Taktikai háború (Legyél Zidane)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Dybalara ne legyen már nagyobb szükségünk, mint Pogbara.

Ez egy remek érv.hehe írta:ez oké, de nem fog jönni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tavaly is megtették, viszont a méretbeli dolgok számomra viccesek. Messi se nagy ember vagy Iniesta. Vagyvagyvagy... 1,76 a gyerek, nem tipikus csúcs, de azért nem olyan vészes. Földön rohadt ügyes, jól lép vissza, teszi-veszi szerintem Modric és Kroos is érezné vele a bugit. Bale-ra CR-re meg lehet ívelni nyugodtan.hehe írta:dybala kicsi és gyenge, iscohoz lehet hasonlítani, kevés ez ma már.
ráadásul sztem a szintet se üti meg, azontúl nem hiszem,hogy a juve 2 alapemberét elengedi egy nyáron
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
dybala kicsi és gyenge, iscohoz lehet hasonlítani, kevés ez ma már.
ráadásul sztem a szintet se üti meg, azontúl nem hiszem,hogy a juve 2 alapemberét elengedi egy nyáron.
aki perezt szidja most, annak sztem nincs igaza.
kell a tűzerő a csapatba, kp-ra legfőképp, ha nem kizsigerelt, már lépni se képes játékosokat akarunk májusban.
ráadásul sztem a szintet se üti meg, azontúl nem hiszem,hogy a juve 2 alapemberét elengedi egy nyáron.
aki perezt szidja most, annak sztem nincs igaza.
kell a tűzerő a csapatba, kp-ra legfőképp, ha nem kizsigerelt, már lépni se képes játékosokat akarunk májusban.

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem túlzás az is-ez is. Papíron Pogba James helyett jönne,de tudjuk hogy ez igazából nem így van,mert Jamesnek nincs helye a kezdőben,azaz valakit onnan ki kell lökni.M1Ö írta: Miért lenne FM? A k.pályára hoznánk Pogbát. Lenne egy Modric, Kroos, Pogba, Isco, James (mert szerintem nem fog lépni) Casemiro sorunk. Az nem FM? Egy Benzema-Dybala duó miért lenne túlzás?
Még mindig azt mondom hogy Casemiro meghozta az egyensúlyt,szerintem hülyeség lenne a Pogba-Modric-Kroos.
Vagyis lehet hogy nem hülyeség lenne,csak nem értem hogy miért kell ennyire megbontani megint a koncepciót. Jön a Perez betegség,nem lesz állandóság,hanem megint újat akarunk kitalálni..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Miért lenne FM? A k.pályára hoznánk Pogbát. Lenne egy Modric, Kroos, Pogba, Isco, James (mert szerintem nem fog lépni) Casemiro sorunk. Az nem FM? Egy Benzema-Dybala duó miért lenne túlzás?miro írta:BBC+Dybala?
Nem FM ez egy kicsit? Lehoz egy elég jó szezont a Juvéba és eljönne a Realba úgy hogy nem biztos a kezdőtagsága,sőt.. ?
Nem jó mindenben, mert kicsi és nem fejel jól.Kerlon írta:Btw. Dybala sem jó mindenben, de ideilleszthető szerintem.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- miro
Mit kötözködök? Kérdezem hogy ti hogy gondolnátok,érdekel az elképzelés Dybalaról.Kerlon írta:
Miért a Kroos+40 millió=Pogba az mi? FM?Vagy pl. Aubama, de akár Morata is, akiért sorban állnak az angolok. A Realt nem sok dolog választja el az FM-től.
De amúgy mondhatsz egy koncepciót, ha már ennyire kötözködsz.
Btw. Dybala sem jó mindenben, de ideilleszthető szerintem.
Mert nekem tetszik nagyon a játéka,én örülnék neki.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Miért a Kroos+40 millió=Pogba az mi? FM?miro írta:BBC+Dybala?M1Ö írta:
Egyszer az, egyszer amaz.
Nem FM ez egy kicsit? Lehoz egy elég jó szezont a Juvéba és eljönne a Realba úgy hogy nem biztos a kezdőtagsága,sőt.. ?

Btw. Dybala sem jó mindenben, de ideilleszthető szerintem.
K
K
- miro
BBC+Dybala?M1Ö írta:
Egyszer az, egyszer amaz.
Én adnám ha jönne,de szerintem pár meccs után a francia barátunk ülne le a padra.
Szerintem top csatár lesz Dybala.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2016. június 18., szombat 12:26-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Nem, de Karim idei szezonját nézve lenne lehetősége bőven játszani. Mondjuk kár ilyenen gondolkozni, mert ő úgy sem fog szóba kerülni velünk. A legjobban az tetszik benne, hogy épp olyan szorgosan jár vissza labdáért, mint a francia barátunk, ami Bale és CR mellett elengedhetetlen.miro írta:Dybala? Ki lenne akkor padon? Karim?Kerlon írta:Szerintem meg a legjobb az lenne, ha Dybalat édesgetnénk Morata bevonásával. Tudom, hogy Messi seggéből lóg ki a nyelve, de abból a gyerekből lehetne profitálni.
Pogba nekem továbbra sem kéne, sőt rontott a helyzetén az elmúlt 2 meccsen. Oké, szép a haja, meg full technikás, de nekem statikus a játéka. Meg jó, hogy néha színezi, de pl. semmivel több hasznát nem láttam, mint a sokak által támadott Isconak. Ráadásul még a társak mellett sem lenne nehéz kitűnni, erre jön egy noname Payet és elnyomja. Mindezt úgy, hogy kérnek érte 80-120 milliót meg Kroost.![]()
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egyszer az, egyszer amaz. De akár együtt is pályán lehetnének. Tudnám élvezni, ha valami csoda folytán hozzánk kerülne, mert ő focista. Ilyen egy fasza csatár, aki mindenben jó, nem az ilyen Morata félék.miro írta:Dybala? Ki lenne akkor padon? Karim?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- miro
Dybala? Ki lenne akkor padon? Karim?Kerlon írta:Szerintem meg a legjobb az lenne, ha Dybalat édesgetnénk Morata bevonásával. Tudom, hogy Messi seggéből lóg ki a nyelve, de abból a gyerekből lehetne profitálni.
Pogba nekem továbbra sem kéne, sőt rontott a helyzetén az elmúlt 2 meccsen. Oké, szép a haja, meg full technikás, de nekem statikus a játéka. Meg jó, hogy néha színezi, de pl. semmivel több hasznát nem láttam, mint a sokak által támadott Isconak. Ráadásul még a társak mellett sem lenne nehéz kitűnni, erre jön egy noname Payet és elnyomja. Mindezt úgy, hogy kérnek érte 80-120 milliót meg Kroost.![]()
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Szerintem meg a legjobb az lenne, ha Dybalat édesgetnénk Morata bevonásával. Tudom, hogy Messi seggéből lóg ki a nyelve, de abból a gyerekből lehetne profitálni.
Pogba nekem továbbra sem kéne, sőt rontott a helyzetén az elmúlt 2 meccsen. Oké, szép a haja, meg full technikás, de nekem statikus a játéka. Meg jó, hogy néha színezi, de pl. semmivel több hasznát nem láttam, mint a sokak által támadott Isconak. Ráadásul még a társak mellett sem lenne nehéz kitűnni, erre jön egy noname Payet és elnyomja. Mindezt úgy, hogy kérnek érte 80-120 milliót meg Kroost.
Pogba nekem továbbra sem kéne, sőt rontott a helyzetén az elmúlt 2 meccsen. Oké, szép a haja, meg full technikás, de nekem statikus a játéka. Meg jó, hogy néha színezi, de pl. semmivel több hasznát nem láttam, mint a sokak által támadott Isconak. Ráadásul még a társak mellett sem lenne nehéz kitűnni, erre jön egy noname Payet és elnyomja. Mindezt úgy, hogy kérnek érte 80-120 milliót meg Kroost.

K
K
Ezt is figyelmbe vettem, azért mondom hogy Perez megtartaná és nyomatná még akkor is, mikor nem kellene.Kerlon írta: Annyira nem vészes, ha marad, már többször leírtuk, hogy csere csatárnak nincs jobb ennyiért a piacon. Egyedül azért kéne gondolkozás nélkül eladni, mert 60 milliót is adnának érte. Illetve, mert nem tűri a padot és sír a szája.
Nem rossz csatár, nem kell nagyon leírni, de mindenki jobban járna, ha egy 60-ért tovább állna.
Véleményem szerint a legjobb az lenne, ha bevonnánk a Pogba üzletbe. Morata szereti a Juventust, a Juventus szereti Moratat.

Én szeretném Pogbat.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Nem fog nehezére esni hozzánk igazolnia a barcás múlt ellenére sem.Keita came up through the FC Barcelona's youth academy. In 2010, Keita travelled with his Barcelona youth team to Qatar for a tournament, where he played a practical joke by placing an ice-cube in a team-mate's bed.[1]
As a punishment, Barcelona sent the 15-year-old Keita on loan to satellite club UE Cornellà, despite Keita's reputation as a future prospect for the first team. The loan meant Cornellà held the rights to a fraction of Keita's playing rights. After a season in which he scored 47 goals for Cornellà's youth side, Keita turned down the chance to return to Barcelona, attracting the interest of Real Madrid and Manchester United.

Courtois Carvajal Varane Ramos Mendy Valverde Casemiro Kroos Benzema Haaland Mbappe
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Elég sok helyen lehozták, bár lehet mind a Mundora hivatkoznak. A Morata ügy nálam tiszta lenne

ez a keita baldé ügy bűzlik. egyrészt barca nevelés a gyerek. másrészt szerintem amig a morata ügy nem tisztázódik, ami az EB végéig biztos nem, addig nem is hozunk csatárt. valamint nem tudom hoyg került a képbe a gyerek. valszeg csak a mundonál tolták túl a bulit valamelyik nap.
Annyira nem vészes, ha marad, már többször leírtuk, hogy csere csatárnak nincs jobb ennyiért a piacon. Egyedül azért kéne gondolkozás nélkül eladni, mert 60 milliót is adnának érte. Illetve, mert nem tűri a padot és sír a szája.Berti írta:Ha Morata rúg még 2-3 gólt és esetleg ő lesz elkönyvelve az EB sztrájának, akkor Perez biztos nem adja tovább.
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Életemben nem hallottam erről a csávóról, vajon igaz a hír, hova szánják, a nagy csapatba?Lazio forward Keita Balde has agreed terms on a five-year contract with Real Madrid and the two clubs will now negotiate a fee for the 21-year-old.
Source: Mundo Deportivo