Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
babaking
Hozzászólások: 1711
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 14:11
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. április 21., szerda 14:39

hú mekkorát fordult itt a világ egy nap alatt.

Amikor kijött ez az egész itt olyan kommentek mentek, hogy.

Perez a legnagyobb
Perez mutatja a fakkot az UEFA-nak
Perez mennyire tökös
Perez mekkora király.

Most meg:
Hogy gondolta ezt Perez
Perez tátosz szájjal roahnt a ...erdöbe

és a többi :D

Húzott egy váratlant de a többi partner kihátrált belöle. Én sem bánonm, hogy nem jön össze. Azt viszont igen, hogy az UEFA nem, hogy nem lesz megreformálva még ök jönnek ki belöle erkölcsi gyöztesnek.

Nem hiszem, hogy emiatt a klubot büntetni fogják. Ha valakit akkor Perezt, és, hogy védje adott esetben a klubot akkor le fog mondani.
Mivel tudtommal a csapat nem szegett semmilyen szabályt, elöírást vagy szerzödést így bármilyen szankció támadható lenne. Plusz egy rakás pénzbe kerülne ligának és az UEFA-nak.

Az meg, hogy alánvágnak ahol tudnak? Emiatt nem fogják a meccseinket elfújni és legalább megszabadulunk az UEFADRID jelzöktöl. Nem mintha lett volna bármi alapja eddig.


Egyébként érdekes, hogy azok az emeberek akik eddig azzal vádolták, hogy Perez megvette az UEFA-t és ezért nyertünk Bl-t azok most Perezt puccsal vádolják az UEFA-val szemben. Akkor most melyik? A zsebében van vagy ellene van? A kettö kizárja egymást, de ez a károgókat nem zavarja.
“Nem lettem sztár Ancelotti, Benítez és Zidane irányítása alatt sem, én pedig nem vagyok bolond, hogy ott keressem a problémákat, ahol nincsenek. Én vagyok ezért a felelős, a javulásra kell törekednem.” - Isco

Boldi90
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2021. április 19., hétfő 17:18

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: Boldi90 » 2021. április 21., szerda 14:39

ikarus93 írta: Akik ellenezték ezt, nem szeretném tőlük hallani, hogy de szar a keret, meg miért nincs pénz Mbappéra.
Nem kellett volna olyan játékosokat igazolni több 100 millióért akik semmit nem érnek. Ki volt az utolsó valóban hasznos igazolás? Kroos 6 évvel ezelőtt?

Avatar
Pad'em
Hozzászólások: 1662
Csatlakozott: 2013. szeptember 24., kedd 14:17
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 21., szerda 14:36

dennson írta:
dzsi91 írta: Amúgy ha ezt bedobják egy párizs bl győzelemnél sima win. Balfasz időzítés nulla kommunikácio. Nem is értem ezt így hogy merték előadni.
Ha bedobják egy PSG BL-győzelemnél, akkor kesereg a balf.sz Madrid/Chelsea/City, hogy nem ők nyertek. Most dobták be, amikor van még tét, van vesztenivaló, az időzítés perfekt.

A kommuikáció nulla. Közös videókonferenciában kellett volna előállni mind a 12 embernek, csapatnévvel, arccal, számokkal, tényekkel.
Nagyjából. Nem vasárnap éjfélkor pár bekezdésben állni elő vele, az első interjút meg szintén éjszaka egy kvázi locsifecsi showműsorban adni - amiben bár voltak jól hangzó felvetések, de összeszedetlen volt az egész. Teljesen amatőr volt ez, Pereztől nem ehhez szoktunk.
00': Iker; Salgado, Helguera, Hierro, Roberto Carlos; Makelele, Guti, Zidane, Figo, Raúl, Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo

nnorbi
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2020. február 6., csütörtök 23:44
Kedvenc játékosaid: Fenomeno, Modric, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: nnorbi » 2021. április 21., szerda 14:36

dzsi91 írta: Amúgy ha ezt bedobják egy párizs bl győzelemnél sima win. Balfasz időzítés nulla kommunikácio. Nem is értem ezt így hogy merték előadni.
Ebben a pillanatban kezdtem el írni, hogy személy szerint én is egyetértettem ezzel a kezdeményezéssel, de borzalmasan lett kommunikálva. Ez sajnos nagyon félrement és nagyon kevés infomációt kapott az egyszerű ember.

Jött Ceferin, ahogy meghallotta, hogy az ESL elindul és máris sírásba kezdett a különböző médiumoknál.

Szomorú, mert ez egy jó kezdeményezés volt, jó volt az alapötlet és örültem volna, ha a korrupt uefa pofára esik. Nyilván ennek is voltak hibái (már amilyen információk eljutottak hozzánk), de tárgyalás kérdése lett volna minden ilyen javítása.

Annyiban nem értek talán egyet veled, hogy az időzítés szerintem sosem lett volna jó és hát...mikor ha nem most?
Megértem ezt a 12 csapatot, hogy most álltak elő ezzel. Konkrétan 1 éve nincsenek szurkolók, nincs változás, nincs segítség szervezeti oldalról.

poronty
Hozzászólások: 1952
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 21:59
Kedvenc játékosaid: Zidane, M. Laudrup, Redondo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. április 21., szerda 14:34

Perez édeskevés lett volna egyedül bármihez. Itt bizony ha bűnös valaki, akkor mind a 12 vezető bűnös kollektíve. Nálam pont bűnösebb a többi háttérben megbúvó senkiházi, aki arcával és szavaival ki se állt, csak az első bukkanónál kilépnek és megalázkodva bocsánatot kérnek mindenkitől, nevetséges. A plusz bevétel jó lett volna, de az első konfliktusnál bedobják a törölközőt. Ezt persze Pereznek meg a körének fel kellett volna ismerni, hogy egy kártyavár stabilabb, mint ez az egész. Én értetlenül állok az egész előtt, hogy ez így ebben a formában, hogy történhetett meg.
Én ellen voltam ennek a dolognak az elejétől, ezt írtam is, meg azt is, hogy szeretem Perezt, de a végén komolyan benyelhetjük a dolgot. Ha ezt az egészet Glazer találja ki, akkor is előveszem mind a 12 tulajdonost, de a végre biztosan odarakom, hogy "nem lett volna ilyen, ha a fasszopó Glazer nem talál ki ilyesmit, szóval ő extrán bekaphatja". És mondom, ha pl a Glazer az arca az egésznek, és Ő viszi végig a projectet, és itt tényleg mindenre felkészültek, a szponzortól kezdve, a közvetítési jogokig, hogy jogilag védve vannak, hogy, ha kell minden csapat megcsinálja inkább zárt ligába, hogy konkrétan sehonnan nem lehet megborítani ezt a projectet, akkor azt mondom, álljunk be a Glazer mögé, meg a többi tulajdonos is és mehet minden. Viszont lássuk be 0 konkrétum volt, és az egész rettenet amatőrnek hatott. Ilyen körülmények között én is azt kívántam volna, hogy Perez maradjon a héttérbe és vigye el a balhét a Glazer meg a MU, mert, ha besül a dolog rajtuk csattan az ostor, ha meg beválik az egész, én ugyanúgy megkapom a pénzt, amiért egyáltalán csatlakoztam a kezdeményezéshez.
A: Courtois, Hakimi, Varane, Militao, Mendy, Camavinga, Ndombele, Valverde, Foden, Mbappé, Haaland

B: Lunin, Carvajal, Ramón, Badiashile, Reguilón, Blanco, Gravenberch, Ödegaard, Rodrygo, Cherki, Cunha

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 2859
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. április 21., szerda 14:34

Most kell keménynek lenni, és benyomni, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel 20 helyett 30 csapattal indul szeptemberben a buli!
:mrgreen:

Sajnos kapásból látszott, hogy ezt benézték Perezék. Egy rakás dolgot nem értettem az elejétől fogva. Az egyik, az időzítés. Hogy jö9tt az ötlet, hogy a bajnoki véghajrákban, a BL elődöntők előtt kell ezt bedobni? Eleve 22-ben indult volna, UEFA 2024-es BL-ről tárgyalt, pont ráért volna ez júniusig.
A másik meg, hogy ez akkor lehetett volna sikeres, ha több résztvevő benne van. AZ UEFA, FIFA nyilván nem lesz benne. A játékosok, de legelső sorban a szurkolók véleményét ennyire nem mérték fel jól? Iszonyú amatőr...

Covid idején, amikor sok átlagember is a megélhetésért küzd, tényleg arról beszélnek csak, hogy 900 millió helyett csak 600 lesz a bevétel, és ezért nem tudják fizetni a játékosok 10 milliós béreit? Ezért kéne a szurkolóknak meghatódniuk?
Itt akkora tét volt, hogy ezt egyszerűen nem lett volna szabad feltenni így az asztalra. Június végén bejelenteni, hogy megalakul a 12 csapattal a szuper liga bizottság, ami vizsgálja a lehetőségeket, hogy hogy lehet javítani a sporton, stb. kitenni különböző terveket, majd látva, hogy mekkora az elutasítottsága egynek, azt szépen elsüllyeszteni. Forradalmat nem lehet úgy csinálni, hogy nincs mögötte széles támogatottság. Azt öngyilkos küldetésnek hívják, nem forradalomnak.

dennson
Hozzászólások: 208
Csatlakozott: 2019. szeptember 19., csütörtök 0:01

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: dennson » 2021. április 21., szerda 14:32

dzsi91 írta: Amúgy ha ezt bedobják egy párizs bl győzelemnél sima win. Balfasz időzítés nulla kommunikácio. Nem is értem ezt így hogy merték előadni.
Ha bedobják egy PSG BL-győzelemnél, akkor kesereg a balf.sz Madrid/Chelsea/City, hogy nem ők nyertek. Most dobták be, amikor van még tét, van vesztenivaló, az időzítés perfekt.

A kommuikáció nulla. Közös videókonferenciában kellett volna előállni mind a 12 embernek, csapatnévvel, arccal, számokkal, tényekkel.

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 8067
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. április 21., szerda 14:29

Amúgy ha ezt bedobják egy párizs bl győzelemnél sima win. Balfasz időzítés nulla kommunikácio. Nem is értem ezt így hogy merték előadni.
Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams

Avatar
Steve
Hozzászólások: 5685
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:53
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 21., szerda 14:28

Én ezt valahogy így látom és eddig nem is akartam kommentálni semmit mert ki alartam várni a végét:

-Szerintem totál rossz volt az időzítés így a covid alatt, amikor az embereknek amúgy is hiányzik a rendes meccs hangulat és az élő meccs.

-Értem, hogy gazdaságilag a covid után mégdühítőbb az Ujefa lehúzás és ezért próbálkozott az öreg most, de ez most ilyen időkben nem lehetett máshogy szerintem.

-Azt nehezen hiszem, hogy senki nem számolt azzal, hogy az uefa befenyít és most mindenki hirtelen meglepődik

-Káros volt ez a Realnak?! Nagyon. Perez egy dolog, de itt a Realról beszél a közvélemény és a BL-ben a Realt fogják mégjobban xopatni..Nem ma nem holnap, de ennek még lesz következménye a számunkra gondolom. Ahol lehet alánk fognak tenni, mégjobban mint eddig.

- Jó elnök ettől még Perez? Persze.

- Reménykedjünk itt Haaland+Mbappe meg nem tudom én hány 500e eurós álomigazolásokba? Felejtsük el. Meg van nyilván az anyagi oka, hogy Perez miért kongatta a vészharangot.

- Le kellene Pereznek mondania? Szerintem nem.
“Do I need to be liked? Absolutely not. I like to be liked. I enjoy being liked. I have to be liked. But it's not like this compulsive need to be liked, like my need to be praised.“ - :D

Newman
Hozzászólások: 20
Csatlakozott: 2013. május 21., kedd 21:56
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: Newman » 2021. április 21., szerda 14:28

Pad'em írta: Én értetlenül állok az egész előtt, hogy ez így ebben a formában, hogy történhetett meg.
Perez elmondta, hogy történhetett meg. A COVID 2 éve alatt 400 millió eurót bukott a Real Madrid, és valószínűleg még többet mások. Nem lehetett várni, már most kell valahonnan pénz (lehetőleg nem hitel, mint a Barcelonánál).
A magam részéről azt hiszem - abból kiindulva, hogy nem várták meg, amíg 15 csapat rábólint, hanem 12-nél előálltak a tervvel -, hogy a cél az lett volna, hogy tárgyalásra kényszerítsék az UEFA-t. Szépen leültek volna alkudozni és mindenki elégedetten távozik az asztaltól, de valamiért az UEFA rögtön elkezdett rikácsolni és fenyegetőzni. Innen pedig már nem volt visszaút, vagy beleállnak a klubok a harcba, vagy gyorsan bedobják a törölközőt, mert az első kiugrók buksisimogatást kapnak.

Avatar
ikarus93
Hozzászólások: 2880
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 19:51
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Modric,Guti,Reus,CR,dinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid,DVSC,BVB

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. április 21., szerda 14:27

Következő évek nem lesznek rózsásak számunkra. Nem a büntetések miatt (Perez elfogja vinni a balhét), szerintem nem kap senki semmit, hanem ahogy a Premier League meg az olajos klubok viszik el a legjobbakat nagy lóvéért, mi meg a Vinicius, Asensio félékkel akarunk versenybe maradni. A Wolverhampton többet fog tudni költeni mint mi vagy a Barca. Az olajos klubbokról nem is beszélve a végtelen pénzükkel meg a szabályok nem figyelembe vételével.

Akik ellenezték ezt, nem szeretném tőlük hallani, hogy de szar a keret, meg miért nincs pénz Mbappéra.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Avatar
Pad'em
Hozzászólások: 1662
Csatlakozott: 2013. szeptember 24., kedd 14:17
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 21., szerda 14:19

poronty írta:
Legalább az Uefamadridozás megszűnik egy időre. Hányinger, hogy a többi csapat nem lesz bűnbak csak mi.
Biztos lesznek így is, akik mindegyik tulajdonost elhordják minden szarnak, aki benne volt, és igen valószínűleg ők lesznek kisebbségben, de lehet hibáztatni a maradékot? Nyilván kellett hozzá 12 tulajdonos, de, ha nincs Perez ez a project sose kezdődik el, de valószínűleg az ötlete se nagyon vetődik fel. Ő volt az arca a projectnek, ő volt a kitalálója, ő ment interjúzni egyedül. Ha működött volna a project hosszútávon, és őt igazolja minden, akkor leszopták volna őt is meg a csapatunkat is, de az elejétől nyilvánvaló volt, ha itt besül a dolog, mi fogjuk a szart az arcunkba kapni. Ez nagyon nem fair a szurkolóknak, meg a klubnak (pláne, ha az tényleg egy partizán akció volt Pereztől), de erre fel lehetett készülni az elejétől.
Perez édeskevés lett volna egyedül bármihez. Itt bizony ha bűnös valaki, akkor mind a 12 vezető bűnös kollektíve. Nálam pont bűnösebb a többi háttérben megbúvó senkiházi, aki arcával és szavaival ki se állt, csak az első bukkanónál kilépnek és megalázkodva bocsánatot kérnek mindenkitől, nevetséges. A plusz bevétel jó lett volna, de az első konfliktusnál bedobják a törölközőt. Ezt persze Pereznek meg a körének fel kellett volna ismerni, hogy egy kártyavár stabilabb, mint ez az egész. Én értetlenül állok az egész előtt, hogy ez így ebben a formában, hogy történhetett meg.
00': Iker; Salgado, Helguera, Hierro, Roberto Carlos; Makelele, Guti, Zidane, Figo, Raúl, Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo

petiamadridista
Hozzászólások: 3544
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. április 21., szerda 14:14

Nem hiszen h Pereznek le kéne mondania.
Akkor a masik 11nek nem??
Laporta 1 hónapja elnök. Mondjon is le?? Máris??
Vagy mi??
Ez baromság. Pláne hogy előkerült egy több millárdos szatyorka az uefánál.
Az egész 2 napig tartott. 2 hónap múlva már el lesz felejtve. Sajnos!!!
Ha nem akkor meg jelzésértékűnek maradt, hogy vannak azért bajok bőven.

Nem mond le Perez. A BL legjobb 4ből 3an benne voltak.

poronty
Hozzászólások: 1952
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 21:59
Kedvenc játékosaid: Zidane, M. Laudrup, Redondo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. április 21., szerda 14:13

Legalább az Uefamadridozás megszűnik egy időre. Hányinger, hogy a többi csapat nem lesz bűnbak csak mi.
Biztos lesznek így is, akik mindegyik tulajdonost elhordják minden szarnak, aki benne volt, és igen valószínűleg ők lesznek kisebbségben, de lehet hibáztatni a maradékot? Nyilván kellett hozzá 12 tulajdonos, de, ha nincs Perez ez a project sose kezdődik el, de valószínűleg az ötlete se nagyon vetődik fel. Ő volt az arca a projectnek, ő volt a kitalálója, ő ment interjúzni egyedül. Ha működött volna a project hosszútávon, és őt igazolja minden, akkor leszopták volna őt is meg a csapatunkat is, de az elejétől nyilvánvaló volt, ha itt besül a dolog, mi fogjuk a szart az arcunkba kapni. Ez nagyon nem fair a szurkolóknak, meg a klubnak (pláne, ha az tényleg egy partizán akció volt Pereztől), de erre fel lehetett készülni az elejétől.
A: Courtois, Hakimi, Varane, Militao, Mendy, Camavinga, Ndombele, Valverde, Foden, Mbappé, Haaland

B: Lunin, Carvajal, Ramón, Badiashile, Reguilón, Blanco, Gravenberch, Ödegaard, Rodrygo, Cherki, Cunha

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 45476
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 21., szerda 14:13

Juve is off.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Newman
Hozzászólások: 20
Csatlakozott: 2013. május 21., kedd 21:56
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: Newman » 2021. április 21., szerda 14:12

Igen, az jogos felvetés, hogy miért nem látta Perez előre, mekkora felháborodást okoz a Szuper Liga ötlete. De erre azt mondom, hogy senki nem látta.
Már korábban felvetődött a Szuper Liga ötlete - emlékszem, hogy tavaly már beszéltem róla valakivel, de akkor még nem voltak konkrétumok - és nem is volt semmi hírértéke. Elsikkadt a többi hír között.
Az UEFA ilyen heves reakciójára sem lehetett számítani (azonnal kizárnak mindenkit mindenhonnan), ilyet még soha nem látott senki korábban.
A leginkább meglepő - számomra - a szurkolók reakciója. Azt elhittem volna, ha a West Ham szurkolók vonulnak utcára, de hogy a Chelsea és a Liverpool lesz leginkább megsértődve, ez teljesen hihetetlen.
Itt szerintem régi sérelmek törtek fel újra, a régi szép Stoke meccseket sírják vissza a szurkolók, amikor csak ők voltak azok akik kitartottak a csapatuk mellett, és nem voltak itt a rohadt pénzeszsákok, hogy tönkretegyék a futballt, és nem jöttek ide ázsiaiak és kelet-európaiak, hogy elfoglalják a stadionban a székeket.

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 4371
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 21., szerda 14:09

Alighanem az idei BL gyozelem jobban fog izleni, mint a Tizedik. :)

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 5441
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49
Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 21., szerda 14:08

J. Dee írta:
De ezzel a semmivel így kiállni hihetetlen méretű baklövés volt, majd utána az interjúban is minden érdemi konkrétum nélkül magyarázni folyamat arról, hogy nincs pénz.. nem is értem, olaj volt a tűzre a vélemények kapcsán. Ami egy dolog, hogy személyes kudarc, de ezt ráégette hosszú évekig a klubra, ki tudja milyen károkat okozva. Ennyit a legjobb elnökről.

Komolyan érthetetlen, hogy ez hogy történhetett meg Perez részéről, nem tudom hova tenni.
Ezt nem tudom en se hova tenni. Hogy ilyen felelotlen lenne az oreg? Ennel sokkal intelligensebb es ovatosabb embernek gondoltam, nem tudom felfogni hogy ezt igy bejatszotta, mindenfele biztositas nelkul. Remelhetoleg atgondolt minden eshetoseg, mert ha ezt mi, mezei forumozok felismerik, akkor ezzekkel neki is kellett szamolnia.
Realmadrid <3

Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!

Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano

BEST TEAM EVER :salute:

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 9619
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: Nyárasd (Szlovákia)

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. április 21., szerda 14:05

Sorrentino írta:
J. Dee írta: Ami egy dolog, hogy személyes kudarc, de ezt ráégette hosszú évekig a klubra, ki tudja milyen károkat okozva. Ennyit a legjobb elnökről.

Komolyan érthetetlen, hogy ez hogy történhetett meg Perez részéről, nem tudom hova tenni.
Bernabeu-t csak ezzel tudta volna esetleg felülmúlni. Nem jött be neki.

A baj az, hogy ezzel a klubból is céltáblát csinált. Ömlik is a sz... :(
az ömlött eddig is...az avatárod meg nagyon passzol ide :lol:

Avatar
Sorrentino
Hozzászólások: 260
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 18:47

Re: Bajnokok/Szuperek Ligája

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. április 21., szerda 14:03

J. Dee írta: Ami egy dolog, hogy személyes kudarc, de ezt ráégette hosszú évekig a klubra, ki tudja milyen károkat okozva. Ennyit a legjobb elnökről.

Komolyan érthetetlen, hogy ez hogy történhetett meg Perez részéről, nem tudom hova tenni.
Bernabeu-t csak ezzel tudta volna esetleg felülmúlni. Nem jött be neki.

A baj az, hogy ezzel a klubból is céltáblát csinált. Ömlik is a sz... :(


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 23 vendég