Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Berti
Hozzászólások: 3461
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. január 20., szerda 8:57

Dupla D írta: Ezt csak megjegyzésként szúrom ide, hogy el kell dönteni, hogy Zidane most menedzser vagy edző. Ha edző, akkor az igazolásokba beleszólni csak kis lehetősége lenne, ha viszont menedzser, akkor az igazolások sokkal inkább az ő felelőssége. Ezenfelül ha a menedzser kérésére jönnek játékosok, akkor az is felelőssége, hogy beépítse őket + ne engedje a játékosok piaci értékét leromlani, mert azzal árt a klubnak.
Nem épp ilyen fekete-fehér az egész. Zizou arra koncentrál hogy trófeákat nyerjen, szerintem telibe szarja a piaci értékeket. A baráti keretből próbál minél többet kihozni és amint ég a ház, az alapokhoz megy vissza és azokat játszatja, akik már többszörösen kihúzták a szarból.
Idő közben ha valamelyik kulcsjátékosa lesérül vagy eltiltott, akkor jöhet a padról valaki, másképp maximum 15-20 percben bízhatnak a cserék.

Ha így akarjuk venni, hogy vagy edző vagy menedzser, akkor Zizou egyikre se mondható topnak.

Többször mondta, hogy ő tudja milyen a játékosok helyzete. Az ő idejében is ez volt a tendencia, a tapasztalt és rutinos játékosok alkották a csapat kezdőjét, a fiatal tehetségek max csereként vagy szükség esetén jöhettek szóba.
A gond ezzel az, hogy már elvileg nem ez a klub átigazolási politikája. :ike:

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2846
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 20., szerda 8:07

Ezt csak megjegyzésként szúrom ide, hogy el kell dönteni, hogy Zidane most menedzser vagy edző. Ha edző, akkor az igazolásokba beleszólni csak kis lehetősége lenne, ha viszont menedzser, akkor az igazolások sokkal inkább az ő felelőssége. Ezenfelül ha a menedzser kérésére jönnek játékosok, akkor az is felelőssége, hogy beépítse őket + ne engedje a játékosok piaci értékét leromlani, mert azzal árt a klubnak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13162
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 19., kedd 23:06

Nyugodtan elkezdhetünk tippelgetni ki lesz a következő edzőnk. Ennyi balfaszságot nem lehet megmagyarázni, de amikor ZZ-nek felmondunk ismét látni akarom, hogy a zsenik akik a hasznáéhatatlan brazilokat is idehozták repülnek.

kiserik
Hozzászólások: 5838
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 19., kedd 23:04

Kercsó írta: mostmár mennie kell a kopasznak. ez így már több, amit tolerálni lehet.

Öde + Hakimi + Brahim + Regu + Militao + Jovic + Valverde(?) < (Marcelo + Vinicius + Asensio + Isco) × ZZ :cens:
Az azért legyen világos mindenkinek, hogy Vini egyedül Hazard miatt kapott annyi percet, amennyit. Ha Hazard bevethető lett volna, akkor lenne 1,5 év alatt vagy 500 perce.

Avatar
BlancoMark
Hozzászólások: 4952
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 19:57

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. január 19., kedd 22:59

Kercsó írta: mostmár mennie kell a kopasznak. ez így már több, amit tolerálni lehet.

Öde + Hakimi + Brahim + Regu + Militao + Jovic + Valverde(?) < (Marcelo + Vinicius + Asensio + Isco) × ZZ :cens:
Azért ezekből a fiatalokból fel lehetett volna építeni egy elég komoly, lendületes csapatot, és például 50 millát se kellett volna kidobni az ablakon Mendykre.

ELKÉPZELHETETLENNEK tartom hogy ezek a fiatal arcok a 1-2 régi motorossal okosan vegyítve gyengébb eredményeket és játékot hoztak volna mint a mai csapat.

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 19., kedd 22:52

Teljesen érthetetlen mi történik. Két fiatal tehetség megint, mert akárhonnan nézzük, Jovic se egy utolsó senki játékos, és bőven fejlődhet még. Oké, bundás kiscsapat ide-vagy oda, mégse az NB1-be tért vissza, és rögtön 2 gólt eltett. Sokatmondó... Erre itt ez a másik srác, aki kb Zidane kérésére jött vissza, és mi van? Nem játszik lófaszt se. Ki érti ezt? :D Ne mondja nekem senki, hogy ezek a játékosok akik ennyire mellőzve vannak, azok nem teljesítenek jól az edzéseken, vagy ilyesmi, ez hülyeség. Szimplán Zidane makacssága, na meg a kedvencek csapágyasra hajtásáról van.

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 3932
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. január 19., kedd 22:27

mostmár mennie kell a kopasznak. ez így már több, amit tolerálni lehet.

Öde + Hakimi + Brahim + Regu + Militao + Jovic + Valverde(?) < (Marcelo + Vinicius + Asensio + Isco) × ZZ :cens:
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Avatar
Torquemada
Hozzászólások: 1266
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 7:54
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Bellingham, Camavinga, Nacho, Kroos, Militao
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Tartózkodási hely: Sz.Sz.B.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. január 19., kedd 20:44

tcskhun írta: tudod lehet,hogy idősebb vagyok egy picit itt a többségnél és 8általánosban oroszul tanultam majd ipari suli mellett németül és kb 10 éve költöztem mallorcara szóval itt meg a spanyol jött még mellé es ne haragudj de 46 éves fejjel nekem ennyi idegen nyelv elég....
szóval lehetne egy kis tisztelet is más forumozok felé:kisgyerek
de elengedem ezt a dolgot csak zavarú,hogy mekkora megmondo emberek vannak itt és ha valaki másképp lát oszt meg valamit akkor az azonnal le van hurrogva
továbboi szép napot! SALUDOS
Qrva nagy +1 tcskhunnak. Lassan a "spanyolajkúaknak" kell szégyenkezni egy spanyol csapat szurkolói oldalán, mert autentikus idézeteket tesznek fel. Vagyunk páran, 40+osok, akik így vagyunk, mint az előttem szóló. Ezeket a fennkölt kijelentéseket meg imádom, hogy elvárás angolul tudni meg ilyenek. Tudtommal még a hivatalos nyelv az országban hála istennek nem ez a szar. Sok fontosabb dolgot lehetne sorolni a napi életből, aminek az ismerete meg szerintem lenne elvárás, de kár belemenni. Bocsi, tudom, hogy ez már nagyon "off" (hogy stílusos legyek), de nem tudtam mellette elmenni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Avatar
Pad'em
Hozzászólások: 7310
Csatlakozott: 2013. szeptember 24., kedd 14:17
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 19., kedd 20:19

Ödegaardnak ezek után ha most visszamegy kölcsönbe már csak Zidane után lesz itt jövője. Jovicnak, Militaonak, Reguilónnak szintén. Nem a felsorolt emberek elvesztésével van gond, hanem a jelenséggel. Igazolni egy Mpabbé, Pogba, Upamecano sort nem fogunk tudni neki, ha nem lenne covid lehet összehozott volna még egy baszó csapatot, de így nincs értelme.

Nagyon dühít ZZ hozzáállása. Ő tudta volna kb egyedül megcsinálni a korszak váltást, neki adtunk volna időt, szépen két év alatt már körvonalazódhatna valami. Akármi. Erre ugyanott vagyunk, mint mikor elküldtük Solarit, sőt. Most majd ha jön egy új edző és elkezdi eltakaritani a szart és új taktikát megvalósítani és nem jönnek az eredmények kirúgják rögtön. ZZnek meg lett volna ez a helyzeti előnye, hogy a legnagyobb kikúrt legenda. Erre hátrafele haladunk.

Sztem nyárig lesz itt a kopasz, látva a ténykedését sajnos ez jobb is. Elherdálja a klub összes piacképes értékét, ha marad 5 ev múlva is a 16os kezdő maradéka játszana, amíg végelgyengül Kroos, Modric meg Benzema a pályán. Az új emberei besülnek, vagy nem idevalók, fiatalokhoz nem nyúl. Tavaly voltak bíztató jelek, Valverde, jó védelem, stabilitás. Idénre még ez is eltűnt. Sztem egy-két mindent megmagyarázó drukkeren kívül már védeni is egyre kevesebben tudjuk mit miért csinál :(
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

tcskhun
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 19:26
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 17., vasárnap 15:59

:salute: :agree:
ferni írta: De semmi probléma, hogy nem tudsz angolul, sőt tök menő, hogy tudsz spanyolul, hát csak egy Real Madrid szurkolói oldalon vagyunk, annyi a lényeg, hogy akik ezzel a csodálatos nyelv tudásával rendelkeznek fordítsák le a pórnépnek a spanyol idézetet, ha már beírják a fórumba, mert mi nem értjük. :mrgreen: Persze kirekesztő, hogy mi meg nem fordítjuk le az angol idézeteket pl neked meg 1-2 másik embernek, de sajnos az angol az elfogadottabb és kész.
Nincs egyenjogúság :mrgreen:
:salute: :agree: B-)

Avatar
ferni
Hozzászólások: 8473
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. január 17., vasárnap 15:55

De semmi probléma, hogy nem tudsz angolul, sőt tök menő, hogy tudsz spanyolul, hát csak egy Real Madrid szurkolói oldalon vagyunk, annyi a lényeg, hogy akik ezzel a csodálatos nyelv tudásával rendelkeznek fordítsák le a pórnépnek a spanyol idézetet, ha már beírják a fórumba, mert mi nem értjük. :mrgreen: Persze kirekesztő, hogy mi meg nem fordítjuk le az angol idézeteket pl neked meg 1-2 másik embernek, de sajnos az angol az elfogadottabb és kész.
Nincs egyenjogúság :mrgreen:

tcskhun
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 19:26
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 17., vasárnap 15:47

Nika91127 írta:
tcskhun írta:

Még szerencse,hogy mindenki tud angolul :roll: :kivagyhe:
ahogy nekem nem restell leforditani az angolt magyarra ugy szerintem neked sem lett volna több idő kimásolni beilleszteni az idézett szöveget,erre szokták mondani,hogy jobb lett volna csendben maradni :roll: :agree:
Hm? Mit nem restellett bemásolnom? A google fordító által kiadott szöveghalmazt inkább köszi, de nem. És mellesleges, a mai világban már elvárható, hogy az ember tudjon angolul. Legalábbis a 40 év alattiaknál. De off vége
rendben zsenikém,de látom a szövegértelmezés az nem ment át!
de hagyjuk mert a csapat körül ennél nagyobb problémák vannak most mint itt,hogy most spanyol vagy angol az idézet.... :agree:

Nika91127
Hozzászólások: 2704
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:50
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. január 17., vasárnap 15:38

tcskhun írta:
Nika91127 írta:

Még szerencse, hogy mindenki perfekt spanyol, és érti amit belinkeltél... :kivagyhe: :kivagyhe: :kivagyhe:

Gondolom a szokásos maszlag, "dolgozunk tovább, tudjuk hol a hiba, csak a mai napon nem volt szerencsénk, ez nem bukás, megpróbáltuk, nem jött össze".
Még szerencse,hogy mindenki tud angolul :roll: :kivagyhe:
ahogy nekem nem restell leforditani az angolt magyarra ugy szerintem neked sem lett volna több idő kimásolni beilleszteni az idézett szöveget,erre szokták mondani,hogy jobb lett volna csendben maradni :roll: :agree:
Hm? Mit nem restellett bemásolnom? A google fordító által kiadott szöveghalmazt inkább köszi, de nem. És mellesleges, a mai világban már elvárható, hogy az ember tudjon angolul. Legalábbis a 40 év alattiaknál. De off vége

tcskhun
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 19:26
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 17., vasárnap 15:33

ferni írta:
tcskhun írta:

Még szerencse,hogy mindenki tud angolul :roll: :kivagyhe:
ahogy nekem nem restell leforditani az angolt magyarra ugy szerintem neked sem lett volna több idő kimásolni beilleszteni az idézett szöveget,erre szokták mondani,hogy jobb lett volna csendben maradni :roll: :agree:
azért ne vicceljünk már
spanyolul nagyon kevesen tudnak itt, max akik a híreket fordítgatják nekünk az oldalra vagy járnak ki sokat spanyolba meg még pár ember a fórumon, míg angolul annyira mindenki tud a fórum 90-95%-a biztosan, hogy egy leírt szöveget nagyjából tudjon értelmezni, mert ahhoz aztán nem kell sok tudomány, mert kétlem, hogy itt közülünk sok olyan ember lenne, aki általánosban vagy középsuliban/gimiben ne tanult volna pár év angolt, arról meg már nem is beszélek, hogy ha csak napi szinten internetezel mennyi angol rád ragad.

amúgy ha meg google translates híreket szeretne olvasni bárki is, akkor meg rossz helyen jár ezen az oldalon :mrgreen:
Meg kell változtatnunk azt, ami a miénk, és csapatként kell kivennünk, mert a külseje továbbra is ugyanaz lesz."
:lol: :lol: :lol:
tessék google translate :lol:
tudod lehet,hogy idősebb vagyok egy picit itt a többségnél és 8általánosban oroszul tanultam majd ipari suli mellett németül és kb 10 éve költöztem mallorcara szóval itt meg a spanyol jött még mellé es ne haragudj de 46 éves fejjel nekem ennyi idegen nyelv elég....
szóval lehetne egy kis tisztelet is más forumozok felé:kisgyerek :hmmm:
de elengedem ezt a dolgot csak zavarú,hogy mekkora megmondo emberek vannak itt és ha valaki másképp lát oszt meg valamit akkor az azonnal le van hurrogva :argue:
továbboi szép napot! SALUDOS :D

Avatar
ferni
Hozzászólások: 8473
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. január 17., vasárnap 15:11

tcskhun írta:
Nika91127 írta:

Még szerencse, hogy mindenki perfekt spanyol, és érti amit belinkeltél... :kivagyhe: :kivagyhe: :kivagyhe:

Gondolom a szokásos maszlag, "dolgozunk tovább, tudjuk hol a hiba, csak a mai napon nem volt szerencsénk, ez nem bukás, megpróbáltuk, nem jött össze".
Még szerencse,hogy mindenki tud angolul :roll: :kivagyhe:
ahogy nekem nem restell leforditani az angolt magyarra ugy szerintem neked sem lett volna több idő kimásolni beilleszteni az idézett szöveget,erre szokták mondani,hogy jobb lett volna csendben maradni :roll: :agree:
azért ne vicceljünk már
spanyolul nagyon kevesen tudnak itt, max akik a híreket fordítgatják nekünk az oldalra vagy járnak ki sokat spanyolba meg még pár ember a fórumon, míg angolul annyira mindenki tud a fórum 90-95%-a biztosan, hogy egy leírt szöveget nagyjából tudjon értelmezni, mert ahhoz aztán nem kell sok tudomány, mert kétlem, hogy itt közülünk sok olyan ember lenne, aki általánosban vagy középsuliban/gimiben ne tanult volna pár év angolt, arról meg már nem is beszélek, hogy ha csak napi szinten internetezel mennyi angol rád ragad.

amúgy ha meg google translates híreket szeretne olvasni bárki is, akkor meg rossz helyen jár ezen az oldalon :mrgreen:
Meg kell változtatnunk azt, ami a miénk, és csapatként kell kivennünk, mert a külseje továbbra is ugyanaz lesz."
:lol: :lol: :lol:
tessék google translate :lol:

tcskhun
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 19:26
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 17., vasárnap 14:53

Nika91127 írta:
tcskhun írta: Azért ezek a nyilatkozatok érdekesek:
La mala dinámica del equipo: "Lo que tenemos que hacer es seguir trabajando y cambiar la dinámica. Tenemos que cambiar lo nuestro y sacarlo como equipo, porque lo de fuera va a seguir siendo lo mismo".

Fracaso: "No es un fracaso. No es un fracaso porque lo hemos intentado".
Még szerencse, hogy mindenki perfekt spanyol, és érti amit belinkeltél... :kivagyhe: :kivagyhe: :kivagyhe:

Gondolom a szokásos maszlag, "dolgozunk tovább, tudjuk hol a hiba, csak a mai napon nem volt szerencsénk, ez nem bukás, megpróbáltuk, nem jött össze".
Még szerencse,hogy mindenki tud angolul :roll: :kivagyhe:
ahogy nekem nem restell leforditani az angolt magyarra ugy szerintem neked sem lett volna több idő kimásolni beilleszteni az idézett szöveget,erre szokták mondani,hogy jobb lett volna csendben maradni :roll: :agree:

Avatar
Jim
Hozzászólások: 5866
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 21:13
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 15., péntek 22:10

SzB írta: És ami a legnagyobb hiba, hogy a Castilla pedig üres. Hermosilo, Oscar és Regulion volt aki mostanában feljöttek. Egyik se kellett (Pedig nincs balhátvédünk - Mendy sosem fogja a halvérét kiontani a Madridért). Llorrente és Hermo alapember a listavezető Atleticoban, Oscar a Sevillában. Hogy van ez?
ők tucatok, nem tudtad? :kalapos:
amúgy persze, egy részük biztos
de nagy luxus most nem megpróbálni beépíteni madridistákat, fiatalokat, mikor látszik
nem lesz pénz igazolni a kezdőbe 11 sztárjátékost
Zizu ezt nem látja, nem akarja látni nem tudom :hmmm:
úgy tűnt, Solari kirakta volna a selejtet (a spanyolt is :mrgreen: ), maradhatott volna még 1 évig, és miután mindenki távozott, akinek kellett volna, jött volna vissza Zizu

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 8353
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. január 15., péntek 21:47

Leno16 írta: Az Isco téma mindig kényes igen, de szerintem nem lett rosszabb játékos. Azt elég lehet neki is feldolgozni az évek során, higy Zizu mindig azt nyilatkozza ,hogy fontos szerepet tölt be a csapatba stb... Aztán játszik/nem játszik, csere/ nem csere, eladjuk/ nem adjuk el. Így nehéz motiválni valakit azért. Miért nem mondta meg neki akkor már 2 éve, hogy fiam nem fogsz játszani. A mai fociban ritka az ilyen technikás játékos, pedig lehetne használni...
Ugyan már, egyetlen edzőnél nem tudott alapember lenni egy hónapnál tovább. Hiába technikás, ha kevés. Abban igazad van, hogy mennie kellett volna, amikor Solari kirakta.

Leno16
Hozzászólások: 85
Csatlakozott: 2021. január 11., hétfő 11:24
Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
Kedvenc csapatod: Real Madrid.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Leno16 » 2021. január 15., péntek 21:15

Az Isco téma mindig kényes igen, de szerintem nem lett rosszabb játékos. Azt elég lehet neki is feldolgozni az évek során, higy Zizu mindig azt nyilatkozza ,hogy fontos szerepet tölt be a csapatba stb... Aztán játszik/nem játszik, csere/ nem csere, eladjuk/ nem adjuk el. Így nehéz motiválni valakit azért. Miért nem mondta meg neki akkor már 2 éve, hogy fiam nem fogsz játszani. A mai fociban ritka az ilyen technikás játékos, pedig lehetne használni...

Avatar
SzB
Hozzászólások: 323
Csatlakozott: 2018. január 14., vasárnap 11:04
Kedvenc játékosaid: CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: SzB » 2021. január 15., péntek 20:28

A Kommentáld a hírekben tettem be egy listát valamelyik nap. Két év alatt 420 milliót devalválódott a játékosaink értéke. Csak hárman mentek fölfelé, és Case stagnál. Más mindenki esett, van aki zuhant. Lapátoljuk a pénzt használhatatlan játékosokra, és nem csapatot építünk. Nem kell minden poszton világelsőket játszatni. De középszerűeket végképp nem szabad. Mi tele vagyunk velük, és fásult világverőkkel. A két legtehetségesebb focistánk meg padozik. Tudom, most sokan hörögnek majd, ha leírom Isco nevét, de veretlenül bevitte a spanyolokat a VB-re, és nekünk is okozott elég sok örömet. Aztán elkezdte ZZ rotálni, és egy középszerű játékos lett belőle. És ami a legnagyobb hiba, hogy a Castilla pedig üres. Hermosilo, Oscar és Regulion volt aki mostanában feljöttek. Egyik se kellett (Pedig nincs balhátvédünk - Mendy sosem fogja a halvérét kiontani a Madridért). Llorrente és Hermo alapember a listavezető Atleticoban, Oscar a Sevillában. Hogy van ez?


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 227 regisztrált és 0 vendég