Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 21:39

Vallejo × Jacobo

Hamid :lol:

Remélem összeállnak még ezen a maradék két meccsen a beltenyésztett ikreink.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » Tegnap, 16:31

Nemhiába Jacobo a Castilla 3. legjobb góllövője...nyilván a meccseket nem láttuk, de a tegnapiból kiindulva, gondolom tud a kapu elé érkezni a beadásokra. Pedig aztán a Castillában is kihagyta az első 18 fordulót! (1x volt 70 perce), tavasszal tért vissza és egyből visszatették a kezdőbe - fel is javult a Castilla! 18 meccsen 1 vereség! Ha nincs a szar ősz, lehet a feljutásért mentek volna... Hiszen az első 18 meccsen 4x nyertek csak!

Tegnapihoz még :
Kéne végre újra egy B csapat, mint anno. Isco, Lucas, Morata, Asensio, Nacho, James, ők játszottak a bajnokságban, és hozták az élvezetes, szép meccseket jó volt leülni megnézni őket!

Xabi remélem szép fokozatosan azon lesz, hogy a két spanyol gyerek összeálljon. A 3 kórházszökevény ha nem megy (mármint Alaba, és Militao) akkor padon elülnek. De mindenképp a 2 spanyolnak kéne kezdenie + rüdiger. De ő előbb gyógyuljon meg teljesen!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » Tegnap, 16:20

gutihaz14 írta: ne lassunk tobbet szerintem ebbe a jacoboba, nyurga vekony tobbszor kellett asenak kisegitenie mert elmerte a labda ivet. nekem nem tetszett a jateka, nyilvan total lampalazas volt de nem lattam benne azt mint amit latni lehetett ase berobbanasanal
a 3 Castillás kh közül Joan a legtehetségesebb, még csak 17 éves, őt kéne használni Asencio mellett :hmmm:

Jacoboval én nem számolnék komolyabban, főleg hogy jön Huijsen, és reméljük Alaba távozik
de akkor is még itt lesz Militao...

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » Tegnap, 16:04

Andy33 írta: Szerintem ez a szezon amióta fan vagyok / nagyon rég/ az egyik legpocsékabb, főleg nézni, h a világ legjobbjai így leamortizálják magukat. Nem futnak, nincs kreatív játék a rendszerben és ez nem csak a sok mérkőzések miatt van, hanem az edző miatt is. Mondhatjuk, h sok a mérkő, akkor más csapatok miért vernek meg minket. Olyan isevan aki 4szer egy szezonban akinek a nevét nem írjuk le. bal bekk 20as fg felfut baloldalon aztán visszapasszol, nem tud beadni labdát, ugyan jobb oldal lv, nincs rendes irányító aki beüti a labdát mint Kroos. Nem gondolta vna, h ennyire hiányozni fog. Nem beszélve arról , h rossz felfogásban játszunk, vj az egyik legmegosztóbb játékos, rányomja az egész csapatra a bélyegét!
Azért reménykedem h XA rendet rak az öltözőben, a fejekben és a pályán is!
Hajrá Real Madrid!!!!
Egyetértek.

Emlékszem még a VL vagy BS időszakra is, de ott azért PG meg TG futkározott a középpályán, nem JB vagy FV.

Talán CA és FP sem gondolta, hogy ennyire lealjasodunk erre a szezonra, de ha ez kell ahhoz, hogy jöjjön XA és legyen egy kis megújulás, hát akkor legyen.

:mrgreen: :mrgreen:

Andy33
Kedvenc játékosaid: Bellingham, Rodrigo,

HozzászólásSzerző: Andy33 » Tegnap, 15:46

Szerintem ez a szezon amióta fan vagyok / nagyon rég/ az egyik legpocsékabb, főleg nézni, h a világ legjobbjai így leamortizálják magukat. Nem futnak, nincs kreatív játék a rendszerben és ez nem csak a sok mérkőzések miatt van, hanem az edző miatt is. Mondhatjuk, h sok a mérkő, akkor más csapatok miért vernek meg minket. Olyan isevan aki 4szer egy szezonban akinek a nevét nem írjuk le. bal bekk 20as fg felfut baloldalon aztán visszapasszol, nem tud beadni labdát, ugyan jobb oldal lv, nincs rendes irányító aki beüti a labdát mint Kroos. Nem gondolta vna, h ennyire hiányozni fog. Nem beszélve arról , h rossz felfogásban játszunk, vj az egyik legmegosztóbb játékos, rányomja az egész csapatra a bélyegét!
Azért reménykedem h XA rendet rak az öltözőben, a fejekben és a pályán is!
Hajrá Real Madrid!!!!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » Tegnap, 15:43

Hányadik meccse volt Jacobonak, 3?

2 rossz és egy jó, még korai ítéletet mondani, ha negyede annyit szerencsétlenkedik mint lv vagy mendy idén akkor el lehet felejteni. Mindenesetre valószínűleg kölcsönadjuk vagy eladjuk mert Alaba és Militao is inkább kitölti a szerződését, felváltva talán használhatóak lesznek negyedik számúnak, de sokat már nem érdemes tőlük várni

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » Tegnap, 15:00

RaúlCF írta: tegnap élete meccsét játszotta Jacobo. megmentette a meccset de biztos nem lesz itt bármilyen játékos. amilyen nagy mamlasz ahhoz képest a test test elleniben kifejezetten gyenge. megmutatta magát valaki biztos elviszi de nem kell masiát játszani és mindenkibe Maldinit látni.
Élete élménye volt, a sok lámpaláz után visszakapta az élettől siker formájában. Összességében annyi lesz ebből, hogy valaki 500ezer euró helyett 800ert vagy 1 misiert veszi meg nyáron az elsoosztalyba.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » Tegnap, 14:58

tegnap élete meccsét játszotta Jacobo. megmentette a meccset de biztos nem lesz itt bármilyen játékos. amilyen nagy mamlasz ahhoz képest a test test elleniben kifejezetten gyenge. megmutatta magát valaki biztos elviszi de nem kell masiát játszani és mindenkibe Maldinit látni.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » Tegnap, 14:54

Abszolút nem bántva azt a kisgyereket, aki a lefújás előtt 20 mp-cel mentette meg otthon a seggünket, de ő (is) az a fajta, akiben ha többet látunk, fix első osztályú percekért kölcsön kell adni valahova. A megilletődöttsége/sutasága az első meccseken teljesen átjött, meglehetősen ingatag pont volt, az én szememben még nagyon messze van az első kerettől.

Klub vb-re nyilván menjen, de aztán ősztől kölcsön és derüljön ki, hogy MG vagy Blanco a srác.

Csucsun kívül max még Vini az, aki tegnaphoz képest esetleg pályára léphet vasárnap?

A tegnapi Endrick produkció sem volt túl veretes, persze ilyen felforgatott csapattal őt sem fair elővenni, de játsszon csak, kellenek a percek. Örülnék, ha valami erősebb csapat lenne mögötte. Ha örömfocit nem is várok, de a lehetőségkez/sérültekhez képest azért zárjuk le jól a szezont.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » Tegnap, 12:56

Pad'em írta:
Steve írta:

Szerintem itt mindenki csak szórakozik a dolgon és örül a srác sikerélményének. Én legalábbis biztosan.
Micsoda, szórakozás? Kerdezd Davidét.

Jacobo Ramón holds special weight for 3 people at Madrid:

• Alaba - strengthened ties during their recovery
• Rüdiger - his mentor
• Davide Ancelotti - who believes he can become a world-class CB. @diarioas
Remélem Davidenak igaza lesz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » Tegnap, 10:12

Amugy ha emlekeztek 21-22es szezonban City elleni visszavagon is beallt Vallejo is kifejezetten jo felorat hozott le. Szerintem tobb volt ebben a sracban, csak sose kapta meg a rendszeres lehetoseget itt. Iden is jatszhatott volna sokkal tobbet, de mar mindegy.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 10:09

Steve írta:
gutihaz14 írta: ne lassunk tobbet szerintem ebbe a jacoboba, nyurga vekony tobbszor kellett asenak kisegitenie mert elmerte a labda ivet. nekem nem tetszett a jateka, nyilvan total lampalazas volt de nem lattam benne azt mint amit latni lehetett ase berobbanasanal
Szerintem itt mindenki csak szórakozik a dolgon és örül a srác sikerélményének. Én legalábbis biztosan.
Micsoda, szórakozás? Kerdezd Davidét.

Jacobo Ramón holds special weight for 3 people at Madrid:

• Alaba - strengthened ties during their recovery
• Rüdiger - his mentor
• Davide Ancelotti - who believes he can become a world-class CB. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 10:07

Babinho írta: semennyire nem tűnik már légiesnek és könnyednek mint az elején, olyan mintha mindig plusz súlyt cipelne
Na igen én is akartam írni már, hogy a tavaly őszi Zidaneos mozgása nagyon eltűnt idénre. Biztos benne van a válla, meg nyilván már figyelnek is rá jobban. Emellé sokszor volt görcsös idén, fejben is elment az első szezonos hypetól szerintem a szerepével se volt elégedett. Voltak hírek, hogy nem mindig teljesítette a csapat Ancelotti meccs előtti kéréseit, sztem ő lehetett az egyik renitens, annyira akart menni előre gólokat szerezni. Xabi első dolgai közt lesz letisztázni mit vár tőle.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » Tegnap, 10:01

Senki nem vár szerintem egy top Pepe vagy top Varane szintet.

Ha lenne valami majd a srácnól később, az csak bónusz.

Asenciot viszont nyomatni kell kezdőként folyamatosan,amennyit lehet.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 9:26

Bellinghamnél komoly gondok vannak. Szerintem a válla csak az egyik probléma. Mentálisan sem oké, és nekem ez sem tetszik...
nem kellett volna a sokkilometeres nemberrel kezdeni.
semennyire nem tűnik már légiesnek és könnyednek mint az elején
mert sosem volt az, nem is ertem miert zidane-hoz hasonlitotta par ember.
Tehát nem csak az edzés minőségét kritizálom, egyszerűen túl sok a meccs.
mire kapja ugye jopar ember a klubnal a fizetest....
thereisonly1ronaldo

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » Tegnap, 9:21

100% egyetértek Babinho, szerintem már március környékén írtam, hogy nála valami nagyon nem oké fizikálisan, semmi nem indokolja, h ennyire visszaessen már tavasz elejére, miközben nem volt több játékperce akkor, mint más hasonló poszton játszó embernek (köszönhetően a BL+ bajnokság eltiltásainak).
Nekem az volt az ijesztő, h ugyanaz a mintázat volt tavaly is.
Ezt meg tegnap akartam beírni az egyik támadásunknál mikor a 16-osnál forgolódott jobbra-balra, h borzasztó nézni, mint akire rákötöttek 10 kg plusz súlyt.
Remélem csak a felkészítése csúszott nagyon szét, de nekem azért fura, hogy fiatalon ennyire leereszt a fizikuma március-áprilisra, amikor elvileg a csúcsformának kéne lennie.
Ha jövőre is ez lesz, akkor komoly bajok lesznek a karreirjére nézve, mert ha nagyon őszinték vagyunk, 1 éve semmi igazán extrát nem mutat, idén tavasszal kifejezetten -1 ember volt sokszor.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » Tegnap, 9:02

Értékeljem a meccset?
Vallejo mester 0-1-nél állt be...

Ancelotti állásába került, hogy nem játszott a szezonban :salute: :lol:

Jó foca volt. Modric tanár, Arda tanár, Mbappé tanár.
Bellinghamnél komoly gondok vannak. Szerintem a válla csak az egyik probléma. Mentálisan sem oké, és nekem ez sem tetszik...
2025.05.
https://www.instagram.com/p/DH67SkIiv2L/?img_index=7
2023. nyara - amikor leigazoltuk
https://www.instagram.com/p/CuhubC2ob_A/?img_index=1
Sokkal nagyobb az izomtömeg, nekem a mozgása változott meg, sokkal kötöttebb, semennyire nem tűnik már légiesnek és könnyednek mint az elején, olyan mintha mindig plusz súlyt cipelne (nem úgy értem, hogy túlsúlyos...), és szerintem a sebessége is csökkent minimálisan.
Én nem csak a vállának tudom be a visszaesést.

De ez nem csak rá jellemző, mindenki lassult egy kicsit, sem Vininél, sem Fedénél (hogy a leggyorsabbakat említsem), nem látni a fürgeséget. A végsebesség még talán meg is van, de nem lendületesek annyira mint régen, persze ennyi meccs mellett ez csoda is lenne. Tehát nem csak az edzés minőségét kritizálom, egyszerűen túl sok a meccs.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » Tegnap, 8:12

ne lassunk tobbet szerintem ebbe a jacoboba, nyurga vekony tobbszor kellett asenak kisegitenie mert elmerte a labda ivet. nekem nem tetszett a jateka, nyilvan total lampalazas volt de nem lattam benne azt mint amit latni lehetett ase berobbanasanal
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » Tegnap, 7:40

Cubarsi: 77 meccs/1gol
Jacobo: 215 perc/1 gol