Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 3., kedd 18:28

Én 3-ast nyomtam. Ha jön egy középpályás 4-es, ha jön egy jobb támadó 5-ös. Ha maradt volna Ödegaard, akkor is 4-es.

Akiket még elhessegettem volna a csapattól:
Bale, James, Asensio, LV, Mariano, Isco.

Ebből valószínűleg Asensio és Isco volt a legpiacképesebb és 150 milliót akár ki is lehetett volna facsarni belőlük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4427
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. szeptember 3., kedd 18:25

BBeno szerintem is túldramatizálta a dolgot, de azért helyenként van alapja annak, amit írt.
Én 3-ast adtam, de ez csak jóindulattal 3-as, a legfontosabb posztot ennyire leszarni azért elég súlyos hiba.
Az érkezőkkel szerintem amúgy nincs gond, olyan posztokra jöttek, ahova kellett ember, egy csatár mindenképpen kellett, Jovicnál sok értelmesebb opció nem volt a piacon, mai árak között pedig abszolút vállalható az a 60m érte. A fiatalok kölcsönadásával kapcsolatban már leírtam, hogy a fejlődésük szempontjából hasznos, a mi sikerességünk szempontjából már kevésbé, de végülis védhető a dolog, bár Ödegaard szerintem már bőven megérett arra, hogy nálunk is játszon.

Ceballos, Vallejo, Kubo, Reguilón kölcsönbe is korrekt döntés, bár utóbbit én megtartottam volna, és Marcelotol váltam volna meg, bármennyire is imádom. Lunin viszont egy újabb nagy feketepont, komolytalan, hogy sorba 2x küldjük padoztatni, bár szerintem ezek után már nem is lesz belőle sok.

Szóval érkezőkre visszatérve, Mendy kifezejetten tetszetős, én örültem volna, ha Reguilón és ő lett volna már idéntől, velük azért hosszú évekre megvan oldva valószínű a balhátvéd poszt, illetve jobbhátvédposztra Hakimit nagyon várom vissza, mert Carvajal jó ideje vakon van, Odri meg kevés nálam a kezdőbe. Militaorol nem nyilatkozok, bízok benne, hogy valami új Pepe lesz, az ár itt is kicsit magas volt, de khv posztra mindenképp kellett igazolni, Varanet vagy Ramost nyugodtan lehetne padoztatni is kicsit.

Hazardról beszélni sem kell, hozni kellett, fasza.

James, Bale megtartása szintén érthető számomra, Perez egyszer gondolt egyet, és rájött, hogy nem jó retardált módon mindenkit áron alul kiszórni, azóta nem véletlen, hogy teljesen normális üzleteket tudtunk kötni eladások szempontjából is, DM, Morata, Higu, Özil stbstb, teljesen komolytalan lett volna Jamest elengedni 30 körül, vagy Balet ingyen, csak hogy ne legyenek itt. Ez a jövőre nézve is gázos lett volna, úgyhogy ezért szintén nem nagyon venném elő a vezetőséget.

Navas Areola dolog a keret szempontjából lényegtelen, azt sajnálom, hogy Navas valami fasza búcsút nem kapott, de úgy látszik, ehhez jobb hozzászokni mostmár nálunk.
Ja, és Isco és Lucas Vasquez ittléte számomra kiborító, főleg az előbbié, mert belőle még talán kis pénzt is lehetne csinálni, Lucas meg ilyen 23. játékosnak éppen elférhet.

Szóval összességében, a fiatalok kölcsönadása bizonyos szintig védhető, bár ZZ nagyon töketlen ilyen szempontból, nem nagyon megy neki ez a fiatalok beépítése a dolog, a keretet alapvetően jól erősítettük, de a kezdőbe is kellett volna igazolni még, a KP meg nem erősítése pedig ZZ és a vezetőség szempontjából is iszonyat szégyen. Szóval legyen mondjuk 2,5.

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. szeptember 3., kedd 18:09

Úgy látom nem sokan osztják a véleményemet, de nálam ez egy 4-es. Jovicot, Hazard-t hoztam volna, ahogy Rodrygot es Kubot is. Militao volt szerintem felesleges, helyette meggyoztem volna De Ligtet vagy Hermosot olcsóért.

Amellett vagyok, hogy áron alul ne adjunk el senkit, ezért nem bánom, hogy ilyen áron maradt James vagy Bale. Abban, hogy értük nem volt normális ajánlat nagyobb részt Perez a hibás, de nem ezen a nyáron és azt kell értékelni. Navas lecserélése meg nagyon kellett már, ha eldöntötték, hogy Courtois-é a jövő, nem lesz feszkó.

A hírek szerint Zidane akarta Mendyt, aki szerintem felesleges volt úgy, hogy Marcelo maradt, de ha jövőre vagy két év múlva lesz egy Marcelo-Regu csere, akkor jó ez így is. Lényegében Zidane alakította ki a keretet (Isco megtartása, Llorente eladása, Ceballos és Ödegaard kölcsönadása) azon kívül, hogy nála James és Bale ment volna és Pogba jött volna. Előbbiek el nem adása és utóbbi meg nem vétele a körülményeket tekintve nálam bőven az érthető kategória. Én se vettem volna meg 200-ért Pogbát. Egyébként se biztos, hogy Zidane lesz jövőre is az edző, az új edzőnek meg nem biztos, hogy pont rá lenne szüksége. Az szintén nettó Zidane faszság, hogy Pogba helyett nem volt senki más jó, pedig vdB már zsákban volt egybehangzó hírek szerint.

A nyár erős kettes, amit Perezék húznak fel, Zidane meg le.

Ettől függetlenül továbbra is Zidane jelenleg a legoptimálisabb a kispadra, és remélhetőleg így is elkezdünk végre folyamatosan nyerni. Ha meg nem, akkor az nem egy szem Pogbán fog múlni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2632
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 3., kedd 18:06

Benő, nem akarsz indulni valahol elnökjelöltként?

Mi az, hogy ha Pogbát kér, kapjon Pogbát? Sajtóhíreket veszel ténynek, miközben a legvalószínűbb az, hogy le sem akart ülni tárgyalni a MU. Ez már nem az a helyzet, hogy megjelenik a Real, anyagilag mindenkire köröket ver és megvesz akit akar. Felnőtt a futball anyagilag is erre a szintre, sőt. Ez kicsit sem így működik, hogy kitalálok egy irreális célpontot, és csakazértis Ő legyen.

ZZ-re sok mindent lehet mondani, de azt, hogy ne lenne egyenes, kevésbé. Több kerettag is nyilatkozta már, hogy elmondja a véleményét. Egész biztosan tudatta Navas-szal, Bale-el, James-szel, hogy nem számít rájuk, vagy nem lesznek kezdők. Marianoval meg főleg, nem is játszott a felkészülés alatt sem. Minek maradjon? Egyszer Perez a hunyó, máskor ZZ, mert nem favorizálja a kedvenceidet. Marianonál mi indokolja, hogy maradjon? Hogy lelkes? Kiváló. Közben közepes futballista, aki nem fog minket kirángatni a gödörből.
Militaot úgy kukázod, hogy gondolom nem nagyon láttad játszani. Vezér volt a Portoban, kiváló védő benyomását keltette, és más is vitte volna kivásárlási áron valószínűleg. Ettől még lehet bukó Madridban, mert ez más szint, de a szidott Ramos helyett sokkal inkább Ő, mint középszerű Hermosot vagy üveg Vallejo.
Tavaly Marcelo volt az antikrisztus (jogosan), most jött erős konkurencia, mert Requilonnal nem számolt ZZ. Nem adtuk el, kölcsönbe ment, játszik, fejlődhet. Ha tényleg van benne extra, lesz még esélye.

Bale. Mit érdemel? A hozzáállása alapján egy felbontott, ki nem fizetett szerződést érdemelt nyáron. De még azt sem, mert akkor alá tudott volna írni nagy zsetonért Kínába. Te sem gondolod komolyan, hogy ingyen el kellett volna engedni? Kabaré.
És ettől függetlenül tényleg jól megy most, remélem kitart a lelkesedés. Csak nehogy majd jöjjön a golf, meg a lelépés a meccs vége előtt, amikor nem tetszik valami.

Ödegaard felépítésével sem látom a problémát. Úgy ítélték meg, hogy még nem áll készen az első csapathoz. Biztosan leültek vele is, mert szerződést is hosszabbított a kölcsön előtt. Az nem lehet, hogy Ő is azt favorizálta, hogy olyan spanyol csapatban legyen, ahol folyamatosan játszhat? Bármennyire is jónak gondoljuk, ha ZZ nem számolna vele, az lenne a bohózat, ha itt tartjuk a lelátón.

Cé meg nyilván aktív részese volt a sikereknek, de ilyen baromságot leírni, hogy 80%-ban Ő hozta... Gondolom a Juve akkor csak 19%-ot tudott vállalni.

Nem is tudom mondjuk minek töröm magam. :kivagyhe:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3422
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Berti » 2019. szeptember 3., kedd 18:02

Realista24 írta:
perez nem engedte el ingyen. innentől kezdve nincs miről beszélni.
Idáig olvastam.
na.
Idáig kellett volna.
:lol: :lol:
buuuuurn

Ez a legaljapesszimizmus azért ki tud akasztani.
Médiavezérelt gondolatok logikátlan következtetésekkel.

Avatar
kodo
Hozzászólások: 4526
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kodo » 2019. szeptember 3., kedd 18:02

Jól tetted, hogy csak addig. A vége már nem csak nevetséges, hanem szánalmas is.

Arról nem is beszélve, hogy fogalmad nincs a dolgokról Benő. Mintha összeválogattad volna facebook komment szekcióból a legnagyobb hülyeségeket. A fórumot nem kéne odáig süllyeszteni ha egy mód van rá. Mindig is érdekelt, hogy akik ezeket írják ők hogy nézik a focit? Képernyőnek háttal? fel nem foghatom.

Lehet menni szurkolni a Juvenak, meg Roncinak.
80%... te jóságos ég.

Médiavezérelt gondolatok logikátlan következtetésekkel.
Tökéletes megfogalmazás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kodo 2019. szeptember 3., kedd 18:04-kor.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 3., kedd 17:56

:lol: :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62619
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 3., kedd 17:52

perez nem engedte el ingyen. innentől kezdve nincs miről beszélni.
Idáig olvastam.
na.
Idáig kellett volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. szeptember 3., kedd 17:46

na. nálam ez 1. 0.5 lett volna a korrekt de végülis csak itt van hazard.perez és zz kéz a kézben szabták el ezt a nyarat. az előzőt csak perez egyedül. ott keződött a lejtő, azt hittem erre a nyárra észhez kap de egyáltalán nem így történt.
elvileg zz diktál. na most ha ő pogbát kér akkor pogbát kapjon 180ért. van 155 a kasszában és 180-at már nem ad perez érte? megint a spúrkodás mint hazardnál? majd jövőre olcsóbban? ja totál megérte a tavalyi év. úgy kuka ahogy volt. sima 3. hely. 16 között bukta és a kupában még a döntő sem jött össze. nagyon megérte spórolni. főleg annak tudatában hogy elszúrunk 300 milliót és a kezdőbe 1 db hazard jött. itt jönnek a mosdatások hogy dehát nem tudhatták előre hogy senki sem akar elmenni... igen? talán le kéne ülni a játékosokkal és elmondani mindkét félnek a terveiket. akkor lehetne előre számolni. gareth talán el is ment volna kínába mert csak ők adtak annyi fizut de ott meg újfent (ahogy tavaly is) perez mondta ki az utolsó szót. na ennyire irányít zz. perez nem engedte el ingyen. innentől kezdve nincs miről beszélni. jamest eladhatatlan? ha a napoli lozanoért megadta a 40 milliót akkor jamesért is. újfent perez akart túl sokat markolni érte és stopolta a transzfert. atmának meg nem adta 50-ért sem. mondjuk meg is értem. én sem adtam volna. de csak mert nálam james megérdemli hogy itt legyen ahogy gareth is. marianoból sem tudnak pénzt csinálni? hát a sevilla nem fog érte 30-at fizetni ha még a fizuja is magas. inkább behúzták csicsát 8 millióért. megint csak sokat várt perez. nálam mariano is megérdemli hogy itt legyen ennek is örültem. ha ezekkel az emberekkel leültek volna már máshogy tervezték volna a költségvetést és nem húzzuk le a rolót július végére. zz egész nyáron csak pogbára mondana igent? hát mi történik itt? nem beszél egymással a vezetőség? ott is szépen el kellett volna magyarázni hogy pogba nem jön mert nem akarunk 180at adni válassz mást. hát ő választott. isco. óriási figura. az utóbbi 6 évben csak 6 szor bukott meg. adjuk meg a 7. esélyt is neki. nem kell vdb nem kell bruno nem kell eriksen. micsoda választás isco. a védelemre kifizettünk 100 milliót és még mindig ramos szaladgál ész nélkül minden meccsen hibát hibára halmozva. de neki lehet. következmények nélkül kapjuk róla a gólokat. ha gondol egyet fel megy csatárba ha úgy gondolja hogy szétrúgja a támadót akkor szétrúgja, tök mindegy mert úgy is kezd. nacho a következő pont. nagyon kíváncsi leszek télen mit mond mert szerintem ha megmondták volna neki hogy 4. számú védő akkor elmegy valahova kezdőnek. megérdemelte volna hogy valahol kezdőként számoljanak vele. tudom ő akart maradni. csak azt nem hiszem hogy face2face meg is mondták neki mire számíthat. militao a következő. belőle nem sokat láthattunk még nem tudom mi lesz a verdikt, nálam egyelőre egy 3 milliós védő akit fél évre rá 50-ért vettünk meg. már akkor hermosoval kellett volna számolni a vezetőségnek. mendy eddig tetszik de kiderül mennyire sérülékeny, érte is csak kifizettük az 50 milliót szó nélkül. mikor egy regu ott volt és lefocizta marcelot. gondolom zz mondta pereznek hogy marcival számol reguval meg egyáltalán nem aztán keresni kellett egy hátvédet. kapusok. hát pereznek végre összejött amire évek óta hajt. csak elküldte navast. mind tudjuk miért. anno a chelsea vett egy 19 éves tehetséget 8-9 millióért akit 2+1 évre kölcsön adott az atmának és visszakaptak egy világklasszis kapust. mi vettünk egy 19 éves tehetséget 8-9 millióért és két év után a gyerek lábában nem lesz 10 meccs. potyogtak a könnyeim mikor megláttam hogy a valladolidban is a padról nézi a meccseket. ennyit a szakértelemünkről. keylornak a legjobbakat. imádtam, szerettem min. 3 kupát idénre neki a psgben. kubo. na végre. kitudja mennyi scout kitudja hány év után végre valamit felmutathat. minél több percet neki a mallorcában. ödegaard remélem utolsó évet van kölcsön mert kezd az is komédia lenni amit vele művelünk. lucas a kezdő. ő meg a sociedadban villog. elképesztő. hazard. végre. csak két évet késett vele perez. helyette inkább ronaldo és gareth közül utóbbit választotta zz bemondta az unalmast erre majd visszajött hogy perez újra garethet válassza az utolsó pillanatban. na meg a stadionépítést... és ami a legviccesebb hogy meccsről meccsre az a gareth mutatja a fukkot akit kifütyült a bernabeú akit itt a fúrumon egyesek patkányként hívnak (persze következmények nélkül mert ha 20an mondják rá akkor megérdemli nyilván). na ez a legnagyobb benne. hogy az utálat ellenére hozza a jó formát. remélhetőleg még sokáig. ez a szezon újra kuka ez is tisztán látszik. pereznek egyetlen célja hogy elkészüljön a stadionja. más nem számít. az hogy 2009-10 óta a barca 7 szer nyert bajnokságot mi meg 2szer ez nem számít. mert ott a bl. igen ami mostmár egyértelműen látszik hogy ronci érdeme ebben olyan 80% lehetett. a többi 20at a csapat tette hozzá. az a 20% megmaradt tavaly a 80 meg elment. roncit kinevették mikor kikaptak az atma ellen. aztán felkelt és triplával válaszolta juvéban. ő termetette meg a különbséget nálunk és tette legendás csapattá a csapatot. az ő győzni akarása és főleg ő maga hiányzik ebből a csapatból. mára maradtak a haverok, az öregek esetenként mindkettő és van egy totál koncepció nélküli "taktikánk" egy szervezetlen védelmünk. biztosan jobb lesz a játék ha visszatér hazard de csodát nagyon ő sem fog tudni tenni. az lesz a csoda ha zz lesz jövő májusban is az edző. mert ebben a kínszenvedésben nagyon nagy részt van benne, perezzel kézenfogva. ezt ketten főzték. mi meg esszük. a sérüléshullámról és pintus elzavarásáról még nem is beszélve.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 3., kedd 17:33

Faust írta:
kiserik írta: Ahogy szépen lassan ülepedik a dolog bennem, úgy egyre jobban a vezetőséget teszem felelőssé a kialakult helyzetért, vagyis azt, hogy nem sikerült eladni szinte senkit. Persze a hírek egyfolytában azt szajkózták, hogy ZZ-nek csak Pogba kell, más nem, de gondolkodjunk egy kicsit. Ha utolsó nap megvesszük mondjuk de Beeket (őt akarta a fórum 90%-a), akkor milyen számú mezt kapna? Még a 3. számú kapus mezt is kiadták mezőnyjátékosnak annyian vagyunk. Egyszerűen nem fért be a keretbe több játékos. Maximum Vini vagy Brahim Castillába nevezése oldhatta volna meg a problémákat, de ez nem tudom mennyire lehetett volna megoldható törvényesen, illetve a brazilhoz Perez, a spanyolhoz ZZ ragaszkodik.

Emellett még mindig a legnagyobb felelősnek Perezt érzem, a tavalyi baromsága miatt. Nem elég hogy elbohóckodtunk egy évet teljesen fölöslegesen, de megszakad a szívem, ha bele gondolok, hogy milyen lenne a csapat, ha ZZ tervei szerint alakulnak tavaly a dolgok. :'(
Azert szerintem ennyire nem fekete feher a dolog. Ha lett volna esely Pogbara, szerintem elpasszoljak Jamest aron alul es annyi. Amugy meg azt nem ertem egyaltalan, hogy ha jon Pogba, miert oldana meg minden problemankat, alapbol rettento butasagnak tartom egyetlen jatekosra rahuzni egy csapatot ha az nem Ce kaliber. Es ha esetleg megserul, neadjisten hosszabb tavra, akkor mi van? Fuera Perez mert nem igazolt eleget?

Ludasak mind a ketten, de egyebkent meg a jatekosok is belenezhetnenek a tukorbe egyszer talan, a Villareal ellen is az a verlazito lotyoges, ami ment, elkepeszto...kb ezert tunik Drenthicius olyan hu de nagyon jonak, mert kibassza az emberek szemet hogy vegre valaki futolepesben kozlekedik a palyan. Felhaborito.
Amúgy tényleg durva, hogy kb alig ér vissza valaki a kontráknál, miközben az ellenfél kb. kapásból 8 iszkolnak hátra, nálunk meg lötyögés. Mendyn látszott, hogy ő még nincs ebbe beleszokva, illetve erős a kontraszt ilyen téren Marceloval is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 8187
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Faust » 2019. szeptember 3., kedd 17:24

kiserik írta: Ahogy szépen lassan ülepedik a dolog bennem, úgy egyre jobban a vezetőséget teszem felelőssé a kialakult helyzetért, vagyis azt, hogy nem sikerült eladni szinte senkit. Persze a hírek egyfolytában azt szajkózták, hogy ZZ-nek csak Pogba kell, más nem, de gondolkodjunk egy kicsit. Ha utolsó nap megvesszük mondjuk de Beeket (őt akarta a fórum 90%-a), akkor milyen számú mezt kapna? Még a 3. számú kapus mezt is kiadták mezőnyjátékosnak annyian vagyunk. Egyszerűen nem fért be a keretbe több játékos. Maximum Vini vagy Brahim Castillába nevezése oldhatta volna meg a problémákat, de ez nem tudom mennyire lehetett volna megoldható törvényesen, illetve a brazilhoz Perez, a spanyolhoz ZZ ragaszkodik.

Emellett még mindig a legnagyobb felelősnek Perezt érzem, a tavalyi baromsága miatt. Nem elég hogy elbohóckodtunk egy évet teljesen fölöslegesen, de megszakad a szívem, ha bele gondolok, hogy milyen lenne a csapat, ha ZZ tervei szerint alakulnak tavaly a dolgok. :'(
Azert szerintem ennyire nem fekete feher a dolog. Ha lett volna esely Pogbara, szerintem elpasszoljak Jamest aron alul es annyi. Amugy meg azt nem ertem egyaltalan, hogy ha jon Pogba, miert oldana meg minden problemankat, alapbol rettento butasagnak tartom egyetlen jatekosra rahuzni egy csapatot ha az nem Ce kaliber. Es ha esetleg megserul, neadjisten hosszabb tavra, akkor mi van? Fuera Perez mert nem igazolt eleget?

Ludasak mind a ketten, de egyebkent meg a jatekosok is belenezhetnenek a tukorbe egyszer talan, a Villareal ellen is az a verlazito lotyoges, ami ment, elkepeszto...kb ezert tunik Drenthicius olyan hu de nagyon jonak, mert kibassza az emberek szemet hogy vegre valaki futolepesben kozlekedik a palyan. Felhaborito.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 3., kedd 17:22

KAG írta: Marca ciik

https://www.marca.com/en/football/real- ... b4609.html

egyet tudok érteni vele.
Én meg nem.

5-ös pont. Teljesen reális, hogy nem adtunk túl játékosokért húgyért fosért, amikor mindenki emelt áron kel el.

3-as pont, Hermoso, mégis mit kellett volna tenni vele? Többért nem nagyon lehetett volna eladni, Militaó tehetségesebb, előbbi a kezdőnkbe tuti kevés lenne. Sarabiához meg már semmi közünk nem lehetett, mivel a Getafenek adtuk el, akik meg adták tovább. Cserének mondjuk jöhetett volna egy LV csere üzlet keretén belül, már ha nekik kéne LV...

Nem idén nyáron cseszte el a vezetőség, hanem tavaly nyáron. Akkor kellett volna már hasonlóan elkezdeni építkezni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik
Hozzászólások: 5749
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 3., kedd 17:14

Ahogy szépen lassan ülepedik a dolog bennem, úgy egyre jobban a vezetőséget teszem felelőssé a kialakult helyzetért, vagyis azt, hogy nem sikerült eladni szinte senkit. Persze a hírek egyfolytában azt szajkózták, hogy ZZ-nek csak Pogba kell, más nem, de gondolkodjunk egy kicsit. Ha utolsó nap megvesszük mondjuk de Beeket (őt akarta a fórum 90%-a), akkor milyen számú mezt kapna? Még a 3. számú kapus mezt is kiadták mezőnyjátékosnak annyian vagyunk. Egyszerűen nem fért be a keretbe több játékos. Maximum Vini vagy Brahim Castillába nevezése oldhatta volna meg a problémákat, de ez nem tudom mennyire lehetett volna megoldható törvényesen, illetve a brazilhoz Perez, a spanyolhoz ZZ ragaszkodik.

Emellett még mindig a legnagyobb felelősnek Perezt érzem, a tavalyi baromsága miatt. Nem elég hogy elbohóckodtunk egy évet teljesen fölöslegesen, de megszakad a szívem, ha bele gondolok, hogy milyen lenne a csapat, ha ZZ tervei szerint alakulnak tavaly a dolgok. :'(

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62619
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 3., kedd 16:53

Berti írta:
Yazid írta: beindulnak a sérülések, eltiltások, pihentetés még lehet szerephez is jut :lol:
Mivel sehova sincs nevezve, így januártól hamarabb nem is lehetséges.
Míg lejár a szerződése elvergődik a konditeremben, aztán ingyen megy vissza argentinába.
Felbontották a szerződését.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3422
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Berti » 2019. szeptember 3., kedd 14:11

Yazid írta: beindulnak a sérülések, eltiltások, pihentetés még lehet szerephez is jut :lol:
Mivel sehova sincs nevezve, így januártól hamarabb nem is lehetséges.
Míg lejár a szerződése elvergődik a konditeremben, aztán ingyen megy vissza argentinába.

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2632
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 3., kedd 13:28

RaúlCF írta: d verzió még ingyen se kell senkinek
Vagy csak olyan fizuert, hogy inkabb edzeget magaban a madridi bereert.
Amugy nem neki volt szivproblemaja? Amirol elvileg kiderult, hogy nincs.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5087
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. szeptember 3., kedd 13:21

d verzió még ingyen se kell senkinek

Fenoo
Hozzászólások: 1230
Csatlakozott: 2019. február 17., vasárnap 14:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. szeptember 3., kedd 13:16

Remy írta: Amúgy nem értem. Őt miért nem tudtuk eladni? Ha mondjuk elpasszoljuk a Valladoidba 500 ezerért vagy 1-2 misiért. Vagy bárhová ennyiért. Miért jó itt tartani?

Válassz egyet ezek közül mert értelmes magyarázat nincs arra, hogy ő itt maradt:
A: Kell a társaság Marianonak a lelátón.
B: Mi rajta keresztül próbáljuk támogatni az esőerdő megmentését.
C: A vezetőség is megfeledkezett a létezéséről.

Avatar
Yazid
Hozzászólások: 3372
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 8:57
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. szeptember 3., kedd 13:12

beindulnak a sérülések, eltiltások, pihentetés még lehet szerephez is jut :lol:

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27247
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. szeptember 3., kedd 13:07

Amúgy nem értem. Őt miért nem tudtuk eladni? Ha mondjuk elpasszoljuk a Valladoidba 500 ezerért vagy 1-2 misiért. Vagy bárhová ennyiért. Miért jó itt tartani?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 88 regisztrált és 0 vendég