OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Hol szoktál borravalót adni?

A szavazás 2024. február 23., péntek 13:03-kor befejeződött.

Benzinkúton
5
2%
Boltban
1
0%
Ètteremben
60
29%
Futárnak
43
21%
Fodrásznál
43
21%
Hotelben/egyéb szálláshelyeken
3
1%
Kocsmában
28
14%
Mindenhol
10
5%
Sehol
12
6%
 
Szavazatok száma: 205

Avatar
Pipita
Hozzászólások: 3128
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. március 10., kedd 11:17

sanko. írta: hát valószínűleg háziorvos függő, ugyanis az enyémnél az ajtóra ki van írva, hogy ekg labor stb... felhívtam az üzemorvosom, délután 5re megyek hozzá és ide is adja a papírt. hamarabb is eszembe juthatott volna, de azért nem semmi mit meg nem enged magának a házirorvos... :kivagyhe:
Így könynű, én épp beleálltam a tortúrába. :mrgreen: Tegnap este elmentem a háziorvoshoz, egy óra várakozás után elmondtam hogy mit akarok, megvizsgált, kikérdezett, vérnyomást mért, és adott beutalóz laborba meg EKG-ra. Ma reggel mentem kórházba, vérvétel meg minden szar. Na most még ez sem elég, hanem majd valamikor egyszer megjön az eredményem. Azzal az eredménnyel mehetek megint a háziorvoshoz, megint megnéz, perkálhatok neki, aztán hogyha az is megvan, utána még jöhetek a kormányablakba. Tök jó. Azt hittem ez egy fél órás hadművelet lesz az életemből, de nem basszus, egy egész hét. :lol:

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8394
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: OFF

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 9., hétfő 17:17

csababarca írta: Hát én ítélni nem tudok, mert lényegében csak a Barca meccseit követem (idén nem mindig), meg általában titeket megnézlek, és ennyi.
ritkán egy city, dortmund meccsre odaülök, vagy megnézek bő összefoglalót.
nalam meg ennyi sem.

a klasszikust, a betis elleni meccsunket, a real-city-t es egy pool meccset lattam csak eddig 2020-ban teljes egeszeben.
az osszes tobbi meccsbe csak epp belenezek, amennyit tudok, a szamomra erdekesebb meccsekrol, ligarol osszefoglalokat nezek, vagy mivel a fobb bajnoksagok eredmeny.com-on ki vannak jelolve, igy ranezek a golszerzokre, erdekessegekre.
de ez mar hosszu evek ota igy van.

durva ez, mert regebben annyira benne voltam, hogy egy lazio vagy sevilla szeru csapatnak is el tudtam volna sorolni a legjobb kezdojet, manapsag mar a topcsapatoket is csak rossz hibaszazalekkal.

mondjuk nalam ez inkabb az idohianynak tudhato be, a gondtalan diak evekben sokkal rugalmasabban tudtam beosztani az idom, ma mar sajnos masok a prioritasok.

de az is kozre jatszik, hogy egyre kevesebb az egyeniseg a palyakon, tokegyforma negycsillagos jatekosok mindenhol, mint ahogyan BlancoMark irta.


Avatar
istimester
rex madridistae
Hozzászólások: 3269
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC
Tartózkodási hely: Felvidék

Re: OFF

HozzászólásSzerző: istimester » 2020. március 9., hétfő 16:15

sanko. írta: jogosítványomat készülök megújítani. olyanokkal rémisztgetnek, hogy a háziorvos laborba és EKG - ra el fog küldeni. ezzel nem is lenne baj, viszont ennyi időm nincs erre az egészre. :sly: utána olvastam googleban, de ott sem írják. volt valaki mostanában? hogy készüljek?
Szerintem menj el. Hidd el, egy preventív vizsgálat mindig a legjobb opció.

Avatar
BlancoMark
Hozzászólások: 4803
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 19:57

Re: OFF

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. március 9., hétfő 16:00

BarçaNorbi írta: Tegnap kint voltam az Allianzban, főleg az első félidő nem volt túl imponáló, senkiben nem volt meg a váratlan, vagy a kreativitás. Igaz Lewa sérült, de ez akkor is igen lotyogosre sikerült egy elég gyenge Augsburg ellen. A 89-ben kaptak is egy les gólt, könnyedén rafaraghattak volna. Nem vagyok ez a régen jobb volt minden típus, de most érezhető egy visszaesés nettó tehetsegben, és a két nagy is halványabb önmagukhoz képest.
Egyszerűen csak elindult a futballistaképzés egy olyan irányba hogy mindenben jónak kell lenned, és ez azt eredményezi hogy igazán senki sem kiemelkedő semmiben, pár üdítő kívételtől eltekintve.

Nézzük meg mondjuk a kétezres évek nagyjait: a támadók zseniálisak voltak, de védekezni, ütközni nem tudtak; a védők zseniálisan védekeztek de mai szemmel ügyetlenek voltak felfelé való építkezésben. Régen egy Viera, Makelele egyedül elvitt egy kp-t a többiek meg alkottak előrefele, manapság csak nézzük meg mi van nálunk pl: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, mindannyian box-to-boxot tolnak, ki előrébb, ki hátrébb, nincsenek egyértelmű támadó- és védekező szerepek.

BarçaNorbi
Hozzászólások: 495
Csatlakozott: 2015. január 10., szombat 15:35
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

Re: OFF

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2020. március 9., hétfő 15:49

Tegnap kint voltam az Allianzban, főleg az első félidő nem volt túl imponáló, senkiben nem volt meg a váratlan, vagy a kreativitás. Igaz Lewa sérült, de ez akkor is igen lotyogosre sikerült egy elég gyenge Augsburg ellen. A 89-ben kaptak is egy les gólt, könnyedén rafaraghattak volna. Nem vagyok ez a régen jobb volt minden típus, de most érezhető egy visszaesés nettó tehetsegben, és a két nagy is halványabb önmagukhoz képest.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8013
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 9., hétfő 15:21

Csak annyit tudok mondani ne kezdjetek Roby Carlos videókat nézni, mert akkor a szivetek is megszakad.

Avatar
M1Ö
Hozzászólások: 5602
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 6:36
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. március 9., hétfő 15:17

BarçaNorbi írta: Ma az jutott eszembe, hogy milyen gyengén teljesít szinte az összes top csapat önmagához képest ebben a szezonban.
Már tavaly is egyébként. A 3 spanyol, Bayern-Juve mind alul teljesít egy ideje. Az angolok is. A Spurs-Arsenal szóra sem érdemes, a MU-Chelsea vegyes. A Pool tartotta a szintet, de nem meglepő módon kezdenek ők is elfogyni. A City se olyan, mint tavaly. Úgyhogy ja, már az előző évben érződött a mondjuk 10 top csapatból 8nál, hogy nincs minden rendben.

Ha 8 éves kisgyerek lennék és nem nézném a hátteret, csak magát a focit, akkor most City drukker alakulna ki belőlem és angol focit néznék. :kalapos: De azért légyszi ne dobjatok ki :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 9., hétfő 15:14

BarçaNorbi írta: Nem tudom hova írjam, úgyhogy jön az offba. Ma az jutott eszembe, hogy milyen gyengén teljesít szinte az összes top csapat önmagához képest ebben a szezonban.

Ha ebben a szezonban kezdtél volna el focit nézni, és semmi információd nincs a múltról, akkor melyik a legjobb bajnokság idén? Egyrészt izgalmassag, kiegyenlítettség, harmadrészt melyik megnyerése lenne a legnehezebb, a legnagyobb kihívás?
Dübörögne a Liverpool tenyészet, mert gáláznak. Amúgy a Bayern következne szerintem. Fordulat is volt bőven a Bundesban, olaszra ránéznek, hogy hú tök jó, aztán megnézne egy meccset és eret vágna... Chelsea szerintem sokakban szimpátiát szülne, de talán a City is.

Nálunk meg megy a fausti ki a balfaszabb verseny sajnos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
csababarca
Hozzászólások: 4236
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 9:48
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. március 9., hétfő 15:11

Hát én ítélni nem tudok, mert lényegében csak a Barca meccseit követem (idén nem mindig), meg általában titeket megnézlek, és ennyi.
ritkán egy city, dortmund meccsre odaülök, vagy megnézek bő összefoglalót.

többi csapat, pláne az angolok, olaszok totál hidegen hagynak, szerintem ha lekötöznének se lennék képes egyet sem végig nézni, rosszul vagyok ettől a két bajnokságtól. sorry.

de nem érzem egyik bajnokságot se annyira jónak, senki nem emelkedik ki most úgy, mint anno a spanyolok vagy angolok.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4427
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. március 9., hétfő 15:05

BarçaNorbi írta: Nem tudom hova írjam, úgyhogy jön az offba. Ma az jutott eszembe, hogy milyen gyengén teljesít szinte az összes top csapat önmagához képest ebben a szezonban.

Ha ebben a szezonban kezdtél volna el focit nézni, és semmi információd nincs a múltról, akkor melyik a legjobb bajnokság idén? Egyrészt izgalmassag, kiegyenlítettség, harmadrészt melyik megnyerése lenne a legnehezebb, a legnagyobb kihívás?
Hasonlón filóztam én is, bár én arra jutottam, hogy mekkora hulladék jelenleg az egész foci, és hogy mennyivel kevésbé élvezem az egészet, mint akár pár éve. Kicsit hehésen hangzik, meg minden, de tényleg nem tudom volt-e valaha ilyen gyenge a mezőny, mint most. Egy szezonra jut vagy 4-5 olyan meccs, amit érdemes megnézni.

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 8187
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 9., hétfő 14:45

BarçaNorbi írta: Nem tudom hova írjam, úgyhogy jön az offba. Ma az jutott eszembe, hogy milyen gyengén teljesít szinte az összes top csapat önmagához képest ebben a szezonban.

Ha ebben a szezonban kezdtél volna el focit nézni, és semmi információd nincs a múltról, akkor melyik a legjobb bajnokság idén? Egyrészt izgalmassag, kiegyenlítettség, harmadrészt melyik megnyerése lenne a legnehezebb, a legnagyobb kihívás?
A spanyol a legnehezebb, a ket gigasz egymassal verseng, hogy melyikuk veszitse el a bajnoksagot, de azert mas csapat keptelen odaerni. :lol: Pedig egy Sociedad bajnoki cimmel kiegyeznek.

BarçaNorbi
Hozzászólások: 495
Csatlakozott: 2015. január 10., szombat 15:35
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

Re: OFF

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2020. március 9., hétfő 14:39

Nem tudom hova írjam, úgyhogy jön az offba. Ma az jutott eszembe, hogy milyen gyengén teljesít szinte az összes top csapat önmagához képest ebben a szezonban.

Ha ebben a szezonban kezdtél volna el focit nézni, és semmi információd nincs a múltról, akkor melyik a legjobb bajnokság idén? Egyrészt izgalmassag, kiegyenlítettség, harmadrészt melyik megnyerése lenne a legnehezebb, a legnagyobb kihívás?

Avatar
sanko.
Hozzászólások: 421
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 20:02
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. március 9., hétfő 13:27

hát valószínűleg háziorvos függő, ugyanis az enyémnél az ajtóra ki van írva, hogy ekg labor stb... felhívtam az üzemorvosom, délután 5re megyek hozzá és ide is adja a papírt. hamarabb is eszembe juthatott volna, de azért nem semmi mit meg nem enged magának a házirorvos... :kivagyhe:

Avatar
alexoxladjackoxi
Hozzászólások: 2068
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 16:17
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: OFF

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. március 9., hétfő 11:50

sanko. írta: jogosítványomat készülök megújítani. olyanokkal rémisztgetnek, hogy a háziorvos laborba és EKG - ra el fog küldeni. ezzel nem is lenne baj, viszont ennyi időm nincs erre az egészre. :sly: utána olvastam googleban, de ott sem írják. volt valaki mostanában? hogy készüljek?
Én másfél éve voltam orvosin, igaz nekem első volt, mert akkor csináltam a jogsit, látás - és hallásvizsgálat, illetve vérnyomásmérés volt. Jah meg a cukromat mérték, aztán annyi. Akkor küld el a doki komolyabb kivizsgálásra, ha valamelyik értéked nagyon eltér az ideálistól. Nekem is volt vagy 150-160 a vérnyomásom, de csak mert nem bírom a tömeget, egyébként tök normális szokott lenni, ha itthon megmérem nyugalmi állapotba. Még ekkora vérnyomásra is megadták az alkalmasságit, csak mondta hogy méregessem azért. Bár azért ezt szerintem orvosa is válogatja.

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8195
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 9., hétfő 11:39

Fatertol meg azt is megkérdezte, hogy vegye-e ki a szemüveges korlátozást...Szóval csak a pénzszerzés a lényeg ebben az egészben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kiserik
Hozzászólások: 5749
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 9., hétfő 11:36

___Samy___ írta: Nem lesz semmi. Olvastat maximum, aztán annyi. Nekem konkrétan egy vérnyomás mérés volt :lol:
Nekem is, aztán elkezdett okoskodni, hogy 150/ a vérnyomásom. Mondtam neki, hogy 20 éve ennyi, úgy hogy nyugodjon meg, minden rendben van. :D Persze a 70-80 éves félvak taták csak úgy sofőröznek szerte az országban...

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8195
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 9., hétfő 10:48

Nem lesz semmi. Olvastat maximum, aztán annyi. Nekem konkrétan egy vérnyomás mérés volt :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
Pipita
Hozzászólások: 3128
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. március 9., hétfő 10:47

sanko. írta: jogosítványomat készülök megújítani. olyanokkal rémisztgetnek, hogy a háziorvos laborba és EKG - ra el fog küldeni. ezzel nem is lenne baj, viszont ennyi időm nincs erre az egészre. :sly: utána olvastam googleban, de ott sem írják. volt valaki mostanában? hogy készüljek?
ma este megyek háziorvoshoz ugyanúgy jogsi miatt, majd mondom mizu. :mrgreen: de voltam kormányablakban, ott azt mondták hogy csak perkálni kell és amúgy nem lesz gond, 6000 az orvos meg 4000 a kormányablak-bér és elvileg ennyi lesz, remélem nem kell kórházakat látogatni meg ilyen hülyeségek.

Marky
Hozzászólások: 1904
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 22:31
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. március 9., hétfő 10:29

sanko. írta: jogosítványomat készülök megújítani. olyanokkal rémisztgetnek, hogy a háziorvos laborba és EKG - ra el fog küldeni. ezzel nem is lenne baj, viszont ennyi időm nincs erre az egészre. :sly: utána olvastam googleban, de ott sem írják. volt valaki mostanában? hogy készüljek?
édesapám hivásos sofőr, tavaly újította meg a jogosítványát, de nem volt semmilyen extra vizsgálat. gondolom háziorvostól függ, van, aki leszarja, illetve van, aki túlbuzgó és mindenkit laborba küldene.

Avatar
sanko.
Hozzászólások: 421
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 20:02
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. március 9., hétfő 9:14

jogosítványomat készülök megújítani. olyanokkal rémisztgetnek, hogy a háziorvos laborba és EKG - ra el fog küldeni. ezzel nem is lenne baj, viszont ennyi időm nincs erre az egészre. :sly: utána olvastam googleban, de ott sem írják. volt valaki mostanában? hogy készüljek?


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 56 regisztrált és 0 vendég