Hamid

Remélem összeállnak még ezen a maradék két meccsen a beltenyésztett ikreink.
HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 21:39
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » Tegnap, 16:31
HozzászólásSzerző: Jim » Tegnap, 16:20
a 3 Castillás kh közül Joan a legtehetségesebb, még csak 17 éves, őt kéne használni Asencio mellettgutihaz14 írta: ne lassunk tobbet szerintem ebbe a jacoboba, nyurga vekony tobbszor kellett asenak kisegitenie mert elmerte a labda ivet. nekem nem tetszett a jateka, nyilvan total lampalazas volt de nem lattam benne azt mint amit latni lehetett ase berobbanasanal
HozzászólásSzerző: tomi_b » Tegnap, 16:04
Egyetértek.Andy33 írta: Szerintem ez a szezon amióta fan vagyok / nagyon rég/ az egyik legpocsékabb, főleg nézni, h a világ legjobbjai így leamortizálják magukat. Nem futnak, nincs kreatív játék a rendszerben és ez nem csak a sok mérkőzések miatt van, hanem az edző miatt is. Mondhatjuk, h sok a mérkő, akkor más csapatok miért vernek meg minket. Olyan isevan aki 4szer egy szezonban akinek a nevét nem írjuk le. bal bekk 20as fg felfut baloldalon aztán visszapasszol, nem tud beadni labdát, ugyan jobb oldal lv, nincs rendes irányító aki beüti a labdát mint Kroos. Nem gondolta vna, h ennyire hiányozni fog. Nem beszélve arról , h rossz felfogásban játszunk, vj az egyik legmegosztóbb játékos, rányomja az egész csapatra a bélyegét!
Azért reménykedem h XA rendet rak az öltözőben, a fejekben és a pályán is!
Hajrá Real Madrid!!!!
HozzászólásSzerző: Andy33 » Tegnap, 15:46
HozzászólásSzerző: realistahuni » Tegnap, 15:43
HozzászólásSzerző: kodo » Tegnap, 15:00
Élete élménye volt, a sok lámpaláz után visszakapta az élettől siker formájában. Összességében annyi lesz ebből, hogy valaki 500ezer euró helyett 800ert vagy 1 misiert veszi meg nyáron az elsoosztalyba.RaúlCF írta: tegnap élete meccsét játszotta Jacobo. megmentette a meccset de biztos nem lesz itt bármilyen játékos. amilyen nagy mamlasz ahhoz képest a test test elleniben kifejezetten gyenge. megmutatta magát valaki biztos elviszi de nem kell masiát játszani és mindenkibe Maldinit látni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » Tegnap, 14:58
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » Tegnap, 14:54
HozzászólásSzerző: Steve » Tegnap, 12:56
Remélem Davidenak igaza lesz.Pad'em írta:Micsoda, szórakozás? Kerdezd Davidét.Steve írta:
Szerintem itt mindenki csak szórakozik a dolgon és örül a srác sikerélményének. Én legalábbis biztosan.
Jacobo Ramón holds special weight for 3 people at Madrid:
• Alaba - strengthened ties during their recovery
• Rüdiger - his mentor
• Davide Ancelotti - who believes he can become a world-class CB. @diarioas
HozzászólásSzerző: Sierra » Tegnap, 10:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 10:09
Micsoda, szórakozás? Kerdezd Davidét.Steve írta:Szerintem itt mindenki csak szórakozik a dolgon és örül a srác sikerélményének. Én legalábbis biztosan.gutihaz14 írta: ne lassunk tobbet szerintem ebbe a jacoboba, nyurga vekony tobbszor kellett asenak kisegitenie mert elmerte a labda ivet. nekem nem tetszett a jateka, nyilvan total lampalazas volt de nem lattam benne azt mint amit latni lehetett ase berobbanasanal
HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 10:07
Na igen én is akartam írni már, hogy a tavaly őszi Zidaneos mozgása nagyon eltűnt idénre. Biztos benne van a válla, meg nyilván már figyelnek is rá jobban. Emellé sokszor volt görcsös idén, fejben is elment az első szezonos hypetól szerintem a szerepével se volt elégedett. Voltak hírek, hogy nem mindig teljesítette a csapat Ancelotti meccs előtti kéréseit, sztem ő lehetett az egyik renitens, annyira akart menni előre gólokat szerezni. Xabi első dolgai közt lesz letisztázni mit vár tőle.Babinho írta: semennyire nem tűnik már légiesnek és könnyednek mint az elején, olyan mintha mindig plusz súlyt cipelne
HozzászólásSzerző: Steve » Tegnap, 10:01
Szerintem itt mindenki csak szórakozik a dolgon és örül a srác sikerélményének. Én legalábbis biztosan.gutihaz14 írta: ne lassunk tobbet szerintem ebbe a jacoboba, nyurga vekony tobbszor kellett asenak kisegitenie mert elmerte a labda ivet. nekem nem tetszett a jateka, nyilvan total lampalazas volt de nem lattam benne azt mint amit latni lehetett ase berobbanasanal
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 9:26
nem kellett volna a sokkilometeres nemberrel kezdeni.Bellinghamnél komoly gondok vannak. Szerintem a válla csak az egyik probléma. Mentálisan sem oké, és nekem ez sem tetszik...
mert sosem volt az, nem is ertem miert zidane-hoz hasonlitotta par ember.semennyire nem tűnik már légiesnek és könnyednek mint az elején
mire kapja ugye jopar ember a klubnal a fizetest....Tehát nem csak az edzés minőségét kritizálom, egyszerűen túl sok a meccs.
HozzászólásSzerző: J. Dee » Tegnap, 9:21
HozzászólásSzerző: Babinho » Tegnap, 9:02
HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 8:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » Tegnap, 8:12
HozzászólásSzerző: realbeckham » Tegnap, 7:40
Jelenlévő fórumozók: 57 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem