguk elott, amit egy ido utan mar nem tudtak tovabb fizetni. Elmaradtak a fizetesek, a jatekosaikat el kellett adjak potom aron, csodeljarast inditottak, stb. Az FFP pont ezt akarja megakadalyozni, hogy a csapatok ne vegyenek fel banki kolcsonoket, hanem a sajat beveteleibol tartsak fenn magukat.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 21377
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 6., kedd 11:15

Realista24 írta:Tudom, hogy fele nem igaz a Khedriás híreknek, de azért reménykedem benne, hogy megszabadulunk tőle. Lehet, hogy néhány esetben, valamilyen groteszk módon illik a gépezetbe, de egyszerűen annyira kevés, hogy hihetetlen.
Kondogbia nem tudom mennyivel lenne jobb, ráadásul most már több csapattal, köztük a Juvéval is meg kell érte versenyeznünk.
Nem hiszem, hogy a Juveval nagy verseny futás lenne, mert bár jól járnak, de jól látszik, hogy nem nagyon akarnak sokat fizetni senkiért sem. Az elmúlt évek is ezt bizonyítják, de jól is csinálják. Bár szerintem még mindig rájuk férne egy vérbeli tkp.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Gerr90
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 10:04
Kedvenc játékosaid: Luka Modrić, Isco, Sergio Ramos, Marcelo, Raphaël Varane, Iker Casillas, Xabi Alonso.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. augusztus 6., kedd 11:11

Realista24 írta:Kondogbia nem tudom mennyivel lenne jobb, ráadásul most már több csapattal, köztük a Juvéval is meg kell érte versenyeznünk.
Hát kell mostanában jobb ajánlólevél egy középpályásnak, mint az, hogy a Juventus is akarja!?
Nagyon durván van érzékük ehhez a poszthoz.
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tévedhetnek, de a látottak alapján egy Khedira-Kondogbia csere szerintem csak erősítené a keretet. Amúgy kicsit vicces, hogy eddig a KP volt a legvérszegényebb most meg már azt sem tudom, hogyan kellene felállítani ezt a sort, hogy mindenki kellő játéklehetőséghez jusson. Tetszik! :D

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 4986
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 6., kedd 10:05

Hát kell nekik, mert Pogba álma hogy a Pirlo poszton játsszon. Meg az olaszok amugy is szeretik a beton kp-t. Pogba-Vidal-Kondgobia-Marchisio, problem? :mrgreen:

Ezek a Chelseas hírek meg nem túl valósak szerintem, minek kellene Morata Josénak? Meg AWB-nek sem tudom mire kellene...ők beszámolnák Coentraot 30-ba öröm é bódottá lenne.

Khedirát vigyék csak, persze.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 38966
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 6., kedd 9:34

Pont ezt akartam írni, hogy vigyék csak Kondogbiát el előlünk mi meg elhozzuk Pogbát vagy Vidalt :D Még jól is járnánk... :agree:
Ja, vagy megvesszük az egyiket 50 millióért, ők meg apróért Kongdogbiát (illetve olyat olvastam, hogy csak kölcsönvennék), aztán két év múlva meg majd őt akarjuk megvenni csillagászati összegért. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

weeni
Hozzászólások: 47
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 1:10
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 6., kedd 9:32

TheodoriK írta:
Realista24 írta:Tudom, hogy fele nem igaz a Khedriás híreknek, de azért reménykedem benne, hogy megszabadulunk tőle. Lehet, hogy néhány esetben, valamilyen groteszk módon illik a gépezetbe, de egyszerűen annyira kevés, hogy hihetetlen.
Kondogbia nem tudom mennyivel lenne jobb, ráadásul most már több csapattal, köztük a Juvéval is meg kell érte versenyeznünk.
Én is azon az állásponton vagyok, hogy nincs szükség Khedirára.

De a Juvénak mi szüksége Kondogbiára Pogba és Vidal mellett?

Pont ezt akartam írni, hogy vigyék csak Kondogbiát el előlünk mi meg elhozzuk Pogbát vagy Vidalt :D Még jól is járnánk... :agree:

Avatar
TheodoriK
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 17:59
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. augusztus 6., kedd 9:27

Realista24 írta:Tudom, hogy fele nem igaz a Khedriás híreknek, de azért reménykedem benne, hogy megszabadulunk tőle. Lehet, hogy néhány esetben, valamilyen groteszk módon illik a gépezetbe, de egyszerűen annyira kevés, hogy hihetetlen.
Kondogbia nem tudom mennyivel lenne jobb, ráadásul most már több csapattal, köztük a Juvéval is meg kell érte versenyeznünk.
Én is azon az állásponton vagyok, hogy nincs szükség Khedirára.

De a Juvénak mi szüksége Kondogbiára Pogba és Vidal mellett?
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 38966
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 6., kedd 9:03

Tudom, hogy fele nem igaz a Khedriás híreknek, de azért reménykedem benne, hogy megszabadulunk tőle. Lehet, hogy néhány esetben, valamilyen groteszk módon illik a gépezetbe, de egyszerűen annyira kevés, hogy hihetetlen.
Kondogbia nem tudom mennyivel lenne jobb, ráadásul most már több csapattal, köztük a Juvéval is meg kell érte versenyeznünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Wertz
Hozzászólások: 502
Csatlakozott: 2013. június 25., kedd 13:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 6., kedd 7:24

oroszisti írta:Most nem tudom , hogy jutott ez eszembe. De ugye van ez az új szabály a Bl résztvevőknek , meg az El-eseknek , hogy nem kökthetnek többet a bevételnél , meg a szponzori pénzeknél .
Ezen a szabályon csak röhögni tudok. Mintha legtöbb helyen különbözne a szponzori pénz a tulajdonosétól. A Münchent például agyonpénzelik a német cégek, mert ők a németek nagy csapata. A többi német pedig jóval kevesebbet kap. Ilyenkor hol van a fair play?
Látszik a szabályon, csak azért lett kitalálva, mert a hosszú évek óta sikeres klubok félnek, hogy elnyomják majd őket az újgazdagok. Ezért nyomást helyeztek UEFAra.

