Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62626
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 28., csütörtök 12:06

ziro4vr írta:Nagyon sótlan volt a Barca egyébként. Dembelé villanások, Messinél mindig jó helyen van a labda, de kb ennyi.
Utóbbi meg sem izzadt, ez az ami ijesztő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24526
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 28., csütörtök 12:00

Nagyon sótlan volt a Barca egyébként. Dembelé villanások, Messinél mindig jó helyen van a labda, de kb ennyi.
Nem illik.

Avatar
Pad'em
Hozzászólások: 7229
Csatlakozott: 2013. szeptember 24., kedd 14:17
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. február 28., csütörtök 11:24

Fájó a tegnapi, de most újranézve az összefoglalót, objektíven nézve egyáltalán nincs szégyelni valónk. Ennyi helyzetet a barca ellen nem nagyon szoktunk kidolgozni, a Vinicius-Regu balszéllel meg meg lehet az az oldal vagy 10 évre. Vinicius elképesztő mennyire könnyedén veri meg a védőit, igen rengetegszer rossz megoldást választ, de ha belegondolunk hogy fél év alatt mennyit fejlődött, ki tudja hol van nála a határ. Kérdés megkapja e a "nyakára" Hazardot és megreked a fejlődésben, vagy vállalunk még egy hasonló évet mint az idei, beépítve még pár fiatalt (Ödegaard, Rodrygo, Brahim, etc.), hogy aztán megmutassuk az Arsenalnak, hogy kell ifikkel BL-t nyerni :D Azért remélem nem, és Perez zsebbe nyúl most már. Reguilón basszus, már nyáron a felkészülés során látszott, hogy van benne kakaó, de ezt nem gondoltam volna, hogy így berobban. Nagyon jó a gyerek.

Eltaktikáztuk amúgy, vissza kellett volna állnunk a 2.félidő elején jobban, nekik kellett a gól, kontrázhattunk volna, erre ők vertek meg minket minimálba kontrákkal. Egy dolog hiányzik tőlünk továbbra is, de az nagyon, Ronal...öhm a gól.

Van kérdés bőven a hogyan továbbot illetően. Először is, Solarival mi lesz?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ferni
Hozzászólások: 8256
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ferni » 2019. február 28., csütörtök 11:05

Komolyan nem értem mi baja van egyeseknek.

Perez parlagon hagyta a szezont, mert rohadtul nem volt értelmes megszerezhető jelölt értelmes áron (aki volt Courtois és elhozta azért is csak baszogatva van, de hogy miért is....) és tisztán látszik ebben az évben ki kell és ki nem majd.
Berobbant ennek köszönhetően Vinicius, aki miatt eddig Perez szidva volt, meg ki volt röhögve kire lett kiadva ennyi pénz és berobbant Regu is, pedig volt pl Tellesről is szó, hogy jön a nyáron.

A játékunk meg végre már nem siralmas mint sokáig, teljesen vállalható produktumokat teszünk le a pályára.

Marcelo, Bale, Isco kuka, Asensioban még bízok valamiért, de nem sokáig már.
Vazquez padon maradhat.

Rohadtul nincsenek nagy gondok, BL tripla után bőven jó ez és tisztán látszik, hogy ki kell majd és ki nem a továbbiakban, ami hatalmas plusz lesz a jövőt tekintve.
Pozitívan látom eddig a szezont, kell ez az év, hogy aztán még jobbak lehessünk.

Professore
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. február 28., csütörtök 10:48

Tegnap jól játszottunk csak nem eredményesen ők meg olasz csapatot idézőn profin értékesítették a helyzeteiket. Igazat adok annak aki a barca tegnapi produkcióját ahhoz hasonlította ahogy párszor mi nyertünk a BL-ben (vagy éppen Mouval ellenük) . Ez van...

Pozitívum? Csak egy: Regulion. Nem kell ide semmilyen balbekk, max csere mögé ha Marci megy.

A többi meg lerágott csont. Sajnálom mert ez azt jelenti 0 Kupa idén és Solarit kirugják habár nekem tetszik amit csinál főképp egy ilyen kerettel. Meg szívta rendesen... Valakinek el kell vinni a balhét és nem Perez lesz az. Perez meg végre remélem megvilágisodik hogy ide klasszis befejező ember(ek) kell(enek). Ha nem majd a szombati újabb zakó után... Jó Vini meg minden de neki még kell 2-3 év mire kiforr a játéka és megszabhatja a támadásainkat. Nem bántom mert nem az ő hibája hogy 18 évesen egy brazil ligából érkezve ő kellene élintézze a barcat. Ez még neki nagy falat. Benzemanak valaki törje el egy másik ujját is hátha ismét beindul.

Kell a takarítás a nyáron. Idén ne várjon senki semmit. Reménykedjünk hogy a barca nem fog triplázni ennyi. Thanks prezi...

Majd jövőre... ha nem leszünk a nyáron megint világi balfaszok.

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2632
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. február 28., csütörtök 10:35

madridronie írta:ez az eredménysor akkor is arcpirító
Persze, nem is vitatja senki.

De pl. Istimester is ezt írta:
istimester írta:
Csabi írta:2009 Madrid 2-6 Barcelona
2010 Madrid 0-2 Barcelona
2011 Madrid 0-2 Barcelona
2011 Madrid 1-3 Barcelona
2012 Madrid 1-2 Barcelona
2014 Madrid 3-4 Barcelona
2015 Madrid 0-4 Barcelona
2017 Madrid 2-3 Barcelona
2017 Madrid 0-3 Barcelona
2019 Madrid 0-3 Barcelona
Jah.
De én voltam a geci, amikor felvetettem a bajnokság topikban, hogy miért nem lettünk széles körben elismerve korszakos domináló csapatnak.
Hát ezért baszki.

Felőlem aztán mindenki hazudhat magának, a fb oldalunk népe is élen jár benne.
Ezzel nem értek egyet. Nem vagyok összeesküvés-elmélet gyártó, de az azt hiszem kijelenthető, hogy a Real a legutáltabb/irigyeltebb csapat nemcsak a mezei szurkolók, de a média körében is. Sőt nem is feltétlen kell utálat, egyszerűen a Real Madrid, mint márka kattintásgenerátor. Az igény meg a hányásra, a botrányra, a csámcsogni valóra nagy sajnos... A fentiek fényében teljesen hidegen hagy, hogy ki mit ismer el széles körben. Saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, aki nem képes belátni, hogy két vállra fektette egész Európát a Madrid az elmúlt években. A legrangosabb sorozatban, nem himi-humi kupákban.

Most ettől nem lesz senki geci, én úgy látom, hogy részben tudatosan, részben a körülmények apropóján, részben saját hibából, de minden be volt áldozva a BL sikerek érdekében. Nagy rizikó volt, nagyon bejött. Ezért nem érdekelnek a spanyol bajnoki címek, főleg nem a kupagyőzelmek, ilyen sorozatot a BL-ben szerintem képtelenség lett volna úgy hozni, hogy közben otthon is dominálunk. Ehhez tényleg 22-24 azonos képességű játékos kellene, amit nem lehet menedzselni középtávon sem.

A fenitek nem szorosan kapcsolódnak a Barca elleni fiaskókhoz, mert el lehetett volna úgy is bukni bajnokságot/kupát, hogy megverjük a katalánokat, ez tény. Viszont nem is leszünk kevésbé korszakosak, mert volt egy mumusunk, akit nem nagyon sikerült helyrerakni.
A történelem nem fog rá emlékezni, de sokszor túlzó eredmények is születtek - mint tegnap - amik abszolút nem voltak benne a játék képében.

Persze ennek ellenére engem is zavar, de a korábbi sikerek fényében nem dőlök a kardomba. Hogy ezzel hazudnék magamnak? Nem hiszem, csak máshogy látom - ez szerintem valamit-valamiért helyzet volt, amiben jól döntöttek az illetékesek.

Még a margóra annyit, hogy azért minden idők egyik legjobb játékosa volt végig a túloldalon, nem kispályásokkal megtámogatva. Amint Ő kikopik - ez szerintem néhány év - sokkal kiegyenlítettebb lesz a bajnokság is. Egymás ellen még lesz egy kis blokk (mint anno az Atmának ellenünk), de a különbséget Messi jelenti a legtöbb esetben. Nagy pofára esések lesznek odaát, ilyen kalibert nem találni minden évben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4748
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Toti » 2019. február 28., csütörtök 10:14

vesztett már ennyi meccset a csapat a bernabeuban egy szezonon belül valaha, mint idén?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2019. február 28., csütörtök 10:09

Páran megint átesnek a ló túloldalára.
Újra előkerült ez a korszakos maszlag...
Megint a korszakos baromság is előkerült, hát akinek az elmúlt évek Realja nem korszakos csapat, azt kiröhögöm és elsétálok.
Srácok itt még mindig elbeszél egymás mellett a "2 tábor". Személy szerint számomra nem kérdés, hogy ez egy korszakos csapat, de ez az eredménysor akkor is arcpirító; még úgyis, ha az eredmények sokszor nyilvánvalóan nem tükrözik a valós teljesítményt és a különbséget a 2 csapat között.
Történelmet írtak ezek a srácok.
Így van és ezt senki nem is veheti el tőlük.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7332
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. február 28., csütörtök 8:48

Csabi írta:2009 Madrid 2-6 Barcelona
2010 Madrid 0-2 Barcelona
2011 Madrid 0-2 Barcelona
2011 Madrid 1-3 Barcelona
2012 Madrid 1-2 Barcelona
2014 Madrid 3-4 Barcelona
2015 Madrid 0-4 Barcelona
2017 Madrid 2-3 Barcelona
2017 Madrid 0-3 Barcelona
2019 Madrid 0-3 Barcelona

Az idegenbeli 5-0 meg 5-1 ezek között még ott sincs...
Nálam ez a sok barca szopó teljesen beárnyékolja az egész "korszakos" brigádot, pláne úgy, hogy soha nem tudtuk megalázni őket mert mindig fgy-k voltunk elől.
Amúgy az lesz szép ha bl-ben továbbmegyünk is ott is megkapjuk őket. :lol:
Love football, hate antifa.

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 28., csütörtök 8:20

ramos allitolag azt orditotta a 3. utan hogy ne engedjuk oket 6ot loni :lol:
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2632
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. február 28., csütörtök 8:16

Kerlon írta:Rettentően fájó, hogy nagy szerencsével 4-0-val fordulunk, erre simán kikaptunk 3-0ra úgy, hogy 2-szer találták el a kaput, az egyik meg 11-es volt.
Játékban szerintem sokkal jobbak voltunk 2 meccsen, viszont a minőség hiányzik előről, mint az egész szezonban.

Viniciusnak meg lövőedzést éjjel nappal. Btw. nyugodtabb és rutinosabb lesz, aztán a felét talán be is veri csak el kell kapnia a fonalat. Talán majd, ha 20 lesz. :smile: :mrgreen:

Igen, egyetértek. A foci tud igazságtalan lenni, tegnap az volt. Ezért fáj, amúgy továbbra sem érdekel a kupa, meg a Barca elleni statisztika sem.

Megint a korszakos baromság is előkerült, hát akinek az elmúlt évek Realja nem korszakos csapat, azt kiröhögöm és elsétálok.

Persze, zavaró, hogy soha nem tömtük ki ezt a Barcát, pedig bőven volt rá esély, de a kis szépségtapaszaik hidegen hagynak, amíg annyi BL-t nyerünk 5 év alatt, mint Ők kis túlzással a teljes történelmük alatt.

És persze, nem túl szép a bajnoki szereplésünk immár 10-15 éve, de ez sem érdekel, ha ez kellett a sorozatos, eufórikus BL-élményekhez. Egy bajnoki cím semmi egy BL-hez képest számomra. Történelmet írtak ezek a srácok.

