Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 5660
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 26., szombat 23:16

azt nagoyn sajnálom hogy isco ma nem játszott
Nem akarok itt okoskodni, de én mondtam amikor megvettük, hogy nem biztos, hogy ő illik a felállásunkhoz nagyobb csapatok ellen. Persze kicsik ellen belefér, hogy Modric és Illara/Khedira/Xabi(?) előtt szervezzen, de amikor jön egy juve meg barca akkor Carlo sem mer ekkorát kockáztatni, és tkp nélküli játékot nyomat inkább 4-3-3-ban.
Ne legyen igazam, de inkább vészmegoldás lesz a gyerek komoly meccseken, azaz be fogjuk cserélni ha vesztésre állunk és menni kell az eredmény után. Ha lenne egy Pogbánk Illara vagy Modric mellett mehetne Isco is bárki ellen, akkor viszont Illara vagy Modric maradna ki akik szintén sokba kerültek és túl nagy luxus padoztatni őket.
Ördögi kör lesz ez.
"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."

Gengszter Zoltán, 2019

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 26., szombat 22:59

Persze, hogy ő kerül legtöbbször ziccerbe, mert épeszű ember el nem tudja képzelni, hogy mi a ge :cens: t keres ő ott elől. Amivel persze nem lenne baj, sőt... De olyan fogalmatlan a kapu előtt, meg kb annyi köze van a kapuhoz, mint nekem az atomfizikához. Persze félévente elakadhat benne egy labda, ami aztán a kapuban köt ki, de alapvetően szerintem fogalma nincs, hogy merre, milyen erővel kéne meglőni azt a gömbölyű valamit, hogy a kapust kikerülve aztán a hálóban kössön ki. Középpályán ha megkapja a labdát még képes azt odapasszolni valakihez és ha maradna a helyén még talán egy labdabiztos játékosnak is mondanám. De mihelyst átlépi a 16-ost, mintha azt sem tudná hol van és mit kell kezdeni a labdával, konkrétan az sem zavarja ha full üresen van, még így is full veszélytelen az ellenfélre nézve.
Mellesleg Khediráról van szó............

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 1841
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Bale (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 26., szombat 22:51

Két dolognak örülök.
A második félidőnknek, illetve annak, hogy ez a barca nem tűnik jobbnak, mint tavaly.

Hogy mi ennél jobbak leszünk, abban egészen biztos vagyok, kérdés, hogy mennyivel.
Remélhetőleg Carlo tanult ebből a meccsből, mert az első félidőt azért csúnyán elcseszte. Ramos középpályán??Mi a tökömnek? A csatár nélküli játék meg...
Valami hasonló! Ami az első félidőt illeti nos no comment, értékelhetetlen; ennyire impotens, pontatlan, ötlettelen Madridot már nagyon rég láthattunk (Carlo nagyon csúnyán benézte), a második félidő viszont egyértelműen bizakodásra adhat okot. Őszintén szólva én a magam részéről az elkövetkező hetekben csupán annyit kérnék Ancelottitól, hogy Xabi Alonso visszatérésével most már aztán találja meg a középpálya belső hármasát, amely la. 4-5 egymást követő meccsen is ugyanaz marad (mert eddig erre még nem igen volt példa :-* ) ... :coffee: Bale, Varane bedobását korainak éreztem még, persze utóbb könnyű okosnak lenni, de a tény az tény marad; előbbi még érezhetően a beilleszkedés legelején tart, ráadásul jelentős fizikális hátránnyal a tarsolyában, míg utóbbi durván meccshiánnyal küzd --> ez ma sajnos ki is jött, a csatár nélküli játékot meg egyelőre hanyagoljuk szerintem! :shifty: Isco, Casemiro (mi van veletek)???
Meg kicsit unom ezt az új fizikai mértékegységet, hogy Khedira-állandó! :vivo:
Nehezen emészthető a szituáció és a tag is az fix; küzd, hajt, próbálkozok, teljesítő képessége határait feszegeti (ahogy ma is) ugyanakkor ez sem változtat a tényen --> darabos, lassú, stílusidegen és egyszerűen nem idevaló! Az meg, hogy teli világklasszis támadókkal a csapatban ő kerül legtöbbször ziccerbe .......... :ozil: :shutup: :( :shifty: :ike: :ozil:
Modric alapkezdő,
Jó lenne ha Luka végérvényesen kezébe venné/vehetné most már a karmesteri pálcát és nem áldoznánk fel teljesen a védekezés oltárán a Herceg javára, mert nagyon nagy szükségünk van, lenne a horvát szervező munkájára! :roll: :coffee:
Épüljön már fel Xabi, hátha a mester rájön, hogy Khedira nélkülözhető.
Xabi-Illara-Modric.
Bőven elég lenne védekezésben is.
Nekem már az is bőven elég lenne, ha így nem Sami érkezne állandó jelleggel a második hullámban! :-*
kkp: Pogba/Kanté
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

DeGea-D.Carvajal,Varane,S.Ramos,Marcelo-Kanté,Modrić,Kroos-Hazard,C.Ronaldo,Benzema

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 5319
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 26., szombat 22:46

Épüljön már fel Xabi, hátha a mester rájön, hogy Khedira nélkülözhető.
Xabi-Illara-Modric.
Bőven elég lenne védekezésben is.

Avatar
tibi18
Hozzászólások: 780
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:13
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. október 26., szombat 22:40

Egyébként tetszik a szurkolók hozzáállása is. Mindig jön az, hogy miért mindig a győzelmet és szép játékot várjuk el, miért küldenénk el mindenkit és szidunk mindenkit ha kikapunk. De most kiderült, hogy tudunk veszíteni. Mert így lehet, lelkesen, szépen, nem szétrugdosva az ellenfelet és idegből, végig küzdve. Nem a győzelmet várjuk el mindig, mert be fog csúszni egy egy pontvesztés, hanem a mai mentalitást.
Ez egyébként azért van sztem, mert mindenki láthatta, hogy az alap felállással, taktikával abszolút egyenlőek voltunk velük idegenben is! Sztem mindenki elfogadta, hogy a taktikon ment el a meccs, így nem olyan nagy a kiakadás. :)

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 26., szombat 22:33

Galacticos írta:azon szakadtam amikor elindult varanera a spekaer meg "hú de becsapta varanet" közbe visszahúzta és ugyanott volt mint a nagy csle előtt, varanenal szemben, aztán alibiből hátrapasszolta míg a speaker kicsapta
Mert egy idióta volt egy kommentátor... Sörözőben ültünk, tele volt madridistával, és kb tök egyszerre velem együtt mindenki: "Hol csapta be te idióta, kit csapott be??????"

Egyébként tetszik a szurkolók hozzáállása is. Mindig jön az, hogy miért mindig a győzelmet és szép játékot várjuk el, miért küldenénk el mindenkit és szidunk mindenkit ha kikapunk. De most kiderült, hogy tudunk veszíteni. Mert így lehet, lelkesen, szépen, nem szétrugdosva az ellenfelet és idegből, végig küzdve. Nem a győzelmet várjuk el mindig, mert be fog csúszni egy egy pontvesztés, hanem a mai mentalitást. Lehet volt egy két gyengébb teljesítmény, de jár a pacsi mindenkinek. (Bíró kivételével) Tavasszal jó lesz ez.

Bale-t nem érdemes negatív irányba kiemelni, az első félidőben szarok voltunk, de aztán a másodikban feljavultunk, pechesek voltunk, van ez így, majd alakul.

Avatar
tibi18
Hozzászólások: 780
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:13
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. október 26., szombat 22:30

Pár szó a meccsről:

Úgy érzem, hogy látva a második félidőt megállapítható, nincs különbség a két csapat között. (legalábbis a javukra biztos nem). Carlo első klasszikusa, biztosra akart menni a védelem szempontjából, hogy ne szaladjunk bele egy nagyobb pofonba. Nem lenne ezzel gond, ha nem itt próbálta volna ki először.. Látszott Ramosékon, hogy jobbra balra tekingetnek, mutogatnak egymásnak ki, hova menjen stb.
A második félidő meg az első ellentettje. Remekül cserélt, bár így kezdtünk volna..
Illarra ismét bizonyította, hogy jó vétel volt és nagyon hosszú időre megoldhatja az egyik kp-s pozíciós problémát. Jesé és Benzema is jól szállt be.
A kezdőből Carvajalt emelném ki, aki ma jól nyomta, bár az első gólt én neki húzom be..

Összességében én még mindig azt mondom, hogy tavaszra várom az összeszokott, jó játékot! Addig van időnk! A BL-re kész leszünk, az otthoni klasszikusra pedig nyomok egy hendi hazait!

Hala Madrid!

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 5044
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 26., szombat 22:26

hát én csak az első félidő és a szerencse miatt vagyok csalódott.
neymar "lövésébe" ha senki nem ér bele elmegy keresztbe, bepattant, full makk. benzema kapufájánál kb 2centi hiányzott ha annyival lejjebb megy akkor bepattan. ezen kívül 1-1 szép gól és talán 2 de mindenképp legalább 1 véleményes büntető gyanús helyzet.
az első félidőben szarok voltunk, a barca is sokkal jobban védekezett mint még titoval, nem támadtak úgy, és annyian, viszont szerintem az x lett volna a legigazságosabb eredmény.
neymart sztárolhatjátok de az ég világon semmit nem csinált, lőtt egy makkos gólt és ennyi. ezen kívül tényleg semmit. nem vagyok nagy kommetnátor ellenes, de azon szakadtam amikor elindult varanera a spekaer meg "hú de becsapta varanet" közbe visszahúzta és ugyanott volt mint a nagy csle előtt, varanenal szemben, aztán alibiből hátrapasszolta míg a speaker kicsapta. bale szar volt de várható is volt, a barca ellen kell pont leginkább az összeszokottság és ő még nagyon nincs összeszokva a többi játékossal. azt nagoyn sajnálom hogy isco ma nem játszott, jesé jó volt amúgy, jól szállt be.
ronaldo, a helyzetét elszúrta de nagyon, szerintem ott nem valdes védett nagyot, kb semmit nem kellett csinálnia hogy kivédje, a hosszúba kellett volna ronaldonak lőni és akkor tuti gól. de előkészítésben kétszer is nagyon ott volt, jesének is nagy labdát adott és khedirának is a félidő végén -ha az isco akkor gól- ami után kezezett a barca egyik védője.

Avatar
realbeckham
Hozzászólások: 385
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 18:38
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 26., szombat 22:19

Felemás meccs, felemás érzelmek.
Első félidő egy bűn volt. Carlo basszus.....na majd tanulsz belőle remélhetőleg. A második az tetszett. 3 elmaradt büntető a meccsen: Adriano lekezelte Valdesnek, Pepe kirúgta (asszem) Fabregas sarkát, és Masch lökése. Továbbá is sok a kihagyott helyzet. Di maria-t ziccerre játszák ki, szöktetik, de hosszan veszi át a labdát. Bezn kapufa, A Hercegnek 2 KETTŐ! ziccere, CR tiszta lövőhelyzete 10 méterről(bár kicsit ki volt szorítva, de nála ez nem volt gond eddig...bebaszta)

Alexis és Benzema remekül szálltak be ide és oda. Mindketten szép megoldásokat választottak és hajtottak. Egyiknek összejött a csodagól, a másiknak peche volt. Taps nekik!!!!!!

Neymar pengés volt...húzogatott, cselezett, szépen passzolt, gólt lőtt...szép debut, el kell ismerni. Bale ennek épp az ellenkezője, bár őt nem hoznám fel negatív ok gyanánt...elcsépelt szöveg, hogy idő kell neki, de rá tényleg ez illik. Neki idő kell. Aki csodát vár tőle még, az még a mikulásban is hisz. Szapulni meg szvsz nem kéne, bár a madridista egy Zidane-t is kifütyül pár meccs elteltével.

Valamiért egyáltalán nem bánt, nem vagyok ideges. Épp ellenkezőleg. Megnyugtatóan hat rám. Fura egy klasszikus vereség után így érezni, de pár dolog letisztult bennem. A Barca nem nagy valami....még otthon sem. Carlonak remélhetőleg szintén letisztult pár dolog az elméjében. Ilyenek, hogy nem mindig kell agyonvariálni a dolgokat...ha van egy jó út, akkor azon kell maradni és alakítani, nem pedig 600helyen átvariálni. Pl.: Mou féle út rohadt jó volt, azon egy minimális csiszolás és tökéletes...bekkelés megszüntetése 1:0 előnynél, ez mellék pici földön járatos (most erőltetett) tili-toli és kész vagyunk. Továbbá az is világossá keljen, hogy váljék neki, hogy Jesé és nem Morata. Á lehetne oldalakat írni, de fölösleges.

Nem lesz itt gond, itthon elkapjuk őket. Csak rajtunk múlik, rajtuk aligha. Ez a meccs is a kezünkben lehetett volna...bőőven. Abszolút nem félelmetes a katalán csapat. Carlonak egy mínusz pont jár, de komoly baj nem történt.

Most akkor Tata Martino az istenedző? <----ilyenekre lehet számítani egy pár napig. :coffee:
Inkább egy pofon az igazságért, mint kitüntetés a hazugságért
A Toda Madre o Un Desmadre
The Walking Dead
Tolkien all, Max Brooks all, S.King all, S. Jackson & Ian Livingstone

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 19997
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 26., szombat 22:16

no pár gondolat. carlo rossz felállást választott. nem kell ezt szépíteni, az első klasszikusa volt, megpróbálta, az otthoni meccsen javíthatja. amíg ramos-khedira páros volt, addig felesleges elemezgetni, értékelni. a védekezés nem lett jobb, mert bár középen jobban zárt a retesz, de a szélről jött a barca, és oda rendre nem ért ki pl khedira. támadást meg így nem lehet építeni, modric egyedül, egyénileg pedig nem voltak ott az embereink a támadósorból. mikor beállt illarra, akkor már ott voltunk, nagyon jó az emberünk. bale kapcsán...no mindegy hagyjuk is nem fogom védeni a """""""100""""""" milliós játékost. jesé, benzema jól szálltak be. nem játszott minket le a barca, nem volt űrfoci, hozták amit tudnak, messi kevesebbet. mi meg adtunk egy kis előnyt, elég volt. én úgy látom, alakul a játék, bár még csikorog a gépezet, és maguk az elemek is rozsdásak néhány helyen, de ott leszünk tavasszal. addig meg túlélek pár húzzoninnenbalemegcarlo lavinát
Nem illik.

Avatar
primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 22:05

Érdekességképp írom, de a BBC-nél Valdes lett a meccsemberre egy győztes csapatból. :D
Jesé gólja ide vagy oda, de azért sokat kellett ma hárítania, szóval nem csoda, hogy így kiemelik.
But he is a good boy...

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 22505
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 26., szombat 22:04

Ja és szerintem Bale-lel nem lesz gond... Ronaldo is csak Benzema beállása után volt igazán jó. Előtte senki se találta a helyét... DM ma sokkal rosszabb volt náluk. Bale viszont jobban a központban van és a sport 1-esek(teljesen korrektak voltak ma) is megmondták, hogy rá még ~100 millió is nehezedik... El fogja ő még kapni a fonalat.Érdekességképp írom, de a BBC-nél Valdes lett a meccsemberre egy győztes csapatból. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 22:00

:lol: meccs embere... hagyjuk már. Benzemának muszáj lesz gólt rúgnia, hogy ne temessék el végleg...
Szerintem minimum az egyik meccs embere ő volt. Ha Khedira belövi az egyik kiugratását, akkor most nem lenne miről beszélni és nem hiányolná senki a gólját. Ha legalább ilyen hasznosan játszana minden meccsen (van gól vagy nincs gól) akkor mindenki maximálisan elégedett lenne vele.
But he is a good boy...

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 26., szombat 21:59

Ez az a Real Madrid amit szeretek, amit a második félidőben láttam. Nem kell mindig nyerni, lehet hibázni, kilehet kapni, de küzdeni akarással, helyenként szép játékkal. Csalódott vagyok az eredmény miatt, de végre láttam mit akar a csapat játszani.

Bíróval nem kell foglalkozni, többet hibázott mi ránk nézve, de azt a 2-3 pontot, amit ma elbuktunk, Pepe tizenegyese visszahozta. (bár igazából ez most 6 pontos meccs volt, mert a barca az ellenfél, de mindegy)

Avatar
attareal
Hozzászólások: 566
Csatlakozott: 2013. október 21., hétfő 16:18
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 26., szombat 21:55

Barca, Bíró, Carlo VS. Real Madrid 2-1

1.félidő

Carlon ment el, de igyis 1-1 lehetett volna 1-1, ugy a tizi.
Mit akart Carlo?
Kontra? Ramossal, Herceggel, 0 sebesség, pedig kontrához kell.
Ívelgetések? Asszem, de pontatlanok voltak nagyon, vagy a védők elfejelték Céék elől.

2. félidő
Megmutatta a Real, hogy kell megverni a Barcát, ennek csak egy hibája az volt, hogy nem vertük meg, de megverhettük volna. Ha ezen a 2. félidős játékon másfél fokkal javítunk, akkor az már Bayern szint, és sztem ez tavaszra meg is lesz

Kellemes csalódás
Messi, 2. félidős játék, Barca játék
Nemtom milyért volt szélen Messi, hogy Varane ne vegye őt szét, vagy mert, ha Marcinek rá kell figyelnie, nem tud feljárni. De semmit nem játszott ma.
A Barca simán verhető jó taktikával, ez már egy kiöregedett csapat.

Óriási csalódás
DM, carlo
Dm semmit nem játszott ma 0 volt. De remélem csak ma.
Carlo....ti is tudjátok

Ramos
Sztem Ramosból lehetne egy jó szűrőt faragni. Lát a pályán, ütközik, szerel, csak lassú, és Khiedrável 0.
De ne nagyon legyen szűrő, ő maradjon ott ahol van, csak mondom, hogy lehetne belőle csinálni

Bale
nem volt olyan rossz, ő volt amig pályán volt a legveszélyesebb talán. volt pár jó passza, megindulása, lövése.

Lopez
2. gól teljesen ővé volt, és az elsőt is lehetett volna védeni, de abba nem volt hibás

Amellett, hogy kikaptunk, a másodikban nagyon jó focit láthattunk, de nagyon dühös vok Carlora :-@ :-@ :-@
De remélem összeszedi magát, sőt biztos vagyok benne.
és abban is, hogy végre Luka-Illara.Isco kp lesz, remélem mihamarabb. :-@ :-@ :-@ :-@
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Zidanekrisz
Hozzászólások: 145
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:37
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szlovákia

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. október 26., szombat 21:55

Sokkal igazságosabb lett volna egy döntetlen sztem. De hát ez van. 6 pont a hátrány. Nem túl vészes még, csak hozni kell a meccseket és nyerni majd a tavaszi visszavágót. Bár igazából nekem a BL számít, ott kell jónak lenni. Be kell építeni azt akit eddig nem sikerült és össze kell állnia egy olyan felállásnak amivel a Bernabéuban az első perctől kezdve jól tudunk játszani.
Ennek előbb utóbb el kell jönnie és nemcsak a Barca ellen hanem a többi más meccsen is. Én nem aggódom jó lesz ez, hiába h ma kikaptunk. :) Szóval hajrá Ancelotti! :zoldsalas:

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 22505
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 26., szombat 21:50

:lol: meccs embere... hagyjuk már. Benzemának muszáj lesz gólt rúgnia, hogy ne temessék el végleg...
Buitre írta:
Kerlon írta:Itt egy kis statisztika
45% labdabirtoklás a noucampban? és kevesebbet szabálytalankodtunk? azért az kemény.
Erről beszélek... Semmiben se maradtunk el. Ráadásul szerintem még így is könnyebben fújt a javukra... A 11-esekkel meg azért nem érdemes foglalkozni, mert azok nélkül is kellett volna legalább még egyet rúgnunk... Meg volt rá az esélyünk és mindezt nem úgy tettük, hogy beszarva védekeztünk, illetve a második félidőben... Felvállaltuk mi is a nyílt sisakos játékot(nem írom, hogy a focinkat, mert arról szerintem még Ancelottinak sincs képe :kivagyhe: ) és szinte bevált. Azért írom azt, hogy megérdemeltük a vereséget, mert adtunk egy félidő előnyt. Pedig a második félidőben látottak alapján egy pontot érdemeltünk volna... Tiszta helyzetünk meg talán több is volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Jester
Hozzászólások: 228
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 9:48
Kedvenc játékosaid: Del Piero, Totti, Nesta, Ronaldinho,
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. október 26., szombat 21:44

Egyik csapat sem tökéletes mostanság...

A Barca ma este kb. olyan volt mint a Madrid tavaly.
A Madrid meg olyan volt mint a Barca tavaly.

Persze ez csak az én észrevételem.

Semmit se láttam abból a vérszemes fociból amivel tavaly el lehetett kapni a Barcát, sőt a másik oldal játékosai mintha jobban haraptak volna, valszeg ez a letámadás visszajöttének köszönhető...

Ráadásul a Madrid volt az amely a megszerzett labdákkal csak tili tolizott. A meccs vége felé jött elő a gyors Madrid.
Ancelotti azért tudja, hogy kell belenyúlni a meccsbe azt látom.

Összegzésül:

Nem volt jó a Madrid. De Mourinho se kezdett valami túl jól a Camp Nou-ban ha jól emlékszem :lol:
A Barca meg télen szerezzen valakit a hátsó alakzatba mert gondok lehetnek még. Most még orvosolható.
Minden egyéb mást rendben találok a katalánoknál. A letámadást remekül visszahozta Tata. Viszont a kp-n Iniesta és Busi még mindig könnyelműek. Egyszerre 3-an szaggatják őket, ők meg csak forgolódnak és őrzik a labdát, várva, hogy felrúgják őket...

Avatar
miVida
Hozzászólások: 1046
Csatlakozott: 2013. augusztus 3., szombat 11:11
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Tartózkodási hely: Nagykanizsa

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 26., szombat 21:43

Man of match az akkoris Benzema. Hibátlanul játszott. :salute: :taps: az ő behozatalával megváltozott a meccs képe és látszott, hogy nagyon akart.
és nálam 2-2 lett, mert az a penalty az ngyon nagyon egyértelműen a mienk volt...
és ha kedira 2x is úgy dönt, hogy passzol CR-nek ahelyett, h rárúgja :-@ :-@ (Benzema kapufája után és Benzema indítása után)... persze a barcanak is máshogy végződhetett volna

én nem temetném el a csapatot, szerintem mindent leszámítva jók voltunk:mrgreen:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Avatar
primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 21:41

hogy Ramos nem vkp, Bale nem csatár illetve nincs formában éééés szartunk az egész első félidőbe. Ez volt a kulcs. A második jó volt, már-már Mou csapatának legszebb perceit idézte. Carlo elcseszte, de semmi baj, az ember a hibáiból tanul. A második félidő miatt igazából nem tudok haragudni a fiúkra, az első miatt pedig úgy is fognak forgolódni az ágyban.
A bírózással nem, mert ezek igenis döntő hibák, de a többivel egyetértek. Illetve azzal nem értek egyet, hogy sz*rtak bele a fiúk, mert akartak, de annyira látszott rajtuk, hogy ők sem tudják, hogy abból a felállásból mit is kéne kihozni. Összevissza passzolgattunk, elképzelés nélkül. Bale csatárnak. Jézusom. Ramos kpra... nah... szóval nagy szerencséje van Carlonak, hogy még viszonylag új edző, mert ha több ideje itt lenne, ilyenekért már erősen fejét vennék. Lehet hibázni a csapat összetételében, de ezek olyan dolgok voltak, amiket még otthon a szomszéd paraszt bácsi is tud, hogy nem sok jót ígér. Egyébként nem tudom, hogy a Barcelona ezzel az edzővel fog-e még javulni. Mi a második félidőben sokkal jobbak voltunk, kis szerencsénk van, akár gólokat is lőhettünk volna. Dühöngök a meccs miatt, de elsősorban azért, mert simán meglett volna az esélyünk, akár egy győzelemre is. A vereség ellenére is azt mondom, hogy pozitívan jöhetünk ki ebből, mert bár hiába a 6 pont lemaradás, a második félidei játékkal legközelebb ütjük őket és valószínűleg még ők is buknak a bajnokságban. Aztán még nálunk is vannak még olyan játékosok, akik csak most kezdenek formába lendülni...
But he is a good boy...


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég