Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 8728
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: Nyárasd (Szlovákia)

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 2., hétfő 10:53

Lehet bármilyen a felállsunk, a játék ugyan olyan szar. Beadás, beadás, beadás, eredmény nulla. Tegnap volt egy szép játék, mert a játékosaink képesek ilyenre is, láthattuk Jovic sem ügyetlen, de még sem próbálunk így játszani. A mi taktikánk, hogy Ramos Piké magasságokban tolja, agyatlanul rohan fel mert ő olyan nagy penge a beadásoknál...vagy feltoljuk Casemirot ugyan ezért, mint Mou Fellainit annó. Ez V.I.C.C.
Lehet kapusozni, de mindkét kapott gól előtt a kapusunk védett, mert az ellenfél játékosa senkitől sem zavartatva lőheti a kaput, viszont a kippattanónál már azért illene rendesen elosztani az embereket és visszaérni védekezni. Erre a 2. kapott gólnál Varane középen egyedül fog két embert, úgy játszanak mint akik most kerültek egy csapatba.
Azzal én nem értek egyet, hogy Benzema és Jovic nem férnek meg ketten, ami hiányzott, az a vékony kp-s vonal és a csatárok közötti terület bejátszása volt, és nem arra gondolok, hogy mindenképp kell oda valaki. Mi a labdát kb meg sem próbáljuk középen járatni, ki a szélre és jöhet a beadás.
TBO-t én nem hibáztatom. A védelemből Ramosnak kellene egy kis pihenő, ami borzalmas az a védekezés. Casemiro elvileg azért van a pályán h kisegítse a védekezést, mégis többet van elöl az ellenfél kapuja előtt. Mínusz egy ember.
Kissé érthetetlen miért akarunk 2 kk-sal játszani, amikor mindkettő lassú, az egyik abszolút nem labdabiztos.
A két szélsőnkre mit lehet elmondani? Teljesen elfogytunk ezen a poszton, idén nyáron igazoltunk egy Bale-t, csak kérdéses nála, h meddig tart ki a lendület. Nekem tetszett tegnap, ha többet vállalt volna és nem beadásra megyünk az ő oldaláról még jobb lenne, de ami miatt azt írom h jó volt, az a harciasság. Oké villant a piros, de ez nem az a beleszarok legyen vége megyek golfozni Bale. CR már a 70. percben eldurrant volna és hátba rúgott volna valakit :mrgreen:
A meccs leggyengébbje egyértelműen LV...Zidane. Nincs más szélső, oké játszik a spanyol, de valami borzalmasan. Mégis várunk a cserével, jöhetett volna a szünetben Modric, mindenki látta nem megy a játék. Erre a 68. percben beküldi végre, csak Jovic helyére. MIÉRT? Ha továbbra is beadásokra megyünk, akkor mínusz egy ember, ha kicsiben akarjuk akkor LV a mínusz egy ember. Kicsivel később jött a mega talent Vinicius. Én ezt a gyereket nem értem, valami hihetetlen módon ellett adva a világgal, de a játéka szart sem ér. Senkitől nem zavartatva sem tud beadni rendesen, kapura lőni nem tud, csetlik-botlik az ember. LV legalább elmondhatja magáról, hogy tud lőni.

Lapozzunk, újabb döntetlen. Mi lesz ha lesz egy Hazardunk, egy jó Bale, egészséges Brahim, Isco, szóval meglesznek az emberek, ugyan úgy ezt az ötlettelen szar beadásos baromságot erőltessük majd? Most ráfogja majd mindenki, hogy a sok sérült miatt nincs játékunk, de mi lesz ha ez nem változik majd a visszatérőkkel sem?

A következő mecsekre nálam már a padon kapna helyet Ramos, Casemiro, LV és Marcelo is. Ha már igazolni nem akarunk, ZZ-nek nem kell senki, akkor használja azokat akik itt vannak és biztosabb pickek mint az öregek

cart
Hozzászólások: 1516
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:02

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: cart » 2019. szeptember 2., hétfő 10:14

Jo hogy eletkeptelen ha minden meccsen masik felallas van kidolgozott taktika nelkul...

Avatar
kiserik
Hozzászólások: 3048
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 2., hétfő 10:10

Sajnos én pont úgy láttam, hogy ez a 442 így életképtelen. Casemiro alkalmatlan erre a felállásra. Nem segít be a labdakihozataloknál a védőknek, a karmesteri pálcához meg kevés, támadásban 0, emellett lassú is, csak úgy, mint Kroos. Ha felmennek szervezni, akkor nem érnek vissza védekezni. Benzema-Jovic kettős egymást oltja ki. Egyik sem tipikus center, így mindketten kicsit hátrébb helyezkednek, szinte kioltják egymást, nem egyszer egymás sarkát taposták. Nekem nagyon hiányzott egy igazi tkp, mert kb annyi volt a játékunk, hogy Case-Kroos kipasszolták szélre, majd jött a beadás.
Másik dolog, hogy alig látni begyakorolt mozgásokat, szituációkat. Néha az látszik, hogy nem nagyon tudják, hogy hol helyezkednek a többiek, merre mozognak (sokszor ugye nem is mozog senki, csak áll, mint Bálám szamara), mit is kellene csinálni. Emellett kritikán aluli a teljes védelmünk. A komplett. Nincs kivétel. Most mindenkinek áll a cerka, mert Mendy védőként funkcionált (ugye tavaly pont ezt láttuk Regutól is), de ennyi. Meg kell nézni a tegnapi bekapott góljainkat, főleg a másodikat. Kész kabaré. Mario Gaspar senkitől sem zavartatva ad be, Moreno úgy lő kapura, hogy 5 méterre ember nincs körülötte, Carvajal ugrál össze vissza, Varane is kényelmesen nézelődik mielőtt felugrik, a "legmókásabb" viszont a nagy vkp, Casemiro. Érdemes csak őt nézni és a kiemelkedő védőmunkáját :lol: (https://www.youtube.com/watch?v=ELhBANyogu4)

ui.: és egy kis reflektálás arra, hogy Vini szar, LV túl van játszatva: sajnos NINCS más szélső a csapatban. Sérült Hazard, Rodrygo, Asensio, Brahim, Isco és James... nem értek mindennel egyet, amit ZZ csinál, de tegnap LV-n és a csere Vini-n kívül NEM VOLT más opció.
Jövő:
Vinicius----Mbappe----Kubo
--Fede---Camavinga---Odegaard
Mendy-Militao-Varane-Hakimi
---------------Tbo
2020/21:
----------Karim
--Vini---Martin---Rodrygo
------Kroos-Case
Mendy-Ramos-Varane-Dani
-----------Tbo

p.csabi1
Hozzászólások: 709
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 12:00

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. szeptember 2., hétfő 9:54

Először kezdeném a pozitívumaokkal:
Mendy,Jovic,Bale és Casemiro.

A negatívumok pedig a következők:
Ramos agyatlan barom.Simán lehetne játszatni MIlitaot Varane vagy Ramos helyett.
A kp.-ra nagyon kellett volna 2 ember.
Amúgy nem volt ez rossz tegnap,csak az agyatlan baromságok miítt szop a csapat már több mint 1 éve.

A VAR meg így egy nagy szar.Simán 11-es volt a tegnapi erre mi kaptuk a gólt utána.Simán óvnám a meccset vagy nem tudom mit csinálnék. :lol:
De ez egy vicc.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 5515
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. szeptember 2., hétfő 8:20

Dupla D írta: Vini sajnos iszonyat vakon van. Őt még ma kölcsönadnám és hoznám fel Rodrygot. Benne több van.
Párizs, 80 millió, és röhögni rajtuk.

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 1808
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 2., hétfő 7:51

Kerlon írta: Alapjába véve szerintem lehetne építkezni a tegnapira

Egyetértek a hozzászólással, de nekem továbbra sem látszik, hogy mit szeretnénk. Megy a sablon körbeadogatás, de kevés olyan helyzetet látok, ahol "beindul a figura". Az, hogy próbáljuk elhúzni a védekezést, aztán keresztlabda, majd beadás, az nagyon esetleges, és könnyen levédekezhető. Nem nagyon vannak tudatos elmozgások, védők kihúzása, beindulások üres területre. Szinte kizárólag egyéni villanásokra építünk, meg beadásokra, amiknek a 95%-ból nincs helyzet. Mondjuk tegnap a szögelteink legalább veszélyesek voltak, Ramos is és Casemiro is viszonylag tisztán fejelhetett, nem találtak kaput.

Nekem impotens ez a játék, és ezért nem hiszem azt, hogy Hazard egyedül megoldja. Elképzelhető, hogy a 2 ikszünket hoztuk volna, mert tudott volna villanni, de ettől a játékunk összképe nem lesz jobb, komolyabb ellenfelek ellen meg fele ennyi helyzetünk sem lesz.

Amit említettek korábban, az apró hibák - ebben azért szerintem valamilyen szinten természetes módon benne van a jóllakottság. Nem feltétlen tudatosan, de a koncentráció kicsit kihagy, miután mindenki mindent megnyert már. Ezen a szinten elég is egy minimális hiba, hogy helyzetbe kerüljön az ellenfél.

Nagy feladat áll ZZ előtt és neki is komolyan össze kell kapnia magát és a csapatot, akár drasztikusabb változásokkal is, mert ez ebben a formában szerintem nem lesz működőképes. Egyelőre Mendy ezzel a stabil játékkal egyértelműen kezdőbe való Marcelo kárára, ahogy Ramost is jegelni kellene amíg vissza nem tér a földre.
LV-t el kell felejteni, bár Ő valóban nem tehet róla, hogy kezd, de botrány gyenge.
És a legfontosabb a középpálya felrázása lenne, ahová nem érkezik senki, mert csak Pogba létezik. Ez olyan hiba, amit nem engedhetünk meg magunknak. A szezon is elmehet rajta.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 1747
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. szeptember 2., hétfő 7:42

Szerintem se volt rossz a tegnapi. Főleg amíg 442-ben játszottunk. Végre azt éreztem, hogy középen is lehetne játszani, mert most nem egy, hanem két opció közül lehetett választani, akit ki lehet ugratni, fel lehet passzolni rá, helyzetbe lehet hozni. Bale jobbra, Hazard balra. Maradnék ennél a felállásnál.
Vini sajnos iszonyat vakon van. Őt még ma kölcsönadnám és hoznám fel Rodrygot. Benne több van.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 42237
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 2., hétfő 7:33

Kerlon írta: Alapjába véve szerintem lehetne építkezni a tegnapira, de először is Ramosba kellene egy kevés értelmet verni, hogy nem kéne nagymellénnyel játszani, amikor égünk egy éve már. Simán bedobám Militaot. Carvajal szerintem kezdi összeszedni magát.

Mendy meg egyértelműen jó lesz, viszont Bale-lel nem igazán voltak kompatibilisek, mert mindegyik nagyon a szélhez ragadt, de oda úgy is jön Majd Hazard. Védekezésben viszont remek, gyors és erőszakos, amint meg lesz mellé a szabó önbizalom Marcelonak be is fellegzett a kezdőben.

LV-ről kár beszélni, nem az ő hibája, hogy játszatják.

Ez a 4-es középpálya valamint Benzema és Jovic is idetartozik így együtt nem túl kreatív, itt szintén Hazard jelenlétében lehet majd bízni. Plusz elég statikus is, befelé húzodó szélsőkkel viszont remekül működhet, mivel a széleket Mendy és Carvajal úgy is bejátssza.

Jovic nekem tetszett, vállalkozik, szerintem annyira nem is statikus, cseleket is megmerte lépni, de még párszor szöszölt, ami nem fér bele. A kulcspassza az első gólunk előtt meg zseni volt.

Bale, remélem megmarad a lelkesedése, mert a gól még mindig bőven benne van.

ZZ-nek finomítania kell, mert bajban leszünk, bár ehhez tegnap is egyéni hibák kellett leginkább, valamint az ellenfél kapuja előtt is rámenősebbnek és határozottabbnak kell lenni.

A spanyol bíráskodás meg egy vicc. Bale lapjai, Mendy lapja... nevetségesen szánalmasak.
Bale lapjai jogosak voltak.

Az elmaradt büntető a vicc. A tv nézőknek újra mrgmutatjak, a varosok meg le se szarjak. :shutup:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 23006
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 2., hétfő 7:29

Alapjába véve szerintem lehetne építkezni a tegnapira, de először is Ramosba kellene egy kevés értelmet verni, hogy nem kéne nagymellénnyel játszani, amikor égünk egy éve már. Simán bedobám Militaot. Carvajal szerintem kezdi összeszedni magát.

Mendy meg egyértelműen jó lesz, viszont Bale-lel nem igazán voltak kompatibilisek, mert mindegyik nagyon a szélhez ragadt, de oda úgy is jön Majd Hazard. Védekezésben viszont remek, gyors és erőszakos, amint meg lesz mellé a szabó önbizalom Marcelonak be is fellegzett a kezdőben.

LV-ről kár beszélni, nem az ő hibája, hogy játszatják.

Ez a 4-es középpálya valamint Benzema és Jovic is idetartozik így együtt nem túl kreatív, itt szintén Hazard jelenlétében lehet majd bízni. Plusz elég statikus is, befelé húzodó szélsőkkel viszont remekül működhet, mivel a széleket Mendy és Carvajal úgy is bejátssza.

Jovic nekem tetszett, vállalkozik, szerintem annyira nem is statikus, cseleket is megmerte lépni, de még párszor szöszölt, ami nem fér bele. A kulcspassza az első gólunk előtt meg zseni volt.

Bale, remélem megmarad a lelkesedése, mert a gól még mindig bőven benne van.

ZZ-nek finomítania kell, mert bajban leszünk, bár ehhez tegnap is egyéni hibák kellett leginkább, valamint az ellenfél kapuja előtt is rámenősebbnek és határozottabbnak kell lenni.

A spanyol bíráskodás meg egy vicc. Bale lapjai, Mendy lapja... nevetségesen szánalmasak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Gaborone1
Hozzászólások: 175
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:48
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2019. szeptember 2., hétfő 7:23

tomi_b írta: Már előre látom Zidane nyilatkozatát:

3 pontot érdemeltünk volna, de ilyen a játék, ezek a dolgok előfordulnak a futballban.
Küzdöttünk, hajtottunk, a helyzetek nem mentek be, dolgoznunk kell tovább, hogy örömet okozzunk a szurkolóinknak.
Bale is a csapat tagja, elégedett vagyok vele, ahogy mindenki mással is.
Vinicius? Én vagyok az edző, én állítom össze a kezdőcsapatot, egyszerre csak 11 játékost tudok pályára küldeni.
Lehet lesznek még igazolások, de elégedett vagyok a kerettel, számomra ők a legjobb játékosok.
Hosszú még a szezon, nem dőlt el semmi, harcolnunk kell tovább.

:ike:
most olvastam a Marcan az interjút és pontosan...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Avatar
M1Ö
Hozzászólások: 4787
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 6:36
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. szeptember 2., hétfő 7:17

dzsi91 írta: És továbbra sem lenne gond ha a helyzeteink felét berúgnánk.
Egyébként igen... Ez is rohadt zavaró, hogy mióta mindenki szarrá myerte magát, folyamatosan jönnek az egyéni hibák. Kezdetben csak a bajnokikon, előző szezonban már a BL-ben is. Oké, hogy nincs rendszer, nincs felépített taktika, de ezek nélkül 8s lehetne nyerni. De addig ne várjunk semmit, amíg nekünk vagy 15 lövés/helyzet/ziccer kell a gólhoz, jobb esetben 2höz, az ellenfélnek meg elég 3-4, mert minden egyes meccsen elő jönnek az egyéni hibák.

Egyébként meg kíváncsi vagyok, hogy mik mehetnek a félidőben az eligazításoknál. Nincs soha olyan, hogy Zidane eldurran és mindenkit leolt a 'csába? Mert azt nem hiszem el, hogy elégedett lenne. A vérnyomás meg bennem is megy fel, pedig csak tv előtt nézem... Lehetnének olyan elkattanásai, hogy kioszt mindenkit, hogy szégyelljék magukat, mert szégyent hoznak mindenre, még magukra is. Mondjuk ez alapból bennük kéne legyen, ha más nem a bajnokikon, mert ennél nagyobb szégyen nem érhetné őket, hogy a Barca sorra címet véd, 10 év alatt nyer 7 bajnokságot, mi meg szökő évente egyet.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Avatar
tomi_b
Hozzászólások: 123
Csatlakozott: 2019. március 5., kedd 22:36
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo, Mbappe
Kedvenc csapatod: 13!

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2019. szeptember 2., hétfő 7:02

Már előre látom Zidane nyilatkozatát:

3 pontot érdemeltünk volna, de ilyen a játék, ezek a dolgok előfordulnak a futballban.
Küzdöttünk, hajtottunk, a helyzetek nem mentek be, dolgoznunk kell tovább, hogy örömet okozzunk a szurkolóinknak.
Bale is a csapat tagja, elégedett vagyok vele, ahogy mindenki mással is.
Vinicius? Én vagyok az edző, én állítom össze a kezdőcsapatot, egyszerre csak 11 játékost tudok pályára küldeni.
Lehet lesznek még igazolások, de elégedett vagyok a kerettel, számomra ők a legjobb játékosok.
Hosszú még a szezon, nem dőlt el semmi, harcolnunk kell tovább.

:ike:

petiamadridista
Hozzászólások: 3084
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. szeptember 2., hétfő 1:13

De emberek, én nem voltam rest.
Kigyűjtöttem amit köllött.
Itt csak 4 csapatot vizsgáltam. A 4 aránylag nehéznek mondott gárdát.
Vettem a 2013-14 szezontól a meccseket, és az előtte lévő 6 szezon meccseit.
Kakukktojás a mai Villareal, mivel velük nem 12, hanem már 13 meccset játszottunk, valamint ők a 12/13as szezont meglepetésre a másodosztályban nyomták. Náluk 05/06tól néztem a meccseket és 14 meccset írtam össze:
Na itt is vannak:


Villareal: 13 meccs: 5 Gy, 2 V, 6 D: szerezhető pont: 39. Szerzett: 21.
Az előtti 14 meccs: 8 Gy, 2 V, 4 D
Ebből 3 x és 1 vereség 05-06 és 06-07. Ekkor a galaktikus korszaknak teljes csőd, a Villareal meg BL elődöntőt játszott... Ez a 2 év nélkül: 10 meccs 8 GY, 1 V, 1 D)
Szerezhető pont: 42: Szerzett: 28.
A 2 egymást követő gyenge év nélkül: 30 pontból: 25 pont. (ez 83 százalékos hatékonyság a 2013-2019 közötti 53 százalékos mellet.... :) )

Valencia: 12 meccs: 5 Gy, 3 V, 4 D: szerezhető pont: 36. Szerzett: 19.
Az előtti 12 meccs: 8 Gy, 2 V, 2 D.: szerezhető pont: 36. szerzett: 26. (idegenben 3 érdekes eredmény: 1-5, 3-6, 0-5.)

Bilbao 12 meccs: 7 Gy, 1 V, 4 D: Szerezhető pont: 36. Szerzett: 25
Az előtti 12 meccs:11 Gy, 1 V :D :D Szerezhető pont: 36. Szerzett 33.

Sevilla: 12 meccs: 7 Gy, 5 V,: 36ból 21 pont. (Idegenben 1 Gy 6 év alatt:D)
Előtti 12 meccs: 8 Gy, 4 V: 36ból 24 pont (Idegenben: 3 Gy)
(J. M 3 éve alatt: 6 meccs, 5 GY. 2x 2-6 idegenben egymás után...)

Gyakorlatilag a Sevillával állandó az adok -kapok, még korábbról is, épp hogy csak 1-2 meccsel jobbak vagyunk nálunk kb 18 éve, Madridban szinte mindig szívnak, Sevillában meg nyernek, de van azért olyan korszak, amikor nyelték, de csúnyán. Ez a José korszak. Persze akkor a Sevilla nem Uefa, vagy EL győztes garnitúra volt, ez is igaz. Mondjuk az elmúlt 3 szezonban sem voltak már azok, míg a Real Bl győztes. A szuperkupában bezzeg ment ellenük.

Az Atletico és a Barca elleniket már ki se gyűjtöttem. Ok, hogy az Atletico feljött Choloval az elitbe, előtte 1999 és 2013 között NULLA győzelmük volt, csak nyeltek, és nyeltek és nyeltek.
A Barca meg ahogy arról már tavasszal szó volt, mélyről megfordította az örök mérleget.

Bárhogyan is nézzük, az elmúlt 6 évben összességében a Real Madrid volt a legjobb klub a világon, a maga 4 BL győzelmével. Az azt megelőző 6 évben meg 3 elődöntő, 3 bukó a 16 között. Épülő csapat, a rivális a történelem messze legerősebb Barcelonája.
Amiből azóta megmaradt az a f.sz Piké meg Messi, aztán annyi.

Egyértelműen látszik egy nagyon látványos leépülés ezek a klubok elleni versenyben a hazai porondon. Ennek ellenére csak 1el nyertük több bajnokságot korábban (ebben ugye benne van a Pep féle csodaBarca amit 3 évig nem értünk utol, a baj az, hogy ezt a sótlan Valverde -féle fost sem.)

A BL győzelmekkel fordított arányban olvadtunk el otthon. Most meg már se Bl győzelem, és még hazain is maradt a szopó.

A Sevilla megpicsáz minket. Mark my words!

Avatar
Steve
Hozzászólások: 5043
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:53
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 2., hétfő 0:17

kiserik írta: Gyerekek értem én, hogy jópofa, meg divat, de most megint miért kell Vinit szidni, mint a bokrot? Csereként játszott 10 kemény percet. Ezalatt több sikeres cselt csinált meg, mint Karim és Bale együttvéve. Összesen 7-szer ért labdába erre úgy csináltok, mint ha rajta múlt volna bármi. Nem a legélesebb kés a fiókban, de második számú csere szélsőnek jó.

Nagyobb probléma volt, hogy Ramos ismét vakon volt egész meccsen, Casemirora rá volt kényszerítve a játékmester szerep, ZZ 70 percig élvezte az előadást és mindent rendben talált, a fél csapat le se szarta a meccset.
Nem tudom ki írta, hogy Viniciuson múlt bármi, én nem olvastam itt ilyet, de lehet nekem maradt ez ki..

Én annyit írtam, csetlik, botlik komolytalan. Ezt pedig azért írtam mert csetlett, botlott és ez komolytalan volt. :kalapos: Neki kölcsön kellene, vagy ha itt működne egy csapat akkor ide beépítgwtni, addig edzésen megtanítani lőni szb..

A meccs Ramoson és azon ment el, hogy nem védekeztünk csapatszinten. A támadások is vérszegények voltak, de sokkal nagyobb baj, hogy egy belső védő csatár poszton rohangál és ott próbál sarkazgatni, majd labdákat adunk el..

Avatar
_Bushido_
Hozzászólások: 503
Csatlakozott: 2018. augusztus 8., szerda 19:57
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real, Tottenham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. szeptember 2., hétfő 0:12

Sierra írta:
petiamadridista írta: Azóta 1x 1x sikerült ezeken a világklasszis EL huszár pályákon nyerni, úgy hogy közben leesett 4 BL... elgondolkodtató.....
Ez tényleg érdekes amúgy. Európai nagy csapatokat rendre faszra húztuk több góllal, évekig! még a mumust atléticot is ütöttük 3-0-ra, Juve ellen DÖNTŐBEN 4-1 stb stb... de spanyolban meg a híg fos 5 euró büdzséjű klubok ellen meg sorra bukjuk a pontokat. Nagyobb cink, hogy kurva sok meccset otthon is. Lehet tényleg nem kéne lenézni őket ennyire vagy nemtom.
Mourinhoval meg gólrekordokkal, gyönyörű kontrákkal verték a spanyol kicsikét, Bilbao, sevilla, stb csapatokat, egyedül a barca nem - de ellenük is volt egy jó hosszú veretlenségi széria. El kell dönteni, hogy melyik a fontosabb. Úgy néz ki, hogy sajnos ami ment a barcánál, internek, bayernnek, arra a Real képtelen.
:salute: "A tifosinak új hőse van." :salute:

Avatar
sonic
Hozzászólások: 3059
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 22:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: sonic » 2019. szeptember 2., hétfő 0:09

dzsi91 írta: Hazardot és pogbát akart. Megkapta Hazardot akit jelenleg nem használhat így kb az egész szezon kezdet mehet a kukába mert csak vészmegoldások mennek meccsről meccsre. Nehéz úgy elkezdeni valamit építeni,hogy a legfontosabb láncszem sérült.

Multkor azért volt basztatva mert felküldte az 5 évvel ezelőtti kezdőt most meg az a baj,hogy kiprobalt valami újat. És továbbra sem lenne gond ha a helyzeteink felét berúgnánk.
En nem lattam hogy kiprobalt volna valami ujat, ugyanaz az otlettelen szar volt csak most 442ben es mas osszetetellel. Ha van a fejeben valami koncepcio akkor abbol semmi nem megy at a palyara. Nem hat meg hogy Pogbat kerte de nem kapta meg, ha ezen az egy emberen all vagy bukik az hogy tud-e valami jatekra emlekeztetot kihozni egy ilyen keretbol akkor az regen rosaz. Lehet Hazard-al jobb lesz, legyen igy, orulni fogok neki. De nekem gyanus hogy ha berakjuk egy olyan csapatba ahol senki nem tudja hogy minek kene tortennie azt a belga se fogja helyre rantani. Minden jel arra mutat hogy rendszer szintu a baj, nem pedig arra hogy hianyzik a csapatbol 1-2 lancszem. En jelenleg igy atom. Tudom hogy meg csak most kezdodott a szezon. Nem temetem a szezont, sot az se zavar hogy ha nem radirozzuk le a Barcat meg az Atleticot iden, de azert azt szeretnem mar latni hogy mi az amit Zidane epitene mert atvette a csapatot tavaly tavasszal es azota egy helyben allunk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Avatar
Fenoo
Hozzászólások: 740
Csatlakozott: 2019. február 17., vasárnap 14:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. szeptember 2., hétfő 0:08

Én azt nem értem, hogy Vinicius felrúgásáért miért nem kaptunk 11-est, a védő konkrétan a labda helyett a lábát rúgta el.

Avatar
kiserik
Hozzászólások: 3048
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 1., vasárnap 23:55

Gyerekek értem én, hogy jópofa, meg divat, de most megint miért kell Vinit szidni, mint a bokrot? Csereként játszott 10 kemény percet. Ezalatt több sikeres cselt csinált meg, mint Karim és Bale együttvéve. Összesen 7-szer ért labdába erre úgy csináltok, mint ha rajta múlt volna bármi. Nem a legélesebb kés a fiókban, de második számú csere szélsőnek jó.

Nagyobb probléma volt, hogy Ramos ismét vakon volt egész meccsen, Casemirora rá volt kényszerítve a játékmester szerep, ZZ 70 percig élvezte az előadást és mindent rendben talált, a fél csapat le se szarta a meccset.
Jövő:
Vinicius----Mbappe----Kubo
--Fede---Camavinga---Odegaard
Mendy-Militao-Varane-Hakimi
---------------Tbo
2020/21:
----------Karim
--Vini---Martin---Rodrygo
------Kroos-Case
Mendy-Ramos-Varane-Dani
-----------Tbo

Avatar
lordgabi
Hozzászólások: 4730
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 0:56
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kárpátalja/Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. szeptember 1., vasárnap 23:40

Nincs meg az a Zidane-faktor, ami annak idején repítette a csapatot, lehet 0 taktika volt akkor is, de ott volt valami + akarás (meg CR).
Arra vágyom, hogy induljon már úgy a hét, a hétfő, hogy nem egy kínkeserves döntetlent kellett kiszurkolni előtte este, hanem egy sima 3-!0! győzelem esetleg esélyt sem adva. :'( :salute:
Ex-szerkesztő.
HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL

2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 3512
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47
Kedvenc játékosaid: Raúl, Alonso, Ramos

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Faust » 2019. szeptember 1., vasárnap 23:39

Nehéz úgy elkezdeni valamit építeni,hogy a legfontosabb láncszem sérült.
Mondjuk nem Hazard baszta ki Pintust mint egy sértődött kisgyerek.
De ezt a viniciuszt nagyon megszívjuk
Plüszegy. Kivagyok tőle teljesen.


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég