Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Úgy igazolnak, mint a City... érdekes.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
- Yazid
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Asensio
Fognak tudni totálni rendesen jövôre... csak messi legyen fent az a lényeg
Minek vesznek ennyi kkpt és miből?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arthur 30 millió, Barcelona. Nem hivatalosan hivatalos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elvileg már előző klubjánál is figyelték, nincsenek megelégedve Digne-el.Realista24 írta:Barça monitoring the progression of Lyon's Ferland Mendy.
OUT:
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barça monitoring the progression of Lyon's Ferland Mendy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, meg ígért a gyereknek próbajátékot isH.E.H.E. írta:geci ugy benezni valamit, jott valami takarito, aztan elhittetek neki mindent, ittatok minden szavat, a kis meseit, aminek a fele se igaz, hogy jatszott egyutt puskassal, meg ronaldo volt a legjobb haverja, meg raul a gyerekenek a keresztapjaMost attól, hogy a Barcás kolléga szerint ott nincs ilyen, az nem biztos, hogy úgy is van. Én azért tudom pl. mert egy Valdebebas bejáráson elmondta az ember, aki körbevitt minket.![]()
![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
geci ugy benezni valamit, jott valami takarito, aztan elhittetek neki mindent, ittatok minden szavat, a kis meseit, aminek a fele se igaz, hogy jatszott egyutt puskassal, meg ronaldo volt a legjobb haverja, meg raul a gyerekenek a keresztapjaMost attól, hogy a Barcás kolléga szerint ott nincs ilyen, az nem biztos, hogy úgy is van. Én azért tudom pl. mert egy Valdebebas bejáráson elmondta az ember, aki körbevitt minket.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most attól, hogy a Barcás kolléga szerint ott nincs ilyen, az nem biztos, hogy úgy is van. Én azért tudom pl. mert egy Valdebebas bejáráson elmondta az ember, aki körbevitt minket.babaking írta:Meg is van az eredménye alig van sérültünkRealista24 írta:
Mondjuk egy Real Madridnál pont hogy meg van szabva mindenkinek, hogy mikor és mennyit és mit ehet, mikor és mennyit kell aludnia, stb.stb.![]()
Viszont meglepö, hogy erre nem figyelnek oda a Barcelonánál. Ilyen szinten ennek magától értetödönek kellene lenni, hogy minden játékosnak egyéni táplálkozási rendje van annak függvényében, hogy épp milyen célja van: gyorsulni, izmosodni, fogyni, rehabilitálódni stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Benzema mindig is álmosnak néz ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Meg is van az eredménye alig van sérültünkRealista24 írta:
Mondjuk egy Real Madridnál pont hogy meg van szabva mindenkinek, hogy mikor és mennyit és mit ehet, mikor és mennyit kell aludnia, stb.stb.

Viszont meglepö, hogy erre nem figyelnek oda a Barcelonánál. Ilyen szinten ennek magától értetödönek kellene lenni, hogy minden játékosnak egyéni táplálkozási rendje van annak függvényében, hogy épp milyen célja van: gyorsulni, izmosodni, fogyni, rehabilitálódni stb.
“Nem lettem sztár Ancelotti, Benítez és Zidane irányítása alatt sem, én pedig nem vagyok bolond, hogy ott keressem a problémákat, ahol nincsenek. Én vagyok ezért a felelős, a javulásra kell törekednem.” - Isco
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk egy Real Madridnál pont hogy meg van szabva mindenkinek, hogy mikor és mennyit és mit ehet, mikor és mennyit kell aludnia, stb.stb.lesliejr írta:Amit te most leírtál az nekem ugyanúgy marhaság. Semmi sem fekete v fehér. Németország nem Spanyolország, a Dortmund meg nem Barcelona. 20-21 éves felnőtt ember, még ha a fociban zöldfülű is. Nehogy már a szájába kelljen rágni mindent, rákérdezni pontosan mindenre, milyen papírral törlöd, hogy ne dörzsöljön...gondolom jól elvolt úgy, hogy haverkodott a klubnál, otthon meg zabálta anyuci fini kajcsiját. Sztár lettem, már csak fociznom kell és kész. Ez simán benne van.kiserik írta:Ez a Dembele story még egész hihető is lenne, a szerencsétlen francia fiúcska elkerül egy másik országba egy nagy csapathoz és nem tudja, hogy mennek a dolgok, de bakker! Ezelőtt lehúzott egy évet a németeknél, ahol megtízszerezte az árát. Ott tudták, hogy mit eszik? Ott volt hol laknia? Németül perfekt, vagy mi a tököm? A Messiaklubnál eddig is tudtuk, hogy gáz van, na de ekkora? A menzán is "Messi kedvencei" a menü, vagy kell vagy nem? És akkor jönnek itt a magyarázatok, hogy nem szólt, meg buta, meg a tököm. Hagyjuk már![]()
![]()
A Messi-s részhez, mert tudom, hogy nálatok megy egy olyan, hogy Leo nem szereti. Egyrész Dembelé nyilatkozta, hogy Messi segít neki legtöbbet a beilleszkedésben, másrészt mikor pályán van Messi rengeteget passzol neki, talán többet mint Suareznek. Gomes-nek, Paco-nak v Dinnyének nem, akkor sem ha üresen állnak. Mondjuk érthető.![]()
Dembelével nagy az egyetértés játék közben és ez többet mondd minden szónál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Na neeeee

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Amit te most leírtál az nekem ugyanúgy marhaság. Semmi sem fekete v fehér. Németország nem Spanyolország, a Dortmund meg nem Barcelona. 20-21 éves felnőtt ember, még ha a fociban zöldfülű is. Nehogy már a szájába kelljen rágni mindent, rákérdezni pontosan mindenre, milyen papírral törlöd, hogy ne dörzsöljön...gondolom jól elvolt úgy, hogy haverkodott a klubnál, otthon meg zabálta anyuci fini kajcsiját. Sztár lettem, már csak fociznom kell és kész. Ez simán benne van.kiserik írta:Ez a Dembele story még egész hihető is lenne, a szerencsétlen francia fiúcska elkerül egy másik országba egy nagy csapathoz és nem tudja, hogy mennek a dolgok, de bakker! Ezelőtt lehúzott egy évet a németeknél, ahol megtízszerezte az árát. Ott tudták, hogy mit eszik? Ott volt hol laknia? Németül perfekt, vagy mi a tököm? A Messiaklubnál eddig is tudtuk, hogy gáz van, na de ekkora? A menzán is "Messi kedvencei" a menü, vagy kell vagy nem? És akkor jönnek itt a magyarázatok, hogy nem szólt, meg buta, meg a tököm. Hagyjuk már![]()
![]()
A Messi-s részhez, mert tudom, hogy nálatok megy egy olyan, hogy Leo nem szereti. Egyrész Dembelé nyilatkozta, hogy Messi segít neki legtöbbet a beilleszkedésben, másrészt mikor pályán van Messi rengeteget passzol neki, talán többet mint Suareznek. Gomes-nek, Paco-nak v Dinnyének nem, akkor sem ha üresen állnak. Mondjuk érthető.

Dembelével nagy az egyetértés játék közben és ez többet mondd minden szónál.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Gaspart mondjuk extra hülye.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
arany elnökeik vannak egytől egyig, 1 év után elüldözték ronaldot is annoRealista24 írta:Neymar left for money, Figo was a coward - Gaspart

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neymar left for money, Figo was a coward - Gaspart

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Annyiból nem helytálló ez, hogy a németeknél előre szóltak, hogy meg fog gyűlni a baja az éjszakai élettel, mert voltak vele ott is gondok.kiserik írta:Ez a Dembele story még egész hihető is lenne, a szerencsétlen francia fiúcska elkerül egy másik országba egy nagy csapathoz és nem tudja, hogy mennek a dolgok, de bakker! Ezelőtt lehúzott egy évet a németeknél, ahol megtízszerezte az árát. Ott tudták, hogy mit eszik? Ott volt hol laknia? Németül perfekt, vagy mi a tököm? A Messiaklubnál eddig is tudtuk, hogy gáz van, na de ekkora? A menzán is "Messi kedvencei" a menü, vagy kell vagy nem? És akkor jönnek itt a magyarázatok, hogy nem szólt, meg buta, meg a tököm. Hagyjuk már![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
kiserik írta:Ez a Dembele story még egész hihető is lenne, a szerencsétlen francia fiúcska elkerül egy másik országba egy nagy csapathoz és nem tudja, hogy mennek a dolgok, de bakker! Ezelőtt lehúzott egy évet a németeknél, ahol megtízszerezte az árát. Ott tudták, hogy mit eszik? Ott volt hol laknia? Németül perfekt, vagy mi a tököm? A Messiaklubnál eddig is tudtuk, hogy gáz van, na de ekkora? A menzán is "Messi kedvencei" a menü, vagy kell vagy nem? És akkor jönnek itt a magyarázatok, hogy nem szólt, meg buta, meg a tököm. Hagyjuk már![]()
![]()
erről beszéltem én is "otthon", de mindig jönnek ezek az olcsó kifogások.
amikor játszott egyáltalán nem volt rossz. extra sem, de amit Gomes és Vidal lerak a pályára, azt álmából felkeltve, hátra kötözött lábakkal is lehozza Dembelé.
Egyszerűen EV fafejű, és betoji. ennyi a történet szerintem.
hiába van nálunk, nem bírja felfogni hogy itt nem az a színvonal, mint a Bilbaonál, ahol tapsoltak egy kiharcolt szögletnek is. (nem lekicsinyítve a Bilbaot, de középcsapat szint és pont.)