Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Az elsőnél Toni gyönyörűen állva várt kb 5 mp-t mire rájött hogy el kene indulni a labdaert.Pad'em írta: A svéd Vini, akit wzyxzsé már az FC Jörgebörgében kiscoutolt szerencsére pont annyira az intelligens megoldások embere, mint a miénk.
Asensio meg olyan szépen teszi notórius csínybe a passzokat, csak kétszer kontráztak le miatta. Valahogy csak behúzzuk, ki villan ma, megint Casemiro? esetleg Varane? Nacho? Vagy a denveri mustangok bajnokcsapata?![]()
Milliószor inkább Ase, mint Vini. Nem is tudom, hogy a csoda brazil annál a helyzetnél mit csinált volna a labdával.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso; Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real of Course
Tudta hogy 86.ban cserenel úgyis pacsiznak.Steve írta: Amíg ott várakoztak a kijáratban, jött Vinito pacsizni meg vigyorogni mindenkivel. Mindenki lepacsizott vele kivéve Isco, aki elfordította a fejét és mem pacsizott. Vini tartotta a kezét, majd ment tovább.
Ez elég fura jelenet volt. Véletlen, vagy van valami baja Isconak?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez most teljesen vallalhato csak a golok hianyoznak egyelore. Masodikban hatha beallhat mar kicsit Valverde es Rodrygo is.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: the original Ronaldo, Kroos, Guti, Zidane, Varane
taktikai zsenialitás.
Nacho, Mendy, Casemiro, Vazque 20 méterre a Soci kapujától. aztán nézhetjük, ahogy Kroos 20km/hval szedi a virsliket a négersvéddel.
Nacho, Mendy, Casemiro, Vazque 20 méterre a Soci kapujától. aztán nézhetjük, ahogy Kroos 20km/hval szedi a virsliket a négersvéddel.
#oneandahalfleg
#whatisyourexcuse
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
#whatisyourexcuse
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A svéd Vini, akit wzyxzsé már az FC Jörgebörgében kiscoutolt szerencsére pont annyira az intelligens megoldások embere, mint a miénk.
Asensio meg olyan szépen teszi notórius csínybe a passzokat, csak kétszer kontráztak le miatta. Valahogy csak behúzzuk, ki villan ma, megint Casemiro? esetleg Varane? Nacho? Vagy a denveri mustangok bajnokcsapata?
Asensio meg olyan szépen teszi notórius csínybe a passzokat, csak kétszer kontráztak le miatta. Valahogy csak behúzzuk, ki villan ma, megint Casemiro? esetleg Varane? Nacho? Vagy a denveri mustangok bajnokcsapata?

00': Iker; Salgado, Helguera, Hierro, Roberto Carlos; Makelele, Guti, Zidane, Figo, Raúl, Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo
- Faust
- El director de fotografía
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Alonso, Ramos
Ez a meccs most azert elegge rendben van. Szorakoztato.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Nem erre az Isakra mondtam hogy ő lesz az új mindenkit megbaszó csatár? Hmm rég is volt.

Nem illik.
tipikusan olyan csatar akinek nem szabad egynel tobbszor labdaba erniePad'em írta: Mariano suta, de a beadásokra ezek a bevetődő kamikaze deszantos megmozdulásai kurvajók. Gólt érdemelt volna, ahogy támadta a labdát.
Jók vagyunk amúgy, be kell húzni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
De jó kis meccs, örülök hogy leültem megnézni
- wZoLee7
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Isco siman az egyik legjobb ma

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Bmeg pedig az az LV beadás és Mariano fejes sem volt rossz..utána Asensio is szépen csinálta..
Na ez az ami a barcának mindig úgy flipperezik. Nem tudom hogy csinálják.
Erre Casemiro lövése is mennyivel megy csak mellé
Amúgy tetszik, hogy támadunk. Ennyit tud ez a keret, de legalább a maxot kiadják. Már az is valami.
Na ez az ami a barcának mindig úgy flipperezik. Nem tudom hogy csinálják.
Erre Casemiro lövése is mennyivel megy csak mellé

Amúgy tetszik, hogy támadunk. Ennyit tud ez a keret, de legalább a maxot kiadják. Már az is valami.
“Do I need to be liked? Absolutely not. I like to be liked. I enjoy being liked. I have to be liked. But it's not like this compulsive need to be liked, like my need to be praised.“ - 

- ateeemadrid
Miért játszunk jól? Nem ehhez vagyok szokva.

- Pad'em
Mariano suta, de a beadásokra ezek a bevetődő kamikaze deszantos megmozdulásai kurvajók. Gólt érdemelt volna, ahogy támadta a labdát.
00': Iker; Salgado, Helguera, Hierro, Roberto Carlos; Makelele, Guti, Zidane, Figo, Raúl, Ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mar amikor Modric megemelte tudtam h Mendy keptelen lesz levenni
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
- Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Elit támadók az ötösnél.

"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."
Gengszter Zoltán, 2019
Gengszter Zoltán, 2019
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kellett volna

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Isco egyébként ma sem rossz így 20p után, bármennyire nem bírom az utóbbi időben, valaki szorítsa már ki Asensiot könyörgöm. Akár ő is.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nyugi ha véletlenül nyerünk majd Pique barátunk emlékeztetni fog tuti az esetreateeemadrid írta:Tehát gyökerek voltak, mert igazából közelében sem volt, hogy les legyen. Illetve állt a játék, ergo valamit vissza kellett, hogy nézzenek.Professore írta:
Mert előtte már befujtak a lest ami nem volt les... de mindegy is mert játékon kívül volt az eset.
Na mind1, én túltettem magam rajta gyorsan.![]()

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Amíg ott várakoztak a kijáratban, jött Vinito pacsizni meg vigyorogni mindenkivel. Mindenki lepacsizott vele kivéve Isco, aki elfordította a fejét és mem pacsizott. Vini tartotta a kezét, majd ment tovább.
“Do I need to be liked? Absolutely not. I like to be liked. I enjoy being liked. I have to be liked. But it's not like this compulsive need to be liked, like my need to be praised.“ - 

- ateeemadrid
Tehát gyökerek voltak, mert igazából közelében sem volt, hogy les legyen. Illetve állt a játék, ergo valamit vissza kellett, hogy nézzenek.Professore írta:Mert előtte már befujtak a lest ami nem volt les... de mindegy is mert játékon kívül volt az eset.ateeemadrid írta: Nem is értem miért nem fújták be.
Na mind1, én túltettem magam rajta gyorsan.