Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
poronty
Hozzászólások: 2720
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 21:59
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 18., csütörtök 14:48

Nem tud eleget adni a 49ers Watsonért szerintem. A Bears elvileg 3 első köröst, egy 3. köröst meg egy kezdő játékost adott volna Wilson-ért, és a Seattle visszadobta az ajánlatot. Watson még Wilson-nál is többet ér.

Jimmy G contract-ja meg bődület fos, alapból nem adnék érte többet egy 4. körnél. Ha meg Watson mégis odakerül, olcsón kivághatják Garoppolot.
--------------Körte
Hakimi-Militao-van de Ven-Davies
------Fede------Camavinga
Saka------Bellingham------Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13112
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 18., csütörtök 14:29

Minden attol fugg watson elhuzhat a taxansbol, ha igen akkor 49ers es dzsimidzsiiii mehet amerre lat, valszeg pats

poronty
Hozzászólások: 2720
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 21:59
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 18., csütörtök 14:22

Minden jel arra utal, hogy feltradelnek egy QB-ért a drafton (aztán fene tudja, hogy BB mit tervez igazából). A lyukakat elég szépen betömték. A ligát tekintve a legszarabb TE group-ból, az egyik legjobb lett, Jonnu Smith egy picit drágábban jött, mint vártam, de kellett egy használható H-back. Valószínűleg jönni a fog a 12 personnel orrvérzésig, ahogy Gronk-Hernandez idejében. Agholor alapból szerintem ennyit nem ér, de kellett egy deep threat, tavaly meg a liga egyik legjobbja volt a Raiders-nél, ráadásul 1 év után mehet a cut ha nem válna be, úgy lett alakítva a szerződése. Bourne szerintem egy Meyers 2.0, kifejezetten olcsón jött. Szerintem Godcheaux is túl lett fizetve, de a NT need volt, pláne, hogy Beau Allen-t ma engedtük el (ide a draftról tuti hoznék még egy embert, vagy Shelton vissza). Judon meg KVN szerintem a legjobb ár-érték arányú FA igazolás, a pass rush halott volt tavaly, ráadásul mindketten relatíve jó cover LB-ek, és rohadt sokat fognak segíteni a run defense-ben is. Henry Anderson lényegében egy Lawrence Guy pótlék, szerintem őt is jó áron hoztuk. Azt nagyon sajnálom, hogy Andrews-ra nem maradt pénz, de Karras, amikor kellett jól helyt állt korábban, egyértelműen veterán C kellett BB-nek, és az 1/4 milla igazán barátságos ár. Nekem Mills igazolás picit fejvakarós, de alapvetően a csávó minden pozícióban, minden felállásban játszott Philly-nél, majd meglátjuk mire lesz elég.

Elvileg még van pénz igazolni egy picit. J.C. Jackson ugye csak 2. körös tendert kapott, nála nem tudom mi a terv. Elakarja BB engedni, hogy legyen egy extra 2. körös, hogy felmozogjunk egy irányítóért a drafton, vagy csak szeretné megnézni milyen pénzt vágnának hozzá a csapatok. Szerintem Ő kifejezetten jó CB2, de valaki CB1 pénzt fog adni neki. A védőfalba én még szeretnék minimum egy embert (Rankins-t nagyon adnám) illetve a támadófalba egy kis depth nem ártana, pláne belülre. Az biztos, hogy Cam most kapott elég játszópajtást, a lehetőség adott, hogy nagyot alakítson, bár én továbbra se gondolnám, hogy vele hosszútávon kéne számolni.
--------------Körte
Hakimi-Militao-van de Ven-Davies
------Fede------Camavinga
Saka------Bellingham------Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ferni
Hozzászólások: 8377
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. március 18., csütörtök 13:53

Patriotsról mi a vélemény? Szerintetek jó irányba tapogatóznak?
Cam Newton meg nem tudom, franchise QB-t idén nem fognak szerezni, szóval nem hiszem, hogy sokkal jobbat lehetne nála.
Kíváncsi leszek mi lesz ebből, egy playoff jó lenne.

Avatar
Mickey
Hozzászólások: 3781
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 21:20
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 18., csütörtök 13:37

Az idő múlásával, az emberek azért (is)váltanak nagy nagyobb távokra, mert "kikopik" a gyorsaság...fizikális tekintetben. Egy Maratonra vagy FM re stb...lehet számos módon készülni, de általánosan érdemes célirányosan, formát időzítve , bizonyos regeneráló/gyűjtögető meg hosszabb rövidebb, ilyen olyan küszöbön kapacitáson járni, szétdarabolni a távokat változatosabbá tenni az edzéseket, kiépíteni a versenytempót stb...elég összetett ez a dolog, de ha az ember csinálja becsülettel, akárhogy is, az eredmény nem marad el. A melót nem lehet pótolni semmivel sem.

babaking

Sok sikert és kitartást, nekem is vannak "hasonló" dolgaim, ami be van tervezve...majd lesz valahogy. B-)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Avatar
füst
Hozzászólások: 3862
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: füst » 2021. március 18., csütörtök 12:02

Én a sakkban hiszek, ott több parasztot is lehet mozgatni, nem csak egyet. :D

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62741
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 18., csütörtök 11:49

Mennyi gyalogkakukk van itt, csak ziro, Kerlon meg én lógunk ki a sorból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
TheBull6
Hozzászólások: 2034
Csatlakozott: 2013. szeptember 2., hétfő 0:07

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. március 18., csütörtök 11:48

Anno (4 éve) én is túl toltam. Ha nem futottam reggel meg este egy 3-5 km-t (persze 3-4 perc körüli tempóval) akkor tekertem 40-50 km-t. És ez ment minden egyes nap.
Nagyon fullosnak éreztem magam, foci is repült mint a fene, aztán a sok bringától és a kevés pihenéstől, a szarul végzett többi gyakorlattól, faszán gerincsérvem is lett.

Egy hónapig nem tudtam ágyból kikelni, kádba úgy rakott a család, úgy vett ki stb. Kaptam 7-8 injekciót abban az 1 hónapban, órákra volt csak jó. Műteni kell majd valszeg idővel, főleg ha nem figyelek oda rá.

Gyógytornával, meg derék körüli váz edzéssel "helyrejöttem", egy fél év után vissza is tudtam térni focizni. Aztán szépen elhanyagoltam a gyakorlatokat, nem tudtam tovább járni a gyógytornászhoz se és szerintem az elmúlt 2 évben egy darabot nem csináltam abból ami kéne a hátamnak. Néha sajnos még most is lezsibbad az egész jobb lábam ennek köszönhetően..

Tényleg nem vicc a túltolás, sajnos 25-30 között megtapasztalni meg főleg nem annyira vicces. Most a futás mellett muszáj lesz újra elkezdenem, mert megint ez lesz a vége. Persze azért most jobban figyelek mint 4 évvel ezelőtt. Legalábbis szeretnék jobban figyelni.

Avatar
babaking
Hozzászólások: 3116
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 14:11
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 18., csütörtök 11:19

sok futó mondja, hogy a maratonokat/ultrákat nem kell elsietni böven jók azok 30 felett is. Azokhoz sok idö kell, hogy a szervezeted hozzászokjon a terheléshez - akár hosszú évek is. Egy maratonhoz azt szokták mondani, hogy hét kb 70-80km-t érdemes futni (nem tudom, hogy ennek mennyi alapja van) de az azért olyan mennyiség ami böven megterheli a szervezetet - pláne aszfalton.

Én tavaly futottam életem elsö kifejezett félmaratonját egy kb 12 hetes edzésterv után 1:59 alatt (akkor 26 voltam) - mondjuk sikerült az év egyik legmelegebb napját választani. Elötte 5-10 kilómétereket futottam, megfüszerezve egy 30km-es traillel (mert hülye vagyok és szeretek szenvedni, és 3 napig nem lábraállni utána) illetve sok biciklizéssel.

Most a Szénás körre gyúrok (32km kb 800 szint). Már kétszer megcsináltam, de mivel sosem voltam rákészülve mindig szar lett az idöm mert az utolsó 10kmre elfogytam és mindenem fájt.

Áprilisra tervezem, január óta edzek de a covid miatt nem fogok tudni most hazajönni szóval májusra tolódik. Viszont mivel most már az eredeti edzésterv célegyenesében vagyok és a hosszú futásaim 20-25km körül vannak, feltünt, hogy a félmaratont edzés közben 2 óra 1-2 perc alatt futom kellemes tempóban.

A nagy cél erre az évre meg egy trailmaraton (kb 1600 szint) októberben. Ha ez az edzésterv beválik akkor nyáron 2 hónap pihi/ szintentartás és akkor onnan épitek majd rá, hogy meglegyen a maraton.


A mondanóm lényege az lenne, hogy csak lassan és megfontoltan - a (fenntartható) fejlödéshez idö kell, nem kell túlzásba vinni, mert akkor jönnek a sérülések. És nem kell rögtön a legnagyobb távokkal kezdeni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Avatar
TheBull6
Hozzászólások: 2034
Csatlakozott: 2013. szeptember 2., hétfő 0:07

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. március 18., csütörtök 11:00

Nálunk feleségem kezdte el január elején. Soha nem futott, nem is szeretett, asztmás is, szóval állóképessége sincs az egekben. Az első alkalommal kb 200 méterig se jutott. Múlthéten már a három km-t tolta. Sajnos közben kiderült hogy anyukája hasnyálmirigyrákos és így nem tudott olyan tempóban futni, ahogy ezekre a hónapokra tervezte...
De én már a 3km-nél is marha büszke voltam rá, meglesz az 5 is, ha egy kis késéssel is :) Aztán majd megyünk feljebb. :)

Én másfél éve abbahagytam a focit, azóta nem csináltam semmit, meg már előtte se edzettem egy évig rendesen, mindig valami sérülésem volt. "Szárazon" futni sose szerettem, de januárban neki estem én is, valahol az 1-2 km közötti távolság esett "jól" akkor. Hétfőn 43'25 alatt futottam a 10km-t, valamint futottam egy 2'30 körüli km-t is a múlthét végén. Majdnem bele is haltam a kettőbe így együtt.
Maratonokat hegyekben meg erdőkben csakúgy futó főnököm szerint, 1-2 éves edzéssel "röhögve" tudnék 1:20 körüli félmaratonokat futni. Mondtam, hogy köszi, annyira még nem mozgat a dolog, inkább gyúrom a 10km-t 40 alá, aztán ha nem újul ki a gerincsérvem, meg megy taccsra a bokám újra, akkor úgyis visszatérek a focihoz.

Avatar
Mickey
Hozzászólások: 3781
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 21:20
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 18., csütörtök 8:59

Realista24 írta:
Tjacks írta:

Az 1:41 amatőr szinten jó idő bro :agree: :) Egész életemben utáltam nyújtani/ melegíteni, ma már másképp állnék hozzá. Mondjuk én elég hamar kiégtem, 2015ben, 26 évesen az első ultratávom (50+ km) után nem találtam motivációt.

Gondolom majd 40-50 évesen újrakezdem ha a gyerekek már felnőttek és szarnak majd a fejemre :lol:

Körbe szeretném futni a balcsit :sziv:
Anyum volt így,. Világ életében sportot, majd abbahagyta, és 40 évesen elkezdett futni.

Manaosag egy év alatt többet fut sztem mint amit sokan kocsival mennek :lol: korosztalyaban amatőrök között fix első három.

Igény én vele tudok felvagni :kalapos: a térdemben olyan kopás van, hogy 3 km és végem két hétre.
Ez nem egyedi, mármint sokan "később" ( mihez képest ) gondolják meg magukat,( bár van aki addigi életében, nem is űzte a sportokat, sőt ) és kezdenek bele pl a futásba, majd érnek el önmagukhoz vagy globális szinten nézve, szenzációs eredményeket / teljesítményeket . Ezek fantasztikusan jó dolgok, Te is büszke lehetsz rá .
Édesanyám is sportol, ő is pár éve kezdett el aktívabban, pedig már van mögötte egynéhány...de hetente van sok km futás meg csajos tréning stb...Ezek jó dolgok nagyon.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62741
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 17., szerda 20:37

Tjacks írta:
nmate írta:

Amúgy ja, tapasztalat, nekem bő 1 éve volt első félmaratonom, erősítések nélkül 3-4 hónap alatt felszívtam magamat egy 1:41-es időre (nekem ez nagy szó :D ), egy héttel rá kezdődött az első nagyobb sérülés, azóta szépen sorban jött több is.

Most épp hamstring, az is szépen húzódik. De már rászoktam az erősítésre, hónapok kérdése és sínen leszek :lol:
Az 1:41 amatőr szinten jó idő bro :agree: :) Egész életemben utáltam nyújtani/ melegíteni, ma már másképp állnék hozzá. Mondjuk én elég hamar kiégtem, 2015ben, 26 évesen az első ultratávom (50+ km) után nem találtam motivációt.

Gondolom majd 40-50 évesen újrakezdem ha a gyerekek már felnőttek és szarnak majd a fejemre :lol:

Körbe szeretném futni a balcsit :sziv:
Anyum volt így,. Világ életében sportot, majd abbahagyta, és 40 évesen elkezdett futni.

Manaosag egy év alatt többet fut sztem mint amit sokan kocsival mennek :lol: korosztalyaban amatőrök között fix első három.

Igény én vele tudok felvagni :kalapos: a térdemben olyan kopás van, hogy 3 km és végem két hétre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Mickey
Hozzászólások: 3781
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 21:20
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 17., szerda 19:56

Megvan a "művészete" a bemelegítésnek is, fázisai stb...meg a regenerációnak is. A nyújtásnak is van több típusa, nem is mindig javallott stb...

De akármire is adja az ember a fejét, általánosan elmondható hogy a központi résznek, törzs körüli izmoknak, mély izmoknak stb igen fontos szerepe van.

Csinálni kell, megalkuvást nem tűrően, de azért ésszel, az eredmény pedig nem marad el, bármilyen szintről legyen is szó. Lehet az ember papíron bármi, a profizmus és a hozzáállás nem innen fakad.

Tjacks
40-50 évesen is parádés korban leszel, ismerek embereket, számos sportágból, nem is csak határon belülről...50-80 éves kor között, aktívak, ott vannak és jól érzik magukat, bár ez meg az már bennük van. :salute:

nmate
Szép, a sérülések már kevésbé... :smile:
Jövőre már jobb idő lesz !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Tjacks
Hozzászólások: 2662
Csatlakozott: 2013. szeptember 10., kedd 14:43
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. március 17., szerda 18:46

nmate írta:
Mickey írta: Jól írják az erősítést is, a törzs és a stabilitás jelentős szerepet játszik az egészben, azok a központi mély izmok fontosak és sokan hanyagolják. Nagyon jó funkcionális, stabilizációs edzések is vannak. Utána némi regenerálódás is jól jön, hengerezés, gerinctorna és nyújtás.
Az elején pedig építs ki egy jó alapot, ne szaggasd meg magad, kisebb terhelésen mozogj, legyen mire építkezni stb..
Amúgy ja, tapasztalat, nekem bő 1 éve volt első félmaratonom, erősítések nélkül 3-4 hónap alatt felszívtam magamat egy 1:41-es időre (nekem ez nagy szó :D ), egy héttel rá kezdődött az első nagyobb sérülés, azóta szépen sorban jött több is.

Most épp hamstring, az is szépen húzódik. De már rászoktam az erősítésre, hónapok kérdése és sínen leszek :lol:
Az 1:41 amatőr szinten jó idő bro :agree: :) Egész életemben utáltam nyújtani/ melegíteni, ma már másképp állnék hozzá. Mondjuk én elég hamar kiégtem, 2015ben, 26 évesen az első ultratávom (50+ km) után nem találtam motivációt.

Gondolom majd 40-50 évesen újrakezdem ha a gyerekek már felnőttek és szarnak majd a fejemre :lol:

Körbe szeretném futni a balcsit :sziv:

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13782
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 17., szerda 15:48

Mickey írta: Jól írják az erősítést is, a törzs és a stabilitás jelentős szerepet játszik az egészben, azok a központi mély izmok fontosak és sokan hanyagolják. Nagyon jó funkcionális, stabilizációs edzések is vannak. Utána némi regenerálódás is jól jön, hengerezés, gerinctorna és nyújtás.
Az elején pedig építs ki egy jó alapot, ne szaggasd meg magad, kisebb terhelésen mozogj, legyen mire építkezni stb..
Amúgy ja, tapasztalat, nekem bő 1 éve volt első félmaratonom, erősítések nélkül 3-4 hónap alatt felszívtam magamat egy 1:41-es időre (nekem ez nagy szó :D ), egy héttel rá kezdődött az első nagyobb sérülés, azóta szépen sorban jött több is.

Most épp hamstring, az is szépen húzódik. De már rászoktam az erősítésre, hónapok kérdése és sínen leszek :lol:

Norbi90
Hozzászólások: 220
Csatlakozott: 2020. szeptember 9., szerda 9:48
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. március 16., kedd 12:46

Fury vs Joshua. :box: B-)
whaaaaaaaaatttttttttt-????????? :ozil: :ozil: :ozil: :ozil: :ozil: mikor ?? :roll: :roll: :roll:

Avatar
P. Krisz
Hozzászólások: 3311
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 12:37
Tartózkodási hely: Civitas Invicta

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2021. március 16., kedd 12:29

Fury vs Joshua. :box: B-)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27331
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 14., vasárnap 22:17

sebydani írta: Brees bejelentette, hogy befejezi.
Épp most akartam beírni. Hatalmas karrier van mögötte, de talán 1 gyűrű benne maradt az elmúlt évek alapján.

2018-ban egy Saints - Pats SB kellett volna. Az sok szempontból is csúcsmeccs lett volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
sebydani
Hozzászólások: 9840
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 11:02
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. március 14., vasárnap 22:15

Brees bejelentette, hogy befejezi.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Avatar
reeed_ati
Hozzászólások: 2743
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:23
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. március 14., vasárnap 12:14

Mickey írta:
De ha minden jól alakult, nem volt komolyabb a sérülés és már el is felejtetted, mióta a hsz-t írtad.
Sok sikert és kitartást, az jól jön mindig .
Köszi!!, majd kipróbálom a krémeket, amiket írtál..
Még messze nem tökéletes, de olyan nagy baj sem lehet, mert a súlyzós edzések mennek vele simán és már annyira azért nem érzem, mint amikor írtam a hsz.-t..
Nyilván ökör vagyok, mert sokkal gyorsabban gyógyulna(lehet már el is felejtettem volna), ha nem edzek vele, de most annyira rákattantam, hogy nem tudtam leállni, szerencsére egyelőre megúsztam a rásérülést..
Szőnyegre meg akkor megyek csak vissza, ha már teljesen elmúlik a fájdalom. :)


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég