Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
általában kezdő volt. statisztikailag semmi: 1 gól, 2 gólpassz. de mondjuk az ő posztján ez nem mérvadó. a nagyobb baj, hogy abban amiben kellene, ő nem fog fejlődni. szóval...
egyáltalán tudni hogy milyen évet húzott le a sociba theo?
minek kölcsön adni? már a leigazolásánál látszott hogy bukta. adjuk el azt jónapot. egy gonddal kevesebb.
minek kölcsön adni? már a leigazolásánál látszott hogy bukta. adjuk el azt jónapot. egy gonddal kevesebb.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hazard will wear the number 7 jersey at Real Madrid!
He has to carry Mariano Diaz legacy forward!
A big burden on his shoulders!
He has to carry Mariano Diaz legacy forward!
A big burden on his shoulders!

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
james -> nápoly
theo -> németország (most próbálnak csapatot keresni neki, egyelőre kölcsönbe)
theo -> németország (most próbálnak csapatot keresni neki, egyelőre kölcsönbe)
Azt nem, de augusztusban a Harry Kane topicot nyithatod.dzsi91 írta: Ha ma herrikén góljával bl győztes lesz a spurs nyithatom én a Hazard topicot?![]()

OUT:
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Steve írta:Nemdzsi91 írta: Ha ma herrikén góljával bl győztes lesz a spurs nyithatom én a Hazard topicot?![]()
![]()

Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
A magánzárkát viszont belülről csukhatja majd.Steve írta:Nemdzsi91 írta: Ha ma herrikén góljával bl győztes lesz a spurs nyithatom én a Hazard topicot?![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Ramos, Marcelo
Nemdzsi91 írta: Ha ma herrikén góljával bl győztes lesz a spurs nyithatom én a Hazard topicot?![]()

Kérem vissza a Real Madridomat és a focit!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
Ha ma herrikén góljával bl győztes lesz a spurs nyithatom én a Hazard topicot?

Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
- Süti
Writeonly van padre? Már vót 2x.Realista24 írta: Eközben Hazard Marbellán
https://pbs.twimg.com/media/D75yC0ZXsAApmet.jpg

Hivatalos bejelentést hoznád már.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Eközben Hazard Marbellán
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Van de Beeket anno bedobtam en is. Szerintem jobb jatekos mint de Jong (aki egyebkent a Barcaba sajnos nagyon illik), persze nem ugyanaz a poszt. Vegre egyetertunk wxyz!

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Nem foglalkoztam vele, nem volt sztárolva, így annyira nem figyeltem. A bl menetelésük legvégére tűnt fel, hogy mennyire magabiztosan játszik, mennyire nem lehet zavarba hozni. Kb mint Kroos, csak ő még direktebben hozza ezt. A legjobb Ajax játékos szerintem, az egyedüli aki jó lesz kerüljön el bárhova is.Swineherd írta: Van de Beek, na, ő milyen? Véleményeket kérek (köszönöm az eddigieket)!
wxyz? Te nagy guru vagy, milyen ez a kölök?![]()
Eddig semmi olyat nem láttam tőle amiért a playmaker jelzőt használni lehetne rá, vagy jobban mint Iscora és Asensiora.kiserik írta:l Ajánlom figyelmedbe pl ezt a videót 7:05-től playmaking: https://www.youtube.com/watch?v=LGHkmpApjV0 Mint mondtam, alapvetően Karim utódnak hoznám, de jelen pillanatban minden jobb szélsőnknél többet adna azon a poszton is.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
Mar el is felejtettem, hogy ot is tenykent kezeltek.tubatibi írta: Rabiottal mi újság?
ZIDANE
Rabiottal mi újság?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szerintem meg sem pogba sem eriksen nem javítana sokat a kp-nkon, de valakit kell hozni, és másokról nem igen írnak, akkor inkább Pogba, hát ha lesz kedve
onda cero szerint visszavennenk hermosot.
Pogba, akkor volt jó, amikor kötetlenül támadhatott, a játékszervezésben abszolút nem kiemelkedő, mindemellett rettentően lusta és, ha jól emlékszem a PL egyik legkevesebbet futó középpályása volt idén. Gondolom így biztos 1/1 pótolná Lukát.
Kíváncsi vagyok mikor jön el az az időszak, amikor mindenkinek felnyílik a szeme és rájön, hogy Pogba a középpálya Neymarja.
Kíváncsi vagyok mikor jön el az az időszak, amikor mindenkinek felnyílik a szeme és rájön, hogy Pogba a középpálya Neymarja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Olyan sokszor nem lattam Eriksent, de nekem ugy tunt, hogy Modricnal elorebb jatszik, a kotelezo vedekezest megcsinalja, de a kozeleben sincs annak a melonak, mint amit Luka minden meccsen lehoz. A Kroos - Casemiro kozeppalyat akar egy formacio valtassal is kevesnek erzem moge.Kerlon írta:Eriksen szerződés jövőre lejár, akár olcsóba is lehetne hozni.Swineherd írta: Köszönöm a válaszokat.
Pogba és van de Beek hogy festene?
Eriksent a londoni bibsi miatt távolinak érzem, de ez a kettős nem kicsit mélyítené a keretet.
szerk.: Pogba kapcsan annyival elorebb vagyunk, hogy o 1 az 1ben tudna potolni Modricot. Nala inkabb az a kerdes, hogy akarja-e.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pogba 140Kerlon írta:Eriksen szerződés jövőre lejár, akár olcsóba is lehetne hozni.Swineherd írta: Köszönöm a válaszokat.
Pogba és van de Beek hogy festene?
Eriksent a londoni bibsi miatt távolinak érzem, de ez a kettős nem kicsit mélyítené a keretet.
de Beek szerintem tipikusan a rendszerben működő játékos, amúgy sablon és tömeg lenne.
Eriksen 60
Ezt írják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema