Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
http://www.marca.com/en/football/real-m ... b45fc.htmlpheco írta:tessékBabinho írta:Remélem lesz link, gondolom rmtv adja.
Addig vki tudna dobni videót a san siroban az ünneplésről, leginkább ronaldo 11ese utántól a kupa átadásig? A trófea átadás elég sok helyen megvan.
Engem is érdekelnének játékosok által rögzített videok, Bale-től láttam csak. Esetleg öltözői ünneplés.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
tessékBabinho írta:Remélem lesz link, gondolom rmtv adja.
Addig vki tudna dobni videót a san siroban az ünneplésről, leginkább ronaldo 11ese utántól a kupa átadásig? A trófea átadás elég sok helyen megvan.
Engem is érdekelnének játékosok által rögzített videok, Bale-től láttam csak. Esetleg öltözői ünneplés.
egy kis home videó sem lenne rossz hogy milyen volt a hangulat hazafele a repülőn. azok óriási jelenetek szoktak lenni

Remélem lesz link, gondolom rmtv adja.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
asszem 22:00-tól.BBeno írta:lesz majd esti buli valamikor a bernabeuban mint két éve?
Merci Zizou!
lesz majd esti buli valamikor a bernabeuban mint két éve?
Zidane 3-ad osztály bajnoka és BL győztes lett egy év alatt. #tehetség

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
___Samy___ írta:Valószínűleg ismétlés, mert már reggel megvolt a mulatság.
Most mondták,hogy reggel 8-kor volt.. köszi..
- ___Samy___
Valószínűleg ismétlés, mert már reggel megvolt a mulatság.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Dupla D írta:kimentek még egyszer?tcskhun írta:most érkezik meg a csapat a cibellesre... mennyi ember van kint.. csak esik az eső...![]()
![]()
most kapcsoltam be a Real Madrid tv-t ez megy rajta... lehet ismétlés.. nem tudom,mert hosszú volt a tegnap estém..
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
kimentek még egyszer?tcskhun írta:most érkezik meg a csapat a cibellesre... mennyi ember van kint.. csak esik az eső...![]()
![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
most érkezik meg a csapat a cibellesre... mennyi ember van kint.. csak esik az eső...

- Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem megy is a PL-be... Lewának örülnék mert nagyon csipem, de csak akkor ha Karim nem megy sehova!Veidt írta:Most mindenk lesarja de a gaboni szovetsgi kapitany azt mondta hogy Aubamayagn klubot valt nyaron.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Most mindenk lesarja de a gaboni szovetsgi kapitany azt mondta hogy Aubamayagn klubot valt nyaron.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

biztos halom számra vennék az eredeti real mezeket a gaboniak
de ja amúgy sokkal inkább kellene pierre. ronci-bale-pierre egymást váltanák mint a röpinél a forgás

de ja amúgy sokkal inkább kellene pierre. ronci-bale-pierre egymást váltanák mint a röpinél a forgás

Benzemát nem tudom minek cserélnék le a kezdőben, mert kétlem, hogy padozni jönne.
Nem tudom elkêpzelni, hogy pont Zizou hozna egy Lewát Karim nyakára...
Ha már kell egy ember tényleg ott van Aubameyang, olyan gyors, hogy nem csak a center posztot tudná megjátszani, mint Lewa, hanem a széleken is nyugodtan elrohangálhatna, lenne egy univerzális és minősêgi emberünk előre és lehetne vêgre elől igazán rotálni, úgy ahogy csak akarná Zidane.
Szólni kêne Pereznek, hogy a gabonival betörhet az afrikai piacra, egyből megvennê......
Nem tudom elkêpzelni, hogy pont Zizou hozna egy Lewát Karim nyakára...
Ha már kell egy ember tényleg ott van Aubameyang, olyan gyors, hogy nem csak a center posztot tudná megjátszani, mint Lewa, hanem a széleken is nyugodtan elrohangálhatna, lenne egy univerzális és minősêgi emberünk előre és lehetne vêgre elől igazán rotálni, úgy ahogy csak akarná Zidane.
Szólni kêne Pereznek, hogy a gabonival betörhet az afrikai piacra, egyből megvennê......

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én nem örülnék neki. Amiben ő klasszis, arra van egy Baleünk, aki jobb, meg egy Cristanónk, aki a legjobb.BBeno írta:nem tudom hogy örüljek-e vagy ne. egy pierre-nek jobban örülnék.Cezary Kucharski, Lewandowski menedzsere megerősítette, hogy tárgyalásokba kezdtek a királyiakkal.
„A Real Madrid néhány héttel ezelőtt megkeresett minket, hogy tárgyalni szeretne. A Bayern Münchent tájékoztattuk a megkeresésről és arról, hogy már tárgyalunk a spanyol klubbal” – mondta Kucharski.
„Hat éve vagyok Németországban, mindent megnyertem, amit ott lehetett, de néha félre kell tenni az érzelmeket, hogy új kihívást keress” – mondta Robert Lewandowski.
Auba jobban kéne, marha nagy szerzemény lenne a 100 milliós lengyel...
"Voltam, és még leszek önmagam paródiája."
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
hijos de putas, antimadridistas. fuera!
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
hijos de putas, antimadridistas. fuera!
nem tudom hogy örüljek-e vagy ne. egy pierre-nek jobban örülnék.Cezary Kucharski, Lewandowski menedzsere megerősítette, hogy tárgyalásokba kezdtek a királyiakkal.
„A Real Madrid néhány héttel ezelőtt megkeresett minket, hogy tárgyalni szeretne. A Bayern Münchent tájékoztattuk a megkeresésről és arról, hogy már tárgyalunk a spanyol klubbal” – mondta Kucharski.
„Hat éve vagyok Németországban, mindent megnyertem, amit ott lehetett, de néha félre kell tenni az érzelmeket, hogy új kihívást keress” – mondta Robert Lewandowski.
- rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
1v1-ben nagyobb baj szokott nála lenni, mint Piqué-nél.BBeno írta:pl. dimaria. david luiz. félévvel ezelőttig ramires. és vannak még azért. lehet ott jókat is találni azért.