Bale meg úgy néz ki jön. Remélem már a héten bejelentik és nem húzódik tovább az ügye. Mondjuk ez nem csak a Realnak lenne fontos, mert a Tottenhamnak nem mindegy hány hete lesz az új igazolásokra

Avatar
Toky
Hozzászólások: 651
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 6., kedd 1:02

oroszisti írta:Most nem tudom , hogy jutott ez eszembe. De ugye van ez az új szabály a Bl résztvevőknek , meg az El-eseknek , hogy nem kökthetnek többet a bevételnél , meg a szponzori pénzeknél . Na ezzel kapcsolatban jutott ,eszembe , hogy a Realnak például a B,C csapatok átigazolásai is ide tartoznak ? Például , ha Balet leigazolja a Castilla ? :mrgreen: Aztán feljön az A csapatba :D
Én úgy tudom, hogy az UEFA FFP-be nem számít bele a kiadásokba az, amit az utánpótlásra költesz.
Ugyanakkor tudtommal még a Castillánál is van felső korhatár, nem? Ami biztos, hogy oda más fajta szerződés típus van mint a felnőtt csapattagoknál. Régebben valaki kapcsán,- talán Mateos?- volt odaát egy eszmecsere, hogy túlkoros lett ahhoz a szerződéstípushoz, de spanyoloknál többféle van, az egyik olyan, hogy szezon elején a Castilla játékosa, de ha x mérkőzésen pályára lép a felnőtt csapatban, akkor automatikusan felnőtt keret tagjává válik, és nem térhet vissza a Castillába. Ezt csak azért mondom, mert nem tudom, hogy egy Castillás játékosnál van-e törvényi felső korlát fizetésre. Mégis csak utánpótláscsapat.
De még ha se a kor, se a pénz maximum nem lenne gond, akkor is mi voltunk valaha az úriemberek klubja. Pérez sokat dolgozott Mourinho előtt, hogy rendbe tegye a kapcsolatot az UEFA-val, nem kéne ezt ilyenekkel rontani. (Tudom, hogy csak érdekességképpen írtad, de vannak olvasók, akik "rácuppannak" az ilyen ötletekre:) )

Avatar
szilamer
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:54
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. augusztus 5., hétfő 22:07

Egy klub, két csapat. Nem mindegy.
Legalábbis én így tudom.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Avatar
oroszisti
Hozzászólások: 660
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:54
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 5., hétfő 21:40

Most nem tudom , hogy jutott ez eszembe. De ugye van ez az új szabály a Bl résztvevőknek , meg az El-eseknek , hogy nem kökthetnek többet a bevételnél , meg a szponzori pénzeknél . Na ezzel kapcsolatban jutott ,eszembe , hogy a Realnak például a B,C csapatok átigazolásai is ide tartoznak ? Például , ha Balet leigazolja a Castilla ? :mrgreen: Aztán feljön az A csapatba :D
Danilo---?????--Woodgate---Heinze
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Drenthe---------------------------Faubert
----------------Saviola------------------

Avatar
Guti.HaZ.
Hozzászólások: 95
Csatlakozott: 2013. május 22., szerda 21:50
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Tartózkodási hely: Szekszárd
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. augusztus 5., hétfő 21:30

Nem tudom, hol kérdezzem meg és talán itt látják a legtöbben:
Az előszezon meccseiről vannak részletes statisztikák? (jó passz, rossz passz, stb. emberekre, vagy legalább csapatokra lebontva)
Ha valaki tud ilyet, azt kérem, hogy ossza meg velem. :salute:
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

MorataMartin
Hozzászólások: 1019
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:38
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 5., hétfő 21:23

Én eddig nem éltem bele magat, hogy jönni fog, de akk lehet h mégis? :hmmm:

ferni
Hozzászólások: 4296
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 5., hétfő 21:21

ikarus93 írta:
schranzer írta:Hoppá ! A Tottenham hivatalos twitter-oldalán már nincs ott Bale fotója :) :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9107_n.jpg

Ugyanúgy Dempsey is lekerult, aki szintén eligazolt :D

Azt nem értem, ha Bale a Premier League arca "lenne" 2013-2014-es szezonba akkor, hirtelen 2 héttel a kezdés előtt találnak mást?
Van egyáltalán valami hivatalos infó arról, hogy tényleg a Madrid felé tart Bale? Mert a spanyol szennylapok rosszabbak mint a magyar szennylapok... Neymart is úgy volt ,hogy már leigazoltuk aztán mégse szóval...
a FIFA 14 UK borítón is ő lenne Messivel....
lehet ezért igazol el :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. augusztus 5., hétfő 21:24-kor.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 21377
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 5., hétfő 20:59

'shutterisland írta:amúgy ha jön bale, szerintetek ki rúgja a szabadrúgásokat ?
Jobbról Bale, balról C. Lábra is így jön ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég