Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Teljesen jó, ha visznek pár mezt is eladni ez majd megoldja nekik még egy ifista regisztrációját
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Barcelona is considering playing the next Clásico in a major European stadium outside of Spain if Camp Nou is not ready by May. @SERCatalunya
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Bakker tényleg, lemaradtam erről, pár éve még 1 meccs volt. Most nézem hogy 2022-ben volt utoljára egy meccses, 2023-tól lett ugyanolyan mint a spanyol.mentamas írta: Az olasz szuperkupa sem egymeccses, hanem az is három, mint a spanyol.
Idén a Juve-Milan-Inter-Atalanta négyes vett részt rajta.
Az olasz szuperkupa sem egymeccses, hanem az is három, mint a spanyol.Sierra írta:Ezen a mai napig ki vagyok akadva, teljesen elvesztette azt a kevés presztízsét és varázsát is ez a kupa. Tökéletes volt az a 2 meccs a kupagyőztessel meg a bajnokkal a szezon elején augusztusban. Nem, kellett pont a szezon közepére plusz 2 meccs, ami ráadásul már nem is Spanyolországban van. Olasz szuperkupa ugyanez lett, de az legalább csak egy meccs.ferni írta: De ez a vicc, hogy semmi keresnivalójuk nem lett volna a Szuperkupán, csak a kis szövetségi pajtijaikkal meg Piquével ez is el lett ráncigálva az arabokhoz azt 4 csapatos lett
Idén a Juve-Milan-Inter-Atalanta négyes vett részt rajta.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
A The Athletic tavaly októberben írt részletesebben róla, ahol minden eddigi fejleményt összegeztek. Ezt akkor megpróbálom pontokba szedve összefoglalni.Donát írta: Most mi van végülis azzal a Negreira üggyel? Itt azt írják, hogy "bizonyítták a klub abszolút ártatlanságát" (utolsó mondat)
Oké, értem én, hogy "milyen forrás már ez?!" De alig találni valami kézzel foghatót. Mit tudunk jelenleg?
A vádak ugye a következők:
- Sportkorrupció
- Bizalommal való visszaélés
- Hamis üzleti nyilvántartások vezetése
Laportával szemben nem emeltek vádat, mivel az ő elnökségének idejére vonatkozó ügyek elévültek.
Eddigi főbb események:
- 2023 szeptemberében a vizsgálatot vezető bíró, Joaquín Aguirre López kijelentette, hogy eddig nem találtak olyan bizonyítékot, amely azt mutatná, hogy a kifizetések hatással lettek volna mérkőzések eredményeire.
- Negreira fiát, Javier Negreirát és partnerét, Ana Paula Rufast is bevonták az eljárásba, utóbbit pénzmosás miatt. Rufas számláin állítólag 3 millió eurót találtak az 1992-2023 közötti időszakból.
- Bár az ügyészek vesztegetési vádat is felvetettek, 2023 májusában egy barcelonai bíróság kimondta, hogy ez a vád nem folytatható. Erről írt az általad linkelt EB cikk is.
- Ha jól értem, az UEFA egy rövid ideig vizsgálta az ügyet, de eddig nem szabott ki büntetést.
Jelenleg:
- Az eljárás jelenleg a bizonyítékok begyűjtésének szakaszában van, amelyet legutóbb szeptemberben hat hónappal meghosszabbítottak. Ahhoz, hogy az ügy előrehaladjon, erős bizonyítékokat kell bemutatni arról, hogy a kifizetések célja a sportesemények manipulálása volt.
- Ha bebizonyosodik a sportkorrupció, az UEFA és a La Liga is súlyos szankciókat szabhat ki. A spanyol sportjog szerint azonban a korábbi cselekményekért a sporthatóságok nem indíthatnak eljárást, mivel a kifizetések óta több mint öt év eltelt.
Szóval az ügy jelenleg is a nyomozati szakaszban van, és egyelőre nem került napvilágra olyan bizonyíték, amely megerősítené a sportkorrupció vádját. A nyomozás bonyolultsága (pl. érintettek nagy száma, bonyolult pénzügyi tranzakciók), a vádak súlyossága és a bizonyítékok hiánya miatt az ügy valószínűleg hosszú ideig el fog húzódni, esélyesen évekig.
Ezen a mai napig ki vagyok akadva, teljesen elvesztette azt a kevés presztízsét és varázsát is ez a kupa. Tökéletes volt az a 2 meccs a kupagyőztessel meg a bajnokkal a szezon elején augusztusban. Nem, kellett pont a szezon közepére plusz 2 meccs, ami ráadásul már nem is Spanyolországban van. Olasz szuperkupa ugyanez lett, de az legalább csak egy meccs.ferni írta: De ez a vicc, hogy semmi keresnivalójuk nem lett volna a Szuperkupán, csak a kis szövetségi pajtijaikkal meg Piquével ez is el lett ráncigálva az arabokhoz azt 4 csapatos lett
De ez a vicc, hogy semmi keresnivalójuk nem lett volna a Szuperkupán, csak a kis szövetségi pajtijaikkal meg Piquével ez is el lett ráncigálva az arabokhoz azt 4 csapatos lett, azt máris úgy van ünnepelve, mint valami BL....
Persze tavaly nálunk volt ez, de nem is ünnepeltük hetekig
Persze tavaly nálunk volt ez, de nem is ünnepeltük hetekig
Kisebbsegi komplexus kimaxolva elkepeszto mennyire rohejesek
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Vhol megértem őket ez után az aránylag sikertelen 10 év után. A legnagyobb riválist megszégyenítve kiütéssel nyertek és vitték haza a kupát. A baj csak az, hogy ez egy szaros spanyol szuperkupa. Real játékosok a BL tripla után nem örültek ennyire. szánni való bohócok, ez legyen a legnagyobb örömük ebben a szezonban. De hogy erre csináljanak egy majdnem 1 órás kisfilmet, mintha a BL-t nyertek volna 10 év után, hát ez kegyetlen vicces.realbeckham írta: Spanish Supercup The Movie
Bocs, ha volt mar.
Aki nem látta, tessék pótolni. 10/10
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem még mindig az a legdurvább, hogy képesek voltak pólókat nyomtatni erre a nemes eseményrerealbeckham írta: Spanish Supercup The Movie
Bocs, ha volt mar.
Aki nem látta, tessék pótolni. 10/10
De amúgy az a legkeményebb, hogy ha nem viselkedne az egész mindenségük jatekosoktól szurkolókon át egészen a fizetett embereikig mint fabrizio vagy carregher ilyen vállalhatatlanul az se izgatna ha blt nyernek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Jezusom.
Pont most lattam valami tiktok videot ahol pique azon rohogott hogy 2011ben annyira kellett valami trofea hogy a copa del reyt megunnepeltuk busz parade minden ugye.
Ezt kuldenem neki akkor…csoves brigad.
Pont most lattam valami tiktok videot ahol pique azon rohogott hogy 2011ben annyira kellett valami trofea hogy a copa del reyt megunnepeltuk busz parade minden ugye.
Ezt kuldenem neki akkor…csoves brigad.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az a faszi egyenlo a Barcaval. Evek ota mar csak Laporta penzebol el.nzooli93 írta: Meg nem csak a Barca tolja, hanem mar mindenki. Pl a Fabrizio is mar minden insta posztját rakja ki. Messirol nem volt ennyi tartalom osztva tőle szerintem.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
És akkor meg is vagyunk, hogy hol van a pénz ami a játékosok regisztrációjára kénenzooli93 írta: Meg nem csak a Barca tolja, hanem mar mindenki. Pl a Fabrizio is mar minden insta posztját rakja ki. Messirol nem volt ennyi tartalom osztva tőle szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nzooli93
Meg nem csak a Barca tolja, hanem mar mindenki. Pl a Fabrizio is mar minden insta posztját rakja ki. Messirol nem volt ennyi tartalom osztva tőle szerintem.
Persze, mert Pedri nem la masia nevelés.Marky írta:Az a gond, hogy amig Cristiano vagy peldaul Vini a szegenysegbol tort fel a focival, addig Yamal mar csecsemokent is Messivel pozolt. Az egesz palyafutasa eddig arrol szol, hogy o a legjobb, ami hosszutavon problemakat fog okozni. A srac nem tanult meg meg bukni es nincsenek korulotte olyanok, akik mentoralnak, mint anno Messit Ronaldinho. Mindent ra fognak felhuzni.babaking írta:
Szerintem simán meg lehet fogni. 17 éves - melyik 17 éves gyereknek nincsen dackorszaka amikor kicsit elszáll? Rádásul a közeg amiben van is ezt promótálja szóval teljesen normális, hogy ez a pályán is megjelenik. Ha a csapat és a a család odafigyel rá akkor nem feltétlenül lesz belőle Neymar.
Szépen lassan felnő, és akkor a mérce (ami a teljesítményt illeti) is feljebb fog kerülni. Ha nem teljesít eltűnik a süllyesztőben, mint a többi nuevo Messi. Egyébként drukkolok neki, üde színfoltja a mai focinak, már amikor nem ellenünk játszik.
Voltak mar La Masia ustokosok boven, akik kozul valoban kiemelkedik Yamal, de a legtobbnek az elso komolyabb serulessel veget is ert az utja. Pedri a legkitartobb eddig, de belole boven lehetett volna tobb is, ha nem nyomatjak 100 meccsen egy evben.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az a gond, hogy amig Cristiano vagy peldaul Vini a szegenysegbol tort fel a focival, addig Yamal mar csecsemokent is Messivel pozolt. Az egesz palyafutasa eddig arrol szol, hogy o a legjobb, ami hosszutavon problemakat fog okozni. A srac nem tanult meg meg bukni es nincsenek korulotte olyanok, akik mentoralnak, mint anno Messit Ronaldinho. Mindent ra fognak felhuzni.babaking írta:Szerintem simán meg lehet fogni. 17 éves - melyik 17 éves gyereknek nincsen dackorszaka amikor kicsit elszáll? Rádásul a közeg amiben van is ezt promótálja szóval teljesen normális, hogy ez a pályán is megjelenik. Ha a csapat és a a család odafigyel rá akkor nem feltétlenül lesz belőle Neymar.RaúlCF írta: Senki nem fogja megfogni Yamalt. Sőt, Laporta adja alá a lovat, lassna bejön a giga szerződés is. Ennél csak taknyosabb lesz. De tökéletes helyen van mert ő már örökre a youngest goodboi lesz. Bárhogy viselkedik neki el lesz mosva. Innentől azt csinál amit akar. Fel is lesz húzva a Vini vs Yamal és megint lesz a goodboi vs badboi téma.
Szépen lassan felnő, és akkor a mérce (ami a teljesítményt illeti) is feljebb fog kerülni. Ha nem teljesít eltűnik a süllyesztőben, mint a többi nuevo Messi. Egyébként drukkolok neki, üde színfoltja a mai focinak, már amikor nem ellenünk játszik.
Voltak mar La Masia ustokosok boven, akik kozul valoban kiemelkedik Yamal, de a legtobbnek az elso komolyabb serulessel veget is ert az utja. Pedri a legkitartobb eddig, de belole boven lehetett volna tobb is, ha nem nyomatjak 100 meccsen egy evben.
- dzsi91
Mivel idéztem nem akartam átírni a Fati-t de a lényeg szerintem érthető.realistahuni írta:Faszság, a legjobb verziójú fatinal is már jó ideje többet mutatott. Az ego része félig meddig mondjuk tálalódzsi91 írta:
Ego of Neymar with the ability of Fati
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem simán meg lehet fogni. 17 éves - melyik 17 éves gyereknek nincsen dackorszaka amikor kicsit elszáll? Rádásul a közeg amiben van is ezt promótálja szóval teljesen normális, hogy ez a pályán is megjelenik. Ha a csapat és a a család odafigyel rá akkor nem feltétlenül lesz belőle Neymar.RaúlCF írta: Senki nem fogja megfogni Yamalt. Sőt, Laporta adja alá a lovat, lassna bejön a giga szerződés is. Ennél csak taknyosabb lesz. De tökéletes helyen van mert ő már örökre a youngest goodboi lesz. Bárhogy viselkedik neki el lesz mosva. Innentől azt csinál amit akar. Fel is lesz húzva a Vini vs Yamal és megint lesz a goodboi vs badboi téma.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Most mi van végülis azzal a Negreira üggyel? Itt azt írják, hogy "bizonyítták a klub abszolút ártatlanságát" (utolsó mondat)
Oké, értem én, hogy "milyen forrás már ez?!" De alig találni valami kézzel foghatót. Mit tudunk jelenleg?