Kommentáld a híreket
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Kommentáld a híreket
Attól függ, ha az van záradékolva, hogy a RM érdeklődése esetén, ha DDG is úgy akarja szabadon távozhat a vételár fejében akkor nem szólhatnak bele, ellenben ha nincs ez benne akkor beleszólhatnak.sentry írta:Mert ha igen akkor le lehet mondani teljesen az egészről. Ha sz*pattak minket aug végén, akkor ugyan úgy megteszik majd jövő nyáron is. Én egy életre megutáltam emiatt a mu-t (csak kisbetűvel) és van gaal-t is...Remélem hatalmasat bukik az az egoista kis
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Ha benne van a szerződésében a kivásárlási ár, és leteszi érte a Real és DDG is jönni akar, akkor a mu bele tud szólni vagy sem?wZoLee7 írta:Igen...Ha csak az MU-n múlik az a kivásárlási ár közelebb lenne a 100-hoz mint az 50-hez, szóval azért megvan a lehetőség. Sokkal rosszabbra számítottam. DDG-nek kell eldöntenie mit is akar, jönni vagy maradni.Realista24 írta: Idén is közel annyi lett volna.
Mert ha igen akkor le lehet mondani teljesen az egészről. Ha sz*pattak minket aug végén, akkor ugyan úgy megteszik majd jövő nyáron is. Én egy életre megutáltam emiatt a mu-t (csak kisbetűvel) és van gaal-t is...Remélem hatalmasat bukik az az egoista kis

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Igen...Ha csak az MU-n múlik az a kivásárlási ár közelebb lenne a 100-hoz mint az 50-hez, szóval azért megvan a lehetőség. Sokkal rosszabbra számítottam. DDG-nek kell eldöntenie mit is akar, jönni vagy maradni.Realista24 írta:Idén is közel annyi lett volna.wZoLee7 írta:50 millióért lesz kapusunk jövő nyáron
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
Én éreztem, hogy ez lesz. Mármint hogy hosszabbítani fog.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én azért Perezék helyében eléggé durván elővenném Mendezt.
A hosszabbítás pedig eléggé sokatmondó, DDG szerintem megorrolt a Real vezetőségére.
Ez van. fiatal és tehetséges kapust amúgy nem nehéz leakasztani. Sőt, Navas-szal sem lesz semmi gond.
A hosszabbítás pedig eléggé sokatmondó, DDG szerintem megorrolt a Real vezetőségére.
Ez van. fiatal és tehetséges kapust amúgy nem nehéz leakasztani. Sőt, Navas-szal sem lesz semmi gond.
Merci Zizou!
pluszegy, de tényleg, én is elégedett lettem a nyár végére Navassal és sajnáltam is, de DDG 1 szinttel minimum előrébb jár, ha mindent nézünk még többel.CS0ki írta:Engem!! Én azért ragaszkodtam DDG-hez, emrt szerintem jobb kapus, mint nálunk bármelyik, egy szinttel van Navasék fölött, 24 éves, folyamatosan fejlődött az elmúlt években, és az se mindegy, hogy spanyol. Annyira adta magát az egész...Szerintem nagyot szoptunk most.Ki a francot érdekel. Nincsenek rossz kapusaink, találni is lehet rengeteg másik jó kapust ha éppen igazolni akarunk majd. Perezék azért ragaszkodtak DDG-hez, mert spanyol, ez az utolsó napos pofára esés kicsit rosszul esik de másképp semmi gond nincsen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Idén is közel annyi lett volna.wZoLee7 írta:50 millióért lesz kapusunk jövő nyáron
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
50 millióért lesz kapusunk jövő nyáron

Engem!! Én azért ragaszkodtam DDG-hez, emrt szerintem jobb kapus, mint nálunk bármelyik, egy szinttel van Navasék fölött, 24 éves, folyamatosan fejlődött az elmúlt években, és az se mindegy, hogy spanyol. Annyira adta magát az egész...Szerintem nagyot szoptunk most.Ki a francot érdekel. Nincsenek rossz kapusaink, találni is lehet rengeteg másik jó kapust ha éppen igazolni akarunk majd. Perezék azért ragaszkodtak DDG-hez, mert spanyol, ez az utolsó napos pofára esés kicsit rosszul esik de másképp semmi gond nincsen.
-
Azért Perez, mert vagy leteszi nyár elején a lóvét amit így is úgy is kell, vagy kerek perec mondja ki hogy nem kell DDG. Ha nem adják akkor nem adják, nem tárgyalnak akkor nem, de nem kell futni utánuk egész nyáron. Szerintem a csapatnak és Navasnak se tett jót ez az egész.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ki a francot érdekel. Nincsenek rossz kapusaink, találni is lehet rengeteg másik jó kapust ha éppen igazolni akarunk majd. Perezék azért ragaszkodtak DDG-hez, mert spanyol, ez az utolsó napos pofára esés kicsit rosszul esik de másképp semmi gond nincsen.CS0ki írta:Hát ez szopó...Nem is tudok mást mondani.
Hát ez szopó...Nem is tudok mást mondani.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem feltétlen az EB a lényeg. 1 évig nem fasza a lelátón ülni, és ha megsérülsz/lesz egy autóbaleseted, akármi akkor eléggé megszívtad.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért Pérezék? Áruld el kérlek, mikor LvG célja egészen máig az volt, hogy DDG hosszabbítson. Nem tárgyaltak velünk, utolsó nap elhitették velünk, hogy lesz üzlet, aztán leszopattak minket.wZoLee7 írta:Ez meg így igaz. Ezt Perezék szúrták el, nem is értem hogy nem gondoltak arra amire itt megint csak elég sokan igen. Na mind1. De Gea-ban az volt a jó hogy nagy csapatban volt, védett már minden sorozatban, és valószínűleg hamarosan a válogatott 1-ese lesz.Ursus írta:Tehát bosszankodni lehet amiért nem sikerült el hoznunk, de siránkozni nincs értelme.
A MU nincs rászorulva a pénzre, hogy eladja a csapatának legjobbját.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ez meg így igaz. Ezt Perezék szúrták el, nem is értem hogy nem gondoltak arra amire itt megint csak elég sokan igen. Na mind1. De Gea-ban az volt a jó hogy nagy csapatban volt, védett már minden sorozatban, és valószínűleg hamarosan a válogatott 1-ese lesz.Ursus írta:Tehát bosszankodni lehet amiért nem sikerült el hoznunk, de siránkozni nincs értelme.
-
Biztos hogy le tehetünk róla. Perez nyilatkozata is sokat mondó volt, nem jelentette ki egyértelműen hogy akkor jövő nyáron tuti jönni fog. Tudja ő is hogy ezzel hogy megszopattak minket De Gea kényszerhelyzetben van az EB miatt. Ezzel meg hogy hosszabbított le is hozhatjuk a listáról hogy ha igaz hogy a MU-val többet nem akarunk tárgyalni. Kár érte, hosszútávon sokat jelentett volna hogy 8-10 évig lett volna egy stabil pont a kapuban, de így majd ha Navas hozza magát pár év múlva más alternatíva után kell néznünk. Ami szerintem nem lesz nehéz mert egyre több De Geahoz hasonlóan kiváló felépítésű kapus kerül az elitbe évről évre.
Tehát bosszankodni lehet amiért nem sikerült el hoznunk, de siránkozni nincs értelme.
Tehát bosszankodni lehet amiért nem sikerült el hoznunk, de siránkozni nincs értelme.
2019-ig írt alá, ha nincs Real Madrid záradék (tuti ki tudná harcolni a történések miatt), akkor tuti nem fog jönni, mert a fizuját is jól megtolták, ami szerintem a kompenzáció a részére, mert amúgy tuti nem adtak volna neki ennyit. Transfermarkton 14 milliós fizetést írnak, gondolom bruttó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
„Örülök, hogy új fejezet kezdődik unitedos pályafutásomban. Mindig is nagyszerű érzés volt ezekkel a remek futballistákkal együtt játszani a fantasztikus szurkolóink előtt. A Manchester United különleges klub, az Old Trafford ideális hely a pályafutásom folytatásához. Igyekszem magam mögött hagyni a nyári eseményeket, és csak a kemény munkára koncentrálok, hogy tovább fejlődhessek és a csapatomat sikerekhez segíthessem hozzá”
Nem kell hozzáfűzni semmit asszem
RMCF meg a többiek akik hangoztatták hogy hülyék vagyunk jövőre ingyen jöhet hol vagytok?
Nem kell hozzáfűzni semmit asszem

RMCF meg a többiek akik hangoztatták hogy hülyék vagyunk jövőre ingyen jöhet hol vagytok?
szerintem is most perez el fog kattanni a nyáron és valami gigaigazolást tervez, hogy megmutassa vele nem szórakozhatnak. csak a kérdés, kit fog hozni.
megmondták a csávónak hogy hosszabbítasz vagy lelátó. EB előtt nagyon nagy kényszerhelyzetbe hozták így.
megmondták a csávónak hogy hosszabbítasz vagy lelátó. EB előtt nagyon nagy kényszerhelyzetbe hozták így.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. szeptember 11., péntek 13:32-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Ésszerű áron le. Mondjuk szerintem ez most jól felbassza Perezt, és nyáron megveszi 50-60-ért...denej írta: szerintetek akkor ezzel letehetünk róla?
Nem illik.