Még egyet is értek veled, de "mán megin kötexel"Galacticos írta:Persze,meg mi van akkor ha a keret osszes vedoje eltiltott lesz egy meccsen, a castillasok covidosak lesznek, az utanpotlas jatekosok serultek egytol egyig akkor ki se allunk.raul 4 ever írta: Tegyük fel Mendy is megsérül, Cama, Eder összeszed 5 sárgát, Modricot, Carvát meg néha pihentetni is akarod, akkor ki a balhátvéd, ki a középpályán a csere? Felküldöd a Nacho-Vallejo duót középen?
Nálam csak problémát szülne, ha elmenne Case.. Nem 2 meccs lesz a szezonban, hanem 60 kb.. Me no like this.
Nem azert van szukseg casemirora mert mivan akkor ha 50dolog epp ugy all ossze ahogy nem fog, hanem alapbol a keret legjobb 6osa, csuameni egyelore kb egy igeret, akin valoszinuleg oriasi a nyomas a vetelara miatt. Volt eddig a monacoba, most meg a bl cimvedonel kene majd potolni hirtelen,minden idok egyik legeredmenyesebb kozeppalyas triojanak egyik alapjat. Na ez a kemeny, nem a feltevesek.

Ha meg ezt írom, abba kötnek bele, hogy Tchouaméni így-úgy milyen fasza játékos.
Case elvesztése minden szempontból szar, ha most eligazol, hétvégén ha nyerni akarunk, 2 lehetőség lesz a kezdőben: Cama, vagy Tchouaméni. Aztán az összes többi poszton meg van kötve a kezünk:
Modric-Kroos
Fede-Benz-Vini és értelmes csere a másik francia lesz. Egy ember..
Ilyen Ase, LV, Ceba szintű emberektől várni a csodát, pfff... (de tudom-tudom, f@sz vagyok ebbe is, zseni mind, csak én vagyok repülő)