Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
pheco
Hozzászólások: 5880
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 24., hétfő 11:21

Victor írta: 1
2
3
saját kép
Érdekes eset, mert az első két gifen úgy tűnik, hogy semmi nem volt, viszont a harmadikon mintha lenne kontakt a két játékos bal lába között és amiatt esik el Neymar. Persze szokás szerint rájátszott.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2815
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 11:15

a ramos esetről nem láttam döntő videófelvételt, se képet, hogy les volt-e, de gifeket találtam több szögből is, ami mutatja, hogy szerintem sem kézzel, sem lábbal (felemelt kézzel futott) nem ért hozzá, sőt a harmadik gifen láthatjátok, mintha a saját lábában esne el neymar, nézzétek csak a bal lábát, földbe rúg. csináltam róla saját képet, és egyértelmű az eset.
1
2
3
saját kép

az iniestás eset szerintem egyértelmű, hogy büntetőt ért.
gif


a mi oldalunkról viszont ronaldo tizenegyese még csak nem is kérdőjeles, ugyanis biztos, hogy kint volt.
kép
gif
Kép
Kép
Kép

Avatar
kimber
Hozzászólások: 84
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 8:44
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, James
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. március 24., hétfő 11:06

Bár nagyon szomorú vagyok a tegnapi eredmény miatt, nem temetem a csapatot, nem akarok edzőt cserélni, és öngyilkos sem leszek ha nem nyerjük meg a bajnokságot.

Az igazságos ezen a meccsen az X lett volna. A Barcelona a mezőnyben dominált, mi pedig veszélyesebb helyzeteket alakítottunk ki. Ha a befejezéseknél pontosabbak vagyunk most mindenki örül, pedig ettől még a gondok megvannak, amik most jól ki is jöttek. Sok jó játékos még nem jó csapat, és a jelenlegi Madrid még mindig inkább csak sok jó játékos egy csapatban, de nem jó csapat. Itt látszik a vezetés (Perez) rossz igazolási taktikája, ami nem Carlo hibája, ő abból főz, ami a konyhában van. Majd ha ő megy vásárolni, és azután sem ízlik a főztje, akkor lehet elővenni a szakácsot.

De az irány szerintem jó, csak az idő volt még kevés ahhoz, hogy a legjobbak fölé sikerüljön nőni. Már ott vagyunk a küszöbön, csak be kell lépni, ha nem ma, akkor holnap. Ami a kis csapatok ellen elég lehet, magyarul egy-két villanás a sztárjaink részéről, akik képesek megteremteni a különbséget egy-egy meccsen, az egy csapatként funkcionáló, hasonló erőt képviselő sztárcsapat ellen ma még kevés. Főleg, ha egy-két sztárunk betlizik is. Hiába villogott tegnap szegény DiMaria, és játszott végre csatárhoz illően Benzema, ha a többiek nem tudták hozzátenni a sajátjukat.

Nem írom le Bale játékát sem, emlékezzünk Modricra, majd jövőre meglátjuk mire lesz képes a Madridban, de a fejlődés látszik már most. Igaz, nem őt hoztam volna, és ma is tartom, hogy kár volt leigazolni, de ha már itt van, drukkoljunk neki, és örüljünk annak, ha sikeresen be tud majd illeszkedni a csapatba. Meg kell még szoknia a spanyol bajnokság légkörét, a kötöttebb szerepkörét, azt, hogy nem rá épül a csapat játéka, de látszik rajta, hogy akar, csak még sokszor eltünedezik, kiesik a játékból, és ez mínusz egy ember.

Ronaldot kevésbé értem, úgy látszik örökös hiszti kriszti marad, reklamál, csapkod, ahelyett, hogy futna vissza védekezni. Nem lesz a kedvencem emiatt sosem, de a góljainak azért örülök. :)

Ramos a másik akit nem értek, miért nem tud ésszel játszani. Néha tanár, néha a szamárpadba ültetném. Carlonak is meg kellene tanulnia, hogy Ramost jobb, ha kihagyja ezeken a meccseken, vagy ha számol vele, akkor gyakoroltassa a 10 a 11 elleni játékot is.

A bajnokság még nincs veszve, most megmutathatja a csapat, hogy van-e tartása, mint annak idején a Capello gárdának, akik minden meccsen bajnoki döntőt vívtak, és nyertek. A Barca csak akkor lehet bajnok, ha mi még egyszer botlunk, és verik az Atleticot, mi pedig csak akkor, ha az Atletico is botlik még legalább egyszer, mi meg 100 %-osan zárjuk a véghajrát.

Az lenne az igazságos, ha a bajnokságot az Atletico nyerné, mi meg behúznánk a kupát. Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem a városi riválist, mert alattomos, sunyi játékosai vannak, de amit idén csináltak azért járna nekik ez az év. Ha mi nyerünk a végén, akkor boldog leszek, de marad egy kis rossz szájíz, hogy nem sikerült rangadót nyerni, de jövőre már erre sem emlékszem majd. :)

Amit legjobban szeretnék, hogy tanuljunk ezekből a sokak által látott hibákból, ez a meccs szolgáljon tanulságul, és nyerjük meg a fontosabb kupadöntőt, mert ha azt bukjuk, ott nincs javításra lehetőség.

Avatar
dannen
Hozzászólások: 3836
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:47
Kedvenc játékosaid: . ronaldo . guti . zizou . dinho . cr .
Kedvenc csapatod: . real madrid .

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dannen » 2014. március 24., hétfő 10:57

lehet itt mondani, hogy van pofája ramosnak ilyet nyilatkozni , de akkor is cr-rel. együtt ő mondta ki az igazságot.
A játékvezetői hibák: “Sokkal körültekintőbben kellene kiválasztani a játékvezetőket, vannak akik képesek a legmagasabb szinteken is teljesíteni, és vannak akik viszont képtelenek rá. Olyan bírót kell kijelölni, aki megüti az adott mérkőzés színvonalát. Cristiano büntetője előtt kint volt a szabálytalanság, Xabinál ugyan volt kontakt de nem ért büntetőt, Neymar engem keresett hogy ütközhessen, ráadásul lesről indult. Akkor megálltam, úgy voltam vele hogy inkább egyenlítsenek ki abból a helyzetből, de ne legyünk emberhátrányban. Fel kell dolgoznunk ezt a vereséget… Ha kiegyensúlyozott bajnokságot akartak, hát elérték”. Forrás: Madridom.hu
ramos mozgásán látszott is, hogy nem akar kontaktot neymar kb. nekifutott. az meg már csak hab a tortán, hogy mindenki azt mondja, hogy lesről indult de nincs egy kibaszott kameraállás ami vonalból lenne.

inkább ne adták volna meg nekünk ronaldo helyzetét tizenegyesnek, minthogy ott így kivégez minket ez a senkiházi.
"Hoy nos dejamos el alma. Vosotros en el campo, nosotros en la grada."

tubatibi
Hozzászólások: 2664
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 10:54

Amúgy szerintem Bale kummajó lesz jövőre, már idén is vannak jelek rá.

Nem megy a világbajnokságra, egész nyáron készülhet, teljes előszezon, nagyjából ismerni fogja a légkört, lesz spanyol bajnokságból tapasztalata, a nyelvet is sokkal jobban fogja tudni, ismerni fogja a csapattársait.
Éder Militão, Paul Pogba, Eden Hazard, Luka Jović, João Félix

Avatar
hunmadridista
Hozzászólások: 1329
Csatlakozott: 2014. március 17., hétfő 19:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 10:52

Ami a BL.-t illeti, továbbra is lutri és nagyban függ majd az elődöntős ellenfelünk kilététől
Még egyáltalán nem vagyunk az elődöntőben! Ne becsüljük le a Dortmundot a sok hiányzója ellenére sem...nagyon kemény meccsek lesznek azok is...

Aludva a tegnapi meccsre egyet, továbbra is azt gondolom, hogy a helyzetkihasználáson ment el...a Barca ellen kíméletlenül be kell verni az adódó helyzeteket, különben megbüntetnek érte, ahogyan az ma is történt...szerintem az X-re rászolgáltunk volna, de a Barca nagyon jó volt, haraptak ahogy kellett...kár még temetni őket, továbbra is nagyon jók.
Mi viszont fejben továbbra is gyengék vagyunk...nem mindenki, de a csapat nagy része az.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2815
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 10:31

Matt, szinte teljesen egyetértek veled, nagyon jó kis írást hoztál össze, grat! :agree:
én nem szaporítanám a szót, borzalmasan el voltam keseredve, mert ugyan a Mourinho-féle Realnál sokkal jobban helytálltunk és helytállunk, sokkal látványosabb a játék, de az igazán nagy párharcokon még mindig sorra elbukunk, pedig már nincsen itt özil, nem játszik khedira, és di maria középen remek teljesítményt nyújt.
én is azt gondolom, ennek egyik fő oka xabi alonso, aki borzalmasan lassú és körülményes, és ez egy igazán nagy csapat ellen rendkívül szembetűnő.
a barca középpályája még úgy is sokkal erősebb, hogy xavi véleményem szerint kezd kiöregedni, már nem a régi, viszont iniesta zseniális, busquets sokkal többre vitte, mint amit régen gondoltunk volna, elől a messi-sanchez (neymar)-pedro (fabregas) hármas legalább olyan veszélyes, mint a mi bbc-nk, csak mezőnyjátékban többet mutatnak, egyedül a védelmük gyenge, valdést ugye ismerjük, mascherano szerintem egyáltalán nem barca kezdő szint, piqué is hajlamos a megingásra, alves hátul viszonylag könnyen verhető (elől viszont elég jó, bár borzalmasan ad be), alba ott van a szeren.

összességében (mint a legtöbb komoly téttel bíró meccsünk) ez a meccs is a középpályán, és valahol a taktikán ment el, no meg a szokásos borzalmas helyzetkihasználáson. bírózni nem fogok, mi is kaptunk egy kamutizit (noha a szabálytalanság ténye nem vitatható, és ronaldo végül bent esett el, el lehet nézni), a barca első tizenegyese elég kérdőjeles (a piros nálam nagyon az), a másodikat pedig szerintem 10/9 alkalommal befújják, ugyanis iniesta túljutott már két emberen, a kontakt meg volt xabi alonsóval, szóval ez teljesen megadható volt.
ebből is látszik, hogy valahol magunkat vertük meg (noha a barca is majdnem ezt tette magával, mascherano hibái, valdés szokásos teljesítménye...) mert xabi és ramos is borzalmasan bután viselkedett véleményem szerint.

a meccs előtt én is nagy reményekkel ültem le, mondván, mikor verjük meg a barcát, ha nem most, hiszen ők már nem azok, akik eddig voltak, mi pedig rengeteget javultunk az elmúlt időszakban, de kiderült: nem eleget.

a mérkőzésen nekem bebizonyosodott, hogy a rohadt életbe nem fogom se cristianót, se messit a világ legjobbjaiként emlegetni, szerintem egyik sem zseni, ronaldo játékban sose volt túl erős, csak gólokkal szokott villanni, messi pedig tegnap szerintem talán labdához sem ért, mégis adott egy gólpasszt, és lőtt három gólt a real madrid ellen, tehát ő ugyan végső soron jobban kivette a játékból a részét, és eldöntötte a meccset, pedig alig volt észrevehető. nálam egy iniesta sokkal nagyobb klasszis mindkettőnél például. :roll:

sevillában nem lesz ramosunk, nem lesz di mariánk, ha ott nem győzünk, szerintem búcsút inthetünk a bajnokságnak, hiszen a barcának ez lélektanilag nagyon komoly lökést adhat. egyedül abban lehet bízni, hogy a bl-ben lefárasztják egymást, de nekünk innentől kezdve nem szabad hibázni, pedig komoly meccsek vannak még hátra. :roll:

nyáron váltani kell, én bírom carlót,szerintem az elmúlt évek toronymagasan legszerethetőbb madridját építette fel, de amíg xabi alonso fog játszani alappillérként és rá van bízva minden, (márpedig carlonál szinte biztos, no meg hosszabbítottak is vele), a bbc játékban semmit nem mutat, és az egy szem épkézláb csatárunk elpuskáz több ziccert is, addig szinte semmi esélyünk nincs igazán komoly ellenfelek ellen.

összességében borzalmasan elkeserítő, hogy egy igazán erős ellenfél ellen rendre elvérzünk, így már nem tudom értékelni a kiscsapatok elleni brillírt.
Kép
Kép
Kép

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 1826
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Bale (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 9:52

Nem Di Maria helyett kell középpályás, mert megmutatta, hogy a Barcelona ellen is képes god mod játékra, hanem Alonso helyett..... :ike:
Pogba-Modric-Di Maria
szegény Xabi nagyon vakon volt....
Az argentin tegnap nálam is 5-ösre vizsgázott; soha nem lesz a kedvencem, de egyértelmű, hogy meg kell tartani, mert az a mérgezett egér módjára letett munka, az nem gyenge (amit ott Karim fölé lőtt helyzete előtt is letolt a meccs elején ... :ozil: :agree: )!
a másik dolog meg ez a nagy várakozás.. mire volt jó? nemtudom hányan írtátok, hogy megcsapjuk őket, meg hendikeppel is mehet, meg feltöröljük velük a padlót, meg ilyenek.
Legközelebb talán óvatosabban fogalmaznak egyesek :coffee: ; egyébként a poén az egészben, hogy a meccs képe alapján 15.-től a 63. percig ez is simán benne volt a meccsben (la. 3X-szor lezárhattuk volna a meccset)! De mint a legtöbben mondták, jósolták abszolút 3 esélyes meccs, ahol nüanszok döntenek majd; így is lett. :-*
A bajnokság még így is meglehet, csak ezek után a BL az nem több, mint álom kategória,
Lépésről-lépésre kell haladni, aztán meglátjuk; jó hír, hogy szerintem a meccsnek nem lesz demoralizáló hatása a fiúkra, sőt, így talán egy picit élesebbek is leszünk a bajnokság hátralévő részében, a Kupadöntőről már nem is beszélve! Ami a BL.-t illeti, továbbra is lutri és nagyban függ majd az elődöntős ellenfelünk kilététől, ami biztos, hogy jó eséllyel 2 csapat (Bayern, Barca) ellen nem fogunk tudni játékban dominálni és ellenük nem tudjuk majd teljes mértékben a saját focinkat játszani, mert amire mi is építünk, vagyis a labdatartásban jobbak nálunk, de ettől még bőven partiban lehetünk velük és nyerni is simán nyerhetünk ellenük is, ahogy a tegnapi mérkőzés is kiválóan bizonyította! A 2 legnagyobb ellenfél ellen egyértelmű, hogy a kontrákra kell elsődlegesen építeni, agresszív letámadás és védekezés mellett --> ez a tegnapi köztes megoldás (ímmel-ámmal csináljuk is meg nem is) szemnek örömteli (jó, élvezetes mecset hoz), viszont a két fenti csapat ellen nem elég ahhoz, hogy a magunk javára billentsük azt a bizonyos mérleget! :sly: :( Többet kell rúgnunk, mint az ellenfél azt csókolom .... :Đ :smile: :ike:
hazai pályán 4 gólt kapni, ebből se lesz BL döntő..
Hát igen, oda-visszavágós párharcoknál nem jó omen, de mondom; nagyban függ majd az elődöntős ellenfelünktől; így látatlanban azt mondanám, hogy a Bayernnel csak a döntőben kellene találkozni, mert 1 meccsen bőven partiban lehetünk a címvédő bajorokkal is, sőt (plusz addigra talán Arbeloa és Khedira is visszatérhet, stabilizáció és taktikai szempontból sajnos nem mind1 a variációs lehetőségek száma) :rock: ; ami pedig a Barcát illeti, nos ott véleményem szerint 2 meccsen az elődöntő is meglehet, abszolút egy szinten van a 2 gárda, mind1 melyik stadionban játszanak a srácok!
Erről van szó. Gyökér Ramosnak meg van pofája ilyeneket nyilatkozni, hogy rablás...
Ami a fiúkat illeti; egy biztos --> a meccset a piros, tizi kombó döntötte el, abban is van nem kis igazság, amit mondanak (CR7 --> irigység duma, Ramos --> mindig ők a jó fiúk, Neymar lesen volt, elismerték CR7 jogtalan tizijét is, Mallenco teljesítménye nem ütötte meg a mérkőzés színvonalát stb., mint ahogy Xavi jobbak voltunk dumája is barokkos túlzás --> volt ott katalán részről bőven hideg zuhany, fehér pofa, tanácstalan tekintet a meccsen :lol: :lol: :lol: ) ugyanakkor a srácok is magukba nézhetnének már egyszer végre; kismilliomodik eset, amikor a döntőpillanatokban nem vagyunk képesek átlépni a saját árnyékunkon --> ahogy az AtMa elleni meccset (vagy tavaly Dortmundban), úgy a tegnapit is elkönnyelműsködték a fiúk (1 gól nem gól, jobban meg kellene tudni becsülni az előnyt) --> Cristiano (görcsös akarásnak, nyögés a vége), Ramos (rossz döntések, elalszik) sajnos megint a rosszabbik arcát mutatta, Xabi megöregedett, míg a védelem 2 széle igen botrányos helyezkedési hibákat követ el már sokadjára! :sly:

Ettől függetlenül továbbra sem vagyunk rossz helyzetben (sőt, abszolút nem), szóval bízzunk a jobb folytatásban; hisz az nevet (igazán), aki utoljára nevet! :mrgreen: :shifty: Hala Madrid!
bal bekk: ???
kkp: Kanté
támadó: Hazard/Mbappé/Neymar

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

DeGea-D.Carvajal,Varane,S.Ramos,Marcelo-Kanté,Modrić,Kroos-Hazard,C.Ronaldo,Benzema

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Legkisebbtobi
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 7:42

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2014. március 24., hétfő 8:56

Toti írta: a másik dolog meg ez a nagy várakozás.. mire volt jó? nemtudom hányan írtátok, hogy megcsapjuk őket, meg hendikeppel is mehet, meg feltöröljük velük a padlót, meg ilyenek. a legjobb a facebook volt, ott meg óránként jöttek a szövegek, h már csak 10 óra 42 perc a mérkőzésig, már csak 9óra a kezdésig. a barca játékosok jó kedvvel érkeztek, de vajon hogy távoznak? stb.. azt jött a szokásos és a nagykönyvben jól megírt koppanás. vissza kellene venni ebből az egészből.
tokeletesen egyetertek. olyan mintha a facebook oldalt egy 10 eves csinalna.

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 24., hétfő 8:17

én is optimista voltam, 2-3 gólos győzelmet vártam. és??? mi a probléma ezzel? nem estem pofára, mert a játék alapján meglehetett volna. nem kell itt a csapatot szapulni, végre játszottuk a játékunkat. szánalmas az h megint itt világvége hangulat van, meg ligát bukunk, mindent..

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 2208
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 24., hétfő 8:11

+1.

ennyi, lehet a saját csapatunkat oltani, hogy bekellett volna verni a helyzeketet, jobban kellett volna védekezni stb...
de akkor is, a faszomba már az ilyen senkiházi bírókkal, mint undiánó k**vaanyja...
egy kamutizi + piros kombóval elintézte, hogy ne legyen esélyünk nyerni.
az már önmagában röhejes, hogy beraktak 1 olyan bírót a meccsre, aki évről-évre gyengébb teljesítményt nyújt, nem beszélve arról, hogy az őszi clasicon is elég érdekes ítéletei voltak.. 2 jogos tizi elmaradt, stb...

lehetett utálni Mourinhot, de ő legalább látta, hogy mennyire feltűnően nyomják a Barcát. és ki is mondta. ezek tények.

szerdán viszont szerintem ha nyerünk, akkor befogjuk húzni a bajnokságot.

Avatar
Toti
Hozzászólások: 3459
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 8:06

elcsalt mérkőzés.

felesleges itt elemezgetni meg faszom tudja.
ha ezt a sevillát (akik zsinórban 5 meccset megnyertek) megcsapjuk andalúziában akkor azt mondom, h meglehet.

ha x vagy elvérzünk hagyjuk is a faszomba a ligát. felesleges az egész. egyszerűen rendre szopunk a nagy meccseken. aztán ott lesz olyan, h sociedad idegenben többek közt.

nem szoktam ilyenket írni és pesszimista lenni, de ezután a meccs után nem lehet mást tenni.

mondom szerdán búcsút inthetünk a ligától.
aztán lehet támadni, h milyen egy geci szurkoló vagyok én meg tökömtudja, h így gondolkodok, de leszarom. ott vannak a számok, a tények, a tabella és a nagy meccseken mutatott eredmények. mondom a pizjuanban szerdán vizsgázunk. ha ott ez után a vereség után pontot vesztünk akkor cső.

ezt a barcát betolják a finishbe elsőnek.

a másik dolog meg ez a nagy várakozás.. mire volt jó? nemtudom hányan írtátok, hogy megcsapjuk őket, meg hendikeppel is mehet, meg feltöröljük velük a padlót, meg ilyenek. a legjobb a facebook volt, ott meg óránként jöttek a szövegek, h már csak 10 óra 42 perc a mérkőzésig, már csak 9óra a kezdésig. a barca játékosok jó kedvvel érkeztek, de vajon hogy távoznak? stb.. azt jött a szokásos és a nagykönyvben jól megírt koppanás. vissza kellene venni ebből az egészből.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 4700
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. március 24., hétfő 8:01

Védekezésben borzalmasan gyengék voltak a fiúk, hátul eladott labdák, üresen hagyott passzsávok, lemaradó emberek...ezek után a bíró már csak hab volt a tortán...

- Benzema: 2 gól mellé ott volt a 2 kihagyott ziccer, meg vagy 2 odrító helyzet

- Ramos: a piros erős volt, de többször is lefutották, le van lassulva az ember, vagy csak ennyi a sebessége..

- CR: annyit önzőzött a tegnap, hogy kár is, passzolni kéne, nem 4 emberbe belevinni a labdát..

- Bale egész meccsen rohangált fel-alá, de minek... :(

Érdekes, hogy egy bírót már eltiltottak az ellenünk való tevékenysége után, de úgy látszik az nem elég, remélem Undianot is megeresztik, csak ugye az minket már nem melegít...
A bajnokság még így is meglehet, csak ezek után a BL az nem több, mint álom kategória, hazai pályán 4 gólt kapni, ebből se lesz BL döntő..
(bár végülis szeptemberben ezt nem is vártam el, szóval ha azt nézem nincsen semmi baj..)

tubatibi
Hozzászólások: 2664
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 7:50

Nem Di Maria helyett kell középpályás, mert megmutatta, hogy a Barcelona ellen is képes god mod játékra, hanem Alonso helyett..... :ike:
Pogba-Modric-Di Maria
szegény Xabi nagyon vakon volt.... :(


ez a meccs is, áhh...hogy mi MINDIG cidázunk, mindig....megint rajtunk röhög mindenki.... :agree:
Éder Militão, Paul Pogba, Eden Hazard, Luka Jović, João Félix

Avatar
Géci
Hozzászólások: 6161
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 7:41

Nehéz elviselni, hogy a jobb csapat veszített, és ez mindenkin látszik... Az meg, hogy kapunk hetet a BM-től remélem csak irónia akart lenni...

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 5232
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 24., hétfő 7:22

petiamadridista írta:emberek..
a probléma azzal van (sztem sokunknak) hogy ez a keret, fejben, nem tud lehozni egy értékelető teljesítményt.
Egyszerűen csak az elmúlt 2-3 évben a legnagyobb sikerektől estünk el, mert sötét paréjok futkároznak Real mezben.
Nehaargudjatok meg, de pl tavaly áprilisban a dortmundi meccs mi volt?
a fél kezdő csak sétálgatott a pályán, Ramos a meccs után meg elmondja, hogy hát ha jóval esélyesebbeknek vannak kikiáltva akkor nehezebb koncentrálni, és könnyebb kényelmeskedni (nem szó szerint idéztem).. Értitek.. Egy Bl Elődöntőben ilyet meg tudtak húzni..
Vagy előtte a Bayern München elleni párharc.. Még zsozé taktikája is ült volna talán, ha nem rúgja fel Pepe Robbent a 16oson belül.. (ártalmatlan szituban...)
Arról meg már nem is beszélek, hogy a tizenegyespárbajban egy világbajnok, meg 2 aranylabdás hagyta ki a büntetőket..
(áhh..)

És akkor itt van ez a ma este.
Hányszor kell még átélnem, hogy a nagy kupák 1-2 idióta állatságán mennek el?? Egy Real Madridban!!
Nehogymár...

Egyszerűen.. nem tudunk győzni.
Ezvan fuck. Úristen pedig mennyire bíztam bennük a meccs előtt.

Erről van szó. Gyökér Ramosnak meg van pofája ilyeneket nyilatkozni, hogy rablás... :lol:
Egyedül Carlo és Benzema nyilatkozott normálisat, a többi lassan lesüllyed a abrca szintjére, Gutitól kezdve Jeséig, meg a többi fb és twitter harcosig. Kíváncsi vagyok ha a kupát is a barca nyeri megint milyen kifogásokat keresünk... :roll:
De legalább BL-ben nem kell magyarázkodni miután a bayern ad nekünk is egy 7up-ot, ha eljutunk odáig. :lol:

Avatar
Dan_P
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2013. július 17., szerda 12:31
Kedvenc játékosaid: Ramos, CR7

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. március 24., hétfő 2:44

Nem olvastam el az összes hozzászólást, de azért a véleményemet leírom. Annak ellenére, hogy így alakult, szerintem jó meccs volt. Nagyjából erre számítottam, a barca hiába nem hoz annyira stabil teljesítményt, össze tudja szedni magát. Dm pozitív csalódás nekem, főleg mert meg tudta mutatni, hogy nagy csapat ellen is tud teljesíteni, a cr és a szélsővédők voltak számomra negatív szereplők ezen a meccsen. Az eredménytől függetlenül szerintem a kiállításig jobbak voltunk, ezért nem vagyok annyira csalódott. Bár kár, hogy "kiengedtük a kezünkből" a bajnokságot.

A legfontosabb, hogy tanuljunk a meccsből, mert a következő clasico az már serlegért megy. Engem valamennyire kárpótolna ezért a meccsért, ha azt elvinnénk előlük. :)

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 1826
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Bale (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 2:33

szégyen, hogy van akinél ma jobbak voltak
Max. szerencsésebbek (Messi szokásos flipper gólja :lol: :lol: :lol: ) és némileg koncentráltabbak; egyébként a 15.-től a 63. percig szerintem is veszélyesebb volt a Madrid, a pirostól kezdve aztán már ismét a katalánok domináltak!
Cristiano, Carvajal, Ramos, Marcelo viszont ...........
Xabi mestert kifelejtettem! :-*
bal bekk: ???
kkp: Kanté
támadó: Hazard/Mbappé/Neymar

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

DeGea-D.Carvajal,Varane,S.Ramos,Marcelo-Kanté,Modrić,Kroos-Hazard,C.Ronaldo,Benzema

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 6384
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 2:04

petiamadridista írta:
szégyen, hogy van akinél ma jobbak voltak
az én szememben nem jobb csapat a Barca ennél a Real Madridnál.
Illetve egy valamiben igen: Ők tudnak nyerni. Mi nem.
Ennyi a különbség, apró, de lényeges.
Tudásban semmivel sem többek.

Most nem azért, de anno pl Del Bosque csapata (én abba a Madridba szerettem bele) mikor művelt volna ilyet mint a mostani garnitúra ma este, vagy tavaly a Dortmund ellen, vagy előtte a München ellen??
Egyszerűen.. itt vannak az ordító lehetőségek, és nem használják ki...
Bosque Madridja sosem kapott volna ki így, hogy a Bernabeúban, kvázi trófeáért menő viadalban, kétszer is vezessenek a meccsen, és a végén mégis az ellen örüljön. (Jó tudom, 2002ben volt egy Depor elleni kupadöntő, a Bernabeúban, de ott nem vezettünk egyszer sem.) Vagy hogy szintén hazai pályán 2 gólos előnyről elbukjanak egy BL párharcot?
Persze, ők is kikaptak jó párszor, nem nyertek meg mindig mindent, de amikor megadatott a lehetőség a jóistentől, azokat kőkeményen kihasználták.
Nem az az igazi looser, aki nem tudja kihasználni a lehetőségeit, mert nincsenek, hanem az, aki nem használja ki akkor, amikor vannak...

És a rettegett báyernmüntyen hány évig volt a világ lúzere(2-3)? Aztán egyszer csak átszakadt a gát... Én is értem és egyetértek ezzel amit mondasz, de ezek a dolgok változhatnak...del Bosque Madridja korszakos csapat, ez a Madrid nem az és nem is lesz, ettől függetlenül lehet triplázni is akár, mert egy jó csapat. Összefognak jönni előbb utóbb ennek a garnitúrának is a dolgok ebben biztos vagyok.
“De a legszomorúbb az, hogy semleges szemmel nem a Barcának szurkolna az ember.
Nemrég az volt, hogy ha valaki a Barca ellen szurkolt, az a foci ellen szurkolt.“ - jurobarszaponthu

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 1826
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Bale (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 2:03

Nem baj így még biztosabb vagyok benne,hogy a kupadöntőt behúzzuk,

Holnapra kialussza magát mindenki, aztán darálás május végéig, aki szurkoló az szurkolja végig aki meg "a jajj a csodabarca meg a bájernmüntyentől is kikapunk" típus az rettegjen a következő másfél hónapban...

Hala Madrid !
Abszolút adom, olyan nincs, hogy 3X-szor cidázunk tőlük egy szezonon belül! B-) Ha ez a mai volt az ára annak, hogy áprilistól kezdve minden a Madridnak klappoljon a végén, ám legyen! :-*
Abszolút x-es meccs volt, játékban persze a Barca dominált, de az x-re rászolgáltunk a helyzetek alapján.
Egyetértek, a fájó az egészben, hogy ahogy múltkor az AtMa ellen, úgy ma is nagyon könnyen adtuk le az előnyünket, ráadásul nem is egyszer! Illetve ahogy akkor, nos ma is sokat tehettünk volna azért, hogy lezárjuk ezt a bajnokságot és hogy könnyebb legyen az életünk, ehelyett ....... :( Mind1 jön még kutyára kamion :shifty: , szóval szépen előre kell tekinteni és hozni a meccseket, különös tekintettel a Sevilla és a Sociedad ellenit, aztán meglátjuk, hogyan tovább! :mrgreen: :agree:
A meccsről annyit, hogy a nagyok ellen nem tudunk játszani. Ha erőből nem megy, nem megy sehogy.

Konklúzió: 4 rangadó, 3 vereség, egy döntetlen. Kiábrándító. Ha csak 4 x-el lehoztuk volna a rangadókat, akkor a Barca most 8 ponttal lenne mögöttünk, az Atma meg 5-tel. A bajnokság lényegében el lenne dőlve.
Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni! Viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy idén nagyon jó ez a spanyol bajnokság és, hogy a 2 közvetlen riválisunk teljesen megérdemelten van ott Európa legjobb 8 csapata között. Tény és való, hogy egyszer sem tudtunk nyerni ezeken a meccseken, ugyanakkor fölénk se tudtak kerekedni, sőt --> az AtMa elleni első meccset leszámítva, mind1-ik meccsből sokkal többet is kihozhattunk volna, nem tettük (la. is eddig :shifty: )! Fejben sajnos továbbra is kevés a társaság meghatározó része, mint ahogy a védelem 2 széle is nagyon sebezhető komolyabb ellenfelekkel szemben! De vannak biztató jelek, pozitívumok is; szóval sírni is fölösleges, la. is egyelőre. :rock: :kacsint:

Karim, Di María messze a legjobbjaink voltak, jár a pacsi nekik, de kár volt azért a 2 ziccerért, többször is lezárhattuk volna a meccset! :( :roll: Cristiano, Carvajal, Ramos, Marcelo viszont ........... :coffee:

A Barca és Messi (Iniestával együtt) meg újra bizonyította, hogy bár változnak az idők és ugyan már nem járnak több lépéssel a világ előtt (sőt), azért sajnos nem fognak a Galaktikus Madrid sorsára jutni egyhamar (kellő odafigyeléssel TOP3-4 szinten bérelt helyük van még pár évre). :-* Összességében elmondható, hogy ilyen-olyan okból a 2 csapat nagyjából egy szinten mozog (ezt az ellenük lejátszott 2 meccs is hűen tükrözi), hozzátéve, hogy a labdatartós játék még mindig sokkal inkább az övék! A nyár nagyon fontos és meghatározó lehet a jövőbeli mérleg nyelve és annak billenését illetően a 2 gigász szempontjából. :hmmm:

Mallenco meg fórumból ki! :smile: :happy: :cheers:

Hala Madrid! :lilasalas: :lilasalas: :lilasalas:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. március 24., hétfő 2:06-kor.
bal bekk: ???
kkp: Kanté
támadó: Hazard/Mbappé/Neymar

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

DeGea-D.Carvajal,Varane,S.Ramos,Marcelo-Kanté,Modrić,Kroos-Hazard,C.Ronaldo,Benzema

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég