Én nem de extrém eset vagyok.Dupla D írta: Lehetne egy kérdés, hogy 32 évesen, ha megkeresne a Barca, de semmi esélyed nem lenne a Realba kerülni, akkor Real drukkerként a Barcába igazolnál-e.![]()

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 17., szerda 15:03
Én nem de extrém eset vagyok.Dupla D írta: Lehetne egy kérdés, hogy 32 évesen, ha megkeresne a Barca, de semmi esélyed nem lenne a Realba kerülni, akkor Real drukkerként a Barcába igazolnál-e.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 17., szerda 14:41
Lefordultam a szekrolMester77 írta: SHAKIRA FINALLY SPOKE
“It's true, he cheated on me. But that's not a reason to feel ashamed. Shame is believing that Pedri is better than Camavinga "
-Shakira
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. augusztus 17., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 17., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 17., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 17., szerda 13:52
Dehogynem tudnal. Jonne az ujpest, hogy tessek, itt egy projekt (ahol jo esellyel legalabb 1-2 kupat nyerhetnel is), te vagy a kezdocsatar, evi 10 millio euro, mikozben te mezokovesden jatszottal es a fradi sosem keresett meg es nem is fog.ANDS írta:Fradi drukkerként én nem tudnék Újpest mezben bármit is csinálni.zsuninnyo írta: Ezek elegge alszent gondolatok. Jott a Barcelona lehetoseg, az hulye, aki nem elt volna vele a helyeben, es kesz. Egy jatekostol azt elvarni, hogy na majd ha a Real megkeres, de addig amugy szopatom magam, nem megyek el mashova, mert hatha jon a Real. Ha meg nem fog, akkor nem baj, jol elbasztam a karrierem.
Ti is igy dontenetek, ez 100%.
De különbözőek vagyunk.
Amúgy aki nem akar a Realban játszani, annak az a legfőbb ismertetőjele, hogy más csapatban játszik, mint pl. Mbappe. Mondhat, nyilatkozhat ő bármit, de a PSG játékosa maradt, és ezek a tények.
A lelkes Madridistákat kellene megbecsülni, ha Asensio, Mariano, Lv, akkor is.
HozzászólásSzerző: ANDS » 2022. augusztus 17., szerda 13:35
Fradi drukkerként én nem tudnék Újpest mezben bármit is csinálni.zsuninnyo írta: Ezek elegge alszent gondolatok. Jott a Barcelona lehetoseg, az hulye, aki nem elt volna vele a helyeben, es kesz. Egy jatekostol azt elvarni, hogy na majd ha a Real megkeres, de addig amugy szopatom magam, nem megyek el mashova, mert hatha jon a Real. Ha meg nem fog, akkor nem baj, jol elbasztam a karrierem.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 17., szerda 12:59
Én 34, mindjárt 35 leszek, de nem.. SoseDupla D írta: Lehetne egy kérdés, hogy 32 évesen, ha megkeresne a Barca, de semmi esélyed nem lenne a Realba kerülni, akkor Real drukkerként a Barcába igazolnál-e.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 17., szerda 12:57
Előre akart lépni, mi nem hívtuk, több esélye nem lett volna, a Barcara sem.___Samy___ írta: En csak azt mondtam, hogy ha annyira kedvenc a Real meg annyira itt akart egesz eleteben focizni, akkor most ezt hogy tudja megtenni a kozvetlen rivalisnal.
De mondom, lehet en vagyok forditva osszerakva. Ez nekem nem menne a helyeben, az fix.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2022. augusztus 17., szerda 12:33
Nyilvánvalóan az idézett 8 évvel ezelőtti nyilatkozata eléggé árnyalja a dolgot, mivel azóta lehet megutált minket. Én csak annyit mondok, ha ez a csapat valakinek az álma, az nem megy el a legnagyobb riválishoz. Nem hiszem, hogy máshol nem találta volna meg a helyét, mert elég jó játékos ahhoz, hogy top csapathoz kerüljön. Ő a barcát választotta, nincs ezzel baj. De a mai világban azon se kell meglepődni, hogy valakinek a karrier meg a pénz többet ér holmi ígéreteknél és álmoknál.zsuninnyo írta: Ezek elegge alszent gondolatok. Jott a Barcelona lehetoseg, az hulye, aki nem elt volna vele a helyeben, es kesz. Egy jatekostol azt elvarni, hogy na majd ha a Real megkeres, de addig amugy szopatom magam, nem megyek el mashova, mert hatha jon a Real. Ha meg nem fog, akkor nem baj, jol elbasztam a karrierem.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. augusztus 17., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 17., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. augusztus 17., szerda 12:14
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 17., szerda 12:13
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 17., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 17., szerda 11:27
Hát a másik opció úgy tűnt,hogy a "megrohad az Arsenalban" leszk!ll3rcsöcs írta: Az egész ott megbukik, hogy ha lenyilatkozta évekkel ezelőtt, hogy gyerekkori álma a Real Madridban játszani, akkor az hogy tud elmenni Barcelonába? Ezek szerint nem igazi madridista. Szép dolog, hogy a papának megígérte, de jobb is, hogy nem várt ránk.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2022. augusztus 17., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 17., szerda 9:59
Szuper,és ő ezt honnan tudta volna. Ne már. Arsenalban ennyi volt neki eleve,milyen hülye gondolkodás,hogy vár,HÁTHA elhozza a Real nyáron...cserének. Főleg,hogy akkor még tök egyértelműnek tűnt Mbappé,akkor meg főleg nem lett volna helye. Volt kis túlzással 10 év megvenni,32 évesen nehogy már ez a döntés legyen gond.___Samy___ írta: Lehet iden megvettuk volna, nem tudni. Sosem lehet tudni mikor alakulnak ugy a dolgok, hogy itt kosson ki. Igy viszont mar biztosan nem fog itt jatszani, ha marad a seggen, akkor meg lett volna eselye.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. augusztus 17., szerda 7:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 17., szerda 4:57
Az anyja spanyol, Madrid kornyekerol. Dortmund jatekoskent tobbszor is elmondta, hogy itt szeretne jatszani, de mi egyszer sem tettunk neki ajanlatot. 32 evesen mit kellett volna tegyen? Varjon 40 eves koraig, hatha Perez egyszer csak leigazolja?___Samy___ írta: Akkor lehet en vagyok forditva osszerakva, de nekem ez alapjan ugy tunik, hogy megsem akart annyira itt jatszani.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem