Bajnokok Ligája
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Re: Bajnokok Ligája
állítólag nem tetszett neki a panenka aztán tarkón ragadta semmi extra

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt tudja valaki, hogy lefujaskor mi volt ez a saka vs carvajal?
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
van az 30 is, 1998-tól nézve még komolyabb az eredménysor.
nem mellesleg spanyol csapat 24 éve nem kapott ki döntőben amikor bejutott, a legutolsó ilyen 2001-ben a Valenciával történt.
nem mellesleg spanyol csapat 24 éve nem kapott ki döntőben amikor bejutott, a legutolsó ilyen 2001-ben a Valenciával történt.
Lassan 20 eve tarto dominancia ez. Barca meg a Sevilla kezdte meg 2006-ban, azota:gutihaz14 írta: After the wins by Real Betis and Athletic Bilbao, plus Lazio's elimination to Bodø/Glimt, Spain will send five teams to the 2025–26 Champions League as the second-best country in European club competitions
BL:
2009 - Barca
2011 - Barca
2014 - Real
2015 - Barca
2016 - Real
2017 - Real
2018 - Real
2022 - Real
2024 - Real
EL:
2007 - Sevilla
2010 - Atletico
2012 - Atletico
2014 - Sevilla
2015 - Sevilla
2016 - Sevilla
2018 - Atletico
2020 - Sevilla
2021 - Villarreal
2023 - Sevilla
Azert ez igy eleg brutalis eredmeny sor.
After the wins by Real Betis and Athletic Bilbao, plus Lazio's elimination to Bodø/Glimt, Spain will send five teams to the 2025–26 Champions League as the second-best country in European club competitions
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem, nem az a lényeg hogy mindent megteszünk, h veszítsünk, és ki legyen rúgvamentamas írta:Nem értem ezt a logikát... Azért veszíteni, hogy biztos ki legyen rúgva?Whiteheart írta:
És ha nyerünk egy kupát és ez miatt marad Carlo?
Nehéz kimondani de... Ja nem mondom ki
Adjunk inkább bele mindent és húzzuk be az összes lehetséges kupát. Utána majd a vezetőség eldönti, hogy mi legyen az edző sorsa.
Csak mondom hogy ha AZÉRT marad Carlo mert nyer egy kupát akkor szar lesz jövőre.
Ez amúgy is felejtős lofsz szezon és ha marad Ancelotti akkor ez így lesz jövőre is
szuperliga.
- ikarus93
Inter Barca az jo kis parharc lesz az elodontoben.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Nem értem ezt a logikát... Azért veszíteni, hogy biztos ki legyen rúgva?Whiteheart írta:És ha nyerünk egy kupát és ez miatt marad Carlo?mentamas írta:
Engem nem érdekel a Barcelona. Az érdekel, hogy mi mit nyerünk. Ha bukjuk a bajnokságot és a kupát, akkor nem azért leszek szomorú, mert a Barca nyert, hanem mert mi elbuktuk.
Adjunk inkább bele mindent és húzzuk be az összes lehetséges kupát. Utána majd a vezetőség eldönti, hogy mi legyen az edző sorsa.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
akkor hülyék vagyunk. Nyerjünk kupár Carloval és úgy búcsúzzunk el tőle. Nincs az a logika ami alapján ennek az egésznek kellene adni még egy évetWhiteheart írta:És ha nyerünk egy kupát és ez miatt marad Carlo?mentamas írta:
Engem nem érdekel a Barcelona. Az érdekel, hogy mi mit nyerünk. Ha bukjuk a bajnokságot és a kupát, akkor nem azért leszek szomorú, mert a Barca nyert, hanem mert mi elbuktuk.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
És ha nyerünk egy kupát és ez miatt marad Carlo?mentamas írta:Engem nem érdekel a Barcelona. Az érdekel, hogy mi mit nyerünk. Ha bukjuk a bajnokságot és a kupát, akkor nem azért leszek szomorú, mert a Barca nyert, hanem mert mi elbuktuk.realistahuni írta: Legsimább barca tripla ever.
4-0 után természetes hogy kicsit kiengedtek, de szoros meccsen nincs aki megfogja azt a támadósort.
Soanyolban pedig carlo apánk adja nekik tálcán, még csak erőlködniük sem kell.
Tudom sokan leszarják itt a triplát de az hogy nekik már 3 lesz nekünk meg nulla, hát csúnyácska.
szuperliga.
Engem nem érdekel a Barcelona. Az érdekel, hogy mi mit nyerünk. Ha bukjuk a bajnokságot és a kupát, akkor nem azért leszek szomorú, mert a Barca nyert, hanem mert mi elbuktuk.realistahuni írta: Legsimább barca tripla ever.
4-0 után természetes hogy kicsit kiengedtek, de szoros meccsen nincs aki megfogja azt a támadósort.
Tudom sokan leszarják itt a triplát de az hogy nekik már 3 lesz nekünk meg nulla, hát csúnyácska.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Legsimább barca tripla ever.
- ateeemadrid
Úgy látom bajnoki Clasico előtt lesz az inter visszavágó, az jól jöhet. Azért vagy a kupadontot, vagy a bajnoki clasicot illene hozni.
Kis hatewatch még kozmetikazhatja a szezont, de ha a barca triplazik hányingerem lesz.
Kis hatewatch még kozmetikazhatja a szezont, de ha a barca triplazik hányingerem lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2025. április 17., csütörtök 9:01-kor.
tbo. fede ase rüdi cama. ceba tchou jude brahim. mbappe endrick.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Darabszámra 2 meccs de azért ez rengeteget kivesz plusz ha jól rémlik clasico előtt-után lesz pont az elődöntőjük.RealRaúl77 írta:Pont ezt néztem, hogy annyira nem is leszünk pihentebbek, mint az ember gondolná, mert csak plusz két elődöntő meccs lesz a Barcában. A döntő, ha bejutnak, akkor már a liga vége után van.dzsi91 írta:
Persze hajrá meg minden de bl négy nélkül engem ezek már annyira nem hatnak meg. Ha nyerünk oké jár a pacsi de öreg vagyok már ahhoz, hogy spanyolkupa döntőkért meg bajnoki meccsekért emelkedjen a pulzusom.
Az mondjuk érdekes lesz, hogy jóval pihentebben visszük majd a ligameccseket mint a barsza úgyhogy a két spanyol trófea azért még bőven nyitott és ha minden jól megy Carlo duplázik vagy triplázik a klub vb-vel és kap még egy szezont![]()
Intert én sem írnám le a párizs meg csak bappénak lenne ciki. Mi nyertünk eleget de a barszat is viselni kell ha 10 év után nyernek 1et.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én az Intert érzem vmiért.
Már a legjobb 8 előtt vagy 16 előtt is vmi ezt súgta nekem.
Már a legjobb 8 előtt vagy 16 előtt is vmi ezt súgta nekem.
Meg azért ha megnézed a keretet nevekre se rossz ez az Inter.
Konkrétan Barellát pl hozni kéne vhogy
Konkrétan Barellát pl hozni kéne vhogy

- Galacticos
En azert az intert nagyon nem irnam le elore. Nagyon kellemetlen ellenfel tud lenni barkinek es elol is megvannak ahhoz hogy golt is szerezzenek. Inzaghi mar ket eve is dontobe vitte oket.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nálam is véget ért, a Barcelona lenne a legrosszabb forgatőkönyv, egy esetleges győzelem esetén és bár a PSG valóban szép focit tol és a koncepciójuk is tetszetős, de Mbappe miatt nem szeretném őket sem. Szegény teknős idejott, mondván szeretne BLt nyerni, kínkeserves próbálkozások voltak erre a PSGben, de sosem tudta ezt az álmát ott megvalósítani. A Realba igazolása több volt, mint egy lábon kihordott agyvérzés, ott valami nagyon elment szerintem a két klub között, épp ezért nem szeretném ha ők nevetnének a végén. De erre az esély nulla, valamelyik lesz a kettő közül érzésem szerint.mentamas írta:Nekem véget ért az idei BL szezon. 4 olyan csapat maradt, amelyekkel nem tudok szimpatizálni.realbeckham írta: Tudom, hogy angol, illetve "békafejű", ahogy tegnap valaki írta, de emelem kalapom rice előtt. Az ember ami melót lerakott 2 meccsen, az valami elképesztő. Nagyon hasznos volt a játék minden elemében.
Innentől szerintem psgvel megyek. Nem szeretem őket, de a futballt igen. Ez a kvara, dembele, doue trio elég tetszetős. Vitinha nalam egyébként is magas polcon van(modricot latom benne). Jol nez ki az a csapat és szórakoztató most. Egyedül az arab miatt sajnalnam tőlük, de félre rakom ezt az undort es próbálom csak a focit látni. Sok sikert nekik.
Maradt az EL és a MU![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Nekem véget ért az idei BL szezon. 4 olyan csapat maradt, amelyekkel nem tudok szimpatizálni.realbeckham írta: Tudom, hogy angol, illetve "békafejű", ahogy tegnap valaki írta, de emelem kalapom rice előtt. Az ember ami melót lerakott 2 meccsen, az valami elképesztő. Nagyon hasznos volt a játék minden elemében.
Innentől szerintem psgvel megyek. Nem szeretem őket, de a futballt igen. Ez a kvara, dembele, doue trio elég tetszetős. Vitinha nalam egyébként is magas polcon van(modricot latom benne). Jol nez ki az a csapat és szórakoztató most. Egyedül az arab miatt sajnalnam tőlük, de félre rakom ezt az undort es próbálom csak a focit látni. Sok sikert nekik.
Maradt az EL és a MU

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tudom, hogy angol, illetve "békafejű", ahogy tegnap valaki írta, de emelem kalapom rice előtt. Az ember ami melót lerakott 2 meccsen, az valami elképesztő. Nagyon hasznos volt a játék minden elemében.