Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Victor » 2019. szeptember 3., kedd 13:05

Nyugi van, Lucas Silvát még elpasszolhatjuk Mexikóba, Argentínába vagy Qatarba, ezeken a helyeken ugyanis még tart az átigazolási szezon. Kinek mennyit dobna a pontszámán? :mrgreen:

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5087
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. szeptember 3., kedd 12:51

itt ott elég közhelyes. Llorrente 40 miskó elég korrekt. Hermoso nem kellett max eladtuk volna de nem akartunk ilyenbe belemenni ez is normális. Sarabiával mit kezdtünk volna. ezek csak ilyen belekötések csakazért is. jött Militao aki ok de nem minőségben van gond a védelemben hanem szervezésben. Pogbáért mentünk rendesen itt sem volt gond. Balet senki nem akarta ellenben most kb a legjobbunk eddig, Jamest meg adtuk el tescosan ott a Napoli volt kisficsúr ezzel sincs gond.

ami felróható az a B terv teljes hiánya illetve a makacs ragaszkodás csakazértisből. lett volna lehetőség kpra igazolni de ez nem a vezetőség miatt nem valósult meg.

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 3., kedd 12:16

Marca ciik

https://www.marca.com/en/football/real- ... b4609.html

egyet tudok érteni vele.
ZIDANE

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5087
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. szeptember 3., kedd 11:49

3.6 not great not horrifying :D

Hazard+csatár+Marcelo alternatíva+khv nem rosszak ezek. 1 kp nagyon hiányzik illetve valamiféle taktika

Avatar
füst
Hozzászólások: 3856
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: füst » 2019. szeptember 3., kedd 11:28

Hát...
Elég macerás helyzet, utólag picit csalódott vagyok.
Bale és Isco maradt.
Mbappe és 1 kp (Pogba) nem jött.
Ezeket sajnálom, de úgy látom, hogy mindannyiuk esetében a vezetőség megpróbálta megtalálni a megoldást. De akit el akartunk adni, az nem akart elmenni, akit hozni akartunk, nem engedték ide.
B tervnek ott volt Eriksen és VdB. Nekem meggyőződésem, hogy Isco és James távozása esetén jött volna valamelyikük, de ugye nem jött össze.
Biztosan így is lett volna pénz egy kp-sra, de nekem van egy gyanúm;
Úgy hiszem hogy jövőre nem csak mi akarjuk megvenni Mbappét, ha átnézek a szomszédhoz, eléggé kiöregedett a támadósor Messivel meg Suarezzel. Szóval úgy hiszem, most annak érdekében tartalékoltunk, hogy kövi nyáron ne letolt gatyával menjünk Mbappéért, és ugye Pogbáért. A Neymar-saga is ebben erősített most meg, ugyanott szeretnénk majd erősíteni ahol a Barca, szóval nem szabad elherdálni a pénzt idő előtt.
Biztos vagyok benne, hogy átbeszélte ezt a vezetőség Zidane-nal, és így látták jónak. Ha most megvesszük a tölteléket, akkor jövőre kisebb eséllyel hozzuk el azokat akiket az edzőnk szeretne. Nos, önmagában ez a nyár elég csirke. De ha cserébe jövőre összejön a két üdvöske, akkor elfogadom. Elég harmat a kp, de legalább ismeri őket ZZ, szóval reménykedek, hogy összejön valami.
Szerintem ez lehet, de majd kiderül úgyis.

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2632
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 3., kedd 10:58

Rengeteget változtak a piaci körülmények. Minden jöttment 50 milliónál indul, akinek volt már egy közel egyenes passza is, az 100. Ezeket is figyelembe véve elképzelhető, hogy James, Isco és társai eladása azért nem valósult meg, mert egyszerűen nem érte volna meg. A fentiek, bár itt nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, azért korrekt futballisták (mondjuk nálam Isco már régen lefőtt). Jameshez (akit azért annyira nem csípek) pl. egész nagy reményeket fűzök, ha már így alakult. Korábban is megvoltak a góljai, gólpasszai, ha hoz egy dupla-duplát, már nem járunk rosszul.
Isco nem tényező szerintem, viszont Ő hamar ki is fogja magát tenni a kezdőből, és nyáron talán végre eladjuk.
Ami komoly hibának tűnik az az, hogy nem tartottuk itt Ödegaardot, de ez még nagyon jól elsülhet, jó brigádba került, számítanak rá, kicsit felveszi a bajnokság és a mindennapok ritmusát Spanyolországban és jövőre kapunk egy fiatal, mégis kellően rutinos, kész játékost, akivel valószínűleg nem kell sokat szenvedni, hogy akklimatizálódjon, mehet a mély vízbe.
Ceballosban is bízok, sok van abban a gyerekben, nagyon jó mentalitású, jó döntés volt nála is a kölcsön, mert ZZ-vel nem különösebben csípték egymást.

Bale a horribilis igényeivel és a jól ismert sérülékenységével nem meglepő, hogy nem kellett senkinek. 30 éves, 2, jó esetben 3 éve lehet top szinten, feltéve, hogy komolyan veszi.
Furcsa módon még jól is kijöhetünk ebből, mert a jobb szél lyukas volt (Asensio sem lett volna számomra opció, gyenge, mint a harmat a gyerek). Nagyon remélem, hogy dolgozik benne a gőg, és meg akarja mutatni, hogy képes igazi vezér lenni. Eddig jó amit mutat, melózik is, visszalép védekezni és előre is rendben van. Még mindig nagyon sajnálom minden szar ellenére, amit az ügynökével is lehoztak, hogy így alakult, sokkal több volt ebben a fazonban, és még így sem sikertelen a madridi pályája sem...
Babinho írta: A kezdő tudjuk mire képes, a kérdőjel a padon van, pozitív vagy negatív lesz az idény végén a teljesítmények megítélése Isco, Bale, James, Vinicius, Brahim kapcsán...talán több múlik majd rajtuk mint gondolnánk
Én eleve úgy gondolom, hogy rengeteg múlik rajtuk. A Kroos-Casemiro kettős még csak-csak elmegy szódával, de Modric már nem fog top teljesítményt hozni kifacsarva. Valverde kevés, így az Isco-James párosnak kellene egy kis kreativitást vinni a középpályára.
A védelem nevekre erős, reméljük összeáll a kép nagyon gyorsan.
Elöl nem lesz nagy baj, Hazard azért lendít még ezen, Benzemával tavaly sem volt baj, Bale meg reméljük tartja a formát. Ott sok a variációs lehetőség is.
A szezon azon fog múlni, hogy a középpálya mennyire áll össze. Félek nagyon ettől, túl nagy a jóllakottság szerintem, ami vissza fog ütni, ráadásul ZZ nem nagyon találja, hogy mit is kellene játszani.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 3., kedd 10:41

Realista24 írta:
KAG írta: Perez apó nagyon a stadionra van rámenve.
Talán túlságosan is...
Pogbát akarta, de 200ért sem adták el, mit tehetett volna?
Baleből pénzt akart látni, senkinek nem kellett, mit tehetett volna?
Jamesért aprót adtak volna, mit tehetett volna?
Középpályásokat akart hozni, Zidane-nak nem kellettek. Elvileg.
Itt van Mariano és bandája, akik le se szarják a rendszert.
Stb.stb.stb.

Nem gondolom, hogy Pérez inaktív lett volna, hiszen pikkpakk berántottak három jó igazolást, Militao, Hazard és Mendy személyében, aztán ott van még Jovic is. Egy dologban tartom hibásnak, a Viniciushoz való ragaszkodásban, ha igaz.

Valahol jogos, de régebben nem emlékszem olyanra, hogy a "selejtet" ne tudtuk volna kicsapni, ha úgy akartuk volna.
ZZ meg ott hibázott, hogy nem volt jó neki csak az elérhetetlen A-opció. Mindezt tényleg úgy, hogy egy B, de lassan úgy tűnik, hogy C opció is előrelépést hozott volna a jelenlegi helyzetben.
ZIDANE

Avatar
Babinho
Hozzászólások: 3140
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:21

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. szeptember 3., kedd 10:41

Az érkezők hamar jöttek, ahogy meg van írva, minőségileg is rendben vannak, a Június mondhati 5-ös.
Aztán jöttek a hírek, hogy KP-ra akkor veszünk további játékosokat (Pogba akár), ha az eladások lementek. Hát ezek, nem hogy lementek, el se kezdődtek. Nehéz ezt értékelni, mennyire van benne vastagon a vezetőség, érdekességképpen én azért Perez és Zidane helyett (akik csak az irányt mutatják ezen a téren), az operatív igazgatót venném elő José Angel Sanchez. Talán ő, perez jobb keze, aki nem végzi jól a munkáját? Ezt mi nem fogjuk tudni, de a hiba az utóbbi években sosem az iránnyal, inkább a megvalósítással van, sikertelen tárgyalások egyfolytában...

És itt vége is a nyárnak, távozók nélkül nem volt tovább miről beszélni.
A kezdő tudjuk mire képes, a kérdőjel a padon van, pozitív vagy negatív lesz az idény végén a teljesítmények megítélése Isco, Bale, James, Vinicius, Brahim kapcsán...talán több múlik majd rajtuk mint gondolnánk, úgyhogy remélem a legjobbakat :roll:

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3422
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Berti » 2019. szeptember 3., kedd 10:39

Realista24 írta: Egy dologban tartom hibásnak, a Viniciushoz való ragaszkodásban, ha igaz.
Már hatalmas marketing értéke van a gyereknek, szóval valahol érthető.
Igaz, hogy van benne potenciál de messze van még attól, hogy komoly tényező legyen. Ez az év szerintem el fogja dönteni a sorsát.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62630
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 3., kedd 10:19

KAG írta: Perez apó nagyon a stadionra van rámenve.
Talán túlságosan is...
Pogbát akarta, de 200ért sem adták el, mit tehetett volna?
Baleből pénzt akart látni, senkinek nem kellett, mit tehetett volna?
Jamesért aprót adtak volna, mit tehetett volna?
Középpályásokat akart hozni, Zidane-nak nem kellettek. Elvileg.
Itt van Mariano és bandája, akik le se szarják a rendszert.
Stb.stb.stb.

Nem gondolom, hogy Pérez inaktív lett volna, hiszen pikkpakk berántottak három jó igazolást, Militao, Hazard és Mendy személyében, aztán ott van még Jovic is. Egy dologban tartom hibásnak, a Viniciushoz való ragaszkodásban, ha igaz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Yazid
Hozzászólások: 3372
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 8:57
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. szeptember 3., kedd 10:19

en megértem h dragasag van meg de h még egy kupa nelkuli semmilyen szezon belefer azt nem tudom, ők tudjak

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 3., kedd 10:13

2-es, Hazard miatt (akit egyébként úgy 1-2 évvel hamarabb kellett volna hozni, ha szívünkre tesszük a kezünket.) egyébként nálam karó volna.

Elköltöttünk 310-315 millió eurót és lényegében a 3-4 évvel ezelőtti, kiéget,belassult,megöregedett kezdő játszik + Hazard.


Eladási oldalon is elég gyengén teljesítettünk.
Többször segget csináltunk a szánkból... nem tetszik.

Perez apó nagyon a stadionra van rámenve.
Talán túlságosan is...
ZIDANE

Fenoo
Hozzászólások: 1230
Csatlakozott: 2019. február 17., vasárnap 14:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. szeptember 3., kedd 10:12

Kettes.

Az érkezőkkel nincs bajom, szerintem jókat igazoltunk.

Az viszont óriási negatívum, hogy a legproblémásabb helyre a középpályára nem igazoltunk senkit, sőt még eladtunk onnan így a választási lehetőség is karcsúbb lett. A CKM-en kívül van egy Valverdénk akit nem igazán tudok hova tenni és van még Isco és James akiknek már itt se kéne lenniük. Ez viccnek is rossz.

Ugyan úgy távozhatott volna Bale, Mariano és LV is, ehelyett mind a nyakunkon maradtak és ZZ meg úgy adja ezt elő mintha ezt kérte volna születésnapjára.

Jelen állás szerint meglepetés lenne bármilyen trófea az év végén, de az is ha még akkor ZZ lesz az edző.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6610
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. szeptember 3., kedd 10:06

En azt mondom nem volt ez annyira tragikusan rossz mint ahogy sokan itt latjak.
Egyertelmu hogy hazars huzoember lesz, meg nem is lattuk a csapatot vele marpedig szerintem nagyobb szintre fog minket emelni. Az a pali az evek soran egy gyenge chelseaben egyszemelyes tamadogepezet lett, aki onmagaba meghatarozta az egesz tamadojatekot. De mi meg nem is lattuk a csapatot vele, de mar temetve van minden.
Ott van peldaul brahim is, tavaly azert ot hasznalta zizou es ot se lattuk meg iden.
A kapusposztot ha keson is de lezartuk, ez szerintem pozitivum akkor is ha az utolso napon zartuk ezt le. Nincs kapuskerdes, courtois az elso szamu es nem lesz az hogy minden bekapott gol utan bevagjak navast a padon.. Courtois jo nagyon, de amig ilyen instabil a vedelem addig sajnos kifogjak kezdeni a cleansheetek hianya miatt. Areola jo kapus, egyertelmuen masodiknam jott, lunin ment kolcsonbe mar csak az kene hogy jatszassak is ott, nem ertem miert nem volt belefoglalva iden se a szerzodesebe hogy x meccsen jatszania kell ha egeszseges. Nalam a kapuskerdes 5os.
A vedelem, hakimi oriasit fejlodott, de iden nem hozhattuk vissza. Vallejo nagyon tehetseges de uveg, ugyhogy jo dontes volt kolcsonadni a wolves meg iden az el miatt tobb fronton is szerepel majd ugyhogy fog lehetoseget kapni. Militao, kevesbe felkapott mint deligt de egyelore meggyozo volt, nalam o az uj pepe. Reguilon kolcsonadasa igy hogy zizou nem kedvele jo otlet volt, a sevilla jo csapat es stabil kezdo. Mendy leigazolasat nem ertettem, de a villarreal ellen meggyozott, basszus milyen fizikuma van. :ozil: remelem hogy mrgszorongatja majd marcelot. Nachot egyebkent en eladtam volna ha ugy alakul, mert mar kozel a 30hoz es visszaesett a teljesitmenye neki is, megerdemelne hogy egy jo csapatban kezdo legyen. Varanerol is irtam a napokban hogy elengedtem volna egy jo ajanlat eseten.. Az a "baj" hogy az egesz csapatunk jol lakott, es (na ez a vezetoseg valodi hibaja!) nem azok lettek elengedve meg eladva a jol lakott csapatbol akiket kellett volna. Navas, cr teljesitmeny alapjan ma is kezdo lehetne, ellenben sokakkal masokkal akik nem amiatt kezdok. De maradt varane ramos paros akik kepessegeket nezve top1 paros, kar hogy varane tejbetok, ramos meg filmsztar.. En carvajalt egyre kevesbe kedvelem, olyan mintha o lenne 20eves es folyamatosan idegbetegeskedik.. Lenyugodhatott volna mar, odriozolnak megadnan a lehetoseget hosszabb tavon. A spanyol a sziv betegseg ota lejtmenetbe. De az igazolasok itt is 5os. Jott egy top tehetseg, egy jo balhatved, es aki kevesett jatszana de tehetseges kol son lett adva Jo csapatba.
Jon a kp. Egyertelmu hogy a ckm felett eljart az ido. Kroos nalam top1 kps de o nem meccs eldonto, meccsfordito fazon. Ha jo a gepezet akkor o az egyik legjobb lancszem de ha nem jo, o ritkan fog a meccskepen valtoztatni. Casemiro a sok savazas ellenere tovabbra is hasznos es o meg motivaltnak is tunik. Modric egyertelmuen megy kifele de a hetvegen megmutatta mire kene hasznalni, beszallt es egybol megvaltozott a csapat ritmusa. Neki kellett volna egy megfelelo valto egy box to box. A vdb-et nem ismerem, nem ertem miert nem hoztuk mikor mar elvilegevolt zsirozva minden. Erikssent en kedvelem, kicsit belefasult a spursbe, ot elhoztam volna ha pogbat nem tudtuk. Isco james paros.. Iscohoz ragaszkodik zz, pedig a teljesitmenye egyre szarabb, james meg "golponteroseb " a spanyolnal, de sok hianyossaga van neki is. Valberde az aki erthetetlen szamomra, ot valamirtt kedveli zz, de szerintem ceballos egyertelmuen de marcos llorrente is jobb, tehetsegesebb jatekos nala. En nem ot tartottam volna meg hanem llorrentet, amikor case kiesett tavaly akkor fantasztikus volt. James egyertelmuen azert maradt mert nem kellett senkinek es nem jktt erte megfelelo ajanlat. Isconak meg szvsz utso szezonja lesz itt. Ceba kolcsinadasa igy hogy zz az edzo jo dontes, arsenal jo csapat es ugy tunik hamar beilleszkedett, kezdo, es huzoember is lesz. Remelem ha nem zz lesz, latjuk meg ot real mezben de annak nem lett volna ertelme hogy itt tartjuk idohuzo cserenek. Odegaard nagyon jo lesz, de itt nem kapna annyi lehetoseget mint a socieadadba. Jo csapatba ment, kezdojatekos, szokja a ligat, majdnem ugyanez kubo. Inkabb a mallorcaba jatszon mint a 3.osztalyba.
Na ez az a poszt ami egyertelmu 1es.
Tamadok. Jott hazard aki top5jatekos, nagyot dob majd a csapaton, lenduletes, 1v1ben az egyik legjobb a vilagon ilyen jatekos hianyzott tolunk. Jovicba en nem latok sokat de szeretem az ilyen tipusuakat akik valoban golra es kapura tornek csatarkent, nagyon fiatal még, adjunk neki idot, akar benzemaval egyutt is szerepelhetnek a francia ugyis visszabb lepeget. Asensio seruleset sajnalom mert ugy tunt iden osszekaphatja magat, de ezzek a serulessel minddnki szarul jart. Bale.. Szerintem ot eladtuk volna, nem jott jo ajanlat. Igy profikkent leultek megbeszelni hogy fog szerepet kapni es kifele kommunikalja mindket fel hogy milyen jo a masik. Neki is utso szezonja a csapatba. Vinicius kolcsonadtam volna a valladolidnak. Stabil kezdo lett volna es meglattuk volna mire kepes. De egyelkre kiutkozik minden hianyossaga, amibol sajnos van boven. Rodrygo szerintem tehetsegesebb es ha beilleszkedik egyertelmuen jobb lesz nala.
Ez a pont: 4es.
Osszessegeben, nem jott pogba, bappe vagy neymar. De ez mar nem igy mukodik. A pl a tvs penzek miatt penzugyileg nagy elonybe van es ott vannak mrg az olajcsapatok is. Sajnos mar nem ugy mukodik mint 2009ben hogy jon perez egy jo ajanlattal es uj csapatot epit egy nyar alatt. Irrealos penzeket kernek mert a legtobb klub mar olyan stabil lett anyagilag, hogy megtehetik hogy megtartsak a legjobbjaikat akar egy 100+os ajanlat eseten is. Ezek fenyebe nem vt ez olyan rossz, illetve az igazolasok joresze mar junius elejen megvolt, es ez ritka!

Avatar
kodo
Hozzászólások: 4526
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kodo » 2019. szeptember 3., kedd 10:02

3, pont ahány trófeát nyerünk a szezon végére.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27248
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. szeptember 3., kedd 9:49

2/5

Hazard miatt a +1 pont, a többi játékost nem tudom még hová tenni.

Jovic kérdőjel. Kellett támadó, de így, hogy Mariano is maradt, kicsit érthetetlen...
Mendy. Soha nem hallottam róla, de eddig nem tűnik rossznak, meglátjuk.
Militao. Szintén zenész. Meglátjuk...
Kubo, amilyen gyorsan jött, úgy el is ment... kár érte, de védhető lett volna a kölcsön, ha Asensio nem sérül le. Így viszont igenis lett volna helye a csapatban. (Lucas kárára)
Rodrygo. Meglátjuk, de inkább őt adtam volna kölcsön a japán helyett.

De az, hogy Bale, James, Mariano, Lucas, Isco nem lett kirakva, az elképesztően nagy baj. Az okok most mindegy, itt vannak szeptember 3-án, és lehet emiatt nem lehetett igazolni új arcokat középpályára.

Martin kölcsönbeadása az egyik legnagyobb hiba, amit nyáron elkövettünk, már kezdőnek kellene lennie. Beérett a fiam.

Van de Beek is elfért volna a középpályán… pláne 60-70 milláért. Ez is óriási hiba.


Az, hogy Perez és ZZ most mennyire hibásak, nem tudhatjuk pontosan. ZZ Pogba imádata (már amennyiben igaz) talán már túl sok volt, lehet emiatt bukunk idén akár egy bajnoki címet, vagy egy kupát. Iszonyat kevesek vagyunk középen, az első sérülésnél ki is fog jönni a baj, ami amúgy is fennáll.

Hosszútávon nem érzem akkorának a bajt, mert rengeteg fiatalunk van, akár itt, akár kölcsönben. A bajt ott érzem, hogy a generációváltást nem igazán akartuk levezényelni, hanem inkább kitolni, mint Stallone és Arnold a nyugdíjazásukat.


Király-kupát várok idén. Bajnoki 3. hely és BL-ben egy legjobb 16.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

rashidm
Hozzászólások: 4538
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. szeptember 3., kedd 9:44

Nullát akartam, de csak azert egyes mert jott Hazard. De öt is mar 1-2 éve meg kellett volna venni.

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8497
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. szeptember 3., kedd 9:42

Realista24 írta: Szavazzon a nép!

Ez nálam egy kettes, mert jött Hazard, amúgy 0.
Nagyjabol ennyi... vicc amit muvelunk a piacon evek ota. Neymar-MBappe-Pogba harmas meg evek ota a talonban, megse jott egyik sem. Sztem nincs meg egy csapat akivel ezt a 3 nevet annyiszor osszehoztak volna mint a Real. Raadasul hanyszor biztosra vettek... ennek a haromnak a szappanoperaja a leggazabb az elmult evekbol.
De egyebkent ha junius vegen vki azt mondja, h nem jon kp-ra senki, es itt lesz meg Isco, Bale meg James kirohogom. Ehhez kepest....

Avatar
LiamGallagher
Hozzászólások: 1252
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 11:28
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Tartózkodási hely: Békéscsaba

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. szeptember 3., kedd 9:39

A középpálya erősítésének hiánya miatt ez nálam csak 3-as most. Még mindig van kukázni való, remélhetőleg 2 éven belül lecserélődik a keret.

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3422
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Berti » 2019. szeptember 3., kedd 9:15

3ast nyomtam, mert Hazard klasszis és Militao, Rodrygo, Mendy mind igéretesek.
Jovityval még várnék picit.
Mínusz, hogy nem tudtunk kiszórni olyanokat, akik inkább hátráltatnak.
LV, James vagy épp Isco nyugodtan mehetett volna, ezzel helyet csinálva egy Brahim, Rodrygo vagy Martinnak.
Túl sokat nem várok a szezontól. Ha egy spanyol kupa + bl legjobb 4 meglesz, úgy hogy mellette van egy olyan játék, amiben van fantázia akkor nekem elég idénre.
Jövőre ki kell szórni legalább 5 játékost és jöhet Hakimi, Odegaard és Mbappe.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 87 regisztrált és 0 vendég