Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2023. szeptember 7., csütörtök 6:47-kor befejeződött.

Arsenal
15
15%
Chelsea
2
2%
Liverpool
10
10%
Manchester City
69
68%
Manchester United
0
0 szavazat
Tottenham
5
5%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 101

Avatar
El Sie7e
Hozzászólások: 2649
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 18:20
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. február 6., szombat 8:34

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... er-league/

Mekkora ‘suttyo’ ez a Mourinho :ozil: :lol:
:shutup:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Avatar
_Bushido_
Hozzászólások: 1985
Csatlakozott: 2018. augusztus 8., szerda 19:57
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real, AS Róma, Lakers
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. február 5., péntek 15:13

chronic írta:
raul 4 ever írta:Son-Eriksen-Alli-Kane 4es
Mondjuk Alli Mourinho alatt egyáltalán nem játszik,mert ő legalább észrevette,hogy mekkora nulla a csávó.
Jó darabig játszott, sőt, sok gólt is lőtt, de aztán valami félrement. Az okát nyilván mi nem tudjuk. Ha jól emlékszem feljebb, támadóként volt játszatva, azért is ment neki olyan jól a gólövés. De ahogy írtátok, Ali-Eriksen-Kane-Son. Kettő kiesett a 4esből, 2en maradtak. Bale kuka, CVInicius még nem szint (kérdés lesz-e), Lucas-Bergwijn és a többiek meg csak vízhordók.

Középpályára még Sissoko is okés, de amúgy ja, a védelem az katasztrófa sokszor. Néha Aurier, néha Dier, sokszor Davison Sanchez hibázik. Yerry Mina volt terítéken Mourinhonál, hogy vinné, de ezekszerint sokat kértek érte anno. Alderweireld még okéd, de kár, hogy a két belga belső már nem működik, müködött... Vertonghennel.
En a mai napig tartom, hogy a 2 kupa ellenere sokkal nagyobb karokat okozott a Unitednal, mintsem pozitiv tetteket. Van Gaalra ugyanez igaz.
2 kupa? Volt az három is, nem? :D
Szuperkupa, EL és ligakupa asszem.

Avatar
raul 4 ever
Hozzászólások: 3574
Csatlakozott: 2020. augusztus 17., hétfő 9:32
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 5., péntek 13:54

chronic írta:
raul 4 ever írta:Son-Eriksen-Alli-Kane 4es
Mondjuk Alli Mourinho alatt egyáltalán nem játszik,mert ő legalább észrevette,hogy mekkora nulla a csávó.
A 0-t én spec. kicsit erősnek érzem, de a többit adom. Ez a kapcsolat Joseval megfeneklett.. Állítólag a portugál félremotiválta kicsit, amin Alli besértődött/rosszul esett neki (bár sztem semmi olyan nem hangozhatott el, amit edzés után ne lehetne tisztázni). Rosszul reagálta le a kritikát, a kevés lehetőség közben amit kap, legalább gyengén is teljesít..

A Mou témához: ahogy mindig megrögzötten a buszhoz nyúl, az nagy hiba.. Emlékszem a 17-18as szezon végén, volt egy city-mu meccs, félidőben 2-semmi volt már a citynek, de lőhettek volna 4-5-öt is, (félidőben Herrera le is köpte a city címert :mrgreen: ) aztán a második félidőben csak fordítottak 2:3-ra.. Tud ő ilyet is... Aztán meg amúgy simán képes lerakni a buszt 1 meccsel később.. Kíváncsi vagyok, kihoz-e valamit (1-2 kupa) ebből T.ham projektből, vagy ismét mindenhol ellenséget fog látni-találni és totál blama lesz a vége újra..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Avatar
alexoxladjackoxi
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 16:17
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. február 5., péntek 13:01

Még annyit, hogy nem arról van szó, hogy rosszat tett-e velünk, de egyszerűen én sem a játékfilozófiájával, sem mint emberrel nem tudok azonosulni. Ha meg már a trófeák szóba kerültek Arteta is tudott ötlettelen focival, 0km-es edzőként hozni egy FA-kupát, pedig Cityn és Chelsean keresztül vezetett az út a győzelemig. Bocs a dupláért, már nem engedte szerkeszteni.

Avatar
alexoxladjackoxi
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 16:17
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. február 5., péntek 12:51

TheBull6 írta:
alexoxladjackoxi írta: Mondjuk azért egy Lucas Moura nem olyan rossz játékos, de Bergwijn sem kezdett rosszul, a PSV-ben nagyon jó számai voltak, vele szerintem lehetne kezdeni valamit . Nyilván ezek az arcok nem húzóembernek valók, de mit hitt, hogy majd Kane-ék végigbírják az egész szezont? Máshol is vannak sérülések, formahanyatlások kulcsjátékosoknál is. Ezzel együtt kell élni, nálunk pl. Thomas az utóbbi pár hétben kezdett el rendszeresen játszogatni, hónapokig nem tudtunk rá számítani, de Auba is egy kaki idén. A buszozást pedig azért nem érzem lejárt dolognak, mert szinte minden rangadón alárendelt szerepet játszanak, tökmindegy hogy hazai pálya, vagy idegen, mindig második szándékból focizik. Másik pedig, hogy nem egy meccset adtak le idén kisebbek ellen csak azért, mert ő ráült az egy gólos előnyre. Ez nem normális hozzáállás, és nekem speciel jól esik, ha ez bekéri az árát. Nem mellesleg semmi féle tudatos építkezés jelét nem látom, mint anno Klopp a Poolnál, hogy lépcsőről lépcsőre vitte felfelé a csapatot. Én emlékszem szegény Wengert is mennyien kritizálták sokszor joggal, hogy a múltból él, holott az utolsó kb. 3 szezonját leszámítva azért mindig hozott egy stabil szintet BL-helyekkel. Mourinhonál miért nem lehet elismerni, ha kiszorítja az új generáció? Én legalábbis így látom a helyzetét.
Még1 arc, akinek a szeretett csapatát megverte a buszozó José... :)

Itt is, mint a MU-s kollégánál, megint csak azt érzem, hogy ez az elmúlt időszak jó eredményei is jönnek belőled, de nincs ezzel gond. Kérdés, hogy a mostani javulás meddig tart, mert amit a szezon elején hozott Arteta, meg a csapat, az.........
(Bocsi, de érzem a tüskét az irányodból is, aztán szerintem azon kivül, hogy jó párszor elverte a csapatotokat, semmi rosszat nem tett veletek José.)

Nincs a Spursnél másfél éve, csak az idei statisztikát nézve a "big6"-ben neki van a második legjobb statisztikája a Pool után. Ez szerintem nem rossz, főleg nem második szándékos buszozás. Ha meg igen, akkor most mégsem annyira bukott a buszozás mint azt gondoljátok?

Valószínűleg nem hitt ilyesmiben, hogy majd két játékos megoldja neki, de nincs is valag pénze, hogy sz*rrá igazolja magát. Foltozott itt-ott, Regulionnal meg a dánnal pl, de az irreális elvárás, hogy majd felveszi a harcot a két manchesteri csapattal, vagy a Liverpoolal, vagy bármilyen top csapattal a világon.

Te emlegetsz egy Thomast meg egy rossz formában lévő Auba-t (az áráról ne beszéljünk inkább egyiknek se). Ez kettő, de vegyük ide harmadiknak a 80 milliós Pepét is, akiért nem tudom miért fizetett bárki is annyit.
Josénál hónapok óta egymást váltogatják a kezdő játékosok az orvosi szobában. Amikor ki tudott pakolni mindenkit, elég jól ment neki a szekér, ezt azért ne vegyük már el tőle. Szép, élvezhető focit toltak, ti meg kiesés elől menekültetek, ötlettelen focival.

Lucas-nak idén van 1 gólja a bajnokságban, tavaly rúgott 4-et. Bergwijn tavaly 3, idén 0. Ilyen arcokra építsen? Ez már nem formahanyatlás, ez inkább Asensio szint, ennyit tudnak. (A brazilt pl sose tartottam sokra, gyors és ennyi.)

Említed itt Klopp-ot, azért ne felejtsük el, hogy neki is kellett egy Salah,Dijk,Allison csomag (majdnem 200 millióért) mire lett valami. Aztán a többi arcról még nem is beszéltünk, akiket szintén nem ingyen kukázott a német.

Na de én ezzel ki is szálltam a témából. :salute:
Hát ja megvert minket, akkor voltunk abban a bizonyos nagyon rossz periódusunkban, ehhez képest mégse fociztak le minket. Sőt... Son lőtt egy álomgólt kontrából, ez miért olyan nagy mágia? Nem tudom, hogy mire célzol, hogy ne beszéljünk az árukról. 50 millió volt mindkettő, teljesen reális ár ilyen szintű játékosokért. Mármint Thomasról és Aubáról beszélek. Pepével kapcsolatban tudniillik, hogy akkor egy bizonyos Raul Sanllehi volt vezető pozícióban a klubnál, és ott 15 millió neki ment zsebre. Már kirúgták azóta, lényeg a lényeg, hogy a jelenlegi boardnak nem volt köze ahhoz a mutyizáshoz, ami Pepénél történt. Egyébként miért csinálunk úgy, mintha a Spurs nem költött volna? Most direkt ránéztem, 110 milliót költöttek nyáron, és 13 millió folyt be eladásokból. Előtte való évben Ndombele 60, Bergwijn januárban 30, Sessegnon 27... Mindezt egy stadion projekt után. Mi vagy 8 évig nyögtük az Emirates után a hiteleket, ők meg egyből 100 millió mínuszos transfer ablakokat zárnak. Ne állítsuk már be azért őket úgy, mintha a templom egerei lennének, meg embékettes spílerekkel lenne feltöltve a keret. Egyébként Partey nagyonis nagy érvágás,, nélküle nincs középpályája a csapatnak. Nagyon nem mindegy, hogy ő vagy Elneny... De mondjuk Martinelli és Smith-Rowe is csak most épült fel, akik névre lehet nem olyan nagy sztárok, de 100x hasznosabb játékosok, mint mondjuk az alibiző Willian. Vagy most épp Tierney dőlt ki, aki a liga egyik legerősebb bal bekkje, támadásban pláne. Én nem magyarázkodni akarok, jelenleg még előttünk vannak a tabellán, lehet, hogy ott is maradnak, csak nem értem a kettős mércét. Sérülések mindenhol vannak. Kloppék egész évben belső védő nélkül játszik szinte.

Pool témához annyit, hogy ott sem egyből igazoltak mindenkit. Okosan, lépésről lépésre haladtak. Kellett ahhoz BL-be, majd BL-döntőbe jutás, hogy sikerüljön ilyen játékosokat leakasztani, illetve kiválóan adtak el. Na meg a scout hálózat... Mert mondjuk Salah-ékat más is meg vehette volna, 40 millió körüli összeg nem a világ vége még egy tehetősebb középcsapatnak sem, de mégis ők szúrták ki őket. Talán Van Dijk volt ott egyedül igazán sok pénzért igazolva, de asszem akkor adták el Coutinhot még többért... Még esetleg Alissont lehetne mondani, de megérte az árát.

Avatar
TheBull6
Hozzászólások: 2034
Csatlakozott: 2013. szeptember 2., hétfő 0:07

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. február 5., péntek 11:43

alexoxladjackoxi írta: Mondjuk azért egy Lucas Moura nem olyan rossz játékos, de Bergwijn sem kezdett rosszul, a PSV-ben nagyon jó számai voltak, vele szerintem lehetne kezdeni valamit . Nyilván ezek az arcok nem húzóembernek valók, de mit hitt, hogy majd Kane-ék végigbírják az egész szezont? Máshol is vannak sérülések, formahanyatlások kulcsjátékosoknál is. Ezzel együtt kell élni, nálunk pl. Thomas az utóbbi pár hétben kezdett el rendszeresen játszogatni, hónapokig nem tudtunk rá számítani, de Auba is egy kaki idén. A buszozást pedig azért nem érzem lejárt dolognak, mert szinte minden rangadón alárendelt szerepet játszanak, tökmindegy hogy hazai pálya, vagy idegen, mindig második szándékból focizik. Másik pedig, hogy nem egy meccset adtak le idén kisebbek ellen csak azért, mert ő ráült az egy gólos előnyre. Ez nem normális hozzáállás, és nekem speciel jól esik, ha ez bekéri az árát. Nem mellesleg semmi féle tudatos építkezés jelét nem látom, mint anno Klopp a Poolnál, hogy lépcsőről lépcsőre vitte felfelé a csapatot. Én emlékszem szegény Wengert is mennyien kritizálták sokszor joggal, hogy a múltból él, holott az utolsó kb. 3 szezonját leszámítva azért mindig hozott egy stabil szintet BL-helyekkel. Mourinhonál miért nem lehet elismerni, ha kiszorítja az új generáció? Én legalábbis így látom a helyzetét.
Még1 arc, akinek a szeretett csapatát megverte a buszozó José... :)

Itt is, mint a MU-s kollégánál, megint csak azt érzem, hogy ez az elmúlt időszak jó eredményei is jönnek belőled, de nincs ezzel gond. Kérdés, hogy a mostani javulás meddig tart, mert amit a szezon elején hozott Arteta, meg a csapat, az.........
(Bocsi, de érzem a tüskét az irányodból is, aztán szerintem azon kivül, hogy jó párszor elverte a csapatotokat, semmi rosszat nem tett veletek José.)

Nincs a Spursnél másfél éve, csak az idei statisztikát nézve a "big6"-ben neki van a második legjobb statisztikája a Pool után. Ez szerintem nem rossz, főleg nem második szándékos buszozás. Ha meg igen, akkor most mégsem annyira bukott a buszozás mint azt gondoljátok?

Valószínűleg nem hitt ilyesmiben, hogy majd két játékos megoldja neki, de nincs is valag pénze, hogy sz*rrá igazolja magát. Foltozott itt-ott, Regulionnal meg a dánnal pl, de az irreális elvárás, hogy majd felveszi a harcot a két manchesteri csapattal, vagy a Liverpoolal, vagy bármilyen top csapattal a világon.

Te emlegetsz egy Thomast meg egy rossz formában lévő Auba-t (az áráról ne beszéljünk inkább egyiknek se). Ez kettő, de vegyük ide harmadiknak a 80 milliós Pepét is, akiért nem tudom miért fizetett bárki is annyit.
Josénál hónapok óta egymást váltogatják a kezdő játékosok az orvosi szobában. Amikor ki tudott pakolni mindenkit, elég jól ment neki a szekér, ezt azért ne vegyük már el tőle. Szép, élvezhető focit toltak, ti meg kiesés elől menekültetek, ötlettelen focival.

Lucas-nak idén van 1 gólja a bajnokságban, tavaly rúgott 4-et. Bergwijn tavaly 3, idén 0. Ilyen arcokra építsen? Ez már nem formahanyatlás, ez inkább Asensio szint, ennyit tudnak. (A brazilt pl sose tartottam sokra, gyors és ennyi.)

Említed itt Klopp-ot, azért ne felejtsük el, hogy neki is kellett egy Salah,Dijk,Allison csomag (majdnem 200 millióért) mire lett valami. Aztán a többi arcról még nem is beszéltünk, akiket szintén nem ingyen kukázott a német.

Na de én ezzel ki is szálltam a témából. :salute:

Avatar
alexoxladjackoxi
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 16:17
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. február 5., péntek 11:06

TheBull6 írta: A buszozásos dolog is már eléggé lejárt dolog nála. Nem tol be hátra 11 embert, aztán had szóljon, bőven változtatott már azért.

Tegnap Tuchelék végig pressingelték az egész meccset, jó hogy nem tudott nagyon mit kezdeni ilyen Vinicius, Lamela, Bergwijn, Lucas arcokkal. 50 meccsen van összesen ennek a 4-nek kb 6 gólja. Azért ha kiesik a legjobb támadód, foltozd be ilyenekkel... Valamint azért Ben Davies se egy Regulion pl.

Szerintem a szezon előtt titkon bízott benne, hogy Bale is majd használható lesz, de sajnos, ezzel mellé lőtt. Pedig azért ha elől működött volna a Son Kane Bale hármas az egész jó is lehetett volna.

Védelemben vannak gyenge részek, ott azért kell majd költekezni egy kicsit, de a kp a Hojbjerg Ndombele kettőssel bőven rendben van, mellettük Lo Celso is jó teljesítményt szokott nyújtani (most ugye ő is sérült). Meg hát előre is kell valaki a Kane-Son duo mellé/mögé.

Bőven neki való a Spurs, senki sem vár el tőle bajnoki címet, kisebb trófea meg simán leeshet bármikor. Abból sincs sok a Spursnek úgysem. :D
Mondjuk azért egy Lucas Moura nem olyan rossz játékos, de Bergwijn sem kezdett rosszul, a PSV-ben nagyon jó számai voltak, vele szerintem lehetne kezdeni valamit . Nyilván ezek az arcok nem húzóembernek valók, de mit hitt, hogy majd Kane-ék végigbírják az egész szezont? Máshol is vannak sérülések, formahanyatlások kulcsjátékosoknál is. Ezzel együtt kell élni, nálunk pl. Thomas az utóbbi pár hétben kezdett el rendszeresen játszogatni, hónapokig nem tudtunk rá számítani, de Auba is egy kaki idén. A buszozást pedig azért nem érzem lejárt dolognak, mert szinte minden rangadón alárendelt szerepet játszanak, tökmindegy hogy hazai pálya, vagy idegen, mindig második szándékból focizik. Másik pedig, hogy nem egy meccset adtak le idén kisebbek ellen csak azért, mert ő ráült az egy gólos előnyre. Ez nem normális hozzáállás, és nekem speciel jól esik, ha ez bekéri az árát. Nem mellesleg semmi féle tudatos építkezés jelét nem látom, mint anno Klopp a Poolnál, hogy lépcsőről lépcsőre vitte felfelé a csapatot. Én emlékszem szegény Wengert is mennyien kritizálták sokszor joggal, hogy a múltból él, holott az utolsó kb. 3 szezonját leszámítva azért mindig hozott egy stabil szintet BL-helyekkel. Mourinhonál miért nem lehet elismerni, ha kiszorítja az új generáció? Én legalábbis így látom a helyzetét.

Avatar
Caraway
Hozzászólások: 1665
Csatlakozott: 2014. január 4., szombat 18:07
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. február 5., péntek 10:57

Sorry, ha kicsit nagykepu komment lett, nem az akart lenni, csak egyszeruen ezt valtotta ki belolem mar megint Mou focija. :lol: Nagyszaju biztos nem leszek azert mert most jobb formaban van a United, total tisztaba vagyok vele, hogy 8 eve bajnoksag kozelebe sincs a csapat, ezt nehany jo meccs nem fogja megvaltoztatni. :agree:

Ahogy irtak elottem is, mar nem kepes megujulni, a modern foci teljesen elhaladt mellette. Rengetegszer ugyanaz az 1-0, max 2-0 utan teljesen visszaallok eredmenyt tartani mentalitas jellemzo ra. De par hettel ezelott meg bajnokeselyesnek volt kikialtva a Spurs, most meg 8.helyen tanyaznak, ez se veletlen. Szoval most vagy az elvarasokat kell csokkenteni vele szemben, vagy elfogadni, hogy mar egyaltalan nincs ott a top edzok kozott. Persze meg hosszu a szezon, lehet aztan peldaul a ligakupat behuzzak(dontosok), plusz az europaligat, akkor meg a Spurs fanok kis tulzassal lovagga utik.

En a mai napig tartom, hogy a 2 kupa ellenere sokkal nagyobb karokat okozott a Unitednal, mintsem pozitiv tetteket. Van Gaalra ugyanez igaz.

Viszont Mourinho instajat mindenkepp kovessetek, zseni contentek vannak rajta megosztva. :lol:

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9595
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. február 5., péntek 10:55

realistahuni írta: Én azt néztem tegnap, hogy a Spurs Vinisziusza pont olyan balfasz mint a mienk. :D
Jó ez a brazil generáció, ha ilyen lehet a krémje nem is tudom mi van azokkal akiket nem hoznak át Európába.
Ezek közül a fiatal brazilok kozul, talan meg az Ajaxos arc a legertelmesebb játékos.
ZIDANE

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7369
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. február 5., péntek 10:48

Én azt néztem tegnap, hogy a Spurs Vinisziusza pont olyan balfasz mint a mienk. :D
Jó ez a brazil generáció, ha ilyen lehet a krémje nem is tudom mi van azokkal akiket nem hoznak át Európába.
Love football, hate antifa.

Avatar
TheBull6
Hozzászólások: 2034
Csatlakozott: 2013. szeptember 2., hétfő 0:07

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. február 5., péntek 10:46

A buszozásos dolog is már eléggé lejárt dolog nála. Nem tol be hátra 11 embert, aztán had szóljon, bőven változtatott már azért.

Tegnap Tuchelék végig pressingelték az egész meccset, jó hogy nem tudott nagyon mit kezdeni ilyen Vinicius, Lamela, Bergwijn, Lucas arcokkal. 50 meccsen van összesen ennek a 4-nek kb 6 gólja. Azért ha kiesik a legjobb támadód, foltozd be ilyenekkel... Valamint azért Ben Davies se egy Regulion pl.

Szerintem a szezon előtt titkon bízott benne, hogy Bale is majd használható lesz, de sajnos, ezzel mellé lőtt. Pedig azért ha elől működött volna a Son Kane Bale hármas az egész jó is lehetett volna.

Védelemben vannak gyenge részek, ott azért kell majd költekezni egy kicsit, de a kp a Hojbjerg Ndombele kettőssel bőven rendben van, mellettük Lo Celso is jó teljesítményt szokott nyújtani (most ugye ő is sérült). Meg hát előre is kell valaki a Kane-Son duo mellé/mögé.

Bőven neki való a Spurs, senki sem vár el tőle bajnoki címet, kisebb trófea meg simán leeshet bármikor. Abból sincs sok a Spursnek úgysem. :D

Avatar
chronic
Hozzászólások: 2249
Csatlakozott: 2014. április 18., péntek 14:27
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. február 5., péntek 10:41

raul 4 ever írta:Son-Eriksen-Alli-Kane 4es
Mondjuk Alli Mourinho alatt egyáltalán nem játszik,mert ő legalább észrevette,hogy mekkora nulla a csávó.

Avatar
alexoxladjackoxi
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 16:17
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. február 5., péntek 10:40

füst írta: Ancelotti is le volt írva a Milan karácsonyfája után, itt is viszolygott tőle a nép egy jelentős része. Aztán csak leesett a BL.
Bármelyik edző megújulhat, Mou is. Nincs szavatossági idő, megfelelő közeg kell számára, és neki is szemléletváltásra van szüksége.
6 éve semmi jelét nem mutatja a megújulásnak.

Avatar
raul 4 ever
Hozzászólások: 3574
Csatlakozott: 2020. augusztus 17., hétfő 9:32
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 5., péntek 10:34

alexoxladjackoxi írta: Jó azért ne tegyünk úgy, mintha azóta sorra ültek volna le edzőgéniuszok a United kispadjára. Ha Ole a mérce a Mourinhonak, meg hogy ő még nem nyert trófeát velük, akkor baj van. Mondjuk baj az mindenképp van, mert ahhoz képest, hogy sokan még mindig a világ legjobb edzőjének tartják, 2015-ben volt utoljára bajnok csapata. Lejárt a szavatossága, manapság ez a buszozás nem sok mindenre elég már szerintem. 4. helyre még esetleg odaérhetnek egyébként, de bajnokesélyes, ne vicceljünk már.
Így van, Fergie óta ment ott az önkeresés, és a Moyes/vangaal féle szenvedésnél ez tényleg jobb. Lehet szidni Mou-t (szerintem most is tesz mondjuk jót-rosszat is), de Poch. alatt is ez volt, a Son-Eriksen-Alli-Kane 4es PL top szint volt, ha egy kiesett, nem tudták pótolni (mondjuk nehéz is lenne), nem Mout védve, de ez Kane nélkül nem ugyanaz, igaz vele sem lennének bajnokesélyesek..

Ha nincs Dier kaszálása, lehet 1 pontot otthon tartottak volna, az persze más kérdés, h otthon egy rangadón ez elfogadható cél-e? A második félidő elején nem volt baj, meghajtották, próbálkoztak, kikényszerítettek egy-két hibát, de adom, 2021ben a parkthebus felejtős lehetne végre..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Avatar
füst
Hozzászólások: 3863
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 5., péntek 10:19

Ancelotti is le volt írva a Milan karácsonyfája után, itt is viszolygott tőle a nép egy jelentős része. Aztán csak leesett a BL.
Bármelyik edző megújulhat, Mou is. Nincs szavatossági idő, megfelelő közeg kell számára, és neki is szemléletváltásra van szüksége.

Avatar
alexoxladjackoxi
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 16:17
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. február 5., péntek 10:12

Jó azért ne tegyünk úgy, mintha azóta sorra ültek volna le edzőgéniuszok a United kispadjára. Ha Ole a mérce a Mourinhonak, meg hogy ő még nem nyert trófeát velük, akkor baj van. Mondjuk baj az mindenképp van, mert ahhoz képest, hogy sokan még mindig a világ legjobb edzőjének tartják, 2015-ben volt utoljára bajnok csapata. Lejárt a szavatossága, manapság ez a buszozás nem sok mindenre elég már szerintem. 4. helyre még esetleg odaérhetnek egyébként, de bajnokesélyes, ne vicceljünk már.

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13133
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 5., péntek 10:11

MIndentől függetlenül, abban igaza van, hogy Mounak nem kellene ezt már erőltetni. A modern foci elhúzott mellette is. TOP csapatokat engedje el, Carlo papa mintájára egy Everton szintet még vállalhat, de amúgy nagyot Ő már nem villant.

Avatar
LiamGallagher
Hozzászólások: 1259
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 11:28
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Tartózkodási hely: Békéscsaba

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2021. február 5., péntek 9:55

TheBull6 írta:
Caraway írta: Mr special one-nak teljesen lealdozott, nem kene mar eroltetnie ezt az edzosdit. Es meg mindig van aki szivesen latna ujra nalatok. :lol:
:lol: :lol: Szánalmas megnyilvánulás, már bocs. Főleg úgy hogy kaptatok ettől a leáldozott edzőtől egy hatost pár hónapja. :lol:

Kicsit nagy lett az arc, csak tudnám mire. De remélem nem arra, hogy pár száz elköltött millió után, talán végre összejön két dobogó egymást követő két évben? :lol:

(Bár szerintem nem fog :lol:)
Pláne, hogy kupát ha jól tudom utoljára "Mr Special one-nal" nyertek és ez még így is lesz egy jó darabig.

Avatar
alexoxladjackoxi
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 16:17
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. február 5., péntek 9:51

Nem szólt hülyeséget pedig a United-es kollega. Tele volt a net pár jó meccs után, hogy akkor most már bajnokesélyes a Spurs meg minden ilyesmi. Én már akkor óva intettem, hogy oké Son és Kane kirobbanó formában, de ebből egész szezonon keresztül aligha lehet megélni, plusz mi van ha az egyik kidől. Hát ez. 80 percig volt két kapura lövésük úgy, hogy Tuchel most ment oda Chelseahez egy hete. Ahhoz képest, hogy mi kiesőjelöltek vagyunk, ők meg bajnokesélyesek, már csak 5 pont a különbség a vesztett pontok tekintetében. :roll: Szerencsére ezek szerint még mi is beleszólhatunk az aranyért folyó harcba. :mrgreen:

Avatar
chronic
Hozzászólások: 2249
Csatlakozott: 2014. április 18., péntek 14:27
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. február 5., péntek 9:37

TheBull6 írta: Szánalmas megnyilvánulás, már bocs. Főleg úgy hogy kaptatok ettől a leáldozott edzőtől egy hatost pár hónapja.
Not arrogant,just better. :mrgreen:


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég