Szerintem simán nyerünk. Mbappé nincs, Camavinga pihent, Brahim pihent, Güler játszani fog.Yazid írta: Bilbao nem gyakran kap ki most neztem. Ez emberes lesz. Mar aki nezni fogja![]()

Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Bilbao nem gyakran kap ki most neztem. Ez emberes lesz. Mar aki nezni fogja

- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Thibo, Lucas,Asencio,Rudiger,Fran, Cama, Tchouameni,Valverde, Arda,Bappe,Rodrygo a kezdőnk.
Carlo eltiltott, Davide felall a tv elől
Carlo eltiltott, Davide felall a tv elől

- whitemadrid
Az a baj az egésszel, hogy már szeptemberben szar volt a játék.
Mar akkor otlettelen setálgatós szart kaptunk folyamatosan.
Itt vagyunk áprilisban es semmi változás a játék képét nézve.
Ha legalabb lenne egy magabiztos játékunk és nem kínkeserves szenvedés minden meccsen és ugy kapunk ki xy-tol akkor azt mondom oké.
Ennyire vagyunk elegek. De legalább akarunk es van játékunk es a generációváltas kellős közepén vagyunk rengeteg fiatallal.
De jelenleg semmi, nulla elorehaladás se játék se generációváltas se fiatalok beépítése semmi.
Ezert kell Carlotol elkoszonni szezon végén.
Mar honapokall Carlo előtt latta mindenki, hogy Ceba kell a kpra, hónapokkal latta elore itt mindenki, hogy Valverde kell a komolyabb meccseken jhv-be.
Brahim kb a legjobb formában lévő támadónk volt hónapokig de aVini/Rodrygot kellett erőltetni.
Holnap reggelig lehetne sorolni, hol ment el a szezon.
Es igen lyukas a keret nincs kérdés.
De ami van azt se használta ki az öreg.
Mar akkor otlettelen setálgatós szart kaptunk folyamatosan.
Itt vagyunk áprilisban es semmi változás a játék képét nézve.
Ha legalabb lenne egy magabiztos játékunk és nem kínkeserves szenvedés minden meccsen és ugy kapunk ki xy-tol akkor azt mondom oké.
Ennyire vagyunk elegek. De legalább akarunk es van játékunk es a generációváltas kellős közepén vagyunk rengeteg fiatallal.
De jelenleg semmi, nulla elorehaladás se játék se generációváltas se fiatalok beépítése semmi.
Ezert kell Carlotol elkoszonni szezon végén.
Mar honapokall Carlo előtt latta mindenki, hogy Ceba kell a kpra, hónapokkal latta elore itt mindenki, hogy Valverde kell a komolyabb meccseken jhv-be.
Brahim kb a legjobb formában lévő támadónk volt hónapokig de aVini/Rodrygot kellett erőltetni.
Holnap reggelig lehetne sorolni, hol ment el a szezon.
Es igen lyukas a keret nincs kérdés.
De ami van azt se használta ki az öreg.
meg sem probalt hazon belul mast keresni lv helyettlestat írta:Carvajal kiesese az egyik legfajobb pont, lehet baszogatni Carlot de fix nem ö mondta hogy jo lesz vazquez oda egesz evre…vagy aldozzuk be Valverdet…hehetheoriginal írta: Nézem ezt a barcát, a két szelsohatvedjuk más galaxisban játszik, mint a mieink. Sok múlik rajta.
Na meg van edzőjük, játékuk és elképzelésük is.
Evek ota nincs senki Carvajal mögè aki èrtelmes. Meg is látszik amint kiesik mivan..
valverde is ki tudja hanyadik meccs utan kerult jhv poziba. minden rohadt meccsen golt kaptunk lv-rol de carlo nem tett semmit
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha kiveszed Fedét a kp-ról, még mindig marad Ceba, Modric, Cama és Belli fixen, Tchouaméni néha ide-oda (mert év végén kh poszton is le voltunk fogyva). Ez nem lehetett volna elég?!
Sajnos a szembe jövő nehézségekre vitatható, bőven vitatható válaszokat adott a stáb. 10 nap múlve kiderül buktát ér-e, vagy átmegyünk.
Sajnos a szembe jövő nehézségekre vitatható, bőven vitatható válaszokat adott a stáb. 10 nap múlve kiderül buktát ér-e, vagy átmegyünk.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Abban igazad van, hogy nagy érvágás Carvajal kiesése és Valverde is hiányzik így a kp-ról. DE! Amit itt utánad szóltak az is igaz. Dani október környékén sérült meg. Tudtuk, hogy nem lesz ebben a szezonban, illetve valószínűleg azt is közölték az edzőnkkel, hogy nem lesz más helyette.lestat írta:Carvajal kiesese az egyik legfajobb pont, lehet baszogatni Carlot de fix nem ö mondta hogy jo lesz vazquez oda egesz evre…vagy aldozzuk be Valverdet…hehetheoriginal írta: Nézem ezt a barcát, a két szelsohatvedjuk más galaxisban játszik, mint a mieink. Sok múlik rajta.
Evek ota nincs senki Carvajal mögè aki èrtelmes. Meg is látszik amint kiesik mivan..
Pár meccs múlva jött a Barca elleni 0-4, és lehetett látni már akkor, hogy LV ide kevés. Miért nem állt neki tényleg más alternatívát keresni? Miért bízik azóta is első/második számú lehetőségként LV-ben? Tényleg voltak a Castillában fiatalok, akik közül a kupameccsen játszott is az egyik. Miért nem kezdte el őt/őket beépíteni? Hiszen az őszi időszak volt, lett volna rá egy kis idő. Tényleg jobb lett volna, ha próbálkozik valami újjal. Tudom Real Madrid és nincs idő semmire sem, de LV-nél tényleg minden jobb lehetett volna, illetve Mendynél is. Idén sajnos vállalhatatlan a francia teljesítménye is. Nem akarok mindent rájuk kenni, de szerintem az említett 0-4-en túl, a 2-5-ben is vastagon részük volt. A meccset másokkal se nyertük volna valószínűleg, de biztos, hogy nem lett volna ilyen csúfos az.
A végletekig szurkolok a csapatnak amúgy és hiszek bennük, de valahogy idén nincs azaz érzésem, hogy sok sanszunk lenne bármire is és ebben vastagon benne van az edző is, meg persze nyilván más körülmények is közrejátszanak.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Galacticos
De miert kellett elbukni januarig az osszes fontos meccset lvvel a kezdobe amikor a vak is latta hogy emberhatrany es fede kell oda?lestat írta: Carvajal kiesese az egyik legfajobb pont, lehet baszogatni Carlot de fix nem ö mondta hogy jo lesz vazquez oda egesz evre…vagy aldozzuk be Valverdet…
Ott van az a castillas rb gyerek, en nem gondolom hogy barki aki ezt a posztot tanulta, az 16 eves kortol felfele ennel rosszabb lehetne, mert mar parodia az emberunk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Abból kell a legjobbat kihozni, ami van. De nem, ő Lucast nyomatja akkor is, ha a Kozármislenybe nem férne be a spanyol... ez színtiszta Carlo hiba. Igen, be kell áldozni Fedét, mert szintekkel jobb azon a poszton, ahol Lucast nyomatja. Ez van.
Na mi van? Rafi is fgy?
Na mi van? Rafi is fgy?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Carvajal kiesese az egyik legfajobb pont, lehet baszogatni Carlot de fix nem ö mondta hogy jo lesz vazquez oda egesz evre…vagy aldozzuk be Valverdet…hehetheoriginal írta: Nézem ezt a barcát, a két szelsohatvedjuk más galaxisban játszik, mint a mieink. Sok múlik rajta.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Ne legyél kishitű, simán benne van, hogy 5-0ra verjük a Barcátdzsi91 írta: Ismét egy nagy lehetőség elbaszva. Viszont láthatóan fárad a barsza és csak most jön a bl. Az, hogy a 3 helyett 4 pont a hátrány sokat nem oszt mert a clasico győzelem mellett ugyanúgy kellett volna mindkét esetben +egy barsza botlás.

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nagyon tetszik a peldad es ennel maradva, Carlonak nalunk eddig mindig olyan osztalya volt, ahol tobbnyire az iskola legokosabb, legtehetsegesebb diakjai voltak. De nem mindegy, hogy nyolcadikoosokat tanit akiknek mar megvan 7 ev tapasztalata es fejbol tudjak az osszes tananyagot es van egy kiforrott szenilyeseguk vagy nyedikeseket, akiknek meg rengeteget kene tanulnia es neki kene ezeket a dolgokat megtanitani, fegyelmezni oket, segiteni a fejlodesuket. Nyolcadikos osztalyfonoknek nalam o a tokeletes, negyedikesnek szerintem nem.Raúlito írta: Hogy a példámnál maradjak, Carlo egy olyan pedagógus, aki lehet hogy nem a legmodernebb eszközökkel és módszerekkel tanít, de mégis jó jegyekkel érettségiznek le a diákjai és versenyeket is nyer velük![]()
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Hogy a példámnál maradjak, Carlo egy olyan pedagógus, aki lehet hogy nem a legmodernebb eszközökkel és módszerekkel tanít, de mégis jó jegyekkel érettségiznek le a diákjai és versenyeket is nyer velük

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- Raúlito
Nzooli egy szóval sem írtam azt, hogy a következő két szezonban is Ő maradjon, de - ha csak nem penetránsan teljesít valaki - akkor ne szezon közben akarjuk lapátra tenni, meg értékelni a teljesítményét…
Lehet kissé erőltetett lesz a példa, de remélem, megvilágítja az aspektust, ahonnan én nézem (nem csak a focit). Két tanintézményben vagyok pedagógus. A vezetők mindkét helyen korrektek és védik - ha kell - a szülők és a gyermekek (gyakran eltúlzott) támadásaitól a kollégákat. Ha valaki nem is remekel az első hónapokban, nem rúgják ki azonnal, ha nem behívják és elbeszélgetnek vele, felajánlanak szakmai segítséget… Ahogy mi, tanárok se írunk le egy diákot az őszi féléves, esetleg gyengébb teljesítménye miatt! Persze ettől még el kell válni tanév végén kollégától és diáknak is javasolni másik intézményt, de e lépéseket is csak mérlegelés után lépik meg.
Lehet kissé erőltetett lesz a példa, de remélem, megvilágítja az aspektust, ahonnan én nézem (nem csak a focit). Két tanintézményben vagyok pedagógus. A vezetők mindkét helyen korrektek és védik - ha kell - a szülők és a gyermekek (gyakran eltúlzott) támadásaitól a kollégákat. Ha valaki nem is remekel az első hónapokban, nem rúgják ki azonnal, ha nem behívják és elbeszélgetnek vele, felajánlanak szakmai segítséget… Ahogy mi, tanárok se írunk le egy diákot az őszi féléves, esetleg gyengébb teljesítménye miatt! Persze ettől még el kell válni tanév végén kollégától és diáknak is javasolni másik intézményt, de e lépéseket is csak mérlegelés után lépik meg.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
A logikus rotalas az lett volna, ha Valverde pihent volna es Tchouameni jatszott volna a kpn. Asencio a valogatott szunetben pihent 2 hetet.RaúlCF írta: Asencio biztos a hétközi meccs miatt pihent. Ő tolta a Soci ellen 110+ percig a védők közül. Arsenal ellen biztos kezdő lesz. Persze majd Carlo trollkodik blablabla de teljesen logikus volt ma pihentetni. Tchouameni eltiltott lesz, Rüdiger nem kezdett a kupában. Ez volt a logikus rotálás.
De nekem legalább annyira fontos, hogy nézhető! (azt már nem merem elvárni, hogy látványosan) játékunk legyen. Elég volt a tavalyi évet végig szenvedni, akkor is csak Bellingham utolsó perces góljai mentettek meg minket, de legalább jöttek az eredmények. De hosszú távon ez nem működik, nem Atletico Madrid vagyunk, hogy mindegy milyen játékkal csak nyerjünk. Régen sose csináltam ilyet, hogy meccs közbe mást csináljak, most meg már lassan mindent csinálok, csak meccset nem nézek.Raúlito írta: Látjátok, ezért nem szabad temetni a csapatot meg keseregni előre, amíg a rivális le nem játszotta a saját mérkőzését
Igen, a játékunkkal gyakran vallatni lehetne, vannak hiányposztjaink (amúgy kinek nem a La Ligában vagy a BL mezőnyében?) és Carlo sem fog már ennyi idősen megújulni (nem fog több esélyt adni a fiataloknak, nem lesznek korábban a cserék) de valahogy mégis 3 sorozatban van esélyünk trófeát nyerni!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
22 éves. És nem is lett túlhajtva a szezonban. Az ilyet ne pihentessük főleg ha ilyen védelmünk van. Valverde aki egymillio percet játszott meg ott volt. Mindegy ezt sokadszorra megúsztuk. Ceballos ha értelmezhető formában tér vissza akkor még összeállhat egy olyan alapjáték amivel végig lehet vinni ha pár emberünk hozza magát de addig a túlélésért játszunk.RaúlCF írta: Asencio biztos a hétközi meccs miatt pihent. Ő tolta a Soci ellen 110+ percig a védők közül. Arsenal ellen biztos kezdő lesz. Persze majd Carlo trollkodik blablabla de teljesen logikus volt ma pihentetni. Tchouameni eltiltott lesz, Rüdiger nem kezdett a kupában. Ez volt a logikus rotálás.
Mondjuk nem tudom ha mindenki Carlo outért kiállt akkor végülis mit akarunk? Mert ha berántjuk a bl-t vagy a ligát maradni fog.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nzooli93
De attól ,mert szeretnénk frissíteni nem azt jelenti ,hogy nem ismernénk el Carlot, vagy nem szeretnénk. Nem erről van szó. Én pl a mai napig elismerem Mourinho munkásságát,pedig a 3.szezonjában mindent megtett ,hogy ennek ellenkezője legyen. Idén kijött az olasz minden hiányossága,és nem bízok benne,hogy jövőre ezt levetkőzné vagy megújulna,tehát jobbnak látnám egy új edző kinevezését. Ettől még nem szeretem kevésbé,meg nem ismerem el kevésbé,de én Real szurkoló vagyok, és olyan keretünk van,ami szerintem sokkal jobb ,és dominánsabb focira képes, és kíváncsi lennék másra,hogy kitudná e hozni ezt. EnnyiRaúlito írta: Látjátok, ezért nem szabad temetni a csapatot meg keseregni előre, amíg a rivális le nem játszotta a saját mérkőzését![]()
Igen, a játékunkkal gyakran vallatni lehetne, vannak hiányposztjaink (amúgy kinek nem a La Ligában vagy a BL mezőnyében?) és Carlo sem fog már ennyi idősen megújulni (nem fog több esélyt adni a fiataloknak, nem lesznek korábban a cserék) de valahogy mégis 3 sorozatban van esélyünk trófeát nyerni!
Én nem hiszek a véletlenekben meg a szerencsében, tehát valószínűleg van valami hozzáadott értéke a játékhoz… Hányan olvastátok a könyveit? Az én focim c. kötet nem egy fogalmatlan szakvezető képét mutatja, a Csendes vezetés pedig sikereinek egyik legfontosabb transzparense.
Mielőtt megtámadnátok, nem azt akarom e sorokkal kifejezni, hogy nem érheti kritika őt, de mégis a klubtörténet legsikeresebb edzőjéről beszélünk. Várjuk meg legalább - ha a szezon végét nem is - az Arsenal elleni párharcot és a Barca elleni kupadöntőt (ez összesen 3 hét) és utána lehet neki esni, ha ebben lelitek az örömötöket…![]()
- Raúlito
Látjátok, ezért nem szabad temetni a csapatot meg keseregni előre, amíg a rivális le nem játszotta a saját mérkőzését
Én nem hiszek a véletlenekben meg a szerencsében, tehát valószínűleg van valami hozzáadott értéke a játékhoz… Hányan olvastátok a könyveit? Az én focim c. kötet nem egy fogalmatlan szakvezető képét mutatja, a Csendes vezetés pedig sikereinek egyik legfontosabb transzparense.
Mielőtt megtámadnátok, nem azt akarom e sorokkal kifejezni, hogy nem érheti kritika őt, de mégis a klubtörténet legsikeresebb edzőjéről beszélünk. Várjuk meg legalább - ha a szezon végét nem is - az Arsenal elleni párharcot és a Barca elleni kupadöntőt (ez összesen 3 hét) és utána lehet neki esni, ha ebben lelitek az örömötöket…

Mielőtt megtámadnátok, nem azt akarom e sorokkal kifejezni, hogy nem érheti kritika őt, de mégis a klubtörténet legsikeresebb edzőjéről beszélünk. Várjuk meg legalább - ha a szezon végét nem is - az Arsenal elleni párharcot és a Barca elleni kupadöntőt (ez összesen 3 hét) és utána lehet neki esni, ha ebben lelitek az örömötöket…

Bill Shankly
Bill Shankly
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Asencio biztos a hétközi meccs miatt pihent. Ő tolta a Soci ellen 110+ percig a védők közül. Arsenal ellen biztos kezdő lesz. Persze majd Carlo trollkodik blablabla de teljesen logikus volt ma pihentetni. Tchouameni eltiltott lesz, Rüdiger nem kezdett a kupában. Ez volt a logikus rotálás.