Betegen fekszem itthon, úgyhogy meg is néztem. Hú mekkora meccs volt!BlancoMark írta: Ha mar dominancia. Pont a napokban leltem ra egy Real-Milan 3-1-es meccsre a 2002-2003-as szezonbol. Akit erdekel:
https://youtu.be/8hyi60zWiXQ?si=6E2sIFgNNvHMpy4R
Erdemes megnezni, hogy a kesobbi BL-gyoztes Milan teletuzdelve sztarokkal 5 percre nem tudta atvenni az iranyitast, elkepeszto modon le voltak focizva es dominalva. Es nem csak meddo dominancia, hanem gyonyoru jatek es technikai megoldasok. Nekem valahol itt kezdodik a dominancia tema, ilyen tipusu focit nagyon ritkan latunk a Realtol evek ota, foleg a nagyok ellen egyaltalan nem megy az ilyen.
Nincsen szarrá tervezve semmi, nem mindig a legoptimálisabb megoldást választják (van, hogy csak vaktában vágják előre a labdát; sokszor eladják; vagy megy a senkiföldjére), de minden ilyenre jut három másik pazar keresztlabda, jóütemű kiugratás, remek csel. És nagy energiával játszottak végig, mintha három meccset néztem volna napjainkban, annyi minden történt. Ösztönös zsenik voltak.
Ami még nagyon kitűnik, hogy semmi reklamálás, pofázás, semmi színészkedés, semmi megvezetés. Ha felrúgtak, elsodortak valakit, már pattant is fel, és ment tovább. Robi Carlos marad egyszer lent, de ő sem vergődött, mint partra vetett Ariel, a lehető legtöbb figyelmet magára vonva, hanem szépen csendben szenvedett, amíg meg nem jöttek az orvosok. Ez nagyon kellene a mai fociba. De más a generáció, maguk az emberek, és a hozzáállásuk teljesen más. Ez sajnos kiírthatatlan.