Pad'em írta:
ram8nes írta:
Nekem meg pl az unalmas, hogy hiaba irom le tenyekre, tendenciakra, tapasztalatra es akar statisztikakra alapozva, hogy szerintem miert kapunk ki pl. az Arsenal vagy a Barca ellen, az a reakcio, hogy negativ vagyok es jon, hogy "dehat ha mindenki jobb napot fog ki nalunk, akkor siman verjuk majd a Barcat, mert kozepszeru jatekosokbol all". Meg a hasonlo, realitast nelkulozo, vagyvezerelt megallapitasok.
Tehát akkor a Barca verhetetlen és esélyünk sincs. Csak megverte őket idén az Osasuna, a Las Palmas, a Leganes, a Monaco, a Sociedad, az Atletico és a Dortmund. Ezeknek a csapatoknak olyan remekül szuperáló ütős taktikájuk és szezonjuk van mindent nyernek, ezt mi nem tudjuk bemutatni egy meccsen ezerszer jobb játékosokkal? Erre mi Ancelottival semmiképpen nem vagyunk képesek gondolom.
Ez nem igaz, nem ezt mondtam. Ne adj a szamba kerlek olyan dolgokat, amikre aztan reagalsz, mert igy magaddal dumalsz es a beszelgetesnek semmi ertelme
Amugy is rohadt demagog, amit felhoztal. Mintha torvenyszeruseg lenne, hogy ha egy nalunk atlagban rosszabbul teljesito csapat elver valakit, akkor mi is megtesszuk. Vagy mintha barmi koze lenne a mi meccsunknek ahhoz, hogy egy Leganes elverte oket. Mintha a foci igy mukodne
Le se sz.rom, hogy egy harmadik csapattal milyen meccseket jatszottak, en sajat idei teljesitmenyunkbol indulok ki. Masreszt az altalad felsorolt szintu csapatokkal boven szenvedtunk vagy kikaptunk iden, ugyhogy duplan nem ertem, hogy mire a nagy hasonlitgatas.
A tegnapi csapattal szerintem bőven lenne keresnivalónk azt gondolom hiába a tendenciád, tapasztalatod meg statisztikáid. Mindenki látja a gondokat, max nem írjuk le napjában 16-szor. Az meg, hogy hiszek benne, hogy megverhetjük a Barcelonát nem vágyvezérelt realitást nélkülöző megállapítás, hanem az elmúlt 25 év tanulsága. Clasicon bármi lehet, Mariano és Mathieu is eldöntheti, nyerhet a szezonban szarabb bármikor. Pláne, hogy nekünk nem lesz 2 BL elődöntőnk.
De ha meccsrol meccsre ugyanazt a kulat latjuk, akkor mar ne is lehessen leirni es diskurzust folytatni rola?
Tok orulnek, ha nem kene kb ugyanazokat a koroket futni, de ez csak akkor fog megtortenni, ha valtozik vmi a jatekunkban. (Mint pl a tegnapi elso felidot se fikazom, mert vegre valami tortent)
Clasicon barmi lehet, persze. Mert a tobbi meccsen nem azt latjuk, hogy barmi lehet

Az elmult 25 ev tanulsaga jol hangzik, de en elsosorban az elmult 1 vagy fel ev valosagara probalok epiteni.
Megint a nagy szavak minden teny vagy logikai megtamogatas nelkul, mint amikor az Arsenal elleni remonatadat meg Bernebeu-hatast nyomta mindenki, mert amoge nem kell gondolatot tenni, es kozben a tenyek alapjan az a leboges volt varhato elore, mint ami tortent is.
Ha meg az a legnagyobb erved, hogy X eve Mariano is dontott, meg 2 meccsel kevesebbje lesz nekik, hat gg.
Szurkolok es orulnek, ha nyernenk, de had mondjuk mar el a velemenyunk leugatas nelkul, ha ugy gondoljuk, hogy az ellenkezoje fog megtortenni a realis elojelek alapjan.