Értékeld a legutóbbi meccset
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Évek óta hard resetet várunk, ami csak nem következett eddig be. Én nyáron se számítok rá, mert nem állunk jól anyagilag, és szinte nincs játékosunk, akit el kéne adni, és van komolyabb értéke.Realista24 írta: Na aztán itt a többség ezekért a jatekosokert sír hogy nem játszanak
Mondtam már, engedjétek el a szezont. Év végén hard reset aztán jobb lesz.
Ne idegeskedjetek, árt a szépségnek.
Ugyanaz a fos felállás, 0 elképzelés. Ezeken szar kerettel is lehet változtatni. Csak nem történik meg.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Újrafogalmazom, csalódás a szezon ígyis-úgyis. Ez a téma ami a Martinos hír óta megy, hogy ZZ képtelen elengedni a kiöregedő haverokat és szarik bele a generációváltásba egyre jobban dühít. Az tesz az egészre egy lapáttal, hogy total adhoc játékunk van, ami a motiválatlan-telibeszarom játékosokkal teljesen nézhetetlen.Realista24 írta: Zidane hibája már ez is, hogy a Real Madrid első keretének tagjainak nehézséget okoz egy harmadik ligás csapat legyőzése emberelőnyben?![]()
Vinicius nagyon elégedett magával és a helyzetével és a hatására a csapattal. Duzzad az önbizalomtól.
Mariano, ő is akkora ásznak gondolja magát, hogy derogál neki eligazolni, mert ő Real Madrid szint. Hát megmutatta tegnap is![]()
Isco mindig is elkötelezett volt Zidane iránt, az már más kérdés, hogy közben aputestet gyúrt magának![]()
Egy ember nevét hallottam kb. percenként amíg néztem, LV. Neki nem derogált menni, fel-alá, pedig nem hosszabbít elvileg, mert nem azt kapta, amit szeretne.
Amennyiben nem jutunk egy BL elődöntőig és nem farkaljuk meg a nagyokat a bajnokságban, úgy én ZZ-t engedném el a nyáron. Hogyha össze tudja szedni a csapatot és tud egy élvehezető játékot játszatni, úgy még lehet gondolkodni azon, hogy maradjon. Akkor is ha szart se nyerünk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane hibája már ez is, hogy a Real Madrid első keretének tagjainak nehézséget okoz egy harmadik ligás csapat legyőzése emberelőnyben?R. Carlos írta:Mondjuk az nagyban Zidane hibája, hogy teljesen motiválatlan a cseresorunk. Lunin mostmutatkozott be. A védelemben tegnap nem volt olyan játékos, akinek a lábában 90. perc lett volna ebben a szezonban, Marcelon kívül. Isco 20 perces csere és olyan hírek járják, hogy nem akar maradni már, Vinícust és Marianot pedig kitette gyakorlatilag a csapatból meccsek óta. Ezek a játékosok nem fognak hajtani ezért a projektért, amiben mellőzve vannak. Legalább egy-egy meccsre berakta volna őket, hogy higgyenek abban, hogy van itt helyük, de teljesen jegelve vannak.Realista24 írta: Na aztán itt a többség ezekért a jatekosokert sír hogy nem játszanak
Persze nem nagy kár értük, mert menni fognak, de ebben a szezonban a kupa és a szuperkupa volt az egyetlen reményem. Márciusban kb. véget is fog érni nekünk a szezon az Atalanta ellen...

Vinicius nagyon elégedett magával és a helyzetével és a hatására a csapattal. Duzzad az önbizalomtól.
Mariano, ő is akkora ásznak gondolja magát, hogy derogál neki eligazolni, mert ő Real Madrid szint. Hát megmutatta tegnap is

Isco mindig is elkötelezett volt Zidane iránt, az már más kérdés, hogy közben aputestet gyúrt magának

Egy ember nevét hallottam kb. percenként amíg néztem, LV. Neki nem derogált menni, fel-alá, pedig nem hosszabbít elvileg, mert nem azt kapta, amit szeretne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A nagy szarra BertiBerti írta:És akkor mire ment el az év?Realista24 írta: Na aztán itt a többség ezekért a jatekosokert sír hogy nem játszanak
Ha trófeákat nem nyerünk, akkor legalább..beépítünk valami új taktikai elemet vagy egy tehetséges játékost?
Részemről, ha nem jutunk BL elődöntőig, úgy csalódás ez a szezon.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És akkor mire ment el az év?Realista24 írta: Na aztán itt a többség ezekért a jatekosokert sír hogy nem játszanak
Ha trófeákat nem nyerünk, akkor legalább..beépítünk valami új taktikai elemet vagy egy tehetséges játékost?
Részemről, ha nem jutunk BL elődöntőig, úgy csalódás ez a szezon.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Mondjuk az nagyban Zidane hibája, hogy teljesen motiválatlan a cseresorunk. Lunin mostmutatkozott be. A védelemben tegnap nem volt olyan játékos, akinek a lábában 90. perc lett volna ebben a szezonban, Marcelon kívül. Isco 20 perces csere és olyan hírek járják, hogy nem akar maradni már, Vinícust és Marianot pedig kitette gyakorlatilag a csapatból meccsek óta. Ezek a játékosok nem fognak hajtani ezért a projektért, amiben mellőzve vannak. Legalább egy-egy meccsre berakta volna őket, hogy higgyenek abban, hogy van itt helyük, de teljesen jegelve vannak.Realista24 írta: Na aztán itt a többség ezekért a jatekosokert sír hogy nem játszanak
Persze nem nagy kár értük, mert menni fognak, de ebben a szezonban a kupa és a szuperkupa volt az egyetlen reményem. Márciusban kb. véget is fog érni nekünk a szezon az Atalanta ellen...
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Marcelo, Modric, Kroos, BigBenz
hát basszus, van ez is olyan sz@r mint a zara elleni 6-1, vagy az alkorszóóóni 4-0.. bár ott legalább voltunk vmilyenek, itt meg semmi. elöl a 3 futóbolond, mögöttük #mindigzsenilális Isco, a védelem meg.. berakni három 0km-es embert, meg arany Marcelomat, aki a csúcson se tudott védekezni, meg is lett a csokapik..
de nem baj, legalább hamar kizúgtunk, 2 dolgot sajnálok:
-Luninnak így idénre ennyi volt -> egyik legígéretesebb igazolásunknak jutott kemény 90/120 perc a szezonban
, ráadásul 2,5 éve amióta van, csak a vergődés megy vele.. tavaly júl.20án játszott UTOLJÁRA, az Oviedoban... ilyen hulladék csapatba berakni (még akkor is, ha csak 3ad osztályú ellenfél ellen), hogy akkor tessék, lehet nem hibázni.. sajnálom nagyon (bizonytalan is volt)
-hogy ezt a semmit kell még nézni idén..
nálam egyértelmű, h a periférián lévő játékosok megbuktak, Mariano, Vini, Isco, Marcelo, Odri csá, nyáron szabadulni kell tőlük és ki kell nyitni a nem létező kasszát, mert kell 1 szélső, 1 csatár és 2-3 középpályás..
jól írták, akik írták, ez a trágyadomb a lehető legjobb időben történik a csapattal: nincsenek nézők, Di Stefanoban amúgy sincs hangulat..
nyáron hittem, h lehet ebből la liga dominálás, de lol
, dehogy lesz 
Atalantán remélem túljutunk vhogy (2 (jelenleg) hullagyenge formában lévő csapat fog majd vmi irtópocsék meccseket játszani, úgy tűnik), a bajnokságban meg mehet a 2/3ik helyért a banda -> menjen is kölcsönbe Ödegaard, úgyis a CMK fogja tolni, meg Fede, 18 bajnoki, remélem 4 bl meccs májusig, az alapkezdők lehozzák.
majd beszáll néha LV, Ase, én Militaoból is látnék többet, (hiába volt olyan a tegnapi amilyen, 4-5 meccset még kapjon ebből a 20-22ből ami kinéz), Mariano meg jöhet 5-10 perces cseréknek, azt ezzel meg is vagyunk idénre..
van 12-13 játékosunk, ez 3 frontra kevés volt, szerencsére már csak "kevés" van hátra..
de nem baj, legalább hamar kizúgtunk, 2 dolgot sajnálok:
-Luninnak így idénre ennyi volt -> egyik legígéretesebb igazolásunknak jutott kemény 90/120 perc a szezonban

-hogy ezt a semmit kell még nézni idén..
nálam egyértelmű, h a periférián lévő játékosok megbuktak, Mariano, Vini, Isco, Marcelo, Odri csá, nyáron szabadulni kell tőlük és ki kell nyitni a nem létező kasszát, mert kell 1 szélső, 1 csatár és 2-3 középpályás..
jól írták, akik írták, ez a trágyadomb a lehető legjobb időben történik a csapattal: nincsenek nézők, Di Stefanoban amúgy sincs hangulat..
nyáron hittem, h lehet ebből la liga dominálás, de lol

Atalantán remélem túljutunk vhogy (2 (jelenleg) hullagyenge formában lévő csapat fog majd vmi irtópocsék meccseket játszani, úgy tűnik), a bajnokságban meg mehet a 2/3ik helyért a banda -> menjen is kölcsönbe Ödegaard, úgyis a CMK fogja tolni, meg Fede, 18 bajnoki, remélem 4 bl meccs májusig, az alapkezdők lehozzák.
majd beszáll néha LV, Ase, én Militaoból is látnék többet, (hiába volt olyan a tegnapi amilyen, 4-5 meccset még kapjon ebből a 20-22ből ami kinéz), Mariano meg jöhet 5-10 perces cseréknek, azt ezzel meg is vagyunk idénre..
van 12-13 játékosunk, ez 3 frontra kevés volt, szerencsére már csak "kevés" van hátra..
"My voice is raw, my lyrics is law
I keep it hardcore like you never saw"
I keep it hardcore like you never saw"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na aztán itt a többség ezekért a jatekosokert sír hogy nem játszanak 

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Ceballos, Carvajal, Ramos, Nacho, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valaki csak felelős azért, ami most van. Nem én, nem Ferenc pápa, nem Biden elnök vagy akárki más. Azért, hogy a játékosok ilyen mentális, fizikai vagy felkészültségi állapotban vannak. Azért, hogy nincs foci. Azért, hogy már eredmények sincsenek. Én nem gondolnám, hogy itt mindenki ennyire egyszerre elfelejtett focizni. Ilyen nincs. Az eddigi sikerkovácsunk vitt félre valamit, de nagyon. Sosem szerette a gálameccseket, de legalább vigasztalódhattunk az eredményekkel, a stabilitással, az ellenfelek kíméletlen, következetes felőrlésével. Minden eltűnt.
Szegény Marcelot meg már tényleg sajnálom. Nem mintha (csak) rajta múlt volna, de ha a pálya közelébe megy, már nem nyerhetjük meg a meccset. Olyan nekünk, mint a rózsaszín mez, amit már fel sem mernek venni.
Az igazi nyertes ma egy norvég srác volt, aki büntiből otthon maradva a tv előtt röhöghetett az egészen, meg a főnökén egy sör mellett. Vagy egy Nacho nevű fiatalember, akik az utolsó pillanatban, covid kontakt miatt, kimaradt a történelmi eseményből (ez úton is kívánva neki, hogy negatív legyen és ne kapja el a vírust). Kár, hogy nem volt, legalább a sok langymeleg figura mellett egy igazi madridistát is lehetett volna a pályán látni, hátha átragadt volna valami a többiekre egy hozzá hasonló ember mentalitásából.
Szegény Marcelot meg már tényleg sajnálom. Nem mintha (csak) rajta múlt volna, de ha a pálya közelébe megy, már nem nyerhetjük meg a meccset. Olyan nekünk, mint a rózsaszín mez, amit már fel sem mernek venni.
Az igazi nyertes ma egy norvég srác volt, aki büntiből otthon maradva a tv előtt röhöghetett az egészen, meg a főnökén egy sör mellett. Vagy egy Nacho nevű fiatalember, akik az utolsó pillanatban, covid kontakt miatt, kimaradt a történelmi eseményből (ez úton is kívánva neki, hogy negatív legyen és ne kapja el a vírust). Kár, hogy nem volt, legalább a sok langymeleg figura mellett egy igazi madridistát is lehetett volna a pályán látni, hátha átragadt volna valami a többiekre egy hozzá hasonló ember mentalitásából.
"No se preocupe míster, yo tampoco quería trabajar con usted" (D.Ceballos)
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én megértek minden és mindenkit.
Szegény fiúkák nincsenek kellően megfizetve.
Ők akkora sztárok, hogy ilyen kiscsapatok ellen nem fociznak.
Nem volt kedvük.
Szóval megértek mindent, de az nagyon fájó, hogy a futball élvezetét vették el előlem. Mivel ezen a szaron jó ideje nincs mit élvezni, így régi meccseket nézegettem a galaktikus érából, korábbról, meg a CR időszakból.
Sírhatnékom volt.
Jelenleg ha nyerünk is egy momentumra sem emlékszem, ami örömet ad. 1db meccset lehetettidén élvezni, amin foci is volt. Borzasztóan sajnálom ezt. Ez nem a Real Madrid.
Ki vagyok éhezve a focira. Nem is győzelemre feltétlenül. A focira!
Szegény fiúkák nincsenek kellően megfizetve.
Ők akkora sztárok, hogy ilyen kiscsapatok ellen nem fociznak.
Nem volt kedvük.
Szóval megértek mindent, de az nagyon fájó, hogy a futball élvezetét vették el előlem. Mivel ezen a szaron jó ideje nincs mit élvezni, így régi meccseket nézegettem a galaktikus érából, korábbról, meg a CR időszakból.
Sírhatnékom volt.
Jelenleg ha nyerünk is egy momentumra sem emlékszem, ami örömet ad. 1db meccset lehetettidén élvezni, amin foci is volt. Borzasztóan sajnálom ezt. Ez nem a Real Madrid.
Ki vagyok éhezve a focira. Nem is győzelemre feltétlenül. A focira!
“Do I need to be liked? Absolutely not. I like to be liked. I enjoy being liked. I have to be liked. But it's not like this compulsive need to be liked, like my need to be praised.“ - 

- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,Ronaldo,Roberto Carlos,Váczi,Toni Kroos,CR,Ramos
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Egyébként sajnos ennyit számít, ha mentálisan nem vagy toppon. Lehetsz te akármilyen spíler, ha fejben nem vagy ott. A fél keretet kibasznám, de ennyire nem kutyaütő egyik sem, hogy normális körülmények közepette ne verjenek egy harmadosztályú csapatot.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
hát...Realista24 írta: Vilagvege hangulat, csapó 46.
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
Eskü már csak a rangadókat meg a nagyobb meccseket éri meg megnézni.
Ezek ellen a kutyaütő csapatok ellen csak meg a lötyi meg a szenvedés. Nagyok ellen legalább felpörögnek és FOCI van.

Realmadrid <3
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER

csoda LV azert osszehozott ket golt tegnap

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
2 honapja ugyanaz a szar kezdo jatszik, mindenki fontos, de senki se jatszik. Kezdon nem valtoztat, meccs kozben nem valtoztat. Sok edzo bukott mar meg ennyire beszukult gondolkozas miatt.Realista24 írta: Vilagvege hangulat, csapó 46.
Szomoru, hogy semmin se valtoztat...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A hátam közepére a pup, ugy hiányzott volna most egy el clasico.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tavaszi karanten utani 10-12 meccset leszamitva CR tavozasa ota vilagvege hangulat vanRealista24 írta: Vilagvege hangulat, csapó 46.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vilagvege hangulat, csapó 46.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Van fény az alagút végén. Kettő. És dudálva közeledik.Remy írta:Szinte minden adott volt a vérfissítéshez. Hozzá se szagolt. Így nem lehet utána elbukni, mert sajnos már előtte megcsinálja. Pedig én aztán szeretem ZZ-t, de egyre kevésbé látom a fényt az alagút végén.lestat írta:
Ha a verfrissites utan is elbukik akkor oke menjen. De ev vegeig hiba lenne kirugni mikor a keret amugy bizik benne. Sztem nagyobb moralis kaoszt okozna mint ezek a veresegek.
ZZ nem tud változni. Elbaszta, ez van. Ragaszkodik a haverokhoz. Ehhez jönnek a besült csatárigazolások meg "majd pótoljuk CR"-t. Nesze világ, megmutattuk...
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Az egy dolog, hogy vérfrissítés kell, és hogy nincs meg a szükséges minőség sem, de ez a keret azért nem ilyen gyenge. Bőven vannak itt meg jo játékosok. Illetve jo játékosok akik kölcsönben vannak vagy el lettek adva. Ez a jatoskeret nem kifogás arra, hogy 2 épkézláb helyzetet nem tudunk kialakitani egy meccsen.
"We live in a kingdom of bullshit"
"I guess it's official: I am crazy!"
"I guess it's official: I am crazy!"