Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Anthony
Hozzászólások: 4844
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 25., vasárnap 16:23

Csak úgy mellékesen, nézzük meg azért hogyan nyertünk BL döntőt:
- C. Ronaldo, Benzema nem voltak 100%-os fizikai állapotban
- Khedira kezdő volt, novemberi sérülésből tért vissza egyébként is...

És ami ennél is figyelemre méltóbb, ezek mellett 4 hihetetlenül fiatal játékosunk is pályára lépett:
- Raphael Varane: 21 éves
- Daniel Carvajal: 22 éves
- Alvaro Morata: 21 éves
- Isco Alarcon: 22 éves

Hány csapat csinálta meg ezt BL döntőben?

Avatar
primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. május 25., vasárnap 15:08

Elképesztő estén vagyunk túl. Több száz madridista társaságában izgultam végig a tegnapi eseményeket és azt hiszem életem egyik, ha nem a legszebb estén vagyunk túl. A 91. percben lemondtam a kupáról. Ha valakinek, hát pont nekem Real Madrid szurkolónak nem lehet elveszíteni soha a reményt, de olyan masszív és megfoghatatlan csapatnak tűnt ezt az Atletico, hogy hiába az utolsó perces nyomásunk, valahogy elveszítettem a reményt, hogy gólt szerzünk. Kezem arcomba temetve ültem a széken és konstatláltam magamban, hogy reggel nem akarok felébdreni, mert egész nap óriási csalódottsággal kellene megbirkóznom. Aztán jött a 93. perc majd a beívelés. Láttam egy jó ütemben felugró játékost és egy jó irányba tartó labdát és....minden elsötétült, csak azt vettem észre, hogy reflexszerűen felugrok, kiabálok torkom szakadtából, hogy góóól, majd a tömeg magával ránt és mindenki ölelgeti meg veregeti egymást. Aztán kijött belőlem minden feszültség és ott a helyszínen kezdtem bőgni. :lol: Visszajöttünk a meccsbe.... ó, ez az!!! Aztán jött a hosszabbítás... éreztem, hogy innentől kezdve a fiők már behúzzák a meccset, de azért percenként parancsoltam rájuk a kivető előtt ülve, hogy "NEM AKAROK TIZENEGYESEKET LÁTNI!".... nem mintha ők hallották volna, de azért reméltem, hogy ők is egyetértenek velem, mert az biztos, hogy ha tizenegyespárbajra kerül sor, és ha még esetleg meg is nyerjük azt, akkor is engem ott helyben visz el a mentő.
Végül nem lettek tizenegyesek, olyannyira nem, hogy az általam egész meccsen szidott Bale eldöntötte ezt a meccset is, aztán jött a szuper csere Marcelo, aki adott még egy döfést a matracosoknak, de a kegyelemdöfést Cristiano Ronaldo vitte le. És már jött is a fieszta a madridistákkal, majd arra észleltem fel, hogy éjfél is elmúlt és születésnapom van. Hát ennél jobb ajándékot nem is kaphattam volna, ez szinte biztos. Tökéletes este.

Voltak hatalmas flop játékosok az este. De nem akarom most őket szidni, főleg, hogy ezen flop játékosok közül tegnap ketten is betaláltak és szereztek borzasztóan fontos gólt. Gondolok itt ugyebár Balere és Ronaldora. De a BBC harmadik tagja, Benzema is gyenge volt, de ő meg sérülten lépett pályára. Vagy ott van Casillas, aki abszolút benyelte az első gólt, de utána is voltak hajmeresztő kijövetelei. Mindez nem érdekelt már akkor sem, amikor lefújták a meccset és nem érdekel mostanra sem. Ne rugózzunk ezen, inkább ünnepeljünk. Látom, hogy egyesek már megrohamozták néhány játékos topikját, hogy leírják mekkora flop volt, de ennek én tényleg nem látom értelmét. Én úgy gondolom, hogy egy picit a többség hozzá tudott tenni ehhez a sikerhez. Tegnap Xabi nem játszott, de elképesztő érdemei vannak abban, hogy bejutottunk a döntőbe. Vagy ott van Coentrao, aki tegnap a védekezést lehozta, de támadásban nem jeleskedett. Ancelotti egyből felismerte, hogy itt bizony támadni kell és kevésbé védekezni, ebben pedig a brazil a jobb. Be is küldte és meg is lett az eredménye, de ez nálam semmit nem von le a portugál érdemeiből, amit a korábbi meccseken produkált és amikor meg keményen védekezni kellett, azt hibátlanul megoldotta. Vagy Benzema, aki tegnap gyenge volt (sérülten), de a Bayern elleni első meccsen ő lőtte tovább a csapatot és kezdte ismét belénk táplálni azt a gondolatot, hogy ott lehetünk a döntőben. Nyilván van 1-2 játékos aki az egész BL szezon alatt nem sokat mutatott, de most komolyan számít ez? Szerintem nem. :-* Ha negatív irányban nem is, pozitív irányban azért kiemelném a tegnapi meccs hősét, aki egyértelműen Sergio Ramos volt. Elképesztő amit ez a srác az utóbbi hónapokban művel. Csapatunk legnagyobb vezére lett, a korábban a butaságairól (is) híres Sergio, most olyan higgadtan alázott le jó pár ellenfelet az utóbbi hetekben, hogy az csak na. Le a kalappal és köszönünk mindent, én örökké hálás leszek ezért a performanszért. Vagyis nem csak ezért, hanem az egész idényéért.

Minden szuperül alakult. Nyáron hozni kell egy csatárt Benzema mögé, és pótolni kell Xabi Alonsot és akkor meg is leszünk, Nem kellenek nagy változtatások, jó ez a csapat. Van hova javulni, ez tény, de az alapanyag borzasztó jó és még fiatalok is! Jövőre pedig előre a 11-ért!!! :) HALA MADRID!
But he is a good boy...

Avatar
Torquemada
Hozzászólások: 639
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 7:54
Kedvenc játékosaid: Ceballos, Carvajal, Marcelo, Casemiro, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Sz.Sz.B.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. május 25., vasárnap 12:06

Megérdemelt tizedik, döntőhöz méltó, kiélezett meccsen. Egy hajszálon múlt, de a megfelelő helyre került a kupa. Végül az döntött, hogy fittebbek voltunk, mivel a bajnokságot a végére gyakorlatilag feladtuk, a hosszabbításban meg is látszott az erőtöbblet. Az Atleti elképesztő munkát végzett idén, megérdemelten játszhatott döntőt.
Ramos legenda.
Marcelo, DM extra teljesítményére hatalmas szükség volt. Előbbi pont jókor támadt fel az elmúlt heti gyalázatos játékok után.
Bale mindent kihagyott, de a döntő pillanatban beztalált, akárhányszor néztem vissza, az a fejes onnan, úgy nagyon nehezen kivitelezhető bravúros dolog volt.
A meccset gyakorlatilag csatárok (mindenképpen venni kell) és Ronaldo nélkül játszottuk végig, ez még nagyobbá teszi az érdemet.
Egyetlen negatívum nálam továbbra is Khedira. A legnyagyobb erősítésünk idén az volt, hogy megsérült. Most is gólt kaptunk róla, és nem az első meccs visszatérése óta, hogy amíg a pályán van, nincs foci, ahogy lecserélik, megélénkül a kp. (Nem arra gondolok, amikor Illarrát cserélik be, mert az orosz rulett a javából)

Óriási gratuláció mindenkinek.
"No se preocupe míster, yo tampoco quería trabajar con usted"

Avatar
RaúlRealMadrid
Hozzászólások: 286
Csatlakozott: 2013. május 18., szombat 0:26
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2014. május 25., vasárnap 11:43

Értékeljek? Az első félidőben szarok voltunk, Bale kihagyott egy akkora ziccert, amit még Rudolf is berúgott volna, az Atletico meg kihasználta a hibánkat. Első félidő letudva. Másodikban az Atleticonak a tipikus hülye időhúzásos játéka következett, mi pedig nyomtunk. A bíró 5 percet adott, teljesen jogosan, mi pedig éltünk az utolsó lehetőséggel és begyömöszöltünk egy gólt. Hosszabbításban pedig kijöttek a játékosok egyéni képességei. Az Atleticó elfáradt, mi pedig ezt kihasználva rúgtunk pár gólt. Diego Simeone nagyon eltaktikázta ezt a meccset. Ha nem játszatja Costát, akkor maradt volna egy plusz cseréje, amivel a végét ki tudták volna húzni. A másik hülyesége az időhúzás volt. Tulajdonképpen az Atleticó csak magának köszönheti, hogy nem nyerték meg. Ha nem erőltetik Costát, akkor jobb helyzetben lettek volna. Ha nem fetrengenek, nem húzzák az időt, akkor pedig nincs 5 perc hosszabbítás... ennyi. HALA MADRID! Gratulálok a 10. BL serleghez! Örö é bódottá van... :mrgreen: :mrgreen:

Avatar
dannen
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:47
Kedvenc játékosaid: . ronaldo . guti . zizou . dinho . cr .
Kedvenc csapatod: . real madrid .

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dannen » 2014. május 25., vasárnap 11:38

én nem akarok hosszabb értékelésbe belekezdeni, szerintem az mindent elmond, hogy ramos fejese után akkorát ordítottam, hogy bejött a nővérem, hogy kezeltessem magam :lol: hatalmas éjszaka volt :salute:
"Hoy nos dejamos el alma. Vosotros en el campo, nosotros en la grada."

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6035
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 25., vasárnap 11:36

Első félidőben gyenge volt a csapat, de egyébként az Atletico is. 1-1 helyzetre emlékszem, Bale kihagyta, ők pedig kihasználták Iker hibáját. A második félidő elejét kicsit megnyomta az Atletico, de amikor 60. perc körül bejött Marcelo és Isco, onnantól kezdve esélytelenek voltak támadást végigvinni. Voltak időszakok, amikor tényleg feltörte a hátukat a háló. Teljesen megérdemelték a fiúk az egyenlítést. Azért ne feledjük el, hogy a 93. percben nem a győztes gólt fejeltük be, hanem az egyenlítőt. Tehát a hosszabbításban akár nyerhetett volna az Atletico, csak szerencsére lépni nem tudott már sok játékosuk. Amúgy le a kalappal mind2 csapat előtt, alig volt a pályán olyan játékos aki már játszott BL döntőben... Iker, CR, Villa akik most beugranak. A második félidőben, annak is a második felében látszott a csapaton, hogy meghalnak az egyenlítő gólért. Teljesen megérdemeltük a meccs alapján a győzelmet, ezt a nem elfogult ellendrukkerek is elismerik. Kíváncsi leszek Ganxstára a heti helyzetben vagy a zuhanyhíradóban vagy mi a tökömben szokott majomkodni. Tuti nem ismeri el a Real győzelmét.

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 1519
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 25., vasárnap 11:30

nem akarok vitát gerjeszteni, de remélem most már mindenki látja, hogy vesztes mentalitású játékosok nélkül van esély csak a komoly sikerekre. gondolok itt Özilre és Higuaínra. és ne jöjjön nekem ezek után senki azzal, hogy de hát mennyi mindent tettek a Realért, meg Higuaín mennyire szerette a csapatot. mindketten tipikus lúzerek. nem lehúzni akarom őket ezzel, hanem ez csak egy tény. és most itt kurvára, de megköszönhetjük Ancelottinak és Pereznek, hogy Özil ment el és nem DM. nagyon kevesen merték volna ezt meghúzni, hogy eladják a top assistos embert, akit sok elvakult szurkoló imád. ha DM ment volna, most megint nem nyertünk volna semmit.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
dannen
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:47
Kedvenc játékosaid: . ronaldo . guti . zizou . dinho . cr .
Kedvenc csapatod: . real madrid .

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dannen » 2014. május 25., vasárnap 10:48

CRonika írta:(elaludtam)
:mrgreen:
CRonika írta:Azt akarom kérdezni h megéri-e megnézni a délben kezdődő ismétlést a Sport TV-n?????? :)

mindenképp! ne hagyd ki
:)
"Hoy nos dejamos el alma. Vosotros en el campo, nosotros en la grada."

Avatar
CRonika
Hozzászólások: 52
Csatlakozott: 2013. június 7., péntek 7:10
Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: CRonika » 2014. május 25., vasárnap 10:46

ŐŐŐŐőő sziasztok új vagyok még...

Nem láttam tegnap a meccset(elaludtam), nem olvastam el a híreket és az itt lévő kommenteket. Azt akarom kérdezni h megéri-e megnézni a délben kezdődő ismétlést a Sport TV-n?????? :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak kamuzok, MEGVAN A 10. GYEREKEK!! 12 éve láttam már a BL döntőt, de akkor másnap semlegesen ébredtem, taknyos kölyökként. Most végre nekem gratulálnak a facebookon a csoporttársak barátok. Köszönöm Real Madrid! :-* :mrgreen: :smile:

Avatar
realbeckham
Hozzászólások: 369
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 18:38
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. május 25., vasárnap 10:39

Ronie, +1 . Minden benne volt a meccsben, ami a Real Madrid. Dráma, szív, balszerencse, comeback, k.o. ...hú basszátok meg, még mindig tart a varázsa, eszméletlen....

Hol van rmcf? Mit csinált(ál) meccs előtt, közben, után? Kellene már nagyon egy élménybeszámoló, és összefoglaló, rmcf stílusban.
Inkább egy pofon az igazságért, mint kitüntetés a hazugságért
A Toda Madre o Un Desmadre
The Walking Dead
Tolkien all, Max Brooks all, S.King all, S. Jackson & Ian Livingstone

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 1829
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Bale (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 25., vasárnap 10:27

Mivel még vagy kismilliószor ki lesz tárgyalva a meccs, így összegzés gyanánt csak egy pár gondolat! Éreztem, hogy nagyon kemény meccs lesz, de nem gondoltam volna, hogy ennyire! :ozil: Szó szerint egy hajszálon múlott. :lol: Ebben a meccsben minden benne volt, amiért szeretjük, imádjuk ezt a CSAPATOT és amitől Real Madrid a REAL MADRID --> kezdve a szokásos amatőr potyagóltól az egyik legnagyobb comebackig, amit valaha láttam 94' óta!!! :taps: :taps: :taps: Az élet és a Jóisten szebb forgatókönyvet nem is írhatott volna, ez így volt kerek ahogy; egy méltó meccsel/győzelemmel a klub 10. BL címéhez!

12 évnyi szenvedés, egy tucat új project, játékos, edzőkeringők után végre VÉGE a megpróbáltatásoknak és a böjtnek! B-) Így kell megszerezni egy történelmi jelentőségű, a klub történetében/történelmében mérföldkőnek számító 10. európai elsőséget, az idény megkérdőjelezhetetlenül legjobb (na nem fociban :Đ ), legkeményebb, legharcosabb 2. helyezettjével szemben, akik nem mellesleg az örök városi riválisok is egyben!

Óriási teher nyomta a játékosok vállát, emellett abszolút nem játszottunk jól, sok volt a pontatlan passz, baki (Iker b@zdki :shutup: :fpalm: ), sokszor a tanácstalanság is érzékelhető volt; ennek ellenére nem adták fel a srácok (SZEMBEN SAJNOS RENGETEG MADRIDISTA DRUKKERREL :sly: ) és a végsőkig harcoltak, aminek aztán meg is lett a gyümölcse az abszolút megérdemelt GYŐZELEMMEL! :lilasalas: :lilasalas: :lilasalas: Pedig mekkorát oboázhattunk volna TE JÓ ÉG és HOGYAN :ozil: :ozil: :ozil:; a fanjainkon kívül MINDENKI a bukásunkat kívánta, ami a saját szurkolóink és a klub részéről egy óriási nyomással és elvárással párosult; ennek ellenére sikerült a srácoknak, illetve Carlonak maximálisan kezelni a szitut és átszakítani egy olyan gátat, amit most talán még fel sem foghatunk --> HATALMAS RESPECT érte :agree: , ez igazi FÉRFIMUNKA volt! :lilasalas: :taps: :cheers: :taps: :lilasalas: Sergio, Bale gólja, Perez papa gyermeki és őszinte öröme, Xabi Alonso buzdítása, ugrása, futása örök emlék marad! Egyszerűen PRICELESS ........ :'( :) :smile: :) :'(

Még annyit, hogy ezzel együtt most egy kurv@ nagyot lehet felsóhajtani; végre talán egy picivel nyugodtabb időszak következik tudatos építkezéssel és remélhetőleg még nagyon sok új, nagyszerű sikerrel, győzelemmel! Mert ez a cím és az ahogy ezt megszereztük tényleg a sírból visszahozva (nem kevés szenvedés, illetve megpróbáltatás árán, de végig hihetetlen TARTÁSSAl 5* :-* ) megspékelve a 2 Bayern elleni elődöntővel --> nos NAGYOT LENDÍTHET A SZEKÉREN! B-)

Arról nem is beszélve, hogy innentől kezdve Pogbat és Suárezt max. a Jósiten (illetve Perez, Carlo vétója) mentheti meg attól, hogy nyáron habfehérbe öltözzön (kis túlzással azt szerzünk meg, akit akarunk)! :-* >:]
kkp: Pogba/Kanté
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

DeGea-D.Carvajal,Varane,S.Ramos,Marcelo-Kanté,Modrić,Kroos-Hazard,C.Ronaldo,Benzema

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 19458
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 25., vasárnap 0:53

lássuk röviden
Iker: felemás döntőt zárt, egyrészt az Atma arra játszik, amiben ő a leggyengébb, (ívelések, pontrúgások) ez ki is jött, amiben viszont top3 (reflexek, bravúrok) az nem derült ki, nem volt rá szükség..ennek a csapatnak nem ő az igazi kapitánya már, hogy az első számú kapusa-e azt nem tudom így spiccesen eldönteni
Dani:lámpaláz, hibák, jó megoldások, hatalmas szív..jó a kölyök, sokat fejlődött, fog is még
Varane: egy terminátor, egy jégcsap..nem lennék a csaja, egyrészt mert hetero vagyok, másrészt mert valószínűleg ugyanannyi érzelem látszik az arcán egy hibátlanul lehozott győztes bl döntő, meg egy elfogyasztott közepesen szar lasagne után..ha a térde engedni, 10 évig top3 védő
Ramos: ha a francia a jégcsap, ő a vulkán..teljesítmény, szív, amikor kell, nálam ő a kapitány
Coentrao: mikor őt kellett volna figyelni ittas lehettem, nem tudom milyen volt, az tetszett, mikor gabi fülét megpiszkálta
Khedira:játszott egy bl döntőben, bl győztes, 7 hónap off után is bevetették, megérett egy 30 milliós távozásra
Modric:voltak hibái, de azt hiszem, senkin sem volt nagyobb felelősség, teher, mint rajta, sokszor csak ő volt a kp-n, csak ő vállalt döntéseket. ha fele olyan jóképű lenne, mint amilyen jó, top5 aranylabda környékén lenne
DM: egy jó, egy rossz, egy jó, egy rossz..tilos eladni, mégha vele a kp-n nem lehet kiszámítani a csapatod játékát, akkor sem
CR:a vezetés után jani lett, előtte pisti volt az oviból, finoman szólva sem kedvezett neki az ellen, vigyázott is magára azt hiszem a vb miatt is, de a 17 az 17..és azok a cicik..
Benzema:nála is részeg lehettem, nem igazán láttam, nem tudom
Bale: volt 3 hibája ziccerekben, be volt tojva kicsit, nem rúg ő földbe gólhelyzetben..de eldöntötte, innentől mindegy..ezt is eldöntötte
Morata: én is beállhattam volna helyette, de még a sánta kutyám is, vagy a nagyim
Isco:jókat húzott a 16os környékén, sokat kell vele foglalkozni, fontos játékos
Marci:ez igen apám, a befelé játéka hozta részben a meccset, reméljük ez őt is visszahozza a föld nevű bolygóra
Costa: egy suttyó
Gabi:ilyen fejjel egy barátok közt szereplő válogatáson jó eséllyel indulhat
Carlo:szép volt don
Nem illik.

Avatar
pavel
Hozzászólások: 962
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 8:30
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 18., vasárnap 20:51

nézi a juve is! :happy:
na, akkor jövőre se nyernek bl-t! :D
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 19458
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 17., szombat 22:43

Kerlon írta:Amúgy Morata a góljai számát és a lejátszott perceket figyelembe véve kurva jól áll. Már csak egy hülye kell, aki kiad érte min egy 20-ast. :D
:D
Nem illik.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 20941
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 17., szombat 22:41

Amúgy Morata a góljai számát és a lejátszott perceket figyelembe véve kurva jól áll. Már csak egy hülye kell, aki kiad érte min egy 20-ast. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
pavel
Hozzászólások: 962
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 8:30
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 17., szombat 22:21

Szerintem mi vagyunk hiperérzékenyek erre a közvetítő dologra...legalábbis ezt gondolom. Bár amit farkasnorbi lenyomott a bárca gólnál, háááát apám! Gatyacsere minimum! :sly:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Avatar
András93
Hozzászólások: 1646
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:14
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. május 17., szombat 22:03

R.M.C.F írta:Ha a mai meccset csukott szemmel követtem volna,akkor a szpeaker "vonalvezetése" folyamán,az eredmény fordítva lett volna reális.
Minden espanyol ziccer szerinte nagy gólhelyzet volt,a mi gólhelyzeteinket nem emelte ki,ha az espanyolos kivezette a labdát az szerinte nem volt kinn,ha mi nem lesen voltunk szerinte:háááááááátttt taláááán egyvonal.
Az első Espanyol helyzet után mondta, hogy most már komolyabb lehetőségeik voltak, mint a Madridnak, 1-0-nál.
Én amúgy bírtam Méhest, de amit már az őszi Clásicon is lenyomott, Neymar beleért a labdába, már mondta, hogy húú mekkora csel. :lol:

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 2292
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 17., szombat 21:52

Azt nem értem hogy ha már egetrengetően megtaláltuk DM posztját,akkor mi a búbánatos szomért nem teszi oda,és inkább iscot feljebb?
ezt nem értettem én sem.

helyette balet kirakta baloldalra, dmet jobbra, isco meg marad a középpályán.

pedig sokkal jobb lett volna egy dm illarra khedira; isco benz bale szerintem. és ezt már nem először csinálta így.
vinicius. rodrygo. jovic. brahim. ödegaard. kubo. ceballos. hakimi. reguilon. mendy

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 17., szombat 21:30

Ha a mai meccset csukott szemmel követtem volna,akkor a szpeaker "vonalvezetése" folyamán,az eredmény fordítva lett volna reális.
Minden espanyol ziccer szerinte nagy gólhelyzet volt,a mi gólhelyzeteinket nem emelte ki,ha az espanyolos kivezette a labdát az szerinte nem volt kinn,ha mi nem lesen voltunk szerinte:háááááááátttt taláááán egyvonal.

Lehet hogy Dmariának ki volt adva hogy moratának az árát nyomja feljebb? :lol: :lol: :lol: még egy búcsú puszi is belefért tőle. :lol:

Illarra egész jól mozgott,de az ellenfél a félpályán nem volt annyira aktiv,bezzeg majd az AM..ott majd lesz adok kapok. Hogy azt a sebességet bírja-e? ez nagy kérdés....majd elválik.

Azt nem értem hogy ha már egetrengetően megtaláltuk DM posztját,akkor mi a búbánatos szomért nem teszi oda,és inkább iscot feljebb?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Ramioli
Hozzászólások: 841
Csatlakozott: 2014. március 23., vasárnap 17:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 13., kedd 20:05

h3x0r írta:
Ramioli írta:Bale ott ult a padon de nem latta ertelmet hogy betegye Ancelotti.o tudja miert...
Jobb lett volna ha leserul mint multkor CR ?
Ez olyan mint amikor a Dortmund elleni visszavagon Ronaldo a padon ult.
Ramioli írta:apropo mintha azt nyilatkozta volna a minap hogy nem kell semmilyen erosites mert tokeletes igy a keret ahogy van..erdekes..
BL donto elott melyik edzo fogja azt mondani hogy pl csatar poszton gyengek vagyunk? Egyik se.
Mindegy, nem akarok vitázni, mert reggelig lehetne róla, megoszlanak a vélemények házon belül is :-) igen igazad van lesérülhet jogos, na de ha nincs játékban Bl döntő előtt????? az jobb??????? meg is lehet fordítani ezt a dolgot:-) lényegtelen már! a Blt huzzák be, mert ellenkező esetben olyan háború lesz mint állat, a Média, a szurkolók stb stb.. nem tenne túl jót..nagyon kell a 10ik!!


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: dzsi91, MVPP, Steve valamint 19 vendég