Sot, ha nincs Jose, egesz karrierjeben egy be nem teljesedett igeret maradt volna o is.Jim írta:azért Ramos sem a top Ramos volt az első évébenKerlon írta: Asencio szerintem patika, néha kicsit lámpalázas, de nincs vele gond.![]()
persze lehet sosem éri el a szintjét, de kis türelmet kaphat...

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így vanKerlon írta: Asencio szerintem patika, néha kicsit lámpalázas, de nincs vele gond.

azért erős túlzás az ellenvélemény...
volt 2 rossz meccse a nem összeszokott védelemmel, az előszezonban, emiatt miért írnánk le

állítólag nem teljesen egészséges, van a bírósági ügye, kevesebb mint fél éve még a 3.osztályba játszott stb

azért Ramos sem a top Ramos volt az első évében

persze lehet sosem éri el a szintjét, de kis türelmet kaphat...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
felpasszolod mögélépsz, aztán lépa letek mogyoló

thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dobd a padlola le.filatáska írta:Ha valaki élőben raccsol, attól még írásban lehet használni azt a szép R betűt.Kerlon írta: Nem hiába flusztrált Rüdiger.![]()

Ha valaki élőben raccsol, attól még írásban lehet használni azt a szép R betűt.Kerlon írta: Nem hiába flusztrált Rüdiger.

Nem hiába flusztrált Rüdiger. Ő maga is érzi folyamatosan, hogy jönnek a hibák.Pad'em írta:Hát szintekkel egészen biztosan nem volt jobb nála, nem volt túl erős szezonja a németnek. Az egészséges Rüdigert meg nem igen láttuk tavasszal, úgyhogy mivel kb Asencio volt az egyetlen aki mindig hadrafogható volt és hozott egy stabil szintet, annyira nem erős túlzás szerintem, hogy ő volt a legjobb védőnk.mentamas írta:
Azért erős túlzás azt állítani, hogy ő volt a legjobb védünk tavaly, mert Rüdiger szintekkel jobb volt nála. A védelmünk sokkal sebezhetőbb volt a sánta Rüdiger nélkül, mint a fullos Asensio nélkül.
Asencio szerintem patika, néha kicsit lámpalázas, de nincs vele gond.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Szerintem nem helyezkedik rosszul, sőt szerintem az az egyik erőssége. Annál a szituációnál Huijsen helyezkedett rosszul.
- Pad'em
Hát szintekkel egészen biztosan nem volt jobb nála, nem volt túl erős szezonja a németnek. Az egészséges Rüdigert meg nem igen láttuk tavasszal, úgyhogy mivel kb Asencio volt az egyetlen aki mindig hadrafogható volt és hozott egy stabil szintet, annyira nem erős túlzás szerintem, hogy ő volt a legjobb védőnk.mentamas írta:Azért erős túlzás azt állítani, hogy ő volt a legjobb védünk tavaly, mert Rüdiger szintekkel jobb volt nála. A védelmünk sokkal sebezhetőbb volt a sánta Rüdiger nélkül, mint a fullos Asensio nélkül.Pad'em írta:
Hát sztem bőven lehet belőle több mint 3/4.védő, egy ilyen szedett vedett védelemben hibázgat az benne van, pláne amikor szabadon lövöldözgetik be a feltolt védelem mögé a labdákat. Tavaly a legjobb védőnk volt magasan. Brutál gyors és a passzjátéka is kimagasló, Xabi ballhoz elég jó adottságai vannak. Túl durva a mai punci focihoz az lehet, amikor már minden érintést visszavaroznak, pláne ellenünk, hagyni kellett volna tegnap inkább futni a gyereket, rossz döntést hozott hogy minimálisan is hozzányúlt. Ramost manapság minden meccsen kiállítanák meg 11-est hozna össze. Majd visszavesz belőle, szerintem simán kezdő szint.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Azért erős túlzás azt állítani, hogy ő volt a legjobb védünk tavaly, mert Rüdiger szintekkel jobb volt nála. A védelmünk sokkal sebezhetőbb volt a sánta Rüdiger nélkül, mint a fullos Asensio nélkül.Pad'em írta:Hát sztem bőven lehet belőle több mint 3/4.védő, egy ilyen szedett vedett védelemben hibázgat az benne van, pláne amikor szabadon lövöldözgetik be a feltolt védelem mögé a labdákat. Tavaly a legjobb védőnk volt magasan. Brutál gyors és a passzjátéka is kimagasló, Xabi ballhoz elég jó adottságai vannak. Túl durva a mai punci focihoz az lehet, amikor már minden érintést visszavaroznak, pláne ellenünk, hagyni kellett volna tegnap inkább futni a gyereket, rossz döntést hozott hogy minimálisan is hozzányúlt. Ramost manapság minden meccsen kiállítanák meg 11-est hozna össze. Majd visszavesz belőle, szerintem simán kezdő szint.MarioCirolo írta:
Kb. ennyi. Szerintem tul sokan, tul sokat lattak bele tavaly, de azert “mar” 22 eves, egy remek Nacho szintu 3/4 szamu vedo lehet belole hosszu tavon, semmi tobb. Biztos a birosagi ugye is megviseli es ezert nem teljesen tiszta a feje, de azt meg elso sorban maganak koszonheti, szoval emiatt annyira nem tudom sajnalni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
En mashogy latom, de elfogadom a velemenyedet es remelem neked lesz igazad. A fizikai adottsagai tenyleg kivaloak, amivel sokszor tudja potolni a tobbi hianyossagat. Passzjateka tenyleg jo volt tavaly, viszont a helyezkedese es a jatekintelligenciaja ami nagy hatrany lehet az uj rendszerben. Osszessegeben nekem egyelore tul nyersnek tunik, rossz helyezkedesek, buta hibak, felelotlen belepok, de ezeken lehet javitani, ahogy egyre tapasztaltabb lesz.Pad'em írta:Hát sztem bőven lehet belőle több mint 3/4.védő, egy ilyen szedett vedett védelemben hibázgat az benne van, pláne amikor szabadon lövöldözgetik be a feltolt védelem mögé a labdákat. Tavaly a legjobb védőnk volt magasan. Brutál gyors és a passzjátéka is kimagasló, Xabi ballhoz elég jó adottságai vannak. Túl durva a mai punci focihoz az lehet, amikor már minden érintést visszavaroznak, pláne ellenünk, hagyni kellett volna tegnap inkább futni a gyereket, rossz döntést hozott hogy minimálisan is hozzányúlt. Ramost manapság minden meccsen kiállítanák meg 11-est hozna össze. Majd visszavesz belőle, szerintem simán kezdő szint.MarioCirolo írta:
Kb. ennyi. Szerintem tul sokan, tul sokat lattak bele tavaly, de azert “mar” 22 eves, egy remek Nacho szintu 3/4 szamu vedo lehet belole hosszu tavon, semmi tobb. Biztos a birosagi ugye is megviseli es ezert nem teljesen tiszta a feje, de azt meg elso sorban maganak koszonheti, szoval emiatt annyira nem tudom sajnalni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Arról nem is beszélve hogy ha engedi és góltlő az ellenfél, akkor az meg már Huijsen hibájának számított volna, 4 védőből egyedül Ő ragadt bent és ezért nem volt lesen a támadó.Pad'em írta:Hát sztem bőven lehet belőle több mint 3/4.védő, egy ilyen szedett vedett védelemben hibázgat az benne van, pláne amikor szabadon lövöldözgetik be a feltolt védelem mögé a labdákat. Tavaly a legjobb védőnk volt magasan. Brutál gyors és a passzjátéka is kimagasló, Xabi ballhoz elég jó adottságai vannak. Túl durva a mai punci focihoz az lehet, amikor már minden érintést visszavaroznak, pláne ellenünk, hagyni kellett volna tegnap inkább futni a gyereket, rossz döntést hozott hogy minimálisan is hozzányúlt. Ramost manapság minden meccsen kiállítanák meg 11-est hozna össze. Majd visszavesz belőle, szerintem simán kezdő szint.MarioCirolo írta:
- Pad'em
Hát sztem bőven lehet belőle több mint 3/4.védő, egy ilyen szedett vedett védelemben hibázgat az benne van, pláne amikor szabadon lövöldözgetik be a feltolt védelem mögé a labdákat. Tavaly a legjobb védőnk volt magasan. Brutál gyors és a passzjátéka is kimagasló, Xabi ballhoz elég jó adottságai vannak. Túl durva a mai punci focihoz az lehet, amikor már minden érintést visszavaroznak, pláne ellenünk, hagyni kellett volna tegnap inkább futni a gyereket, rossz döntést hozott hogy minimálisan is hozzányúlt. Ramost manapság minden meccsen kiállítanák meg 11-est hozna össze. Majd visszavesz belőle, szerintem simán kezdő szint.MarioCirolo írta:Kb. ennyi. Szerintem tul sokan, tul sokat lattak bele tavaly, de azert “mar” 22 eves, egy remek Nacho szintu 3/4 szamu vedo lehet belole hosszu tavon, semmi tobb. Biztos a birosagi ugye is megviseli es ezert nem teljesen tiszta a feje, de azt meg elso sorban maganak koszonheti, szoval emiatt annyira nem tudom sajnalni.Anthony írta: Hát ja, Asencio azért nem egy Ramos. Fiatal is, hirtelen be lett dobva a mélyvízbe és akar teljesíteni de ezt sokszor túlbuzgósággal, durvaságokkal teszi.
Az látszik, hogy ha vannak rendes védőink mint pl Dean akkor Asencio nem lenne kezdő szint, viszont jó kiegészítő ember és tud még fejlődni is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Sikerült hozni egy hibát. Volt ott több is. Egyébként nem néztem vissza, de elsőre nekem nem volt egyértelmű, hogy Vini vagy Ceba rontott abban a szituban (ugye emlékszünk egy nem régi Modric passzra is hasonló körülmények között). Azt viszont figyeltem, hogy mikor lement Vini, akkor hogyan fogadta Alonso.gólvonal írta:Nem hinném, hogy az volt az edző kérése, hogy állva várja Ceballos passzát és amikor megelőzik egy helyben állva nézze végig ahogy a kapunk felé vezetik a labdát. És ez nem csak egyszer történt meg.kiserik írta: Vini volt a csatár. Lehet szidni a lila ködtől, de valószínűleg ez volt az edző kérése. Nem véletlen, hogy mindkét meccsen sokáig fenn hagyta. Talán elégedett a munkájával (mert tegnap is melózott rengeteget és 2 gólban is kulcsfontosságú volt).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Mbappe-Rodrygo
---Jude-Fede-Arda
Carreras-Dean-Rudi-TAA
----------TBO
Vini-Mbappe-Rodrygo
---Jude-Fede-Arda
Carreras-Dean-Rudi-TAA
----------TBO
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kb. ennyi. Szerintem tul sokan, tul sokat lattak bele tavaly, de azert “mar” 22 eves, egy remek Nacho szintu 3/4 szamu vedo lehet belole hosszu tavon, semmi tobb. Biztos a birosagi ugye is megviseli es ezert nem teljesen tiszta a feje, de azt meg elso sorban maganak koszonheti, szoval emiatt annyira nem tudom sajnalni.Anthony írta: Hát ja, Asencio azért nem egy Ramos. Fiatal is, hirtelen be lett dobva a mélyvízbe és akar teljesíteni de ezt sokszor túlbuzgósággal, durvaságokkal teszi.
Az látszik, hogy ha vannak rendes védőink mint pl Dean akkor Asencio nem lenne kezdő szint, viszont jó kiegészítő ember és tud még fejlődni is.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem hinném, hogy az volt az edző kérése, hogy állva várja Ceballos passzát és amikor megelőzik egy helyben állva nézze végig ahogy a kapunk felé vezetik a labdát. És ez nem csak egyszer történt meg.kiserik írta: Vini volt a csatár. Lehet szidni a lila ködtől, de valószínűleg ez volt az edző kérése. Nem véletlen, hogy mindkét meccsen sokáig fenn hagyta. Talán elégedett a munkájával (mert tegnap is melózott rengeteget és 2 gólban is kulcsfontosságú volt).
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ja, Asencio azért nem egy Ramos. Fiatal is, hirtelen be lett dobva a mélyvízbe és akar teljesíteni de ezt sokszor túlbuzgósággal, durvaságokkal teszi.
Egyelőre az látszik, hogy a csapat szélességét a szélsők fogják adni, így teljesen felesleges oda Mbappet képzelni. Tegnap a Vini-Fede széllel kezdtünk, de jött a kiállítás és át álltunk 441-re, ahol Vini volt a csatár. Lehet szidni a lila ködtől, de valószínűleg ez volt az edző kérése. Nem véletlen, hogy mindkét meccsen sokáig fenn hagyta. Talán elégedett a munkájával (mert tegnap is melózott rengeteget és 2 gólban is kulcsfontosságú volt).
Asencio egyelőre hozzá, ami vártam tőle. Ő egy jó védő, de ezen a szinten sok a hiányossága. Egy klasszis, tapasztalt védő (Rudi) mellett ezek kevésbé jönnek elő. Ha leszáll a földre és visszavesz a túlzott erőszakosságból (szerint a Ramossal való hasonlítgatások miatt tolja túl), akkor nagyon hasznos kis játékos lesz. Ideje van bőven.
Én jelenleg TAA-tól várok majd nagy javulást (mint tavaly Mbappétól). Pár hónap múlva (december körül ) már jóval több kell tőle ennél.
Asencio egyelőre hozzá, ami vártam tőle. Ő egy jó védő, de ezen a szinten sok a hiányossága. Egy klasszis, tapasztalt védő (Rudi) mellett ezek kevésbé jönnek elő. Ha leszáll a földre és visszavesz a túlzott erőszakosságból (szerint a Ramossal való hasonlítgatások miatt tolja túl), akkor nagyon hasznos kis játékos lesz. Ideje van bőven.
Én jelenleg TAA-tól várok majd nagy javulást (mint tavaly Mbappétól). Pár hónap múlva (december körül ) már jóval több kell tőle ennél.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Mbappe-Rodrygo
---Jude-Fede-Arda
Carreras-Dean-Rudi-TAA
----------TBO
Vini-Mbappe-Rodrygo
---Jude-Fede-Arda
Carreras-Dean-Rudi-TAA
----------TBO
𝐅𝐞𝐝𝐞 𝐕𝐚𝐥𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞: The playing style is quite different. Xabi prefers that we, as midfielders, don’t drop too deep to receive the ball. He encourages us to position ourselves between the lines, where we can receive, turn, and drive forward. There’s also a clear emphasis on maintaining greater control throughout the game.
Véletlenül 3 kkp lőtte a gólokat tegnap. Mondjuk Viniciustól már nehéz elvárni.
Ennek ellenére sem lehet még túl sok következtetést levonni, max, hogy Huijsen bitang jó vétel volt.
A chill guy tablettát pedig betolhatná Asencionak és Rüdinek is.
Véletlenül 3 kkp lőtte a gólokat tegnap. Mondjuk Viniciustól már nehéz elvárni.
Ennek ellenére sem lehet még túl sok következtetést levonni, max, hogy Huijsen bitang jó vétel volt.
A chill guy tablettát pedig betolhatná Asencionak és Rüdinek is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A korai piros miatt ebből a meccsből is nehéz sokat levonni, de azért lehet.
A felállás nekem tetszik, az hogy megvan középen egy vonal, ahol a center mögött ott van Jude és mögötte, jelen esetben Güler kezdett, nagyon jó lesz támadásban. Itt most hiányzott Tchoua a kp-ról sajnos, de azért volt pár jó védekezése a töröknek. G.Garcia is jól játszott. Jelen pillanatban az a véleményem, hogy Endricket kölcsön kell adni és Garcia maradhat a csere, a legtöbb kupa és bajnoki meccsen bőven bevethető, a fejjátéka meg hasznos lehet a nagy meccseken is ha ég a ház. Huijsen nagy fogás volt, bár az első gólnál Ő ragadt be nagyon csúnyán, de hát 2. meccse itt.
Amik viszont nem tetszettek, és ebből van pár...Vinicius. Nem tudom, hogy lehet erre azt mondani, hogy jól játszott. Jó volt mondjuk egy gyenge szélsőhöz képest. Lassú. Nem védekezik. Konkrétan a centerünknek kell hátrébb játszania ha nincs nálunk a labda mert elöl sétálgat. Alapból emberhátrányban voltunk, de Ő csak nézte ahogy 8 emberre támadnak és mennek el mellette. Xabi focija vele nem fog működni úgy ahogy működhetne ez fix. Amikor meg nála a labda, meghúzza befele és vagy a védőbe lövi vagy ki a stadionból. Nem tudom mi történt vele, de mint aki az összes skilljét elveszítette. Amikor eszébe jutott, hogy hoppá, lehet passzolni a bent álló üres társaknak egyből lőttünk is egy gólt. Nála egész biztos fejben vannak a legnagyobb problémák és eddig semmi jelét nem mutatja annak, hogy ezen változtatni szeretne. A másik problémás elem az Fran Garcia. Szegény nagyon igyekszik, de nála a képeségek hiányoznak ahhoz, hogy jó legyen. Nem tud sem védekezni, sem támadni igazán. Arra a posztra kell az upgrade.
A másik ami nekem furcsa és ez belegondolva inkább jó, mint rossz, de biztos edzői dolog, az Trent. Azt hittem Ő inkább fog felfele menni a támadással, de eddig úgy néz ki h inkább hátrébb marad osztogatnni és így oda tud érni a védekezésbe.
A legjobb kezdőnkben valszeg jelenleg inkább Rüdiger van a védelemben. Carvajal lesz majd nagy kérdés és hogy a balosra kit tudunk hozni. A kp-n jelenleg inkább Ceba, mint Güler, de ketten megoldják. Elöl így látatlanban is azt mondom, jelenleg a legjobb egy MBappe-Garcia-Brahim lenne.
A felállás nekem tetszik, az hogy megvan középen egy vonal, ahol a center mögött ott van Jude és mögötte, jelen esetben Güler kezdett, nagyon jó lesz támadásban. Itt most hiányzott Tchoua a kp-ról sajnos, de azért volt pár jó védekezése a töröknek. G.Garcia is jól játszott. Jelen pillanatban az a véleményem, hogy Endricket kölcsön kell adni és Garcia maradhat a csere, a legtöbb kupa és bajnoki meccsen bőven bevethető, a fejjátéka meg hasznos lehet a nagy meccseken is ha ég a ház. Huijsen nagy fogás volt, bár az első gólnál Ő ragadt be nagyon csúnyán, de hát 2. meccse itt.
Amik viszont nem tetszettek, és ebből van pár...Vinicius. Nem tudom, hogy lehet erre azt mondani, hogy jól játszott. Jó volt mondjuk egy gyenge szélsőhöz képest. Lassú. Nem védekezik. Konkrétan a centerünknek kell hátrébb játszania ha nincs nálunk a labda mert elöl sétálgat. Alapból emberhátrányban voltunk, de Ő csak nézte ahogy 8 emberre támadnak és mennek el mellette. Xabi focija vele nem fog működni úgy ahogy működhetne ez fix. Amikor meg nála a labda, meghúzza befele és vagy a védőbe lövi vagy ki a stadionból. Nem tudom mi történt vele, de mint aki az összes skilljét elveszítette. Amikor eszébe jutott, hogy hoppá, lehet passzolni a bent álló üres társaknak egyből lőttünk is egy gólt. Nála egész biztos fejben vannak a legnagyobb problémák és eddig semmi jelét nem mutatja annak, hogy ezen változtatni szeretne. A másik problémás elem az Fran Garcia. Szegény nagyon igyekszik, de nála a képeségek hiányoznak ahhoz, hogy jó legyen. Nem tud sem védekezni, sem támadni igazán. Arra a posztra kell az upgrade.
A másik ami nekem furcsa és ez belegondolva inkább jó, mint rossz, de biztos edzői dolog, az Trent. Azt hittem Ő inkább fog felfele menni a támadással, de eddig úgy néz ki h inkább hátrébb marad osztogatnni és így oda tud érni a védekezésbe.
A legjobb kezdőnkben valszeg jelenleg inkább Rüdiger van a védelemben. Carvajal lesz majd nagy kérdés és hogy a balosra kit tudunk hozni. A kp-n jelenleg inkább Ceba, mint Güler, de ketten megoldják. Elöl így látatlanban is azt mondom, jelenleg a legjobb egy MBappe-Garcia-Brahim lenne.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ez teljesen jogos. Én biztos, hogy próbálgatnám még ott. Szerintem ez az év lehet neki az áttörés.Galacticos írta: Azert az hogy guler sulytalan volt meg keveset adott vedekezesbe abba szamoljatok bele hogy vegig emberhatranyba voltunk es pont mellole lett kiveve tchouameni es hatrarakva.
Az nagyon jó még, hogy tényleg forgatva lesznek, ez már most látszik. Az, hogy akkor jött az utolsó két csere, amikor Carlonál az első néhány szokott, az már hatalmas felüdülés.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4