Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8013
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. október 21., hétfő 17:52

Megint elindultak a Mourinho pletykák.

Ja és Vinicius Spanyolországban kb. köznevetség tárgya, annyira ügyetlen szegény..

Professore
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. október 21., hétfő 17:49

Realista24 írta:
dannen írta: hat, ha egy mallorca ellen a real madridnak ajandek lett volna az iksz, akkor ez sokat elmond hova sullyedtunk. serulesek ide, valogatott szunet oda.
Mert mindig a jobb nyer? Mindig a Real? Pont ezért szopik ki sokszor a csapat, mert azt hiszik elég a mez meg a név.
Szerintem a kolléga nem erre értette... Én is úgy látom mint ő. Azért elvárás lenne nálam legalábbis hogy egy kiéső jelöltet megszorongassunk ha kell a cserejátékosokkal is. Nyilván lehet szar meccs ok de az a baj hogy az a kirívó eset ha pazar meccset hoznak a srácok és nem fordítva. Tudom türelem meg ZZ meg télapó stb... De akkor is gáz van nem kicsit. Lehet mosdatni ZZ-t de azért ő is vastagon benne van ebben a történetben a vezetőség és a játékosok mellett. Mindenkitől több kell ha akarunk valamit idén és közeljövőben. Szar a keret? És ezért ki a hibás/felelős? Persze majd jön hogy ilyen meg olyan a piac és hogy nem lehetet Mbappe meg Pogba szintű playat hozni. Ez rendben van elfogadom de bőven lehetett volna hozni viszonylag korrekt áron B megoldást a kp-rá legalább. De ugye ZZ nem kell mert faxa minden és jó a keret. Jött egy Jovity drágán akinek alig adnak játékperceket ha meg igen akkor nincs olyan taktika amibe beleillene. Egyebkent jó kérdés hogy megüti-e a szintet egyáltalán. Egyáltalán valaki árulja el hogy mi a taktika védekezés és támadás téren mert a langyos sablonon kívül én nem látok semmit. Fejlődést meg végképp nem sokat. Kontra az nekünk ismeretlen fogalom. Pontrugások valami borzalom. Labda nélküli mozgások ismét katasztrófa. Örülök ha látok egy szervezett pressinget. A védekezésről meg ne is beszéljünk. Ha nem lenne Benz és Kazmer nagy formában akkor nagyon csúnya lenne... Dupont meg gondolom megint ZZ ajánlására vagy minimum a jóváhagyásával érkezett. Akkor meg övé is részben a felelősség hogy milyen az erőnlét és mi a franc ez a sok izomsérülés. Mindezzel csak azt akarom mondani hogy szerintem nem lehet ZZ-t felmenteni teljesen mert hatással volt sok mindenre és nem tart gondolom senki stukkert a fejéhez hogy ezt a "játékot" eröltessük orvérzésig mikor a vak is látja hogy semmire se megyünk vele. Kedvenc játékosom volt ZZ majdnem felistenkent tekintek rá de attól még amit produkál a második ciklusában az rém gyenge. Nem szeretném ha elküldenék de ha sürgősen nem értékeli át a dolgokat és hoz komoly változásokat elsősorban a játékot illetően akkor nem éri meg a tavaszt. Teszem hozzá hogy akkor teljesen jogosan mert ebben a csapatban azért ennél több van.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Professore 2019. október 21., hétfő 17:53-kor.

Avatar
Babinho
Hozzászólások: 3140
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:21

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. október 21., hétfő 16:58

Télen felesleges igazolni, a bajnokságot hozzuk Modricékkal, az Európa Ligában meg majd lesz valami :mrgreen:

Avatar
R. Carlos
Hozzászólások: 1405
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 16:15
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. október 21., hétfő 16:54

kiserik írta: A legnagyobb probléma még mindig az, hogy nem tudtuk pótolni CR-t. Nem csak kifejezetten CR-re, mint játékosra gondolok, hanem azt a kapura, gólra törő játékra, amit ő adott sok éven keresztül. Meg kell nézni a lövés per meccs adatokat. Gyakorlatilag hiányzik 6-8 lövés meccsenként (és itt most ki sem térek arra, hogy a kaput nem tudjuk eltalálni, a Mallorca ellen 4 lövéske ment a kapura). Mindent elmond, hogy Vini a 4. legtöbbet próbálkozó játékosunk, bár azok minőségéről inkább ne beszéljünk. Ezen ZZ nem tud változtatni. Ezen ez a csapat nem tud változtatni. Ezen ezek a játékosok nem tudnak változtatni.
De őt legalább megpróbálták pótolni. Mbappéval lehetne amúgy igazán feledésbe meríteni, Jovic lutri volt és Hazard sem gólerős.

A legnagyobb probléma nálam a középpálya, nem a csatársor. Nem gondolhatták komolyan, hogy majd a Kroos meg a Modric idén is megoldja, a Casemironak meg nem kell csere. Télen valamit lépniük kell, bár akkor nehezebb nagy nevet elhozni. Már az a Fabian Ruiz (akit emlegettek a napokban) is lehet, hogy jó lenne kiegészítőnek, hogy pihentethessük Modricékat. Viszont elsősorban Casemironak kellene egy helyettest találni, a lehető leghamarabb.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62625
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 21., hétfő 16:43

dannen írta: hat, ha egy mallorca ellen a real madridnak ajandek lett volna az iksz, akkor ez sokat elmond hova sullyedtunk. serulesek ide, valogatott szunet oda.
Mert mindig a jobb nyer? Mindig a Real? Pont ezért szopik ki sokszor a csapat, mert azt hiszik elég a mez meg a név.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik
Hozzászólások: 5750
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. október 21., hétfő 16:32

A legnagyobb probléma még mindig az, hogy nem tudtuk pótolni CR-t. Nem csak kifejezetten CR-re, mint játékosra gondolok, hanem azt a kapura, gólra törő játékra, amit ő adott sok éven keresztül. Meg kell nézni a lövés per meccs adatokat. Gyakorlatilag hiányzik 6-8 lövés meccsenként (és itt most ki sem térek arra, hogy a kaput nem tudjuk eltalálni, a Mallorca ellen 4 lövéske ment a kapura). Mindent elmond, hogy Vini a 4. legtöbbet próbálkozó játékosunk, bár azok minőségéről inkább ne beszéljünk. Ezen ZZ nem tud változtatni. Ezen ez a csapat nem tud változtatni. Ezen ezek a játékosok nem tudnak változtatni.

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4748
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Toti » 2019. október 21., hétfő 15:35

pedig ha perez elkattan akkor egyik pillanatról a másikra leültei mourinhot, ismerjük.., szerintem egy bl búcsú bőven kiválthatja majd ezt szóval kicsit zz is összeszedhetné magát.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
sonic
Hozzászólások: 4205
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 22:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: sonic » 2019. október 21., hétfő 15:19

Szerintem azert nem ennyi van ebben a keretben, hanem joval tobb, legalabb is jatekban biztosan. Eredmenyben talan inkabb a masodik hely a realitas ahol most allunk, a Barca stabilabb (+Messi). En nem tudok olyan edzot akit lehetne mozditani es hosszutavon el tudom kepzelni es Zidane is tobbet tett le az asztalra annal hogy fel ev utan menesszek, de azert sokaig nem mehet ez a jatekminoseg, ezt gondolom o is tudja. Ha tavasszal is ezt a tamadojatekot latjuk majd akkor nem hinnem hogy nyaron reszt vesz a kovetkezo keret kialakitasaban. Ket dologban lehet bizni (ami valojaban inkabb egy), merseklodik a serulesek szama, es a jatekosok fizikai eronlete javul hamarosan. Allando(bb) kezdo 11-el talan kialakulhat valami jatek. De nagy csodat nem varok igy se inkabb nagyobb hatekonysagot es tobb golt. Hazard meg belejohet, Bale szinten hozzatesz a tamadasokhoz, Modric is tobbet tud majd hozzatenni mint Isco vagy James ez tuti, es azert azt is erdemes megemliteni hogy a ket szelen a masodik szamu hatved kezdett, mert Mendy es Carvajal jelenleg boven hasznosabb mint Marcelo es Odriozola.

Szoval ja, kb 6 poszton volt gyengebb jatekos mint kellett volna (ha Kroost is szamoljuk) de azert ennel a kilatastalan vergodesnel meg igy is tobbet varna az ember.


Egyebkent azt hiszem a Mallorca elleni meccs elott legutobb a Sevilla elleni gyozelmet lattam, hat nem nagyon lehet osszehasonlitani a ket teljesitmenyt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Avatar
füst
Hozzászólások: 3856
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: füst » 2019. október 21., hétfő 14:32

serulesek ide, valogatott szunet oda.
Azért nem árt két lábbal a földön járni.

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4748
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Toti » 2019. október 21., hétfő 14:26

Realista24 írta:
RaúlCF írta: a Mallorcának jobb kerete van? de most komolyan kifogás kifogás hátán. mi változott mióta visszajött? szar a keret ami még mindig elit egyébként. nincs semmi játékunk nem változik semmi. persze egy Mallorca meg Valladolid meg Brugge nekik aztán milyen keretük van. nem. igenis felelős a helyzetért. lehet bajnokságot bukni de annak következménye is van. semmi terv nincs a pályán semmi változás csak lesz ami lesz. minden edző abból főz ami van. azért elég zsíros kerete van egy Real Madridnak akkor is ha épp szarul áll a dolog és ebből hozza ki ezt a nézhetetlen szart.
Várható volt és most nem kifogást írok de
Válogatott szünet után mindig szarok vagyunk, sok a sérültunk. A Mallorca hiába gyengébb keretu, tele volt friss játékosokkal. Egy iksz már ajándék lett volna.

Zsíros keret? Papíron. De amikor egyszerre nincs Kroos, Modric, Bale és Hazard, az minden csak nem ideális és zsíros. Tele kozepszerrel akiknek küzdeni kéne a mallorcai kezdőert is.
nem belekötni akarok, meg száraz statisztika tudom,csak pont a meccs előtt volt egy cikk,h mennyire pacek meg patika zz mutatója válogatott szünet utáni meccseken. :mrgreen:

na mindegy, szerintem is ötlettelen szar jelenleg az egész. én értem a sok sérültet, meg minden, de, h nulla játék van azért azt nem lehet erre fogni, és ez tényleg csak egy meccs volt a jópár közül amire ráhúzhatjuk ezeket a jelzőket. tényleg semmi nem változott sajnos, és igaza van raúlcfnek abban, h állandóan az ment, h felméri a terepet, lesz jó pár hónapja, így úgy amúgy, stbstb.. aztán látunk egy nézhetetlen, néha vállalhatatlan játékot, rosszabb győzelmi mutatóval mint solari. egyelőre ez kevés, ezen nincs mit szépíteni.

és tényleg minden körülményt figyelembe véve is, nehogy már ajándék legyen egy x a mallorca ellen a real madridnak. ilyen hozzáállással sosem lett volna a klubunk rekordbajnok spanyolban, europában..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62625
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 21., hétfő 14:23

Szar a helyzet, nem vitás de nem fog javulni ha ZZ lemond vagy kirugjak.

Első körben nem ártana futni, mert a hétvégén is amit csináltak páran... Jó ég. ZZ hibás, de a játékosok legalább annyira.

Odriozola is lovat vásárol a meccs előtt, Ramos olimpiára készül, Isco le se szarja, Courtois szálkásit, fel tucat meg se ugorja a szintet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5087
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. október 21., hétfő 14:20

én értem mire gondolsz de egy meccsnek elmegy viszont nem egy meccsről van szó. a tavalyi szezon vége be van tudva hogy szar a szezon meg felméri a játékosokat meg majd nyár után robbant. aztán meg más kifogás jön, amikor új kell akkor megint van valami. lehet védeni sok dolgot de semmi változás nincs és ez a baj. lehet szarul játszani csak ilyen hosszú ideig. ha meg az edző nem képes felkészíteni a csapatát akkor nincs maradása. mert ok most válogatott szünet volt legyen csak lassan már az lesz a kifogás hogy szombaton kell játszani vagy hogy füvön kell játszani. ez nagyon nem járható út.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62625
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 21., hétfő 14:12

RaúlCF írta: a Mallorcának jobb kerete van? de most komolyan kifogás kifogás hátán. mi változott mióta visszajött? szar a keret ami még mindig elit egyébként. nincs semmi játékunk nem változik semmi. persze egy Mallorca meg Valladolid meg Brugge nekik aztán milyen keretük van. nem. igenis felelős a helyzetért. lehet bajnokságot bukni de annak következménye is van. semmi terv nincs a pályán semmi változás csak lesz ami lesz. minden edző abból főz ami van. azért elég zsíros kerete van egy Real Madridnak akkor is ha épp szarul áll a dolog és ebből hozza ki ezt a nézhetetlen szart.
Várható volt és most nem kifogást írok de
Válogatott szünet után mindig szarok vagyunk, sok a sérültunk. A Mallorca hiába gyengébb keretu, tele volt friss játékosokkal. Egy iksz már ajándék lett volna.

Zsíros keret? Papíron. De amikor egyszerre nincs Kroos, Modric, Bale és Hazard, az minden csak nem ideális és zsíros. Tele kozepszerrel akiknek küzdeni kéne a mallorcai kezdőert is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Victorioo
Hozzászólások: 586
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 15:00
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. október 21., hétfő 14:03

___Samy___ írta: Nincs kire lecserelni ZZ-t, akármennyire is gödörbe van most a csapat. Idény közben meg pláne.

A jelenlegi probléma is sokretu; sérülések, szar nyár, ZZ taktikai alkalmatlansága, kedvencek jatszatasa, ez mind egyben eredményezi ezt a szart. De ha csak az edző személye cserelodik ki a képletben, az sem fog tükörsima javulást hozni, hisz minden edzőnek megvan a maga hülyesége, ezzel is számolni kell.

Szerintem még mindig egyszerűbb a jelenlegi helyzetet megoldani, mint előről kezdeni mindent. Annyi éve már, hogy mindig ez a reakció egy ilyen helyzetre, és szinte sosem haladtunk előrébb vele hosszú távon. Jó lenne most már az állandóságra törekedni. A keret egyben van továbbra is, erre lehet alapozni.

A középpályára minimum két embert kell hozni (Odegaard, Pogba), a védelem Hakimivel rendben lesz, egyedül a jobb szélre hiányozna meg egy verbeli jobbszélső (Sancho?). A selejtet eladni (Isco, Bale, Lucas, Vini, Odri). Aztán meglátjuk mire futja. Van merítési lehetőség bőven a kölcsönben szereplő emberekből, szerintem nem lehetetlen jövő nyáron egy kellő verfrissites levezénylése.
Jól összefoglaltad, nekem is hasonlóak a gondolataim.

Én a legnagyobb problémát hosszú ideje elől látom. Egy olyan játékos nagyon hiányzik onnan aki képes 30 gólos bajnoki szezonra. Jelenleg ha nincs Benzema gól, akkor gólt se rúgunk.

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5087
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. október 21., hétfő 13:55

a Mallorcának jobb kerete van? de most komolyan kifogás kifogás hátán. mi változott mióta visszajött? szar a keret ami még mindig elit egyébként. nincs semmi játékunk nem változik semmi. persze egy Mallorca meg Valladolid meg Brugge nekik aztán milyen keretük van. nem. igenis felelős a helyzetért. lehet bajnokságot bukni de annak következménye is van. semmi terv nincs a pályán semmi változás csak lesz ami lesz. minden edző abból főz ami van. azért elég zsíros kerete van egy Real Madridnak akkor is ha épp szarul áll a dolog és ebből hozza ki ezt a nézhetetlen szart.

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 8187
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Faust » 2019. október 21., hétfő 13:31

Realista24 írta:
dzsi91 írta: Zz-t 1 esetben küldeném el,ha kiesnénk a csoportból. Az nem megengedhető. Minden más esetben védve van nálam. Ebben a keretben ennyi van, esetleg ha mindenki egyszerre pörögne fel hazard benzema bale akkor lehet nagyot menni másképp egy gyötrelmesen kiszenvedett bajnoki cím vagy spanyolkupa az elvárásom. Majd jövőre bappéval pogbaval meg tökömtudja kivel lehet ujragondolni az elvárásokat.
Bajnokságot gyorsan elengedted, egy hete még meg aranykupa volt :kalapos:
Veretlenul meghozza. :lol:

Igy nem lehet bajnoksagot nyerni, hogy szopatnak jottment kiscsapatok. Katalanek azert nyertek nyolcat az elmult 10 evben, mert kepesek voltak erre.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62625
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 21., hétfő 13:19

dzsi91 írta: Zz-t 1 esetben küldeném el,ha kiesnénk a csoportból. Az nem megengedhető. Minden más esetben védve van nálam. Ebben a keretben ennyi van, esetleg ha mindenki egyszerre pörögne fel hazard benzema bale akkor lehet nagyot menni másképp egy gyötrelmesen kiszenvedett bajnoki cím vagy spanyolkupa az elvárásom. Majd jövőre bappéval pogbaval meg tökömtudja kivel lehet ujragondolni az elvárásokat.
Bajnokságot gyorsan elengedted, egy hete még meg aranykupa volt :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8195
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. október 21., hétfő 13:08

Nincs kire lecserelni ZZ-t, akármennyire is gödörbe van most a csapat. Idény közben meg pláne.

A jelenlegi probléma is sokretu; sérülések, szar nyár, ZZ taktikai alkalmatlansága, kedvencek jatszatasa, ez mind egyben eredményezi ezt a szart. De ha csak az edző személye cserelodik ki a képletben, az sem fog tükörsima javulást hozni, hisz minden edzőnek megvan a maga hülyesége, ezzel is számolni kell.

Szerintem még mindig egyszerűbb a jelenlegi helyzetet megoldani, mint előről kezdeni mindent. Annyi éve már, hogy mindig ez a reakció egy ilyen helyzetre, és szinte sosem haladtunk előrébb vele hosszú távon. Jó lenne most már az állandóságra törekedni. A keret egyben van továbbra is, erre lehet alapozni.

A középpályára minimum két embert kell hozni (Odegaard, Pogba), a védelem Hakimivel rendben lesz, egyedül a jobb szélre hiányozna meg egy verbeli jobbszélső (Sancho?). A selejtet eladni (Isco, Bale, Lucas, Vini, Odri). Aztán meglátjuk mire futja. Van merítési lehetőség bőven a kölcsönben szereplő emberekből, szerintem nem lehetetlen jövő nyáron egy kellő verfrissites levezénylése.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11133
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. október 21., hétfő 13:07

Zz-t 1 esetben küldeném el,ha kiesnénk a csoportból. Az nem megengedhető. Minden más esetben védve van nálam. Ebben a keretben ennyi van, esetleg ha mindenki egyszerre pörögne fel hazard benzema bale akkor lehet nagyot menni másképp egy gyötrelmesen kiszenvedett bajnoki cím vagy spanyolkupa az elvárásom. Majd jövőre bappéval pogbaval meg tökömtudja kivel lehet ujragondolni az elvárásokat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
füst
Hozzászólások: 3856
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: füst » 2019. október 21., hétfő 12:49

Biztos lesz majd javulás, de ja, alapvetően még évekig erre számítok. Ha nem Zidane-nal, akkor mással. Ki lehet őt rakni, és egy ponton túl ki is lesz rakva, de nem ezen múlik a jelenlegi teljesítmény. Amíg nem újul meg a keret, addig ez várható. Tökmindegy ki az edző.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 92 regisztrált és 0 vendég