Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Géci
Hozzászólások: 6161
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 22., szombat 22:40

Szerintem Isco nem megy sehova... Nekem az cseng a fülemben amikor lenyilatkozta Perez, hogy a jövő Real Madridját építjük, és Ancelotti sem 1-2 évre jött... Meg most a nyilatkozat is... Nem tudom... Szerintem marad :)

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 22., szombat 22:36

kivételesen jól helyezkedik labda nélkül,a mozgása a labdanélküli játékban az elsőrangú,talán benzema és marcelo az aki ezt még hozni tudja,ők azok aki ilyen ütemben tudnak labdáért lemozogni,mindig üresre lépni,állandóan megfelelő ütemben és pozicióban kérni a labdát és lehetőséget biztositani a társaknak a folyamatos játékra.
A többivel egyetértek, de ezzel vitatkoznék. Én nem a jó játékot hiányolom elsősorban Baletől, mert azért neki elég jó kifogása van, de pont ez az, ami miatt nekem csalódás, hogy a labda nélküli játéka is gyenge. A helyezkedése nem jó, nem talál üres területet, az üresbe indulások száma kevés, sokszor csak elveszik a védők gyűrűjében vagy a szélen. Mert azon, hogy egy csel erőnlét/sebesség miatt nem jön be, vagy a passzoknál nem érzi a társakat, azon lehet korrigálni, és idővel javulni is fog, de a labda nélküli játékában sem látom azt, amiért reménykedni érdemes. Pont, hogy azt érzem, hogy ebből a szempontból még a csapat átlaga alatt van.
Bale inkább a helyzet kihasználásban jeleskedik (eddig abban sem :vivo: ), mint a helyzet kidolgozásban, ezért fog KELLENI Modric mellé még egy ész a középpályára.
Ezt én is így gondolom. Egyetértek. De azért én CR-től is hiányolom a helyzetteremtő képességet (lásd aranylabda viták, és a véleményem, hogy CR szarul játszott 2013-ban). A csapaton látszik, hogy nehezen bírja el őket, és a világ legeszesebb, legjobb előkészítőjével is nehézkes lenne 2 ilyen szélső. Egyszerűen az ő posztjuk nem engedi meg, hogy csak befejezők legyenek. Én elvárom, hogy akciót építsenek, előkészítsenek, és fejezzenek is be. Mert ennek hiányában nem fogjuk tudni ütni a BM-et, és komoly gondjaink lesznek minden normálisan védekező ellenfelünk ellen. Ez ma alapelvárás az ő posztjukon, de alapelvárás volt mindig is. Ha egy tuti befejező kellett volna, akkor a nyáron fele ennyiért Suarez jobb választás lett volna.
Isco technikája amúgy még mindig ámulatba ejtő, ragad hozzá a bogyó és érzi is, hogy mit kell vele csinálni, remélem nem kerül el innen.
Én is remélem, hogy nem megy el innen, de azt is remélem, hogy azt, amit ma láttunk tőle, látjuk erősebb csapatok ellen is.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 22593
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 22., szombat 22:24

a Juvet is jól cidáztatta a walesi, szerintem nem lesz gond, mert nagyon alázatos és felszívja majd magát, rengeteget melózik hátra fele is nem úgy, mint C. Mondjuk Ronaldora se lehet panasz a nagy meccseken.

Jelenleg tényleg DM a legjobb megoldás középre, mivel védekezni és támadni is tud, Isco akkor férne bele, ha Modric helyett egy védekezésben erősebb btb lenne. Isco technikája amúgy még mindig ámulatba ejtő, ragad hozzá a bogyó és érzi is, hogy mit kell vele csinálni, remélem nem kerül el innen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
pavel
Hozzászólások: 962
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 8:30
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. február 22., szombat 21:55

hát RMCF...ölég volt végig olvasni... :D
Nagyjából egyetértek, de van amivel vitatkoznék! Morata pont az az agilis erőszakos playa...csak sajnos nem túl labdabiztos..
Azért Khedira jól tudna jönni egy Bayern ellen! Szerintem a bajorok ellen pont olyan emberekkel tudnánk nyerni mint Bale, CR a szélen, középen meg DM. Sok futás, erőszak. Sajnos Isco ellenük kevés lenne. Talán még Jesé, a futóbolond oldalával. Egyébként szerintem Bale a BL (jó kis szóvicc lehetne ebből) ben jó lesz, meg lesz ott az erőszak...remélem...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 6593
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. február 22., szombat 20:32

a mez sem úgy állt rajta mint néha régebben,mint egy bojleren.
ez jó :mrgreen:

:lol: :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 22., szombat 20:19

ikarus93 írta:Ki várja a Herceg visszatérését? :mrgreen: .
Csak saját maga szerintem.max a családja és a közvetlen rokonság.

A mai meccs nem volt egy eszeveszett fotelbe ragasztó mérkőzés,de ilyen is kell,ilyen is van.
A védelem rendben volt,voltak megingások,de összességében nincsen gond amióta 3 kp-ás van a védelem vonala előtt,kevesebb az emberelőnyös szitu,kevesebb a teher a védelmen,ez egyfajta stabilabb csapategység,amire szükség is volt,és még fejleszteni kell,mert szerintem lehet.
Egyénileg semmi kiemelhető,pepe odapiszkálására farkas norbi előre adta volna a pirosat,majd amikor visszaismételték és látszott hogy el is csúszott,meg alig ért hozzá,meg nem is akarta megrúgni....akkor határozott sárgát adott volna. :shutup: A másik oldalon ismétlés nélkül isco kiugrásánál max sárgát.....érdekes egy kettősmérce.

Alonso, mintha kissé fásult lett volna a papa,de lehet hogy csak nem tudtak felpörögni,mert az ellenfél nem volt túl acélos.
Dimaria, ahogy régebben is mondtam,ő egy nagyon erős taktikai elem,ha valaki tudja jól használni,vannak olyan sajátosságai amik eltérnek az átlagos focisátától,ezeket kell megfelelően használni.....MOST CA tudja jól tudja használni,és a csapat egyik legjobbja rendre.......én értem azokat akik jegelnék,mert sokat téveszt,sok butaságot csinál,igaz is,de elől eleve veszélyes a hibái ellenére is igaz idegesitő és sok támadás elmegy rajta,itt hátul(4-3-3) meg olyan területeket jár be,mint 1944-45 ben a szovjetek.
Illarrát ha reggelig nézném sem tudom még mindig hová tenni.....jó? nem jó? Megfelel? Nem felel meg? ki ez a faszi? A labdakezelése kitűnő,a passzai szintén,a helyezkedése is jó,a sebessége átlagos,a támadó megoldásai kevés bár mélységi játékos nem BTB igy ezt nem vetem rá..nem tudom hová tenni. rutintalan nagyon.....de okos játékos.
Bale,nagyon gyenge,nem is értem,nem tudom mi van vele,mintha nem az az ember lenne mint ami éveken át ezelőtt,lassú,körülményes,nincs bátorsága,nincsen az az erő,amikor nem tudta megverni a védőt akkor úgy szájon vágta hogy a fogai kihullottak(lehajolt visszaadta a védőnek) és vitte tovább a labdát,itt meg beállnak elé,elnyomják,hát a Pl-ben hol álltak be elé???? úgy beállt a védők elé,hogy semmit nem tudtak vele kezdeni,kint voltak az evezők mint matula bácsinak senki sem fért oda a labdához ha a walesinél volt max a szertáros meccs végén .....hát ki ez? NAGYON KEVÉS AMIT LEAD.....
Jó bevágta mint a kacsát,szép,de amúgy sehol sincsen és ez nem stilus kérdése,mert sok olyan elemben is értékelhetetlen ami nem stilus,futás,vagy terület kérdése. BE van szarva hogy nem tudja leszolgálni az árát ez lehet.
Ami pozitiv,az viszont a pl-ben is megfigyelhető volt nála,hogy kivételesen jól helyezkedik labda nélkül,a mozgása a labdanélküli játékban az elsőrangú,talán benzema és marcelo az aki ezt még hozni tudja,ők azok aki ilyen ütemben tudnak labdáért lemozogni,mindig üresre lépni,állandóan megfelelő ütemben és pozicióban kérni a labdát és lehetőséget biztositani a társaknak a folyamatos játékra.
Benz, szépen fejlődik,többet mozog,többet megjátszható és a labdás játéka hasznosabb és pontosabb. Gyorsabb,és direktebb kicsit mint év elején......talán mintha fogyott is volna,hátulról mutatta a kamera egyszer és egész szépen volt dereka,a mez sem úgy állt rajta mint néha régebben,mint egy bojleren.
Továbbra is baj,hogy ha ő a visszavontabb és kombinativ focit szereti és abban aktiv,akkor a kapu elő érkezésekre nem lesz meg a megfelelő üteme és nem tud odafigyelni a megfelelő kiugrásra.
Jesé,szépen fejlődik a játéka,kevesebb a direkt megoldás és több a csapatmunka mint amikor felhozták,nyilván a castillában ő volt a király,neki kellett megoldani.....itt is igy kezdte,sokat hibázott,de ami fontos,hogy ez tisztult,többet passzol,alkalmazkodik,alázatosabb....és ezek a döntőek ha egy játékos fejlődni akar.
Több posztos,és ez majd 5-6-8 év múlva meghozza a gyümölcsét,mert idősebb korára egy olyan játékos lehet aki az akkori igényeknek is megfelel,megvan a sebesség,az erő,a csibészség és a technika......kell a hidegvér,a higgattság a rutin. kell játszatni mert megéri.....

Isco,jó volt nézni hogy kedvvel játszott újra,kár lenne ha nem tudnánk alkalmazni,mert szikrázó tehetség,nagyon rövid lábai vannak igy a sebessége mármint végsebesség nem túl sok,ezért elől és szélen nem biztos hogy jó lesz,inkább hátrébb és középen ahol osztogatni kell,lepasszolni,meghúzni egy cselt,vagy betolni egy ütempasszt....

Casemiro....kevés,hiába a jó nyár....meg oké hogy meccs hiány,de ide ez kevés,még khedira is jobb megoldás.

Morata,nekem vele egy bajom van,mint anno a nagy sztárnak kikiáltott krkiccsel is volt akkor amikor abarcában játszatták......hogy a mozgása,a gondolatai(ez látszik a megoldásain) nem center posztos,nincsen meg benne az ami miatt azt mondom hogy na ez top cenyó lesz......alkatilag gyenge, nincsen meg megfelelő robbanékonyság,kevés a csibésség,kevés az erőszakos másra az akaratomat ráerőltető mechanizmus.

kb ennyi ma.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 22593
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 22., szombat 19:08

ziro4vr írta:
ikarus93 írta:Ki várja a Herceg visszatérését? :mrgreen:
azt nem várni kell, hanem felkészülni rá :lol:
:lol:
Matt009 írta:
DM-mel is muszáj kicsit foglalkozni, mert bár nem szerzett gólt, és nem adott gólpasszt se a meccs folyamán, de egész korrekt teljesítményt hozott le.
Mint ahogy már hetek óta összességében ő a csapatunk legjobbja. Ma is őt húztam be, bár Benzema is megérdemelte volna, de DM aktívabb volt, bár ez nyilván a posztjából is fakad. A játékunk még mindig nem jó, Bale-lel elől nem is lesz az. Ő ezt tudja, amit ma mutatott, kefélt egy bődületes gólt, ha 1-0 a vége, akkor ő a hős, de azért itt több kell pár bombagólnál, ha hős akar lenni. A játékkal egyébként nem tudom mit lehet kezdeni, mert az egész csapat átalakítása nem megoldás.
Jár a pacsi Illarának, amilyen szar volt az első félidőben annyira feljavult a másodikra. Moratát meg vissza a Castillába.
Egyszerű a képlet, de én már tavaly is mondtam, hogy Bale inkább a helyzet kihasználásban jeleskedik (eddig abban sem :vivo: ), mint a helyzet kidolgozásban, ezért fog KELLENI Modric mellé még egy ész a középpályára. CR és Bale is jó egy v egyben, de egyik sincs megáldva túl sok szervező készséggel, néha-néha van egy jó meglátásuk megcsinálják, mert klasszisok, de egyiknek se ez a szerepe és beállítottsága. Ezért is elengedhetetlen Benzema szerepe köre is, mivel tavaly Özil volt, aki kiszolgált, bármennyire is gyengén teljesített a mezőnyben ő élet veszély volt a kapu előterében, ha az utolsó passzokról volt szó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 7232
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 22., szombat 19:05

Hawer írta:Isconak helyet kell csinálni a kezdőcsapatban. :'( :box:
Ezt nagyon adom, értem én,hogy nem fér bele ebbe a játékrendszerbe, de egy ilyen játékost taktikai okok miatt mellőzni hatalmas hiba...Idén már késő, jönnek a fontos meccsek nem lehet variálni.De nyáron meg kell találni Isco helyét a kezdőben, megmondom őszintén nekem valamiért nem szimpatikus a tag, de nagyon érzi a bugit...Nagyon szeretném,ha itt teljesedne ki.
Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams

Avatar
Hawer
Hozzászólások: 98
Csatlakozott: 2013. június 5., szerda 16:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 22., szombat 19:00

ziro4vr írta:
ikarus93 írta:Ki várja a Herceg visszatérését? :mrgreen:
azt nem várni kell, hanem felkészülni rá :lol:
Én várom. lesz kit szidni :mrgreen:
Amúgy meg be se fér a kezdőbe szerintem. :shifty:

Isconak helyet kell csinálni a kezdőcsapatban. :'( :box:

Avatar
adamzz
Hozzászólások: 638
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 12:19
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Sárospatak

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 22., szombat 18:43

Remélem Benz nem csak amiatt volt ilyen felszabadult mert CR nem játszott. Volt két veszélyes lövése is, jó cselek, ügyes passzok, és ami fontos pontosak is.. Gól ma az elmaradt de én ő rá nyomtam. Volt,h eltűnt de az Elche is egész jól állt a lábán. Bale alapból rossz napot fogott ki, nem volt túl sok jó megmozdulása. A gól az ott volt, a többi volt már ebben a szezonban is sokkal jobb. Varane belehibázgat még de egyértelműen a meccshiány miatt. Arbeloa veszélyes volt mint mindig. Carvajal sokat segit támadásban, modern felfogású, jó lesz,bőven jó lesz ő itt 8-10 évig. DM-nek kicsit meglep a kiegyensúlyozottsága(kop-kop), viszont most jönnek az igazi ellenfelek. Isco végre hosszú idő után elég jól szállt bele a meccsbe, nem volt rossz megmozdulása kb. Hátha ettől visszajön kicsit az önbizalma(ha elment volna). Morata maximum Getafe szint, nem több. Ezt mondtuk ugyan Negredora vagy Soldadora, mondjuk utóbbi szerintem egyáltalán nem egy nagy durranás, 30 milkát főleg nem ér, viszont Negredo játéka nekem nagyon tetszik, szivesen visszahoznám madridba, de ez már off. Végülis sima 3-0, CR nélkül, lényeg a három pont volt.

Avatar
L.Miki
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:16
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 22., szombat 18:40

Kerlon írta:A harmadik ember, akit kiemelnék az Isco, azt láthattuk tőle, amiért év elején mindenkinek leesett az álla, remélem visszatér a jó útra.
Ahhoz játszatni kellene picivel többet. Jól keverte a zsugát, szép volt, jó volt.
A kötelezőt teljesítettük, és több szót nem is érdemel a meccs. Lépjünk tovább.

Nálam a meccs legjobbja címet Benzema kapná, ha sikerült volna betalálnia. De így Illara kapja, aki szintén úgy hajtott, és még gólt is talált. De sajnos lesből... :-( :mrgreen:
2014: La decima
2016: La Undécimo
2017: La Duodécima
2018 - La Decimotercera
Gracias Zinedine Zidane, Gracias!! :salute:

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 22., szombat 18:35

DM-mel is muszáj kicsit foglalkozni, mert bár nem szerzett gólt, és nem adott gólpasszt se a meccs folyamán, de egész korrekt teljesítményt hozott le.
Mint ahogy már hetek óta összességében ő a csapatunk legjobbja. Ma is őt húztam be, bár Benzema is megérdemelte volna, de DM aktívabb volt, bár ez nyilván a posztjából is fakad. A játékunk még mindig nem jó, Bale-lel elől nem is lesz az. Ő ezt tudja, amit ma mutatott, kefélt egy bődületes gólt, ha 1-0 a vége, akkor ő a hős, de azért itt több kell pár bombagólnál, ha hős akar lenni. A játékkal egyébként nem tudom mit lehet kezdeni, mert az egész csapat átalakítása nem megoldás.
Jár a pacsi Illarának, amilyen szar volt az első félidőben annyira feljavult a másodikra. Moratát meg vissza a Castillába.

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 20131
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 18:32

ikarus93 írta:Ki várja a Herceg visszatérését? :mrgreen:
azt nem várni kell, hanem felkészülni rá :lol:
Nem illik.

Avatar
ikarus93
Hozzászólások: 2726
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 19:51
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Modric,Guti,Reus,CR,dinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid,DVSC,BVB

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 22., szombat 18:30

Ki várja a Herceg visszatérését? :mrgreen:
Szerintem Benzema volt ma a meccs egyik legjobbja. Hajtott,futott,küzdött csak így tovább.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 22593
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 22., szombat 18:26

Illarramendi és Benzema között vacilláltam a szavazásnál, de a kis spanyolra nyomtam, mivel szerintem ez volt az eddigi legjobb meccse Madridban és fontos volt a gólja is. Ezenkívül remekül játszott, pontosak voltak a labdái, sokat futott, szerelt, mindenhol ott volt.

Benzema végig veszélyesen játszott, a második félidőben kicsit eltűnt (főleg miután lecserélték. :mrgreen: ), de kiosztott egy remek gólpasszt és MEZŐNYBEN is meghúzta azokat a cseleket, megoldásokat, amiket várunk tőle. Nem mellékesen volt két jó lövése is. Kérem folytassa mösziő.

A harmadik ember, akit kiemelnék az Isco, azt láthattuk tőle, amiért év elején mindenkinek leesett az álla, remélem visszatér a jó útra.

DM-mel is muszáj kicsit foglalkozni, mert bár nem szerzett gólt, és nem adott gólpasszt se a meccs folyamán, de egész korrekt teljesítményt hozott le.

Jesé ma a feka bárány, de mindenkinek lehet rossz napja.

A többiek hozták a rutint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Géci
Hozzászólások: 6161
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 14:53

dzsi91 írta:
Géci írta: En trófeák terén nem ringatom magam álomvilágba, de bizakodó vagyok :)
Ezt a felfogást sose értettem, mármint hogy sokan félnek az úgymond "pofára eséstől"...legalábbis én az a fajta szurkoló vagyok aki őrjöng veri a mellkasát (amikor reális esély van a címekre, és most az van)[persze nem beképzelten] amíg el nem úszik minden remény...És amikor elúszott minden remény nem esek mély letargiába,hanem vállat vonok és várom a következő évet(nekem már oly mind1,hogy 10 évet várok a 10ikre vagy 15-öt )... :D Nem tudnék ilyen óvatosan élni mint itt sokan, de hát ahány ember....

Ez most nem konkrétan neked szól de van itt egy két arc akik már-már annyira reálisan akarják nézni a dolgokat,hogy teljesen átbuknak a pesszimista oldalra, minden meccs előtt rettegnek mindenben a hibát keresik stb... :mrgreen:
Nem a pofára eséstől félek! Csak látom azt, hogy a támadójátékban vannak hibák amik jövőre remélhetőleg nem lesznek, és ezen hibák kiküszöbölésével nagyobb esélyt látok kupákra mint idén. Idén ami különösen erős az a középpálya és a védelem, és ez is nagy fegyver, mert kevés gólt kapunk, és volt már csapat akik ennek köszönhetően nyertek kupát vagy kupákat. Ennek ellenére igazán nagy bajom nincs a BBC-vel, mert fossák a gólokat, de vannak helyzetek amikor látszik az, hogy van még min csiszolni, és nem mennek zsigerből a dolgok. Persze ettől független van esély, arra, hogy bármit behúzzunk, mert olyan játékosok játszanak a csapatban akik sok esetben képesek meccset vagy meccseket eldönteni, de ez a csapat még fejlődni fog, és én idén még inkább, mint ahogy írtam is csak bizakodok. Ez nem azt jelenti, hogy legbelül azt gondolom, hogy nem nyerünk kupát, mert ez nem igaz. Idén 1-2 kupára mindenképpen látok esélyt, de triplázásra még nem ért be a játék. Ettől független képesek lehetnek rá. Miért ne lehetnének!? Még pariban vagyunk minden sorozatban.Viszont idén, ha triplázunk az szerintem jobban lesz annak köszönhető, hogy tele vagyunk egyéniségekkel akik képesek a semmiből gólt lőni, mint a csapat egységének. Viszont jövőre egy ütős Madridot akarok látni ami mindent visz! :)

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10606
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 13:08

Annyi vele a bajom, ogy védekezés részben megint nem tett annyit, mint amennyi a posztjából elvárható lett volna. A Villarreal ellen is ez volt, ott nem is volt olyan stabil a védekezésünk, a Getafe nyilván olyan gyenge volt, hogy elég volt DM nélkül is a védekezőjáték. Hiába játszik a legtöbb meccsen mostanság korrektűl, hosszú távon nekem még mindig kevés oda az argentin, várom az utódját nyáron.
Természetesen,így van,én csak és kizárólag a tegnapi meccset értékeltem,és ez ellen a Getafe ellen,ahogy mondod is jó volt.De komolyabb ellenfelek ellen ez a védekezés kevés.Nem győzöm hangsúlyozni,DM a kp-ra szükségmegoldás se nem megoldás...
Ellenben Balenek tegnap lett volna alkalma ezt a szétesett getafet megszórni,ettől ideálisabb szitu ilyen könnyű önbizalomszerzéshez nem igen lesz több...de a walesi nem élt vele.Reméljük komolyabb csapatok ellen fog.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 20131
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 17., hétfő 13:02

CS0ki írta: Hiába játszik a legtöbb meccsen mostanság korrektűl, hosszú távon nekem még mindig kevés oda az argentin, várom az utódját nyáron.
Egyértelműen részmegoldás most DM, nem lehet vele és a kiegyensúlyozatlanságával komolyabban számolni a jelenlegi pozíciójában. Ez viszont így egy kisebb szerencsejáték, de maradva a hasonlatnál nyáron remélhetőleg összejön a kp-ra egy lottó ötös. (visszatér khedira :lol: )
Nem illik.

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 2758
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 17., hétfő 12:52

Ramos ha jól hallottam, 4 sárgánál jár, az ötödiket megcsinálhatta volna, mert ha az Elche ellen kap egyet, akkor az Atletit kihagyja.
Próbálta szerencsétlen, de semmire sem akartak sárgát adni neki! :lol: Mindig jókat röhögök amikor próbálja összeszedni a sárgát, most is a végén rohangált mindenfél, hogy odaérjen egyszer úgy az emberhez, hogy nagyjából közel van a labda, de nem jött neki össze. :lol:

Egyébként az elche ellen otthon nyilván nem fog játszani, Nacho és varane is képes lesz helyettesíteni, utána úgyis BL is lesz hétközben, most másfél hétig pihenhet. Modricnak is kell az idő, hogy feltöltődjön.

Idegenben meg abszolút belefér egy ilyen meccs, gyenge volt eléggé az ellenfél, kemény másfél hónap van a játékosok mögött, nincs saját köznöség, hogy ki kell szolgálni 70 ezer embert...Nekem abszolút belefér ez.
Imádom, hogy még helyzetek se nagyon vannak ellenünk. Valamit nagyon kitalált az öreg.
Khedira lesérült... :roll:
Meg Di Maria pontosnak mondható,elég korrekt játéka,
Annyi vele a bajom, ogy védekezés részben megint nem tett annyit, mint amennyi a posztjából elvárható lett volna. A Villarreal ellen is ez volt, ott nem is volt olyan stabil a védekezésünk, a Getafe nyilván olyan gyenge volt, hogy elég volt DM nélkül is a védekezőjáték. Hiába játszik a legtöbb meccsen mostanság korrektűl, hosszú távon nekem még mindig kevés oda az argentin, várom az utódját nyáron.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10606
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 12:00

Mi a pozitív? Jesé gólja, Benzema gólja és Modric gólja..
Meg Di Maria pontosnak mondható,elég korrekt játéka,valamint Benzema gólján kívül,a francia egész meccsen mutatott teljesítménye.
Az meg oke hogy szeretjük Modricot :) (jómagam is),de tegnap nálam nem ő volt a MoM.Nálam tegnap DM volt az,a felsoroltak miatt.Vaciláltam még hogy esetleg Benzema,de az argentít választottam összességében,mert ilyen nagyon nem lesz mégegyszer... :mrgreen:
A getafe meg kb mint a rayo...bar a vayecasi alakulat otthon azért harapósabb.Ettől független nem csodálkoznék ha 2 madridi csapatral kevesebb lenne jövőre...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég