Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24561
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 24., csütörtök 13:00

___Samy___ írta: egyébként érdemes megnézni, hogy tegnap az ő helyén játszó bale mennyit volt játékban....észre sem lehetett venni, hogy a pályán volt
most ezzel nem azt akarom mondani, hogy bale még szarabb volt, mint benzema, de tegnap a csatároknak borzasztó nehéz volt játékba avatkozni
az sem segít, hogy a támadók random mód vannak pakolgatva. az egy dolog, hogy CR az első gólja után szabad volt mint a madár, de a folyamatos oldalváltogatások nem szerencsések egy alakuló rendszernél. én látom a francia hibáit, de tegnap mezőnyben nem volt vele gond, elvégezte a feladatát, tette CR alá a lovat, akinek ment. az a kihagyott helyzet egy lelkiállapotból fakadt, ami meg a "kötsög" spanyolokból. (lehet jobban értenénk őket, ha mi is azt látnánk morata játékában, mint ők (vagy másként azt értékelnénk amit morata tud, de nálam az kevés)) sajnos ez egy spirál, amiből vagy kikerül Benzema, vagy kikerül csak Madridból.
Nem illik.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62791
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 24., csütörtök 12:57

.igen, nagyon
Ki írta, hogy nagyon jól játszott?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
tubatibi
Hozzászólások: 3726
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 24., csütörtök 12:55

és mindig lesz, aki valahogy, valamilyen módon talál olyat, hogy benzema MÉGSE VOLT ANNYIRA ROSSZ, MEG AMÚGY EGÉSZ JÓL JÁTSZOTT....igen, nagyon :)

az idény elején még elhittem, na termeli a gólokat, gólpasszokat, de utána megint mivolt, édes istenem.... :coffee:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8212
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 24., csütörtök 12:41

szóval LŐJ te fasz, csatár vagy.
elhiheted nekem, hogy akkor meg az lenne a baj, ha nem passzolna

egyébként érdemes megnézni, hogy tegnap az ő helyén játszó bale mennyit volt játékban....észre sem lehetett venni, hogy a pályán volt
most ezzel nem azt akarom mondani, hogy bale még szarabb volt, mint benzema, de tegnap a csatároknak borzasztó nehéz volt játékba avatkozni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
torjack
Hozzászólások: 3428
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:48
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 24., csütörtök 10:49

Wenger már dörzsöli a tenyerét...nyáron, ha Benzi így halad, jöhet Suárez.

Avatar
Demes
Hozzászólások: 1014
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:53

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 24., csütörtök 10:27

Azt mindenki tudja hogy Benzemával nem technikailag van probléma és szerintem hajt is rendesen, be lehet másolni hogy hány ezer métert futott tegnap, mert biztos nem keveset. Szóval marad az hogy mentálisan valahol nincs rendben.

Az a legnagyobb probléma, hogy ez már az ötödik(?) éve lesz a legmagasabb szinten és ha ennyi év után nem képes kizárni az olyan tényezőket mint pl a szurkolók, mentálisan nem tud felnőni ehhez a szinthez, akkor bizony nem itt a helye. Mert itt bizony mocskosul kifütyülik azt az embert aki 2 méterről fölészúrja. És amennyiben ennyi idő után, ennyi segítséggel (Zidane) nem tudott tovább fejlődni ezen a téren, akkor lehet lejebb kéne adnia egy szintet valami Arsenal körülire, ahol nem azok az elvárások hogy minden évben mindent megnyerjenek, hanem a tisztes helytállás.

És akkor kicsit összehasonlítanám Suarezzel aki szintén végigfutja az egész meccset, csak még pluszba (Karimmal ellentétben) veszélyes a kapura is. Mindezt úgy, hogy (tapasztalatból is mondom) az ország amiben játszik rühelli mint a sz.rt, 10ből 8 ember arconköpné az utcán ha tehetné, nem csak néha napján kifütyülik szegényt. Egyedül a Pool drukkerek tűrik el, mert jelenleg egymaga az egész csapat. És mégis klasszis teljesítményt hoz le.

Szóval szerintem mindenkinek jót tenne ha váltana (50M-ért simán el kéne adni), de sajnálnám főleg azért mert a csatárok az elkövetkezendő éveiben szoktak kibontakozni csak kétlem hogy nálunk ezt meg tudná tenni. Minden esetre még van ez a szezonja hogy alakítson a helyzetén. Én szurkolok neki mert ha sikerül továbbfejlődnie és eléri azt amire valóban képes lenne akkor az egy nagyon szép karrier lesz.

Avatar
Munki_
Hozzászólások: 226
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 10:53
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. október 24., csütörtök 10:23

nem.lő.kapura. bazmeg, bejött a kisgyerek, és fél perccel később már tüzelt. nem szeretem, sose tagadtam, 2-1nél meg ne trükközzünk már, mint egy gálameccsen, h sarokkal visszateszem a hátam mögött.

szóval LŐJ te fasz, csatár vagy.

Avatar
peti_madrid
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:28
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. október 24., csütörtök 9:33

Azért elég elgondolkodtató, hogy egy érett, felnőtt férfinek gyakorlatilag egy dadus kell folyton, aki ápolgatja a törékeny lelki világát... Most már itt van Zizou is, ráadásul napi szinten együtt vannak edzésen meg a felkészítéseken, de Benzinnyó még mindig kurva kevés. Igazából nekem nem azzal van a bajom, hogy nem rúg elég gólt, mert lő helyette CR eleget, de az, hogy alig látom, hogy meghalna a pályán és menne, mint a vöcsök, az nagyon bántja a szemem. Fél méterről üres kapura viszont tényleg egy olyan helyzet, amit annak az embernek, aki ekkora reményekkel érkezett, be kell rúgnia.
Van egy figura, akit Ronaldonak hívnak. Aki forradalmasította a csatárposztot. Benzema az egyetlen fiatal, aki emlékeztet rá, aki valaha pályára lépett.
Isten hozott álmaid csapatában, végre egy erős technikás, gyors, gólerős csatár ráadásul előtte a jövő.
ISten hozott madridban!!!!! el se hiszem. mi lesz itt jövőre...kegyetlen!!!!!!!4áááááááááááááááááááá
Ezeket a régi fórum Benzema topicjából másoltam ki...

Nem egy utolsó játékos, de mennie kell, mert itt csak egyre lejjebb kerülne... :agree:

Avatar
LeagueofLesbians
Hozzászólások: 314
Csatlakozott: 2013. szeptember 28., szombat 16:10
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2013. október 24., csütörtök 9:25

Nekem az fáj a legjobban, hogy egy ilyen 0 Benzemát, egy szintén 0 Higangyhoz kell, hogy hasonlítani...mert nincs egy kibaszott értelmes csatárunk 5 vagy fene se tudja, hány év óta. Siralmas. Higany is szar volt, Benzema is szar..Az is volt. az is. Az is lesz.
Váltson csapatot és majd az új környezet feldobja és gólkirály lehet a qva erős francia bajnokságban vagy valami német, olasz csapatnál szárnyalhat.
Ti meg jöttök itt, hogy sokat futott meg mezőnyben blablabla. Van olyan meccs, hogy a kapusnak van 6-7km "futása", de még a gatyája se koszos, mert egyszer nem kellett vetődnie. => most akkor rakjuk be a válogatottba? :kivagyhe:
Meg, hogy levette Pirlot a pályáról :mrgreen: oké. Nekem a tegnapi meccsről és Pirloról nem ez jut eszembe, hanem egy kibaszott idegenbeli meccsen, ahol egy átlagos meccset lehoz állva tapsolja meg a Real Madrid közönsége. (jó igaz ebben szerepet játszott a történelem :) )
Fütyülik: Remélem minden labdaérintését fütyülni fogják. nem ébred rá a dolgok állására ebből..és nem sikerül neki. akkor mennyen sakkozni vagy teniszezni. ott általában csönd van. Nem hiszem el, hogy évek óta nincs értelmes csatárunk és TI még itt vitatkoztok, hogy Higany így, de Benz így..EMBEREK!! mindkettő SZAR! Azok is voltak és azok is lesznek.
Nem szeretnék megbántani senkit, mert tudom, hogy jópár embernek a kedvenc játékosait szaroztam le, de ha ez az igazság. Nézzetek jó mélyen magatokba és mondjátok, hogy a "kedvenc Benzema" vagy mondjuk egy igazi vérbeli csatár lenne jobb a csapatnak?! Nézd meg Ibrát. Tegnap még a makkjával is betalált volna, mert olyan napja volt vagy csak egy baszom Giroud az Arsenal egyenlítő góljánál a Dortmund ellen. Bebaszta. nem izé nagy belső meg magammal háborúzok, hogy mit csináljak...berúgta és kész. pont. Ilyen anyám asszony katonái nem. Meg technikailag sem. NEM
(A másik franciát egyáltalán nem kiemelni szerettem volna, hogy mekkora sztár csatár...csak, hogy őt egész nyáron basztatták, hogy mi a faszt akar...és ezek után jól teszi a dolgát...értem én, hogy emberi személyiség stb. de most legközelebb Buszketsz azt mondja Benznek, hogy csúnya vagy akkor leül és bevágja a hisztit :'( )

Olvastam ilyet, hogy már mind1 volt, hogy nem rúgta be. Ember 2-1re vezetsz egy Juve ellen...emberhátrány ide vagy oda. Tevez 26ról csavar és már is 2-2 azt szaladhatsz az eredmény után. vagy a colos spanyol szöglet után talál valamit.

Kicsit hosszú lett, sorry. Remélem azért az páran megértik, hogy itt az a baj, hogy a Real Madrid csatár problémáinál ilyen Higany meg Benzema meg Morata van összehasonlítva. :'(
[FIFA WORLD]

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62791
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 24., csütörtök 8:10

A hiba az hiba, mindegy, hogy mikor és ki követi el.
Egy leegyszerűsített világban igen.
Nem egy kihagyott ziccer miatt van problémám Benzemával, hanem a dupla nulla produkciókkal hétről hétre.

A tegnapi fatális hibáját leszámítva a legtöbbet gürcölte a meccsen, megjátszotta a labdákat, megtartotta, az egyik leghasznosabb volt.

De ezek sem mentik fel, fél méter üres kapu, az fél méter üres kapu.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 24., csütörtök 4:36

Na nehogymár nehéz helyzet legyen onnan belőni. Nézzük meg Ibrát tegnap, vagy bármikor. Olyan egy csatár, nem szarozik, hogy jön a labda, 30-ról, 5ösről, háttal, kapásból, sarokkal, hátulról, oldalról, előlről, bebassza, azt kész. Ez kéne ide is... Benzema meg egy 0.

Avatar
istimester
rex madridistae
Hozzászólások: 3295
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC
Tartózkodási hely: Felvidék

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. október 24., csütörtök 1:45

Galacticos írta: 16méterről a tátongó üres kapuba vagy beadják és kapásból kell a védőkre is figyelve gólt szerezned, utóbbi sokkal nehezebb.
Mégis mire kellett itt figyelnie, hát könyörgöm....

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 24., csütörtök 0:25

Faust írta:Lassan jobb vkp az emberünk, mint támadó,
Valahogy így, jó kis játékos, remek képességei vannak, csak nem csatárnak.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 24., csütörtök 0:24

Realista24 írta:Matyas...azért a kettő nem ugyanaz, még ha úgy is tűnik. Az egyik a végállomást jelentette, a másik meg végül semmit.
A hiba az hiba, mindegy, hogy mikor és ki követi el. Fordított esetben ugyanazt mondanám. Más kérdés, hogy én akkor sem szegtem Higu torkát, mert 1-1 ilyen hiba bárkivel bármikor előfordulhat. Nem egy kihagyott ziccer miatt van problémám Benzemával, hanem a dupla nulla produkciókkal hétről hétre.
Tudom, h magának köszönheti leginkább, de segítséget sem sokat kapott.
Eltakarították a vetélytársát? Kell ennél nagyobb segítség? Meg azt te honnan tudod, hogy nem kapott segítséget? A nézők vagy az újságírók mit tudnak segíteni? Egy több millió eurót kereső játékost engedtessék már meg kifütyülni a kemény lóvét perkáló nézőnek, ha szarul játszik.
jól tartotta a labdát? már erre dicsérni kell? döntsük már el hogy mi a csatárnak a dolga. egész meccsen 1 kaput nem találó lövése volt az is a ziccer.
Nagyából ez a lényeg. Lehet itt leírni sok mindent, de ez az, ami számít, a többi nem.

Szánalmas, hogy Benzema még helyzetbe sem képes kerülni. Nem azért rúg kevés gólt, mert szar a helyzetkihasználása, hanem mert helyzetbe sem kerül. Ha nem tud helyzetbe kerülni, akkor mit keres itt?

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 8310
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 24., csütörtök 0:20

Ehhez még koncentrálni sem kell, vérbeli csatár ezt bebassza ahogy illik. Lassan jobb vkp az emberünk, mint támadó, gyalázat, mondom ezt úgy, hogy alapvetően kedvelem.

Matyas
Hozzászólások: 97
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 20:57
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Matyas » 2013. október 24., csütörtök 0:18

abba már bele sem megyek hogy nagyon nem mindegy az hogy magadnak tolod meg a labdát úgyhogy senki sem zavar és kell belőnöd a labdát 16méterről a tátongó üres kapuba vagy beadják és kapásból kell a védőkre is figyelve gólt szerezned, utóbbi sokkal nehezebb.
na azért ne magyarázzuk meg, hogy ez egy nehéz szituáció lett volna. Abszolút nem volt erős labda vagy nem jött a háta mögé.Egyszerűen oda kell koncentrálni és két méterről nem elb*szni

primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 24., csütörtök 0:18

hogy kimegyek és akkor is megmutatom ezeknek.
Szerintem ez még meg is lenne benne, de ez nem így megy h akkor most lövök 3 gòlt és mosolygok a nézőkön. Ő már fejben, pszichésen van mélyen, aminek a kikeveredéséhez már annál is több kell, minthogy ő mit szeretne.
But he is a good boy...

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6655
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 24., csütörtök 0:14

BBeno írta:jól tartotta a labdát? már erre dicsérni kell? döntsük már el hogy mi a csatárnak a dolga. egész meccsen 1 kaput nem találó lövése volt az is a ziccer.
furcsa tőled olvasni azt hogy egy játékost miért dicsérjünk.
ha özil átvett egy öt méteres passzt, amit utána hátrapasszolt a kapusnak akkor már írtad egyből hogy zseni.
szóval ez tőled nem túl hiteles már bocs.
Matyas írta:Aki meg ilyen szinten nem zárja ki a szurkolókat azért nem fog sok sót megenni.
az teljesen más hogy pl cr kizárja azt hogy az ellenfél szurkolói utálják és ennek hangot is adnak, de az baromira idegesítő lehet hogy a saját szurkolóid, a saját közönséged teszi ezt veled.
Matyas írta:Emlékszek egy bizonyos Lyon elleni meccsre amin Higuaínnak nem sikerült betalálni üres kapura akkor mindenki a bús ...-ba kívánt.
teljesen más volt. akkor rohantunk a továbbjutásért, higuain meg akkor sült be abba már bele sem megyek hogy nagyon nem mindegy az hogy magadnak tolod meg a labdát úgyhogy senki sem zavar és kell belőnöd a labdát 16méterről a tátongó üres kapuba vagy beadják és kapásból kell a védőkre is figyelve gólt szerezned, utóbbi sokkal nehezebb. persze ezen a szinten simán bekéne ezeket lőni, csak ezen most nem múlott semmi mert már mindenki nagyívben leszarta a meccset.

morata meg egy fikarcnyival sem jobb benzemánál, ott volt a hétvégi ahol caballero hatalmasat védett a fejesénél közelről de ha azt benzema teszi egy hétig azzal oltanátok. ugyanúgy letámad, ugyanúgy kiveszi a részét a védekezésből csak amíg a spanyol ezért vastapsot kap addig karim füttykoncertet. s ez nagyon szánalmas. de hát mit várunk egy olyan közönségtől aki még ronaldot is kifütyülte...

primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 24., csütörtök 0:13

Realista24 írta:Matyas...azért a kettő nem ugyanaz, még ha úgy is tűnik. Az egyik a végállomást jelentette, a másik meg végül semmit.
Egyrészről. Másrészről a szemfülesebbek már akkor mondogatták, h Higuval a BLben olyan, mintha 10emberrel játszanánk. Az a Lyon elleni meccs az utolsò szöget is beverte az ő koporsòjába a BLben mutatott teljesítményét illetőleg. Szerintem Benzrmaval soha nem volt baj a BL-ben.
But he is a good boy...

besteve7
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 10:12
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. október 24., csütörtök 0:12

Realista24 írta:Matyas...azért a kettő nem ugyanaz, még ha úgy is tűnik.
Ha trollkodni akarnék, most azt írnám, hogy nem persze, hogy nem ugyanaz az egyik legalább majdnem eltalálta a kaput.... :lol:

De nem akarok, szóval vegyétek úgy, hogy nem írtam le.
Itt szerintem lassan kezd pont kerülni a Madridi pályafutása végére, mert innen vagy nagyon bele kellene húznia, mondjuk egy szombati győztes gól sokat segítene, de pluszba folyamat jó meccseket kellene hozni gólok, gólpasszok stb, hogy magát is ki tudja húzni a gödörből, és a szukolók is újra elfogadják. De valahogy nem érzem benne azt a mentalitást, hogy kimegyek és akkor is megmutatom ezeknek.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég