Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
Jim
Hozzászólások: 5848
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 21:13
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. április 28., kedd 19:54

ziro4vr írta: A sok közepes spanyol mellé kellenek a külföldi pengék, mindig is kellett.
oké, de elfogynak a közepes spanyolok is :mrgreen:
az meg sosem jó, ha a saját ország játékosain kívül 1 másik náció van többségben

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24559
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 28., kedd 17:57

A sok közepes spanyol mellé kellenek a külföldi pengék, mindig is kellett.
Nem illik.

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3454
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. április 28., kedd 16:38

És akkor mi a tosz van ha a fél csapat francia?
Ott vannak jelenleg átlagosan a legjobb játékosok, míg egyetlen spanyolt sem tudnék mondani Ramoson kívül akit mindenképp szeretnék ebbe a csapatba.

Avatar
flori
Hozzászólások: 3866
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: flori » 2020. április 28., kedd 16:35

Nyilván túlzás, de azért a bombagólok meg a skill videók sokat nyomtak ebben a megítélésben, hatása a játékra már kevesebb volt. Ezt a juvésok is kiemelték anno.
én úgy vagyok vele az jöjjön akit az edző akar mert nyilván szerepre akar embert. ha ZZnek Pogba kell legyen Pogba.
Ezzel nem lehet vitatkozni, és el is kell fogadni. Csak a balance kell, mert jön Pogba, utána Camavinga meg Mbappé és szín franciákkal állhatunk ki 2 év múlva.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5140
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. április 28., kedd 16:29

flori írta: Meg voltak nyerve az olasz bajnokik, nem tudott vezér lenni, előtte volt a sorban Pirlo, Buffon, Marchisio meg még egy páran.
mindentől eltekintve ez marhaság mint indok. Juvéban 19-23 éves volt és még jó hogy a klub ikon Buffon előtte volt meg a 30 pluszos olasz legenda Pirlo. a Juvéban penge volt nem véletlen hogy akarta Zidane a United meg nem jött be úgy hogy így is a csapata legjobbja volt és a sokra tartott Eriksenhez hasonló dolgokat csinált mélyebbről. közben a válogatottban látszott hogy megvan a tudás.

én úgy vagyok vele az jöjjön akit az edző akar mert nyilván szerepre akar embert. ha ZZnek Pogba kell legyen Pogba.

Avatar
flori
Hozzászólások: 3866
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: flori » 2020. április 28., kedd 16:13

Megint egy példa arra, hogy évekkel később hozunk valakit (mert ekkor tudjuk csak), mint amikor úgy igazán megérte volna.

Nem tetszik ez az irány, nagyon nem....
Azért ez bőven erős csúsztatás. Pogba soha nem volt top játékos, talán még a top10-ben sem. Voltak jó momentumai a Juvéban, de annyira meggyőző teljesítményt ott sem tudott hozni. Meg voltak nyerve az olasz bajnokik, nem tudott vezér lenni, előtte volt a sorban Pirlo, Buffon, Marchisio meg még egy páran. Én bírom a játékát, mert tényleg a mai focihoz mindene megvan, univerzális játékos, aki világklasszis lehetett volna már rég, de nem lett. A VB-n volt talán maradandó teljesítménye, de utána? Abban én is bízom, hogy ZZ alatt talán menthető az ember, és egy teljes fordulat benne lehet a karrierjében egy olyan ember alatt, akinek a táskáját nem vihetné be az edzőközpontba. Túlságosan harsány személyiség, ingadozó forma, nagy kockázat. Komoly döntés lesz a vezetőségtől, ha ezt bevállalják.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9595
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. április 28., kedd 15:27

rashidm írta: Én rühellem Pogbát. Elismerem, mint játékos, mert tény, ügyes csávó. De maga a személyisége, na az nem. Egy esetben hoznám el: ha ilyen 50-60 milla lenne. Drágábban tuti nem venném meg. Már hónapok óta nem játszott, előtte se rengette meg a világot. Kb a 18-as vb-ből él a csávó.
Juve-ba bőven extra volt.
Nem tudom, hogy mi lett azzal a formájával és, hogy képes-e valaha újra azt hozni.


Szerintem, ha valaki alatt képes összeszedetten játszani, az egy ZZ & Ramos duó.
Azt sajnálom, hogy CR már nincs itt, Ő is bőven tudna segíteni ebben.

Egyébként én is csak jóárasítva hoznám Pogbát.
Bőven van benne rizikó és tényleg rég játszott jól.

Megint egy példa arra, hogy évekkel később hozunk valakit (mert ekkor tudjuk csak), mint amikor úgy igazán megérte volna.

Nem tetszik ez az irány, nagyon nem....
ZIDANE

rashidm
Hozzászólások: 4549
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. április 28., kedd 14:23

Én rühellem Pogbát. Elismerem, mint játékos, mert tény, ügyes csávó. De maga a személyisége, na az nem. Egy esetben hoznám el: ha ilyen 50-60 milla lenne. Drágábban tuti nem venném meg. Már hónapok óta nem játszott, előtte se rengette meg a világot. Kb a 18-as vb-ből él a csávó.

Avatar
reeed_ati
Hozzászólások: 2748
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:23
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. április 28., kedd 14:14

Számomra nem kérdés, hogy kit preferálnék, eleve az egyik ingyen lenne, bizonyít rendszeresen a spanyol ligában, zéró a kockázat vele..
A másik viszont nem tudom mennyire illene bele a darabos mozgásával a spanyol ligába..
Na és azért fontos, az hogy ingyen erősítenénk a kp.-án, mivel Pogba 100 millióját, inkább a támadósor javítására fordítanám..
Bappé nyáron még nem fog jönni, de kellenek a minőségi támadók, Benzemára sajnos nem lehet egy egész szezont felépíteni.
Hazard balszerencsés volt, de ő szerintem lehet még húzóember, Jovicot én már most elfelejteném, ide sem hoztam volna.., a többiek meg max beugró szintet képviselnek.
Érdekes lehet a city, ha kizárnák őket a BL-ből, akkor a még mindig fiatal Sterling remek opció lehetne, de akár De Bruynre is rá lehetne mozdulni, bár Courtois miatt nem biztos, hogy idejönne..
De akár Gabriel Jesust is említhetném, a bl-ben megmutatta ellenünk is és elég jó szezont futott..
Ha a city kifosztása nem játszik, akkor én Sancho-ra mennék rá a jobbszélre, a fiatal kora ellenére már most remek statokat hoz, és a Sancho-Hakimi szél elég jó erősítésnek tűnne.
Csatárban is van jó pár opció, egyelőre Bappén kívül, nálam Haaland lenne az első számú, idővel remek kis párost alkothatnának a franciával+ ugye a Ödegaard sem hiszem, hogy szomorkodna, ha a honfitársát kellene majd kiszolgálnia.
De ha Haaland maradna még, akkor remek vészmegoldás lehetne, az Arsenalból elvágyódó, Aubameyang, egyébként mindkét esetben megpróbálnám bevonni Jovicot a transzferekbe, szerintem sokkal könnyebb dolgunk lenne, ha egyből pótolnánk is a csapatok veszteségeit..
Legutolsó opciónak pedig ott lenne még akár Cavani, aki ha jól rémlik, ingyen igazolható a nyáron, nem jön rosszul egy ilyen rutinos gólvágó, főleg amikor nem akar megindulni az a bizonyos ketchup az üvegből.. :D

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3454
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. április 28., kedd 14:08

Martin kkpt játszik és ott is számolnak vele. Modric szerepkörébe, ahova tökéletesen bele is illik. Akkor hoznám nyáron vissza, ha Modric helye felszabadul és senki nem érkezik a helyére.
Pogbat meg én kezdem már egy éve el engedni, bármennyire is top játékosnak tartom. Ha Martin mindenképp maradni akar egy évet, akkor csak Pogbat fogadnám el. Vdb meg Fabian meg a hasonló játékosokat inkább kerülném.
Viszont 100 millió környékén teljesen felesleges lenne. Inkább jöjjön Odegaard vissza és azt a pénzt fektessük Maneba, a másik norvégba vagy Mbappeba.

Amúgy milyen kurva jó dolgunk van már. Azon veszekszünk, hogy Pogba vagy Odegaard kell inkább. :ike: :lol:

kiserik
Hozzászólások: 5825
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 28., kedd 12:42

RaúlCF írta:
kiserik írta: Ebben nem értünk egyet. Ödegaard teljesen jól érzi magát kkp poszton. A támadás része egyértelmű, a védekezés része pedig kézen fekvő. Sokat fut, sokat szerel, bele áll a melóba, jól helyezkedik. Még a Sociban is egész jó védő mutatókat hozott, úgy, hogy tkp volt a szerepe, 1 évvel korábban pedig a holland bajnokság egyik legjobb kkp-s számait hozta.
nem játszik középen hanem 10esben tolja egy gyors kontracsapatban. hollandiában meg jobb szélsőt játszott. semmi köze egy Modric vagy Pogba féle kkp poszthoz.
Nem azt írtam, hogy középen játszik, hanem hogy jól érzi/jól érezné ott magát. Gyönyörűen leírtad, hogy miként játszik Martin... papíron. Érdemes megnézni 1-1 heatmap-et, hogy még a Sociban is mennyire ugyan azon a helyein mozog a pályának, mint Modric, úgy, hogy ott ténylegesen volt mögötte rendre 2 kp-s. Hollandiában pedig igaz, hogy papíron jobb szélsőként szerepelt főként, de inkább ment befelé és irányította a csapatot. Iscoval való hasonlatnak semmi értelme. Neki semmi érzéke, fizikai adottsága a védekezéshez. Martinnak mindkettő adott.
Lényeg a lényeg, inkább egy fiatal, már bizonyított, sokat melózó srác, mint egy nagy tudású, de megbízhatatlan, keveset dolgozó ""sztár"". Szerintem.

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5140
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. április 28., kedd 12:03

ateeemadrid írta:
Nem ugyanaz a poszt, de ha az egyik játszik, jó eséllyel a másik nem. Egy Casemiro Valverde Kroos Pogba 4-est egy 433-ban jól lehetne variálni.

A másik meg, hogy bár most is rendben van a kpnk, a vérfrissítés mindig kell, évek óta nem változtattunk ott sem semmit, egy jó formában lévő Pogba címeket jelenthetne. Plusz kicsit unom már a sok fiatalt, aki vagy beválik, vagy nem, ideje lenne egy kiforrott játékosra is lecsapni.
én hoznám. inkább Pogba mint Ödegaard. egyszerűen nálunk nincs posztja. ugyanaz lenne mint Isco. szép dolog a fiatal keret de kell oda beérett ember is ebben is egyetértünk
kiserik írta: Ebben nem értünk egyet. Ödegaard teljesen jól érzi magát kkp poszton. A támadás része egyértelmű, a védekezés része pedig kézen fekvő. Sokat fut, sokat szerel, bele áll a melóba, jól helyezkedik. Még a Sociban is egész jó védő mutatókat hozott, úgy, hogy tkp volt a szerepe, 1 évvel korábban pedig a holland bajnokság egyik legjobb kkp-s számait hozta.
nem játszik középen hanem 10esben tolja egy gyors kontracsapatban. hollandiában meg jobb szélsőt játszott. semmi köze egy Modric vagy Pogba féle kkp poszthoz.

kiserik
Hozzászólások: 5825
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 28., kedd 11:55

RaúlCF írta: semmi köze Ödegaardhoz. teljesen más játékos és teljesen más poszt/szerepkör. Ödegaard posztja kb Isco Pogba meg Modric. Ödegaard nem játszik kkp-t.
Ebben nem értünk egyet. Ödegaard teljesen jól érzi magát kkp poszton. A támadás része egyértelmű, a védekezés része pedig kézen fekvő. Sokat fut, sokat szerel, bele áll a melóba, jól helyezkedik. Még a Sociban is egész jó védő mutatókat hozott, úgy, hogy tkp volt a szerepe, 1 évvel korábban pedig a holland bajnokság egyik legjobb kkp-s számait hozta.
ateeemadrid írta:
Nem ugyanaz a poszt, de ha az egyik játszik, jó eséllyel a másik nem. Egy Casemiro Valverde Kroos Pogba 4-est egy 433-ban jól lehetne variálni.

A másik meg, hogy bár most is rendben van a kpnk, a vérfrissítés mindig kell, évek óta nem változtattunk ott sem semmit, egy jó formában lévő Pogba címeket jelenthetne. Plusz kicsit unom már a sok fiatalt, aki vagy beválik, vagy nem, ideje lenne egy kiforrott játékosra is lecsapni.
Nálam Pogba túl hangulat ember. Láttunk már nem egy olyan játékost, aki a nagy csapatok ellen odateszi magát, a kicsik ellen meg sétálgat a pályán. A kp-ra meló kell. Irdatlan meló. Ahhoz nem elég a skill. Fede, Martin, Case, Kroos, Lukita mind rendre leteszi a melót a pályára. Pogba nagyritkán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2020. április 28., kedd 11:59-kor.

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4465
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. április 28., kedd 11:51

RaúlCF írta: semmi köze Ödegaardhoz. teljesen más játékos és teljesen más poszt/szerepkör. Ödegaard posztja kb Isco Pogba meg Modric. Ödegaard nem játszik kkp-t.
Nem ugyanaz a poszt, de ha az egyik játszik, jó eséllyel a másik nem. Egy Casemiro Valverde Kroos Pogba 4-est egy 433-ban jól lehetne variálni.

A másik meg, hogy bár most is rendben van a kpnk, a vérfrissítés mindig kell, évek óta nem változtattunk ott sem semmit, egy jó formában lévő Pogba címeket jelenthetne. Plusz kicsit unom már a sok fiatalt, aki vagy beválik, vagy nem, ideje lenne egy kiforrott játékosra is lecsapni.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27354
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. április 28., kedd 11:44

Játékos bevonással hoznám max. Bale + James, aztán szevasz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5140
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. április 28., kedd 11:40

semmi köze Ödegaardhoz. teljesen más játékos és teljesen más poszt/szerepkör. Ödegaard posztja kb Isco Pogba meg Modric. Ödegaard nem játszik kkp-t.

Avatar
flori
Hozzászólások: 3866
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: flori » 2020. április 28., kedd 11:29

Nagyon nyomott áron kell érkezzen, hogy ezt bevegye a többség gyomra. :D Konkrétan bukott játékos, max 50 millió az MU szorult helyzete miatt. Itt is szóba jött már, de lassan láthatna egy nagyobb képet is ZZ, sok francia lesz már a keretben, jó lenne egy egészséges egyensúlyt tartani.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4465
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. április 28., kedd 10:39

Ha Modric lép, illetve Ödegaard marad 1 évet, akkor szerintem rendben van a dolog, a kp-ra sem árt a vérfrissítés, hiába talán ott vagyunk a legerősebbek.

kiserik
Hozzászólások: 5825
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 28., kedd 10:34

Pad'em írta: Ha már Pogba, egyre több megint a pletyka, úgy fest nem tett le róla Zidane Fede ide vagy oda. Pl:
Willy Sagnol: “All the factors are pointing at Pogba joining Real Madrid. Florentino and Zidane want the transfer, Pogba too, and Manchester are almost happy, since he’d bring in a lot of money to invest. It is something that is going to happen.”

A bajom, hogy elvenné Ödegaard elől a helyet nagyjából, bár megoldható lenne nyilván a kettő együtt, de felesleges lenne elverni rá a büdzsénket. Remélem nem lesz belőle semmi
Egy esetben lenne érthető ez a lépés, de nem biztos, hogy megbocsátható, ha Toni valami miatt lépne.

Avatar
Pad'em
Hozzászólások: 7290
Csatlakozott: 2013. szeptember 24., kedd 14:17
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. április 28., kedd 10:20

Ha már Pogba, egyre több megint a pletyka, úgy fest nem tett le róla Zidane Fede ide vagy oda. Pl:
Willy Sagnol: “All the factors are pointing at Pogba joining Real Madrid. Florentino and Zidane want the transfer, Pogba too, and Manchester are almost happy, since he’d bring in a lot of money to invest. It is something that is going to happen.”

A bajom, hogy elvenné Ödegaard elől a helyet nagyjából, bár megoldható lenne nyilván a kettő együtt, de felesleges lenne elverni rá a büdzsénket. Remélem nem lesz belőle semmi
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 153 regisztrált és 0 vendég