Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 3719
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Zidane, Guti, Ronaldinho, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 3., vasárnap 18:44

jó kérdés hogy szar a szakács vagy szarral kell főznie?

a helyzetek és a játék megvoltak a Barca ellen is de Solari nem mehet be a kapu elé berúgdosni. így inkább személyi probléma van mint edzői.
a jövő:

-------------------Courtois
Hakimi---Varane---De Ligt---Reguilon
--------------------Rabiot
------------Aouar--------Havertz
---Sancho---------------------------Félix
--------------------Mbappé

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 1747
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. március 3., vasárnap 18:39

ziro4vr írta:Fórumhangulat: az utóbbi időben eléggé megjelent két szélsőséges "párt", és nagyon ritka, mikor a pártok között érdemi és szakmai vita folyik, jellemzőbb lett a másik lehülyézése. Az egyik párt a szarrá nyertünk magunkat, idén bármi van kussoljon mindenki, istenek vagyunk, aki szidni mer bárkit is az köcsög, a többi csapat meg lúzer, ötöd annyi címük van, mint nekünk. Azt gondolom, lehetünk büszkék a csapatra, joggal, de ebből a mentalitásból vissza kell venni. Tisztelni kell a többi csapatot és azokat is, akik észrevétellel szolgálnak, persze ha az érdemi. Ne süllyedjünk egy szint alá, anno jogosan nevettük ki és figuráztuk ki a viscaelbarca sajátnevelés mindenkitlebírózunk Barcásokat, páran nekem itt már abba a kategóriába esnek, akkora arccal vannak.
Egyetértek majdnem az egész kommenttel, az idézett résszel legfőképpen. Engem ez korábban is zavart, az utóbbi időben meg hatványozottan. Sokkal jobban fel tud idegesíteni, mint ha egy Barcás jön okoskodni. Valószínűleg azért zavar jobban, mert egy Real szurkoló félig-meddig engem is képvisel. Nagy az arc néhány embernél, akik a nagyképű kommentekkel csak rombolják a fórum színvonalát.

A kommentedben egyedül az edzőkérdéssel nem értek egyet. Még nem vonnék mérleget Solarival kapcsolatban, talán csak év végén, de lehet még akkor se. Egyelőre nem látom azt, hogy ki lehetne az ideális ember a posztra, ki az, aki egyértelműen javulást hozna helyette nem csak rövid-, de hosszútávon is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 6740
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. március 3., vasárnap 16:34

Hatalmas pluszegy zironak.

Valamilyen szinten azért várható volt, hogy a három BL cím után már csak lefelé vezet az út. Főleg úgy, hogy két fontos láncszem is távozott, és nem volt olyan érkező a helyükre, akik megugorjak a lécet, illetve meg edzőváltás is volt év kozben. Ha nem lépett volna le ZZ és CR, akkor is iszonyat nehéz lett volna fenntartani a szintet.

Sajnos ez van, rohadt bosszantó volt ez az elmúlt egy hét, de semmi sem történik véletlenül.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
Fenoo
Hozzászólások: 740
Csatlakozott: 2019. február 17., vasárnap 14:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. március 3., vasárnap 16:32

Ami nagyon zavaró az az, hogy a középpálya (kivéve Modric) egyáltalán nem támogatja a támadásokat. Addig kísérik a támadást amíg kipasszolják szélre a labdát és utána semmi mozgás, csak állnak szinte és csak nézik, hogy a szélen mi fog történni.

Én Benzemát se venném elő most, mert ha labdát akar látni akkor vissza kell jönnie majdnem a félpályáig vagy ki az oldalvonalhoz, így azért nehéz. Játszhatna most szerintem bárki a helyén, nem lenne sokkal sikeresebb.

Baleből elég volt, viszont Isconak én adnék egy utolsó esélyt, de nem 4-3-3-as felállással. A legtöbb edző kirakta szélre játszani ami nagyon nem megy neki. Mivel a bajnokság elúszott, én szívesen megnéznék egy 4-2-3-1-es felállást ceba-isco-modric hármassal középen. Szerintem nagyon kéne egy valódi támadó középpályás most a csapatba.

Remélem a szezon hátralévő része a bajnokságban a fiatalokról fog szólni. Sokkal több lehetőséget cebanak, valverdenek és odrinak ha már leigazoltuk őket.

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 20519
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. március 3., vasárnap 16:19

Régóta fogalmazódik bennem már egy hosszabb poszt, régen páran szerettétek, mikor így írtam. Igazi, nagyrészük azóta ki lett bannolva. :mrgreen:

Fórumhangulat: az utóbbi időben eléggé megjelent két szélsőséges "párt", és nagyon ritka, mikor a pártok között érdemi és szakmai vita folyik, jellemzőbb lett a másik lehülyézése. Az egyik párt a szarrá nyertünk magunkat, idén bármi van kussoljon mindenki, istenek vagyunk, aki szidni mer bárkit is az köcsög, a többi csapat meg lúzer, ötöd annyi címük van, mint nekünk. Azt gondolom, lehetünk büszkék a csapatra, joggal, de ebből a mentalitásból vissza kell venni. Tisztelni kell a többi csapatot és azokat is, akik észrevétellel szolgálnak, persze ha az érdemi. Ne süllyedjünk egy szint alá, anno jogosan nevettük ki és figuráztuk ki a viscaelbarca sajátnevelés mindenkitlebírózunk Barcásokat, páran nekem itt már abba a kategóriába esnek, akkora arccal vannak. A másik szélsőség a minden fos, hogy elhet hogy nem uralunk mindent és nyerünk 400 trófeát. Ez ugyanúgy fals, az igazáság a kettő között van. SZerintem tök érdekes az idei szezonunk és a jövőképünk, a játékunk nem annyira, de lehetne érdemi vitát folytatni bőven.

A szezonról azt gondolom, hogy az én szemszögem szerint a lehető legjobban lett lemenedzselve nyáron, viszont a lehető legsemmilyenebb és legszenvedősebb. De a kettő összetartozik. A náyron történt ami történt, ZZ és Cé out, ezzel nem foglalkoznék már. Utána viszont mik voltak az opciók? Hozni túlfújt vb sztárokat? Hozni valami irtó drága alig klasszist vagy épp klasszist akit Céhez mérünk és elbukik? Valljuk be bármi (majdnem bármi) lett volna a kompenzáció a két távozó legendáért, iszonyat magas mércét kellett volna megütniük, hogy elégedettek legyünk mi szurkolók. Így hát mi történt? Üzletileg racionális döntések, fiatalok kipróbálása, az öregedő legendáknak a megújulás esélye, az eddig nyavajgóknak vezérszerep felkínálása. Hogy bejött? Volt ami bejött, volt ami nem. De ez egy ilyen szezon, átmeneti. Nem fogunk sokmindent nyerni, lehet nosztalgikusan emlékezni a sikerekre, jogosan égbe magasztalni a távozó legendákat. Ezért mondom, hogy a nyarat a legjobban menedzselte le Perez. Hogy miért a elgszenvedősebb? Két kezemen meg tudom számolni, hány meccset bírtam végignézni, szenvedős, koncepció mentes játék, impotencia, de közben hatalmas arc a pályán. Nekem ez sok, főleg az edzői munka hiánya, én ezért is hoznék új edzőt nyáron.

De hogy mire is jó ez a szezon, ha már kupákra nem? Egyrészt, szégyen nem történik, a kupában a Barca ellen ki lehet esni, a BLben a 8 között ott leszünk, a bajnokságban meg a top3-ban, ezek vállalható eredmények. Az Atma véreset vizel egy 2. helyért, a Barca megvesz mindenkit Messi köré, mert érzik hogy 1-2 év és szarban lesznek, mi meg újra definiáljuk magunkat. Ez oké, sokszor nehéz elviselni a kudarcot, nincs ezzel baj ha páran ingerültek, azzal se, ha páran ezt szükséges rossznak tekintik a sok siker után.
Másrészt, megláttuk, a bab hús e vagy sem. Pár fiatal combosat bizonyított, mint Vini vagy Regu. Pár emberről kiderült, hogy lefőtt a kv, nincs helyük, fejben kevesek vagy nem ide passzolnak, Isco vagy Bale. Pár ember inkább testben kevés, mint Mariano vagy Vallejo. Pár ember pedig az aranykorszak utáni szükséges frissítés áldozata kell hogy legyen, mint pl Marcelo vagy Navas. Ezek között vannak szomorú esetek, vannak örömteliek, márha elmennek a nyáron, de ez szükséges, ritka hogy egy olyan stabil mag meglegyen, mint nekünk a triplázás közben. Az ember megszereti őket, pláne olyan korszakok meg játékosok után, akiket itt a többség látott a 2010es évek előtt, de ezeket a dolgokat el kell engedni. Látni, hogy Navas nem jobb mint Tibo, de idősebb, hogy Marcelo már nem bírja 10 év után, hogy Bale egy faszarc, hogy Isco máshol lehet fontos elem, de nem a Realban.

Most nyáron robbantani kell, lehetőleg okosan, pénz van, hála a felelős gazdálkodásnak. A Real Madrid még mindig kibaszott vonzó, mert sikeres, mert nem vagdalkozik, nem arab kiflikunyeráló klub, hanem a történelem legsikeresebb csapata. Kell Hazard, kell egy gólerős ember előre, egy védő, és nekem edző is. Pár ember meg fog újulni, Ramos, Carvajal, Kroos egy sikeresebb és nagyobbra törő közegben új erőre fog kapni, LV, Casemiro, Nacho jól használva megint olyan lesz mint régen.

Szóval relax, én is várom a szezon végét már, de nem vagyunk semmilyen fekete lyukban, ez az év kell a fényes jövőhöz.
Nem illik.

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 3., vasárnap 14:16

pár lehangoló stat a tegnapi után.

Real Madrid's home defeats per season

Real Madrid with no open play goal for 335 minutes as of now (5 hours and 35 minutes). The team is scoring at a pace of 1.6 goals per game in La Liga (Lowest since 1999/2000). /marca/

Real Madrid have scored 37 goals in the 20 home games played this season. In the last 9 seasons, they averaged 62 goals in their first 20 home games. Cristiano.

El Clasico stats this season: Shots RMA 57:38 FCB - Goals 2:10

Before Messi's debut, Barcelona : 19% win-rate at the Bernabéu,
Between Messi's debut and now, Barcelona: 55% win-rate at the Bernabéu
and the head-to-head is now 96-95 for Barça.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
MyStiQ
Hozzászólások: 1059
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 9:56

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2019. március 3., vasárnap 14:13

BBeno írta:pedig a sporik tettek eleget hogy a barcát tolják ott is ...
Ezt illene már egyébként elfelejteni egy életre. A mai napig minden vitatott szitunál jön az, hogy tolják a Barcát. A Realnak nem segítenek a bírók? Dehogynem. Károsítják a Realt? Van amikor igen. A Barcát? Őket is. Minden csapat javára és ellen is tévednek, hosszabb távon pedig ezek kiegyenlítik egymást. Ha meg nem (lásd: olasz bundabotrány), akkor az idővel úgyis kiderül.

Csak hogy ne menjünk messzire: tegnap Ramos odabaszott Messinek. Simán ki lehetett volna állítani a picsába. Levante ellen elég érdekes tiziket kaptunk. Ha azt ellenünk fújják be, akkor egyből menne itt a szitkozódás, hogy a büdös bunkó elcsalta az egészet. Ha visszagondolunk az Ajax elleni odavágóra, akkor mindenki egyből FIFA bíró lett, hogy márpedig jogos döntés született, de ha ez mondjuk fordítva történik és mi szerzünk ilyen gólt, amit elvesznek, akkor mi lett volna? Köcsög UEFA, szemét bíró, tolnak mindenkit ellenünk, nehogy negyedjére is meglegyen a BL. Pedig ha a szívünkre tesszük a kezünket, a 3 BL-ben volt azért bőven szerencse is, ahogy esetenként voltak olyan ítéletek, amik a Real Madridot segítették.

...és éppen ezért nem szoktam érteni, hogy sokan miért esnek nekik azoknak, akiknek fáj a hazai szereplés a 3 BL ellenére is. Igazából évente 7 meccsre alapozzuk a szezont, miközben az összes riválisunk harcol otthon is, szerda-szombat ritmusban tolják a valódi tétmeccseket, miközben minket kipicsáz egy Leganes januárban a kupából, otthon megrépáz egy Girona, egy Sociedad, a Barcelona meg évek óta szopat. A BL csoportköre egy Real Madridnak ujjgyakorlat, mert bármennyire is a legrangosabb trófea a BL, azért olyan sok végső esélyes nincs. Marad a kieséses szakasz, 3 párharc + 1 döntő, mi meg egy-két kivételtől eltekintve erre alapozunk egy egész szezont. Ez a kibaszott dühítő a világ elvileg legnagyobb klubjánál. Stadionprojekt ide, stadionprojekt oda.

Na mindegy. Nem feltétlenül neked szól ez BBeno, csak a Te hozzászólásodban olvastam a bírózást.

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 3719
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Zidane, Guti, Ronaldinho, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 3., vasárnap 14:03

ez leírva jó de Hazard és Vini bal/bal. egyikse hozza ugyanazt jobbszélen. plusz ez csak személyes vágy de jó lenne minél többet szoktatni a Regu-Vini balszélt mert látjuk hogy megvan a kémia és a kraft.
a jövő:

-------------------Courtois
Hakimi---Varane---De Ligt---Reguilon
--------------------Rabiot
------------Aouar--------Havertz
---Sancho---------------------------Félix
--------------------Mbappé

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19316
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 3., vasárnap 14:00

Hazardban egy 20+ gólos szezon szerintem benne van itt Spanyolországban, ha a hozzáállása megfelelő lesz. Vinit én már nem raknám ki a kezdőből. Karim pedig kelleni fog, ha érkezik a belga.

Hazard - Benzema - Vini trióval, én nekimennék a következő szezonnak.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 3719
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Zidane, Guti, Ronaldinho, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 3., vasárnap 13:55

persze ez nem egy nyaras buli ellenben megint csak Benzemával nekimenni az évnek eléggé öngól lenne. plusz ha elmegy Bale meg Isco akkor megint ugyanott vagyunk hogy Lucas fix kezdő a jobboson. James semmit nem old meg ha itt marad. Ödegaard egy nagy kérdőjel. Mbappé biztos nem jön. Hazard ha jön jó de önmagában nem elég tűzerő.
a jövő:

-------------------Courtois
Hakimi---Varane---De Ligt---Reguilon
--------------------Rabiot
------------Aouar--------Havertz
---Sancho---------------------------Félix
--------------------Mbappé

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19316
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 3., vasárnap 13:49

Nyilvánvalóan 1 nyár alatt nem fogunk egy teljes generációváltást levezényelni. A probléma nem olyan nagy, mint amennyire nagynak tűnik. Igen, öregednek az embereink, de nem fogunk tudni minden posztra igazolni játékost.

Amit RaúlCF leírtál, még részben igazat is adnék, de 4-6 játékost nem fogunk, és nem is kell egyszerre leigazolni a kezdőbe.

Alap esetben egy Isco + Bale el.... egy kh, Hazard, James + Ödegaard vissza pakkal is elégedett lennék a nyáron. (Nyilván egy Hazard + Bappé pakk lenne a 10/10, de azért álljunk két lábbal a földön. :mrgreen: )
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 3719
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Zidane, Guti, Ronaldinho, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 3., vasárnap 13:40

Kapusposzton jók vagyunk
stim
hátvédposzton szintén megvagyunk, pláne, ha még Hakimi is visszajön. KH posztra is max egy ember kell, de nagy összeget oda sem kell elkölteni.
kell hátra ember. Nachoból teljesen eltűnt az a stabil játék amiért kincs volt. Marcelo el, marad Regu ide kell valaki mert Hakimi még nem jön vissza, plusz Ramos helyett is lassan kell valaki mert idén már igencsak ingadozó hogy éppen mit csinál, a hónap végén 33 lesz. persze csk meg legenda meg vezér blablabla de a végtelenségig ő sem lesz használható. idén minimum annyi szar meccse volt mint jó. lehet behozni az utódot és szoktatni 1 akár 2 évig cserélgetve. jobbos adott ott tényleg megvagyunk.
Középpályán megint csak megvagyunk, pláne, hogy még Ödegaard is visszajön.
Casemiro,Llorrente,Modric adott. jön vissza Ödegaard ami semmit nem jelent mert ki tudja hol, mit és mennyit fog játszani. Kroos idén egyszerűen egy traktor. teljesen igaza volt Schusternek. lassú, kapuhoz nem ér fel, védekezni nem ér hátra csak van középen. látványos volt amikor nem játszott mennyivel dinamikusabb volt a kp-nk. nem kell eladni de idén borzalmas. van Ceba aki még mindig
nem játszik eleget és akkor is változó. a munkát beleteszi de előrébb kell játszania. Isconak lépnie kéne. ide elférne egy baszó btb aki futkos fel le. védekezésben is értékelhető ellenben 2ik hullámban képes a kapu elé érkezni a lá Lampard vagy Pogba stílus.
Elöl a Karim, Vini duó alap, még ha esetleg nem is kezd majd mindkettő.
Bale kuka. ezzel szerintem senki nem fog ellenkezni. kell egy jobb szélső. Vini nem az. Benzema nem elég. most volt egy jó hónapja ebből megint megél. az hogy vagy a 18 éves Vini csinál valamit vagy semmi nem történik nem tartható állapot. ha jön is Hazard csak a balosra jön ahol ütik egymást Vinivel és a gólszerzést nem teljesen oldja meg. egy 10-15öt talán vállal de ez kevés lesz. részemről először jobb szélső,center és utána esetleg Hazard.
a jövő:

-------------------Courtois
Hakimi---Varane---De Ligt---Reguilon
--------------------Rabiot
------------Aouar--------Havertz
---Sancho---------------------------Félix
--------------------Mbappé

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 42227
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 3., vasárnap 13:38

https://twitter.com/musicoloko7/status/ ... 89056?s=19

Nézzétek meg a képet, fujjatok ki a gőzt és menjetek ki a levegőre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6351
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 3., vasárnap 13:29

petiamadridista írta: Így van. Nálam pl a 2007es bajnoki címet csak a 2014es BL gy
Így van.
Imádjuk a tripla BL-t, meg CR nagy csávó volt 9 évig, de annak a tükrében, hogy 9 évből 2szer lett bajnok, és a Barca lényegileg Mou éra utolsó másfél évét leszámítva folyamatosan faszra húzott..
Hát olyan felemássá teszi az egészet.
Imádom a BL-t, a legnagyobb sorozat. Az a legnagyobb trófea, de úgy hogy volt egy csapat ami folyamat leszopatott minket, és azokkal sosem találkoztunk a BL-ben, felemássá teszi az egész generációt.
Nekem pont ezért Raúlék nagyobb legendák. Ez van.
Csak Rauleknak akkor nem volt egy tortenelmi Barca ellenfelkent. Raadasul ott se dominalta a csapat a bajnoksagot, egy bajnoki cimmel van tobb 7 ev alatt, mint most. Szoval inkabb az ido szepiti meg az egeszet es az, hogy fiatalabb voltal. Vagy szimplan jobban szimpatizaltal Raullal es a csapattal, mint a Ce felevel.
Barcasok szovege ez, hogy a BL-bol ok kivertek volna minket. Mibol gondoljak? Azert mert a bajnokikat tobbnyire ok nyertek? Mi meg 3x is megvertuk a dontoben azt a csapatot, amelyik kiejtette oket abban a szezonban. A rettegett Romat szerencsere elkerultuk tavaly :D
Messi korszakot szepen kimaxoltak, ami a bajnoksagot illeti, a BL-ben elhomalyositottuk oket az utobbi evekben, ennyi. Lehet sirankozni, de szerintem felesleges.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19316
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 3., vasárnap 13:17

Iszonyat fáj, ahogyan elbuktunk lényegében 1 hét alatt 2 kupát is, DE. Gyönyörűen szemlélteti az idei szezonunk a nyári fő feladatunkat.

Amint megérkezik egy olyan ember, aki képes gólokat lőni, a csapat menni fog a bajnoki címért, meg a hazai kupáért. És az a legszebb, hogy szerintem még egy Higuaín-féle jó-jó, de nem extra klasszissal is már olyan pozícióban lennénk, hogy akár a kupadöntő, + a bajnoki címért futó versenyben is ott lennénk lőtávolon belül.

Nem játszottunk rosszul, a helyzeteink is megvoltak, de amíg nem tudunk gólt lőni, ez lesz. Kapusposzton jók vagyunk, hátvédposzton szintén megvagyunk, pláne, ha még Hakimi is visszajön. KH posztra is max egy ember kell, de nagy összeget oda sem kell elkölteni.

Középpályán megint csak megvagyunk, pláne, hogy még Ödegaard is visszajön.

Elöl a Karim, Vini duó alap, még ha esetleg nem is kezd majd mindkettő.

Nyilvánvaló, hogy egy sztárigazolás kelleni fog, egy extra, amire már a szurkolók is ki vannak éhezve. Hazarddal ki lennénk már segítve, véleményem szerint. Bárki más, aki Hazard mellett jönne, ajándék lenne.

Isco + Bale el, James megint csak kérdés. Ebből a 2-3 játékosból nem akarom elhinni, hogy nem jönne be annyi pénz, amiből maximum kis ráfizetéssel ne jönne ki a vérfirssítés ilyen szinten. És akkor még a Vallejó, Mariano, stb kis apró bevételek, ha lesznek, azokkal nem is számolt az ember.

Kurvára fáj, mert megvoltak idén is a lehetőségeink, és én csak emiatt vagyok csalódott, nem pedig amiatt, hogy nem lesz kupa, mert a klub VB-n kívül nem is számoltam mással.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Professore
Hozzászólások: 718
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. március 3., vasárnap 13:05

Hát igen évekig kergettük a decimat míg meglett már már megszállottan. Most ugyanúgy a hazai porond lett/lesz a nr1 feladat mert tény és való hogy vállalhatatlan ami évek óta itt megy.

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 3., vasárnap 12:46

Nálam pl a 2007es bajnoki címet csak a 2014es BL győzelem übereli.
hát az nem semmi menetelés volt. pedig a sporik tettek eleget hogy a barcát tolják ott is ... mindig libabőrös leszek mikor a gazooly féle összefoglalót újra és újra megnézem
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

petiamadridista
Hozzászólások: 3083
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. március 3., vasárnap 12:36

Igen.
Kurva jó volt. Főleg a 2003 és 2006 közötti faszkodás után.
A 2007-es bajnoki győzelem konkrétan a 2000 utáni éra máig egyik legnagyobb (madridista) közösségi orgazmusa volt.
Így van. Nálam pl a 2007es bajnoki címet csak a 2014es BL győzelem übereli.
Jaja. Simán az egyik legnagyobb élmény volt, 3 évig nem nyertünk semmit, minden porondon szarok voltunk, a Barca háta mögött kullogott a csapat, Ronaldinho, fiatal Messi, Deco, Puyol, Eto.
2005ben Eto még ordenáré módon hergelte is a madridistákat.
Aztán egy órisái hajrában pár öreggel meg sok fiatallal óriási hátrányból nyertünk, és abban az évben az aktuális BL címvédő Barcat is felhúztuk, kiégett Raúl meg RVN gólokkal.
Kurva nagy élmény volt. Nem vitás. A Calderón korszakot meg a már előtte is létező BL fóbia tette ótvarrá. Hogy ilyen Romák is kivertek már a legjobb 16 között. Azért olyan azon bajnoki címek megítélése. Mert felemás az összkép. Bajnoki győzelmek, történelmi mélypont a BL-ben.

A mai napig számomra a legjobb Real Madrid, amit valaha életemben láttam az a 2002-2003as volt.
Nem nyert BL-t bajnokságot nyert, de kurva jó focit toltak, tele legendákkal, aztán a BL elődöntőben volt egy szar félidő Torinóban, na most Bumm..

Attól még az volt a legjobb Real. Meg szerintem korszakban is a del Bosque éra volt a csúcs.
Hogy miért???
Ezért:
mindenki elismeri, hogy valoszinuleg olyan bl sorozatot lattunk amit mar soha eletunkben nem fogunk es szurkoloi palyafutasunk legjobb evei voltak feltehetoleg. halasak is leszunk eletunk vegeig.

ettol fuggetlenul realisan kell latni a masik oldalat is, hogy ennek a gardanak valami hatalmas mentalis problemja van evek ota a barca ellen. ugy szerepelunk ellenuk, mint egy eros kozepcsapat, maximum. es igen en is (megint) azt mondtam tavaly a bl donto elott, hogy ha behuzzuk akkor leszarom ha nem nyerunk semmit iden es ez igy is lesz, viszont nem mindegy, hogy hogyan bukunk.
Így van.
Imádjuk a tripla BL-t, meg CR nagy csávó volt 9 évig, de annak a tükrében, hogy 9 évből 2szer lett bajnok, és a Barca lényegileg Mou éra utolsó másfél évét leszámítva folyamatosan faszra húzott..
Hát olyan felemássá teszi az egészet.
Imádom a BL-t, a legnagyobb sorozat. Az a legnagyobb trófea, de úgy hogy volt egy csapat ami folyamat leszopatott minket, és azokkal sosem találkoztunk a BL-ben, felemássá teszi az egész generációt.
Nekem pont ezért Raúlék nagyobb legendák. Ez van.

Ez az elmúlt 10-15 év a Barcával szemben meg gyalázat ez a teljesítmény, Hasonló a helyzet mint a Calderóni bajnoki címekkel. Nagy élmény, kurva jó, de felemás, hogy történelmi mélypont a BL-ben.
Nagy élmény a történelmi csúcsok közelében lenni a BL-ben, de közben meg történelmi mélypont a ligában, a legnagyobb riválissal szemben.
Ezt kéne megérteni.

Professore
Hozzászólások: 718
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. március 3., vasárnap 9:35

kodo írta:Bizonyos szempontból en sem értelek titeket.
Tortenelmet írt a korszakos csapatunk, tavozott a talán ket legfontosabb pillere ennek a csapatnak es most hogy idő kell egyből megy az elégedetlenkedes. Holott majusban a legtöbben simán alairtak volna, hogy egy evig nem nyerunk semmit csak legyen meg a bl tripla. Szoval valótlan allitas, inkább csak jol hangzo blodseg, hogy a "tortenelmi csapatunk ujra tortenelmet irt". Nem sok értelmét látom ezeknek a kommenteknek a feszültségszitason kivul. Hadd jegyezzem meg, hogy tavalyi csapatunk taknyosra szopatta volna ezt a meszket. De erre tényleg csak ennyire térnék ki, mert semmi ertelme sírni Zz meg Cr után, nem is akarok es nem is szoktam. Örülök, hogy ennyivel elobbre járunk mint a barca, nalunk mar elkezdodott egy folyamat. Mire ők fognak szívni Messi miatt ugyanezen okokbol kifolyólag jo esellyel mar ujra ütőképes csapatunk lesz. Nyilván most ütnek minket, van nekik egy kifoltozott csapatuk, látszólag meg akarják nyomni Messi utolsó éveit, feltesznek a dologra mindent. Nekünk meg van egy rosszul konstrualt keretunk, novemberi edzővaltasunk, a padunkrol senki nem tud lendületet hozni, nevekre jol hangzik de amugy lagymatag.
Véleményem szerint ujra hullamvolgyben vagyunk, a jatek fasza, de ilyen nem letezik, hogy nem megy be semmi. Ennyire semmi.
Nyilván en is orultem volna ha iden bajnokságot nyerünk,de ha a realitasok talaján maradunk gondolhattuk volna hogy ez edes kevés lesz. A kupa, nem is ertem sokan miert mondják azt hogy leszarjak a kupat, nekem igenis kell az is. Talan tobb szerencsevel meglehetett volna, egyáltalán nem jatszottunk alárendelt szerepben. Adjuk mar meg ezt az évet atmenetnek, ne mindig az kelljen ami nincs. Annyira tipikus hozzaallas ez is, ha valaki rossz formában jatszik mar egybol mashonnan potolnak jott-mentekkel.
Örülök annak is, hogy végül a 200 milliot vagy mennyit nem adta meg Perez Hazardert, igy Vinicius megmutathatta magat, es iden mar elég lesz egy szelsot igazolni csak. Hazarddal jók lehetunk, a pénzt meg nem szórnam feleslegesen, mert kelleni fog ha el akarjuk hozni Mbappet Parizsbol.
Az meg hogy a Barca előzött az El Clasico örökmerlegben. Mivan akkor? Egészségükre. Ne aggodjatok nem marad igy örökre. Meg amugy se jegyzi a kutya se ezt. A kecskejukkel erre futotta a 15 evnyi karrierje alatt eddig, mi meg ledominaltuk Europat a mienkkel.
Félreértés ne essék, minden egyes pontot sajnalok a katalanoktol, de iden eléggé felvallrol veszem ezt a dolgot a korábbi sikerek tükrében. Tisztaban vagyok vele, hogy ido kell egy ilyen atmenethez, nem erdemes irrealis elvarasokat állítani magunkkal szemben. Vissza fogunk térni, es erosebben mint valaha.
Nem is kell feltétlenül megérteni mindenkit ettől lesz érdekes a fórum. Történelmet írt a korszakos csapatunk ez tény és örülünk neki. De a jövőbe kell tekinteni és amennyire csak lehet tudatosan alakítani a sorsunk. Szemelyszerint már szeptemberben elengedtem ezt az évet így csak részben csalódás a dolog. De honnan indult az egész? Onnan hogy Zizu felallt a semmiből és azt mondta sziasztok. Ennek nyomós oka(i) volt(ak) és itt igen az egyik fő ludas az bizony több mint biztos Perez. Onnantól nincs koncepció és csak remélem hogy nem az a nagy stratégia hogy egyszer majd csak sikerül megszerezni Bappet vagy Neymart és addig lesz ami lesz kísérletezunk 18 éves suhancokkal. A visszaesés törvényszerű de a mértéke az már más kérdés. Szerintem lehetett volna ezt sokkal jobban menedzselni és itt megint a vezetőség kerül elő. Arra vagyok kíváncsi hogy nyáron mit lép Perez ezen sok fog múlni. Egy ilyen szezon még belefér de több már nemigen. Sok helyen vérzik a csapat emberes feladat lesz ezen változtatni bízzunk benne hogy sikerül. Más már úgy sem maradt idénre...na jó a BL kérdés hogy meddig de tippre nem sokáig húzzuk.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 23004
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 3., vasárnap 9:27

Nem tudom mit sirtok. A tavaly8 5-1hez most 270 perc kellett. Ez kereken 3szor jobb teljesitmeny. Fejlodunk. :mrgreen: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég