Kommentáld a híreket
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Kommentáld a híreket
Pique-Shakira + Karim-Rihanna duplarandi. Hamarosan...
En szoltam.
En szoltam.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Tényleg nem tanulnak a hibákból és nem látják a nyilvánvaló problémákat, mint például Bale és, hogy a középpályán nem vagyunk meg minőségben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Illetve indulhat a challenge, most úgy égessük ki Kroost a tavaszra, hogy utána még lesz egy EB, aztán két hetet pihenhet (helyette elküldhetjük népszerűsítő körútra esetleg) majd előszezon.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valaki tegye fel nekik a kérdést, ki a tököm fogja Modricot helyettesíteni ha kiesik?A Real Madrid vezetősége jelenleg azon az állásponton van, hogy NEM szükséges a középpálya megerősítése új igazolásokkal. Beníteztől azt várják, hogy Casemiro és Illarramendi komolyabb szerepet kapjon a szezon során és gyakrabban váltsák Kroost és Modricot a mérkőzések sűrűségére való tekintettel.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Eléggé egy szar felfogás ez. Nagyjából ellehetetleníti, hogy egy "projekt" normálisan kinője magát, csúcsra jusson. 2-3 évente lehet újba kezdeni. Így nem sok siker lehet.torjack írta:Mondjuk Carlo menesztésében semmi meglepő nem volt. Aki tavasszal nem szállít kupát az ki van rúgva. Di Stéfano volt az utolsó még a nyolcvanas években, aki maradhatott tavaszi kupák nélkül úgy, hogy nem szezon közben szállt be. Del Bosque meg Capello bajnoki arannyal a nyakában repült.
Persze, Carlo is benne volt így, vagy úgy az idei sikertelenségbe, de Perez a saját, évek óta elkövetett hibáit nem képes beismerni... Továbbra is tartom, hogy ha nyáron a csapat normálisan lett volna fejlesztve, nem itt tartanánk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
R.I.P. Godfather
deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
R.I.P. Godfather
deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk amúgy ez is túl van spilázva elég rendesen. Nem olyan, mint volt, de most is folyamatosan kommunikál a védőkkel, ha kell le ordítja őket. Folyamatosan pacsiznak is. Tényleg vissza esett elég kemény, de abszolút nem annyira "búval b*szott" mint ahogy itt be van állítva.wZoLee7 írta:Nem vitatom, sokszor úgy áll a kapuban mint én reggel a helyi kis üzletben a kassza előtti sorban
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Engem akkor is meglepetttorjack írta:Mondjuk Carlo menesztésében semmi meglepő nem volt. Aki tavasszal nem szállít kupát az ki van rúgva. Di Stéfano volt az utolsó még a nyolcvanas években, aki maradhatott tavaszi kupák nélkül úgy, hogy nem szezon közben szállt be. Del Bosque meg Capello bajnoki arannyal a nyakában repült.

Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mondjuk Carlo menesztésében semmi meglepő nem volt. Aki tavasszal nem szállít kupát az ki van rúgva. Di Stéfano volt az utolsó még a nyolcvanas években, aki maradhatott tavaszi kupák nélkül úgy, hogy nem szezon közben szállt be. Del Bosque meg Capello bajnoki arannyal a nyakában repült.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Persze nekem is hihetetlennek tűnik, sőt szerintem mindenkinek... De Carlo menesztése után én már bármit elképzelhetőnek tartok, CR-t is csak azért veszem tutira,hogy marad mert még nincs meg a rekord. Ha már az edzőt elzavartuk legalább a csapat magját tartsuk egybe hátha benítez alkot valamit...torjack írta:
Naná, hogy megy. Meg CR is, hisz a sajtó ezt írta. A sajtó soha nem hazudik, ferdít.![]()
Az újjáépülést 2017 környékére vártam volna, addigra CR-Ramos-Modric-Pepe-Marcelo stb mag "kiöregszik", én addig tartottam volna meg az edzőt is.Rendben Carlo elment, fájó de túlélem, mert a csapat még egyben van, Ramos esetleges távozásával viszont megindulna a lavina CR is max 1 évet maradna és akkor idő előtt szétbarmoltuk ezt a generációt, van még bennük nem kevés.
Egyébként mi a pöcsöm van? mindjárt előszezon és még nem igazoltunk senkit, sőt még pletykákat sem hallok olyan gyakran mint az elmúlt években.Mivel én csak 2-3 embert hoznék így annyira nem aggódok de azért tőlünk nem ez a megszokott.

Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
lehozta a marca, az as meg a többi oldal hogy ramos - perez vita van, talán még a távozás gondolata is benne van a dologban, miért ne lehetne igaz? Ha nem lenne már rég cáfolták volna, de senki se nyilatkozik az ügy érdekében. Ráadásul mint kiderült elég sokszor volt igaza a marcának pl ..nem retardáltak dolgoznak ott, attól függetlenül hogy néha azért túl sokszor ütik bele az orrukat a semmibe.torjack írta: Naná, hogy megy. Meg CR is, hisz a sajtó ezt írta. A sajtó soha nem hazudik, ferdít.![]()
Ettől független szerintem se fog távozni.
- ádámjol
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, De Gea, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szlovák válogatott
én személy szerint szeretem ramost, igaz, hogy ronaldorol is szóltak pletykák, de nem ennyi.
Amúgy akkor DDG sem jön?
Amúgy akkor DDG sem jön?

real the best
real forever
real forever
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én személy szerint kicsit sem félek, szinte biztos vagyok benne, hogy a sajtó ferdíti ennyire az egészet, a fizetésigénye Ramosnak meg amit Pérez akar adni majd szépen találkoznak, aztán ennyi. Ezektől az Otamendis,Mustafis hírektől meg a hideg kiráz, az éjszakai meccsen is Otamendit többet mutatta a kamera mint Messit
Van egy évek óta a posztják top 3 középhátvédünk, egy már-már helyi legenda, erre lecseréljük 50 millióért egy olyan hátvédre aki örül ha a legjobb 20 játékosnak tagja a posztján. Értem én volt egy jó szezonja, meg gólt fejelt nekünk na bumm.
Amíg nem jelentünk be érkezőket ez az uborkaszezon is csak az idegeimre megy.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ádámjol írta:Ramos menni fog.wZoLee7 írta:Ugyan már, DDG jönni fog, Ramos meg maradni, MU drukkerek a CR ügy után ismét sírhatnak majd...Védőt nem kell igazolni, hoznak valami támadót, a kp-ra meg nem lesz pénz, marad szar...kijelentik hogy a keretet lezárták és el lesz intézve
Most nem igen szereti Perezt.
Naná, hogy megy. Meg CR is, hisz a sajtó ezt írta. A sajtó soha nem hazudik, ferdít.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
azon se csodálkoznék, ha ramosnak esze ágában nem lenne a távozás, csak a firkászok szépen összebeszéltek, hogy kellene valami hajcihő, mert pang az élet madridban... teljesen esetlen ez a dolog, hogy ramos képes lenne lelécelni a több pénzért manchesterbe. miért menne el? hamarosan ő lesz az első számú kapitány, gyakorlatilag örökre beírta magát a klub történelmébe több szempontból is (lapok, gólok, kapitány, 10. hőse), hogy itt valami nagyon nincs rendben. persze, mindenki elhiszi ezt, mivel nagyon sok újság lehozza, átveszik egymástól, hozzátesznek és elvesznek a dologból, de a háttérben valószínű annyi történik, hogy ramos egy kicsit több pénzt akar, perez próbálja tompítani a követelést, a végén pedig a kettő közötti összeggel hosszabbít. emlékezzetek, cristianoval is ez volt pár éve.
- ádámjol
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, De Gea, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szlovák válogatott
Ramos menni fog.wZoLee7 írta:Ugyan már, DDG jönni fog, Ramos meg maradni, MU drukkerek a CR ügy után ismét sírhatnak majd...Védőt nem kell igazolni, hoznak valami támadót, a kp-ra meg nem lesz pénz, marad szar...kijelentik hogy a keretet lezárták és el lesz intézve
Most nem igen szereti Perezt.

real the best
real forever
real forever
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ugyan már, DDG jönni fog, Ramos meg maradni, MU drukkerek a CR ügy után ismét sírhatnak majd...Védőt nem kell igazolni, hoznak valami támadót, a kp-ra meg nem lesz pénz, marad szar...kijelentik hogy a keretet lezárták és el lesz intézve
Na a Marcan már plan B-ről írnak méghozzá a Leverkusen kapusáról.
Alakul a csapat.
Kiváncsi leszek 11-re hogy lesz lezárva a keret.
Szerintem sehogy mint ahogy megírtam ezt már korábban.
Sosem tudták lezárni a keretet akkora amikorra kérte bármelyik edző is.

Alakul a csapat.
Kiváncsi leszek 11-re hogy lesz lezárva a keret.
Szerintem sehogy mint ahogy megírtam ezt már korábban.
Sosem tudták lezárni a keretet akkora amikorra kérte bármelyik edző is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Tayo írta:Csak én érzem azt, hogy ez a Ramos ügy kissé túl van fújva?
Nem Ramos érdemeit vitatom illetve azt hogy megérdemli-e az új szerződést fizetésemeléssel avagy sem.
Nálam szóra sem érdemesek ezek a megjelent hírek, egyszerűen vicc. Számtalan ilyen eset van minden csapatnál amikor nem tudnak azonnal megegyezni egy játékossal a szerződését illetően, ez egy üzleti tárgyalás ahol törekedni kell a win-win szituációra és ez nem két perc alatt születik meg, mindkét fél legelőször a saját álláspontját és érdekeit helyezi előtérbe. Ráadásul itt azért egy klubikonról beszélünk Ramos esetében, aki 10 éve a csapatnál van, karrierje csúcsán és egy ilyen ügy miatt távozzon egyszerűen nonszenz. Nyilván megint előjön a lejárató kampány, azért kap ez az ügy ekkora feneket mert a Real Madridról és Sergio Ramosról van szó, ez a csapatunk egyik legnagyobb veszte hogy ekkora médiahajcihővel működik ez a klub, az egész rákfene innen kezdődik.
Tökéletesen egyetértek és én is így gondolom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért megviselheti ám az embert a több évi stressz. Mourinho alatt ami volt, aztán a saját szurkolóink füttykoncertje a Bernabéuban. A média, amit művel körülötte. Hiába áll ki mögötte edző, társak, barátok, más csapat tagjai, hiába esetleg még nem koptak ki a rugók, hiába van még meg a reflex - mert amikor csak a reflexe volt, és nem volt ideje gondolkozni, akkor látszott, hogy fizikailag igazán nincs baja - de amint egy kis ideje marad gondolkodni, ott az ördög a fülénél, hogy mi lesz, ha elrontja...RealRaúl77 írta:Ez is igaz, de úgy alapból, ha megnézed magát Casillast, elég nagy kontraszt a közelmúlt és a távolabbi múlt közt, nem csak teljesítményre, maga az egész ember kiállása teljesen megváltozott. Mintha belefásult volna, valami megtört benne, többnyire bús képpel álldogál a kapuban, semmi tűz nincs benne. 4-5 éve kezdődhetett valami, azóta mintha kicserélték volna.
Így van. Anno Raúl sem az a fajta volt, aki állandóan tüzelte, és hajtotta volna a csapatot, de ha mondott valamit, akkor az úgy volt, és a csapattársak azt tették. És ugyanez megvan Casillasnál is. Még Ronaldo és Ramos is elfogadja. Márpedig Ramos nem igen fogad el mást. És az ilyen tiszteletet nem lehet azzal kiérdemelni, hogy az edző azt mondja, hogy akkor mától máson van a karszalag.wZoLee7 írta:...A lényeg az, hogy ezért is tűnhet úgy, hogy Ramos sokkal inkább csk a pályán mint Iker, de azt mi nem lássuk mi megy az öltözőben vagy a pályán kívül.
Csak eladták Alonsot, aki a védekezésünkért volt felelős. Igaz, hogy a védelem vezére Ramos, de a védekezést Alonso szervezte a középpálya és a védők irányításával. Kroos ehhez még(?) kevés.realistahuni írta:Az a baj, hogy se előtte se utána nem volt már meg az a magabiztonság, amikor igazán kellett volna. És itt nem csak Ramosról van szó természetesen. Azt hittem akkor valami elindult, de csak részlegesen, aztán meg is tört.
Meg az, hogy Pablo Laso már 4 éve van a csapat élén, és azt igazolnak, akit ő kér. Persze Pérez ezt nem tudja, vagy nem meri kimondani.Madridom.hu írta:Pérez a kosarasokról: “Nagyon különleges társaság ez, egy csapat, akik elérték a tökéletességet idén, egy igazán történelmi szezonban. Ez az első alkalom, hogy egy spanyol csapat nyerte mind a négy fő trófeát. A tehetség, az igyekezet, az eltökéltség és a törekvés volt a siker kulcsa, és a csapat mindent megnyert. Soha nem felejtjük el ezt a csodálatos tettet”.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Meg óhajtják venni ha europába nem kell...dannen írta:nem , mert kölcsönben van ott. a corinthiansé a srác.morientes írta:A Sao Pauloban játszik amúgy,az nem baj?
Amúgy gólt szerzett,csak beintették lesnek

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...