Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
adamzz
Hozzászólások: 638
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 12:19
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Sárospatak

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. október 24., csütörtök 16:05

csabi87 írta:Xabi Alonso
Xabit én is várom vissza, mert sokkal jobb passzoló mint asier, de ketten csak zavarnák egymást, Khedirát Casemirónak kellenne kiszoritania, ha lenne rá lehetősége. Nekem az álmom egy Modric-Casemiro-Isco kp hármas lenne.
R.M.C.F írta:Sallói
A reallal szokott szimpatizálni bár amióta elment mou azóta azért odaszólogat nekünk is. Egyébként jó észrevételei szoktak lenni, tegnap tényleg furcsa volt kicsit.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 24., csütörtök 15:51

Sallóit mert látszott rajta hogy nincs ott fejben
Most kurva sok hülyeséget beszélt.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

csabi87
Hozzászólások: 1113
Csatlakozott: 2013. május 9., csütörtök 9:40

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. október 24., csütörtök 15:27

Vissza fog jönni hamarosan Xabi Alonso és nem lesz semmi gond sem,majd figyeljétek meg.
Nagyon hiányzik a csapatnak.
Lehet mondani,hogy öreg de igazából ő diktálja a tempót a csapatnak.Én nagyon várom hogy visszatérjen,kíváncsi leszek rá.Akkor lehet majd nyomatni a Xabi-Modric-Illara hármast.Vagy a Xabi-Modric-Iscot stb.
Jó lesz ez.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 24., csütörtök 15:05

én is megvédeném Sallóit mert látszott rajta hogy nincs ott fejben. teljesen kavarta a neveket nem is tudta pontosan mire gondol csak jött ki a szó a száján. Lehel nagyforma ő mindig kitudja javítani de a végén már mondta hogy oké fejezd is be mert belekavarodtál teljesen.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 24., csütörtök 14:56

Nos, vegyük sorrendben.
Sallói: real ellenesen nyomta végig,sok ostobaságot ugatott,végig lehetett érezni rajta az unszimpátiát.
Nála bale 120 millió euró volt(91), helye nincsen(még alig játszott honnan tudná hogy van e helye),baloson kellene játszania de ott van CR(évek óta nem játszik bal oldalon).Meccs előtt is és félidőben is özilezett(ez ma a legnagyobb antirelos lehetőség).Tovább nem megyek,tudatlan,pedig szokott jó dolgokat meglátni régebben.
Tudtommal az egyik kedvenc csapata a Real Madrid! :hmmm: Valóban mondott 1-2 sületlenséget, baromságot (pl. a Juve mind a 4 csatárát bőven megirigyelhetnék a blancók; Llorente a MU.-ból igazolt a Juvéba 40 milla helyett ingyen, stb. :mrgreen: :lol: ) ugyanakkor sok dologban osztom a véleményét --> ez így nagyon kevés lehet a jövőre nézve és durván pengeélen táncol a csapat; CR nélkül valóban nem mutatnák jelenleg többet egy erős középcsapatnál, világklasszis játékosok ide-oda, mint ahogy a Benzema szitut is jól vázolta --> amikor a közönség a saját játékosa ellen fordul, onnan baromi nehéz a visszaút, illetve véleményem szerint is ciki, hogy egy Real Madrid kaliberű csapat, amelyik elsősorban a 10.-ért és a BL. elsőségre hajt neki megy a szezonnak egy (db) önbizalom hiányos, formán kívüli Benzemával és egy 0 km-es Moratával; valamint a padról beszállni képes és minőséget hozó cserék hiányára vonatkozó megállapítását is adom!
A real játéka nem jó, éretlen,arctalan.....de ez szerintem csak átmeneti állapot,a csapat lelke(kp) tök új. Khedira meg netto emberhátrány.

A juve összeszokott csapat,a kp-a brutál jó.
Ezzel egyetértek, és nagyon remélem, hogy igazad lesz abban, hogy ez csak egy átmeneti állapot! :roll:
Mit akartok?Ez a Juventus mennyi ideje is van együtt?Milyen középpályával rendelkezik?Kb. Európa első vagy második kp.-val rendelkezik,és akkor még ott vannak a többiek.
Inkább örülnétek,hogy sikerült őket megverni úgy,hogy a nyáron az igazolások a jövőre nézve voltak fontosak.Majd ha jövő ilyenkor is így játszik a csapat meg később,akkor lehet okoskodni.
Nem értem...
Elsők leszünk a csoportban,azért amikor megkapta a csapat a Juventust valjluk be simán benne volt,hogy csoport másodikként fognak továbbmenni.Erre eltelt 3 forduló,és veretlen a társaság...
Ezt kellene értékelni,nem azt hogy miért nem szedtük szét őket stb. :ike:
--------------------------------------------------------------------------------------------
Egy Juventus ellen?
Ébredjünk már fel. Ez a Juve az elmúlt 2.5 év egyik legjobb csapata Európában. Talán csak a 2 német meg a 2 spanyol volt előttük (esetleg nagy jó indulattal 1-1 angol csapat).
Óriási rangadót nyertünk és ez jó. Pláne, hogy abszolút nem állt még össze a csapatunk, és rengetegen formán kívül vannak. Isco visszaesett, Benzema borzalmas, Bale még kvázi félig sérült, hiányzott az egyik legjobb védőnk.
Stb.
De azért a csapat behúzta a 3 pontot, úgy hogy a 2. félidőben teljesen visszavett az egész Real Madrid.
Én ezt pozitívumnak írom fel. Nem kell még itt a vészharangokat kongatni (egyébként is, vészharangokat kongatni egy Juventus elleni győzelem után szerintem nagyon vicces :D ). Ja és ugye holnapután ilyenkor már mindnekinél be lesz készítve a söröcske az El Classicóra. Azért ezt is figyelembe kell venni a tegnapiak kapcsán.
Szóval,nyugalom és várjunk még. Várjunk amíg fel nem épülnek a sérültek, és végre le tud játszani Bale is egy teljes meccset, valamint Benzema is elkezd gólokat rúgni, mert azért korábban a 20 gólt mindenhogy meglőtte az adott szezonban, legalább.. Nem hiszem, hogy most nem jön neki össze.
Persze jogos ez a felvetés és részben adom is, ugyanakkor -->
Őszintén megmondom, a Juve ellen bármikor bármilyen játékkal siker a 3 pont. Ez ilyen egyszerű. Nem a tegnapi meccsen mutatott játékot kell szidni, nem tegnap volt elvárás a fehér balett. Ami tegnap nagy gond volt az az, hogy a védekezésünk nincs összeállva, és egy jobb csapat ezt úgy kihasználta volna, hogy ma a fél fórum összegyűlne egy rituális öngyilkosságra. Az ilyen meccseken olyan betonkeményen kellene védekezni, hogy a Juve ne is jusson el a kapuig, de ilyen lomha kp-s védekezéssel ez nem megoldható.

A jó játékot én a kisebb csapatok ellen hiányolom, mert ott is látványosan nehezünkre esik helyzetbe kerülni, és ez sajnos hatványozottan igaz nagyobb volumenű ellenfelek ellen is. Bale-t pedig idehozhattuk 100 millióért, de ha nem hozzuk helyzetbe, akkor akár el is felejthetjük, mert ő nem az a játékos, aki helyzetbe fogja hozni a társakat. Di Maria erre a szerepre sokkal alkalmasabb.
Abban, hogy jelenleg itt tartunk (bajnokság --> csupán 3 pontra, BL-ben --> csoportelsők) nem keveset köszönhetünk az "idei mákfaktornak" /kedvezően alakuló eseményeknek, szituációknak/ (persze nagy igazság, hogy azzal élni is tudni kell, meg szerencséje annak van, aki tesz is érte, de ...) és bizonyos játékosok tartásának, lélekjelenlétének, mint sem a meggyőző produkcióknak (amit egyelőre még elnézek, hisz az én elvárásom is csupán annyi volt, hogy a végéig versenyben legyünk minden fronton, ugyanakkor jelenleg tényleg nagyon pengeélen táncol Carlo és a csapat is, amit azért kár lenne tagadni)!
Nekem idén amúgy annyira Modric játéka sem tűnik átütőnek, de lehet, hogy ezzel a véleménnyel csak egymagam leszek.
és khedira tényleg túl sokat mászkál fel, épp a múltkori meccsünkön figyeltem, hogy többször volt lesen, mint a csatárunk
Sajnos nem vagy egyedül; vitathatatlanul a legjobb képességű középpályásunk; de csupán 1,5 meccsen hozta ő is eddig azt a pluszt, amit szeretnénk tőle látni! Özil távozásával reménykedtem benne, hogy nagyobb teret kap támadásépítésben, szervezésben, utolsó passzokban stb., ehelyett Carlonál is Khedira helyezkedik jóval előrébb és a Herceg futkos fel-alá! :-* :coffee: :( :sly: :ozil:
Igazabol latszik, hogy mit is akarna Ancelotti, csak ezt nagyon lassan csinaljuk.
Szepen passzolgatunk a kozepen, aztan Ramos gondol egyett es feliveli. Na ez az amit nem ertek.
A játékunk továbbra is baromi esetleges és nagyon nem látni csapat eszét, agyát a pályán, aki szervezné az egészet!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 14:17

Na, egy szó mint száz. Hétvégén bajnokságot befolyásoló meccs, teljesen érhető az, hogy visszavettünk. Viszont a cseréket ettől függetlenül továbbra sem értem, Moratat leszámítva.
Illarramendit le kellett hozni,mer el volt már szállva az agya,amúgy sem játszott valami jól.Iscoval frissíteni akarta a támadójátékot sztm...de nem sok sikerrel.Balet játszatni kell,még akkor is ha,csak az oldal vonal mellett sétál,mer 91 millio az kilencvenegy-millio...és hát Benzemat hozta le,ezen nincs mit csodálkozni.Amit én nem értek,az pont Morata...hogy mér pont DM helyett...aki azért aktív volt.Hiszen Ronaldo bement centerbe,mikor jött a walesi...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 24., csütörtök 14:11

Tegnap pont ezt beszéltem a párommal (már nézi velem a meccseket :mrgreen: ). Néha elkezdett zengeni a publikum és mindig mondtam neki, hogy figyeljen, mert nem sokáig fog zúgni a stadion a sok aberrált drukker miatt... Eleve 2 hetembe telt mire megértettem vele, hogy közel 90 ezres a stadion, mert nem akarta elhinni :mrgreen: ... Erre annyi zajjal van 90k ember mint itthon 1000 roma a falunapon...
Realista24 írta:Na, egy szó mint száz. Hétvégén bajnokságot befolyásoló meccs, teljesen érhető az, hogy visszavettünk. Viszont a cseréket ettől függetlenül továbbra sem értem, Moratat leszámítva.
Én ilyen szempontból borzasztóan várom a CDR-t, mert remélem ott fo kapni lehetőséget Casemiro is, és oda teszi magát, hogy Ancelottinak leessen, hogy Khedira sz :cens: r...

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62744
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 24., csütörtök 14:01

Szegény Benzemát is már megint...borzasztó..
Ráadásul ok nélkül.







:mrgreen:
Na, egy szó mint száz. Hétvégén bajnokságot befolyásoló meccs, teljesen érhető az, hogy visszavettünk. Viszont a cseréket ettől függetlenül továbbra sem értem, Moratat leszámítva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 13:59

Kit érdekelnek azok, de komolyan? Azok akik kifütyülik Lópezt is, mert Casillas a padon van? Akik egy rossz passz miatt bárkit elásnak, közben a szurkolást csak a videófelvételekről ismerik?
Javítom magam,hazai környezet,pálya,stb,így helyesebb...mert valóban,a madridi szurkerek elég idióták ehhez a sporthoz...de személyszerint mondjuk engem idegesít,nem érdekel a sok olivahuszár... :D
Szegény Benzemát is már megint...borzasztó... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62744
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 24., csütörtök 13:52

.hazai közönség ellen ez a maszturbálás nálam nem fér bele.
Kit érdekelnek azok, de komolyan? Azok akik kifütyülik Lópezt is, mert Casillas a padon van? Akik egy rossz passz miatt bárkit elásnak, közben a szurkolást csak a videófelvételekről ismerik?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 13:50

De ezt a Juventust az utóbbi 2 évben nem szokás csak úgy megverni...
Nyilván,én is gondoltam erre,de akkor is...hazai közönség ellen ez a maszturbálás nálam nem fér bele...és azt meg sose értettem...hogy 40 perc ennyit jelent?40 perc tinglitanglival ennyire pihentebbek lesznek szombatra???Mert nem azt mondom,hogy szántsák fel a pályát,de álljom má meg a menet,hogy az ember ha nem tudná,azt gondolhatta volna,mi vagyunk emberhátrányba... :roll:
szerk:bocs,rossz idézetet raktam fel,R24 kommentjere reagaltam..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. október 24., csütörtök 13:54-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

petiamadridista
Hozzászólások: 5236
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 24., csütörtök 13:47

A szombati klasszikus miatt, másra nem tudok gondolni
és ez pont elég indok is.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62744
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 24., csütörtök 13:40

De azt nem értem...hogy mi a ....nak vett vissza...egyel többen voltunk... rémlik?
A szombati klasszikus miatt, másra nem tudok gondolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 13:35


De azért a csapat behúzta a 3 pontot, úgy hogy a 2. félidőben teljesen visszavett az egész Real Madrid.
]
De azt nem értem...hogy mi a ....nak vett vissza...egyel többen voltunk... rémlik? :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

petiamadridista
Hozzászólások: 5236
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 24., csütörtök 13:09

emberek.
tételezzük fel, hogy tegnap a Real Madrid jól játszott volna.
Akkor mennyi lett volna a vége? 5-1... kb. :lol:
Ugye Isco is meg Benzema is csúcsformában nyomta volna, akkor Benzema beveri a ziccerét, és mondjuk Isco is elrak egyet, a 4 simán meglett volna.
Ez reális??
Egy Juventus ellen?
Ébredjünk már fel. Ez a Juve az elmúlt 2.5 év egyik legjobb csapata Európában. Talán csak a 2 német meg a 2 spanyol volt előttük (esetleg nagy jó indulattal 1-1 angol csapat).
Óriási rangadót nyertünk és ez jó. Pláne, hogy abszolút nem állt még össze a csapatunk, és rengetegen formán kívül vannak. Isco visszaesett, Benzema borzalmas, Bale még kvázi félig sérült, hiányzott az egyik legjobb védőnk.
Stb.
De azért a csapat behúzta a 3 pontot, úgy hogy a 2. félidőben teljesen visszavett az egész Real Madrid.
Én ezt pozitívumnak írom fel. Nem kell még itt a vészharangokat kongatni (egyébként is, vészharangokat kongatni egy Juventus elleni győzelem után szerintem nagyon vicces :D ). Ja és ugye holnapután ilyenkor már mindnekinél be lesz készítve a söröcske az El Classicóra. Azért ezt is figyelembe kell venni a tegnapiak kapcsán.
Szóval,nyugalom és várjunk még. Várjunk amíg fel nem épülnek a sérültek, és végre le tud játszani Bale is egy teljes meccset, valamint Benzema is elkezd gólokat rúgni, mert azért korábban a 20 gólt mindenhogy meglőtte az adott szezonban, legalább.. Nem hiszem, hogy most nem jön neki össze.

Torinóban meg bármikor ki lehet kapni, de ennek ellenére úgy vélem, hogy nagyon nem lesz egy leányálom az a meccs a Juvénak sem.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 24., csütörtök 13:02

Mit akartok?Ez a Juventus mennyi ideje is van együtt?Milyen középpályával rendelkezik?Kb. Európa első vagy második kp.-val rendelkezik,és akkor még ott vannak a többiek.
Ha olyan jó lenne ez a Juve kp, akkor az ilyen meccseket, ahol egy ilyen szar Real az ellenfele meg kellett volna nyerniük. Ez a Juve kp nem jó. Védekezni a kp tud, de az előre játékban vannak gondok ott is rendesen. Marchisio nem tud játékot szervezni, Pirlot könnyű kivenni a játékból, Vidal meg Pogba ők jók meg technikásak, de a játékszervezéshez annyit értenek, mint Khedira... Csak megsúgom, ha a mi kp-nk előre játékban ki tudná hozni azt a potenciált, ami benne van, akkor sokkal jobb kp lehetne, mint ez a Juve-féle hentes bagázs.
Hát a tegnapi mecxs...mondjuk nyertünk,ez a legfőbb pozitivum.
Őszintén megmondom, a Juve ellen bármikor bármilyen játékkal siker a 3 pont. Ez ilyen egyszerű. Nem a tegnapi meccsen mutatott játékot kell szidni, nem tegnap volt elvárás a fehér balett. Ami tegnap nagy gond volt az az, hogy a védekezésünk nincs összeállva, és egy jobb csapat ezt úgy kihasználta volna, hogy ma a fél fórum összegyűlne egy rituális öngyilkosságra. Az ilyen meccseken olyan betonkeményen kellene védekezni, hogy a Juve ne is jusson el a kapuig, de ilyen lomha kp-s védekezéssel ez nem megoldható.

A jó játékot én a kisebb csapatok ellen hiányolom, mert ott is látványosan nehezünkre esik helyzetbe kerülni, és ez sajnos hatványozottan igaz nagyobb volumenű ellenfelek ellen is. Bale-t pedig idehozhattuk 100 millióért, de ha nem hozzuk helyzetbe, akkor akár el is felejthetjük, mert ő nem az a játékos, aki helyzetbe fogja hozni a társakat. Di Maria erre a szerepre sokkal alkalmasabb.

A csapatunk legnagyobb problémája mellesleg Illaramendi.
Előre játékban túl passzív, több aggresszívitás,több vállalkozó kedv kellene. Ez sajnos habitusból fakad, ezt nem tudjuk nála fejleszteni. Védekezésben meg elfogadható, de ott sem kiemelkedő. A játékunkhoz szinte nem rak hozzá semmit. Én a szerepeltetését luxusnak érzem.
Nem tudom néztek-e Barca meccseket, de ők is rohadt gyengék(magukhoz képest).
Csak ők behúzták az eddigi bajnoki meccseket, és a gólokat is jobban termelik, mint mi. Egy teljesen új felfogású Barca épül, Tata sokkal inkább alkalmazkodik az ellenfelekhez, mint Pep vagy Vilanova. A kulcsmeccseken ez döntő fontosságú lehet. Azt nem mondanám, hogy esélytelenek vagyunk ellenük, mert ez nem igaz, de ők összességében előrébb tartanak. A classico meg úgyis olyan meccs lesz, ahol 1-1 egyéni teljesítmény fog dönteni, és jelenleg úgy érzem, hogy nekik több olyan játékosuk van jelen pillanatban, akiktől el lehet várni, hogy eldöntsék a meccset. Nálunk jelenleg csak CR és mondjuk egy jó napot kifogó DM, túl oldalt van Messi, Neymar minimum és mondjuk Cesc és Iniesta is képes dönteni.
Komolyan mondom, ezek a ferdítések már komolyan fájnak. Lassan azt hozzátok ki, hogy mindegy ha a kapuban se lett volna. Egyszer pattant ki róla egy lövés, valamint egy szögletnél jött ki egy labdára, amit szerintem magabiztosan kapott le, csak ráhúzta Chiellini vállára, én összesen ennyit számoltam. Ha ez 5 akkor én kérek elnézést.
Iker helyzetét sokan eltúlozzák ez igaz. Én a gólt sem varrnám az ő nyakába. Könnyű megtalálni őt ez miatt is, de a védés volt inkább bravúr és ilyen reflex mozdulatnál nagyon nehéz irányítani, hogy a védés után merre menjen a labda.
De egy valami tény. Hiba volt Iker védetése. DL jelenleg jobb formában játszik, magabiztosabb, egy ilyen kiélezett meccsen ő kell, főleg annak a fényében, hogy a Juve helyzeteit többnyire beadások előzték meg. Ezeknek a kivédekezésében DL sokkal jobb, és ha eleve is ő az első számú kapusunk, akkor érthetetlen, miért Casillas védett, még akkor is, ha tudjuk idén a BL meccseket Iker kapja. Ez nem józan döntés volt. Ez a meccs könnyen elmehetett volna 1 Iker hibán.
Nekem idén amúgy annyira Modric játéka sem tűnik átütőnek, de lehet, hogy ezzel a véleménnyel csak egymagam leszek.
Nem is lesz átütő soha, ha nem lesz állandó kezdő, ugyanazon a poszton.

primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 24., csütörtök 12:51

Valóban nem játszottunk jól, de azért a Juve szívós csapat, és azért csak nem véreztünk el. Továbbra is jó pár dolog nyugtalanít, de ugyanakkor azt is tudom, hogy időre van szüksége a csapatnak. Szóval most hiába megyek bele abba a nyugtalanító dologba, hogy Bale tegnap viszonylag sokat játszott, de egyszer sem tudtuk úgy továbbítani neki a labdát, hogy ő megindulásból vigye azt és hogy ezáltal egyszer sem tudott érvényesülni. Mindez azért van mert passzolgatni akarunk és nem kontrákra játszani, és bár hiába érzem, hogy így bajban lehet a walesi, azért mégiscsak ott van a tudat, hogy még alig játszott, nem tudjuk, hogy egy ilyen szisztémában mire lenne képes és hogy mennyi idő kell, míg felveszi a társak ritmusát. Szóval ebben látok még reménysugarat, ezért sem akarom, hogy amit írtam, az nyavajgásnak tűnjön. Aztán ott van Illarramendi, aki oké, hogy sokszor passzol jó helyre, de életveszélyes passzt még sosem láttam tőle. Mondjuk múltkor a védekezését is kifogásoltam, mert gyakorlatilag átjáróház volt a kp-nk, mivel mindenkit elengedett maga mellett, de most mintha jobban odalépett volna az emberekre, igaz néha szabálytalanul. De legalább ebben van némi fejlődés, de továbbra sem érzem kiemelkedőnek a srácot, főleg nem ennyi pénz után. Szóval ez is egy nyugtalanító körülmény, de ugyanakkor meg ott van, hogy biztos nem véletlenül került ennyibe és csak én vagyok túl türelmetlen (mondjuk azért már nem két hete dolgozik együtt a csapat, szóval lehet tényleg ennyi van ebben az Ancelotti féle levesben :roll: ) Nekem idén amúgy annyira Modric játéka sem tűnik átütőnek, de lehet, hogy ezzel a véleménnyel csak egymagam leszek. Benzemáról tegnap már írtam a topikjában. Nyugtalanító. Aztán ott van Khedira folytonos játszatása... mondom ezt annak ellenére, hogy tegnap még nem is volt olyan rossz (ez már régen rossz a csapatra nézve). Arbeloat is jegelni kéne, noha a tegnapi játszatásának én pont nem tulajdonítok nagy jelentőséget, mert tök egyértelmű, hogy a hétvégi Classicora is tartogatni kell az embereket és Carvajal biztosan rápihent egyet. Pepe-Ramos egyénileg jó védők, de együtt valahogy nem megy nekik, ha egy Varane lenne ott valamelyik helyett, akkor sokkal biztosabb lenne a védekezésünk. Remélem összedrótozzák a Barca elleni meccsre, mert nélküle úgy látszik fejetlenség van. Marcelo is nagyon gyenge volt. Ami bejön egy spanyol bajnokin cselsorozat, az nem biztos, hogy a BL-ben is működni fog, ezt mondja már meg neki valaki, mert amúgy rengeteg labdát elszórt, és máskor ebből bünti lesz. De mindegy, nála még nem aggódok, mert tudom, hogy mit tud és az nagyon is kell ide. Isco is visszavett a kezdeti jó játékából, azért tegnap is játszott annyit legalább, hogy kitudjon emelkedni, de eltűnt mint szürke szamár a ködben. CR volt az egyedüli állat, de tőle ezt már megszokhattuk. A Barca ellen egyedül nem lesz elég ő. Vissza kell kapnia Isconak a régebbi formáját, DM-nek szerencsésebb napot kell kifognia, mert amúgy neki is hol bejönnek a cselei hol nem. Tegnap pl. gyönyörű volt a gólpassza, utána viszont csak szaladgált, mint pók a falon, de egy értelmes csele nem volt. Benzemanak most már be kellene találnia, Illarramendinek pedig odafigyelnie és összefognia a kp-t, hogy Messiék ne fussanak át rajtunk. (Khedirara inkább nem térnék ki). Nálam egyértelműen Lopez a kezdő, de még a BL-ben is. Tegnap nem volt olyan rémes Iker, de a gólban kicsit benne volt, mert rossz helyre ütötte a labdát, de ami a legrosszabb, hogy bizonytalan volt. Egyszerűen kár kockáztatni, főleg ha van egy Diegonk. Egy Ikerrel a kapuban nem leszünk rosszak, de kiemelkedőek sem. Diegoval kiemelkednénk azon a poszton (is).

Igazából ez a szombati meccs nagyon sok mindent előrevetíthet. A Barca jó formában van. Ha most győzünk, akkor ismét előtérbe kerülhet a bajnoki cím megnyerése. Ha veszítünk, de jó játékkal, akkor legalább ott lesz még, hogy legalább van fantázia a csapatban. Ha kikapunk, de rossz játékkal, ne adj isten Benzema is térül fordul egész meccsen, akkor a nézők tuti ki fognak magukból kelni és jajj lesz itt 1-2 játékosnak.

Amúgy csak én éreztem h a második félidő végén Ancellotti ideges volt a játékosokra? Mintha ők szépen visszavettek volna (talán a szombat miatt nem akarták fárasztani magukat), Ancellotti meg mintha nem ezt kérte volna tőlük...
But he is a good boy...

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. október 24., csütörtök 12:21

hogy mindegy ha a kapuban se lett volna.
szóval nem mondtam ilyet, az elején nagyon kellett. nagyon kedvelem casillast tényleg, de amíg diego lopez így véd, addig nincs rá túl nagy szükség, viszont cserekapusnak túlságosan jó, és fájna nézni, hogy a kispadon szomorkodik :roll:
ne úgy állítsuk már be, hogy Casillas folyamat hozza a szar meccseket, Lopez meg állandóan hibátlanul véd, mert nem így van.
pedig valami igazságtartalma van a dolognak.
Több ehhez hasonló hsz-t olvastam. Nem tudom néztek-e Barca meccseket, de ők is rohadt gyengék(magukhoz képest). Osasuna meg Milan ellen is x, pedig egyik csapat sem egy világverő alakulat. Én úgy érzem, hogy egy szinten van a két csapat és az nyer szombaton aki jobb napot fog ki, vagy inkább amelyik gólgép jobb napot fog ki..
tudom, ők is gyengébbek, gyakorlatilag idén mindenki gyengébb, mint szokott (talán a bayern kivétel), de nekik sokkal összeszokottabb csapatuk van, mint nekünk :roll:
a média hangjára alapozza a véleményét. nagyon rossz forrás, gyerekek.
gyűlölöm a médiát, sose alapom arra a véleményemet, de casillasnak tegnap (is) gondja volt a kapuból kijövetellel és a labdák begyűjtésével.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 12:10

Hát a tegnapi mecxs...mondjuk nyertünk,ez a legfőbb pozitivum.Megköszönhetjük Ronaldonak,asszem.De tán még az első félidővel nem is lenne baj...hisz döcögős ovolt az is,de hát tudjuk be annak hogy formálódik a csapat...na de a második...hát értem én hogy tudományos taktika meg minden ló :cens: sz,de azért egy Real Madridnak,10 ember ellen a bernabeuba... :roll: .Mert olyan volt sokszor,mintha mi játszottunk volna emberhátrányba...és ez bizony elég nagy szégyen.
A piroslap...Chiellini második megmozdulása valóban nem ért pirosat,de sárgát biztos,és ha azt vesszük hogy annál a lerántásnál is járt volna a sárga,akkor adható...és lehet hogy a német bíró így mérlegelt...
Vidal meg lehet hogy a világ legjobb kp-sa,de tegnap nem volt más csak egy elmebeteg állat,akit ki kelkett volna állítani normális esetben már akkor,mikor megkóstolta Marcelo achilleset...
A játékosok...Ikerel nem volt gond,leszámítva azt a pár bizonytalanságot,mikor kiejtegette a labdákat...azt nem tudom hogy a meccshiány,vagy azért van ez mer már ennyire nem érdekli...A golrol nem tehet sztm,mar az is bravur volt ahogy a fejest fogta.Aztan a védelem...Nos Pepe megbizható volt,Ramosnak volt egy nagy hibája mikor elpasszolta a kapu előtt,de nem játszott rosszul ő sem,Arbe hozta amit kell,semmi +,Marcelo viszont nagyon tetszett.Ő a baloldal kulcsa,nagyon érzi Ronaldot.A kp...Modric önmagához képest halovány volt,többet eltűnt mint szokott,Khedira tán nem volt olyan gyenge mint általában,de egyvalamit nem értek...tudatosan küldi fel támadásba a mester a kapu elé,(mert ott volt mindig ahol Benzemanak kellett volna lennie),vagy önkényesen megy fel,vagy mi???Én me értem,mindegy...Illarra meg örüljön hogy piros nélkül fejezte be a meccset...Elől DM nem volt rossz,bár nem hiányoztak a szokásos emberbevezetemrúgomhülyéneladombaromságai sem,de ettől függetlenül sok helyzetet alakított ki...Benzema...pffuuu...érdekes kérdés.Az első félidöben mezőnyben jól szedegette össze a labdákat,jó helyre is adta tovább,de az a ziccer...azt nehezen lehet lenyelni hogy elszabta...madridba elvárja a publikum hogy gólokat lőjön egy csatár,és egy olyan klubnál,ahol Ronaldo,Zamorano,Hugo Sanchez vagy épp Raul volt a megszokott,nem csoda hogy kifütyülik Benyat....Na es vegül Ronaldo az Ronaldo,róla elmondtunk már szinte mindent...brutal a pali,ez van.Gareth Bale-ről meg sokat nem lehet mondani,abból a pár percből,de talán vagy kétszer ért labdába...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
miVida
Hozzászólások: 1046
Csatlakozott: 2013. augusztus 3., szombat 11:11
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Tartózkodási hely: Nagykanizsa

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 24., csütörtök 12:05

Több ehhez hasonló hsz-t olvastam. Nem tudom néztek-e Barca meccseket, de ők is rohadt gyengék(magukhoz képest). Osasuna meg Milan ellen is x, pedig egyik csapat sem egy világverő alakulat. Én úgy érzem, hogy egy szinten van a két csapat és az nyer szombaton aki jobb napot fog ki, vagy inkább amelyik gólgép jobb napot fog ki..
már pedig döntetlen lesz valszeg :hmmm:

amúgy ha most vki e meccs kapcsán rászáll casillasra az olyan, mint egy átlag barca szurkoló: a média hangjára alapozza a véleményét. nagyon rossz forrás, gyerekek.

a csapatunkról pedig nem tudok tiszta véleményt adni, mivel szerintem tisztában voltak vele, hogy egy barca meccs jön pár nap mulva és nem szoktuk kihajtani a belünket amikor emberelőnyben vagyunk és vezetünk.
a classico után kiderül milyen a csapatunk. Remélem Bale kezd, in fact:
-------------López--------------
Arbeloa-Pepe-Ramos-Marcelo
-------*Khedira-Modric---------
Bale----------------------DiMaria
------Benzema-Ronaldo---------

ezt csak azért merem így, mert Anci beígérte h bale kezdő lesz. és REMÉLEM, hogy nincs szíve dimariát és modricsot a padra rakni, és sztem *illara simán tudná kedira posztját játszani... tehát számomra illara-modric kp lenne az ideális. Isco meg nem tom, tegnap mit akart a pályán? ja, semmit? kb.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 205 regisztrált és 0 vendég