Bajnokok Ligája
- BlancoMark
Re: Bajnokok Ligája
Fu bakker, mi olyan nehéz abban hogy a kétes szitukat elengedjék? Azért nem kell túl nagy szürkeállomány ennek a megértéséhez. Fogyaték bírók.

-
Azèrt szerintem lewa sokkal jobb mint chupo.ziro4vr írta: Hát ez a lewa chupo csere olyan, mintha helyettem jim próbálna szakmai lenni.![]()
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
oképoronty írta:
Pontosan. Se most, sem akkor nem kellett volna tizit adni.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, M. Laudrup, Redondo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pontosan. Se most, sem akkor nem kellett volna tizit adni.csababarca írta:Köze nem volt hozzá.poronty írta: Ez a Neymar szitu pont ugyanolyan volt, mint, amit a 6-1-es PSG meccsen pont megadtak neki, most meg nem![]()
Nem mondom, hogy full egyértelmű tizi volt, de ehhez a szituhoz kb annyi köze volt, mint a hétvégi Braitwhaites kamu.
A: Courtois, Hakimi, Varane, Militao, Mendy, Camavinga, Ndombele, Valverde, Foden, Mbappé, Haaland
B: Lunin, Carvajal, Ramón, Badiashile, Reguilón, Blanco, Gravenberch, Ödegaard, Rodrygo, Cherki, Cunha
B: Lunin, Carvajal, Ramón, Badiashile, Reguilón, Blanco, Gravenberch, Ödegaard, Rodrygo, Cherki, Cunha
- csababarca
Köze nem volt hozzá.poronty írta: Ez a Neymar szitu pont ugyanolyan volt, mint, amit a 6-1-es PSG meccsen pont megadtak neki, most meg nem![]()
Nem mondom, hogy full egyértelmű tizi volt, de ehhez a szituhoz kb annyi köze volt, mint a hétvégi Braitwhaites kamu.
szerk.: na ez jó rossz húzás volt a partjelzőtől.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Hát ez a lewa chupo csere olyan, mintha helyettem jim próbálna szakmai lenni.

Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ma is 5:0-ra kéne vezessen a Bayern, nem?

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, M. Laudrup, Redondo, Modric
Ez a Neymar szitu pont ugyanolyan volt, mint, amit a 6-1-es PSG meccsen pont megadtak neki, most meg nem

A: Courtois, Hakimi, Varane, Militao, Mendy, Camavinga, Ndombele, Valverde, Foden, Mbappé, Haaland
- ikarus93
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Modric,Guti,Reus,CR,dinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,DVSC,BVB
Mbappe mélytorkoztatást várok.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
PSG egyik cserejátékos: Bakker.

Realmadrid <3
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER

- csababarca
Azt néztem én is, jézus, nagyon nincs kit behozni onnan.flori írta: Szerintem nagyon meleg lesz a PSG-nek, de a Bayern padja mennyire ócska?![]()

mondjuk a PSG-nél is vannak olyanok, mint régen a fifában ilyen random generált arcok és nevek. Nem ismerem a felét.
- flori
Szerintem nagyon meleg lesz a PSG-nek, de a Bayern padja mennyire ócska?

courtois, hakimi/carvajal, sergio ramos, varane, mendy, casemiro, valverde, kroos/odegaard, hazard, ??, mbappe
Százszor inkább nézném, hogy a munka és szakmaiság duplázik, mint hogy az olaj valaha is sikert ér el a nagyok közt.Galacticos írta:Es ezert miert baj? En szemely szerint elsororban miota a katalanok kiestek, a bm kieseseert szoritok nehogy cimet vedjenek.wZoLee7 írta:
Az a baj h kizártnak tartom, hogy a psg ne lőjön gólt, onnantól meg annyit kell lőnie a bayernnek amennyit nem lőnének ha másnapig játszanának sem. A psg mindig talál majd választ. Lehet elkezdem nézni, de nem várok én egyik meccsen sem nagy csodát
Nem is tudom eldonteni mi fajna jobban ha a bm duplazna vagy ha pep vigyorogna..
I AM BADMAAAN!!!
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nem valami vastag a bayern kispadja

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Simán el tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy a Bayern elmegy 0-2re. Lehet ebből jó meccs, simán.. Fejben erősebbek a németek, az, hogy ez végül mire elég nekik, az más kérdés.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
- wZoLee7
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Úgy értettem, hogy baj annak aki nézne egy jó meccset. Én pl nem utálom jobban a bayernt mint a psg-t és számomra a vég kezdete lenne ha egy olajos csapat bl-t nyerne, ne nyerjenek ezek szart se
- Galacticos
Es ezert miert baj? En szemely szerint elsororban miota a katalanok kiestek, a bm kieseseert szoritok nehogy cimet vedjenek.wZoLee7 írta:Az a baj h kizártnak tartom, hogy a psg ne lőjön gólt, onnantól meg annyit kell lőnie a bayernnek amennyit nem lőnének ha másnapig játszanának sem. A psg mindig talál majd választ. Lehet elkezdem nézni, de nem várok én egyik meccsen sem nagy csodátRemy írta:
Chelsea meccsen nem.
Bayern viszont szerintem vezetést fog szerezni és jó meccs kerekedik belőle.
Nem is tudom eldonteni mi fajna jobban ha a bm duplazna vagy ha pep vigyorogna..
- wZoLee7
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az a baj h kizártnak tartom, hogy a psg ne lőjön gólt, onnantól meg annyit kell lőnie a bayernnek amennyit nem lőnének ha másnapig játszanának sem. A psg mindig talál majd választ. Lehet elkezdem nézni, de nem várok én egyik meccsen sem nagy csodátRemy írta:Chelsea meccsen nem.wZoLee7 írta: Vártok bármi izgalmat a mai meccseken?
Bayern viszont szerintem vezetést fog szerezni és jó meccs kerekedik belőle.