??de.. nincs gól..azért gól nélkül...
1-0ra nyert a csapat
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 29., szerda 17:31
??de.. nincs gól..azért gól nélkül...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. január 29., szerda 17:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 29., szerda 16:45
Ne tedd.addig amíg következetesen,logikusan leírod a véleményed,addig vagy egyéniség.Nyilván ütköznek a meglátások,olykor,de ilyen a világ....nem érthetünk mindenbe egyet,mert akkor jönne a birkaeffektus,ami lezüllesztené ezt a fórumnak nevezett,platformot...Volt, hogy leírtam a véleményem, és más nem osztotta azt, ebből pedig vannak a nézeteltérések(ilyen amúgy egy fórum ezt tudom...). Amit én speciel próbálok kerüln
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 29., szerda 16:09
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. január 29., szerda 16:07
én is jó sokáig ezt hittem, de ez nem így van, meg lett mondvaGéci, ha továbbra is olyan mondatokat írsz, hogy "hülyének leszek nézve", akkor tényleg hülyének fogunk nézni. Nem használunk magyarban szenvedő mondatot.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 16:01
Értem... Csak én ide dumálni járok fel, és informálódni magas szinten kedvenc csapatomról (ez azért lényeges, mert régen kb annyira voltam képben dolgokkal mint azok akik elvakultan vélekednek a boookon és csak a meccseket néztemKerlon írta:Géci, ha továbbra is olyan mondatokat írsz, hogy "hülyének leszek nézve", akkor tényleg hülyének fogunk nézni. Nem használunk magyarban szenvedő mondatot.Amúgy egyetértel veletek. Tavaly az u21es csapatban is nagy területet játszott be, meg valamikor csereként is. Amúgy már előre játékban is többet vállal és nem csak a tutit húzza meg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 29., szerda 15:39
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. január 29., szerda 14:49
Engem kicsit nyugtalanít is a dolog, mert CR-nek nem a tegnapi volt az egyetlen ilyen meccse. Gyakorlatilag egész hónapban hadilábon áll a befejezéssel, de reméljük ez csak azért van, mert jelenleg a védekezés javítása a cél edzésekenGéci írta:Pontosan! Tegnap én magam is megjegyeztem, hogy az átlag 20+ kapura lövés az megvan (valaki megjegyezte, hogy amióta nem kapunk gólt, keveset rúgunk), csak nincs szerencsénk és nem mennek be a helyzetek...Realista24 írta:A tegnapi lehetett volna simább egyébként, ha CR jobban koncentrál. Csak az első félidőben volt három helyzete, amikből más meccseken egyet, de lehet kettőt is bever.
CS0ki írta:Hiába, nincs Benzema, nincs gól se...![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 14:35
Nem mertem eddig leírni, mert féltem, hogy hülyének leszek nézve, de így már ha ketten leszünk annyira nem gázCS0ki írta:Illara egyébként mutatott pár szép megindulást tegnap, már-már olyan modricosan közlekedett az ellenfél védői között. Ami jó hír, mert sosem árt, ha nem csak az Alonso szerű, statikus játékot képes hozni, hanem ha kell, meg is tudja húzni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 29., szerda 14:19
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 29., szerda 14:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:53
Pontosan! Tegnap én magam is megjegyeztem, hogy az átlag 20+ kapura lövés az megvan (valaki megjegyezte, hogy amióta nem kapunk gólt, keveset rúgunk), csak nincs szerencsénk és nem mennek be a helyzetek...Realista24 írta:A tegnapi lehetett volna simább egyébként, ha CR jobban koncentrál. Csak az első félidőben volt három helyzete, amikből más meccseken egyet, de lehet kettőt is bever.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 29., szerda 11:31
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:13
Igen igazad van... Ez erre a jobb kifejezésM1Ö írta:Nevezzük inkább stabilnak, mert abszolút nem deffenzív. Mi irányítjuk a meccseket, birtokoljuk a labdát, ezt nem lehet deffenzív játéknak nevezni. A többivel viszont egyet értek.Géci írta:Amitől sokan tartottak, hogy Carló játéka defenzív lesz bekövetkezett, de amire sokan nem számítottak az az, hogy a szép játék is megvan, és támadásokban is jók vagyunk.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. január 29., szerda 11:01
Nevezzük inkább stabilnak, mert abszolút nem deffenzív. Mi irányítjuk a meccseket, birtokoljuk a labdát, ezt nem lehet deffenzív játéknak nevezni. A többivel viszont egyet értek.Géci írta:Amitől sokan tartottak, hogy Carló játéka defenzív lesz bekövetkezett, de amire sokan nem számítottak az az, hogy a szép játék is megvan, és támadásokban is jók vagyunk.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 10:01
Nagy csapatok ellen, gondolok itt az AtMa-ra meg a barcára 1 barcától 2 gólt kaptunk... 18 gólt kaptunk a bajnokságba a kis és közép csapatoktól. Most így fejből tudnám mondani az Osasunát (2), Villareal (2), Rayo ellen is kaptunk, de lehetne sorolni... Ahogy Realista mondta:tubatibi írta:Ne feledjük az igazi erőfelmérők még csak most következnek....(Bilbao ellen idegenben, kupa elődöntő) ha azokat is kapott gól nélkül vagy maximum egy kapott góllal letudjuk hozni, nagyon elégedettek lehetünk.
![]()
Muszáj nyerni Bilbao-ban, más nem elfogadható!!!
Realista24 írta:És most ez független attól, hogy az ellenfelek milyen szintet képviselnek, mert korábban az ilyen csapatoktól is rendre kaptunk gólokat, és paráztunk, hogy vajon egy-egy beadás után mi lesz.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 29., szerda 9:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 9:34
Adom! Tegnap pedig Matt szépen meg is fogalmazta ezt, azzal, hogy a kupákat nem azok nyerik akik 5-2 meg 4-2-re nyernek, és ebbe van valami... Amitől sokan tartottak, hogy Carló játéka defenzív lesz bekövetkezett, de amire sokan nem számítottak az az, hogy a szép játék is megvan, és támadásokban is jók vagyunk. Idő kérdés, hogy mikor szokik össze a csapat az új rendszerben, mert azért vannak még apró hibák a játékba, főleg a támadásoknál...Realista24 írta:Egy teljes hónap kapott gól nélkül, különösebb kommentárt nem érdemel. Ami viszont igen, az a múltkorában írt egyik hír, hogy még lehetőségük is alig akadt az ellenfeleknek. És most ez független attól, hogy az ellenfelek milyen szintet képviselnek, mert korábban az ilyen csapatoktól is rendre kaptunk gólokat, és paráztunk, hogy vajon egy-egy beadás után mi lesz.
Tetszik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 9:24
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem