Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27362
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 1., szombat 17:52

Iszonyú fontos 3 pont ez a mai. :salute: :agree: Ha csúnyán is, szenvedősen is, de sikerült behúzni végre!

Grat mindenkinek a csapatból! :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
flori
Hozzászólások: 3868
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: flori » 2020. január 29., szerda 23:27

Csabi írta: én ezt nem nevezném lötyögésnek. 1-0nál nagyon pörgős volt a meccs. a hazaiak odatették magukat.
Nekem úgy tűnt, hogy tejesen kontroll alatt volt a meccs, annyit adtak ki, amennyit nagyon muszáj. Kicsit bepörgött a Zaragoza, már jöttek is a gólok és lezárták a meccset.

Nem tettek jót a 2000-es évek, ettől a stadiontól mindig megmozdul azért bennem valami. :mrgreen: Piszok nehéz volt itt nyerni anno.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10056
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. január 29., szerda 23:22

én ezt nem nevezném lötyögésnek. 1-0nál nagyon pörgős volt a meccs. a hazaiak odatették magukat.

Avatar
flori
Hozzászólások: 3868
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: flori » 2020. január 29., szerda 23:15

Szinte tökéletes meccs volt. 90 perc lötyögés, Vini gól, Brahim kapott pár percet, Benzema meg kapott egy kis önbizalmat. Ramos is pihent, Kroost még le lehetett volna cserélni. Remélem ZZ nem egy Kroos-Modric duón agyal a hétvégére. :x
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
Halfkey
Hozzászólások: 4410
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 2:13

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. január 27., hétfő 23:13

Nagyon meglepve olvastam hogy Mendy és Nacho és mennyi pozitív hozzászólást kapott. Nyilván Nacho gólja nagyon kellett, de azon kívül mezőnyben szerintem nagyon kevés volt - ez ilyen kihagyás után nem meglepő, lesz ez még jobb. Külön-külön nem is lenne velük baj, de egyszerre nem bír el a csapat két lényegében csak védekező szélsővédőt. Mendyben bízom hogy valamit kezd magával ebben a tekintetben, Nachot meg remélem inkább középen látjuk majd.

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4466
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. január 27., hétfő 15:33

Kiseriknek nagy plusz1, én nem vagyok Rodrygo ellen sem, sőt szerintem semelyik brazil tinink nem olyan kutyaütő, mint gondolják, de nagyon alibi ő is. Mondjuk amikor megláttam a kezdőt, már tudtam, hogy csak egy random fejes gólban bízhatunk, vagy egy Casemiro villanásban. :mrgreen: Mindenkitől ment az alibi, ha 1 ember kilépett valakire, már ment is a visszapassz vagy az oldalpassz, így nem lehet helyzeteket kialakítani.

És akkor ezzel visszakanyarodnék a kicsit foggyos brazil kölykünkhöz, Vinihez, aki legalább megpróbálja ezeket az 1v1-eket, próbál valami váratlant csinálni. Tudom, tudom, lófaszra nem megyünk vele, mert a végén úgyis elcseszi, de legalább az a kis minimális esély megvan arra, hogy helyzetet dolgozzunk ki, ha ő elől van. Na de Vini témát hanyagoljuk, vele kapcsolatban eléggé magamba vagyok a véleményemmel, de még másik példának ott lehetne Brahim is, aki szintén legalább mer próbálkozni. Engem ezzel a folyamatos visszapassz oldalpassz faszom focival, amire Setien veri, a világból ki lehetne üldözni. Aztán Lucas Vasquez játszatása a futballtörténelem egyik legnagyobb rejtélye, ő is ilyen Khedirához hasonló arc, akinek a játszatását normális ember fel nem foghatja.

Még a KP-t megemlíteném, szomorú, hogy Valverde nélkül ugyanúgy halott az egész, mint volt, 0 dinamika, Ödegaard mellé még van de Beek is kell, mint 1 falat kenyér, szerintem ez egyértelmű.

Fenoo
Hozzászólások: 1230
Csatlakozott: 2019. február 17., vasárnap 14:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. január 27., hétfő 15:31

A társak is hozzájárulnak szerintem a gyengébb teljesítményéhez (ez az összes szélsőre igaz) azzal, hogy nem nagyon mozognak, nem visznek el embert. Egy betömörülő csapat ellen így nagyon nehéz, nincs területe és ha 1 emberen át is megy akkor ott van egyből még kettő akik vagy simán felrúgják vagy szerelik. Mindeközben a társak meg végignézik a szenvedését. A középpályások sétálgatnak és várják a vissza passzt hogy aztán a vonalon álldogáló szélső védőink valamelyikének továbbítsák, akik menetrend szerűen, szigorúan ész nélkül beadják. Kicsit sarkítva írtam a dolgokat de általánosságban ez a jellemző.

Hiába indul meg, nem megy vele senki. Régebben ha valaki megindult másik 3-4 játékos sprintelt vele, hogy felérjen. Most ilyen nagyon ritkán van. Vállalhatna többet szerintem is de igazából a társak se vevők rá ezért inkább ő is a biztosabbra megy.

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3456
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. január 27., hétfő 14:19

Elképzelés szempontjából egyet tudok érteni veled. Én is jobban szeretem az 1v1-es, a védőket hibára kényszerítő játékot, de egy stabil teljesítménnyel ez nagyon nehezen párosítható. Minden modern domináns csapat labdatartás alapú. Még a Pool és a tavalyi Ajax is az agresszív letámadás és az esetenkénti gyors kontra mellett, ezt a játékstílust alkalmazta.
ZZ jól gondolta ki a 433 és a 442-nket is, mivel egy labdajáratós, többnyire labdabirtoklós focit játszat, ahol a szélsők visszajátszák a szervező játékosoknak a labdát, viszont ha terület van előttük, akkor betörnek. Rodrygo tökéletesen illik ebbe a szisztémába, a jobb oldalra, még akkor is ha a bal oldalt kezdte. Ami hiányzik tőle az több rutin és egy jó forma. Ő az első 2-3 meccsén mikor összehozta az a 4 gólt, akkor elég komoly formában volt és meccsenként többször verte meg a védőit, azon kívül, hogy rengetegszer visszajátszotta a labdát. Visszajátsza, mert taktikailag ez a dolga. Ha mindig a védőnek menne neki, akkor a harmadik kísérlet után már a védelem erre várva kivédekezné.
Fel lehetne hozni Neymart vagy Hazardot, akik a legtöbbször bújnak 1v1-be és náluk is láthatod, hogy az esetek nagyrészében társakat keresnek és oldalra vagy vissza játszanak.
Vini soha nem köt le 3 védőt. Van mikor megver egy védőt és utána a második és a harmadik közt el tudja rúgni kapura a labdát... Na ilyenkor szokott bedobással jönni az ellenfél.

kiserik
Hozzászólások: 5828
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. január 27., hétfő 14:03

Ahogy én látom: ha beraksz szélsőnek ilyen játékosokat, mint Rodrygo, akkor a támadó harmadot kicsinálod. Taktikailag jó, technikailag is jó, de nem húz váratlant, nem megy bele az 1v1-ekbe, nem futja meg a védőt, nem helyezi nyomás alá folyamatosan a védelmeket. Ennek az az eredménye, hogy Karim, a csatár egyedül rohad a 16-os környékén egy rakat védővel a nyakán, mert a szélsőre bőven elég 1 ember, úgy is inkább egy biztos megoldást választ (általában vissza, vagy oldalpasszt). Ha emellett olyan kp-said vannak, mint Modric, aki most már nagyon keveset mozog, akkor megkapod a tegnapi támadó játékunkat. Ez orvosolható egy rengeteget futó középpályással, aki betör a 16-oson belülre ha kell és ""foglalkoztatja"" a védelmeket. Ilyen Fede. Megy fel-alá egész meccsen. Dinamikus, megveri az embert a középpályán és máris ki kell egy védőnek lépnie rá, így megbontja a védelmet. Orvosolható még a Vini féle játékosokkal, akik alapból nekimennek a védőknek. Természetesen ebben rengeteg a hiba, rengeteg a labdavesztés, így a taktikailag érzékeny embereknek nem tetszik, viszont folyamatos figyelmet igényel a védelmektől. Nem ritka, mikor Vinire például 2-3 ember vált ki azonnal, mikor megkapja a labdát így a csatárra is kevesebb jut, főleg, ha 1 kp-s is be tud lépni a képbe (például Kroos, mikor Fede játszik mellette).
Én sokkal jobban szeretem a direkt játékot, az 1v1-eket, a védelmek megbontását. Ezért sajnáltam nagyon Solarit. Ő játékoskén és edzőként is ezt a stílust képviselte. Persze ebben benne van a folyamatos hiba lehetősége, de a veszélyeztetés is. Nem véletlen, hogy tavaly Hazard volt az egyik legjobban cselező játékos a PL-ben és az egyik legtöbb labdát veszítő is. Van aki jobban szereti a labdatartós, ""taktikailag érettebb"" játékot, ahol az Asensio és Rodrygo féle megbízható, labdabiztos, mindig a biztosra törekvő játékosok a nyerők. ilyenek itt sokan, és ZZ is sokszor úgy néz ki, hogy ezt erőlteti. Ebben az esetben viszont nem kellene csodálkozni, hogy ilyen vérszegény a támadó játékunk. Én ezeket a játékosokat inkább 442-be, vagy 4231-be tudnám elképzelni, nem 433-ban, ahol a csatár egyedül küzd a védőkkel. Tipikus példa erre a Pool. 433, ahol a két szélső nem cicózik, megy neki mindenkinek, aki eléjük áll és nem a biztosra utaznak taktikusan, hanem a kapura gólra törően. Legtöbb gólt ők szerzik, legtöbb embert ők verik meg és a legtöbb hibát ők vétik a legtöbb labdát ők veszítik el.

petiamadridista
Hozzászólások: 5254
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. január 27., hétfő 13:05

Sztem nemnvolt olyan rossz ez a Rodrygo.
A baj inkább az, hogy ő volt a legjobb alternatíva tegnap.
Nem kell tőle csodát várni, a maga módján nem ment rosszul.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27898
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 27., hétfő 13:03

Az a baj(a), hogy Vinit fikázzuk, őt meg nem. Engem nem érdekelnek, mert már rohadt frusztráltak emiatt, de Zidane is minket igazol. Rodrygo használhatóbb játékos, mégha nem is mindig jó. Tegnap meg mindenki szar volt, de őt húzzák le, mert hát majd ő hozza a csodát. Benzema két ziccert rontott, az egyiket a brazil rakta a fejére, amúgy meg rengetegszer faultolták a jó megindulásait, meg volt egy veszélyes lövése is. Ezeken kívül még volt az Isco-Benzema eset és kb. ennyi volt a támadó játékunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Professore
Hozzászólások: 1996
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. január 27., hétfő 12:36

kiserik írta:
Berti írta: Modric kezdő volt, mert az ATMA ellen nem lesz.
Kroos szerintem jól irányított a tegnap, sokszor Modric helyett is.

Rodrygo nem értem miért van ennyit fikázva. Lehet nem a leggyorsabb fajta, de mégis neki mer menni a védőknek, ami rengetegszer fel van itt emlegetve, mert csak Hazard és Vini aki még szokott. Amikor meg nem megy nekik, akkor általában ezek a jobb döntések, mert nincs elegendő területe rá. Az átvételei és megindulásai nagy ülnek és a pályán is jól látja a társakat. Nem feltétlenül egy RM kezdő szint jelenleg, de egy LV, Vini, Bale hármasnál bármikor hamarabb dobnám be.
Isco megint jó formában van, hétvégén simán kezdő nálam.
Azért van fikázva (legalább is általam) mert egy butított Asensio. El alibizik egész meccsen. Ha odakerül, akkor megpróbálja megoldani, de ha nem, akkor nem forszírozza. Semmivel nem megyünk többre vele,int pl Vinivel, aki ekézve van mindenért.
Hát a tegnapi meccsből lekinoztam a 20-45 percet.... Ez alatt a kisrácnak volt egy olyan akciója amiből ha több lenne meccsenként akkor nem fikázná senki. Lefordulva megveri az ellenet valahol a felpalyánál majd elől senki csak három védő erre megindult és megpróbálja egyedül megverni őket.... Ha az bemegy akkor isten így még egy lúzer. Szóval nem fehér és fekete a dolog.... Kevés jelenleg? Az. Van nála jobb opció? Nem igazán... Akkor meg. Taknyos 18 éves első szezonja Brazilian kívül. Nem tőle kell várni a csodát és a gólokat futószalagon. Az hogy nem nagyon van jobb opció nála az nem ez ő hibája. Ez a szezon neki arról szól hogy szokja a komolyabb ligát és tapasztalatot szerez. Akkor elővenni mikor mindenki (sokszoros BL győztesek) harmatgyenge az nem éppen korrekt szerintem. Minden esetre az hogy bevamágta a szuperkupa döntőjében a tizi az azt mutatja hogy fejben nem olyan gyenge. A többi alázat, munka kérdése főképp mert éppen nem ügyetlen gyerek. ZZ meg azért kedveli mert taktikailag elég fegyelmezett 18 évesen élete első komoly csapatában....

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3456
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. január 27., hétfő 12:06

kiserik írta:
Berti írta: Modric kezdő volt, mert az ATMA ellen nem lesz.
Kroos szerintem jól irányított a tegnap, sokszor Modric helyett is.

Rodrygo nem értem miért van ennyit fikázva. Lehet nem a leggyorsabb fajta, de mégis neki mer menni a védőknek, ami rengetegszer fel van itt emlegetve, mert csak Hazard és Vini aki még szokott. Amikor meg nem megy nekik, akkor általában ezek a jobb döntések, mert nincs elegendő területe rá. Az átvételei és megindulásai nagy ülnek és a pályán is jól látja a társakat. Nem feltétlenül egy RM kezdő szint jelenleg, de egy LV, Vini, Bale hármasnál bármikor hamarabb dobnám be.
Isco megint jó formában van, hétvégén simán kezdő nálam.
Azért van fikázva (legalább is általam) mert egy butított Asensio. El alibizik egész meccsen. Ha odakerül, akkor megpróbálja megoldani, de ha nem, akkor nem forszírozza. Semmivel nem megyünk többre vele,int pl Vinivel, aki ekézve van mindenért.
Hadd ne neked kelljen magyarázni, hogy mi miatt több, mint egy Vinicius.
Ha odakerül, akkor megpróbálja megoldani, de ha nem, akkor nem forszírozza.
Ez mindenkinél így van. Hazard same.

Avatar
Mickey
Hozzászólások: 3787
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 21:20
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. január 27., hétfő 11:39

kiserik írta:
Berti írta: Modric kezdő volt, mert az ATMA ellen nem lesz.
Kroos szerintem jól irányított a tegnap, sokszor Modric helyett is.

Rodrygo nem értem miért van ennyit fikázva. Lehet nem a leggyorsabb fajta, de mégis neki mer menni a védőknek, ami rengetegszer fel van itt emlegetve, mert csak Hazard és Vini aki még szokott. Amikor meg nem megy nekik, akkor általában ezek a jobb döntések, mert nincs elegendő területe rá. Az átvételei és megindulásai nagy ülnek és a pályán is jól látja a társakat. Nem feltétlenül egy RM kezdő szint jelenleg, de egy LV, Vini, Bale hármasnál bármikor hamarabb dobnám be.
Isco megint jó formában van, hétvégén simán kezdő nálam.
Azért van fikázva (legalább is általam) mert egy butított Asensio. El alibizik egész meccsen. Ha odakerül, akkor megpróbálja megoldani, de ha nem, akkor nem forszírozza. Semmivel nem megyünk többre vele,int pl Vinivel, aki ekézve van mindenért.
Akkor jók vagyunk. Bőven van ideje túlszárnyalni Asensiot..... :lol:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

kiserik
Hozzászólások: 5828
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. január 27., hétfő 11:10

Berti írta: Modric kezdő volt, mert az ATMA ellen nem lesz.
Kroos szerintem jól irányított a tegnap, sokszor Modric helyett is.

Rodrygo nem értem miért van ennyit fikázva. Lehet nem a leggyorsabb fajta, de mégis neki mer menni a védőknek, ami rengetegszer fel van itt emlegetve, mert csak Hazard és Vini aki még szokott. Amikor meg nem megy nekik, akkor általában ezek a jobb döntések, mert nincs elegendő területe rá. Az átvételei és megindulásai nagy ülnek és a pályán is jól látja a társakat. Nem feltétlenül egy RM kezdő szint jelenleg, de egy LV, Vini, Bale hármasnál bármikor hamarabb dobnám be.
Isco megint jó formában van, hétvégén simán kezdő nálam.
Azért van fikázva (legalább is általam) mert egy butított Asensio. El alibizik egész meccsen. Ha odakerül, akkor megpróbálja megoldani, de ha nem, akkor nem forszírozza. Semmivel nem megyünk többre vele,int pl Vinivel, aki ekézve van mindenért.

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3456
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. január 27., hétfő 10:28

Modric kezdő volt, mert az ATMA ellen nem lesz.
Kroos szerintem jól irányított a tegnap, sokszor Modric helyett is.

Rodrygo nem értem miért van ennyit fikázva. Lehet nem a leggyorsabb fajta, de mégis neki mer menni a védőknek, ami rengetegszer fel van itt emlegetve, mert csak Hazard és Vini aki még szokott. Amikor meg nem megy nekik, akkor általában ezek a jobb döntések, mert nincs elegendő területe rá. Az átvételei és megindulásai nagy ülnek és a pályán is jól látja a társakat. Nem feltétlenül egy RM kezdő szint jelenleg, de egy LV, Vini, Bale hármasnál bármikor hamarabb dobnám be.
Isco megint jó formában van, hétvégén simán kezdő nálam.

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13138
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. január 27., hétfő 10:18

Ezt a kp-t felejtsük is el de nagyon gyorsan. Valverde a kulcs, viszont a másik probléma, hogy Benzema is visszaesett. Szélsőink nincsenek. LV produkciója kritikán aluli. A braziljaink sem érnek jelenleg valami sokat. Nemes egyszerűséggel nincs kapura veszélyes játékosunk elöl, ha Benzemának nem megy.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62793
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 27., hétfő 10:17

Csabi írta: ilyen lassú kezdővel mint ami most van, megint várhatjuk a varane fejest, vagy a casemiro flippert. ez a rodrygo is, 18 éves korára úgy fut mint cr duplaannyi évesen. nevetséges. isco, modri, casemiro mind lassú játékosok. jöjjön valverde gyorsan. padról is kit teszel be rajta kívül? jovic, vazkez, james mind olyan gyorsak, hogy jóformán hátrafelé haladnak sprint közben.
Bárcsak olyan gyors lenne....
https://twitter.com/RobinFootbaII/statu ... 60741?s=20
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27898
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 27., hétfő 9:25

Csabi írta:
Fenoo írta: Ma Modric és Kroos is nagyon gyenge volt előre játékban így ők se tudták segíteni őket.
ha megfigyeled, az utóbbi jó egy évben kroos mindig gyenge támadásban, ha modric a pályán van.
Én Luka pozícióját nem is értem egy ideje. Nem középen van, hanem a jobbszélen és rengetegszer scak fent ácsorog és a jhv-del meg a jobb támadóval kerülgetik egymást. Ha meg nála a labda, akkor csak forgolódik és lassít minket... Nagyon leépült a horvát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 3909
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. január 27., hétfő 8:32

Anthony írta: Ez olyan lesz, mint a 2007-es bajnoki cím, amikor Capello sikerre vitte a szétesett csapatot. Ronaldo játszott 6 meccsen, aztán eligazolt, Beckham is csak 23 meccsen lépett pályára, olyan tudósok közt, mint Gago, Higuain, M.Diarra, Emerson, Cicinho :lol:
76 pont, 66 lőtt, és 40 kapott góllal.
hú az milyen szenvedés volt :lol: még most is fáj a szememnek 1-1 meccs. aztán a vége megszépít és feledtet mindent.

a kapott gólok terén tuti jobbak leszünk :mrgreen:
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 165 regisztrált és 0 vendég