Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11133
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. május 20., hétfő 11:57

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Összességében nem a végkifejlettel van a baj.Szerintem az ,hogy arya öli meg a night kinget danerys bekattan jon megöli majd bran lesz a király mind jó alapötletnek de annyira összecsapottt volt az egész és semmi nem lett elmagyarázva,így iszonyat erőltetettnek hatott számomra. Bran és jon gyakorlatilag semmit nem csinált, danerys másfél rész alatt gajdúlt meg stb... nem az a baj ahova kifutott végül a sorozat (szerintem ezek mind az öreg alapötletei is voltak) hanem az ahogyan összetákolták a dolgokat. Danerys halála annyira semmilyen volt az a tanács ahol a halálra itélt tyrion előáll a nagy ötlettel meg kb kabaré volt. legalább bran kaphatott volna egy flashbacket ahogy mindenkit eltakarít az útjából és végül ő ülhet a trónra de így tök karakter idegen ahogy a 3szemű galamb :D akit amúgy már nem érdekelt az emberek vergődése megkapja a trónt...

Meg amikor drogon összerakja a képet,hogy a castrón a hibás amit ezért megolvaszt omg...
nagyon fos volt ez így. akkor már inkább a happyend ahol danerys és jon kéz a kézben uralják westerost.Pedig nekem bejött ,hogy végül dany volt a főellenség.Csak hát ebben az évadban mindneki kb 3 jelenetig volt főellenség.Egy ilyen végkifejlethez bizony nemhogy 10 részes évad kellett volna hanem 10 évad... Nagy kár ezért. És azokért akik részt vettek benne mert a szinészi alakítások a cgi a díszlet minden baszott erős volt kivéve a forgatókönyvet.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BarçaNorbi
Hozzászólások: 495
Csatlakozott: 2015. január 10., szombat 15:35
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2019. május 20., hétfő 11:51

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem nagyon nem tetszett az évad, még a harmadik részt se tudta kárpótolni a sok csatajelenet, a logikátlanságok miatt, úgyhogy én már elengedtem az évadot régen.

Ennek tudatában még élvezhető is volt a rész, itt is megvoltak a logikai bukfencek, de az évad színvonalához képest még átlag feletti.

Havazás pedig azért volt, mert a korábbi évadban amikor Dany-nak volt látomása a vastrónról akkor havazott, én arra következtettem akkor, hogy azért, mert a Night King még él, sőt... Úgyhogy, most nem merték havazás nélkül ábrázolni a jelenetet, ellenben minden más, karakterek szempontjából fontos dolgot figyelmen kívül hagytak a korábbi évadokból, könyvekből.

Nem gondoltam volna, de már hetek óta azért vártam az utolsó részt, hogy végre legyen már vége, én annyira elengedtem, hogy most már megkönnyebbülést érzek.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 20., hétfő 11:40

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy eddig nem igazán mondtam azt, hogy kellett volna a többrész, de most már határozottan amondó vagyok, hogy az utolsó 2 évadnak kellett volna a 10-10 rész. Mondjuk a 8. évad első 3 része mehetett volna a 7 évadhoz. Aztán a 8-ban sokkal jobban kifejteni dolgokat, mert így kb az egész évad annyiról szólt, hogy puff valami megtörtént fogadd el.

Ami megtörtént az is egy bullshit logikátlan szar. Nem a fordulatokkal volt itt a legnagyobb baj, hanem a kivitelezéssel.

Ezt a két tróger írót én biztos nem alkalmaznám ezek után. Főleg, hogy a részek után jön a nevetséges és szánalmas belemagyarázás.

Nem vagyok a könyvmoly kategória, de valószínűleg inkább elolvasom a könyveket, amiknek szinte biztos több értelme lesz még ezzel a befejezéssel is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Pipita
Hozzászólások: 3129
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. május 20., hétfő 11:21

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy szánalmasan szar évad méltó befejezését láthattuk, egyébként ez volt az utolsó évad második legélvezhetőbb része szerintem. Kár.

Engem amúgy meglepett, hogy Bran lett a király, meg hogy Jont a falra száműzték, ez tetszett benne.


Végre vége, menjünk tovább.

Avatar
Swineherd
Hozzászólások: 818
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:03
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. május 20., hétfő 10:58

Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Következő. Küldjük Jont a falra, mert a makulátlanok bepipulnak. Aztán utána eltakarodnak Westerosból. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaime is a falon végezte volna Aerys miatt, ha lett volna egy Szürke Féreg akkoriban. Meg végül is Robert is akkor már.

És tényleg az volt a legjobb, hogy a döntés után eltakarodtak, de hát Szürke Féreg keze messzire elér. :lol:
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. május 20., hétfő 10:50

csababarca Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A két csatás rész nem tetszett, azok nekem baromira élvezhetlenek voltak, főleg az 5. rész. Ott elvesztettek, hogy a sárkány tüze felrobbantotta a4 méter széles kőfalakat. :lol:

De amúgy igyekeztem mindenféle jóslattól és előzetes gondolattól távol tartani magam, mert nekem az már befolyásolja az egészet, illetve a könyveket sem olvastam és GOT buzi sem vagyok.

Az évadról a véleményem, hogy sokkal több lehetett volna benne. Egyáltalán ha a logikátlanságokat kijavítják, már akkor is egy közepesnél jobb évadként könyvelném el, de így összességében nálam ez közepes volt, mert voltak jó részek, meg idegesítőek. Na ez az utolsó rész jobb volt, mint amire számítottam, így ezzel végülis elfogadható lett számomra az évad.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27248
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 20., hétfő 10:39

Kerlon. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :sziv: Hát ez a hsz jobb volt, mint az egész rész, gondolom több időt is szántál rá. Most nagyon adlak. Tökéletes, ez egy igazi lezárás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 20., hétfő 10:34

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na jó komolyra fordítva a szót. Adjunk egy jó történetet a népnek, amit nem lehet elpusztítatni. A fattyú, aki hazugságban élt, aki felismerte a valós veszélyt, aki meghalt majd feltámadt, akit követett a nép, aki egyesített mindenkit, aki megmerte ölni a megveszekedett királynőt és true Protector of the Realm. Az nem jó történet. Adjuk oda a trónt egy nyomoréknak, akinek gyakorlatilag semmi szerepe nem volt, mint csali.. pff inkább nem is folytatom ezt a részt.

Vágjunk bele a második körbe. Sansa... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Déli király... a saját testvérének. Hagyjuk is gyorsan ezt is.

Következő. Küldjük Jont a falra, mert a makulátlanok bepipulnak. Aztán utána eltakarodnak Westerosból. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Szóra se érdemes.

Btw. egészen a tárgyalásig egy élvezhető rész volt, aztán átment a 8. évad hatalmas nagy fejetlenségébe. A legidegesítőbb az Sansa.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8015
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. május 20., hétfő 10:25

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem sem tetszett annyira.
De legalább ne jöjjünk ilyen faszságokkal, hogy teleportálás. Láthatóan eltelt sok idő, Jon megszakállasodott a börtönben. Szeretted volna látni, hogy mutassák végig ameddig mindenki fellowagol King's Landingba?

Jon pont a származása miatt nem lehetett király, jobb ha nem uralkodik egyetlen Targaryen sem.

Igazából ott volt elcseszve, hogy megölte Danyt, és utána nem vágták le őt is, ott voltak az unsilliedek, meg a dothrakik, úgy rémlik sokkal többen voltak, mint az északiak.

Jon ilyen tutyimutyi, hát már mióta megmondták neki, hogy You know nothing Jon Snow.

Kár, hogy senki nem mondta ki, hogy quennslayer!

Bran király: jól kifőzték, habár a kiválasztás az elég gagyi volt, és Westeros jövője is messze nyitva lett hagyva ezzel. Vagy lehet ő mostmár vagy 2000 évig fog élni.
A sárkány is csak úgy elrepült a naplementébe.

Azt én sem értettem, hogy egyszer havazott Kings Landingben, aztán meg sütött a nap, és zöldelltek a fák (a királyválasztáson)


KAG
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sam Grand Maester lett, és mint olyan gondolom nem lehetnek földjei, Bronn megkapta amit ígértek neki. MInden ilyen részletre nem volt idő (mert kellett mutatni, ahogy a karakterek lassan sétálnak), de igazából nem is volt lényeges info

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10048
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 20., hétfő 10:11

na volt ma valami? :mrgreen:

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27248
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 20., hétfő 9:34

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából, ha belegondoltok, Jon "király" lett a falon túl. Szóval célbaért. :mrgreen:

Ha megnézzük a szálak lezárását, akkor összességében mondhatnánk azt, hogy húúú, mennyire trónok harcás, ezt nem láttad jönni, ilyen végjáték csak itt van. És erre azt mondom van némi igazság benne. DE, ember, ennyire szar megvalósítással nehéz lenyelni. Ha az eddigi részeket összecsapták, akkor ezt már tényleg 10 perc alatt írták meg. Annyira nincs súlya a dolgoknak, csak röpködnek a karakterek jobbra balra, korábbi dolgaikat magasról leszarva, vagy igénytelenül továbbmesélve.

Nálam minden idők egyik, ha nem a legrosszabb sorozat lezárása volt ez. Ahonnan ez a sorozat lezúgott a mélyba, amiatt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
csababarca
Hozzászólások: 4236
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 9:48
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. május 20., hétfő 9:25

Dupla D írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megint leszek én a kivétel. nekem tetszett ez a befejezés. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem olyan kivétel ez, pláne annak fényében hogy ahogy emlékszem neked összességében mindegyik rész tetszett.
akinek nem tetszettek az eddigiek, annak ez se valószínű. de ezek már így összekapcsolódnak.
5. rész után sejthető volt, hogy ez lesz a vége, legalábbis Dany halála ugye Jon által.

nekem felemásak az érzéseim, de a 8. évadot nézve, ezt lehetett az utolsó részből kihozni.

Nekem Jon karakterével, és szerepével van a legnagyobb gondom.
Értem,hogy neki ez a bünti végülis nem bünti, de igazából ha megnézzük a sorozatot nem jutott sehova.
ugyanott van, ahol volt a kezdetén, csak most nem a származás alapján kitaszított, hanem a tette miatt.
amit megtett Jaime is, mégis vígan éldegélt utána, vagy Tyrion többszörös árulóként is vígan ott van Bran segítőjeként, ofkorsz.

De ha a main karaktereket is nézzük, ki hova jutott a sorozat kezdete óta:
-Bran: nyomorékból király.
-Sansa: egy förtelmesen idegesítő kishercegnőből egy förtelmesen idegesítő, felsőbbrendűséget mutató királynő. (ez a legnevetségesebb)
-Arya: cserfes kislányból bérgyilkos világutazó Odüsszeusz.
-Tyrion: kivetett, örökség nélküli törpéből Segítő.
-Dany: halott.
-Cersei: halott.
-Jaime: halott.
-Jon: fattyú, Éjjeli őrség tagja. most meg királynőgyilkosként elítélt Éjjeli őr.

na mindegy, már csak mérgelődöm.

a zene parádé az egész évadban, remélem kap majd díjakat, meg megérdemelné.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. május 20., hétfő 9:13

Berti írta: got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Érthetetlen, hogy hogy engedhették, hogy ez a két barom így szétcsessze ezt a sorozatot. Számomra botrányos, hogy a mindenkori legnézettebb sorozat így beszürkült és ilyen lezárást kapott. :shutup:
Remélem jönni fog a könyv, amely egy méltó végjátékkal és befejezéssel zárul.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyik ismerősöm most mondta, hogy elvileg azonos vég lesz, de jobban kifejtve.
ZIDANE

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. május 20., hétfő 9:13

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megint leszek én a kivétel. nekem tetszett ez a befejezés. :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24526
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. május 20., hétfő 8:42

Még nem néztem meg, de látom pozitívak az értékelések...és nem bírták elnevezni az utolsó kötet címének se, bír az még a legkevesebb. :lol:
Nem illik.

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3422
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Berti » 2019. május 20., hétfő 8:06

got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Érthetetlen, hogy hogy engedhették, hogy ez a két barom így szétcsessze ezt a sorozatot. Számomra botrányos, hogy a mindenkori legnézettebb sorozat így beszürkült és ilyen lezárást kapott. :shutup:
Remélem jönni fog a könyv, amely egy méltó végjátékkal és befejezéssel zárul.

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11133
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. május 20., hétfő 6:25

Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szánalmas volt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
füst
Hozzászólások: 3856
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 20., hétfő 5:58

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!

Örülök, hogy vége lett, ez egy darab szar volt.
Őszintén sajnálom a színészeket, ők hiányozni fognak.
De ez egy moslék volt, remélem gyorsan elfelejtem.


Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. május 20., hétfő 5:54

ikelemen5 írta: GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A királyválasztó gyűlésen még Sam képviseli a Síkvidéket, majd ugrunk egyet, és a Királyi gyűlésen Bronn. Mi a ..? Samet nem zavarta? Bran meg azt mondta, hogy jó..megígérted, miért ne? :x

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk Samről ezt még el is tudom képzelni, hogy pont leszarta.

Egyébként ezek a falon túl most mit fognak csinálni? Maradt ott bármi is?? Ugye láthattuk, hogy jegesmedvét (és ebből kiindulva gondolom más állatokat is) átváltoztattak a White Walkerek.
ZIDANE

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 2927
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. május 20., hétfő 5:50

GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A királyválasztó gyűlésen még Sam képviseli a Síkvidéket, majd ugrunk egyet, és a Királyi gyűlésen Bronn. Mi a ..? Samet nem zavarta? Bran meg azt mondta, hogy jó..megígérted, miért ne? :x
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 81 regisztrált és 0 vendég