Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 3., csütörtök 23:20

Átkozott kurafi

Var szobaban is baszakodott velünk, nem csak a gyepen. 2 meccsen nem jelzett tizit a sporinak. Modriccsal is baszakodott, atletit is tolta ellenünk feltűnően a kupában. Rmtv n kulon musor készült róla es a tulkapasairol. Érthetetlen, hogy hogyan engedik real meccs közelébe.

Ez ugyanolyan bironak, mint norbi kommentatornak, ha real meccs van. Szar színész.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 3., csütörtök 22:59

Cuadra Fernandez lesz a balfasz aki vezeti a Villarreal elleni meccset. Meccsek 56%-at nyerjuk vele…

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 2., szerda 22:07

RealMadridFanatic írta:
RealVazquez írta:

Egy hazai meccsen tobb millio euro is lehet a bevetel, itt rogton kaptak harmat, azert ez kurva nagy ervagas egy elit klubnak. Szerintem korrekt a buntetes, a penzbuntetes mar csak formasag, kvazi az ugyvedekre :D
A teljes meccsbevetel persze, de ha jol ertelmezem, itt az ultrak szektoranak egy reszet zarjak, szinte elenyeszo meg akkor is, ha azok a szektorok nyilvan mindig fullon vannak.
Ja akkor bocsanat! Ha csak szektor, akkor termeszetesen nem nagy tetel.
:goat:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 2., szerda 22:03

RealVazquez írta:
RealMadridFanatic írta:

Nem tudom, hogy a sok jogszabaly milyen kereteket enged az egyes szovetsegeknek, biztosan van erre szabalyozas, csak igy viccesse valik. Nekem is remlenek ezek a megmosolyogtatoan alacsony buntetesek, az a furcsa, hogy a donteshozoknak ez nem gyanus. :)

Szerk.: a bohoc meg megtalalta a szintjet vegre. :lol:
Egy hazai meccsen tobb millio euro is lehet a bevetel, itt rogton kaptak harmat, azert ez kurva nagy ervagas egy elit klubnak. Szerintem korrekt a buntetes, a penzbuntetes mar csak formasag, kvazi az ugyvedekre :D
A teljes meccsbevetel persze, de ha jol ertelmezem, itt az ultrak szektoranak egy reszet zarjak, szinte elenyeszo meg akkor is, ha azok a szektorok nyilvan mindig fullon vannak.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 2., szerda 21:53

RealMadridFanatic írta:
Realista24 írta:

A lezárással bőven lesz nekik egy erősebb érvágás a jegybevétel kiesés miatt.

Persze értem amit írsz, és egyet is ertek, de a másik oldalon gondolom megvannak a limitált cipő, minimumok és maximumok.

Emlékszem régen voltak száz-kétszáz eurós büntetések :lol:
Nem tudom, hogy a sok jogszabaly milyen kereteket enged az egyes szovetsegeknek, biztosan van erre szabalyozas, csak igy viccesse valik. Nekem is remlenek ezek a megmosolyogtatoan alacsony buntetesek, az a furcsa, hogy a donteshozoknak ez nem gyanus. :)

:goat:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 2., szerda 21:24

Realista24 írta:
RealMadridFanatic írta: Persze, a korulmenyeket nem vitatom, csak abban az esetben, ha tenyleg buntetni akarnak, akkor legyen 450.000 euro. Ekkora klubnal az sem sok, de mar sarkallhatja a vezetoket arra, hogy elejet vegyek a tirpak viselkedesnek.

Nekem az is OK, ha azt mondjak erre, hogy rangadon, osi rivalisok kozott eddig is volt es ezutan is lesz ilyen es nem buntetnek. Ami lett, az szerintem gyenge, nincs valodi allasfoglalas, csak ez zavar.

Persze értem amit írsz, és egyet is ertek, de a másik oldalon gondolom megvannak a limitált cipő, minimumok és maximumok.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 21:21

Realista24 írta: Griezmann Pumáról Kipstara vált.

Na a hozzaillő csapat után, megtalálta a hozzaillő markát is.
:lol: :lol: :lol: idióta abban majd táncolhat gólörömöt :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 21:19

Griezmann Pumáról Kipstara vált.

Na a hozzaillő csapat után, megtalálta a hozzaillő markát is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 21:12

RealMadridFanatic írta: Persze, a korulmenyeket nem vitatom, csak abban az esetben, ha tenyleg buntetni akarnak, akkor legyen 450.000 euro. Ekkora klubnal az sem sok, de mar sarkallhatja a vezetoket arra, hogy elejet vegyek a tirpak viselkedesnek.

Nekem az is OK, ha azt mondjak erre, hogy rangadon, osi rivalisok kozott eddig is volt es ezutan is lesz ilyen es nem buntetnek. Ami lett, az szerintem gyenge, nincs valodi allasfoglalas, csak ez zavar.

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 2., szerda 21:08

Persze, a korulmenyeket nem vitatom, csak abban az esetben, ha tenyleg buntetni akarnak, akkor legyen 450.000 euro. Ekkora klubnal az sem sok, de mar sarkallhatja a vezetoket arra, hogy elejet vegyek a tirpak viselkedesnek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 21:05

RealMadridFanatic írta: Nem latom ertelmet. Ha ugy gondoljak, hogy komoly rendbontas volt, akkor legyenek felelosok. Vagy azonositsak a dobalozokat, vagy haritsak ennek a terhet a klubra.

Most az tortent, hogy egy latszatbutetest kiszabtak, ami semmilyen szinten nem hatja meg az Atletit a szektorbezarassal egyutt sem. A szurkolokat meg foleg nem.

Akkor inkabb mondjak azt, hogy egy derbin elofordul ilyen, lapozzunk. Csak azzal van bajom, hogy ez ilyen felmegoldas, kicsit ott az ejnye-bejnye, de azert komolyan nem szankcionalunk, nem mernek allast foglalni a szervezok a nagyon korrekt vilagban.
Maszkban voltak, nem tudjak azonosítani őket, ezért ez a büntetés gondolom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 2., szerda 20:53

Nem latom ertelmet. Ha ugy gondoljak, hogy komoly rendbontas volt, akkor legyenek felelosok. Vagy azonositsak a dobalozokat, vagy haritsak ennek a terhet a klubra.

Most az tortent, hogy egy latszatbutetest kiszabtak, ami semmilyen szinten nem hatja meg az Atletit a szektorbezarassal egyutt sem. A szurkolokat meg foleg nem.

Akkor inkabb mondjak azt, hogy egy derbin elofordul ilyen, lapozzunk. Csak azzal van bajom, hogy ez ilyen felmegoldas, kicsit ott az ejnye-bejnye, de azert komolyan nem szankcionalunk, nem mernek allast foglalni a szervezok a nagyon korrekt vilagban.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 20:34

RealMadridFanatic írta: "partially", "45.000 euros"

Komoly buntetes.
Nincs ezzel gond sztem most.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 2., szerda 20:28

"partially", "45.000 euros"

Komoly buntetes.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 20:22

Fondo Sur of the Metropolitano will be partially closed for the next 3 home games, after objects were thrown at Courtois.

In addition, Atletico will pay a fine of 45,000 euros.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Bellingham, Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. október 1., kedd 20:31

Realista24 írta: Most nezem, az Atma ugy unnepelt a dontetlen utan, mintha BL-t nyertek volna :lol:
Miért ne ? Számukra ez volt az év legfontosabb mérkőzése.
Küldetés teljesítve, megvolt az újabb pontrablás a gonosz nagytestvérrel szemben.
Úgysem fognak nyerni sehol semmit, bármilyen döntőt, bajnoki ünneplést max. tvben látnak majd. Annyi örömük van, hogy megint keresztbe álltak előttünk. Ez élteti őket.

A barca ellen meg majd jöhet a jó hangulatú lötyögés, a már unalomig ismert végkimenetellel ott is.

Amúgy meg nem is tudják, hogyan kell BL győzelmet ünnepelni, és ehhez azért pici közünk nekünk is volt az évek alatt. :D
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 1., kedd 18:04

Realista24 írta: Robin Le Normand has suffered a traumatic brain injury, leading to a subdural hematoma. The club confirms they will follow medical protocols in managing his recovery.

Jajj.
Pályán se kellett volna már lennie mikor ez megtörtént.

Jobbulást neki.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 1., kedd 18:02

Robin Le Normand has suffered a traumatic brain injury, leading to a subdural hematoma. The club confirms they will follow medical protocols in managing his recovery.

Jajj.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 30., hétfő 17:27

p.csabi1 írta: https://x.com/MadridUniversal/status/18 ... IXECQ&s=19

https://x.com/MadridUniversal/status/18 ... oxBYw&s=19

Kíváncsi leszek hogy mi lesz a vége.
Gyűlölöm őket igazi utolsó tahó csicskák.
.@jordan13ajo (professional photographer): "Tonight I experienced the worst game of my life, not on a football level but on a human level. Hundreds of Atlético Madrid fans chanting "monk*y" towards Vinicius Jr., making monkey noises with disgusting racist insults, by both adults and little children… We are with you always Vini Jr."

Na akkor mégse vonulunk le? Atma ellen stílusos lett volna :D Bár amilyenek ezek, 3-0-ra odaadnák nekik a meccset.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. szeptember 30., hétfő 15:06

https://x.com/MadridUniversal/status/18 ... IXECQ&s=19

https://x.com/MadridUniversal/status/18 ... oxBYw&s=19

Kíváncsi leszek hogy mi lesz a vége.
Gyűlölöm őket igazi utolsó tahó csicskák.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Vissza: