Semmi baj nincs ha megfáradt. Ő maga mondta. De akkor minek idehozni egy megfáradt edzőt amikor itt kemény munka kell jövőre Flick ellen?istimester írta: Klopp 23 évig megszakítás nélkül edzősködött, amit zömmel a Bundesligában és a PL-ben töltött el. Volt ott azért német bajnoki és kupagyőzelem meg egy Bayern elleni BL-döntő is. Nem valami újhullámos edző, mindjárt hatvan éves. Ennyi év után azért jogosan meg lehet fáradni..
Egyébként a Xabi + Raúl kettőst preferálom![]()

Edző és vezetőség
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Xavi isBLevi96 írta:Ugy rémlik Raul nem a legsikeresebb, Arbeloa viszont igen, de Guti is munka nélkül vanistimester írta: Egyébként a Xabi + Raúl kettőst preferálom![]()
![]()
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ugy rémlik Raul nem a legsikeresebb, Arbeloa viszont igen, de Guti is munka nélkül vanistimester írta: Egyébként a Xabi + Raúl kettőst preferálom![]()

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Klopp 23 évig megszakítás nélkül edzősködött, amit zömmel a Bundesligában és a PL-ben töltött el. Volt ott azért német bajnoki és kupagyőzelem meg egy Bayern elleni BL-döntő is. Nem valami újhullámos edző, mindjárt hatvan éves. Ennyi év után azért jogosan meg lehet fáradni..RaúlCF írta: Klopp egész image arra épült, hogy a munkásosztály embere nem sztárokkal sztár csapatokkal hanem dolgos emberekkel küzd a gonosz gigászok ellen. Majd ezt szembeköpve elment németország focijában a legjobban utált szervezethez a red bullhoz szembeköpve magát. A Liverpoolban már totál kiégett emellett az idegbeteg ugráló üvöltöző feje nekem nem hiányzik innen. Ha Liverpoolban így kikészült akkor itt mi lenne egy ilyen év utáni resetnél? Azt se felejtsük el, hogy nyert pár dolgot a Liverpoolban de a regnálása fele alulteljesítés volt. És itt nem a kezdetekre gondolok amikor egy szarkupacból csinált csapatot és nem az űr City elleni harcra. Már a felépített erős csapattal is 3-ik 4-ik helyek, se liga se FA kupa se ligakupa semmi évek volt a fele. Ha már váltunk akkor váltsunk rendesen és ne kiégett emberekbe kapaszkodjunk.
Egyébként a Xabi + Raúl kettőst preferálom

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Egyszerű a képlet. Kizúgtunk, úgyhogy most élénk érdeklődés tárgya a klub jövője. Ez adja el most lapokat/kattintasokat. Minden hülyeséget kitalálnak, írnak, 95%-a valótlan. Megírtak már mindent, még az ellenkezőjét is. Érdekes olvasni ezeket, jár az ember agya, hogy mi legyen, de kétlem, hogy most fog eldőlni bármi. Nyárig csak tippelni lehet. Hacsak nem jön a kupadöntő után a hivatalos.
Meglátjuk, kíváncsi vagyok, akár Klopp, akár Xabi, akár más. De kell egy szemléletváltás felsőbb szinteken is. Kellenek a sztárok, de kell melléjük a hosszútávú vízió, projekt is, amiben az edzőnek nagyobb szava kell legyen.
Meglátjuk, kíváncsi vagyok, akár Klopp, akár Xabi, akár más. De kell egy szemléletváltás felsőbb szinteken is. Kellenek a sztárok, de kell melléjük a hosszútávú vízió, projekt is, amiben az edzőnek nagyobb szava kell legyen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Nem látok semmi realitást abban, hogy Carlo maradjon, hiába szeretne. Imádom az öreget és nagyon hálás vagyok neki az eddigi eredményei miatt, de itt a vége. Remélem Perez is így látja.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Adja majd a tanácsokat Xabinak: "Hidd el Lukács-Alaba szél kell a barca ellen, nekem nem jött be, de neked működni fog"*mint tanácsadó...remélem legalábbis.
Menejen a Brazilokhoz. Szerintem az se fog működni amúgy, mert a mostani Brazil válogatott egy raklap szar, de hátha hehe agyvérzést kap cserébe, az is valami.

-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali------------Neves
Cherki----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali------------Neves
Cherki----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- nzooli93
*mint tanácsadó...remélem legalábbis.ELSiete írta:BREAKING: Carlo Ancelotti has informed Brazil that he wants to STAY at Real Madrid. @marca
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Klopp egész image arra épült, hogy a munkásosztály embere nem sztárokkal sztár csapatokkal hanem dolgos emberekkel küzd a gonosz gigászok ellen. Majd ezt szembeköpve elment németország focijában a legjobban utált szervezethez a red bullhoz szembeköpve magát. A Liverpoolban már totál kiégett emellett az idegbeteg ugráló üvöltöző feje nekem nem hiányzik innen. Ha Liverpoolban így kikészült akkor itt mi lenne egy ilyen év utáni resetnél? Azt se felejtsük el, hogy nyert pár dolgot a Liverpoolban de a regnálása fele alulteljesítés volt. És itt nem a kezdetekre gondolok amikor egy szarkupacból csinált csapatot és nem az űr City elleni harcra. Már a felépített erős csapattal is 3-ik 4-ik helyek, se liga se FA kupa se ligakupa semmi évek volt a fele. Ha már váltunk akkor váltsunk rendesen és ne kiégett emberekbe kapaszkodjunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Abszolút támogatnám Kloppot, talán jobban is, mint Xabit.
Sokkal tapasztaltabb, komoly tekintélye van, taktikailag is erős. A Poolnál is megoldotta úgy a középpályát, hogy csak melósai voltak, irányító nélkül.
Itt nem kutyaütőkből kéne felépíteni évek alatt egy normális keretet, hanem már van egy elég jó alapanyag, amin csak csiszolni kell.
De a melegítőszettet valóban cserélje le öltönyre, az a stílus nekem se jön be
Sokkal tapasztaltabb, komoly tekintélye van, taktikailag is erős. A Poolnál is megoldotta úgy a középpályát, hogy csak melósai voltak, irányító nélkül.
Itt nem kutyaütőkből kéne felépíteni évek alatt egy normális keretet, hanem már van egy elég jó alapanyag, amin csak csiszolni kell.
Pedig Viniciusnak talán pont néhány "idegbeteg" lecseszésre lenne szüksége a pátyolgatás helyett.Csak Klopp ne, nekem nemjon be ez az idegbeteg stilusa.
De a melegítőszettet valóban cserélje le öltönyre, az a stílus nekem se jön be

- Pad'em
15-20 milliót vár a Bayer Xabiért ha idén nyáron távozna a Sky szerint. Még nem kerestük őket, Xabi képviselőivel viszont nem rég volt találkánk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
“It’s a sad moment for the club and for Ancelotti. He’s not stupid, he’s aware that his adventure is ENDING.” @SERDeportivos
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Xabi lesz, de ha nem akkor nem tudom ki lehetne. Emeryt mint edzőt szeretem, de szerintem neki nem való nagy csapat tele sztárokkal.Faust írta: Befigyel jovore egy random nyomorek, mint anno Lopetegui, mark my words.![]()
- Pad'em
Excl | New rumours linking Jürgen #Klopp with Real Madrid and Brazil. His top agent, Marc Kosicke, told us for Sky:Pad'em írta:Az volt a hír tegnap, hogy két csapatért hagyná ott a Red Bullt, a brazil válogatott és a Real. Egy brazil sportlap a forrás, úgyhogy kb 0,001%-ot adnék rá. Xabi lesz úgyis.ferni írta:
Ha egy Real Madrid keres ilyen kerettel, azért fix minimum átgondolja.
“Jürgen is very happy with his new role as Head of Global Soccer at Red Bull.”
Understand there continues to be concrete interest and enquiries about Klopp from top clubs and several federations. However, Klopp still has no intention of taking on a head coach role next season – not even at Real Madrid or with Brazil.
Xabi #Alonso remains Real’s top target.
@SkySportDE
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Befigyel jovore egy random nyomorek, mint anno Lopetegui, mark my words.

- nzooli93
Ezt sokszor írták idén,hogy ezért se lehet nálunk rotalni,mert a kozonseg a sztárokra kíváncsi,de szerintem ez teljes mértékben nem allja meg a helyét. Madridban is imadjak a tehetsegeket,fiatalokat, Gulert es Endricket is nagyon szeretik a spanyolok, szoval szerintem ezzel se lenne gond. Vini is 0rol lett felépítve, es az ilyen sztorit imádják Madridban is. Es egy James,Hazard,Bale is siman maradhatott pados,hiaba a név,meg a reklam. Szurkolókat végső soron a siker meg a jatek érdekli,nem a név. A címer mindig nagyobb vonzó erő mint a mez hátulján lévő név.Csak gondolom félnek hogy pénztől esünk el ha nem látják a szurkolók vinit, vagy hogy nem mbappe kezd minden meccsen.... De sztem azon a ponton vagyunk hogy szép játékra és trófeákra van kiéhezve a publikum nem pedig nagy nevekre hogy gladiátorkodjanak....
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
nekem az sem, hogy egy vereseg eseten majd azt kell olvasni a meccs utani interjuban, hogy hat ez a csapat minek akart focizni, mar reg kiestek, nekik nem fontos pontot szereznilestat írta: Csak Klopp ne, nekem nemjon be ez az idegbeteg stilusa.
Xabi kell ide. Ismeri a csapatot a szurkolokat, van elkepzelese. Jo lesz ö.

xabirol meg nem tudom miert gondoljak egyesek, hogy ilyen puszipajtinak jonne ide edzoskodni, szerintem pont, hogy o is a kemeny kezu edzok koze tartozik vagy nem tudom mo bizonyitja az ellenkezojet
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Csak Klopp ne, nekem nemjon be ez az idegbeteg stilusa.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Nekem teljesen mindegy ki lesz az, csak carlo menjen, a bálványával semmire se megyünk már