Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8210
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. július 27., szombat 19:12

Egyrészt, rakhatunk akárkit a védelembe, Militao vagy akárki, semmi nem fog vele sem változni. Olyan területek vannak, hogy borzasztó. Amíg nincs rendbe rakva a védelem, addig ez lesz.

Másrészt meg valaki komolyan elhiszi meg ezt a pofonos dolgot? Ezek a srácok sosem fognak már egy pofontol magukhoz térni, ott volt rá az egész tavalyi szezon. Itt már nem mentális problémák vannak elsősorban. Taktikailag kellene már egy működő koncenpico, amivel lehetne boostolni a mentalitást is. Így viszont nem fog menni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
chronic
Hozzászólások: 2249
Csatlakozott: 2014. április 18., péntek 14:27
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: chronic » 2019. július 27., szombat 17:22

Ez meg mi a jó isten volt? :lol:
Tudom,hogy sörmeccs, meg felkészülés de ne kapjunk már hetet pláne ne az Atmától. :lol:
Csak összefoglalót néztem, de úgy látszik Vininek nem fog feküdni a jobb szél. Teljesen súlytalan ott.
Az meg látszik,hogy Casemiro kell a pályára.
Pogbáért remélem a meccs után indult is Perez apó, kell a kp frissítés bármennyi pénzért.

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10055
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 27., szombat 16:46

amúgy öröm volt nézni, ahogy joao koma 18 évesen oktatta a védelmünket. simeone alatt hatalmas játékkos lehet, ha okos lesz. griezmanntól jóval tehetségesebb, szóval az nem lesz akadály.

nagy rizikó a 120 millió érte, de ha bejön, akkor aprópénz lesz.

Avatar
Ramioli
Hozzászólások: 925
Csatlakozott: 2014. március 23., vasárnap 17:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. július 27., szombat 13:39

Ez a meccs katasztrófa volt lehetett volna símán 10 is :( :( :( mintha egy top csapat játszott volna egy 3 ligás kiscsapattal :( :( :( nyilván nincs ennyi a 2 csapat között de rossz volt nézni ahogy szétfutnak minket :( :( gyorsan felejtsük el ezt a meccset :-(

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6673
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2019. július 27., szombat 13:37

Nem hiszem, hogy Caseval jobban nezett volna ki ez a tegnapi. Foleg, ha a tavalyi formajat hozza.
Az a baj, hogy nagyon lassu a kp. Case, Modric, Kroos, Isco esetleg James. Ha Pogba nem jon ossze, akkor Van den Beeket el kell hozni, kell a frissites azon a poszton is.
De ilyen eredmenyek utan szerintem jonnek majd a Pogbas hirek. Iscot felajanlanam a MU-nak, ugyis kell a kp-ra nekik is ember.

gólvonal
Hozzászólások: 895
Csatlakozott: 2014. szeptember 19., péntek 10:13
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. július 27., szombat 13:29

Több problémánk is van jelenleg:
-Nincs kész keret. Ez ZZ-t és a játékosokat is frusztrálja. Bale már eltűnhetne végre, James is találhatna vevőt, Vasqeznek itt már nem vesszük hasznát, ahogy Isconak sem. A jobb oldalra nem akarunk igazolni, nem is kéne szvsz, de pl. látható hogy Rodrygo, Brahim és Kubo is jobb ott, mint Vinicius, ő is nyugodtan mehetne kölcsönbe. Brahim is és Rodrygo is sztem elég jól megjátszaná a jobb oldalt, ha nem is vállnak klasszissá idén, skilles játékos, lefoglalnak egy embert, és van pár gólpont is a játékukban minimum. Égetőbb a középpálya, ahova ha nem talalunk ember, Espanyolok ellen fogunk szopni, mint a kismalac. Oda most, úgy látom, izom kell. Pogba kell. Casemiro-Pogba-Kroos-Modric rotálva elég lehet. De egy Isco-Kroos-Modric kp? Ha nem lennének kiégett, öregedő játékosok, még akkor is nagyon kevés erőben ez a kp. Hát a sérülések sajnos jönnek, de ha nagyjából egészséges a keret, akkor azért lehet vele valamit csinálni, ha jön jó kp.

-A másik a hozzáállás. Na de kérem uraim...az oké, hogy előszezon, de a játékosok többet késtek a párharcokban, mint a belgrádi vonat. Sétálgatunk, elhúzzuk a lábunkat, kerüljük a kontaktokat. Így jatszogatunk mi vasárnap délután, amikor haverokkal kimegyünk egyet rúgni. Legjobb az volt, amikor Vitolo góljánál Vasquez próbálja őt elszorítani...Hat úgy még egy 15 éves csatárt se állítana meg. Jól van előszezon, persze, nem akarunk sérülést, nem is kell 100on pörögnek, nem most kell jó formában lenni...de most őszintén, be lett harangozva, hogy idén változások lesznek, jó szezonunk lesz, elszántak vagyunk...hát aki elszánt, az már az előszezonba is meg akarja mutatni, hogy én akarok kezdő lenni a következő szezonba, és akartan akaratlanul is azért odateszi magát kicsikét. Egyedül Asension látszott, hogy bizonyítani akar...

-Kp. Kell oda ember sürgősen és kell Casemiro. A sokat emlegetett stabilitás miatt. Ez a modern futball alapja, a stabilitás.

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4465
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. július 27., szombat 12:36

Maradjunk annyiban, hogy akik azt írják, hogy ez még csak előszezon, nem kell komolyan venni, stbstb., azok valószínű még nem sokat láttak a meccsekből, totális káosz az egész, semmi elképzelés nincs a játékunkban.

Ezt a középpályát ami van, lassan elkéne felejteni, Modric már öreg, kiegészítőembernek elég, Iscot meg sürgősen el kéne tüntetni a csapatból, a hideg kiráz tőle, Lucas szinten van kb.
Casemiro visszatérése nyilván nagyon fontos lesz, illetve imádkozhatunk, hogy Valverdében tényleg olyan sok van, mint ahogy ZZ gondolja. A lényeg, hogy Pogbáért tényleg nem szabad mostmár sajnálni a pénzt, bár én már kezdek lemondani róla, viszont akkor minimum az Eriksen van de Beek kettős.

Egyébként a Mendy srác ígéretes meg minden, de pont emiatt sajnálom azt a rá költött 50 milliót, azt a pénz pont a középpályára lehetett volna költeni.

Akik jobbszélsőt igazolnának, azokkal nem értek egyet, túl sok tehetséges fiatalunk van előre, bízni kell benne, hogy valaki bevál közülük. Még a jobbhátvéd poszt aggasztó, Carvajal kiégett, ő már úgy látszik nem lesz a régi, Bodri meg nálam kevés. Hakimi oda létszükség lesz.

3 hét és kezdődik a szezon, nagyon össze kell kapni magunkat, mert jelenleg mind2 spanyol riválisunk mérföldekkel előttünk van.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27897
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 27., szombat 12:16

1. percben gól kapni gáz, dekoncentráltság, Ramos is csak követte Diegot, ki felé szorítás helyett.
2. gólnál fingom sincs, hogy került Saúl Odriozola mögé és hogyan érkezhetett tök üres a csatár meg a haverja is amúgy az 5,5esen
3. Ramos kiront, Kroos kislányosan odateszi magát, Nacho kiront és Costát otthagyják üresen. Ez a gól talán a legzseniálisabb, itt lehet Casemiro tényleg odakúrt volna egyet és nincs gól.
4. Ramos beíveli KÖZÉPRE, Luka elalszik, a szétnyílt védelmen átrohan Costa
5. gól Isco nem tudom mit hitt
6. gól Carvajal és Nacho úgy alapjáraton nem tudom mit védtek, Navas feleslegesen jött ki oda, btw 6-an védekeztünk 3 támadó ellen.
7. gól ez is nagy szép gól volt, fiatalok gólja volt már, remélem egy se lesz a nagy keret tagja egyhamar :D

Akik rettentően gyengének tűntek: Odriozola, Carvajal, Nacho és Ramos is. Odriozola mögött folyamatosan ember volt, Nacho fél éve vakon, Ramosnál meg a tipikusan meghozott FGY döntések. Középpálya szintén mintha nem létezett volna, ami azért annyira nem meglepő. Ilyen összetételben valószínűleg nem fogunk tétmeccsen játszani.

Ami igazán szomorú, hogy nagyon helyzeteket se tudtunk kialakítani.

Rengeteg az egyéni hiba mindamellett, hogy a védekezésünk semennyire sem tűnik szervezettnek. Remélem Zidane nem gondolta komolyan a "ez egy barátságos meccs volt, az Atletico nem így állt hozzá" nyilatkozatot, mert 1. nevetséges ilyet mondani, 2. 7-et kapni és örüljünk, hogy csak ennyi még barátságos meccsen is a kumma gáz kategória.

Intő jelként szolgálhat ez mindenkinek. Előző meccseken nem voltak ilyen problémák.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
BlancoMark
Hozzászólások: 4925
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 19:57

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. július 27., szombat 12:06

Remélem Militao ahogy visszatér egyből a kezdőbe lesz rakva és felrázza ezt a hátul uralkodó hígfost, botrány amit művelnek.

Avatar
mexes
Hozzászólások: 793
Csatlakozott: 2013. június 3., hétfő 18:14
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: mexes » 2019. július 27., szombat 11:26

Remy írta: Talán nem is baj, ha kapunk néhány pofont. Celta ellen kezdünk idegenben. Ott oda kell figyelni amúgy is.

21 nap még az első meccsig.
Elég húzós az első pár meccs - már ismerve a mentalitást, mert ugye atma Barcan kívül papírforma kellene. Simán beragadhatunk.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27355
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 27., szombat 10:37

Talán nem is baj, ha kapunk néhány pofont. Celta ellen kezdünk idegenben. Ott oda kell figyelni amúgy is.

21 nap még az első meccsig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11213
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. július 27., szombat 10:25

Továbbra sem lehet semmilyen következtetést levonni a felkészülési meccsekről de 50 perc alatt 6ot kapni matracéktól az már nem poén akármennyire frendly meccs.

A kp miatt van amúgy minden.Lehet basztatni a védőinket de olyan szituációkba vannak hozva rendszeresen amiből instant jönnek a flipper gólok meg a tehetetlen tekebábú borulások.

Ez a sok sérülés jókor jön amúgy,erősíteni kell még a keretet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 27., szombat 10:17

ezekkel az ivelgetesekkel sehova nem jutunk. egy atmanak szebb es mutatosabb játéka van mint nekunk. gyakorlatilag semmit sem leptunk elore tavaly ota.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8059
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 27., szombat 10:14

KAG írta: Én is egyébként évek óta picit azt érzem, hogy nem oda igazolunk feltétlen, ahova kéne, hanem oda, ahol le lehet akasztani egy jó dealt.
Kéne már igazolni egy kapust, hiányérzetem van...

Engem most felkúrt ez az eredmény.
Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy a 7 bő esztendő után a 7 szűk esztendő következik számunkra. 1 már lejárt, juhuu!
Tele vagyunk közepes játékosokkal, akik ráadásul nem akarnak távozni.
Carvajal megint mi az anyámat csinált? Nem néztem meg az összefoglalót, nem is akarom...

Szerintem idénre sem legyenek senkinek nagy elvárásai, bajnoki 3-ik hely, BL-ben is megyünk amég megyünk, 1-2 kör azt hello.
Kell még egy nyár rendbe tenni a keretet, és valami koncepció sem ártana.

Avatar
doncsontos
Hozzászólások: 1201
Csatlakozott: 2013. május 13., hétfő 14:12
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. július 27., szombat 10:10

isco nem fog elmenni, hivatalos madridi insta is kb folyamat posztolja róla a meccs utáni fotókat, imádják. ha csak nem ajánl be valaki érte egy 80-90millás összeget szerintem biztosan itt lesz még jövőre is. ez a meccs meg valami botrány hulladék volt, legszebb az volt mikor ramosról bekaptuk a nemtudom hányadik gólt és még utána majdnem sikerült egy öngólt is összehoznia :lol: :lol:

ramosnál évek óta észrevettem, hogy bűn rosszak az előre ívelt a labdái, úgy 10/7xer biztosan eladja vagy hosszan indítja a társakat. nehogy az legyen, hogy belekényelmesedik itt mindenki a jó létbe, hogy újra ZZ az edző, azt hiszik automatikusan, hogy most akkor minden fasza lesz, hát ahhoz munkát is kéne belerakni azért.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

p.csabi1
Hozzászólások: 2223
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 12:00

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. július 27., szombat 10:06

Na igen.Isco például mehetne Pephez.Volt is talán hír róla.
Őt konkrétan ilyen hozzáállással nem is lehet használni úgy hogy valami haszna is lenne.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6673
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2019. július 27., szombat 10:02

Hazard jo lesz, ennyit pozitivumot tudunk leszurni eddig.
Lehet ZZ direkt csinalja ezeket, hogy Perez beszarjon es hozza Pogbat es Bappet :mrgreen:
Pogbat meg kell probalni, ha buziskodik a MU, akkor johet Eriksen es Van den Beek. Ja es Isco lenne az elso, akit eladnek Bale utan.

Avatar
Süti
Hozzászólások: 5891
Csatlakozott: 2015. november 8., vasárnap 20:12
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest/Győr

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 27., szombat 10:00

KAG írta: Én is egyébként évek óta picit azt érzem, hogy nem oda igazolunk feltétlen, ahova kéne, hanem oda, ahol le lehet akasztani egy jó dealt.

Picit olyan ez, mint amikor megveszed a 3. télikabátot is, mert fél áron van, közben meg nyárra nincs rövidnadrágod 1 se aztán május van. :ike: :mrgreen:
Így? :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

b3tman
Hozzászólások: 525
Csatlakozott: 2017. április 29., szombat 16:40

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. július 27., szombat 10:00

Pár napja még hogy le lettem oltva hogy sírok, meg előszezon meg 4 bl..... :lol: :lol:

Avatar
flori
Hozzászólások: 3866
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: flori » 2019. július 27., szombat 9:59

A brazil gyerekekkel kockáztattunk, hátha bejön az egyik és világsztár lesz. Nem jött senki a kezdőbe, mert vagy túl drága, vagy nem hozna előrelépést.

Csatárba Mbappén kívül szerinte mindenki erőltetett, nem lett volna akkora szintlépés, hogy lecseréljük Benzemát. Jobbra? Salah? Mané? Bernardo Silva? 100 milliós felett mindenki. Középpályán sincs jelenleg olyan játékos, akire egyértelműen rá tudnám mondani, hogy na ő az, akit ide teremtettek. A védelemben elhoztuk akit lehetett, papíron és képességekben még mindig a miénk a világ egyik legjobb négyese. Fejben vannak gondok.


Egy éve kellett volna okosabbanak lenni, Balet elbótolni, Ronaldót megtartani. Hazard és/vagy Mané pedig érkezett volna. El lehet képzelni az a CR-Hazard duót.. Idén meg tökéletesítgetni lehetett volna a keretet, nincs ez a kapkodás.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 121 regisztrált és 0 vendég