Edző és vezetőség
- flori
Re: Edző és vezetőség
Simán megérteném, kib.szott sok fikát kapott (volt ami bőven jogos) és a mai napig nincs rendesen elismerve.Remy írta: Hát nem tudom. Azért, ha nyáron tényleg robbantunk a piacon, nem akarom elhinni, hogy nem várna még egy évet legalább. Pláne, ha megkapná a francia kettőst.

Jött, látott, győzött megint. Olyan szerencsétlenekkel van tűzközelben, hogy már emiatt jár az elismerés. Mással ez nem ment volna. Kicsit meredek összehasonlítás, de nagyjából hasonló a keret mint Solari idejében, látjuk mennyivel másabb a két dolog. Valóban nem szép a játék, de idomul a feltételekhez, amit nagyon alulértékelnek az emberek. Meghalnak érte a játékosok, ha "helyzet" van, akkor megint jön a kalapból a nyuszi.
Én a rossz forgatókönyvet vizionálom, szerintem a legvégén kupa nélkül maradunk, el fog fogyni a keret, így nem fog távozni. A "legjobb" esetben pedig visz mindent, majd elmegy pihenni. A következő alkalomkor pedig átveszi a válogatottat, természetesen Benzema nélkül.
courtois, hakimi/carvajal, sergio ramos, varane, mendy, casemiro, valverde, kroos/odegaard, hazard, ??, mbappe
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
Brutál hogy ebből a keretből mit hozott ki tavaszra. Sőt az még hagyján, inkább az hogy ennyi sérüléssel! Hogy őszinte legyek nem gondoltam hogy meg tud újulni, illetve a játékosokban sem bíztam, olyan beleszarok formát toltak hónapokig. De totál megcáfolt a kopasz, tényleg a legnagyobb edzők egyike. Akármi lesz a szezon vége, megemelem a kalapot honnan hozta vissza ezt a csapatot.

Realmadrid <3
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
BEST TEAM EVER

- Fenoo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Whiteheart írta: A francia csapat is könnyű lesz ha ott lesz Benz
Nem lesz ott.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Benzema, CR, Courtois
A francia csapat is könnyű lesz ha ott lesz Benz
Courtois; Carvajal-Ramos-Varane-Mendy; Valverde-Casemiro-Kroos; Asensio-Benzema-Vinicius
Fjúcsör:
Courtois; Carvajal-Militão-Varane-Mendy; Valverde-Camavinga-Ødegaard; Kubo-Haaland-Mbappé
Fjúcsör:
Courtois; Carvajal-Militão-Varane-Mendy; Valverde-Camavinga-Ødegaard; Kubo-Haaland-Mbappé
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
Az úgy neki már túl könnyű.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát nem tudom. Azért, ha nyáron tényleg robbantunk a piacon, nem akarom elhinni, hogy nem várna még egy évet legalább. Pláne, ha megkapná a francia kettőst.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
- flori
Szerintem ha véletlen dupláznánk, feláll. Kétszer sikerült kimaxolni a dolgot, a múltkori kupa utáni szardobálás mély nyomot hagyhatott benne.
A franciák beégnek az EB-n, és így lett a csokapik.
A franciák beégnek az EB-n, és így lett a csokapik.
courtois, hakimi/carvajal, sergio ramos, varane, mendy, casemiro, valverde, kroos/odegaard, hazard, ??, mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Engem is jól megnyugtatott 
Nyilván ez annak szól, hogy nem görcsöl semmin, és elter a többi edzotol, akik be vannak feszülve, mert mi lesz ha kirugjak.
Mondjuk ez kell ahhoz is, hogy ilyen tudjon lenni nap mint nap.
És nyilván, a vezetőség sem tudja sakkban tartani.

Nyilván ez annak szól, hogy nem görcsöl semmin, és elter a többi edzotol, akik be vannak feszülve, mert mi lesz ha kirugjak.
Mondjuk ez kell ahhoz is, hogy ilyen tudjon lenni nap mint nap.
És nyilván, a vezetőség sem tudja sakkban tartani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Yazid
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Asensio
azért most már nem örülnék ha nyáron felállnaRealista24 írta: Zidane: “My contract? I am happy for Florentino, but we are not thinking about the long term. We live every day with its details. Maybe I can get a contract for 4 seasons, but I leave tomorrow, the important thing is I am happy, and I’m thinking about the next match.”

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zidane: “My contract? I am happy for Florentino, but we are not thinking about the long term. We live every day with its details. Maybe I can get a contract for 4 seasons, but I leave tomorrow, the important thing is I am happy, and I’m thinking about the next match.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerencsés Zidane.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Rangadók idén:
Barcelona (2-1) 
Barcelona (1-3) 
Atlético (2-0) 
Atlético (1-1) 
Sevilla (0-1) 
Inter (3-2) 
Inter (0-2) 
Atalanta (3-1) 
Atalanta (0-1) 
Liverpool (3-1) 
Liverpool (0-0)
Öreg, rokkant keret ide vagy oda, ez azért elég impresszív.

Öreg, rokkant keret ide vagy oda, ez azért elég impresszív.
00': Iker; Salgado, Helguera, Hierro, Roberto Carlos; Makelele, Guti, Zidane, Figo, Raúl, Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo
- BlancoMark
Az nagyon vékony jég lesz, ha Ramos és Varane is távozni fog. Viszont ha ez bekövetkezik akkor a franciáért kapott pénzből mindenféleképpen kiszabadítanám De Ligtet Torinóból, vagy esetleg Marquinhost Párizsból. Egy Militao-Nacho-Alaba-De Ligt négyes nem lenne rossz.Realista24 írta:Militao nálam a nagy kérdés, hogy mi lesz vele. Ma azt olvasni, hogy Nacho hosszabbítana, annak ellenére, hogy máshol több lóvét kapna. Varane közel a ManUhoz, Ramos nem hosszabbít, Militaot meg mi akarjuk eladni. Van négy top védőnk és abból egyben lehetünk kb. biztosak, hogy marad.
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
Jo hat azzal en nem szamoltam hogy ekkora valtozas all be tavaszra.
de lassan kijelentheto, hogy a ZZ fele Real egy kula osszel, tavasszal pedig a vilag legjobb csapata.

Realmadrid <3
Navas
BEST TEAM EVER
Navas
BEST TEAM EVER

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
írtam én is, hogy Alaba valószínűleg nem ötödik kh-nek jönne...
akkor jövőre Alaba-Nacho kezdő, és a padon Chust és Vallejo a terv?
még nekem is meredek lenne
akkor jövőre Alaba-Nacho kezdő, és a padon Chust és Vallejo a terv?
még nekem is meredek lenne

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jézus erejeRealista24 írta: Ma azt olvasni, hogy Nacho hosszabbítana, annak ellenére, hogy máshol több lóvét kapna. Varane közel a ManUhoz, Ramos nem hosszabbít, Militaot meg mi akarjuk eladni. Van négy top védőnk és abból egyben lehetünk kb. biztosak, hogy marad.

Nekem mindig is inkább ez a keretalakítás volt a bajom, ez elsősorban Perezék ügye. ZZ is elküldött jópár embert, ezzel csak annyi baj van, hogy akkor minek vettük meg őket, másrészt valahogy úgy kellene csinálni, hogy ne heréljük ki egészen a keretet: lásd jobbhátvéd poszt.
Remélem nyáron sikerül valamit alakítani a kereten, de ehhez nagyon kellenének az eladások is.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
Mert mindkét kezdő kh jó eséllyel menni akar és ha elkezded őket padoztatni akkor nehezen tudod őket meggyőzni arról hogy maradjanak mert szükséged van rájuk...Anthony írta:Apropo Militao, miért is volt ő jegelve egészen mostanig, amikor már nem volt más opció? Ezért is fel volt kérdezve ZZ, most akkor jogosan, vagy sem?Realista24 írta: Lehet duzzogni és megsértődni, vagy csak simán röhögni, mint rajtam a Militao topicban
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem ő jó lehet erre, csak mocskos lassan halad, de egy Real nem a Dortmund.Halfkey írta: Szerintem én nem volta az őt elküldeni akarók között, DE
Most sem vagyok a mindenáron maradását akarók között.
Igen, nyilván ha akar maradni maradjon, jó lesz az is. De azt gondolom ő arra megfelelő edző hogy kihozza a keretből ami benne van. Megújítani, új csapatot építeni nem érzem hogy tudna. Még a kért emberek sem túl jó százalékkal kerülnek beépítésre, kb az egy szem Mendy lett alapember - és sokáig helyette is Marci nyomta (ami nagy wtf). Sajnos nem látom ki lenne az igazán jó erre az utóbbi feladatra.
Mendy mellett ott van Valverde is, és lássuk be, hogy a korábbi kedvencekből már fixen a padon ül Marcelo és Isco is.
Asensio odakerül majd, ha esetleg lesz egy egészséges Hazard és jön Mbappé vagy Haaland, vagy netán mindkettő

Militao nálam a nagy kérdés, hogy mi lesz vele. Ma azt olvasni, hogy Nacho hosszabbítana, annak ellenére, hogy máshol több lóvét kapna. Varane közel a ManUhoz, Ramos nem hosszabbít, Militaot meg mi akarjuk eladni. Van négy top védőnk és abból egyben lehetünk kb. biztosak, hogy marad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem én nem volta az őt elküldeni akarók között, DE
Igen, nyilván ha akar maradni maradjon, jó lesz az is. De azt gondolom ő arra megfelelő edző hogy kihozza a keretből ami benne van. Megújítani, új csapatot építeni nem érzem hogy tudna. Még a kért emberek sem túl jó százalékkal kerülnek beépítésre, kb az egy szem Mendy lett alapember - és sokáig helyette is Marci nyomta (ami nagy wtf). Sajnos nem látom ki lenne az igazán jó erre az utóbbi feladatra.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Apropo Militao, miért is volt ő jegelve egészen mostanig, amikor már nem volt más opció? Ezért is fel volt kérdezve ZZ, most akkor jogosan, vagy sem?Realista24 írta: Lehet duzzogni és megsértődni, vagy csak simán röhögni, mint rajtam a Militao topicban