Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Mit vársz ma este a Lipcse ellen?

A szavazás 2024. március 7., csütörtök 8:44-kor befejeződött.

Nyerünk és továbbmegyünk
29
76%
Döntetlennel megyünk tovább
5
13%
Kikapunk, hosszabbítás/büntetők, majd továbbjutás
0
0 szavazat
Kikapunk, hosszabbítás/büntetők, majd kiesés
2
5%
Kiesünk rendes játékidőben
2
5%
 
Szavazatok száma: 38

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13044
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. június 18., kedd 6:18

ziro4vr írta: ...
Odegaard? En megtartanam mar, kp ra Isco helyett is akar es a jobb oldalra is jo lehet. Vini szerintem ha atkerul a jobbosra bukni fog, neki az nem fog menni, ahogy szerintem Rodrygo sem a jobb oldalon lesz a leghatekonyabb

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. június 18., kedd 3:50

Meg arra is van esely, h Rodrygo ugy robban be mint Vini es meg van oldva a jobboldalunk hosszutavon. A hirek alapjan Rodrygot tehetsegesebbnek tartjak Vininel, mar ha igaz. Ez adhat kis remenyt arra, h lesz egy eros jobboldalunk is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
Babinho
Hozzászólások: 3140
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:21

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. június 17., hétfő 23:08

A rejszolás, a beseggelés, a home made video vagy a lotyo utal R24re? :hmmm: nem tudok dönteni, nem az enyém a hot dog.

Egyébként jó írás de késő van reagálni. Folytassuk a témát holnap talán

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 17., hétfő 22:55

ziro4vr írta: . Realistán gondolkodva,
Végre megtértél. B-)
Kecsöp, mustár, majomnéz és csípős is jöhet a hotdogba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24526
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. június 17., hétfő 22:21

Pogbával képességben nem lesz baj, Bale kapcsán az is probléma, nem csak a hozzáállás. Benne van, hogy flop lesz, de ha nyerünk vele, akkor az egy hatalmas plusz. Ndombele remek játékos, de nekem a kp-ra több kell előrefele, amíg az elülső részlegünk annyit tud, amennyit.

Jobboson nálam Sancho lenne, de őt nem fogjuk megvenni. Realistán gondolkodva, Asensio és Vini lesz oda, igen. A spanyolt én se szeretem, de amit írtam is, lehetne használni még talán, persze idén megvolt az esélye, nem élt vele, de ilyen szempontból kicsit elhet becsapós ez az idény. Benzemát nem tenném ki oda, lassú, plusz Carvajal mellette nem tudja úgy bejátszani az oldalt. Még talán Odri, ha fejlődne egy szintet.

Pepe nem rossz, de akkor meg inkább nyomatnám Vinit amíg ki nem lyukad a valaga, mert addig ő is eljuthat.
Nem illik.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8011
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. június 17., hétfő 22:04

ziro4vr írta:Na, mivel az előző szezont végigaludtam
*trollkodtam
ziro4vr írta:takaréklángon
Ez a baj, hogy a csapat amúgy is hajlamos a kisebb spanyol meccseken takaréklángon égni. Ne jöjjön ide senki takarégklángon, nem kell!
Bold: szerintem Pogba lesz a te vadlovad!

Jobb oldalon mégis kit játszatnál? Asensio/Vini? Akkor már hívom is a papot!

Jovic miért nem fér el középcsatárnak, és Benzema jobb oldalon, a régi helyén?

Btw én az Isco, Asensio, Bale 3-ast kérdezés nélkül raknám ki a csapatból, és mint írtam az Ndombele és a Nicolas Pepe fehérembereket hoznám! Azért mondom, hogy fehérek, mert állítólag Perez nem szereti a négereket, és hátha nem veszi észre. De mondjuk tényleg sok lenne a külföldi így a csapatban.

R24 poén nagyon eldugott volt, ja nem!

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24526
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. június 17., hétfő 21:19

Na, mivel az előző szezont végigaludtam a bekalkuláltan fos szezon okán, illetve geciunalmas már a Ceba mit sír, JoaoFelix mennyire szexi és a Pogba vagy Eriksen téma, ezért nézzük meg a jövő évi keretet, mit szóltok? Aki megtalálja az elrejtett R24 homoerotikus poént az írásban, kap egy hotdogot a számlájáról a fehérvári tesco parkolóban.

Kapusok:
-Tbo: mondhatni sportformát tekintve rosszkor jött, nehéz ilyenkor kitűnni, hozott is egy jó átlagos évet. Nem tenném a jelenlegi top3ba kapusok terén, de az ötbe már talán belefér. Fiatal, jó adottságú, viszonylag jó reklámértékű kapus, szerintem 10 évig kb jó lesz, de persze nem dőlhet hátra. Lehetne nála jobbat hozni, de minek.
-Lunin: övé a jövő, bár a belga sem túl idős, szóval kérdéses a sorsa. Navast én ingyen nem adnám el, épp eleget jótékonykodtunk mostanság. Ha jön érte a 20 millás ajánlat mehet, ha nem, marad cserének a kupára, Lunin meg mehetne kölcsönbe olyan helyre, ahol nem a padot fingja szét.
Védelem:
-Carvajal Odri és Marcelo Mendy: itt megvagyunk, versenyhelyzet, jó képességű játékosok, a szezon egyik kulcsa az lesz, hogy formailag sikerül e ezt a posztot rendbe tenni. Ahogy a jó öreg hehe mondja (valószínűleg az előző szezonban a vini best of videókat leszámítva a tárnai mocsolád kocsmában itta a szivacsot) akkor baccuk meg a világot, ha ezen a psozton jön az extra. Ez benne is van a posztban, ZZ pedagógiai érzékén fog múlni szerintem, ki is fog e jönni. Regu mehet el, közepes képességű játékos, Hakimi viszont érdekes lehet jövőre.
-Varane, Ramos, Militao: itt megint azt mondom, ha jól lesznek rotálva, ez tökéletes hármas. A brazil gyereket néztem már párszor, nem járunk rosszabbul, mintha De Ligt lenne, nyugodjatok meg. Varane és Ramos megfelelő mentális állapotban még mindig a világ legjobb kettőse. Negyediknek ha maradni akar Nacho akkor maradhat, ha nem, Vallejo is megteszi. Sokkal jobb képességű, de annyira üveg, mint R24 tekintete mikor Viniciust nézi az insta sztoriban.
-Kp: akik fixek: Casemiro, Valverde, Kroos, Modric és sajnos Isco. Utóbbit eladnám, de ZZ kedveli, lelke rajta. Ha már átlagos tucatspanyol (értsd: labdaügyes, technikás de minek) kell a keretbe, végülis lehet ő is. Kovacic, Ceba és Llorrente mehet, a háromért ha kapunk 100at az már nem rossz biznisz. Ide még ahogy számoljátok serényen, kell egy ember. ZZ rendszerében Casemiro vagy Valverde kezdeni fog a meccsek döntő többségében, a francia ebben hisz, kár ezt sajnos megcáfolni. Egyébként el is férnek, mert Modric már nem egyszezonos játékos, hanem mondjuk fél, érdemes őt a tavaszra konzerválni. Az egyik kulcs itt Kroos lesz, focizni nem felejtett el, a labdakihozatala, helyezkedése, passzjáték építése a sikerünk egyik titka, így hát a fontos feladat a szellemi és fizikai frissen tartása. A másik kulcs mr. X lesz, remélhetőleg Pogba. Eriksent hagyjuk, egy kiszőkült Isco jobb pontrúgásokkal, nem plusz tényező. Pogba egy állat, aki részben pár hülye edző, részben a saját gyökérsége miatt háziállat lett a legtöbb meccset tekintve. Hozzáteszem, takaréklángon is orémium játékos, akiből a madridi közeg és ZZ kihozhatja a vb-s csúcsfekát, aki a győzelem egyik kulcsa. Taktikát most nem fogok felvázolni mert sokan már most abbahagyták az olvasást és Ramos feleségére rejszolnak, de számos variációt lehet vele alkalmazni. Kell, de okosan, el fog húzódni az ügy, de be tudjuk húzni.
Támadók:
Hazard-Benzema ez alap, azt gondolom fogunk szájtátós játékot látni kettejüktől. Jovic nem hinném hogy kezdő lesz a fontos meccseken, a mezőnymunkája kevés hogy Benzema mellett megférjen, illetve csak extrém szélsővédő forma esetén bírná el széltében a csapat. Variációnak jó lesz, de alapozni rá nem lehet. Cserének, kisebb meccsen gólbeseggelőnek jó lesz, szükséges igazolás volt a szerepköre nem maga, ez fontos, de ez van. Bale leves, Lucas nálam leves, pénzt lehet belőlük csinálni. Rodrygot pár home made videón láttam csak, de azokon még a legrondább útszéli lotyó is jól mozog, majd ha látom egy teljes meccsen át kiderül. Vinot és Brahimot nem adnám kölcsön, mindkettőnek van erénye, ezek nem is egyformák, ígyhát lehet őket használni. Hosszú a szezon, ennyi igazolással nem egy címre fogunk menni, tessék rotálni, a ZZ cseregenerátort meg kicserélni. Asensio: el lehetne adni, mert kevés a kezdőbe, csereként meg nem hatékony, de ZZ szereti, és kell előre egy kirakatspanyol. Jó lenne a játékát egyszerűsíteni (még hova, mi?) és valami gólszerző, nagyokat lövő géppé tenni, mert színezni tudja majd a többi mellette. Talán némi esély van erre.
Taktikával, felállással majd jövök még ha valakit érdekel, challangelni lehet az olvasottakat, örülnék is neki. (kivéve ha valaki fenekéről írtok, az elég volt).
Nem illik.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 14., péntek 21:41

Upsz :shutup:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 8187
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Faust » 2019. június 14., péntek 21:38

Miert rontod el Laci. :-(

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 14., péntek 21:36

Dehogy megy el Asensio.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. június 14., péntek 21:31

wZoLee7 írta:
Yazid írta: Első bajnokin zizu gála kezdője, ase Benz hazard, ha nem lesz semmi sérülés ilyesmi, üveg HP ba
En valamiert azt erzem az egesz jobb szelso trionkon tuladunk nyaron. Bale igy vagy ugy de ki leszutalva, Asensioert jonni fog egy olyan ajanlat amire Perez es Zidane is igent fog mondani, LV meg szerintem el megy kezdonek valahova.
Jó, de nálad optimistább ember nincs a fórumon.

Esélytelen, hogy mind menjen.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13044
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. június 14., péntek 19:33

Yazid írta: Első bajnokin zizu gála kezdője, ase Benz hazard, ha nem lesz semmi sérülés ilyesmi, üveg HP ba
En valamiert azt erzem az egesz jobb szelso trionkon tuladunk nyaron. Bale igy vagy ugy de ki leszutalva, Asensioert jonni fog egy olyan ajanlat amire Perez es Zidane is igent fog mondani, LV meg szerintem el megy kezdonek valahova.

Avatar
Yazid
Hozzászólások: 3372
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 8:57
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. június 14., péntek 18:52

Első bajnokin zizu gála kezdője, ase Benz hazard, ha nem lesz semmi sérülés ilyesmi, üveg HP ba

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 14., péntek 10:27

Jajj még a nímand Theot is beleszámolták. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. június 14., péntek 10:25

Realista24 írta: 7 játékos, Zidane + két fő beszél franciául a keretben. Ez történelmi rekord.
És akkor még jön Pogba és Mbappé. :mrgreen:
actual footage of R24. :mrgreen:
ZIDANE

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 14., péntek 10:24

Kerlon írta:
Realista24 írta: 7 játékos, Zidane + két fő beszél franciául a keretben. Ez történelmi rekord.
És akkor még jön Pogba és Mbappé. :mrgreen:
Kik azok?

Benzema, Hazard, Tbo, Mendy, Varane, Mariano?

Mondjuk ebből 4 folyékonyan beszél spanyolul.
Luca Zidane is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 14., péntek 10:21

Realista24 írta: 7 játékos, Zidane + két fő beszél franciául a keretben. Ez történelmi rekord.
És akkor még jön Pogba és Mbappé. :mrgreen:
Kik azok?

Benzema, Hazard, Tbo, Mendy, Varane, Mariano?

Mondjuk ebből 4 folyékonyan beszél spanyolul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 14., péntek 10:04

7 játékos, Zidane + két fő beszél franciául a keretben. Ez történelmi rekord.
És akkor még jön Pogba és Mbappé. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Whiteheart
Hozzászólások: 441
Csatlakozott: 2018. november 4., vasárnap 1:37
Kedvenc játékosaid: Benzema, CR, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kanizsa

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2019. június 10., hétfő 0:32

Hát igen, videók alapján (!!) átmegy az eyetesten :D és hülyék lennénk ha nem kéne nekünk
(Csak azt nem értem h miért nem tolonganak érte nagy csapatok..)
🇭🇺✝️🇭🇺

Avatar
Whiteheart
Hozzászólások: 441
Csatlakozott: 2018. november 4., vasárnap 1:37
Kedvenc játékosaid: Benzema, CR, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kanizsa

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2019. június 10., hétfő 0:24

Ok köszönöm, akkor figyelem jobban ezt Ndombit
Mert ez a pozíció néz ki elég üresnek.

Aztán Mendy úgy néz ki tényleg szükséges bhv csak akkor meg ki kell választani hogy kivel lesz alternálva
Többi védők megvagyunk ha jók leszünk egészségügyileg.
Támadósor is elég szépen néz ki csak menjen Bale vhova és így h van Rodrygo így LV vagy Asensio is kereshet helyet magának

Isco ... Vele vajon mi lesz?
🇭🇺✝️🇭🇺


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 98 regisztrált és 0 vendég