Persze részben azért is került a világ tetejére ez a klub, mert soha nem elég a sikerekből, a szurkolók állandóan képesek elégedetlenkedni, de ilyeneket olvasni megint, hogy MI nem fogunk felnőni ehhez a Barcához, óriási változások kellenek... kabaré. A túloldal, az ilyen Sanyi-félékkel a fél kezét odaadná, ha elcserélhetné a csúcs éveit a mi BL-sorozatunkra. Persze beismerni nem fogják soha, de mindenki tudja mi a mérce.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

pulya
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2016. június 9., csütörtök 13:45
Kedvenc játékosaid: Guti
Kedvenc csapatod: R.M.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pulya » 2019. február 28., csütörtök 8:03

Páran megint átesnek a ló túloldalára.
Újra előkerült ez a korszakos maszlag... Mi nem vagyunk, 4 bl után, mert a Barca csúnyán megrépázott minket párszor, de ők azok, hiába répázza meg őket Európa ugyanolyan csúnyán.
Roma - Barca 3-0
Juventus - Barca 3-0
Psg - Barca 4-0

Mi egy prime Zidane, Ronaldo, Marcelo kombót buktunk ebben az évben, az ilyesmit biztos sokan kirázzák kisujjból, a srácok abból főztek, ami van. Nekem tetszett a menü, amíg a Barca bele nem szart. Külön öröm, hogy pont az őket pótoló fiatalok milyen jók voltak...
A Barca pontosan olyan motivált/koncentrált/szerencsés az elmúlt években ellenünk, amilyenek mi voltunk a Bl-ben 3 évig mindenki ellen. Mindegy, ki mit húzott elő a kalapból, végül mindig mi örültünk. A Bl-ben. A Clásicokon meg ők. Ez van. Van ilyen. Azért nem cserélnék.
Nyilván meg kell szakítani ezt a trendet, meg nem szabad megelégedni csak az egyikkel! De az is nevetséges, hogy pont ez után a meccs után beszélünk lelki gátakról meg egyebekről. A fearless Vinicius, aki nem közlekedett 35 km/h alatt a pályán, pl. pont leszarja, mi volt az elmúlt években, szvsz nem is tudja, max. Neymar miatt. Az egyetlen gát a fejében a góllövés, ki kell zavarni a pályára és meg van oldva.
Az első meccs előtt szerintem sokan gondolták, hogy csúnyán kitömnek minket, és esélyünk sem lesz. Ezzel szemben szépen helytálltak a fiúk, azt a 20 percet leszámítva.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8013
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. február 28., csütörtök 8:00

Kerlon írta:Rettentően fájó, hogy nagy szerencsével 4-0-val fordulunk, erre simán kikaptunk 3-0ra úgy, hogy 2-szer találták el a kaput, az egyik meg 11-es volt.
Játékban szerintem sokkal jobbak voltunk 2 meccsen, viszont a minőség hiányzik előről, mint az egész szezonban.

Viniciusnak meg lövőedzést éjjel nappal. Btw. nyugodtabb és rutinosabb lesz, aztán a felét talán be is veri csak el kell kapnia a fonalat. Talán majd, ha 20 lesz. :smile: :mrgreen:
Hát igen.............
Sajnos ez kb. Vinin ment el, de amellett, hogy tényleg be van oltva gól ellen, egy 3-szoros BL győztes csapat nem egy 18 éves gyerekre kéne támaszkodjon egy szuperrangadón. Legfőképpen Bale-t, Asensiot, és Iscót tudnám hibáztatni, amiért sikeresen kijátszották magukat a kezdőből.

Sajnos csak 60 percig tudtunk focizni, Solarinak be kellett volna húzni a féket, igen kitámadtunk, pedig a 0-0 az nekünk kedvezett. Türelmesek voltak a katalánok, és megjött a jutalmuk sajnos.

Avatar
Tádám
El Siete
Hozzászólások: 2574
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 21:28
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Tartózkodási hely: Vác
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. február 28., csütörtök 7:54

KAG írta:Akkor megint egy BL? :mrgreen:

ahhoz csoda kéne, és helyzetkihasználás.

én most leginkább abban bízom, hogy a hétvégi meccsre nem pocsékolunk energiákat. fölösleges. Ceballos, Brahim, Mariano mehetnek a kezdőbe.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. február 28., csütörtök 7:43

Akkor megint egy BL? :mrgreen:
ZIDANE

Avatar
Tádám
El Siete
Hozzászólások: 2574
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 21:28
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Tartózkodási hely: Vác
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. február 28., csütörtök 7:22

Kerlon írta:Rettentően fájó, hogy nagy szerencsével 4-0-val fordulunk, erre simán kikaptunk 3-0ra úgy, hogy 2-szer találták el a kaput, az egyik meg 11-es volt.
Játékban szerintem sokkal jobbak voltunk 2 meccsen, viszont a minőség hiányzik előről, mint az egész szezonban.

Viniciusnak meg lövőedzést éjjel nappal. Btw. nyugodtabb és rutinosabb lesz, aztán a felét talán be is veri csak el kell kapnia a fonalat. Talán majd, ha 20 lesz. :smile: :mrgreen:

Csak kettőt kellett volna okosan, belsővel elhelyezni, és kész is. de ez van, még fejlődnie kell, ha ott egy már érett klasszis van, akkor nincs ez. 0-2-ig teljesen jó volt ez.
Nagy kérdés, hogy ezek után a hétvégi bajnokira mit és hogy kell beáldozni az Ajax elleni visszavágó fényében.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 28., csütörtök 7:16

Rettentően fájó, hogy nagy szerencsével 4-0-val fordulunk, erre simán kikaptunk 3-0ra úgy, hogy 2-szer találták el a kaput, az egyik meg 11-es volt.
Játékban szerintem sokkal jobbak voltunk 2 meccsen, viszont a minőség hiányzik előről, mint az egész szezonban.

Viniciusnak meg lövőedzést éjjel nappal. Btw. nyugodtabb és rutinosabb lesz, aztán a felét talán be is veri csak el kell kapnia a fonalat. Talán majd, ha 20 lesz. :smile: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni
Hozzászólások: 8256
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ferni » 2019. február 28., csütörtök 1:52

Elment CR és még mindig top csapat vagyunk.
Jobbak voltunk a Barcánál, csak megint jött a szokásos kihagyunk mindent.
Pozitívan tekintek a meccsre, ebből lehet erőt meríteni és kell is, hiába 0:3.

BLben oda kell rakni magunkat, simán meg lehet idén is, képesek rá a fiúk.

Avatar
Ramioli
Hozzászólások: 925
Csatlakozott: 2014. március 23., vasárnap 17:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. február 28., csütörtök 1:23

Kíváncsi leszek a hétvégi meccsre, szerintem Perez már várta őket az öltözőben, Ez Presztízs azért kőkeményen, hétvégi meccsen szerintem kemény hajtás lesz meg csontzene! Sokkal keményebb meccs lesz mint a mostani, valamit Villantani kell a csapatnak, mert egy Real Madrid azért nem kaphat ki sorozatosan ilyen nagy arányban az ősi riválistól 9/2 backi.. Tuti nem lesz lötyi meccs..

Avatar
ToniKroos
Hozzászólások: 1044
Csatlakozott: 2014. november 13., csütörtök 23:11

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. február 28., csütörtök 0:46

ateeemadrid írta:A Girona után én elengedtem, pláne, hogy a Sevillát is verték. Még ha nyernénk is, amire sok esélyt nem látok, akkor is 6 pont lenne a különbség, és az egymás elleniük is jobb. Plusz mi is fogunk még pontokat veszíteni. Marad a BL. :mrgreen:
Hiába 9 pont, még játszanak az Atleticoval is, könnyen 3 pontra csökkenhet az előny, ha bukják ezt a 2 rangadót. Az meg már semmi. Persze nagy az esély hogy mi is bukunk még pontokat, de azért én még egy esélyt adnék a csapatnak. Ha most sikerülne... :roll:


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 80 regisztrált és 0 vendég