Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ram8nes
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 24., csütörtök 13:17

Pad'em írta:
ram8nes írta: Nekem meg pl az unalmas, hogy hiaba irom le tenyekre, tendenciakra, tapasztalatra es akar statisztikakra alapozva, hogy szerintem miert kapunk ki pl. az Arsenal vagy a Barca ellen
ram8nes írta: Ne adj a szamba kerlek olyan dolgokat, amikre aztan reagalsz, mert igy magaddal dumalsz es a beszelgetesnek semmi ertelme :)
Nem nagyon kellett semmit a szádba adni, te temeted előre a csapatot.
Még mindig nem látom hol mondtam, hogy a Barca verhetetlen és semmi esélyünk sincs :hmmm: Például az Arsenal meccs előtt is leírtam, hogy pl. a mi csapatunk eddigi játékából és Ancelotti döntéseiből kiindulva miért nem nyerhetünk, ha nem változtatunk. (LV és Alaba játszatása, más felállás stb.) Aztán hopp, meg is történt kb. minden, ahogy várni lehetett. Értem, hogy a valóság unalmas, de én személy szerint jobban szeretek arról diskurálni. :)

A tegnapi meccs első félideje is megmutatta, hogy ha nem ugyanazt erőltetjük, ami egész évben nem működik, akkor egy kis friss levegő kerül a pályára és máris élvezhetőbb a dolog. Ráadásul a padon lévő játékosok is jobban játékban lehetnének, a kezdők is kevésbé lennének elfáradva, lehet hogy tudnánk reagálni és radikálisabban felállást/stratégiát váltani meccs közben stb. Nem volt senkinek se az élete meccse, de mennyivel másabb volt, mint ugyanannak a kifingott kezdő 11-nek az agóniáját látni.
Én biztos nem ugattalak le, felőlem minden nap leírhatod 100-szor ugyanazokat a köröket féloldalas hsz-kben, max megjegyezzük páran, hogy unalmas :)
Deal, ebben kiegyezhetünk. Még jó, hogy az nem unalmas, hogy "egy Clasicón bármi megtörténhet", "mert mi vagyunk a Real Madrid" és társai, miközben a játékunkkal vallatni lehetne és egyelőre idén semmi sem utal arra, hogy akár a bajnokságot, akár a kupát behúzzuk :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 24., csütörtök 12:54

ram8nes írta: Nekem meg pl az unalmas, hogy hiaba irom le tenyekre, tendenciakra, tapasztalatra es akar statisztikakra alapozva, hogy szerintem miert kapunk ki pl. az Arsenal vagy a Barca ellen
ram8nes írta: Ne adj a szamba kerlek olyan dolgokat, amikre aztan reagalsz, mert igy magaddal dumalsz es a beszelgetesnek semmi ertelme :)
Nem nagyon kellett semmit a szádba adni, te temeted előre a csapatot.

Én biztos nem ugattalak le, felőlem minden nap leírhatod 100-szor ugyanazokat a köröket féloldalas hsz-kben, max megjegyezzük páran, hogy unalmas :)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 24., csütörtök 12:26

Nika91127 írta:
hehetheoriginal írta: Fotelbu az a camavinga groin huzodas/szakadas? az szezon ende garantált
Hadd lássam.
Mar nem kell latni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 24., csütörtök 12:11

Pad'em írta:
ram8nes írta:
Nekem meg pl az unalmas, hogy hiaba irom le tenyekre, tendenciakra, tapasztalatra es akar statisztikakra alapozva, hogy szerintem miert kapunk ki pl. az Arsenal vagy a Barca ellen, az a reakcio, hogy negativ vagyok es jon, hogy "dehat ha mindenki jobb napot fog ki nalunk, akkor siman verjuk majd a Barcat, mert kozepszeru jatekosokbol all". Meg a hasonlo, realitast nelkulozo, vagyvezerelt megallapitasok.
Tehát akkor a Barca verhetetlen és esélyünk sincs. Csak megverte őket idén az Osasuna, a Las Palmas, a Leganes, a Monaco, a Sociedad, az Atletico és a Dortmund. Ezeknek a csapatoknak olyan remekül szuperáló ütős taktikájuk és szezonjuk van mindent nyernek, ezt mi nem tudjuk bemutatni egy meccsen ezerszer jobb játékosokkal? Erre mi Ancelottival semmiképpen nem vagyunk képesek gondolom.
Ez nem igaz, nem ezt mondtam. Ne adj a szamba kerlek olyan dolgokat, amikre aztan reagalsz, mert igy magaddal dumalsz es a beszelgetesnek semmi ertelme :)

Amugy is rohadt demagog, amit felhoztal. Mintha torvenyszeruseg lenne, hogy ha egy nalunk atlagban rosszabbul teljesito csapat elver valakit, akkor mi is megtesszuk. Vagy mintha barmi koze lenne a mi meccsunknek ahhoz, hogy egy Leganes elverte oket. Mintha a foci igy mukodne :lol:
Le se sz.rom, hogy egy harmadik csapattal milyen meccseket jatszottak, en sajat idei teljesitmenyunkbol indulok ki. Masreszt az altalad felsorolt szintu csapatokkal boven szenvedtunk vagy kikaptunk iden, ugyhogy duplan nem ertem, hogy mire a nagy hasonlitgatas.
A tegnapi csapattal szerintem bőven lenne keresnivalónk azt gondolom hiába a tendenciád, tapasztalatod meg statisztikáid. Mindenki látja a gondokat, max nem írjuk le napjában 16-szor. Az meg, hogy hiszek benne, hogy megverhetjük a Barcelonát nem vágyvezérelt realitást nélkülöző megállapítás, hanem az elmúlt 25 év tanulsága. Clasicon bármi lehet, Mariano és Mathieu is eldöntheti, nyerhet a szezonban szarabb bármikor. Pláne, hogy nekünk nem lesz 2 BL elődöntőnk.
De ha meccsrol meccsre ugyanazt a kulat latjuk, akkor mar ne is lehessen leirni es diskurzust folytatni rola?
Tok orulnek, ha nem kene kb ugyanazokat a koroket futni, de ez csak akkor fog megtortenni, ha valtozik vmi a jatekunkban. (Mint pl a tegnapi elso felidot se fikazom, mert vegre valami tortent)

Clasicon barmi lehet, persze. Mert a tobbi meccsen nem azt latjuk, hogy barmi lehet :ike: Az elmult 25 ev tanulsaga jol hangzik, de en elsosorban az elmult 1 vagy fel ev valosagara probalok epiteni.
Megint a nagy szavak minden teny vagy logikai megtamogatas nelkul, mint amikor az Arsenal elleni remonatadat meg Bernebeu-hatast nyomta mindenki, mert amoge nem kell gondolatot tenni, es kozben a tenyek alapjan az a leboges volt varhato elore, mint ami tortent is.
Ha meg az a legnagyobb erved, hogy X eve Mariano is dontott, meg 2 meccsel kevesebbje lesz nekik, hat gg. :)

Szurkolok es orulnek, ha nyernenk, de had mondjuk mar el a velemenyunk leugatas nelkul, ha ugy gondoljuk, hogy az ellenkezoje fog megtortenni a realis elojelek alapjan.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 24., csütörtök 7:29

hehetheoriginal írta: Fotelbu az a camavinga groin huzodas/szakadas? az szezon ende garantált
Hadd lássam.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 24., csütörtök 7:26

Fotelbu az a camavinga groin huzodas/szakadas? az szezon ende garantált
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 24., csütörtök 7:14

R. Carlos írta: Camavingával szerintem jobbak lennénk a döntőre. Ő kellene balhátvédbe. Kulcsfontosságú lenne a játéka, Yamallal szemben. Nincs nála ugyanis jobb megoldásunk.
Most azt irja fabrizio hogy fran lesz a barca ellen.
A kp meg szerintem nem veletlenul pihente vegig a mai meccset modric..

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 24., csütörtök 6:24

Camavingával szerintem jobbak lennénk a döntőre. Ő kellene balhátvédbe. Kulcsfontosságú lenne a játéka, Yamallal szemben. Nincs nála ugyanis jobb megoldásunk.

A meccs többi részét hagyjuk. Van egy tippem, hogy Carlo majd Alabat dobja be, ha Cama nem épül fel.

Ha ez így lesz, akkor is Valverde kell jobbhátvédnek, Ceballos, Tchouaméni kp. mehetne.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 24., csütörtök 0:25

Úgy néz ki, hogy a BL kiesés és Mbappe kiesése után átálltunk 433-ra. Kíváncsi vagyok, hogy marad e, vagy a Barca ellen jön vissza Mbappe és a 442-4231 öszvér valami?

A védelmünk egész évben olyan amilyen, arról sok szót fölösleges szólni (szélső védőnk nincs, középeső védőnek meg 2 van, ha mindent összeteszünk).

A mai középpálya viszont nekem tetszett. Tchou a kifütyülése óta hozza azt, amiért 80 millió eurót fizettünk érte. Fede beleteszi a melót és a segítséget hátul. Guler pedig remekül irányította a csapatot és adott észt és szemet az izomhoz. Ami feltűnő volt, hogy védekezésben ég és föld volt a szezon eleji Gulerhez képest. Megtette a hatását az edzés, az edzőmunka. Az is látszott, mennyire utálja Carlot és alig várja, hogy lelépjen ( :lol: ).

Ha ez maradna a felállás hosszú távon (433), akkor nagyon kíváncsi lennék, hogyan sikerül az elejét megoldani és mi lesz Jude szerepe. Én kipróbálnám a Vini-Jude-Mbappe felállást, kérdés, hogy Kylian hajlandó e kimenni jobb szélre.

A lényeg, hogy megvan a 3 pont, lehet készülni a Barca ellen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini---Jude---Kylian
--Fede-----Arda
-------Tchou
Cama-Rudi-Raul-TAA
--------TBO

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 23., szerda 23:31

Első félidő felüdülés volt.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 23., szerda 23:30

Az egész csapat fizikálisan az összeomlás szélén, totál kilátástalan játék, Camavinga utolsó perces sérülés. Mikor is húznánk be a kupadöntőt a top formában lévő Barca ellen, ha nem most? :mrgreen:

Courtois meg a klub történelmének legjobb kapusa btw. Nem tudom, hogy ez hot take-e, de szerintem vagy 4-5 címmel kevesebbünk lenne nélküle. Bajnokságban se nagyon kéne már izgulni.
tbo. fede ase rüdi cama. ceba tchou jude brahim. mbappe endrick.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 21., hétfő 21:19

ram8nes írta:
meg előre leírni hogy esélyünk sincs a kupadöntőben meg csak a negativitás kicsit unalmas.
Nekem meg pl az unalmas, hogy hiaba irom le tenyekre, tendenciakra, tapasztalatra es akar statisztikakra alapozva, hogy szerintem miert kapunk ki pl. az Arsenal vagy a Barca ellen, az a reakcio, hogy negativ vagyok es jon, hogy "dehat ha mindenki jobb napot fog ki nalunk, akkor siman verjuk majd a Barcat, mert kozepszeru jatekosokbol all". Meg a hasonlo, realitast nelkulozo, vagyvezerelt megallapitasok.
Tehát akkor a Barca verhetetlen és esélyünk sincs. Csak megverte őket idén az Osasuna, a Las Palmas, a Leganes, a Monaco, a Sociedad, az Atletico és a Dortmund. Ezeknek a csapatoknak olyan remekül szuperáló ütős taktikájuk és szezonjuk van mindent nyernek, ezt mi nem tudjuk bemutatni egy meccsen ezerszer jobb játékosokkal? Erre mi Ancelottival semmiképpen nem vagyunk képesek gondolom.

A tegnapi csapattal szerintem bőven lenne keresnivalónk azt gondolom hiába a tendenciád, tapasztalatod meg statisztikáid. Mindenki látja a gondokat, max nem írjuk le napjában 16-szor. Az meg, hogy hiszek benne, hogy megverhetjük a Barcelonát nem vágyvezérelt realitást nélkülöző megállapítás, hanem az elmúlt 25 év tanulsága. Clasicon bármi lehet, Mariano és Mathieu is eldöntheti, nyerhet a szezonban szarabb bármikor. Pláne, hogy nekünk nem lesz 2 BL elődöntőnk.

Totál egyetértés van szerintem teljes a konszenzus itt, hogy új edző, új impulzusok, új felfogás, új játékosok is, egy valamiféle modern alaprendszerrel kell mert ezt a jelenlegi felfogást kimaxoltuk. Jön is nyáron. Nagyon hiszek Xabiban, minden megvan benne ami kell, remélem kap is pár játékost ami az elképzeléseihez kell és jön a hőnáhított élvezetes játék.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 21., hétfő 21:18

realbeckham írta:Elég fura lett a forum mostanra.
Mostanra? Szerintem mindig ilyen volt. Raúl, Mourinho, Özil, Higuaín, stb. mind megosztotta a fórumot. Legalább ennyire.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 21., hétfő 21:12

realbeckham írta: Elég fura lett a forum mostanra. Carlo szépen megosztja az embereket. Már-már politika topic vibe.

Számomra legendás alak a fociban. De mára egészen mást erzek mar vele kapcsolatban. Én nagyon elfáradtam srácok. Az az igazság. Mar dühöt sem erzek. Arsenal ellen sem azt ereztem. Nem erzek semmit. Nem varom a meccseinket. Nem szórakoztat. Muszáj a váltás. Nem egészséges tovább.
Ez nálam nem Carlo sara, hanem a kereté.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 21., hétfő 21:09

Elég fura lett a forum mostanra. Carlo szépen megosztja az embereket. Már-már politika topic vibe.

Számomra legendás alak a fociban. De mára egészen mást erzek mar vele kapcsolatban. Én nagyon elfáradtam srácok. Az az igazság. Mar dühöt sem erzek. Arsenal ellen sem azt ereztem. Nem erzek semmit. Nem varom a meccseinket. Nem szórakoztat. Muszáj a váltás. Nem egészséges tovább.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 21., hétfő 18:51

Pipita írta: Hát hogyne, persze, ez a top foci ez pont így működik.

Lesznek majd még ínségesebb időszakok is, amikor vissza fogod sírni ezt a "bárki jobb lett volna" korszakot.
Kéne megint ilyen Queiroz, Camacho, Luxemburgo, Lopetegui, Lopez Caro vonal aztán hamar átértékelnék az emberek a dolgokat. :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 21., hétfő 18:41

ram8nes írta: Nekem meg pl az unalmas, hogy hiaba irom le tenyekre, tendenciakra, tapasztalatra es akar statisztikakra alapozva, hogy szerintem miert kapunk ki pl. az Arsenal vagy a Barca ellen, az a reakcio, hogy negativ vagyok es jon, hogy "dehat ha mindenki jobb napot fog ki nalunk, akkor siman verjuk majd a Barcat, mert kozepszeru jatekosokbol all". Meg a hasonlo, realitast nelkulozo, vagyvezerelt megallapitasok.

Nem vagyunk egyformak, de egy forumon pont ez a lenyeg, mindig is ilyen volt es ilyen is lesz, mert bar az erdeklodesunk (legalabb) egy ponton kozos, azert megis tok kulonbozo emberek vagyunk.
Ha valaki leírja még egyet is értenék vele. De miért kell minden nap, minden órában, minden meccs előtt, közben, után ugyanazt szajkózni? Jobb lesz tőle? Minden nap minden topicban annyit lehet olvasni ez milyen szar, az milyen szar, hozzánemértőszarkupac, takarodj már.

Igen tudjuk. Szar. Volt jobb is.

Nyílván a vezetőségben is mindenki olyen dilettáns, hogy nem látják mert a szennylapok meg twitterhuszárok nem írnak róla. Eskü tudják mit csinálnak. Az év elment kb de ők hosszútávban működnek nem meccsenként indulatból. Nyáron lesz váltás. Az elmúlt 30 év után bárki azt hiszi, hogy Perez nem fog változtatni? Hogy nem lehet bízni egy ilyen elnökben? Persze van, hogy félremennek a dolgok de azért csak tudja mit csinál. Lesz új edző lesznek érkezők és távozók a lehetőségeknek megfelelően. Ha Ancelottiban nem is hisznek az emberek mint taktikus annyiban legalább egyezzünk meg, hogy Perez tudja, hogy kell a klubot vezetni és ért a pénzügyekhez. Amit lehet azt megoldja.

ilyen érzés minden nap

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. április 21., hétfő 18:36

ferni írta: Felküldted volna a játékosokat idén edző nélkül is csak jobb lett volna ennél, szimplán fel kellett volna rakni a normális kezdőket, de még akkor se sikerült neki, amikor a sérülések miatt full egyértelmű volt miket kell felrakni.
Mindenki akinek volt 2 szeme tudta, hogy mi kéne és miután Carlo tizedjére is besült a hülyeségeivel, felrakta tizenegyedjére is.

Az a vicces az egészben, hogy Carlo is tudta mi a jó, lásd mikor 1-5nél felrakta végre az Asencio, Fede védelmet, majd mintha kitörölték volna az emlékeit és folytatta az ámokfutását.

Vicc nélkül ha hehe az edző is ezt lehozzuk kb.
Egyetlen egy extrább dolog volt, az hogy az Atletico ellen olyan Carlosan tovább szenvedtük magunkat, hiába voltunk ott is botrány rosszak és ennyivel ki is fújt.

City nem volt tétel, fájt őket nézni.
Hát hogyne, persze, ez a top foci ez pont így működik.

Lesznek majd még ínségesebb időszakok is, amikor vissza fogod sírni ezt a "bárki jobb lett volna" korszakot.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 21., hétfő 18:24

meg előre leírni hogy esélyünk sincs a kupadöntőben meg csak a negativitás kicsit unalmas.

Nem vagyunk egyformak, de egy forumon pont ez a lenyeg, mindig is ilyen volt es ilyen is lesz, mert bar az erdeklodesunk (legalabb) egy ponton kozos, azert megis tok kulonbozo emberek vagyunk.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 21., hétfő 18:06

Babinho írta: Ez a keret tavaly nyár óta végleges, ebből kell főzni.
Hat pont ez b.sz fel a legjobban.

Csomoan Ancelottit mentegetik, hogy ilyen a keret es ebbol ezt lehet fozni. Konkretan nyar ota csak forralja a vizet a fozeshez, es kb semmi mas nem tortenik azon kivul, hogy neha megkavarja. Ugyanott vagyunk, ez nem főzés idén.

Vissza: